Profetia: Valtava Herran ilmestyminen Kenian parantumiskokouksessa!

Herra on puhunut kanssani kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun (Keniaan 9.-11.8.2013). Herra näytti minulle tulevan kokouksen ja Herran kirkkauden, joka laskeutui kokoukseen. Näky oli hyvin vaikuttava ja shokeeraava. Näin kirkkauden koskettavan monia ihmisiä, jotka eivät pysy jaloillaan kun kirkkaus laskeutuu kokoukseen. Valtava historiallinen Herran vierailu on tulossa Nakuruun. Näen hyvin massiivisen Herran kirkkauden. Näen paljon rampoja, pieniä lapsia, nuoria ja aikuisia nousevan jaloilleen ja alkavan kävelemään. Näen monia sokeita silmiä avautuvan. Vauvojen, jotka ovat syntyneet sokeina, silmät avautuvat ja aikuisten ihmisten, jotka ovat olleet sokeita useita vuosia silmät avautuvat.

Näen paljon suurta juhlintaa kun rammat lähtevät kävelemään. Näen paljon pyörätuoleja ja muita laitteita tyhjillään, joilla ihmiset ovat kannettu kokoukseen. Kuurot korvat avautuvat, mykät alkavat puhumaan, halvaantuneet kävelevät, selkärangan ongelmat paranevat, näen rikkoutuneita selkiä, lantioita ja niskoja, pääkalloja, polvia, käsiä, kyynärpäitä jotka paranevat tässä kirkkauden voimassa! Näen paljon syviä, suuria, märkiviä haavoja luihin saakka, jotka alkavat paranemaan ja kuivumaan välittömästi. Jehovan ihmiset ovat kärsineet niin paljon. Näen valtavasti erilaisia syöpiä ja kasvaimia paranevan.

Lukuisat henkisesti sairaat tulevat vapautumaan ja paranemaan. Näen nuoria miehiä, jotka ovat henkisesti sairaita ja Herra koskettaa ja vapauttaa heidät saman tien ja he tulevat alttarille todistamaan. Näen sydänvaivoja, munuaisvaivoja ja suolistovaivoja paranevan. Aids tulee tyrehtymään pois verestä. Diabetes ja korkea verenpaine paranee. Näen uusien vartalonosien kasvavan. Herra tulee luomaan uusia vartalonosia. Näen kuinka Herra luo kokonaisen korvan. Herra tekee luomis-ihmeitä tässä kokouksessa. Tämä Herran vierailu tulee olemaan shokeeraava ja mahtava, jollaista ei ole koskaan ennen nähty.

Eilen klo 22.30 näin hyvin shokeeraavan näyn kuinka Herra astui Taivaasta valtavan kirkkauden ympäröimänä. Isä näytti minulle kuinka Messias astui alas Taivaasta. Isä Jumala, Jehova Elolam, Jehova Elohim, Elijan Jumala näytti minulle eilen kuinka Herra, Kuningas, Messias astuu ulos Taivaasta. Olkoon Herra siunattu tänä aikakautena. Messias on tulossa! Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 27.7.2013)

 

KUUNTELE SUORAA LÄHETYSTÄ KOKOUKSESTA 10.-12. ELOKUUTA: www.jesusislordradio.info

 

Alkuperäinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nq1Cja5SGZ8#at=46

Adidas Yeezy Boost

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)