PROFETIA MERKITTÄVÄSTÄ LÄHESTYVÄSTÄ KONFLIKTISTA KOSKIEN YHDYSVALTOJA - PROFEETTA DR. OWUOR

PROFETIA 5.10.2016

Nyt, kuunnelkaa, HERRA on Puhunut kanssani. HERRA on Puhunut kanssani viimeisen kolmen päivän ajan. On tilanne, joka on juuri kehittymäisillään ja näen yhden USA:n sota-aluksista. Se on lentotukialus, koska näen tuon sota-aluksen kiitotien. Näen myös tuon maan, USA:n, presidentin armeija-saappaat yllään siellä. Olin myös siellä unessa. Ja HERRA kertoi minulle, että siellä oli toinenkin sota-alus ja jopa B-52 ydinpommikoneita. Nämä ovat nyt ydinpommikoneita; ne kuljettavat ydintaistelukärkiä. Oli tilanne, jonka HERRA näytti minulle ja se tulee kehittymään. Se tulee koskemaan Amerikan Yhdysvaltoja. Nämä ovat todella tärkeitä päiviä, joissa elämme, kun näet tämän kaltaisia asetelmia, kun tämän kaltainen Profetia viimein iskee seurakunnan maisemaan.

Kun näet HERRAN Puhuvan tämän kaltaisista asioista tänä hetkenä, se kertoo todella selvästi tästä ajankohdasta, jossa olemme, johon olemme astuneet sisälle. Kristityt käyttävät hengellisiä silmiään näkemään nämä asiat kehittääkseen itselleen tarvittavan ymmärryksen, mitä nämä asiat tarkoittavat hengellisessä todellisuudessa, erityisesti edetessämme kohti MESSIAAN loisteliasta Tulemusta.

Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen ja olen nähnyt seurakunnan, jonka MESSIAS ottaa, jonka Hän tulee ottamaan. Olen nähnyt seurakunnan ylösotettuna; se on loistelias seurakunta, pyhä seurakunta, vanhurskas seurakunta. Se on seurakunta, joka elää HERRAN pelossa; ehdottomassa, ehdottomassa HERRAN pelossa. He ovat täysin omistautuneita vanhurskauden aatteeseen, oikeamielisyyteen ja oikein seisomiseen HERRAN edessä. Heidän päivittäinen pyrkimyksensä on aina miellyttää JUMALAA, kävellä puhtauden loisteliaassa pelastuksessa, jonka JEESUS paljasti meille Ristillä.  Joten nämä ovat tunnusmerkkejä, joita seurakunnan tulee pitää yllään tänä hetkenä HERRAN Puhuessa tämän kaltaisen Profetian, koskien merkittäviä, valtavia tapahtumia, konflikteja. Voit myös nähdä nykyisen kehityksen Lähi-Idässä. Se osoittaa nyt kohti vakavaa romahdusta.

Monet, monet seurakunnat eivät parhaillaan ole edes valmiina; monet pastorit eivät välitä valmistaa lampaita heidän seurakunnassaan. Ja silti HERRAN Kirkkaus on Vierailemassa todella, todella väkevällä tavalla KRISTUKSEN Ruumiissa, seurakunnassa, Kenian seurakunnan kautta täältä. Tästä syystä HERRA vaatii äänekkäästi ja huutaa seurakunnalle, kansakunnille ja jokaiselle tekemään parannuksen ja vastaanottamaan JEESUKSEN ja noudattamaan pyhyyttä; olemaan pyhä, olemaan vanhurskas. Sillä kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä.

Uudelleen, näen USA:n sota-aluksen, se on lentotukialus. Näen, en tiedä, miksi Hän laittaa USA:n presidentin tuon sota-aluksen sisälle. Mutta nyt hänellä on jalassaan armeija-saappaat. Olen myös tietoinen, Hän antaa minun ymmärtää, että siellä lähettyvillä on toinen sota-alus ja B-52 ydinpommikoneita, ja myös helikoptereita, jotka pystyvät vastaamaan tilanteeseen kaiken varalta, ja niin edelleen. Apache ja Black hawk -helikoptereita, nopeita helikoptereita, taisteluhelikoptereita. Joten MESSIAS on Tulossa! HERRA, minun JUMALANI on Tulossa! Ne, joilla on korvat, kuunnelkoon näitä sanoja ja valmistautukoon MESSIAAN, Ihmisen Pojan, Elävän Kiven, KRISTUKSEN, joka on Palaamassa, Siionin Kulmakiven, Iankaikkisen ISÄMME, Rauhan Ruhtinaan, Immanuelin, Totisen Taivaasta tulevan Elämän Leivän, JUMALAN Sanan, Leijonan ja Karitsan loisteliaaseen Tulemukseen. Shalom."

 

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 5.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)