Profetia: Kirkkauden pilven varoitus seurakunnalle 30.7.2013

Herra on puhunut kanssani tänä aamuna. Hänen äänensä puhui, että se mahtava Shekinakirkkauden pilvi, hänen Läsnäolonsa pilvi, joka laskeutui alas Kisumun Kenian kokouksessa on varoitus. Sillä kun Israel menetti sen, he eivät ole elpyneet, toipuneet siitä tähän päivään saakka. Tämä on varoitus Kristuksen seurakunnalle. Samalla tavalla kuin Hän vieraili Israelin luona Hän on vieraillut seurakunnassa.

Tämä on vakava varoitus seurakunnalle, että jos tätä herätystä ja kirkkautta ei huolellisesti vaalita ja siitä pidetä hyvää huolta, niin seurakunta tulee menettämään sen ja ei koskaan tule toipumaan siitä. Tämä on Herran varoitus seurakunnalle ja jos seurakunta menettää tämän kirkkauden, niin seuraamukset ovat ikuiset. Aika on käymässä vähiin.

Tämä on jatkoa siihen keskusteluun, jossa Herra puhui kanssani ja näytti kuinka Taivas aukeni ja valtava kirkkaus laskeutui Taivaasta ja Herra astui alas. Nyt hän on varoittanut, että tämä kirkkaus on varoitus, että kun Israel menetti sen, niin he eivät ole toipuneet tähän päivään saakka. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 30.7.2013)

 

Alkuperäinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6fiM2aiYFP4

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)