PROFETIA KENIAAN TULOSSA OLEVASTA HIRVITTÄVÄSTÄ JUMALAN TUOMIOSTA - PROFEETTA DR. OWUOR

 

 

PROFETIA 10.1.2017: KENIAAN TULEVASTA HIRVITTÄVÄSTÄ JUMALAN TUOMIOSTA 

HERRA on puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA, JEHOVA EL OLAM, Iankaikkinen JUMALA, jonka näet 1. Mooseksen kirjan luvussa 21:33. Ja näet Hänet myös 1. Moos. 14:18, JEHOVA ELYONINA, kaikkein Korkeimpana JUMALANA. Hän on Puhunut kanssani. Israelin mahtava JUMALA on Puhunut kanssani tuomiosta. Ja tässä unessa, HERRA, Hän vei minut paikkaan, joka oli sairaala. Ja näin, että siellä oli alakerta ja yläkerta. Mutta siellä oli paljon ihmisiä, niin paljon ihmisiä. Oli niin paljon ihmisiä siellä sisällä, oli jopa vaikea löytää paikkaa, missä istua. Ja nämä ihmiset odottivat leikkausta. Heillä näytti olevan syöpiä. He odottivat leikkauksia. Ja oli niitä, joista Hän sanoi, että heidät oli ollut määrä leikata aamulla. Ja oli heitä, joiden leikkaukset kuuluisivat olla iltapäivällä. Ja sitten oli heitä, joilla oli tarkoitus olla leikkaukset illalla.

Sitten HERRA antoi minun tietää, että leikkaussalin ovi oli suljettu. Kirurgi oli ollut siellä yhden potilaan kanssa todella pitkän aikaa. Joten he, joilla olisi kuulunut olla leikkaus aamulla, monet heistä vielä odottivat. Lääkäri taisteli yhden potilaan kanssa siellä sisällä aamusta saakka. Ja HERRA antoi minun tietää, että hän seisoi, teki työtä, seisoi siellä. Ja hän taisteli saadakseen tuon potilaan eloon; se oli vaikea leikkaus. Ja ovi oli suljettu. Sillä aikaa kun aamun potilaat, kaikki he, ja heitä oli todella monta, jotka olisi kuulunut leikata aamulla, olivat vielä siellä. Ja he, joiden leikkaus olisi kuulunut olla iltapäivällä, olivat myös siellä vielä, eikä heitä oltu vielä aloitettu. Siellä oli vain yksi kirurgi. Ja sitten ilta-potilaat alkoivat saapumaan; he olivat myös siellä. Ja kirurgi taisteli saadakseen yhden potilaan takaisin eloon.

Joten tämä oli se tilanne, jossa niin monia syöpiä, niin monia ihmisiä olisi kuulunut leikata. Mutta oli vain yksi kirurgi. Ja tilanne oli todella huono tuossa sairaalassa tässä maassa. Ja sen jälkeen heräsin ja sitten HERRA laittoi minut menemään uudelleen uneen.

Sitten Hän ravisteli minua jälleen; tuo sama tuomio. Mutta tällä kertaa näin monien hyönteisten tulevan tähän maahan. Monien hyönteisten. Yritin taistella niitä vastaan; taistelin monia hyönteisiä vastaan tässä maassa. Taistelin niitä vastaan. Ja me kaikki tänä päivänä tiedämme, että nuo hyönteiset tarkoittavat HERRAN tuomiota.

Sanoin heti alusta saakka, kun tulin tähän maahan vuonna 2004, sanoin, että tässä maassa on vierailtu; HERRA on lähettänyt minut tähän maahan, kuten muihin kansakuntiin. Mutta tähän tiettyyn maahan kertomaan heille, tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Näin myös paljon seksuaalisyntiä, kun hyönteisiä oli todella huippupaljon, kun ne olivat maksimissaan. Oli todella paljon seksuaalisyntiä meneillään tässä maassa. On myös muita syntejä; valheita, perversioita, korruptiota, kaikkea syntiä on tässä maassa. Olen siis nähnyt HERRAN tuomion tulevan tähän maahan. Ja tämä tarkoittaa, että HERRA pyytää tätä maata järjestämään Kansallisen parannuksenteon päivän tänä vuonna.

Tämä maa on nähnyt suurimman HERRAN mielisuosion ja armon vierailun. Sillä maa, jossa on suurin määrä rampoja, joita on koskaan kävellyt, on tämä maa. Puhun nyt Raamatun historiassa, siitä saakka kun Raamattu kirjoitettiin. Ainoa kansakunta maailmassa, jossa on suurin määrä rampoja, jotka ovat kävelleet, on tämä maa nimeltään Kenia. Siitä saakka kun HERRA lähetti Hänen Palvelijansa tänne, tässä maassa on nyt myös suurin määrä sokeita, joiden sokeat silmät ovat avautuneet ja he näkevät nyt, tähän päivään saakka.

Tässä maassa on suurin määrä HIV-AIDS:ista parantuneita ihmisiä, joiden parantumisia ovat todistaneet arvostetut vanhemmat tohtorit ja lääkäripalveluiden apulaisjohtajat, lääkäripalveluiden vanhempi apulaisjohtaja, tämän maan parhaat johtavat kirurgit, parhaimmat sairaalat. Sisältäen sairaalat Britanniassa, Etelä-Afrikassa, jonne useiden potilaiden verinäytteet on lähetetty tutkittavaksi. Heillä on ollut HIV-AIDS, todella täysin kehittynyt AIDS ja he ovat olleet HIV-positiivisia. Mutta parantumisen jälkeen veri on muuttunut negatiiviseksi. Tässä maassa! Suurin määrä AIDS:ista parantumisia. Tässä maassa on myös suurin määrä kuuroja, joiden korvat ovat avautuneet, suurin määrä sokeita, kuuroja, mykkiä, halvaantuneita, selkäranganvaurioita. Sisältäen leprasta parantumisia, kuten pienen Shalin-nimisen lapsen parantuminen.

Tämä maa on nähnyt HERRAN mielisuosion vierailun, tämä kansakunta tässä. Joten HERRA sanoo, jopa jalkoja, jalkojen luomisihmeitä; lyhyet jalat on venytetty, pidennetty, ja niistä on tullut normaaleita. Lapsien vesipäät, jossa päät ovat tulleet normaalin kokoisiksi ja lääkärit ovat mitanneet ne. HERRA on tehnyt suuria asioita tässä maassa. Joten tämän maan olisi kuulunut tuntea HERRA enemmän kuin minkään muun maan tällä hetkellä. Ihmeitä ja Merkkejä; HERRAN Kirkkaus on tullut tähän maahan ja JEHOVAN Kirkkaus on vieraillut tässä maassa. Tämä maa on nähnyt myös valtavan, historiallisen Pyhän Hengen Sateen. Ja tämä kansakunta on nähnyt myös JEHOVAN Yhtäkkisen vierailun.

Joten HERRA pyytää, että tämä maa järjestää Kansallisen parannuksenteon päivän. Hän kutsuu tätä maata parannuksentekoon. Jotta ihmiset tässä maassa tekisivät parannuksen ja kääntyisivät vanhurskauteen ja pyhyyteen. Paholainen, jota kutsutaan saatanaksi, se vanha käärme, ei koskaan, ei ikinä luonut ketään ihmistä tai kansakuntaa. Hän ei ikinä luonut yhtäkään maata. Tämä maa kuuluu JEESUKSELLE. Ja tästä syystä HERRA pyytää tältä maalta, että se hyvyys, jonka olet nähnyt tänä aikana.

Monet kansakunnat ovat toivoneet nähdä tämän Siunatun armon aikakauden, jonka te olette nähneet: ne Parantumiset, Vierailut, Ihmeet ja Merkit; JUMALAN vierailun teidän luonanne. Te olette nähneet kaikki nämä asiat, mutta silti te ette ole vielä tehneet parannusta. Joten HERRA kutsuu tätä maata Kansalliseen parannuksenteon päivään, seurakunnan johtajia kaikkialla tässä maassa nyt. Tiedän, että miljoonat ja miljoonat ihmiset ovat kuulolla juuri nyt ympäri tätä maata. Ihmiset, jotka ovat uudestisyntyneet, ovat kysyneet, milloin Kenia tekee parannuksen? Joten tämä on nyt se hetki, kun HERRA on kutsunut parannuksentekoon. Sillä, olen nähnyt HERRAN tuomion tulevan tähän maahan.

Muistakaa, kun menin Brasiliaan ja Puhuin Rio Janeirosta ja näin sieltä käsin samanlaisia hyönteisiä. Monia, monia hyönteisiä joka puolella tuota maata, kun olin siellä. Ja julistin sen heille ja se alkuperäinen Profetia on kaikkialla YouTubessa. Näet minut Rio de Janeirossa, kun julistan nuo hyönteiset ja taistelen niitä vastaan. Ja aivan samalla tavoin näin itseni taistelemassa hyönteisiä vastaan tässä maassa viime yönä! Ja katso, kun kutsuin Brasilian parannuksentekoon, se ei tehnyt parannusta. Ja katso, mitä tapahtui Brasilialle, kun Sanani täyttyivät. Nyt heillä on suurin määrä pienipäisinä syntyneitä vauvoja, joilla on mikrokefalia, koko maailmassa, ihmiskunnan historiassa, kun Sanani täyttyivät.

Joten tämä on jälleen toinen mahdollisuus tälle maalle kuunnella HERRAN Ääntä ja järjestää Kansallinen parannuksenteko. HERRA ei tiedä, Hän ei välitä, mistä kirkkokunnista kukin tulee, kuka, kuka. Hän ei välitä kirkkokunnista. HERRA antaa yhden Ohjeistuksen ja HERRA odottaa sen noudattamista. Hän on JUMALA, JEHOVA ADONAI, JEHOVA ELOHIM, Luoja, Hän on JUMALA. Ja Hän on Ohjeistanut tätä maata tekemään parannuksen.

Parannuksenteko on aina hyvä asia. Parannuksen tehneet ihmiset ovat nöyriä ihmisiä ja parannuksen tehneet ihmiset ovat vanhurskaita. Ja parannuksen tehneet ihmiset ovat pyhiä ihmisiä ja parannuksen tehneet ovat helpompia johtaa, myöskin maan seurakunnan tai pankkien tai minkä tahansa johdon taholta. Parannuksen tehneet ihmiset ovat rehellisiä ihmisiä. Lopuksi, parannuksen tehnyt kansakunta menee Taivaaseen. He kääntyvät pois synnistä ja menevät sisälle JUMALAN ikuiseen Valtakuntaan.

Kukaan ei ikinä halua mennä helvettiin, ei kukaan. En ole koskaan tähän mennessä tavannut ketään, joka sanoo, haluan vain mennä helvettiin. Kaikki haluavat mennä Taivaaseen. Joten parannuksen tehneet ihmiset menevät sisälle ikuiseen JUMALAN Valtakuntaan. Sen lyhyen elämän jälkeen, joka sinulla on tässä maailmassa. Sitten menet ikuiseen rauhaan ja siunaukseen HERRAN kanssa. Sen ikuisen helvetin ja tulen ja kidutuksen sijaan, helvetissä.

Tästä syystä tämä on jälleen toinen upea ennallistamisen mahdollisuus kuin ikkuna puhdistaa tämä maa, uudistaa ylistys ja palvonta ihmisten sydämissä. Kääntäen heidät pois synnistä, jotta he voivat jälleen vastaanottaa JEESUKSEN ja olla uudestisyntyneitä. Parannuksenteko aina kääntää kansakunnan vanhurskauteen. Ja vanhurskaus aina ja joka kerta korottaa kansakunnan. HERRA on Puhunut seurakunnalle, että seurakunta voi nyt johtaa parannuksentekoa. Eikö HERRA olekin Puhunut kanssasi, Kenia? Shalom."

 

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

 

(Suomennos Profetiasta 10.1.2017. Profeetta Dr. Owuor)

 

 

 

----

Kommentti:

Tällä hetkellä Keniassa miljoonat ja miljoonat ihmiset ovat säkkipuvussa ja tuhkassa tekemässä parannusta itsensä, seurakuntansa ja koko kansakunnan puolesta. Kaikkialla kuuluu itku ja valitus: Herra armahda meitä! Myös Suomessa olemme saaneet todistaa Herran suuria ihmeitä paikan päällä Keniassa ja netin kautta ja kuulleet sanoman parannuksenteosta ja pyhyydestä sekä Messiaan tulemuksesta. Miten se on muuttanut sydämemme?

”20 Sitten hän rupesi nuhtelemaan niitä kaupunkeja, joissa useimmat hänen voimalliset tekonsa olivat tapahtuneet, siitä, etteivät ne olleet tehneet parannusta: 21 "Voi sinua, Korasin! Voi sinua, Beetsaida! Sillä jos ne voimalliset teot, jotka ovat tapahtuneet teissä, olisivat tapahtuneet Tyyrossa ja Siidonissa, niin nämä jo aikaa sitten olisivat säkissä ja tuhassa tehneet parannuksen. 22 Mutta minä sanon teille: Tyyron ja Siidonin on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin teidän. 23 Ja sinä, Kapernaum, korotetaankohan sinut hamaan taivaaseen? Hamaan tuonelaan on sinun astuttava alas. Sillä jos ne voimalliset teot, jotka ovat tapahtuneet sinussa, olisivat tapahtuneet Sodomassa, niin se seisoisi vielä tänäkin päivänä. 24 Mutta minä sanon teille: Sodoman maan on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin sinun." (Matt. 11)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)