PROFETIA ILMAILUUN TULEVASTA VAKAVASTA AHDINGOSTA - PROFEETTA DR. OWUOR

16.10.2016 - PROFETIA HÄLYTYS: VAKAVA AHDINKO TULOSSA ILMAILUUN

Nyt, HERRA on Puhunut kanssani. HERRA Puhui kanssani viime yönä suuresta ahdingosta, joka on tulossa. Sataa todella paljon sadetta. Sitä on niin paljon, että pilotti päättää laskeutua alas tuoden lentokoneen alas hyvin nopeasti. Laskeutuen. Mutta koneen laskeutuessa, matkalla alas on kokonainen alue, koko stratosfääri täynnä salamoita. Joten salamat myös iskevät lentokoneeseen sen tullessa alas.

Ja näen hätälaskun. En tiedä laskeutuuko pilotti asfaltoidulle tielle, mutta hän laskeutuu jonnekin, ja kone kiitää jonkin aikaa. Näen lentokoneen, joka tulee olemaan todella korkealla ilmassa ja sen sisällä on hyvin paljon ihmisiä. Ja kun kone on ylhäällä ja monia ihmisiä on sen sisällä, niin valtava rankkasade; he joutuvat valtavaan rankkasateeseen, äärimmäisen suureen rankkasateeseen.

Ja pilotti päättää tehdä hätälaskun laskeutuen hyvin korkealta tuoden lentokoneen hyvin nopeasti matalalle korkeudelle. Se on hyvin hyvin nopea laskeutuminen. Ja heidän laskeutuessaan alas, he tulevat vyöhykkeelle, joka on kokonaan täynnä salamoita. Joten salama iskee tuohon lentokoneeseen. Ja sitten lentokone tekee hätälaskun. Mielestäni tielle tai sen tapaiselle.

Onneksi kukaan ei kuole siellä; kukaan ei kuole, ei ole kuolonuhreja. Mutta tämä on se, mitä tulee tapahtumaan; vakava ahdinko ilmailussa. Ja näistä ahdingoista on selvästi puhuttu Raamatussa.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 16.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)