PROFETIA HURRIKAANI HARVEYSTA TÄYTTYNYT!

 

Profetia, jonka HERRAN Väkevä Profeetta antoi 25.7.2017 (Usa:n Hurrikaani Harvey) on täyttynyt!

JUMALAN MIES varoitti Usaa, ja antoi tämän Profetian 25.7.2017.

Ihmiset juoksevat henkensä edestä.

Hän varoitti suuresta ahdistuksesta.

Hän näki paljon vettä ja tulvia ja ihmiset juoksisivat kukkuloille. JUMALAN Mies puhui profetiassa ensiapuihmisistä megafonien, mikrofonien kanssa, jotka ohjaavat ihmisiä turvaan aivan kuten näet uutisissa.

Aivan kuten voit nähdä uutisista. Ihmiset pakenevat henkensä edestä kodeistaan.

Tämän sisällä oli hengellinen Sanoma Yhdysvalloille. Aivan kuten hän teki myös 18.7.2005: HERRAN Väkevä Profeetta varoitti Yhdysvaltoja Hurrikaani Katrinasta, joka tulisi tuhoamaan New Orleansin, ja koska USA ei tuonut parannuksetekoa HERRALLE, niin Hän tuhosi New Orleansin. Hän kysyi: Kuka kertoo merelle minne pysähtyä?

Ja nyt tulee hurrikaani Harvey, ja HERRAN Väkevä Profeetta tuhosi taas USA:n käyttämällä peljättävintä kieltään. Profetia hurrikaani Harveysta on täyttynyt sanatarkasti, koska Yhdysvallat epäonnistuivat kuulemaan HERRAN Suun sanoja ja varoitusta. He epäonnistuivat tekemään parannuksen ja kääntymään pois synnistä.

 

TUORE UUTINEN HURRIKAANI HARVEYSTA (MTV):

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tuhannet-ahdingossa-harvey...

***

SE PROFETIA ON NYT TÄYTTYNYT, JONKA JUMALAN MIES ANTOI RADIOSSA 25.7.2017, HISTORIALLISESTA HURRIKAANI HARVEYSTA, JOKA OLISI TULOSSA USAAN, JOKA TOISI PALJON AHDISTUSTA JA TUHOA MUKANAAN.

NÄET MAAILMANLAAJUISISSA UUTISISSA, ETTÄ HURRIKAANI HARVEY ON SAANUT AIKAAN PALJON TUHOA USASSA.

HÄN NÄKI PALJON VETTÄ JA TULVIEN TULEVAN, JA IHMISET JUOKSIVAT HENKENSÄ EDESTÄ JA SE MYRSKY TULI KUIN TORNADO.

HÄN PROFETOI TÄMÄN HYVIN TARKKAAN. HÄN NÄKI HISTORIALLISEN MYRSKYN, KUTEN TORNADON TULEVAN USAAN.

JA SE HISTORIALLINEN HERRAN PROFETIA, JONKA HÄN ANTOI 25.7.2017, KOSKIEN HURRIKAANI HARVEYTA, ON NYT TÄYTTYNYT KIRJAIMELLISESTI. TÄMÄ ON SHOKEERAAVAA!

 

SEURAA OHJELMAA AIHEESTA JEESUS ON HERRA -RADIOSTA ENKUKSI: www.jesusislordradio.info

 

 

PROFETIA 25.7.2017: AMERIKAN YHDYSVALTOIHIN TULEVASTA VAKAVASTA AHDINGOSTA

 

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, JEHOVA HASOPHET, HERRA Tuomari, Hän on Puhunut kanssani tänään.  HERRA Tuomari, jonka näet Tuomarien kirjan luvussa 11, Hän on Puhunut kanssani tänään valtavan suuresta tapahtumasta, joka on tapahtumaisillaan maailmassa. Näen paikan, ja tässä paikassa on Kokous. Näen Kokouksen tapahtuvan siellä. Ja kun katson tuon paikan lähelle, näen loivan kukkulan edessäni. Ja sillä kukkulalla on paljon puita. Siellä on paljon puita. Se on kuin asuinalue, tai jotakin sen tapaista, tai jokin asutus, jossa on monia puita pienellä kukkulalla, edessäni tässä, suolapuita.

 

Ja tämä näyttää ennemminkin Amerikan Yhdysvalloilta. Luulen, että tämä on USA. Mutta näen kuitenkin edessäni suolapuita, niin kuin siellä olisi asuinalue tai jotakin asutusta. Ja pidin Kokousta tällä toisella puolella. Näin Kokouksen noin 2 kilometrin päässä sieltä. On tasanko, tällä tavoin. Ja on toinen kukkula, joka nousee oikealla puolellani. Jos katson kohti tuota paikkaa, josta puhun, jossa nuo puut sijaitsevat, niin tuo toinen kukkula, loiva kukkula, on vasemmalla puolellani. Joten tuossa paikassa, tuolla kukkulalla yhtäkkiä eräs ilmiö tapahtuu siellä. Yhtäkkiä maasta ryöpsähtää. En tiedä, tuliko Pilvi alas ja iski siihen ensin. Näyttää ennemminkin, kuin Pilvi tulisi ylhäältä ja iskisi tuohon paikkaan, jossa puut ovat. Mutta maasta nousee ylös tomua, mustaa tomua. Ja suuri juokseminen alkaa. Se on shokeeraavaa! On paljon tomua.

 

HERRA siis laittoi minut jo sinne. HERRA on vienyt minut tulevaisuuteen. Olen jo elänyt tuon päivän. Alamme siis juosta. Alan myös juosta henkeni edestä. Oli iso paniikki. Juoksimme henkemme edestä. Ja juostessamme tomu tuli meitä kohti sieltä, missä puut olivat, sieltä kukkulan, asuinalueen suunnalta. Kun iso Pilvi tuli ylhäältä ja iski maaperään, niin valtavan suuri musta tomu tuli. Ja mustan tomun kolumneja ja aaltoja alkoi virrata meitä kohti. Aloimme juosta pakoon. Silloin yhtäkkiä myös vettä ilmestyi maasta, ja se alkoi tulvia ajaen meitä takaa. Joten aloimme juosta. Juoksin kukkulaa kohden, aloin juosta kukkulaa kohden. Jos katsoin tuota paikkaa kohti, kukkulat olivat vasemmalla puolellani. Mutta kun juoksen sieltä pois, kukkulat olivat oikealla puolellani. Juoksin siis kukkuloita kohti, sillä vesi tuli täydellä voimalla tulvien kaiken muun yli. Niiden toisten kotien yli, jotka olivat edessäni tässä, siellä, missä olin.

 

On siis suuri ahdistus, joka on tulossa. Ihme! Se näytti ennemminkin kuin se olisi jossain päin Amerikkaa. Amerikassa. Se on Amerikassa. Luulen, että se näyttää olevan USA:ssa. Tämän kaltainen ahdistus on siis tulossa. Uudelleen, näen todella suuren tumman Pilven tulevan suppilon muodossa. Se iskee sinne, missä on korkeita puita, ja jossa on asutusta, koteja siellä. Mutta kun tämä Pilvi iskee maaperään, niin maasta tulee ulos paljon tomua, tummaa tomua. Tummaa, mustaa tomua tulee ulos maaperästä. Ulos maaperästä tummaa tomua, tullen ulos maaperästä.

 

Ja kun tämä tapahtuu, silloin oli paljon juoksemista, savua ja pölyä. Ihmiset juoksivat ja pitelivät nenistään kiinni. Pitelin nenästäni kiinni. Juoksimme pakoon, kun pitelin nenästäni kiinni. Juosten pakoon ja pidellen nenästämme kiinni, peläten, että hengittäisimme tomua. Ja sitten yhtäkkiä, myös vettä alkoi tulla ulos maaperästä kovalla vauhdilla tulvien koteja. Ja juoksimme pakoon. Joten menin kukkulaa kohti. Ja nämä ensiapuhoitajat ilmoittivat ihmisille: Menkää turvaan! Menkää turvaan! He ilmoittavat tämän mikrofoneilla.

 

Joten tämä on se, mitä on tulossa maailmaan. HERRA on Puhunut minulle tämä. Danielin kirjan luku 12 puhuu hyvin selvästi. Daniel, HERRAN Lopunajan profeetta. Danielin kirjan luku 12 puhuu todella selvästi tästä hetkestä ja tästä ajasta. Näemme, että tämä on todella historiallista aikaa maailman ja seurakunnan historiassa ja elämässä. Ja tässä Raamatun jakeessa HERRA sanoo, että tuona aikana tulee olemaan ahdistus. Tarkoittaen, näinä päivinä. Tuona aikana tulee olemaan ahdistus. Tarkoittaen tänä aikana ennen MESSIAAN, JEESUKSEN KRISTUKSEN, HERRANI paluuta. Ja Hän sanoo, että tuona aikana tulee olemaan ahdistus, vertaansa vailla oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole koskaan ollut kansakuntien luomisesta saakka.

 

Sitten Hän sanoo, että tuon ahdistuksen sisällä he, joiden nimet löydetään kirjoitettuna Elämän Kirjasta, vapautetaan. Tämä on siis todella mahtava sananpaikka. Se antaa toivoa meille kristittyinä, kun katsomme näitä tapahtumia, jotka ovat juuri tapahtumaisillaan, ja joista olen profetoinut, kun katsomme niitä hengellisillä silmillämme, käytämme hengellisiä silmiämme katsomaan niitä. Ja Raamattu sanoo, että kun näette nämä asiat, kun näette näiden tapahtumien tapahtuvan ja katsotte taivaalle, niin tiedätte, että vapautuksenne on nyt tullut lähelle! Vapautuksenne on nyt tullut lähemmäs! Tarkoittaen, että MESSIAAN Tulemus, MESSIAAN Tulemus on nyt aivan käsillä. Käsillä. Elämme valtavia aikoja! Tämä on kaikista jännittävin aika olla kristitty; olla uudestisyntynyt. Kaikki nämä ovat maamerkkejä, ne ovat merkkejä JUMALAN profeetallisella aikajanalla. Tämä on nolla lähtölaskenta kohti MESSIAAN Tulemusta.

 

Voitte siis kuvitella, että kaikille kristityille tämän tulisi olla syy olla iloinen. Miksi? Sillä tiedämme, että totisesti, tämä maailma ei ole meidän ikuinen kotimme. Voi heitä, jotka ovat sijoittaneet tähän maailmaan, jotka ovat luottaneet luotuun, jotka ovat palvoneet luotua, esineitä, JUMALAN luomaa; tätä maailmaa, sitä, mitä maailmassa on, koteja, omaisuutta. Hän sanoo, Siunattuja ovat he, jotka kuuntelevat nyt HERRAN vaatimuksia ja määräyksiä. Vanhurskaita asetuksia, JUMALAN vanhurskaita vaatimuksia, JUMALAN pyhiä määräyksiä. Ja tässä valtavassa Profetiassa, jonka vapautan maailman neljään ääreen, koskien sitä, mitä on tulossa maailmaan, voit selvästi huomata, että HERRA itseasiassa antaa, heijastaa, julistaa Hänen pyhät Oraakkelinsa. Hän sanoo, katso, minä olen Pyhä. Olkaa pyhät, sillä minä olen Pyhä. Ja valmistautukaa MESSIAAN Tulemusta varten. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

 

Nämä ovat niitä merkkejä, niitä ahdistuksia, joista JEESUS Itse puhuu Matteuksen evankeliumin luvussa 24, kun Hän puhuu siitä vertaansa vailla olevasta ahdistuksesta, joka tulee iskemään maailmaan. Yhtäkkiä nyt siellä, missä on ihmisiä, missä on maata. En tiedä, onko tuossa paikassa koteja. Mutta nyt, katso, näen aivan kuin tornadon, tornadon kaltaisen Pilven tulevan Taivaasta, ylhäältä taivaalta iskien tuohon maaperään. Ja näen tomua. En tiedä, nousiko tomu ylös ja höyrysi kuten Pilvi, kuten suppilomainen Pilvi. Se näyttää ennemminkin voivan olla tomu maaperästä. Maaperän sisältä tuon tomun räjähdys nousi savuna ilmaan, ja liittyi taivaalle tummien pilvien savuna. Ja tästä syystä juoksimme, kun tomua syöksyi nyt ulos tällä puolella. Ja silloin yhtäkkiä siitä tuli vettä, joka virtasi. Ennemminkin kuin vulkaanista vettä. Mutta puhdasta vettä. Vesi tulvi. Pelkäsimme juostessamme. Kun juoksin, pelkäsin myös, että vesi olisi kuumaa. Ihmiset juoksivat kukkuloille.

 

Ja Hän sanoi, tänä hetkenä elämme kriittisellä kynnyksellä. Elämme Ikuisuuden partaalla. Maailma elää Ikuisuuden partaalla. Ja HERRA sanoo, että tämä maailma on tuhoutumassa. Voi heitä, jotka ovat luottaneet ja nojautuneet tähän maailmaan. Voi heitä, jotka ovat riippuneet tässä maailmassa. Sillä Hän sanoo, kaikki, jotka JEHOVA on luonut, jotka ovat kuuliaisia HERRALLE, tämä on nyt se hetki noudattaa vanhurskautta, se hetki tehdä korjauksia elämässämme. Hetki luottaa JEESUKSEEN, olla uudestisyntynyt. Uudestisyntynyt on olla pyhä.

 

Tämä asia, jonka näet seurakunnassa Australiassa, jossa kristityt ajattelevat, että on olemassa toinen versio, Australian kristillinen standardi-versio kristillisyydestä. Jossa ihmiset ajattelevat, että voit vain olla ja pukeutua miten haluat ja olla maailmallisuudessa. Tämä asia, jonka näet Euroopassa, Uudessa-Seelannissa, jonka näet Aasiassa. Jonka näet seurakunnassa USA:ssa, Pohjois-Amerikassa, Kanadassa. Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, seurakunnissa saarilla, Karibialla. Tämä asia, jonka näet seurakunnassa Afrikassa, kaikkialla. Trendi, jossa he ovat taipuneet modernismiin, kallistuneet modernismiin pelastuksessa.

 

Kristillisyyteen 2017 vuoden standardi-version mukaan; modernismi ja modernius, jossa naiset pukeutuvat miten haluavat. He pukeutuvat alastomasti seurakunnassa. On moraalittomuutta HERRAN huoneessa, abortteja HERRAN huoneessa. Himoitsemista, ja kaikkea sellaista. Palvonnasta on nyt tullut paikka, jossa on meneillään seksuaalista himoa HERRAN huoneessa.

 

HERRA sanoo, että se aito, todellinen palvonnan kokemus, jonka JEESUS asetti virkaan Ristillä, on pyhä palvonta, pyhyys, vanhurskaus. Ja että HERRA on erottautunut synnistä. Ja Hän vaatii heitä, jotka Häntä palvovat, myös erottautumaan synnistä. Sillä kun Hän sanoi, että JUMALAN Karitsa on nuhteeton. Sitten myöhemmin se oli tuon Karitsan Nimi, Karitsan, joka on JEESUS KRISTUS. Täydellinen JUMALAN Karitsa, JEESUS KRISTUS, HERRANI, joka meni Ristille ja lunasti kansakunnat, lunasti ihmiskunnan synnistä, Hänen keskimmäinen Nimensä on nuhteeton. Nuhteettomuus. Ja Hän sanoi, tämän johdosta nyt Hänen seuraajansa, kristityt, Kristuksen seuraajat, heitä vaaditaan myös noudattamaan nuhteettomuutta. Meidän tulee elää elämäämme Pyhän Hengen vaikutuksen alla. Ja varmistaa, että teemme kaikkemme pyrkien hylkimään syntiä, torjuen synnin. Omaten nollatoleranssin synnille, kieltäytyen synnistä!

 

Elämme todella valtavia aikoja. Katsokaa, mitä on tapahtumassa KRISTUKSEN ruumiissa. Katsokaa kuolleen ruumiin ylösnousemista, jota juhlitaan Keniassa tänään, juuri nyt. Valtavaa, historiallista! Katsokaa, kuinka HERRA jopa hidasti tuon Mama Rosan ylösnousemisen Keniassa. Ja koko maailma on nyt tietoinen ja juhlii maailmanlaajuisesti. Katsokaa, kuinka HERRA hidasti sen, kun hänet nostettiin kuolleista. Kun Hän lähetti hänet, joka Puhuu kanssanne, nostamaan Hänet ylös kuolleista, hän ei pystynyt edes kävelemään, hän ei pystynyt edes istumaan. Hänen täytyi pyytää, voitko auttaa minua istumaan? Ja sitten, katsokaa nyt, hän oli sokea kuuden päivän ajan kuolleista nousemisensa jälkeen. Silmät olivat vieläkin kuolleet. Silmät avautuivat kuuden päivän jälkeen. Tämän ajan valtava Ihme ja Merkki!

 

Tämä on kaikista innostavin ja voimallisin ja kiinnostavin aikaa ikinä olla uudestisyntynyt, kristittynä, Kristuksen seuraajana, JEHOVAN palvojana. Tämä on kaikista kaunein aika, jolloin HERRA on käyttänyt tätä kuolleista ylösnousemista juuri nyt, vakuuttamaan ja vahvistamaan kaikille maailman kansakunnille, että totisesti, ei ole ketään muuta Jumalaa kuin JEHOVA, Israelin Pyhä JUMALA, Taivaan JUMALA. Sillä vain Hän voi herättää eloon kuolleen ruumiin! Muut jumalat, heidän epäjumalansa ovat kuolleet, eivätkä ole koskaan nousseet kuolleista. Heidän profeettansa ovat kuolleet, eivätkä ole koskaan nousseet kuolleista. Mutta nyt, kun HERRA lähettää Hänen Väkevimmän Profeettansa, Hän antaa hänelle auktoriteetin ja voiman kuoleman ylitse, herättämään eloon kuolleen ruumiin!

 

Kuinka innostavaa aikaa olla kristitty, sillä totisesti, kyllä, nyt on tiedossa, että ainoastaan JEHOVA on JUMALA! Hän on todellinen Elävä JUMALA! Ei ole muuta Jumalaa! Tarkoittaen, että tänä aikana kaikki muut jumalat maailmassa tulee lakkauttaa! Ja tästä syystä HERRA sanoo, katsokaa, katsokaa kuolleista ylösnousemista! Valtavaa hetkeä seurakunnassa, KRISTUKSEN ruumiissa juuri nyt. Mama Rosan kuolleista ylösnousemista! Kun HERRA lähetti minut nostamaan kuolleista tuon kuolleen naisen kuolleen ruumiin, joka haisi ja löyhkäsi. Hän haisi ja löyhkäsi kuolemalta. Kuoleman löyhkä. Kuoleman!

 

Hän hidasti ylösnousemisen. Näitte, että silmät alkavat elää kuuden päivän jälkeen. Korvat alkavat kuulla kuuden päivän jälkeen. Neljäntoista päivän jälkeen. Hän syö, mutta hän ei pysty menemään vessaan; suolisto oli mädäntynyt. Vasta neljäntoista päivän jälkeen se nostettiin ylös kuolleista. Voitte nähdä, että hänellä ei ole ollenkaan muistia. Muutamien päivien jälkeen hän pystyy nyt näkemään lapsensa ja muistamaan.

 

Ja katsokaa niitä sanoja, jotka hän puhuu, kun hän puhuu livenä Radiossa. Hän puhuttelee maailmaa ja sanoo heille, katsokaa, tämä on Sanansaattaja Taivaasta. Älkää sivuuttako tätä. Hän sanoo, vain JEHOVA on JUMALA. Kuulkaa häntä. Vain hän johtaa meidät JEESUSKEN luo, MESSIAAN Valtakuntaan. Kuinka ihmeellinen aika olla kristitty! Kuinka Kaunis aika HERRAN huoneessa!

 

Keniassa tämä Juhlinta tulee jatkumaan. Seurakunnan saarna, seurakunnan ylistys, seurakunnan palvonta Keniassa on nyt muuttunut ikuisesti! Iankaikkisesti! Saarnat käsittelevät nyt kuolleista ylösnousemista! Ja kyllä, totisesti, tämä on se toivo, jonka HERRA on antanut seurakunnalle. Tarkoittaen, että nyt kaikki he, jotka uskovat KRISTUKSEEN JEESUKSEEN. Kaikki he, jotka ovat tässä Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä, ja ovat noudattaneet HERRAN Sanoja, jotka tämä JUMALAN Ääni on Puhunut, heillä on nyt toivo kuoleman ylitse! Nyt te voitte elää! Nyt te voitte ylittää kuoleman. Tämä on se valtava Saarna, joka tapahtuu seurakunnassa nyt.

 

Tästä syystä, kun HERRA tuo meille tämän Profetian valtavan suuresta, maaperästä tulevasta tomun räjähdyksestä aivan kuin savu. Ja Pilvi jopa tuli ja kosketti maaperää, ja ihmiset juoksivat. Juoksin siellä. Ja sitten vesi alkoi valua, purkautua ulos maaperästä. Ja tämä kulutti tuon maan.

 

Tämä on kaunista! Tämä on kaunis hetki maailmassa! Hän sanoo, odotamme JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Valtakuntaa. Sanansaattaja, joka valmistaa tien, on täällä! Ja tämä antaa meille ilon. Sillä MESSIAAN Tulemus on silloin tullut lähelle. Se on tullut lähemmäs kuin aiemmin. Kuinka mahtavaa! Kuolleet nousevat nyt ylös kuolleista! Valtavaa! Ja olen nähnyt myös toisen kuolleista nousemisen. Joten tämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

 

Ja se suurempi Herätys ja ne suuremmat Ihmeet, jotka HERRA lupasi, tapahtuvat nyt. Monia, monia, monia miljoonia palaa nyt Keniassa HERRAN luokse, ja vain tässä seurakunnassa. Tässä seurakunnassa, tässä Palvelustyössä, jossa seison, ja josta käsin Puhun nyt. Ihmisiä on vyörynyt luoksemme, ihmisiä on tullut valtavissa miljoonissa liittyen mukaan tämän kuolleista ylös nousemisen johdosta. Joten HERRA sanoo, kaikki kansakunnat alkakoon nyt palvoa JEESUSTA pyhyydessä. Palvoen ISÄ JUMALAA JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta, pyhyydessä. Sillä kyllä, totisesti, JEESUS KRISTUS voitti kuoleman Ristillä. Ristillä.

 

Ja kuoleman voittamisen merkistä yli 2000 vuotta sitten, on nyt tullut todellisuus Keniassa, todellisuus KRISTUKSEN ruumiissa tämän kuolleen ruumiin eloon heräämisen johdosta. Nyt me tiedämme, että häntä kutsutaan Mama Rosaksi. Kuinka mahtavaa vuonna 2017 ymmärtää voitot, jotka MESSIAS saavutti meille Golgatan Ristillä. Nyt Hän lähettää Sanansaattajansa, joka valmistaa Tien auktoriteetissa ja voimassa! Mennen kuoleman valtakuntaan ja temmaten kuolleen kuoleman kidasta, ja tuoden hänet takaisin elämään, voittaen kuoleman, todistaen, että kyllä, JEESUS voitti kuoleman!

 

Valmistakaa tie, rakastetut ihmiset! Valmistakaa tie! Olen nähnyt MESSIAAN, HERRANI tulevan. Ja ISÄ JUMALA on lähettänyt minut puolustamaan MESSIAAN Palvelustyötä, MESSIAAN Verta, MESSIAAN Ristiä. Sillä MESSIAAN Valtakunta on nyt lähellä. He, joilla on korvat ympäri maailmaa, kääntykööt nyt pois synnistä, kyseenalaistaen nyt sen moraalittomuuden seurakunnassa. Kyseenalaistaen nyt sen valheellisuuden, jonka näet seurakunnassa. Kyseenalaistaen väärät profeetat. Kyseenalaistaen valheapostolinne.

 

Tämä on nyt aika seurakunnan tehdä voittoja vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Ja he, jotka tulevat kuuntelemaan tätä Ääntä, tulevat näkemään JUMALAN Loisteliaan, Iankaikkisen Valtakunnan. Myös te tulette nyt voittamaan kuoleman. HERRA Siunatkoon teitä. Tämä on hän, josta Raamattu puhui, josta Kirjoitukset kirjoittivat, että HERRA lähettää Sanansaattajan valmistamaan Tien MESSIAALLE. Shalom.

 

Valmistakaa tie / Jesaja 40:3

 

MESSIAS ON TULOSSA

 

(Suomennos Profetiasta 25.7.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)