Profetia: Herra kirjoitus taivaan halki ”Tabernaakkeloitu” 31.7.2013

[Kääntäjän lisäys: Ilmestysmajasta käytetään monissa kielissä nimitystä tabernaakkeli. Se on pyhäkköteltta, jonka Israelin kansa rakensi Vanhan testamentin mukaan erämaavaelluksellaan.]

Herra on puhunut kanssani taas tänään hänen väkevän läsnäolonsa kirkkaudesta. Hän näytti minulle valtavan kirkkauden pilven, hänen läsnäolonsa. Tämän pilven, joka laskeutui Kisumun (Kenian) suureen väkevään herätyskokoukseen. Hän näytti minulle tämän mahtavan pilven ja sitten Hän kirjoitti Taivaan yli yhden sanan: ”Tabernaakkeloitu”. Tästä ymmärrämme, että itse Herran läsnäolo on täällä.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun Herra laskeutui seurakuntansa ylle, niin Isä Jumala, Jehova Jahve itse on nyt seurakunnassa. Hänen läsnäolonsa on seurakunnassa. Samalla tavalla kun hän laskeutui erämaahan Mooseksen aikaan ja hän oli tabernaakkeloitu. Tästä päivästä saakka israelilaisten elämä muuttui ja he alkoivat keskittyä ja nojautua Taivaaseen, olla riippuvaisia Taivaasta. Herra alkoi johtaa heitä erämaassa samalla kun Hän oli tabernaakkeloitu telttaan. Jehova Jahve itse oli mukana Israelilaisten väkevässä pyhiinvaelluksessa erämaassa Jerusalemia kohden...

Näemme selvästi, että kun Israel oli tabernaakkeloituna teltassa, jonka Israel oli pystyttänyt ylistääkseen Häntä. Tästä saakka he kuuntelivat ainoastaan Taivasta ja keskittyivät kirkkauteen ilmestysmajan, teltan yläpuolella. Silloin kun oli levottomuutta, niin Jehova tuli ja tuomitsi Aaronin ja Miriamin. Mutta monessa kohtaa näemme, että tästä päivästä lähtien he alkoivat keskittyä siihen kirkkauteen joka oli tabernaakkeloituna.

Nyt tänä päivänä näemme myös, että Jehova ei ole ainoastaan vieraillut seurakunnassa tässä Kisumun kokouksessa, mutta lisäksi sanoo, että katso, nyt Hän on tabernaakkeloituna Herran talossa, Kristuksen seurakunnassa, joka on omaksunut VANHURSKAUDEN JA PYHYYDEN. En tiedä sitä onko juuri tämä se kirkkaus, joka tulee laskeutumaan Nakurun kokouksen Keniaan, sillä nyt Hän on puhunut minulle viime aikoina Nakurusta. Joka tapauksessa hän sanoi Tabernaakkeloitu, tarkoittaen, että tästä päivästä lähtien Herra on aloittaa pyhän pyhiinvaelluksen seurakunnan kanssa samalla tavoin kuin hän teki Israelin kanssa Jerusalemia kohti.

Hänellä tulee nyt olemaan pyhä pyhiinvaellus seurakunnan kanssa, kävellen seurakunnan kanssa. Öisin antaen valon seurakunnalle tässä väkevässä pyhiinvaelluksessa kohti Jumalan valtakuntaa. Päivisin ollen pilvenä osoittaen mihin suuntaan kulkea. Ja kun Herran viholliset tulevat hyökkäämään seurakuntaa vastaan, Hän tulee seurakunnan taakse ja suojelee häntä tässä pyhiinvaelluksessa tuoden näin myös pimeyden, jotta vihollinen ei näe hyökätä seurakuntaa vastaan. Elämme todella historiallista aikakautta, kun Jehova Taivaan Jumala itse on nyt tabernaakkeloituna seurakunnassa. Tämä on erittäin pelottavaa, sillä Herra itse on nyt tabernaakkeloituna seurakunnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että seurakunta elää Herran silmien alla.

Rukoukseni on, että kun ihmiset tulevat Nakuruun, niin Herra tulee avaamaan sinun silmäsi, jotta voit nähdä hänet tabernaakkeloituna Jumalan talossa. Aika on ohi ja olen nähnyt Messiaan tulevan. Hän shokeerasi minut muutama päivä sitten, kun näin Taivaan aukeavan ja Messias tuli alas valtavassa kirkkaudessaan, tällaista kirkkautta en ole ennen nähnyt. Näin Hänen astuvan alas Taivaasta. Nyt tänään Hän on näyttänyt minulle kirkkauden pilvensä ja Hän on kirjoittanut läpi Taivaan yhden sanan tabernaakkeloitu, tarkoittaen Herra itse on nyt tabernaakkeloinut itsenä seurakuntaan johtamaan ja johdattamaan seurakuntaa. Tämän hetken ylistys tulee olla nyt sisään pääsyn ylistystä. Tämän hetken pelastus tulee olla nyt puhdistettua ja kirkastettua pelastusta. Tämä puhuu tämän hetken ylistyksestä, jonka tulisi olla keskiyön ylistystä, illan ylistystä. Messias on tulossa.

Kuunnelkaa minua enkelit Taivaassa! Herra on näyttänyt minulle Jehovan kirkkauden. Ja tämän kirkkauden yläpuolelle Hän kirjoitti läpi Taivaan: tabernaakkeloitu. Sanon tämän, että te Taivaan enkelit voitte myös tietää tämän. Hän on kirjoittanut tabernaakkeloitu. Herra on nyt tabernaakkeloituna seurakuntaan. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 31.7.2013)

 

Alkuperäinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aeg7LAFKntY

 

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)