PROFETIA HÄLYTYS 6.9.2017: HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA HERÄTTÄÄ ELOON KUOLLEEN IHMISEN  

Näen, että joku kuolee. En tiedä vielä, onko hän nainen vai mies. Mutta HERRA, Hän ottaa minut ja Hän näyttää minulle haudan. Hän näyttää minulle sen haudan, mihin tuo ihminen on haudattu. Ja sitten HERRA avaa silmiäni enemmän. Näen siis hieman syvemmälle, minne sielu menee. Paljon, paljon syvemmälle. Ja sitten ISÄ, joka Puhui vierelläni, oikealla puolellani, Hän Ohjeistaa minua tuomaan tämän ihmisen takaisin eloon. Ja silloin, hän, joka Puhuu kanssanne, nostaa tuon ihmisen kuolleista. Ja todella valtava Herätys puhkeaa seurakunnassa maailmanlaajuisesti.

HERRA sanoo, että Hän on elvyttämässä seurakuntaa kaikista historiallisimmalla tavalla. Mainitsin Jesajan kirjan luvun 26, ja kuinka Jesaja puhuu Jesajan kirjan luvusta 26. Hän puhuu Aamukasteesta, joka tulee. Tämän hetken Kasteesta, joka tulee elvyttämään seurakunnan.

Mutta näen, että HERRA tulee lähettämään Hänen Palvelijansa jonnekin jälleen herättämään eloon kuolleen ihmisen. Ja tämä sielu on mennyt niin syvälle. Todella hyvin, hyvin syvälle. Alas ja syvälle. Ja mukana on tapahtumia, joita emme voi jakaa, joihin HERRA vie minut mukaan tuomaan tämän ihmisen ulos. Mutta se, mitä tapahtuu, on, että HERRA nostaa tämän ihmisen kuolleista.

Kun Hän siis lähettää minut tekemään tämän kaltaisen tapahtuman, niin suuri Herätys puhkeaa seurakunnassa valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Tiedän, että seurakunta on tänä hetkenä pääasiassa hyvin kiireinen todistaen valitusta palvonnasta USA:ssa. Nyt on suuri keskittyminen. HERRA on keskittynyt tuomaan halveksunnan maailman asioita kohtaan, joita on syleilty USA:ssa, tuossa seurakunnassa.

On ollut hyvin selvää, että HERRA on tullut seksuaalisyntiä vastaan, moraalittomuutta, homoja, homoutta, kaikkia näitä asioita vastaan, jotka saastuttavat maata. Mukaan lukien vääriä profeettoja, jotka harhaanjohtavat seurakuntaa. Sen sijaan, että he johtaisivat seurakunnan vanhurskauteen ja pyhyyteen, he johtavat seurakunnan maailman asioihin. He saarnaavat horisontaalisempaa evankeliumia. Ja sillä tavoin, ihmiset eivät voi valmistautua sitä todellista, kaikkein tärkeintä päivää varten, Grand Finalea varten, MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Sitä tarkoitusta varten, jonka tähden JEESUS KRISTUS MESSIAS meni Ristille.

Ja HERRA on myös nuhdellut; on niin paljon valheapostoleja, joita olemme nähneet USA:ssa. Ja kun laitat päälle amerikkalaisen TV:n, kristillisen TV:n, näet, mitä he oksentavat ulos maailmalle. Tätä todella saastutettua menestysteologian ja korruption evankeliumia, jossa kaikki ja mikä vain on sallittua. Jossa se Jumala, jota he palvovat, ei ole pyhä. Hänellä ei ole mitään vaatimuksia pyhyydelle.

Kun Hän toi Pyhän Hengen Persoonan seurakuntaan auttamaan meitä tässä aikakaudessa, jotta pystyisimme ymmärtämään JEESUKSEN pyhyyden. Ja helpottamaan meitä, jotta pystymme saavuttamaan HERRAN vanhurskauden. Vanhurskauden, jossa ei ole yhtään tilaa moraalittomalle elämiselle, luopuneisuudessa elämiselle. Kuitenkin, he ovat nyt toisella sivulla, missä kaikki käy. Kuka vaan voi sanoa, että hän ovat profeetta, ja profetoida valheellisesti, valheellisia asioita. Rahaa on suurta, maailmallista pukeutumista, moraalittomuutta, abortteja. Ihmiset voivat elää yhdessä ilman avioliittoa. Ja he ovat vieläkin seurakunnassa juoden alkoholia, polttaen tupakkaa.

Tiedättehän, tämä kokonainen narratiivi, jonka näet, amerikkalaisen kristillisen standardiversion mukainen evankeliumi. Joten HERRA nuhtelee tätä nyt. Ja on suuri moittiminen, jota Hän tekee juuri nyt koko matkan tuossa maassa, kun tulet Houstonista, Teksasista. Ja jopa Hurrikaani Irma on tulossa, herättelemään heitä, ravistelemaan heitä. Ja tekemään heille tiettäväksi, että näihin maailman asioihin turvautuminen on se takapakki. HERRA tuo kuolemaan maailman asiat, jotka ovat tuoneet mukavuutta ihmiselle. Ja tämä menee halki maailman.

Tämä Sanoma ei ole rajattu ainoastaan USA:han. Tämä Sanoma on vieläkin hyvin olennainen ja hyvin relevantti Kenialle, jossa suurin, kaikista historiallisin Herätys sykkii juuri nyt. Se menee aina Uuteen-Seelantiin, Australiaan saakka, se menee halki Etelä-Afrikkaan, koko matkan aina Chileen, Argentiinaan, ylös kohti Costa Ricaa, USA:han, Kanadaan, saarille, Karibialle, kaikille muille saarille, Aasiaan, Eurooppaan. Tämä on se hetki, jolloin kaikki kansakunnat herätellään siihen tosiasiaan, että MESSIAS on tulossa! Ja meidän tulee valmistautua nyt! Seurakunnan tulee valmistautua nyt!

Olen siis nähnyt suuren, voimallisen Herätyksen, joka tulee seurakuntaan. Olen nähnyt toisen kuolleista nousemisen, kuolleen eloon heräämisen. Joten HERRA vie minut erääseen paikkaan, ja Hän pyytää minua herättämään eloon tämän kuolleen ihmisen, joka on ollut haudattuna. En tiedä, miksi hauta on auki. Mutta HERRA avaa minun silmäni näkemään. Tai sitten häntä ei ole vielä haudattu. Mutta sielu menee todella syvälle, todella syvälle. Hyvin, hyvin syvälle itseasiassa. Se menee kuoppaan. Ja sitten kuolleista ylösnouseminen tapahtuu. Ja suuri Herätys tapahtuu.

Joten minun rukoukseni on, että kaikki maailman kansakunnat todella, todella haluaisivat ja kaipaisivat tätä Herätystä. Miksi? Sillä tämä on se lopullinen tarkoitus, jonka tähden MESSIAS tuli. Jotta seurakunta voisi voittaa kuoleman. Jotta seurakunnalla olisi toivo hautojen ylitse. Ja tämä on se aika. Tämä on se, mikä erottaa meidät, asettaa meidät täysin erilleen kaikista muista uskonnoista. Ja siksi tämä asia, että valheapostolit, väärät profeetat, valhepastorit USA:ssa ja koko maailmassa, Keniassa, Nigeriassa. Nigeria on tämän kaltaisen korruption keskus. Nämä asiat, joita tehdään seurakunnassa tänä päivänä, se on suuri karhunpalvelus HERRAA vastaan.

HERRA käyttää näitä vierailuja, herätelläkseen seurakunnan siihen tosiasiaan, että on olemassa suurempaa. Suurempaa kuin se horisontaalinen, maallinen evankeliumi, johon olette naulinneet itsenne videoilla. HERRA sanoo, että tämä on nyt se hetki, jolloin tavoitella Taivaan Loisteliasta Valtakuntaa, Ikuista Valtakuntaa, JEHOVAN Iankaikkista Valtakuntaa, Valtakuntaa, jolla ei ole loppua.

Olen siis nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Kaikki te, valmistakaa tie sydämissänne. Jotta kun MESSIAS tulee, Hän tulee löytämään, että ne moraalittomuuden vuoret sydämissänne, on alennettu. Ja nuo korruption laaksot on täytetty. Ja luopumuksen louhikot on tasoitettu. Ja että MESSIAS tulee löytämään tien kulkea läpi sydämissänne. Että näkisitte tämän kauniin, Loisteliaan, Ikuisen JEHOVAN Valtakunnan. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom shalom. Erev tov. Shalom lahem.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 6.9.2017 – OSA 2. Profeetta Dr. Owuor)

https://www.youtube.com/watch?v=4rE0XVJ4qWM&t=27s

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)