PROFETIA HÄLYTYS! 6.10.2017: PROFETIA HYVIN, HYVIN ANKARASTA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA MAAILMAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä, rakkaat ihmiset. Ja tässä viime yön keskustelussa, näen hyvin, hyvin vakavan maanjäristyksen. On erittäin vakava, äärimmäisen vakava maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. Ja kun katson tätä aluetta, sitä paikkaa, johon HERRA pyysi minua ojentamaan sormeni ja osoittamaan, ja maanjäristys tapahtui.

Uudestaan, näen hyvin, hyvin vakavan maanjäristyksen tulevan maailmaan. Ja se paikka, johon HERRA JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM pyysi minua osoittamaan sormellani ja maanjäristys tapahtui, hyvin, hyvin vakava maanjäristys. Tämä paikka on maa, jossa näen mustia ihmisiä tuossa maassa, tummaihoisia. Se on myös maa, jossa näen turvallisuuden, ja niin edelleen, tuossa maassa. Näen paljon yksityiskohtia tuosta maasta. 

Uudelleen, viime yönä HERRA JEHOVA, Hän toi minut paikkaan, ja Hän pyysi minua tuomaan HERRAN Tuomion tuon maan ylle, osoittamalla tuohon maahan vasemmalla profeetallisella sormellani. Ja se paikka, johon HERRA JEHOVA pyysi minua osoittamaan profeetallisella sormellani, on maa, jossa näen järjestelyitä. Näen sen turvallisuustilanteen siellä. Heillä on aina siellä myös ongelmia turvallisuuden kanssa, sillä näen tarkempia yksityiskohtia. 

Näen siis tuon maan. Ja tämän jälkeen oli hyvin, hyvin ankara, äärimmäisen vakava maanjäristys, joka tapahtui siellä. Ja sen jälkeen, kun HERRA pyysi minua Puhumaan tuolle maalle tuomion, HERRA JEHOVAN Tuomion, sitten Hän jatkoi näyttäen minulle tämän maanjäristyksen, sen laajuuden, mittakaavan, ja kuinka se tulisi tapahtumaan, läpikotaisesti. Se koko keskustelu oli hyvin pitkä keskustelu, joka kesti useita tunteja, näyttäen minulle ne kalliot ja kivet, ne rakennusten sortumiset, ja kaiken sen, kuinka se tapahtuisi. 

Joten HERRA pyytää maailman kansakuntia tekemään parannuksen tämän ajan tähden, missä toimimme, tässä ajassa, tässä hetkessä. Kansakuntien tarpeesta syleillä vanhurskautta ja pyhyyttä ja valmistaa tie MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Nyt, Raamattu lupasi tämänkaltaisen ahdistuksen. Matteuksen evankeliumin luvussa 24, kun HERRA JEESUS oli juuri kävellyt ulos temppelistä, ja kun Hän käveli ulos temppelistä, niin Hänen opetuslapsensa lähestyivät Häntä ja kysyivät Häneltä: HERRA, mikä tulee olemaan paluusi merkki? KRISTUKSEN, HERRAN KRISTUKSEN paluun merkki? MESSIAAN Tulemuksen merkki? Ja mitkä myös tulevat olemaan Lopunajan merkit? 

Ja sitten niiden maamerkkien, hengellisten maamerkkien sisällä, jotka Hän asetti heille paikoilleen tuossa rakkaudessaan, kun Hän vapautti Taivaan salaisuudet seurakunnalle, opetuslapsille, Hän sanoi, että yksi merkeistä tulee olemaan maanjäristykset, jotka tapahtuvat, historialliset maanjäristykset. Ja nyt olemme tietoisia, että kun HERRA Sanoi näin, Hän itseasiassa näki hänet, joka Puhuu kanssanne, tulevan ja ohjeistavan niitä maanjäristyksiä. 

Mutta ennen kuin HERRA näytti minulle maanjäristyksen, se voi antaa teille pienen vinkin, missä se tulee tapahtumaan. Ennen kuin HERRA näytti minulle sen Tuomion, jonka Hän pyysi minua tuomaan tuolle maalle, näen haasteen. Hän, joka puhuu kanssanne, näin haasteen, turvallisuushaasteen HERRAN Palvelijaa vastaan. Näen, että on mustamaalausta HERRAN Palvelijaa kohtaan. He jopa uhkasivat hänen elämäänsä. Ja silloin HERRA pyytää minua nyt tuomaan Tuomion, maanjäristyksen tuohon maahan. Ja Kenia on ollut tämän etulinjassa. Tämä on siis hetki, jolloin olla hyvin vastuuntuntoinen. Sillä mikään maa [ei voi kestää iskua] HERRALTA. Hirvittävä, hirvittävä maanjäristys.

Ennen sitä, ennen kuin HERRA Puhui tämän hirvittävän maanjäristyksen maalle, näin, että oli paljon haasteita JUMALAN Miestä vastaan. Paljon haasteita. He yrittivät, tiedättehän, jotkut ihmiset yrittivät mustamaalata häntä, tai satuttaa häntä. Silloin HERRA vastasi tuolla tavalla. Ja tiedän, että Kenia on ollut tämän etulinjassa. Joten tämä on nyt hetki mennä parannuksentekoon. Sillä mikään maa ei pysty kestämään yhtäkään iskua HERRALTA. On siis tärkeää olla vastuuntuntoinen, kun HERRAN Ääni on maassa. 

Uudestaan, olen nähnyt valtavia maanjäristyksiä, shokeeraavia. Hän käytti useita tunteja näyttäen minulle tuon maanjäristyksen tuhoja. Ja HERRA Sanoo, että tämä tulee niiden mustamaalausten tähden, jotka tapahtuivat Hänen Palvelijaansa vastaan. Koko ajan haasteita. Tiedättehän, tämän kaltaista melkein hyväksikäyttöä tässä maassa. Vaikka onkin paljastettu ja näytetty se hyvyys, ne edut, jotka tuo maa on vastaanottanut. 

Joten se tulee olemaan maassa, jossa näen mustia ihmisiä, joilla on tumma ihonväri. Näen, että tuossa maassa on tuon kaltainen turvallisuus-haaste. Ja näen mustamaalausta. Ja näen, että HERRAN Palvelijaa ei kunnioitettu. Joten HERRA tuli vihaiseksi, ja Hän pyysi minua antamaan heille tuomion. Ja sitten näen uskomattoman maanjäristyksen iskevän tuohon maahan. 

Mutta haluan sanoa tässä, että mikään maa ei tule kestämään iskua HERRALTA, maanjäristystä tai HERRAN tuomiota. Se tulee olemaan ehdottoman sietämätöntä; te ette pysty, te ette pysty kestämään sitä. Joten näen tietyn maan ja näen HERRAN tuomion, maanjäristyksen; valtavan maanjäristyksen iskevän tuohon maahan. 

Tämä on siis se hetki valmistautua MESSIAAN Tulemusta varten. Hetki, jolloin ihmisten tulee olla hyvin vastuuntuntoisia. Ihmisten ihonvärillä ei ole väliä, mutta vastuuntunto on ehdottoman tärkeää. Sillä HERRAN Ääni on maassa. Näen siis näiden asioiden tapahtuvan maailmassa. 

Uudestaan, näen valtavan maanjäristyksen tulevan maailmaan. Ja tuo maa näyttää mielestäni ennemminkin sellaiselta, jossa on tumma ihonväri. Ja on tällainen ongelma. Sillä näen paljon yksityiskohtia, paljon yksityiskohtia siellä sisällä. Mutta tämä on aika kaikille kansakunnille, heille, jotka ovat viisaita, valmistautua vanhurskaudessa. Kääntyä pois synnistä. Ja tietysti kääntyä pois HERRAN Palvelijan mustamaalaamisesta.

Meksikossa yksi ongelmista, joka heillä oli, oli mustamaalaaminen, yrittäminen mustamaalata. Koska kukaan ei voi. Mutta he yrittivät mustamaalata häntä, joka Puhuu kanssanne, HERRAN Palvelijaa, HERRAN Väkevää Profeettaa. Ja sen jälkiseuraamukset olivat uskomattomat tähän päivään saakka. Joten Meksiko on esillä esimerkkinä, että: Kuunnelkaamme! Olkaamme kuuliaisia! HERRA on JUMALA. He, jotka ovat kuuliaisia, heitä Hän auttaa. Heille, jotka kääntyvät Häntä vastaan, siitä tulee hyvin vihamielistä, siitä tulee hyvin tuhoisaa.  

Sillä tämä on ajankohta, jolloin HERRA on vakiinnuttamassa Hänen suunnitelmaansa maailmassa. MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Te, joilla on korvat, kuunnelkaa HERRAN Ääntä ja antakaa pelastaa itsenne, jotta näkisitte JEHOVAN Ikuisen, Loisteliaan Valtakunnan. Shalom.

(Suomennos Profetiasta 6.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)                   

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)