PROFETIA HÄLYTYS! 1.10.2017: HERRA KÄSKEE KAIKKIA KANSAKUNTIA PUHDISTAMAAN POIS EPÄJUMALANPALVONNAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Rakkaat ihmiset, rakkaat kuuntelijat. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani tänään hyvin, hyvin shokeeraavalla tavalla. Tämä on se keskustelu, jonka haluan tuoda teille tänä iltana. Tänään HERRA JEHOVA käytti suuren osan tätä päivää vieden minut takaisin Meksikon. HERRA vei minut takaisin Meksikoon tänään. Ja Hän näytti minulle valtavan Tuomion, jossa Hän on käyttänyt minua tuoden sen tälle kansakunnalle. Hän Puhui siitä ja näytti minulle sanoen: "Katso olet tehnyt tämän, ja tällä puolen, katso, olet tehnyt tämän". Joten menimme ympäri maata katsellen niitä raunioita ja asioita. Ja Hän puhui siitä epäjumalanpalvonnan tilasta Meksikossa. Joten keskustelu ei ole muuttunut. Ja sitten samaan aikaan Hän myös nosti eksytyksen- ja petoksen ongelman Meksikon seurakunnassa. Sekä valheapostolien ja väärien profeettojen jatkuvan läsnäolon, heidän, joille Tuomio on tullut.

Te kaikki muistatte erittäin hyvin, kun HERRA lähetti minut Meksikoon. Kun menin Meksikoon, kun matkustin aina Yhdysvalloista saakka Meksikoon mennäkseni varoittamaan heitä. Muistamme nyt todella hyvin sen eksytyksen, kun varoitin niitä valheapostoleja ja vääriä profeettoja. Jotta he lopettaisivat tämän eksytyksen- ja petoksen pelinsä, joihin he liittävät KRISTUKSEN seurakunnan. Heidän vastaanottonsa oli melko haaleaa. Heidän vastaanottonsa oli negatiivista. Jotkut heistä juoksivat pois heidän Amistad Pastores, Alianza pastores, pastorien kokouksesta, missä Puhuin heille. Pastorien konferenssissa, yhteydessä, jossa tapasin aina pastoreita ja toin heille valtavan HERRAN Sanoman.

Tämä on jälleen sama Sanoma, jonka HERRA on nostanut. Mutta tänään HERRA käytti suuren osan päivästä liittyen Meksikoon palaamiseen. Hän itseasiassa näytti minulle sen tuhon määrän, joka on tehty sille maalle HERRAN Tuomion kautta. Ja sitten HERRA vieläkin pyysi, että Meksiko tekisi parannuksen. Joten HERRA pyytää Meksikoa tekemään parannuksen. Se oli taukoamaton keskustelu. Ja sitten Hän sanoi, että seurakunta on seurannut toista tietä. Joten näin seurakunnan. Kävelin heidän kanssaan, KRISTUKSEN seurakunnan kanssa Meksikossa, sen ei-katolilaisen seurakunnan kanssa.

Sitten näin, kuinka helluntai- ja evankelinen seurakunta, he ottivat toisen tien. Ja HERRA Sanoi: "Katso, he ovat ottaneet toisen tien!" Joten JUMALAN Viha on vieläkin suunnattu tuohon kansakuntaan. Helluntaiseurakunnat kantavat suurempaa vastuuta. Heillä on vastuu, sillä heidän tulisi tietää milloin HERRA lähettää Palvelijan.

Tämän jälkeen HERRA Puhui minulle vihdoin Keniasta. Tiesin aina, että Kenian hetki tulisi. Tiesin sen erittäin hyvin. Katsoin, kuinka he toimivat ja kantavat itseään tässä tilanteessa. Ja olin aina hyvin pahoillani Kenian puolesta. Sitä, kuinka he kohtelevat Sanomaa ja Sanansaattajaa tässä maassa. Aina tiesin, että heidän päivänsä saapuisi. Joten lopulta HERRA Puhui minulle Keniasta. Ja HERRA on käskenyt, että kenialaiset puhdistavat pois epäjumalansa. Tänään on se päivä, kun käsky on annettu!

Uudelleen, nyt HERRA on kääntynyt Kenian puoleen. Ja Hän pyysi, että julistan ja käsken tätä maata pääsemään eroon epäjumalistaan. Tämä on todella kriittisen tärkeää, koska se tulee aikana, kun Meksiko on juuri tuomittu kaikista vastenmielisimmän ja kammottavimman epäjumalanpalvonnan muodon tähden. Nyt HERRA pyytää Keniaa puhdistamaan kaikki epäjumalansa, epäjumalanpalvontansa. Itseasiassa tässä prosessissa HERRA nosti minulle hyvin tärkeän asian, että monilla, monilla ihmisillä heidän työpaikoillaan, kodeissaan, pöydillään on monia epäjumalia. Joten HERRA jopa erityisesti vielä sanoi, että sano heille, että puhdistavat epäjumalansa pöydiltään. Toimistoistaan, työpaikoiltaan ja kodeistaan. Heillä on kaikenlaisia pieniä asioita, epäjumalia. Jotkut niistä ovat salassa, näkymättömissä, et ehkä edes näe niitä. Et välttämättä katso niitä epäjumalina. Mutta HERRA on nyt käskenyt, että tämä maa puhdistaa epäjumalansa! Ja minun rukoukseni on, että Kenia ei joudu samalle paikalle Meksikon kanssa. Ja ihmiset alkavat siis puhdistamaan kotejaan.

Kun olin Meksikossa, Cholulassa, jossa he uhraavat ihmisiä, tein todella ison ohjelman Cholulassa, jonka nimi oli, Limpia tu Casa, Limpia tu Casa. Koska löysin, että Cholulassa, sen lisäksi, että he uhrasivat ihmisiä siellä pyramideilla, jonka HERRA lähetti minut tuhoamaan. Te näitte, jotka katsoitte sen dokumentin, että se ensimmäinen kirkko, jonka esittelin siellä murskautuneena, on itseasiassa kirkko Cholulassa. Cholula on Pueblan naapuri. Joten Cholulassa tein ohjelman nimeltään, Limpia tu Casa. Menin ovelta ovelle ja ovelta ovelle puhdistaen pois brujeria, chiceria, kaikenlaista noituutta. He antoivat minulle myrkyt, noituuden.

Koska kun pastorit yrittivät tehdä näin ennen, niin nuo demonit kuristivat heitä öisin. Joten HERRA johdatti minut sinne tekemään puhdistusta ovelta ovelle. He luovuttivat pois noituuden ja käärmeitä ja kaikenlaista. Se oli suuri ohjelma ja me sytytimme ne tuleen. Laitoimme niihin bensaa ja sytytimme ne tuleen. Cholulassa oli iso ohjelma, jonka nimi oli, Limpia tu Casa. Mutta tämä on se, mitä HERRA pyytää Keniaa tekemään. Kenia on myös saavuttanut tämän paikan, Limpia tu Casa, joka on espanjaa ja tarkoittaa, että puhdista kotisi.

Joten tein kotien siivousohjelman Cholulassa, koska löysin, että Cholulassa on ihmispalvontaa. Joskus he teurastaisivat aikuisen sen kukkulan alttarilla. Joka vuosi he teurastivat neitsyen. He myös teurastivat koiria. Joten Cholulassa oli meneillään ihmisuhraamista. Brujeria, noituutta, chiceria, kaikkea oli siellä. Joten HERRA teki, Limpia tu Casa, ovelta ovelle. Joten se noituus, johon toiset pastorit yrittivät koskea, ja jotkut heistä tapettiin, he kuolivat. Joten he luovuttivat sellaiset asiat minulle, ja sytytin ne tulee keskeisellä paikalla.

Joten HERRA pyytää, että Kenia tekee, Limpia tu Casa. Kenia tekee: puhdista kotisi. Käykää läpi kotinne ja löytäkää ne pienet epäjumalat. Ja mitä tahansa löydätte, niin puhdistakaa ne pois, nuo kuvat, joita keräilit, murskatkaa ja tuhotkaa ne. Miksi? Koska aika on muuttunut ja HERRA on nyt käskenyt tämän. Tiedän, että kenialaiset ovat hyvin kuuliaisia, joten he aloittavat heti tänä iltana. Mikä tahansa näyttääkin epäjumalalta, minkä vain pää se onkin, he tuhoavat ne välittämättä niiden kalleudesta.

Ja sitten kolmannessa keskustelussa tänä iltana, HERRA on nyt Puhunut epäjumalanpalvonnasta halki kansakuntien. Ja HERRA on pyytänyt minua käskemään kaikkia kansakuntia puhdistamaan pois epäjumalanpalvonnan. Tämä on kolmas keskustelu, joka tapahtui tänään.

Ja kun päätin antaa tämän HERRAN Sanoman huomenna, niin HERRA tuli Puhuen Äänellään. Äänellään Hän tuli ja sanoi: "Katso, et ole vielä pyytänyt heitä puhdistamaan pois epäjumaliansa. Katso, et ole kertonut heille." Uudelleen, kun päätin, että annan tämän Sanoman huomenna, antaen tämän Sanoman maailman kansakunnille, puhdistaa pois epäjumalanpalvonta huomenna, niin HERRA tuli ja Puhui Äänellään. Hän Sanoi: "Katso, et ole kertonut heille. Et ole antanut heille tätä Sanomaa. Et ole pyytänyt heitä puhdistamaan pois epäjumaliaan." Ja tämä on se syy, miksi annoin tämän näin myöhään. Kuitenkin tärkein asia tässä on se kiireellisyys, painoarvo ja vakavuus, jolla HERRA käsittelee tätä toimeksiantoa, tätä määräystä, tätä Taivaallista Ohjeistusta. "Katso, et ole vielä kertonut heille. Et ole vielä pyytänyt heitä puhdistamaan pois epäjumaliaan. Et ole antanut heille tätä Sanomaa." Hän Sanoi, että minun tulee antaa tämä Sanoma tänään ja nyt. Tämä on siis ehdottoman kriittistä, rakkaat ihmiset.   

Ja luen juuri nyt, 1. Aikakirjasta 5:25. Uudelleen, 1. Aikakirjasta 5:25, Hän sanoo:

25 Mutta he tulivat uskottomiksi isiensä Jumalaa kohtaan ja juoksivat haureudessa, maan kansojen jumalain jäljessä, niiden kansojen, jotka Jumala oli hävittänyt heidän edestänsä.

Näet siis tässä hyvin selvästi, että HERRALLA on tietty kanta liittyen epäjumalanpalvontaan. Ja Hänellä ei ole aikomusta muuttaa kantaansa. Näet hyvin selvästi, että HERRA on lähettänyt minut maailmanlaajuisesti tuhoamaan tämän maailman epäjumalat. Tämä on tärkein Sanoma tässä. Hänen Taivaallisessa voimassaan, Hänen suunnattomassa ja salassa olevassa viisaudessaan, HERRA katsoi oikeaksi, Hän näki sopivaksi, että Hän tulisi tuhoamaan epäjumalanpalvojat, jotka asuivat alueilla, jotka tulisivat olemaan israelilaisten naapureita. Miksi Hän teki näin? Hän hävitti heidät täysin, Hän pyyhkäisi heidät pois. Jotta he eivät koskaan kietoisi heitä pauloihinsa. Hän ei jättänyt heistä jäännöstäkään. Sillä, tiedättehän, jos Hän jättäisi heistä jäännöksen, niin heillä olisi jotain vaikutusta JUMALAN kansaan. He toisivat sen epäjumalanpalvonnan pahuuden HERRAN kansan luo.

Joten tämä Puhuu meille kaikille ja maailman kansakunnille nyt. Se Puhuu teille, se Ohjeistaa teitä. Se Ohjeistaa seurakuntaa JUMALAN kannasta liittyen epäjumalanpalvontaan. Jos on olemassa mitään syntiä, josta HERRA sanoo: Pakene! Yksi niistä on epäjumalanpalvonta, toinen on seksuaalisynti. Sama seksuaalisynti, jota nuhtelin Ciudad Meksikossa, kun nuhtelin seksuaalisyntiä noissa seurakunnissa. Ja Meksiko Cityssä HERRA avasi sokeat silmät. HERRA avasi sokeat silmät Meksiko Cityssä. Kun olin mennyt Meksiko Cityyn, puhdistamaan sitä, kutsumaan heitä parannuksentekoon matkallani halki Meksikon, niin seurakunnassa, joka kuului Trapalalle, HERRA paransi monia ihmisiä. Myös avaten sokeat silmät. Ja nuo parantumiset tapahtuivat halki Meksikon, minne ikinä menin. Ja Voitelu oli massiivinen. Ihmiset vapautuivat, kun vain astuin sisälle seurakuntaan. Myös Manuel Malvaez, kun astuin sisälle hänen seurakuntaansa, sinne tuli valtava vierailu. Ja puhdistin alkoholipulloja ja kaikkea, jota oli tuossa seurakunnassa. He siis tiesivät todella hyvin. He tietävät JUMALAN kannan, koskien syntiä. Ja he tiesivät, kuka heille Puhui. Katsokaa sitä tuhoa, joka tapahtuu siellä nyt.

Mutta HERRA on nyt suunnannut Hänen huomionsa Keniaan. Ja Hän pyytää, että Kenia puhdistaa pois epäjumalanpalvonnan. Sillä on tullut aika kansakuntien mukautua, mukautua nyt HERRA teihin, HERRAN vanhurskauteen.

Ja sitten HERRA on kohdistanut Hänen keskittymisensä kaikkiin muihin kansakuntiin. Ja Hän on käskenyt, että he puhdistavat pois kaikki heidän epäjumalansa ja sytyttävät ne tuleen. Ja alkavat palvomaan JEESUSTA, palvomaan JEHOVAA JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta. Epäjumalanpalvonta on petollinen synti. On harkitsematonta, että kukaan on tänä hetkenä epäjumalanpalvonnassa. Joten HERRA on käskenyt kaikkia kansakuntia halki maailman kääntymään pois epäjumalanpalvonnasta. Polttamaan heidän epäjumalansa, murskaamaan ne. Ja keskittymään JEESUKSEEN KRISTUKSEEN HERRAAN. Ja saamaan yhteyden ISÄ JUMALAAN JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta.

Meksikossa he viettivät Dia de San Miguel, ja nuhtelin sitä. St. Michaelin päivää. Nuhtelin sitä hyvin paljon. Ja nyt he tietävät paremmin. On aika tehdä parannus ja valmistaa tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Seurakunnat Zavaletassa, Kolognessa, Bay Horizontessa. Seurakunnat kaikkialla Meksikossa. Pueblassa. Te tiedätte HERRAN kannan, koskien epäjumalanpalvontaa. Teidän tulee johtaa koko Meksikon kansakunta. Katsokaa, kuinka epätoivoinen Meksiko on. On aivan kuin Meksiko itkisi nyt uuden vapahtajan puoleen. Kaikki nämä vuodet he itkivät vapahtajan puoleen. He eivät saaneet pelastajaa, ennen kuin he palvoivat Santa Muertea. Santa Muertea. He palvoivat Virgin de Guadalupea, Guadalupea. Heidän omaa Mariaansa, neitsyt Mariaa. Meksikolaista sellaista. He loivat jopa toisen jeesuksen, Lulu meksikolainen, noissa seurakunnissa, katolilaisissa seurakunnissa. Mutta HERRA sanoo, että aika on nyt ohi. Ja nyt te tiedätte paremmin, että JUMALAN Viha on tuossa maassa.

Mutta kaikki muut kansakunnat, Kenia mukaan lukien, pyydän, alkakaa vakava työ tänä iltana. HERRAN Suu on Puhunut. HERRA on käskenyt puhdistaa pois epäjumalat, sisältäen hengelliset epäjumalat. Moraalittomuuden. Jos vaimosi on epäjumala, niin tämä on se piste, jossa voit nyt alkaa keskittymään JEESUKSEEN, ja palvomaan JEESUSTA. Ja tällä tavoin mahdollisesti sinusta tulee nyt myös parempi aviomies. Kyllä. Tai jos aviomiehesi on epäjumala, tai poikasi on epäjumala talossasi. Tällä tavoin sinusta tulee parempi isä tuolle pojalle. Parempi äiti.

Tämä on se hetki, jolloin HERRA puhdistaa epäjumalanpalvonnan ihmisten sydämissä. Hän alentaa ne sillä mittaamattomalla voimalla. Meksikossa juuri nyt Puhuessamme, siellä on vuori, harjanne. HERRA kaivoi harjanteen vuoren halki. Juuri nyt puhuessamme siellä on maamerkki Meksikossa, juuri nyt. Maamerkki, joka sanoo: Tässä maassa, tässä maassa HERRAN Väkevä Profeetta vieraili. Hän kulki täällä. Maamerkki. Se pysyy siellä ikuisesti, kunnes MESSIAS tulee. Se tulee ikuisesti todistamaan, että tälle maalle Puhuttiin. Tätä maata varoitettiin.

Mutta toiset kansakunnat, te voitte nyt valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Heittäkää pois epäjumalanne, kääntykää pois synnistä. Raamattu sanoo: Sillä ilman pyhitystä, ei kukaan ole näkevä HERRAA. Myös seurakunnat USA:ssa, teitä on myös varoitettu. Kääntykää pois siitä saastuttavasta menestysteologian evankeliumista. Rahasta, rahasta, ja alastomuudesta seurakunnassa, jossa teillä on nolla-keskittyminen pyhyyteen. Ja silti kaikkein tärkein HERRAN Sanoma, joka annettiin meille Ristiltä, on pyhyys. Kaikista tärkein erottelu seurakunnan ja kaikkien muiden epäjumalanpalvojien välillä, on pyhyys. Olla pyhä. Vanhurskaus. Sillä se on kaikki, mikä tienaa sinulle sisälle pääsyn JUMALAN Valtakuntaan.

Seurakunnan Australiassa tulee tehdä parannus! On tulossa maanjäristys Australian ja Hobartin välissä. En tiedä, kuinka lähellä se on Australiaa. Mutta Australian tulee tehdä parannus! Ja seurakunnan Uudessa-Seelannissa tulee tehdä parannus!

Ja menen takaisin, menen takaisin Intiaan. Intian tulee kääntyä pois epäjumalanpalvonnasta. Näen itseni lähetettävän Intiaan pikimmiten. Tenali. Te tiedätte, että olen ollut Tenalissa ja nuhdellut epäjumalianne. Coimbatore. Olen ollut Coimbatoressa ja nuhdellut epäjumalianne. Olen ollut Keralassa, olen ollut Delhissä. Olen ollut Andhra Pradeshissa, Hyderabadissa. Ja pyysin teitä kääntymään pois noista epäjumalista, sillä MESSIAS on nyt tulossa. Jotta te voisitte olla uudestisyntyneitä. Olen ollut Mumbaissa. MESSIAS on tulossa! Shalom.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 1.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)