PROFETIA 9.8.2018: HERRAN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN KAKSI VARJOA KUVATTUNA ITALIAN KOKOUKSESSA & NÄKY 24 VALTAISTUIMESTA JUMALAN VALTAISTUIMEN YMPÄRILLÄ TAIVAASSA

Nyt, rakkaat ihmiset, nauhoitukset ovat juuri tulleet meille siitä valtavasta vierailusta, joka tapahtui Palermossa Italiassa. Tämä oli todella Mega Mega, kuten Sanoin. Tämä oli yksi merkittävimmistä vierailuista, jotka ovat tapahtuneet tällä reitillä, reitillä, joka valmistaa tietä MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja näet hyvin selvästi nauhoituksissa, että HERRA itseasiassa salli ihmisten näkevän ne Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11, saarnaavan yhdessä. Näette, että Yksi on pidempi ja Toinen on lyhyempi. Se Yksi on paljon pidempi kuin se Toinen. Ja näette Heidän saarnaavan ja palvelevan yhdessä todella valtavalla tavalla.
 
Joten HERRA jälleen esitteli suuremman rakkauden luonteen jopa Euroopan kansakunnille sallien heidän nähdä Heidät. Tämä on vain samankaltainen sille, mitä Hän tekee Keniassa. Sille mitä Hän tekee rakastaakseen ihmisiä Keniassa, miellyttääkseen heitä, sillä he ovat niin rakkaita Hänelle parannuksenteon ja synnistä pois kääntymisen tähden. Ja lisäksi, he ovat se kansakunta, joka isännöi näitä Kahta, jotka valmistavat tietä Kirkkauden KUNINKAAN, MESSIAAN, HERRAN KRISTUKSEN JEESUKSEN KRISTUKSEN Nasaretilaisen, Lunastajamme Loisteliasta tulemusta varten.
 
Nyt näette niistä nauhoituksista, jotka tulvivat meille, että HERRA antoi monille ihmisille mahdollisuuden nähdä nämä Kaksi Profeettaa saarnaavan ja palvelevan yhdessä. Ja aivan kuten se Profetia sanoi juuri ennen kuin lähdin, että siellä tulee olemaan Alttari; näin Alttarin, korotetun lavan, jossa Yksi niistä Kahdesta Profeetasta tulee kulkemaan poikki tällä tavoin. Ja sitten myös se Toinen Profeetta mennen tähän suuntaan. Joten kun näin Yhden Heistä jo etenevän; Hän oli lähtenyt edeltä sille Missiolle. Hän oli jo siellä kentällä nähden sen tilanteen seurakunnassa ja kaiken, mikä liittyy MESSIAAN Loisteliaaseen tulemukseen.
 
Nyt, tämä on todella shokeeraavaa aikaa. Nyt me ymmärrämme ne kaksi varjoa. Ne Kaksi varjoa, joista Hän Puhui. Eräänä hetkenä Hän esitteli ne Kaksi varjoa. Ja toisena hetkenä Hän myös näytti heille ne kaksi taivaan Sanansaattajaa saarnaavan ja palvelevan yhdessä.
 
Ja Sanoin, että yksi niistä kaikista hämmästyttävimmistä asioista, jotka nousivat esille tässä valtavassa vierailussa viime yönä, on se tosiasia, että Hän vei minut Hänen Valtaistuimensa eteen Taivaassa. Ja tämä Kirkkaus, puhtaan valkoinen Kirkkaus, Hänen peljättävän, pyhän Läsnäolonsa peljättävä Kirkkaus, peitti valtaistuimen täysin. Ja tiesin, että Valtaistuimen oikealla puolella Istuu HERRAN KRISTUS, MESSIAS. Ja Hän, joka Puhuu Valtaistuimella, Istui Valtaistuimella. Hän kommunikoi kanssani, Hän Puhui kanssani ääneen kuultavalla Äänellä, koskien niitä 24 Vanhinta. On 24 valtaistuinta JUMALAN Valtaistuimen ympärillä. Ja Hän näytti minulle ne 12 ensimmäistä, ja he ovat JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN apostolit. Nyt olen Sanonut tämän. Viimein olen Sanonut tämän. Ne ovat niille 12 apostolille, mukaan lukien hänelle, joka tuli sen jälkeen, kun Juudas heitettiin ulos. Ja sitten Hän näytti minulle ja esitteli minulle ne toiset 12, keitä he tarkalleen ovat. Ja sitten sen jälkeen, Hän näytti myös, missä Hän, joka Puhuu kanssanne, nämä Kaksi Profeettaa tulevat istumaan.
 
Joten JUMALAN Valtakunta on tullut lähelle, rakkaat ihmiset. Tämä vierailu Palermossa on yksi kaikista peljättävimmistä vierailuista maailmassa. Se on ainoastaan annettu Kenialle. Ja seuraavaksi suurin on nyt Italia. Ja tiedän, että Arkkipiispa Affram on nyt yhteydessä siitä, mitä tapahtui tuossa Kokouksessa, jonka hän kokosi yhteen koolle kutsujana. Ja tietysti tänä hetkenä arvostamme todella paljon sitä suurta ponnistusta, jonka hän tehnyt hänen tiiminsä kanssa Reggio Emiliassa, niiden Pastoreiden kanssa siellä. Ja koko tiimi tuli, tiedättehän, hallituksen ihmisiä siellä, jotka tulivat Kokoukseen. Se tuki siellä, jotka huolehtivat, kaikki he, jotka auttoivat HERRAA, jotta Hän voisi vierailla siinä kansakunnassa, Italian kansakunnassa.
 
Ja tiedän, että on suuri delegaatio kaikista Vanhimpia Pastoreita ja seurakunnan johtoa, joka tulee Italiasta joulukuun Kokoukseen (Keniassa) sekä hyvin kunnianarvoisa koko Evankelisen kirkon koko pastoreiden yhteyden presidentti, joka on suurta suurta suurta. Ja me tiedämme, että Italian kirkko on yksi kaikista vanhimmista maailmassa, joka lanseerattiin sinä aikana, kun se alkukantainen seurakunta lanseerattiin. Joten kaikista Vanhin ja kunnianarvoisin johto on tulossa. Mutta kuinka ihmeellinen asia, että he tekivät kaiken tämän ponnistuksen auttaen HERRAA vierailemaan sen kaltaisessa valtavassa vierailussa ja paljastaen heille, että kello on tikittänyt täyden matkan. Ja MESSIAS on juuri ottamaisillaan seurakunnan. Ja myös paljasten nämä Sanansaattajat Ilmestyskirjan luvusta 11, että nyt on se hetki valmistaa seurakunta ja vaeltaa Pyhyyden Valtatiellä. Se hetki elää vanhurskaudessa ja pyhyydessä ja parannuksenteossa ja nollatoleranssissa synnille on täällä. Ja HERRA tekee näin myös tavoittaen Euroopan kansakuntia.
 
Mutta nyt ne kuvat ovat tulleet. Me ymmärrämme nyt ne Kaksi varjoa. Yhtenä hetkenä Hän näyttää Heidän Kaksi varjoaan. Toisena hetkenä Hän avaa monien ihmisten silmät, ja he pystyvät näkemään Heidän Kahden saarnaavan ja palvelevan yhdessä. Nämä ovat peljättäviä aikoja, Siunatut ihmiset. Nämä ovat hirmuisia aikoja. Ja nyt Euroopan valtavirralle on myös paljastettu nämä Kaksi JUMALAN Todistajaa, nämä Kaksi JAHVEN Profeettaa. Ja tämä on peljättävää aikaa, rakkaat. Valmistakaa tie. MESSIAS on tulossa. Näen raporttien tulevan systeemiimme, ja heidän silmänsä avautuivat ja he raportoivat hämmästyttäviä raportteja näistä Kahdesta kulkien yhdessä ja saarnaten ja palvellen yhdessä. Yksi on hieman pidempi kuin se Toinen. Joskus se pidempi on hieman edempänä. Joskus se pidempi seuraa sitä Toista. Ja kaikki nämä tämän ajan Ihmeet.
 
Nyt ymmärrän, miksi ISÄ JUMALA Itse tuli koko matkan aina alas saakka, ja Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä: "Katso kaikkia JUMALAN Ihmeitä. Mutta tämä tulee olemaan kaikkien HERRAN Ihmeiden Ihme." HERRA Siunatkoon kaikkia, joilla on korvat. Ja tiedän, että nyt, että Lantinalaisessa-Amerikassa, Etelä-Amerikan maanosassa tullaan vierailemaan todella hämmästyttävällä tavalla. Emme edes tiedä, mitä tulee tapahtumaan Limassa Perussa. HERRA on nyt päättänyt avata Taivaan Portit, sinä hetkenä, kun Hän tuo minut sinne. Ja moniin muihin kansakuntiin, mukaan lukien Chileen, jotka pystyvät tulemaan mukaan HERRAN suunnitelmaan tänä hetkenä. HERRA Siunatkoon teitä, kun valmistatte Loisteliaan kirkasta tietä MESSIAALLE HERRALLENI, MESSIAALLE, Kirkkauden KUNINKAALLE, vanhurskauden KUNINKAALLE, meidän Lunastajallemme. Shalom, todah.
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)