PROFETIA 9.1.2018: VALTAVAN SUURI PARANTUMISVIERAILU TULOSSA AUSTRALIAAN & KENIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA, ISRAELIN PYHÄ JUMALA, VALTAVA TAIVAAN JUMALA, LUOJA, kaikkien ihmisten Luoja, maailmankaikkeuden Luoja, maailman ja Taivaiden Luoja, Hän on Puhunut kanssani tänä viime yönä. Hän Puhui kanssani Australiasta. Ja HERRA Puhui kanssani vierailusta, joka tulee tapahtumaan Australiassa. HERRA tulee vierailemaan tuossa maassa. Ja Hän vei minut Australiaan ja näin HERRAN vierailun tulevan Australiaan.

Näen kaksi rampaa nousevan ylös kahdesta pyörätuolista sinä aikana, kun Hän lähetti Palvelijansa palvelemaan ja saarnaamaan tuohon maahan. Parantumiskokouksessa silloin kaksi rampaa nousee ylös. HERRAN parantumisvoitelu laskeutuu ja parantaa ne ihmiset Australiassa. Joten Australian narratiivi on nyt muuttumassa. Parannuksenteko ja parannuksenteko avaa Taivaan portit tuossa maassa. HERRA lähettää minut siihen maahan. Olen nähnyt itseni Australiassa jälleen tänä viime yönä

Hän vei minut Australiaan, ja kun Hän lähetti minut Parantumiskokoukseen, silloin näen vierailun, hyvin voimallisen vierailun. Ja se, kuinka ne kaksi rampaa nousivat ylös, itseasiassa se hetki, kun he nousivat ylös pyörätuoleista, oli hyvin hyvin spektaakkelimaista, HERRA korosti tämän, alleviivasi tämän. Tämä on hyvin valtavaa aikaa, siunattua aikaa, hämmästyttävää aikaa, shokeeraavaa aikaa. Hyvin loisteliasta aikaa. Tämä on todella mahtavaa aikaa seurakunnassa.

Olen nähnyt valtavan vierailun Australiassa. HERRA alkaa nyt puhumaan Australiasta. Australia ja Australia. Tämä on Australian hetki. Tämä on se hetki, kun HERRA muistaa Australiaa mennen ja nuhdellen heitä, nuhdellen heitä heidän synnistä, heidän luopumuksestaan seurakunnassa. Tuoden heille korjauksia heille, välineenä palvellen ja rakastaen sitä kansakuntaa, jotta sille kansakunnalle voidaan saarnata MESSIAAN tulemuksesta. Parannuksenteko on rakkautta.

Siunattu on se maa, jolle HERRA Puhuu, ja Puhuu erityisesti parannuksenteosta, kutsusta parannuksentekoon. Tämä on se hetki, kun Australiaa muistetaan. Saatan nähdä, kuinka Taivaallista joukkoa ja Lähettilästä värvätään nyt valmistautuen vierailua varten Australiassa. HERRA lähettää minut Australiaan tuomaan sinne valtavan vierailun, valtavalla voimalla julistaen MESSIAAN Loisteliasta tulemusta. He, joilla on korvat, valmistautukoon MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, rakkaat ihmiset. Tämä on se hetki, jolloin valmistaa tie sydämessäsi.

Keniassa tämä on hyvin hyvin rakastettu aika, se on Siunattu hetki, valtava hetki. Tänään rammat kävelivät kouluun. Me näemme videoklippejä, kun heitä vastaanotetaan kouluissa, kouluissa, jotka tunsivat heidät, kun heidät kannettiin sinne rampoina. Nyt kun he kävelivät sisälle koulun porttien läpi, niin suuret juhlinnat tapahtuivat kouluissa.

Joten pyrkikööt kansakunnat myös, janotkoot ja olkoot nälkäisiä ja kaihotkoot tätä Jälkimmäistä vierailua. HERRA Puhui Jälkimmäisestä Kirkkaudesta Haggain kirjan luvussa 2, ja myös Johanneksen kirjassa, kun Hän muutti veden, puhtaan veden viiniksi, Jälkimmäiseksi viiniksi, niin Hän itseasiassa Puhui tästä Jälkimmäisestä vierailusta. Ja myös Joelin kirjassa luvussa 2:28 koko matkan eteenpäin jakeeseen 32 saakka.

Joten HERRA valmistaa kansakuntia tänä hetkenä, rakkaat ihmiset. Ja tämä on se hetki, kun Hän vierailee kansakunnissa. Ja tänä vuonna voitte nähdä, että Missiot kansakunnissa ovat kiihtyneet. Ja Hän Puhuu jo Australiasta, vierailusta Australiaan, siitä Mega vierailusta Australiaan. Julistusta Tien Kirkkaudesta.

Tämä on se aika, se hetki HERRAN Kirkkauden vierailla maailmassa. Ja myös se hetki valmistaa Tie, olla oikeassa asemassa HERRAN edessä, syleillä parannusta ja kääntyä pois siitä Australian postmodernismista. Tämä on se hetki muistaa Australian kansakuntaa, jotta myös he voisivat valmistaa tien KRISTUKSEN JEESUKSEN HERRAN, MESSIAAN, JUMALAN Valtakunnan Loisteliasta tulemusta varten. Kiitos. He, joilla on korvat, valmistautukoot. MESSIAS on tulossa. Shalom.

OSA 2 

Kuten sanoin, HERRA Puhuu Australiasta. HERRA Puhuu jatkuvasti Australiasta. Ja näyttää, että siunauksen aika on tulossa Australiaan. Tämä on valtavaa aikaa tässä maassa. Tämä on hyvin valtavaa aikaa tässä Australian maassa, kun Australia voi kirjaimellisesti ottaa kiinni heidän vierailunsa hetkestä. Tämä on hyvin hyvin historiallista aikaa KRISTUKSEN seurakunnassa. Ja tämä on hetki, joka esittelee niin ihmeellistä siunattua toivoa Australialle.

Ja tässä keskustelussa voin nyt hiukan avata lisää. HERRA nosti minut ylös ja vei minut Hänen Valtaistuinsalinsa eteen. Ja sitten Hän avasi sen oven Valtaistuinsaliin, joten kävelin sisälle Valtaistuinsaliin Hänen kanssaan. Sitten Hän meni edellä ja meni Valtaistuinsalin taakse, jossa Elämän Puu on. Ja sitten Hän otti niitä tuoreita lehtiä, hyvin voimallisia tuoreita lehtiä Elämän Puusta, ja Hän asetti ne minun vasempaan profeetalliseen käteeni. Ja sitten HERRAN Ääni Sanoi: Nämä ovat kansakuntien parantuminen.

Ja sitten tuona hetkenä, näin itseni Australiassa. Olen siis ollut JUMALAN Valtaistuinsalissa. Tulee olemaan valtava vierailu Australiassa. Todella todella voimallinen vierailu tulee tapahtumaan Australiassa. Ja mahdollisesti sitä ennen tulee olemaan toinen vierailu myös Kenialle. Ja konsultoin vielä myös HERRAN kanssa siitä, minkälainen tämä kalenteri tulee olemaan. Sillä meillä on Mosambique ja meillä on monia muita kansakuntia ennen Australiaa. Mutta HERRA Puhuu juuri nyt Australiasta. Joten saattaa olla kalenterin uudelleen järjestäminen tuoden Australian eteenpäin. 

Mutta siinä toisessa osassa, HERRA, Hän vei minut Valtaistuinsalinsa eteen. Ja sitten Hän avasi minulle oven Valtaistuinsaliin. Ja sitten HERRA käveli kanssani Valtaistuinsalin taakse. Ja sitten Hän otti niitä tuoreita lehtiä, hyvin tuoreita, todella voimallisia lehtiä Elämän Puusta. Ja Hän otti todella suuren nipun, paljon niitä, ja Hän asetti ne vasempaan Profeetalliseen käteeni. Ja sitten Hän Ohjeisti minua, että nämä ovat kansakuntien parantuminen. Ja näin, että Hän oli lähettänyt minut Australiaan. Tulee siis olemaan vierailu Australiassa. Ja saattaa olla toinen vierailu myös Keniassa ennen kuin lähden Australiaan.

Nämä ovat HERRAN Sanoja. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Sillä ilman pyhyyttä, kukaan ei ole näkevä HERRAA, silloin kukaan ei ole koskaan näkevä HERRAA. Varmista, että vaellat vanhurskaudessa ja ehdottomassa pyhyydessä, ja pyri kulkemaan Pyhän Hengen kanssa, Hän tulee auttamaan sinua. Hän tulee auttamaan sinua ristiinnaulitsemaan lihasi, poistamaan lihan himot. Ja puhdistamaan ja hiomaan sinut kävelemään puhtauden elämään JUMALAN kanssa. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Shalom. Toda.

OSA 3

Keskustelussa Australian kanssa, kuten sanoin, HERRA Puhuu Australian kanssa. Ja tulee olemaan Parantumiskokous myös Keniassa, jotta voidaan nostaa enemmän ja enemmän rampoja jälleen, puhdistaen ja mopaten maata. Mitä enemmän rampoja nostetaan tomusta ja maaperästä, sitä suurempi kunnia ja Kirkkaus tulee JEESUKSELLE. Joten tämä valtava vierailu on tulossa tähän maahan ja Australiaan tämän ja sen hetken välissä.

Ja sen jälkeen, kun HERRA ESITTELI NE LEHDET, ne mahtavat ja peljättävät Ikuisuuden lehdet, Elämän Puun lehdet, nyt HERRA myös vihdoin esitteli ne valtavat upeat hedelmät, hedelmät Elämän Puusta, jotka tulivat näistä lehdistä. Joten olen nähnyt valtavia Hedelmiä. Muistan hyvin, kun näin ensimmäisellä kerralla ne Hedelmät. Julistaen talostani käsin, HERRAN asunnosta. Ja HERRA esitteli niiden lehtien Hedelmät.

Näet sen suuren parantumisten aallon, joka on tapahtunut. Ne sadat rammat, jotka ovat nousseet ylös. Ne sadat sokeat, emme voi edes ottaa tilastoja. Me emme tiedä, kuinka monta heitä on ja missä he ovat. Testejä, joita tulee tehdä. Joukoittain kuuroja, ja niin edelleen. Reikäisiä huokoisia päitä, verenvuototauteja, virtsan karkailua, valuvia ulosteita, virtsan virtaamista, joka pysäytetään ja parannetaan.

Mutta nyt jälleen, HERRA on esitellyt minulle kauniita, voimallisia, mehukkaita, upeita hedelmiä tuon Elämän Puun lehdistä, niistä lehdistä, jotka Hän asetti käteeni, näin nyt ne hedelmät, jotka HERRA otti ja asetti käteeni.

Tämä on kolmas ja viimeinen osuus ja osa tästä Profetiasta siitä suuresta vierailusta, tulossa Australiaan ja Keniaan ennen kuin lähden Australiaan. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät ja vanhurskaat. Shalom.

(Profetia 9.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)