PROFETIA 8.1.2018: HISTORIALLISESTA MAANJÄRISTYKSESTÄ & TSUNAMISTA TULOSSA AUSTRALIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ELYON, Kaikista Korkein, Hän Puhui kanssani viime yönä. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin vakavasta maanjäristyksestä tulossa Australiaan. Ja Hän vei minut Australiaan. Uudelleen, näin rakennuksen, joka oli murtunut, sen pilarit olivat murtuneet. En tiedä, kuinka vesi tuli läpi. Mutta siellä oli myös paljon vettä siinä rakennuksessa, niin, että vain silloin vesi valui. Mutta siellä oli paljon tuhoa rakennuksissa. Siellä oli rakennus, minne HERRA vei minut, ja myös rakennuksiin siellä lähellä

Valtava historiallinen maanjäristys on siis tulossa Australiaan. Maanjäristys on tulossa Australiaan. Ja HERRA pyytää, että Australian ihmiset ja kansakunta tekee parannuksen ja kääntyy pois synnistä. Näin myös. Jopa nyt kun puhun, näen täältä, että ihmiset juoksevat. Ihmiset juoksevat joka puolelle. Siellä on lapsi, ja luulen, että kummatkin kädet ovat katkenneet. Lapseen on tullut osuma, ja kummatkin kädet ovat katkenneet. Lapsi on ilman käsiä.

Ja sitten näen monien ihmisten juoksevan alakertaan. Hissit ovat vioittuneet, niihin on tullut osuma. Joten ihmiset juoksevat. HERRA laittoi minut yrittämään menemään sisälle hisseihin. Mutta nämä ihmiset juoksevat. Hän sanoi, pyydän, älkää menkö sisälle, koska ovet ovat vaurioituneet. Ihmiset ovat jääneet jumiin hisseihin sinne seinien sisälle, sinne seinien sisälle. Joten on valtava HERRAN Tuomio, joka on tulossa Australiaan.

JEHOVAN Historiallinen Tuomio on tulossa vihdoin etelää kohden Australiaan. HERRA pyytää Australian seurakuntaa tekemään parannuksen, tekemään parannuksen ja omaamaan kunnioittavaa pelkoa. Syvää kunnioitusta HERRALLE ja Hänen Palvelijalleen. Uudelleen, kunnioitusta HERRAA kohtaan ja vanhurskautta. Ja syvää kunnioitusta HERRAA kohtaan ja Hänen Palvelijaansa kohtaan. Sille Äänelle, joka valmistaa tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

Näen siis historiallisen maanjäristyksen tulevan Australiaan. HERRA on vienyt minut Australiaan tänään ja näyttänyt paljon juoksemista ja sitten alakerrassa näin monien ihmisten tapaavan siellä. Myös paljon vettä tuli, tämä tarkoittaa, että se laittoi pyörimään sen tsunamin, joka on tulossa.  

Tsunami on tulossa. Suuri tsunami on myös tulossa maanjäristyksen tähden. En tiedä, onko maanjäristys merellä, mutta se ravistelee sitä rakennusta todella todella rajusti. Sillä näen tsunamin ja se ensimmäinen aalto saapuu minun ylleni, joten juoksen pakoon. Juoksen kirjaimellisesti pakoon. Ensimmäinen aalto saapuu ylleni. Ja sitten HERRA Sanoo: Katso, toinen suurempi aalto on tulossa! Ja näen monia ihmisiä, jotka olivat siellä sisällä, rannan sisäosassa, siellä sisälle. Tuo aalto nielaisi heidät, kun aalto oli tulossa. He hukkuivat.

On siis valtava historiallinen HERRAN maanjäristyksen tuomio, joka on tulossa Australiaan. Hän tulee ravistelemaan Australiaa. Se saa heidät pelkäämään HERRAA. Viimein Australia tulee pelkäämään HERRAA. Nyt ensimmäistä kertaa he tulevat pelkäämään JEHOVAA. Ja he tulevat alistumaan hyvin tiukasti tämän Äänen alle, joka huutaa erämaassa. He tulevat ymmärtämään tämän ajankohdan vakavuuden ja todenmukaisuuden valmistautumaan MESSIAAN tulemusta varten.

Uudestaan, tänä aamuna HERRA on vienyt minut Australiaan. Olen nähnyt valtavan maanjäristyksen. On vaurioita. Ihmiset juoksevat. Hän laittoi minut sinne sisälle. Juoksin itseasiassa henkeni edestä. Kirjaimellisesti juoksin ja pakenin henkeni edestä. Ja sitten kun ravistelin niitä pilareita, niin nuo pilarit järkkyivät. Joten ne vesiaidat, jotka ovat peittäneet ja täyttäneet joitakin asuintaloja, lapsi täällä, joka on loukkaantunut. Suuri tilanne on tulossa Australiaan. Ja mahdollisesti myös koko tuolle eteläiselle alueelle.

HERRA siis ravistelee koko tuota aluetta maapallolla, jotta Hän voisi tuoda alas ne vuoret ihmisen sydämessä. Jotta Hän voisi valmistaa Australian ja nuo kansakunnat siellä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Matt. 24:7, Hän Sanoo, että tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin, ennen tuota peljättävää KRISTUKSEN paluun, MESSIAAN paluun päivää. 

Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, joista Kirjoitukset kirjoittivat, että Minä tulen lähettämään peljättävän Profeetan, joka tulee kääntämään kaikkien lasten sydämet takaisin heidän ISÄNSÄ luo, kansakuntien sydämet takaisin JEHOVAN, meidän ISÄMME luo. Shalom. HERRA Siunatkoon teitä. Aamen.

(Profetia 8.1.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)