PROFETIA 7.2.2018: JUMALAN MIEHEN VASEN PROFEETALLINEN KÄSI LOISTAA KIRKKAUTTA TULEVASSA KOKOUKSESSA - PROFEETTA DR. OWUOR

 

HERRA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, viime yönä ja toissayönä. HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Tässä keskustelussa HERRA JEHOVA tuli aina Taivaasta saakka maahan tänne ja sitten Hän kirkasti vasemman profetaallisen käteni, joten pitkän aikaa viime yöllä katselin kättäni ja se oli täysin kirkastettu, peitettynä Hänen Kirkkaudellaan tuossa unessa. Täysin peitettynä Kirkkauden peitossa, niin kuin tapahtui täällä Riverside Drivessa.

Uudelleen, kaksi yötä sitten HERRA Puhui kanssani valtavassa unessa, jossa ISÄ JUMALA tuli ja kirkasti vasemman profetaallisen käteni. Täysin kirkastaen sen. Katsoin sitä pitkän aikaa ja se kirkastettiin, se loisti, se oli Kirkkauden peittämä. Se oli ihmeellistä, koska Kirkkaus virtasi, virraten vasemman profetaallisen käteni ympärillä. Se tarkoittaa, että on paikka, jonne olen menossa, jossa HERRA tulee fyysisesti kirkastamaan vasemman profetaallisen käteni.

Rakkaat ihmiset, monet monet rammat 600+ (kävelevät nyt), monet monet sokeat, nyt 117 sokeaa (ovat saaneet näkönsä). Monet monet kuurot (kuulevat nyt) 300+.

MESSIAS on tulossa. Myöhempi Kirkkaus on täällä, Sanansaataja, joka valmistaa tien on täällä. MESSIAS on tulossa. Shalom.

 

(7.2.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)