PROFETIA 6.9.2017: SUUNNATTOMAN SUUREN TULEN AHDINGOSTA, JOKA ON TULOSSA

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Puhui minulle tänä päivänä. Ja tiedän, että HERRA Puhuu minulle nyt hyvin, hyvin kriittisellä kynnyksellä. Hyvin kriittisellä hetkellä seurakunnan elämässä ja historiassa. Tiedän, että tällä hetkellä on täysin ilmiselvää kaikille ihmisille. Kaikki ihmiset kaikkialla ympäri maailmaa ovat nyt melko tietoisia siitä, että tämä tie, tämä tie, missä me olemme maailmana ja seurakuntana, emme ole koskaan ennen olleet tällä tiellä. Maailma ei ole koskaan ennen ollut tällä tiellä, jossa se on tähän mennessä.

Näette, että nämä ovat niitä päiviä, kun HERRA täyttää kirjoitukset. HERRA on vakiinnuttamassa Hänen Äänensä maassa. HERRA on vakiinnuttamassa näinä päivinä Hänen Äänensä maassa. Hän on vakiinnuttamassa tämän hetken Sanoman. Hän on vakiinnuttamassa Hänen Ohjeensa Hänen kansalleen, Hänen rakastetulle kansalleen.

Näen, että juuri nyt valtameri on aktiivisessa prosessissa vieläkin uskollisesti totellen HERRAN Sanoja. Ja tulee olemaan ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole aiemmin nähty. On suunnattoman suuri tuli, joka on tulossa. Ja en tiedä mikä sen aiheuttaa. Ehkä se on Hurrikaani-Irma, joka iskee, ja sitten saa aikaan tulen. Ja sitten Ääni sanoi: ”Emme ole koskaan nähneet tämän kaltaista tulta.” Näen joitakin naisia. En tiedä, raportoivatko he tulen vieressä, vai ovatko he osallisia. He ovat valkoisia ihmisiä. He raportoivat tätä. HERRA siis sanoo, että tulee olemaan ahdinko.

Tämä on siis kiinnostava aika. Ahdistusta on tapahtumassa tänä hetkenä. Mutta tämän ahdistuksen aikana, te, jotka olette uudestisyntyneitä, te, jotka kuulette HERRAA, te tulette saamaan oikean suunnan kohti JUMALAN Valtakuntaa. Sillä tulet ymmärtämään, että aika on lopussa. Joten katsoessasi sitä kärsimystä ja tuskaa, joka on meneillään Houstonissa, Teksasissa. Ja jota jopa Hurrikaani Irma on tuomassa. Voit siis pohtia sen ylitse, sillä tiedät, että on olemassa suurempi toivo. Niille, jotka tulevat nyt kuulemaan Sanomaa tuon myrskyn sisällä. Parannuksenteon ja tien valmistamisen Sanomaa MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Joten HERRA tulee tekemään näitä asioita tänä hetkenä jatkaen vahvistamaan tälle sukupolvelle, että aika on lopussa! Ja MESSIAS on Tulossa! Kaikki te, valmistautukaa MESSIAAN tulemukseen. Muistakaa, kuten Raamattu sanoo, että, kun HERRAN tulo viipyy, Hän viipyy, jotta yhä paljon enemmän voisi tehdä parannuksen. Hän viipyy, jotta monet voisivat päästä sisälle JEHOVAN Loisteliaaseen Valtakuntaan.

Olen nähnyt HERRAN tulevan. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Ja monet, monet asiat muuttuvat, kun Hän tulee. Se tulee olemaan peruuttamaton muutos. Se tulee olemaan takaisin saamaton hetki. Joten tämä todella on se julistus. Ja tämä on se hetki, jolloin jokainen sielu voi valmistautua ja tehdä olennaisia voittoja. Ja päästä mennä sisälle Ikuiseen, Loisteliaaseen MESSIAAN Valtakuntaan, Hänen JUMALANSA ja minun ISÄNI, minun Lähettäjäni Valtakuntaan, JEHOVAN, HERRAN JAHVEN Valtakuntaan. Shalom. Shalom. Toda raba. Lahem. Amen.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 6.9.2017 - OSA 1. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)