PROFETIA 4.7.2018 KOSKIEN TULEVAA GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUSTA - PROFEETTA DR. OWUOR

 

 

JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, kalliit Pyhät. Viime yönä JEHOVA ELOHIM, Hän Puhui kanssani viime yönä, kalliit ihmiset, tästä suuresta Herätyksestä, historiallisesta Herätyksestä mitä on koskaan nähty tässä maailmassa, joka on tulossa Nairobiin. Se tulee iskemään Nairobiin ehkäpä noin kuuden tunnin päästä. JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ADONAI, JEHOVA ROHI, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA. Rakkaat ihmiset, viime yönä aamua kohden, ehkä noin kello 3-4 välillä aamulla. Hän Puhui kanssani tästä hyvin hyvin hyvin massiivisesta ja hyvin historiallisesta, ennen näkemättömästä Herätyksestä, joka on tulossa, joka on tulossa iskemään Nairobiin. Tämä on hyvin kaunista aikaa seurakunnan historiassa. Kuinka upeaa aikaa, rakkaat ihmiset. Kuinka historiallinen hetki katsella tätä seurakunnan kalenterissa, tämä ikääntyvän planeetan kalenterissa, jonka nimi on maapallo.

Tämä on totisesti kaikista kaunein hetki, loisteliain hetki olla kristitty. Kaikista upeinta aikaa olla uudestisyntynyt ja tunnustaa KRISTUS HERRAKSESI JA VAPAHTAJAKSESI. Tämä on väkevää aikaa ja tänä yönä tullen aamua kohden, HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA vieraili luonani ja Puhui kanssani tästä hyvin historiallisesta Herätyksestä, joka on tulossa Nairobin Keskuspuistoon. HERRA nosti minut ylös. Hän nosti minut ylös maanpinnan yläpuolelle, hieman maanpinnan yläpuolelle, ehkä noin 100 metrin päähän maasta. Sitten Hän antoi minun nähdä HERRAN massiivisen Herätyskokouksen Keskuspuistossa. Katsoin sitä Herätyskokousta siltä paikalta. HERRA salli minun katsoa sitä Herätyskokousta etäisyyden päästä, hieman korkeammalta paikalta. Sitten Hän näytti minulle JUMALAN MIEHEN, ISRAELIN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN, JEHOVAN VÄKEVIMMÄN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN, HERRAN Kokouksessa, HERRAN JEHOVAN Alttarilla.

Tuona hetkenä, kun Hän näytti JUMALAN MIEHEN, JEHOVAN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN, yhtäkkiä yhtäkkinen välitön vierailu iski Kokoukseen. Yhtäkkinen vierailu iski Kokoukseen! Näen asioita, jotka tippuvat ylhäältä. En tiedä oliko ne ihmiset, jotka heittelivät esineitä ylös tällä tavoin. Näin esineiden putoavan ylhäältä alas. Pystyin näkemään itseni siellä ja se oli todella shokeeraava hetki katsella kaupungissa ja tässä maassa, maailmassa, Kristuksen ruumiissa, Kristuksen seurakunnassa, HERRAN JEHOVAN Huoneessa. Näin väkevän hetken seurakunnassa tuossa väkevässä vierailussa, rakkaat ihmiset. Näin siis paljon esineitä, jotka tippuivat ylhäältä. En tiedä heittelivätkö ihmiset esineitä ylös ja ne laskeutuivat alas, laskeutuen alas, laskeutuen alas, mahtava ja kaunis hetki planeetta maassa.

Tämä on hyvin shokeeraavaa aikaa. Rammat nousivat ylös ja kävelivät, sokeat näkivät joka puolella. Mykät puhuivat, kuurot kuulivat, ontuvat jalat vahvistettiin. Lyhyisiin jalkoihin luotiin kolumneja. Monet monet rammat kävelivät joka puolella. Monet sokeat näkivät joka puolella. Monet kuurot, monet mykät. Tämä on hyvin voimallinen hetki luomakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. Sen jälkeen, kun itse HERRA JEESUS KRISTUS tuli, kuoli Ristillä, ylösnousi ja lunasti seurakunnan. Tämä on jälleen toinen tärkeä hetki, kun seurakunta on Loppuhuipennuksessa, JUMALAN Väkevin vierailu on Huoneessa valmistamassa nyt morsianta viimeiseen sisäänpääsyyn, Loppuhuipennukseen (Grand Finale).

Tämä on upeaa aikaa puhua ja mahtavaa aikaa katsella, mahtavaa aikaa, joka todella osoittaa MESSIAAN tulemukseen. Ei ole upeampaa aikaa seurakunnan historiassa, jonka JEESUS vapautti sillä vanhalla rosoisella Golgatan Ristillä yli 2000 vuotta takaperin. Näen siis valtavan vierailun. Tulee olemaan vierailun hetki. Nämä asiat, jotka putoilevat. Luulen, että ihmiset ovat heitelleet asioita ylös, joten ne putoilevat. On hetki, kun Kokoukseen tulee iskemään massiivinen HERRAN Parantumisvoitelu, JUMALAN Vierailu iskee Kokoukseen. Tuossa hetkessä kaikki pääsee valloilleen, Taivas pääsee valloilleen tuossa kokouksessa, rakkaat ihmiset. Kuinka kaunista aikaa olla uudestisyntynyt. Puhumme 48 tunnista Kokouksen alkuun ja siinä näette nyt!

HERRA tulee nyt ja näyttää minulle sen Kokouksen, sanoen: Katso aion vierailla siellä. Tulen vierailemaan Kokouksessa! ISÄ JUMALA tulee vierailemaan tuossa Kokouksessa ja iskemään Kokoukseen massiivisella massiivisella historiallisella Parantumisvoitelulla, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Kuinka mahtavaa! Kuinka voimallista! Kuinka väkevää! Kuinka valtavaa! Kuinka loisteliasta! Kuinka tyrmistyttävää! Kuinka hirvittävää! Kuinka peljättävää! Kuinka kaunista, rakkaat ihmiset, että voitte elää nähdäksenne tämän ajan elämässänne ja voitte elää seurakuntana, Kristuksen ruumiina ja katsella tätä hetkeä maailman historiassa. Joten näen valtavan, historiallisen vierailun, joka tulee iskemään Kokoukseen yhdessä kohtaa ja kaikki menee täysin pois kontrollista. Rammat nousevat ja kävelevät joka puolella, sokeat näkevät joka puolella, kuurot kuulevat joka puolella. Mykät puhuvat: ”mama, papa, Yesu” (äiti, isä, Jeesus) joka puolella.

Halvaantuneet nousevat ylös joka puolella. Ontuvat jalat venytetään ja vahvistetaan ja ne astuvat maahan joka puolella. Kolumneja lisätään, luomisia, Raamatullisia luomisihmeitä, osia lisätään jalkoihin. Kuinka shokeeraava aika olla elossa, rakkaat ihmiset. Minä vain yksinkertaisesti valmistauduin suureen Kokoukseen ja nyt HERRA tulee luokseni viime yönä, aamua kohden sanoen: ”Katso, tämä on se mitä tulee tapahtumaan. Olen tulossa vierailemaan. Minä tulen vierailemaan.” Sitten sen jälkeen näen aaltoja. Tuossa hetkessä näen aaltoja, jotka liikkuvat tällä tavoin. Luulen, että tämä on HERRAN Kirkkauden aalto, joka tulee tällä tavoin ja pyyhkäisee koko Kokouksen läpi. Se aalto, näen sen olevan valkea. Sitten HERRAN Kirkkauden aalto tulee ja liikkuu ylitse tuon Kokouksen, tällä tavoin. Se tulee olemaan todella shokeeraava hetki todistaa, rakkaat ihmiset. Se on niin suurta! 

Me olemme vastaanottaneet ilmoituksia jopa joiltakin suurlähettiläiltä tässä maassa, suurlähettiläiltä, jotka edustavat eri maita. He ovat sanoneet, että he tulevat HERRAN Kokoukseen. He haluavat osallistua HERAN vierailuun Nairobin keskuspuistossa. Tämä on suurta! Tämä on historiallista! Kaikki voivat nyt ymmärtää, että tämä tulee olemaan tahdin asettaja, tämä tulee olemaan nyt vaakojen kallistamisen hetki. Tämä tulee nyt kallistamaan vaa'at. Vaakojen kallistamisen hetki HERRAN vierailujen sisällä edetessämme kohti MESSIAAN tulemusta.

 

Kuinka mahtavaa, että te Siunatut ihmiset voitte olla osa tätä. Se tullaan lähettämään K24 TV:ssä (Keniassa), me tulemme lähettämään sen livenä radiokanavallamme Jesus is LORD -Radiossa sekä globaalissa nettiradiossamme (www.jesusislordradio.info). Ihmiset, jotka eivät pääse tänne saakka, he voivat päästä sen kautta yhteyteen. Mutta kuinka voimallista, kuinka väkevää, että te pystytte elämään ja todistamaan tätä HERRAN aikaa. Nämä ovat Hänen Palvelijansa päiviä, Hänen Väkevimmän Väkevimmän Profeettansa päiviä, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa! Katsokaa, kuinka Hän valmistaa tietä! HERRA valmistaa tietä todella kauniilla, väkevällä, hämmästyttävällä ja voimallisella tavalla, jonka kaltaista ei ole koskaan nähty. Totisesti, MESSIAS on tulossa! Kuningas on tulossa!

 

Ja anon teitä todella, rakkaat ihmiset, Pastorit, Piispat siellä ulkona: Älkää langetko pois tällä hetkellä! Se tulee olemaan traagista. Se tulee olemaan traaginen tuho, joka ei ole korjattavissa, traaginen tuho, jota ei voi sanoin kuvailla. Tuho, jota ei voi peruuttaa, jos lankeat pois tällä hetkellä. Tämä on kaikista kaunein hetki olla HERRAN laumassa. HERRAN lauman sisällä.

 

Ja niille, jotka ovat nyt täällä, katsokaa nyt, koko Nairobi on tulessa juuri nyt. Jopa puhuessamme juuri nyt huippu turvatiimit ovat kentällä nyt nyt puhuessamme. Hallituksen huippujohtajat ovat kentällä nyt tarkastaen kenttää. Kuinka mahtava kansakunta, jota HERRA on rakastanut. Kuinka voimallista! Tutkien kenttää, tarkastaen sitä, testaten sitä varmistaen, että he asettavat turvallisuusparadigmansa, tarkastaen, että kun HERRAN lampaat tulevat, niin kaikki on hyvin. Kuinka väkevää! Kuinka siunattu on tämä kansakunta! Ei siis mikään ihme, että ne rammat, 633, nousivat ylös ja lähtivät kävelemään, kun julistin täältä HERRAN kodista. Ja sitten myöhemmin, 100 ja jotakin lähti kävelemään. Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset. Kuinka siunattu onkaan tämä kansakunta.

 

Kaikki muut kansakunnat oppikoon Kenialta. Laittakaa HERRA ykköseksi, laittakaa JEESUS ykköseksi, laittakaa kaikki muut asiat sivuun. MESSIAS on tulossa! Katsokaa tätä vierailua, jonka Hän julistaa, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen nähty, rakkaat ihmiset. Kuinka väkevää! MESSIAS on tulossa sen kaltaisella voimallisella Kirkkaudella, tullen voimassa ja Kirkkaudessa ottamaan seurakunnan. Katsokaa, kuinka Hän valmistaa Keniaa, valmistaen ja puhdistaen sitä, hioen sitä, melkein valikoivalla tavalla. Ja pyytäen kansakuntia oppimaan Kenian nöyryydestä. Halleluja!

 

Olen nähnyt HERRAN voiman. Olen nähnyt, että eräänä hetkenä on valtava vierailu. Tänä yönä HERRA tuli ja nosti minut ylös ja Hän näytti minulle tuon Kokouksen. Joten näin Hänen Väkevimmän Väkevimmän Profeettansa tuossa Kokouksessa. Mutta näin asioiden tippuvan alas. Joten ihmettelin ja ihmetelin, mitä se on? Sitten ymmärsin, että ihmiset heittelivät asioita ylös. Yhtäkkinen vierailu oli iskenyt tuohon Kokoukseen tällä tavoin. Sen jälkeen, se Valkea, joka liikkuu ohitse, on HERRAN Kirkkaus, joka pyyhkäisee tuon Kokouksen ylitse. Kuinka kaunista olla elossa nyt ja olla uudestisyntynyt nyt.

 

Ja kun me heräämme, niin saamme tietoa heidän ylhäisyydeltään tässä maassa, suurlähettiläiltä sanoen, ei, me olemme tulossa. Kertokaa JUMALAN Miehelle, että me olemme tulossa HERRAN Kokoukseen. Kuinka voimallinen tämä maa, rakkaat ihmiset. Kuinka kaunis tämä kansakunta. Kuinka mahtava Herätys! Ja ne rammat, joilla ei ollut toivoa, nousevat ylös ja kävelevät kaikissa suunnissa. Olen siis nähnyt Yhtäkkisen vierailun, jolloin HERRA tulee nyt iskemään tuohon Kokoukseen Yhtäkkisen vierailun kanssa. Ja rammat tulevat nousemaan joka suunnassa ja kaikki tempautumaan irti. Taivas tulee tempautumaan irti juuri siinä paikassa. Ja sokeat tulevat nousemaan ylös ja näkemään kaikissa suunnissa. Ja kuurot tulevat kuulemaan kaikissa suunnissa. Ja mykät tulevat puhumaan kaikissa suunnissa.

 

Ja ontuvat jalat tulevat saamaan voimaa ja kolumneja lisätään, he tulevat heittämään kainalosauvansa ja kävelemään kaikissa suunnissa. Halvaantuneet tulevat hypähtämään ylös ja hyppimään ja kävelemään ja juoksemaan kaikissa suunnissa, selkäydinvammat tulevat parantumaan kaikissa suunnissa, kasvaimet tulevat häviämään kaikissa suunnissa, syövät tullaan poistamaan ja parantamaan kaikissa suunnissa, kuivuen heidän verestään. HIV tulee kuivumaan heidän verestään kaikissa suunnissa. Ja HERRA tulee kuivattamaan haavaumat. HERRA tulee tappamaan leukemian. Hän tulee parantamaan ja tuhoamaan leukemian sinun verestäsi. HIV virus; Hän tulee parantamaan kaikenlaisia sairauksia auringon alla. Verenvuototaudit tulevat pysähtymään kaikissa suunnissa. Mielisairaudet tullaan ennallistamaan täysin kaikissa suunnissa.

 

Kuinka mahtava Herätys! Kuinka väkevää olla elossa juuri nyt, rakkaat ihmiset. Kuinka voimallista! Kuinka Kirkasta! Kuinka upeaa! Kuinka loistelias onkaan tämä Herätys! Kuinka suuri ajan Kirkkaus! Mikä sukupolvi te olettekaan. Ja kaikki tämä yhden Nimen voimassa, JEESUKSEN Nimen voimassa, valmistaen tien MESSIAAN Loisteliaan Kirkasta tulemusta varten. Kuinka voimallisen tapa valmista tie MESSIAALLE.

 

Voi kuinka toivon ja halajan, että kaikki muutkin kansakunnat nöyrtyisivät ja ottaisivat parannuksenteon, jotta hekin voisivat nähdä tämän Jälkimmäisen Kirkkauden, kaikista luvatuimman Kirkkauden, kaikista halutuimman Kirkkauden, Kirkkauden, jota pitkään odotettiin, rakkaat ihmiset. Jopa JEESUS MESSIAS Puhui siitä. Hän Sanoi, että jopa suurempia tekoja te tulette tekemään. Me emme tienneet, että Hän tarkoitti tätä aikaa ja tätä Palvelijaa. Kuinka voimallista nähdä Raamatun Profetian täyttyminen! Kuinka rakastettu te olettekaan, Kenia. Siunattu on se kansakunta, jonka rampoja ja sokeita ja kuuroja Hän tulee nostamaan ja ennallistamaan ja parantamaan, ja todistamaan käyttäen heidän elämäänsä.

 

Halajan todella nähdä myös muiden kansakuntien todella todella saavan kiinni tästä Tulesta. Myös Italian, jonne olemme suuntaamassa tämän Kokouksen jälkeen, ja aina Peruun saakka. HERRAN Tuli on sytytetty JUMALAN Valtaistuimella ja se on kirjaimellisesti pysäyttämätön siihen saakka, kunnes MESSIAS tulee.

 

Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa, Kuningas on tulossa! Kirkkauden Kuningas on tulossa! Näen Hänen tulevan. Näen Hänen tulevan seurakuntaa varten. Näen Hänen tulevan ja ottavan seurakunnan. Toda rabah, yom tov. Yom tov lachem, todah.

 

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)