PROFETIA 31.1.2018: TUOREESTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA MOSAMBIKIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

 

HERRA, rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. Ja tämän päivän keskustelussa HERRA Puhui kanssani siitä Missiosta, Missiosta, joka on edessämme tässä Mosambiqueen. Ja HERRA vei minut Mosambiqueen lennolla, joten pystyin näkemään sen, kun me laskeuduimme, me lähestyimme, sen lopullisen saapumisen Mosambiqueen. Ja sitten oli Kokous Mosambiquessa.

Sitten HERRA, Hän vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa tänään, noin klo 10 tänä aamuna. HERRA vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Ja sitten Hän käveli kansssani Hänen Valtaistuinsaliinsa. Ja sitten Hän poimi Lehtiä Elämän Puusta, siellä oli paljon Lehtiä, valtavia Lehtiä, voimallisia Lehtiä, tuoreita Lehtiä, hyvin terveellisiä Lehtiä, vihreitä ihmeellisiä Lehtiä. Ja Hän asetti ne minun vasempaan profeetalliseen käteeni. Paljon Lehtiä, joissakin oli haaroja, joiden näin virtaavan ulospäin, kun he asettivat ne minun käteeni, vasempaan profeetalliseen käteeni. Noin kello 10 tänä aamuna, kun olin JEHOVA JUMALAN, Taivaan JUMALAN Valtaistuinsalissa.

Ja sitten nuo lehdet alkoivat kukoistamaan kädessäni. Ne tekivät useita haaroja, ja ne kasvoivat hyvin paljon. Ja sen jälkeen Hän nyt Sanoi, että minun tulee mennä nyt Mosambiqueen. Ja muistan, että kun saavuin Mosambiqueen, niin siellä oli valtava vierailu, tuore voitelu, voimallisempi voitelu, Jälkimmäinen voitelu. Valtavampi voitelu laskeutui tuohon Kokoukseen. Ja monia monia parantumisia tapahtuu siellä, valtavia parantumisia. Rammat nousevat ylös ja lähtevät kävelemään, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, selkäydinvammat parantuvat, haavaumat paranevat, mielisairaat, kaikkia sairauksia, kasvaimia häviää, syövät kuivuvat, se tulee olemaan suuri juttu, jopa HIV. HERRA tulee tekemään suuria suuria ihmeitä tuossa maassa.

Olen nähnyt hyvin hyvin väkevän HERRAN vierailun tulevan Mosambiqueen. Siihen kansakuntaan, johon olen juuri nyt matkaamassa, Mosambiqueen, suunnaten matkaani kohti Mosambiqueta tänä hetkenä. Ja HERRA on Puhunut todella suuresta vierailusta tuohon kansakuntaan, todella väkevästä ja historiallisesta vierailusta.

Tällainen on tämä aika, jota me elämme. Ja se on todella suuri Siunaus, että HERRA on muistanut seurakuntaa, muistanut kansakuntia, muistanut maailmaa. hän on muistanut KRISTUKSEN seurakuntaa maailmassa. Ja Hän on muistanut kansakuntia, jotta kansakunnissa vierailtaisiin Pyhän hengen valtavalla voimalla. Puhdistaen heidät, vapauttaen heidät syytteistä, puhdistaen palvonnan, puhdistaen heidän palvontansa ja valmistaen Tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Kääntäen heidät pois synnistä; seksuaalisynnistä, seksuaalisesta moraalittomuudesta, menestysteologian evankeliumista, joka on ollut heille todella harhaan johtava, joka on valehdellut heille.

Näen siis hyvin onnellisen ajan kansakunnille, hyvin onnellisen ajan Mosambiquen kansakunnalle. HERRA aloittaa nyt vierailut kansakuntiin tänä vuonna. Valtavaa aikaa, rakatettua aikaa. JEHOVA Itse, ISÄ JUMALA, tänään noin kello 10 aamulla, Hän vei minut. Itseasiassa se oli aikajakso kello 10 saakka. Se oli aikajakso alkaen noin kello 8, ja kello 10 saakka. Tänä aamuna Hän vei minut Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Ja HERRA Itse kulki kanssani, Ovi avautui Valtaistuinsaliin. Hän siis käveli kanssani Valtaistuinsaliin, ja sitten Valtaistuimen paikassa Hän meni ja Hän otti nyt Elämän Puun, Ikuisuuden Puun Lehtiä. Ikuisuuden Lehtiä. Tänä aamuna pidin käsissäni Ikuisuuden Lehtiä. Ja juuri nyt puhuessamme katselen Ikuisuuden Lehtiä. Ja sitten HERRA lähetti minut Mosambiquen kansakuntaan. Ja näin itseni saapumassa, näin sen lopullisen lähestymisen, kun lentokone menee rakennusten ylitse ja lähestyy nyt laskeutuakseen. Tulee siis olemaan suuri vierailu tänä vuonna Mosambiquen kansakuntaan, Mosambiquen ihmisten luo, seurakuntaan Mosambiquessa.

Valmistakaa Tie, rakkaat ihmiset, te muut kansakunnat. valmistakaa Tie, Kenia, teillä on jo niin paljon, suuri tulva 632 rampaa, jotka kävelevät, monia monia yli 100 sokeaa, 102 sokeaa, 299 kuuroa, ja muita sairauksia, joita ei ole sisällytetty, reikäisiä huokoisia aivoja. Mutta nyt tämä on se hetki Mosambiquelle ja muille kansakunnille. Muut kansakunnat valmistautukoot tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Tämä on se Sanansaattaja, josta kirjoitettiin, että: Ääni huutaa autiomaassa, valmistakaa HERRALLE Tie. MESSIAS on tulossa. Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. MESSIAAN tulemus on tullut lähelle. HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat kuulla. Shalom Shalom. Toda rabah. Toda toda lahem.

(Profetia 31.1.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

KIRJE SUOMELLE - Ohjelmat

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)