PROFETIA 30.9.2017: HERRA LÄHETTÄÄ HÄNEN PALVELIJANSA VIEMÄÄN LIITONARKIN KANSAKUNTIIN & TUOMAAN ALAS EPÄJUMALANPALVONNAN  

Nyt, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, Hän on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA EL OLAM, Israelin Pyhä, Hän Puhui kanssani viime yönä. Ja tässä keskustelussa HERRA tuli ja Puhui kanssani Äänellään. ISÄ JUMALA Puhui kanssani Äänellään. Ja Äänellään Hän sanoi, että juuri nyt voin ottaa HERRAN Liitonarkin kirjaimellisesti mihin tahansa kansakuntaan maailmassa ja tuoda alas epäjumalanpalvonnan. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani viime yönä, eilen yöllä, kun minulla oli eilen kokous toimistossa. Ja sitten HERRA JEHOVA laittoi minut nukahtamaan. Ja Äänellään, Äänellään Hän sanoi, että voin kirjaimellisesti ottaa HERRAN Liitonarkin kirjaimellisesti mihin tahansa kansakuntaan maailmassa. Voin ottaa HERRAN Liitonarkin kirjaimellisesti mihin tahansa kansakuntaan tässä maailmassa ja tuoda alas epäjumalanpalvonnan. 

Kun kuulin ja kun heräsin, olin todella hämmästynyt tästä keskustelusta, tämänkaltaisesta keskustelusta ja ISÄ JUMALAN Itsensä toimeksiannosta. Tiedän erittäin hyvin, että kuuntelijanne maailmanlaajuisesti ja kansallisesti ymmärtävät hyvin, että HERRAN profeetallinen aikajana on muuttunut, aika Taivaassa on muuttunut. Tässä hetkessä kaikki osoittaa siihen, että seurakunta istuu Ikuisuuden partaalla. Ne oraakkelit liittyen pyhyyteen ja vanhurskauteen ja parannusta tekevään sydämeen, ja kaikki ne standardit, mitkä HERRA on asettanut Sanaan, kuinka seurakunnan, meidän tulisi valmistautua. Luulen sen olevan hyvin selvä tässä hetkessä ympäri maailmaa. HERRA on Puhunut hyvin kaunopuheisesti armossaan ja auktoriteetissaan seurakunnan tarpeesta tässä hetkessä syleillä parannuksentekoa. Toisin sanoen, käyden läpi ja omaten parannuksenteon Herätyksen. 

Ainoastaan se seurakunta, joka prosessoidaan parannuksenteon Herätyksen läpi, tulee olemaan oikea ja arvollinen Taivaan kansalaisiksi, koska heidän nimensä tulee löytymään Elämän Kirjasta. Se tilikirja ja rekisteri, kirja, jossa on lista kaikista vanhurskaista ihmisistä, jotka menevät sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tiedän, että se on selvästi sanottu, Hänen kauttaan, joka puhuu kanssanne, että Pyhän Hengen rooli tässä hetkessä on itseasiassa helpottaa seurakuntaa pystyä ymmärtämään se pyhyyden ja vanhurskauden aarre ja arvo, paljastamalla ja antamalla suurempi ymmärrys seurakunnalle KRISTUKSEN JEESUKSEN MESSIAAN pyhästä luonteesta. Tiukasti perustuen siihen, että ISÄ JUMALAN, meidän ISÄMME Itsensä Taivaassa, pyhä luonne paljastetaan.

Joten eilen hyvin valtavalla tavalla HERRA hiljentää minut uneen, kun minulla oli kokous toimistossa, ja sitten nukahdin. Ja tuona hetkenä Hän sanoi äänellään, että voin ottaa HERRAN Liitonarkin kirjaimellisesti mihin tahansa kansakuntaan maailmassa ja tuoda alas epäjumalan palvonnan. 

Tiedän, että jaoin kanssanne valtavan vierailun noin viikko takaperin, hyvin ainutlaatuisen ja erityisen HERRAN vierailun, kun HERRA vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Ja sitten Hän alkoi paljastamaan minulle Valtaistuinsalin syvempiä sisäisiä salaisuuksia liittyen HERRAN Liitonarkkiin, joka oli hyvin keskeinen tuossa keskustelussa. Puhuin teille, kuinka, kun katsoin HERRAN Liitonarkin sisälle, niin salama iski Raamattuun, salama iski sinne Liitonarkin sisälle kolme kertaa. Ja siellä sisällä oli Raamattu; ei manna-astiaa, ei Aaronin versoavaa sauvaa. Vaan Raamattu, joka oli sinetöity. Ja tuohon Raamattuun iskettiin kolme kertaa, ja tämä Raamattu pystyttiin nyt avaamaan. Mutta sitä ennen, juuri ennen, kun HERRA salli minut tulla lähelle katsomaan sinne HERRAN Liitonarkin sisään JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaassa. Muistan erittäin hyvin, että Hän, joka Puhui kanssani, laski kätensä olkapäälleni ja laskin käteni hänen olkapäälleen ja nostimme kätemme rukoukseen siinä HERRAN Liitonarkin edessä. Kirkkauden Kerubit olivat kävelleet sillä kultaisella tiellä ja asettaneet HERRAN Uuden Liitonarkin suoraan sinne Valtaistuimen paikkaan, kaikkein pyhimpään paikkaan Taivaassa, Taivaan Yläsaleihin. Tiedän, että olen aloittanut jo keskustelun kanssanne pienen keskustelun liittyen HERRAN Liitonarkkiin. Sanoin, että HERRAN Liitonarkki on todellinen ilmentymä JUMALAN luonteesta, siitä luonteen osasta, jonka hän on päättänyt vapauttaa meille. Julkistaakseen meille, paljastaakseen meille, jotta voitte tuntea Häntä. Sanoin myös, että paljastamalla, antamalla ilmestyksen Hänestä Itsestään meille, julkistaen Liitonarkin Taivaan Valtaistuinsalissa, Hän pohjimmiltaan esitteli Itsensä, Hänen luonteenlaatunsa pyhyyden JUMALANA, tuomion JUMALANA ja armon JUMALANA. Tuomion JUMALANA, sillä tiedätte, että se paikka, jonne JUMALAN vanhan Liitonarkki asetettiin, kukaan ei mennyt sinne. Tuomion JUMALA, sillä tiedämme, mitä tapahtui niille nuorille miehille Betshemesissä. Tiedämme, mitä tapahtui Ussalle. Mutta armon JUMALA, koska Armoistuin on yläpuolella ja JEESUKSEN Veri on vuodatettu Armoistuimelle anteeksiannoksi, sovitukseksi, JUMALAN lepyttämiseksi. Kaikkien ihmisten kaikkien syntien sovittamiseksi, syntyneiden ja ei vielä syntyneiden. Ja että JUMALA on niin paljon maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ja Hän puhuu parannuksenteon tärkeydestä tässä jakeessa. Rakkauden JUMALA, sillä tässä vuodatettiin rakkaus. Elämän JUMALA, sillä elämä voidaan nyt säilyttää, ikuinen elämä. Ja sanoin, että Raamattu korvaa mannan. Ja Raamattu on myös hyvin profeetallisella tavalla Sanan symbolismi. Alussa oli Sana. Joten JEESUKSESSA KRISTUKSESSA on Raamatun profeetta, Liiton profeetta, Uuden Liitonarkin profeetta. 

Se, että HERRA kertoo nyt minulle, että nyt voin viedä HERRAN Liitonarkin, jonka Hän näytti minulle Taivaassa, mihin tahansa kansakuntaan ja tuoda alas epäjumalanpalvonnan, tämä voi ainoastaan kertoa meille, että suoraan edessämme tässä tulee olemaan valtavan suuri konflikti hyvän ja pahan välillä. Sillä me tiedämme, että HERRA, Hän on Pyhä. Ja tiedämme nykyisen ihmisluonteen, että ihmisellä on taipumus syntiin. Lihalla on suurempi taipumus, kallistuminen syntiin. Ja tästä syystä näen, että juuri nyt niin paljon tapahtuu maailmassa. Niin paljon tapahtuu valtameressa, Atlantin valtameressä, niissä kansakunnissa, joita varoitin, Karibialla, Amerikoissa, USA:ssa, Floridassa, jota varoitin. Varoitin kaupunkeja Meksikon lahdella aina vuodesta 2005 saakka Machakosista käsin. Tänä hetkenä niin paljon tapahtuu Meksikossa. Mutta kaikella tällä on yhteinen tekijä ja yhteinen sanoma. Sanoma on se, että HERRA sanoo, että tänä hetkenä meidän tulee valmistautua MESSIAAN Kirkasta Tulemusta varten. Ja numero 2, tänä aikana myös tulee olemaan nollatoleranssi synnille seurakunnassa. Seurakunta, tarkoittaen ihmistä, ketä vain ihmistä, jonka JEHOVA JUMALA on luonut ja myös HERRAN huonetta instituutiona. 

HERRA on siis Puhunut kanssani uudelleen HERRAN Liitonarkista Taivaassa, HERRAN Uudesta Liitonarkista, jonka Hän näytti minulle hiljattain, kun Hän vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa, Yläsaleihin Taivaassa, Kaikkein Pyhimpään. Kaikkein Pyhimpään Taivaassa. Ja sen takana tietenkin näin Elämän virran. Joten se, että HERRA sanoo minulle nyt, että, voin viedä HERRAN Liitonarkin kirjaimellisesti mihin tahansa kansakuntaan ja tuoda alas kaikki epäjumalat ja kaiken epäjumalanpalvonnan. Tämä pohjimmiltaan puhuu ISÄ JUMALAN vierailusta maailmassa, ISÄ JUMALAN vierailusta halki kansakuntien. Tiedän, että ensi vuonna aloitamme jälleen missiomme moniin moniin kansakuntiin, kaikkialle ympäri Eurooppaa ja tähtäämme Aasiaan ja Etelä-Koreaan. Ja moniin muihin kasakuntiin, alas Malesiaan, Singaporeen. Ja tullen kohti Eurooppaa, USA:ta. Ja moniin moniin maihin. Portugali on todella etulinjassa kaikessa tässä. Tiedämme siis, että ensi vuonna missiot kansakuntiin alkavat jälleen. Mutta kuulette nyt ja hän on sanonut, että noilla missioilla ja noihin kansakuntiin, tulen tuomaan HERRAN Uuden Liitonarkin, jonka Hän näytti minulle Taivaassa. Tämä tarkoittaa, että HERRAN Kirkkaus on juuri nyt sisällä telttamajassa. HERRAN Kirkkaus on vierailemassa. ISÄ on nyt vierailemassa kansakunnissa. Ja Hän vierailee, puhdistaakseen pois synnin ja valmistaakseen tien MESSIAAN Loisteliaan kirkasta Tulemusta varten.  

Mielestäni ei ole olemassa valtavampaa aikaa olla kristitty ja elää ja nähdä tämä todella valtava, todella dramaattinen aika, Grand Finale, kun valmistaudumme vastaanottamaan KRISTUKSEN, Voidellun, MESSIAAN, Kirkkauden Kuninkaan, HERRANI. Joten tämä HERRAN Liitonarkin vieminen kirjaimellisesti kaikkiin kansakuntiin osoittaa myös paljoa vastuuta. Sillä tiedämme todella hyvin, mitä tapahtuu Meksikossa nyt. Mutta kun HERRA lähetti minut sinne, he eivät tienneet, että siellä tulisi olemaan HERRAN Kirkkauden vierailu. Ja näin ollen, tuosta pisteestä eteenpäin, tulisi olemaan nollatoleranssi sille rehottavalle, räikeälle paholaisen palvonnalle, saatananpalvonnalle ja epäjumalan ihailulle ja palvonnalle.

Mutta tämä ei ole siis ollenkaan erilaista kaikille muille kansakunnille, joita HERRA nyt kuuntelee, ja joihin Hän harjaannuttaa keskittymisensä: Euroopalle, Afrikalle, Aasialle, monille kansakunnille halki maailman. Latinalaiselle Amerikalle. Tiedättehän, että ensi vuonna tulemme takaisin Lainalaiseen Amerikkaan. Tulemme menemään maihin kuten Costa Rica, tulemme menemään moniin moniin kansakuntiin Latinalaisessa Amerikassa. Ja vierailemaan myös Chilessä. Brasiliassa he odottavat. Argentiina, El Salvador. Olemme saaneet kommunikointia noilta alueilta. Mutta Hän sanoo, että noilla missioilla tulee nyt olemaan tietyn tason vastuu. Sillä noilla missioilla tulee olemaan HERRAN vierailu. Ja sitten nollatoleranssi synnille. Sillä kun Arkki tuotiin tuolloin Daagonin viereen, niin Daagon murskattiin. Daagon itseasiassa murskattiin. HERRA murskasi Daagonin; Hän teurasti hänen päänsä, katkaisi kaulan, Hän viilsi hänen kätensä, hänen kätensä katkaistiin. 

Sanon siis, että vaikka nautimme tästä valtavasta aikakaudesta maailman elämässä, seurakunnan elämässä, niin meidän tulee herätä siihen tosiasiaan, että tämä on myös hetki, jolloin vastuun rima on korkealla ja kuten odotettu Grand Finalea varten, loppupeliä varten. Jotta JEESUKSELLA KRISTUKSELLA tulee olemaan hymy huulilla ja Hän voi sanoa, että, totisesti, kyllä, oli syy, miksi menin Ristille. Miksi? Sillä seurakunta on päässyt sisälle, se on voittanut synnin.

Eilen illalla, kun istuin toimistossa, silloin nukahdin. HERRA vei minut pois ja Hän Puhui kanssani unessa. Hän sanoi, nyt, tästä pisteestä eteenpäin, voin viedä HERRAN Uuden Liitonarkin, jonka Hän näytti minulle Taivaassa, kirjaimellisesti mihin vain kansakuntaan maailmassa ja tuoda alas epäjumalanpalvonnan. Joten tämä puhuu myös tästä valtavasta tuomion ajasta synnin pois puhdistamisessa, putsaamisessa ja tien valmistamisessa. Sillä nyt me elämme todella pahassa maailmassa. Jos eivät he näe HERRAN voimaa, niin joskus on vastustusta muutokseen, liikkumisen hitautta. Mutta MESSIAS on Tulossa, KRISTUS MESSIAS on Tulossa. Haluan rohkaista kaikkia ihmisiä noudattamaan vanhurskautta, pyrkimään kaikin tavoin ja ponnistella kulkemaan pyhyydessä. Tavoittelemaan sitä koko palolla, koko heidän luonteen olemuksellaan. Tehden pyhyyden ja vanhurskaan pyhän elämän heidän elämänsä keskipisiteeksi tässä maailmassa. Miksi? Sillä istumme Ikuisuuden partaalla. Tämä on nyt ilmiselvää. Katsokaa, mitä tapahtui Karibian saarille, kun he epäonnistuivat kuuntelemaan. Katsokaa, mitä tapahtui Floridalle, USA:lle, Houstonille, kun he epäonnistuivat tottelemaan. Katsokaa, mitä tapahtui Meksikolle. Katsokaa, kun tänä hetkenä melkein valtavan suurta osaa maailmasta ravistellaan, joka on juuri käynnissä. Ja tiedän, että on maanjäristys, jonka HERRA lähettää nyt. Hän tulee lähettämään, Hän tulee käyttämään minua lähettämään maanjäristyksen Australian ja Tasmanian väliin, Hobartiin, sille alueelle.

Nämä asiat HERRA JEESUS Puhui. Meillä on nyt kuitenkin parempi ymmärrys siitä, että näiden asioiden tarkoitus on olla maamerkkejä ja tunnusmerkkejä, ollen mestariteoksia, merkkejä aikajanalla kohti MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta. Ne merkkaavat HERRAN Tulemusta. olen siis nähnyt HERRAN tulevan, rakkaat ihmiset. Ja tämä on jälleen yksi mahdollisuus kenelle vain, joka kuuntelee, tehdä olennaisia voittoja vanhurskaudessa, synnistä pois kääntymisessä, parannuksenteon syleilemisessä, ja omaten parannusta tekevän sydämen ja kävellen vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Ja Pyhä Henki tulee auttamaan sinua, Hän on saatavillasi tekemään näin. Tämä on se ainoa syy, miksi Hänet vapautettiin Korkeudesta, voimaannuttaakseen seurakunnan voittamaan.     

Tämä on hän, josta oli kirjoitettu, lähetän Sanansaattajani valmistamaan Sinulle tien ennen Sinun suurta ja peljättävää päivääsi. Rakkaat ihmiset, valmistautukaa MESSIAAN tulemusta varten. Olen myös nähnyt sen seurakunnan, jonka Hän ottaa. Se on pyhä seurakunta, se on hyvin pyhä. Hiljattain, hyvin hiljattain tammikuussa, Hän vei minut 20-30 metrin etäisyydelle Taivaan sisäänkäynnistä taivaan yläpuolella täällä. Ja näin ihmeellisen seurakunnan valtavan liikehdinnän, ja joka oli astumassa sisälle Taivaaseen. Ja ne Kirkkauden askelmat, joille he astuivat, kun paksu Pilvi, valtavan suuri Pilvi avasi Oven Taivaaseen. Ja he pääsivät sisälle. Ja se ilo, joka sykki heidän sydämissään ja loisti heidän kasvoiltaan. Ja jotkut heistä katsoivat minuun päin. Ja tiedättehän, saan nähdä tarkempia yksityiskohtia, ja joskus näen myös tiettyjä ihmisiä. en ole kuitenkaan jakanut siitä. Joten totisesti, tuo päivä tulee, tuo päivä tulee toteutumaan. Joten olkaamme viisaita. Älköön meidän viisautemme jättäkö meitä. Älkäämme keskittykö mihinkään muuhun asiaan, vaan treenatkaamme keskittymisemme nyt päämäärämme saavuttamiseen. Sillä ilman pyhyyttä, ei kukaan ole näkevä HERRAA. Jotta me etenisimme ja kehittyisimme päivittäin, Kirkkaudesta Kirkkauteen. Ja tulemme vanhurskaammiksi, pyhemmiksi, eläen pyhempää elämää. Jotta meistä tulisi pyhiä ja Pyhä Henki voisi silloin juurruttaa Hänen merkkinsä, jättää jalanjälkensä meidän elämäämme. Jotta noudattaisimme vanhurskautta ja pyhyyttä. Jotta niistä tulisi nyt elämämme tunnusmerkkejä ja identiteettiemme allekirjoituksia. Jotta loistaisimme valkeutta tälle kuolevalle maailmalle ja sadonkorjata sieluja. MESSIAS on Tulossa, rakkaat. Toda toda. Toda raba lahem. Toda erev tov. Se on, hyvää iltaa hepreankielellä. Shalom. 

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 30.9.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)