PROFETIA 27.7.2016: LOISTELIAS SUPER MEGA HERÄTYS TULOSSA NAKURUUN, KENIAAN

HERRA on Puhunut kanssani siitä Loisteliaasta SUPER MEGA HERÄTYKSESTÄ, joka on tulossa tänne Nakuruun, Keniaan. HERRA on alkanut puhumaan kanssani hyvin hyvin väkevästi ja vakavasti siitä SUPER MEGA HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSESTA, joka on tulossa tänne Nakuruun, Keniaan.

Tässä keskustelussa näen tämän tytön. Se on pieni tyttö, jonka luokse HERRA lähettää Profeettansa kohtaamaan tämän tytön. En tiedä onko hän sokea vai rampa, mutta näyttäisi siltä, että hän on sokea, koska HERRA painottaa hänen silmiään. Hän katsoo minua nyt ja HERRA avaa hänen silmänsä ja ne ovat aukinaisemmat. Luulen, että tämä pikkutyttö on pukeutunut vaaleaan vaatteeseen. Hän katsoo minua ja kun katson häneen, hänen silmänsä tulevat avonaisemmiksi ja avautuvat. En tiedä, onko hän myös rampa, mutta silmät avautuvat. Tämä tarkoittaa, että tulee suuren suuri vierailu, josta HERRA on alkanut puhumaan kanssani liittyen tähän Kokoukseen. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan paljon sokeita silmiä, jotka tulevat avautumaan tuossa Kokouksessa. Rohkaisen monia ihmisiä tuomaan sokeat mukanaan ja pitäkää huoli, että saavutte sairaille tarkoitetusta portista läpi, jotta voimme nauhoittaa heidän alkuperäisen tilansa.

Olen nähnyt HERRAN Vierailun ja Hän näytti minulle toisen osan tästä keskustelusta, liittyen siihen SUPER MEGA HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUKSEN, joka tulee tapahtumaan Nakurussa. Sitten Hän näytti minulle valtavan suuren tuoreen Parantumisvoitelun, joka tulee ällistyttämään maailman kansakunnat. Tulee olemaan tuore ennennäkemätön Parantumisvoitelu, joka tulee koskettamaan maailmaa, joka tulee tapahtumaan Nakurussa. Se tulee olemaan historiallinen näky katsella, kuinka HERRA tulee vahvistamaan rampoja jalkoja ja he nousevat ylös ja alkavat kävellä. Hän vahvistaa heitä, tasapainottaa heitä ja opettaa heitä hakemaan tasapainoa kunnolla, kun he harjoittelevat kävelemistä ensimmäistä kertaa. Tulee olemaan ihme ja merkki nähdä tämä. HERRA tulee avaamaan samaan aikaan monien sokeiden silmät, kuten olen nähnyt. Kuurot korvat, mykät, rammat jalat, halvaantuneet, selkäydinvammat, rikkoutuneet selät, kasvaimet häviävät, syövät kuivuvat pois, haavat kuivuvat, eri maksaongelmat, sydän, raajat, kokonaiset sisäelimet tullaan ennallistamaan. Hän tulee tekemään luomisihmeitä suoraan TV-kameroiden edessä, suorassa live-lähetyksessä.

Tulee olemaan Super Mega ISÄ JUMALAN Vierailu, joka tulee tapahtumaan Nakurussa alkaen tänä tulevana kuukautena 26. elokuuta kokouksen loppuun saakka. Jopa KANSAINVÄLISEN PASTORIEN JA EVANKELIUMIN SAARNAAJIEN KONFERENSSIN aikana tulee olemaan valtavan suuri Parantumisvoitelu, joka tulee laskeutumaan tuohon paikkaan Nakurussa, jossa nämä Kokoukset tullaan pitämään. Julistan maailman kansakunnille, että kuinka valtavaa aikaa olla kristitty! Kuinka siunattu aika olla kristitty! Kuinka pyhä aika olla kristitty! Kuinka otollinen aika olla uudestisyntynyt!

Tämä on seurakunnan hetki, kun maailma on nyt kiireinen etsien ratkaisuja. He kulkevat vasemmalle ja oikealle, monia asioita tapahtuu; on paljon ahdinkoa oikealla ja vasemmalla, mukaan lukien Euroopassa. HERRA kuitenkin sanoo, että Hän on tulossa Vierailemaan seurakunnassa ja näyttämään Hänen voimansa ihmeitä ja merkkejä. Tämä on se ajankohta, jona seurakunnan tulee nyt ottaa sen keskeinen vanhurskauden auktoriteetti, pyhyyden auktoriteetti ja näyttää suunta kansakunnille. Ja valmistaa kansakunnat MESSIAAN tulemusta varten! Kuinka mahtavaa aikaa olla kristitty, olla uudestisyntynyt, olla seurakunnassa! Kun HERRA tulee tekemään tällaisia väkeviä asioita ja töitä ihmisen edessä tässä maailmassa, jotta ihmiset tietäisivät, että aika on lopussa ja MESSIAS on tulossa!

Tänä vuonna ennen kuin olemme edes tulleet vuoden loppuun, HERRA Avasi Taivaat Lagosissa, Nigeriassa! Kuinka mahtava asia! Raamatussa se tapahtuu vain kerran ja se merkitsee ja erottaa todella tärkeän tapahtuman, todella tärkeän ajankohdan ja todella tärkeän ISÄ JUMALAN Vierailun. Lagosissa, Nigeriassa tänä vuonna jo ennen kuin olemme tulleet tämän vuoden loppuun, emme ole edes tulleet tämän vuoden loppuun ja Taivaat ovat Avautuneet siellä. Profetia, joka annettiin, toteutui! Kuinka mahtava aika olla kristitty! Kuinka siunattua aikaa olla pyhä, uudestisyntynyt KRISTUKSEN seuraaja!

Nämä ovat niitä päiviä, joissa elämme ja aika, jona juhlia JEESUKSEN Veren ja Ristin voittoa Golgatalla! Kaikki nämä osoittavat yhteen asiaan; tarpeeseen kansakunnille kääntyä pois tästä luopumuksen ja synnin rappiosta, tarpeeseen kansakunnille tehdä näin tekemällä parannus ja palaamalla pyhyyteen. Kansakuntien tulee olla hereillä, varovaisia ja valppaina odottaen MESSIAAN loisteliasta tulemusta. Meidän Kuninkaamme, Pelastajamme, Lunastajamme, Mestarimme ja Ystävämme, iankaikkisen ISÄMME, JUMALAN, joka Elää kanssamme ja Kävelee keskellämme, Hänen, joka on tie ISÄN luo, Hänen, joka on Elävä Kivi ja Elävä Leipä.

Tämä on ajankohta, jona seurakunnan ja kristityn tulee olla korkeasti korotettuna, tulee kohota todella korkealle, hyvin korkealle maailman edessä. Kun muut läpikäyvät paljon vaikeuksia, paljon kärsimystä, tämä on aika, jona seurakunnan tulee olla hyvin tietoinen, miksi maailma läpikäy tällaista ja juhlia ollen tietoisia siitä, että heidän vapautuksensa hetki on tullut lähelle! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen! HERRA on puhunut minulle aiemmin ja monena ajankohtana MESSIAAN tulemuksesta. Myös tässä keskustelussa, koskien Hänen Vierailuaan, kaikki osoittaa MESSIAAN tulemukseen. Joten kansakunnat valmistautukoon. Tiedän, että meillä on jo monia lentolippuja; monia pastoreita on matkustamassa kaikkialta maailmasta määränpäänään Nakuru. Olen nähnyt joitakin niistä lentolipuista, niitä on todella paljon, todella paljon. Näyttää aivan kuin koko maailma olisi nyt tulossa Keniaan, Nakuruun.

Tämä tulee olemaan todella erittäin Super Mega ja HERRA tulee tekemään ällistyttäviä ilmiöitä siellä, ällistyttäviä tapahtumia, jotka tulevat ravistelemaan maailman kansakuntia. Ja herättämään nukkuvan maailman ja valmistamaan heidät Kirkkauden Kuninkaan loisteliasta tulemusta varten! HERRA Siunatkoon kaikkia kansakuntia! HERRA Siunatkoon koko KRISTUKSEN seurakuntaa, jotta he voisivat myös tulla mukaan tähän junaan. Jotta tänä hetkenä kirkkokunnastasi huolimatta, sinä voisit nöyrtyä ja kuulla tätä Ääntä ja kuunnella tämän hetken sanomaa, jotta voisit valmistautua vakavasti, vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Jotta kun MESSIAS tulee tuona tuntemattomana päivänä, tuntemattomana hetkenä, sinut tullaan löytämään oikeassa asemassa ylläsi loistava ja puhdas, hienoin pellava. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom chaverim. Erev tov."

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 27.7.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)