Profetia 27.5.2016: HISTORIALLINEN HERÄTYS TULOSSA ETELÄ-AFRIKKAAN

"Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni." (Malakia 3:1)

 

HERRA on puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA, Hän joka on valinnut Jerusalemin, Hän joka on myös julistanut, että Jerusalem on maailman keskipiste. Hän julisti ja sanoi, kyllä! Jerusalem on maailman keskipiste. Hän on Siionin Kulmakivi, koko universumin Luoja. Aabrahamin JUMALA, Iisakin ja Jaakobin JUMALA, Hän puhui kanssani tänään siitä todella massiivisesta Herätyksestä, siitä historiallisesta Herätyksestä, joka on tulossa Etelä-Afrikkaan. Ja viime yönä Hän puhui kanssani laajasti tuosta kokouksesta Etelä-Afrikassa.

 

Joten Hän vei minut Etelä-Afrikkaan, olen jo siellä. Olen nähnyt tämän todella voimallisesti kehittyneen maan; näen joitakin korkeita torneja, ymmärtääkseni ne ovat kolme tornia. Tuo kansakunta ja Durbanin kaupunki ovat hyvin korkeatasoisesti rakennettuja, kehittyneitä. Ollessani siellä pystyin näkemään hyvin rakennetut tiet, rakennukset, talot, toimistot. Ja nuo korkeat tornit, näen korkeita torneja, ne ovat tuolle kaupungille tunnusomaisia torneja. En tiedä näenkö sinne lähelle, näin joidenkin ihmisten todella asuvan siellä ylhäällä. Ja sitten lopulta Hän vei minut tuohon väkevään HERRAN kokoukseen Etelä-Afrikassa. Se on valtava kokous, näin muutamia erilaisia säteitä, tullen koko matkan ylhäältä alas tällä tavoin tuolla kokousalueella Etelä-Afrikassa.

 

Ja tuolla kokousalueella kun HERRA toi Palvelijansa tuohon kokoukseen, silloin valtava HERRAN Kirkkaus tuli alas Taivaasta ja kosketti ihmisiä, jotka istuivat tuolla stadionilla. Se on pieni suljettu stadion tai jokin sen tapainen, mutta Kirkkaus kosketti heitä ja oli massiivinen aalto, joka pyyhkäisi ihmisten yli. Sitten katsoin tälle puolelle, Hän sanoi, katso, jopa tällä puolella, silloin käännyin tälle puolelle ja Kirkkaus kosketti jälleen tätä toista puolta. Joten jos muistan oikein, niin tämän kaltainen Vierailu on tapahtunut ainoastaan täällä Keniassa. Sitten tuona hetkenä oli toinen tyttö, joka kantoi lasta, hän astui eteen ja sanoi, katso, korvat ovat avautuneet! Tämän lapsen korvat ovat avautuneet! Joten valtava Parantumisvoitelu iski tuohon kokoukseen.

 

Jälleen, HERRA on puhunut kanssani siitä suuresta kokouksesta, historiallisesta Herätyksestä, joka on tulossa Etelä-Afrikkaan. Ja alan nyt ymmärtämään, että HERRALLA on suuri suunnitelma Etelä-Afrikkaa varten. Hän on sanonut minulle, että Hän haluaa nostaa esille Herätyksen Etelä-Afrikassa olemaan yhtä suuri kuin Herätys Keniassa. Siksi olen aina varoittanut Keniaa olemaan hyvin varovaisia, aralla mielellä ja viisaita siinä tavassa, jolla he käsittelevät tätä Herätystä. Sillä näen, että kävellessäni kokousalueelle tuohon Parantumiskokoukseen, ja ihmiset istuvat nousevassa järjestyksessä siellä istuen joka puolella ympäriinsä tällä tavoin. Siellä oli istuinpaikkoja jonkin tyyppisen sinne pystytettyjen paviljonkien sisällä.

 

Ja sitten kun kävelin tuohon kokoukseen, niin HERRAN Kirkkaus tuli alas Taivaasta ja kosketti niitä ihmisiä, jotka istuivat siellä. Ja he kaikki lyyhistyivät, heidät pyyhkäistiin alas maahan tähän suuntaan, vasemmalle, ja kun käännyin oikealle ja osoitin siihen suuntaan jälleen, niin Hän kosketti heitä kun he istuivat. Hän kosketti heitä, suuri aalto kosketti heitä. Tämän jälkeen massiivinen Parantumisvoitelu iski tuohon kokoukseen; rammat nousivat ylös ja alkoivat kävelemään, sokeat, kuurot, ja se oli tavallaan kaoottista, sen tapainen Parantuminen, joka tapahtuu Keniassa, kun monia ihmisiä parantuu eri puolilla; siitä tulee melkein kaoottista. Sama asia tapahtui siellä. Sitten on lapsi, joka kantaa vauvaa takanaan, en tiedä onko se nainen, pienikokoinen nainen, joka näyttää kantavan lasta, ja hän sanoo, katso, katso, lapsen kuurot korvat ovat avautuneet!

 

Joten olen nähnyt todella massiivisen Herätyksen tulevan Etelä-Afrikkaan. Kun HERRA tuo Hänen Palvelijansa Etelä-Afrikkaan, niin JEHOVAN historiallinen Vierailu tulee tuohon kansakuntaan. Ja tämä näyttäisi siltä, että tämä on se suuri julistus, Etelä-Afrikan kansakunnan Herätyksen hetki. Ja tuo Herätys, jos katson sitä tarkasti niin kuin pystyn sen näkemään jopa nyt puhuessani teille. Näen, että tuota Herätystä voidaan verrata ainoastaan Herätykseen Keniassa. Joten tulee olemaan suuri Vierailu Etelä-Afrikan seurakunnassa ja Etelä-Afrikan maassa ja sen kansan keskuudessa. Se tulee olemaan historiallinen, Kenian kanssa samalla tasolla oleva. En ole nähnyt tätä missään muussa kansakunnassa, joten se tulee ällistyttämään maailman kansakunnat ja tuon maan ihmiset, että HERRA alkaa tekemään saman asian, jonka Hän on tehnyt Keniassa, nyt toiselle kansakunnalle.

 

Joten näen suuren Vierailun, kun HERRA tuo Hänen Palvelijansa, HERRAN Väkevän muinaisen Profeetan, kun Hän tuo Hänet tuohon kokoukseen ja Etelä-Afrikan kansakuntaan ja tuolle kokousalueelle. Tulee olemaan valtava Vierailu, HERRAN Kirkkauden historiallinen vierailu; ja rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään ja sokeat silmät tulevat avautumaan ja näkemään, kuurot korvat tulevat avautumaan, jotta ne kuulisivat, mykät tulevat puhumaan, halvaantuneet tulevat kävelemään, selkäydinvammat parantuvat, murtuneet selät parantuvat, murtuneet luut parantuvat; murtuneet niskat, murtuneet kallot, murtuneet kylkiluut, murtuneet polvet, lantiot, nilkat, sormet. HERRA tulee ennallistamaan murtuneet luut ja Hän tulee myös parantamaan sisäelimiä, sydänsairauksia, maksoja, pernoja, virtsarakkoja, Hän tulee parantamaan heidän keuhkonsa, pernansa. Hän tulee tuomaan ihmisten täydellisen ennallistamisen sen ajan takia, johon olemme astuneet.

 

Hän tulee myös kuivattamaan haavaumia; kaksi päivää sitten näin pojan, mustan pojan, jonka haavauma kuivui pois. Ne näyttivät ennemminkin lepran haavaumilta, ne ovat valkoiset, luulen, että ne ovat lepran haavaumia ja ne kuivuvat päästä, näen pään. Jopa nytkin näen hänen päänsä ja koko hänen vartalonsa. Sitten on myös tämä pieni lapsi, jonka näen, hyvin nuori, pieni lapsi. HERRA tulee parantamaan kaikenlaisia sairauksia, sillä tämä on ajankohta, jonka Hän on määrännyt ja päättänyt Vierailla seurakunnassa. Ja tänä hetkenä Hän on myös määrännyt ja päättänyt parantaa Hänen kansansa, jotta he voisivat kantaa todistusta Hänen Taivaallisesta Läsnäolostaan heidän keskellään, asuen heidän sisällään ja heidän keskellään; eläen heidän kanssaan, kävellen heidän kanssaan.

 

Joten jos Etelä-Afrikka tulee saamaan kiinni tästä hetkestä, niin tämä tulee olemaan käännekohdan hetki Etelä-Afrikan seurakunnassa. Sillä Hän on tuomassa esille raikastavan Sanan, joka tulee nuhtelemaan syntiä seurakunnassa; nuhtelemaan seksuaalista moraalittomuutta seurakunnassa, nuhtelemaan niitä vääriä profeettoja ja valheapostoleja, jotka vaeltavat kaikkialla Etelä-Afrikan maassa. Hän tulee nyt tuomaan esille valtavan vanhurskauden, pyhyyden, synnistä pois kääntymisen evankeliumin, JUMALAN edessä oikeassa asemassa seisomisen evankeliumin. Ristin ja Veren evankeliumi tullaan ennallistamaan takaisin Etelä-Afrikan seurakuntaan, kun Hän tuo Hänen Palvelijansa sinne. Ja Hän tulee puhumaan Taivaan Oraakkeleja, Taivaan salaisuuksia. Hän tulee julistamaan niitä tapahtumia, jotka maailma tulee pian näkemään, jotka ovat juuri tapahtumaisillaan maailmassa; Suuren Kuninkaan, MESSIAAN tulemus. Olen siis nähnyt suuren Vierailun tänään. Puhun nämä asiat Etelä-Afrikalle ja ne tulevat tapahtumaan Etelä-Afrikalle.

 

Mutta kun nämä asiat tulevat tapahtumaan, kun HERRA tuo Hänen Palvelijansa Etelä-Afrikan kansakuntaan, niin silloin totisesti tullaan tietämään, että HERRAN Väkevä Profeetta on ollut siellä, on kävellyt heidän keskellään. Ja toisille kansakunnille suuri huutoni on, että aivan kuten suola aiheuttaa janon, niin nyt tämä HERRAN valtava vierailu, joka on tulossa Etelä-Afrikkaan, voisi olla suola, joka tulee aiheuttamaan niin suuren janon kansakunnissa, että myös he alkaisivat kaipaamaan tätä Taivaan lähteiden vierailua. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie. Tämä on Hän, josta oli kirjoitettu, lähetän sanansaattajani edelläsi valmistamaan Sinulle tien ennen tuota väkevää ja peljättävintä HERRAN päivää. Joten valmistautukoon kansakunnat ja palatkoon ne takaisin vanhurskauteen. MESSIAS, Taivaan Kuningas, Kirkkauden Kuningas, Siionin Kuningas, Hän on tulossa pyhää seurakuntaa varten. Kiitos. Toda toda. Toda raba. Shalom Aleichem. Shalom uv'racha."  

 

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa!

 

(Suomennos Profetiasta 27.5.2016. Profeetta Dr. Owuor)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)