PROFETIA 22.6.2018: KAKSI HERRAN TODISTAJAA SAARNAAMASSA HERRAN ALTTARILLA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA Puhui kanssani. Haluan jakaa tämän valtavan keskustelun, että HERRA KAIKISTA KORKEIN, SOTAJOUKKOJEN JUMALA, JEHOVA JAHVE, ISRAELIN MAHTAVA JA HIRMUINEN JUMALA, ISÄ JUMALA. HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ. Hän Puhui kanssani tänä yönä, koko yön aina noin klo 6.55 saakka aamulla. Koko yön, koko yön läpi. Se on ihmeellistä ja ihmeellistä ja ihmeellistä tämän keskustelun pituus tänään. Tämä on paradigman muutos Taivaan tapahtumiin, pohjautuen tähän keskusteluun. Voin nähdä, että tapahtumat taivaassa ovat muuttuneet. Aika Taivaassa on täytynyt muuttua. Laitoin sen yhteen eilisen keskustelun kanssa ja sen toisen keskustelun kanssa sinä toisena päivänä, kun heidän Palvelustyönsä oli taivaalla, Taivaassa kulkien ympäriinsä ja vaikuttaen maailmaan, kun kaikki muut palvelustyöt olivat tulleet loppuunsa.
 
Mutta viime yönä rakkaat ihmiset, HERRA Puhui taukoamatta koko yön läpi. ISÄ JUMALA Puhui kanssani Äänellä aamuun saakka, hyvin varhaisena aamuna. Hän lopetti noin kello 6.55 sen keskustelun. Tässä keskustelussa HERRA nosti minut ylös. Hän nosti minut ylös maan yläpuolelle. Olimme paikassa, jossa pystyin näkemään maan. Se oli tämän paikan ja Taivaan välissä, joten pystyin näkemään maailman ja kaiken mitä on meneillään. Sitten ISÄ JUMALA, joka oli oikealla puolellani. Hänen Äänensä tuli oikealta puoleltani samasta sijainnista. Hän alkoi näyttämään minulle Hänen Kaksi hirvittävää Todistajaansa, alttarilla maailmassa. Joten näin itseni maailmassa HERRAN Alttarilla, saarnaamassa HERRAN Alttarilla. Sitten HERRA Äänellään sanoi koko yön läpi, läpi koko yön, nähden ne Kaksi, nähden ne Kaksi HERRAN PROFEETTAA, jotka näyttivät täysin toisiltaan.
 
Yksi on hieman pidempi kuin se Toinen, hieman. Mutta aivan kuten he ovat, ne Kaksi HERRAN peljättävää Todistajaa. Ja HERRA on nyt kanssani ylhäällä täällä, Ja Hän on minun oikealla puolellani. Ääneen kuultavalla Äänellä koko yön ajan aamuun saakka. Ja näyttäen sen saarnaamisen, kuinka Hänen Kaksi peljättävää Todistajaansa saarnaavat ja palvelevat Alttarilla. Sitten Hän jatkoi sanoen: "Katso! Katso! Tämä on Elia! Tämä on Elia! Tämä on Elia, HERRAN Väkevä Profeetta! Tämä on Elia, JAHVEN suuri Profeetta!" Koko ajan aamuun saakka. Ja näin itseni myös radiossa raportoiden tämän myös radiossa.
 
Valtavia aikoja. Hyvin hyvin shokeeraavia aikoja, rakkaat ihmiset. Jotain on täytynyt muuttua Taivaassa. Huutaen: "Tämä on Elia! Ja näin heidän Kahden saarnaavan samanaikaisesti sillä Alttarilla. Ja tämä jatkui koko yön ajan aamuun saakka. Ääneen kuultavalla Äänellä oikealta puoleltani maan yläpuolella. Ja me katsoimme; me katsoimme niiden Kahden saarnaavan todella väkevällä tavalla, todella raivokkaalla tavalla siellä Alttarilla, HERRAN saarnastuolissa. Nämä ovat peljättäviä aikoja, rakkaat ihmiset.
 
Herätessäni, laitoin nämä yhteen sen keskustelun kanssa eilen, kun Hän käveli kanssani Uuteen Jerusalemiin ja näytti minulle tiettyjen hedelmien kukoistamisen Elämän Puussa, ja niiden ihmeellisten Elämän Lehtien kukoistamisen, Ikuisuuden Lehtien kukoistamisen Elämän Puussa. Ja sitten vertasin sitä siihen toiseen saarnaan, kun Hän tuli ja saarnasi, kuinka Heidän Palvelustyönsä on koko matkan aina syvälle Taivaaseen saakka, Valtaistuinsaliin saakka. Mennen kaikkialle ympäri koko taivaan, ja sitten vaikuttaen koko maailmaan. Ja muut palvelustyöt romahtivat alas täysin.
 
MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Koko yön ajan: "Tämä on Elia! Tämä on Elia!" koko yön ajan aamuun saakka. He Kaksi saarnasivat siellä, kun HERRA huusi ja Puhui siitä ja Puhui siitä minulla ja näytti sen minulle, aamuun saakka. Tämä on todella shokeeraavaa. Jotakin on muuttunut. MESSIAS on tulossa!
 
He, joilla on korvat, pyydän, pyrkikää vanhurskauteen ja pyhyyteen. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois valheista. Jotakin on radikaalisti muuttunut hengellisessä todellisuudessa. Shalom.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)