PROFETIA 2.12.2017: VAKAVA VAROITUS VALTAVAA SEKSUAALISYNTIÄ VASTAAN VASTAAN PAPISTON KESKUUDESSA RANSKASSA & HERRAN OHJEISTUS JUHLAKOKOUKSISTA RADIOSSA

HERRA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä keskustelussa liittyen seurakunnan tilaan. Ja tässä puheessa HERRA, Israelin JUMALA, Siionin Kulmakivi, Hän vei minut Eurooppaan ja Hän näytti minulle seurakunnan tilan Euroopassa. On niin paljon suurta tarvetta siellä Euroopassa. Sillä Hän näytti minulle seurakunnan halki Euroopan, ja sitten Hän lopulta keskittyi seurakuntaan Ranskassa. Ja ymmärrän, että HERRA kutsuu minut nyt suuntaamaan Ranskaan tänä tulevana uutena vuotena, uudessa kalenterissa. Mutta pystyin näkemään seurakunnassa Ranskassa joitakin afrikkalaisia pastoreita siellä, alun perin Afrikasta kotoisin olevia pastoreita. Ja näen, että he ovat mukana seurakunnassa. Ja he menevät ravintolaan. Tämä on sen jälkeen, kun HERRA näytti minulle seurakunnan yleisen tilan, ja sitten Hän keskittyi Ranskaan. He menevät ravintolaan, ja yksi heistä on eksyksissä ja etsii muita siellä, hän etsii heitä. Nuo toiset menivät jo edeltä varaamaan paikan ravintolasta seurakunnan kokouksen jälkeen Pariisissa.

Sen jälkeen, kun he saapuivat; näen heidän saapuvan sinne kulkuneuvojensa kanssa, se näyttää bussilta tai sen tapaiselta. Sitten näen, että siellä, mistä he kulkevat, siellä on mutaista. Hyvin, hyvin mutaista, melkoisen mutaista, kun he kulkevat siellä. Ja kaikki te tiedätte sen, kuinka HERRA Puhuu, se tarkoittaa valtavaa seksuaalisyntiä. Hyvin paljon seksuaalisyntiä. Jopa ne tiet, ja seurakunta on melkoisen mutainen. Tämä tarkoittaa, että HERRA nostaa tämän seksuaalisynnin ongelman. Ja sitten seurakunnan kokouksen jälkeen tietty ryhmä, he ovat afrikkalaisia pastoreita Ranskassa. Kyllä. Ja he puhuvat ranskaa, he ovat ranskalaisia. Se ensimmäinen ryhmä menee ja yrittää saada paikan ravintolasta ja tuo toinen on hieman eksyksissä. Ja he etsivät ravintolaa etsien sitä. Ja sitten he lopulta löytävät nuo toiset siellä, missä he ovat. Mutta kun he menevät sinne, he näkevät joitakin kärpäsiä ikkunassa. Joten he sanovat, ei, ei syödä täällä, etsitään toinen ravintola. Kun he tulevat sieltä ulos, siellä myydään paljon ruokaa.

Mutta tuo nainen, ravintolan omistaja, näen, kuinka yksi pastoreista yrittää vietellä häntä seksuaalisesti. Joten saan nähdä paljon yksityiskohtia, paljon kaikkea; kunnes hän menee sisälle ja tulee sitten takaisin pukeutuneena. Ja hän myös ymmärtää, että nämä pastorit ovat kiinnostuneita hänestä. Hän on valkoinen nainen. Nyt hän menee hieman pukeutumaan ravintolan takana ja tulee nyt takaisin. Tällaista siis. Joten HERRA raportoi kaiken tämän. Euroopan seurakunnassa on tarve syleillä parannuksentekoa, ja on suuri tarve. Tiedän, että valmistelemme ohjelmaa Euroopalle tänä vuonna. Mutta HERRA on Puhunut seurakunnan ja saarnastuolin tilasta. Seksuaalinen synti on suurta, se on pitänyt seurakuntaa vankina, pidätellyt sitä. Se on kidnapannut seurakunnan niin, että se ei voi toteuttaa mandaattiaan, maanosassa, joka niin paljon tarvitsee HERRAA.  Näin siis seurakunnan tilan.  

Tämä on ihmeellistä, sillä näin tänään paljon sähköposteja; näin monia sähköposteja pastoreilta Euroopassa. Näin paljon kommunikaatio-sähköposteja Euroopasta pyytäen, että HERRA lähettisi Hänen Palvelijansa Eurooppaan puhdistamaan seurakunnan. Monet maat ovat kirjoittaneet, pystyn näkemään ne. Ja he sanoivat, pyydämme, tule ja pysy täällä jonkin aikaa. Monet pastorit haluavat JUMALAN Miehen pysyvän siellä ja tekevän siellä kuten on tapahtunut Keniassa. Monissa maissa halki Euroopan pystyin nähdä pastorien, näen heidän kirjoittavan, näen heidän sähköpostejaan. Ja yksi niistä jopa tulostettiin täällä tänään. Niissä sähköposteissa sanotaan, että pyydämme, tuo vanhurskauden ja pyhyyden Herätys seurakuntiimme Euroopassa, tilanne on todella huono. Tilanne ei ole oikein, tilanne on todella huono.

On siis kutsu. Tiedän, että me vieläkin taistelemme saadaksemme kalenteria HERRALLE. Kalenterissa on maita ja me yritämme sovittaa niitä. On melkein mahdotonta, sillä meillä on Mosambique, meillä on Britannia, meillä on Australia, Portugali, Peru, Espanja, Italia, Ranskan Guayana, Meksiko, Hong Kong, Kiina, Brasilia, USA, Ruotsi, Saksa, Etelä-Korea, Botswana, Bolivia, Chile, Kamerun, Nigeria, Costa Rica, Angola, ja monia, monia, lista jatkuu ja jatkuu. Joten yritämme sovittaa nämä. Mutta näyttää siltä, että prioriteetti tulee olemaan hieman enemmän Euroopassa perustuen siihen, miten HERRA on Puhunut. Ja sovitan myös jopa Ranskan. Nyt se syy, miksi Puhun tämän, on kutsua ihmiset parannuksentekoon Euroopassa, ja myös kaikissa muissa seurakunnissa maailmanlaajuisesti. He, joiden korvat ovat hengelliset, pyydän, kuunnelkaa tätä kutsua. HERRA kutsuu seurakuntaa parannuksentekoon. Parannuksenteko on aina todella hyvä asia; parannuksenteko auttaa. Parannuksenteko todella tuo seurakunnan takaisin sille tielle, takaisin HERRAN huoneeseen, takaisin Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtakuntaan. On siis siunattua puhua parannuksenteosta tänä hetkenä. HERRA kutsuu kansakuntia parannuksentekoon, ja seurakuntaa erityisesti, jotta se voisi suorittaa HERRAN suunnitelman maassa.

Nyt, seurakunta Keniassa, tämä on se syy, miksi soitan. Te tiedätte, että täällä on suuri vierailu samalla, kun taistelemme sovittaaksemme ensi vuotta, sovittaaksemme ensi vuoden kalenteria. Tätä me työstämme nyt. On tulossa suuri kokous tällä tulevalla viikolla, jossa työstämme kalenteria monille kansakunnille maailmanlaajuisesti. Tiedän, että Mama Rosan Juhlakokous on tulossa tapahtumaan mahdollisesti joskus ensi vuoden toukokuussa, touko-huhtikuussa, ehkä huhti-toukokuussa. Se tulee olemaan suuri Juhlinta. Se tulee sisällyttämään sen, että monia pastoreita monista kansakunnista tulee. Siksi työnsimme sen melko lailla eteenpäin. Se on ollut suuri asia KRISTUKSEN ruumiissa, joten se täytyy toteuttaa niin suurella tavalla, kuin se on, sille sopivalla tavalla. Kuolleen, mätänevän, haisevan ruumiin ylösnouseminen, jonka nimi on Mama Rosa. Se tulee tapahtumaan ensi vuonna, mahdollisesti touko-huhtikuussa.

Mutta seurakunta Keniassa, te ymmärrätte, että on suuri vierailu, joka tapahtuu seurakunnassa juuri nyt. Ja te ymmärrätte, että perustuen siihen vierailuun, joka tapahtui sunnuntaina, 19.11.2017, kun HERRA johdatti minut soittamaan radioon ja tavoittamaan teidät jokaisessa seurakunnassanne ja palvonta-alttareillanne, jossa te palvotte JEHOVA ELOHIMIA. Ja te ymmärrätte, että tämä on todella suuri vierailu, suurempi kaikkia niitä vierailuja, joita on koskaan tapahtunut. Itseasiassa se on todella shokeeraavaa. Jopa se ihme, se ihme, joka ympäröi sitä suurta parantumista, kun HERRA käski JUMALAN Miestä käskien minua tältä puolelta, kun Hän johdatti minua ja käski minua ohjeistamaan tältä puolelta, että nostan ylös HERRAN Käden, HERRAN Käden. Ja että HERRAN Käsi tulee nyt koskettamaan teitä fyysisesti. HERRA kosketti monia ihmisiä fyysisesti, monia, monia ihmisiä Hän kosketti todella hämmästyttävällä tavalla. Se Ihme tämän parantumisen ympärillä on hämmästyttävä ja shokeeraava. Tiedän, että tämä tulee tapahtumaan monissa muissa kansakunnissa. Tiedän, että Suomi oli osallisena siitä vierailusta, Tampere, Anne-Maarit. Ja monet muut kansakunnat, jotka yritämme saada mahtumaan kalenteriin ensi vuonna.

Mutta Kenialle, tämä on nyt se Ohjeistus. Tämän vierailun suuruuden tähden, joka on meneillään, tänään löysimme muitakin suurempia Ihmeitä. Tämä on ihmeellistä! Suuria, suuria, todella suuria! Kaksi mielisairasta, jotka ovat parantuneet. Nainen, jolla oli murtunut lantio, ja joka ei pystynyt kääntymään, eikä syömään. Ja hän itseasiassa makasi seurakunnassa, kun kaikki tämä tapahtui. Joten seurakunta Keniassa, huomenna teidän sunnuntaikokouksenne tulee keskittyä HERRAN vierailun juhlimiseen!

Israelissa on sairaala nimeltään Hadassan sairaala. Hadassan sairaala on hyvin erityinen Israelissa, sillä se on huippusairaala. Yksi parhaimmista maapallolla, maailmassa. Siellä on huippulääkäreitä, huippukirurgeja. Ja kuten tiedätte, he tekevät työnsä korkeatasoisesti. Korkeatasoisesti. HERRA siunasi Israelia. Ja tuo sairaala normaalisti vastaanottaa presidenttejä, he hoitavat siellä maailman presidenttejä. Tämän tiedän tuosta sairaalasta. Kuulen, että monet heistä tulevat sinne, kun he ovat Israelissa, kuulet, että heidät on tuotu sinne. Kun he tarvitsevat hoitoa, he tulevat sinne, sairauksien kanssa, presidentit. Näin ylivoimainen, korkeatasoinen tuo sairaala on.

Nyt, tämä HERRAN vierailu, joka tapahtui täällä, oli niin suuri. Mutta silti juuri tuona 19.11. HERRA ei vieraillut Hadassan sairaalassa, vaan Hän valitsi vierailla täällä Keniassa niin hämmästyttävällä tavalla, ja tietysti Tampereella. Ja tietysti on parantumiset, jotka tapahtuivat niissä kahdessa paikassa, Maputossa ja myös Norsunluurannikolla. Mutta Keniassa, näette parantumisten vyöryn. Oli tämä suuri kasvain, joka oli ihmisen pään kokoinen, jota eräs mies kantoi 24 vuotta! 24 vuotta. Se oli yli 2kg painoinen. Ja voitte kuvitella, että lääkärit pelkäsivät leikata sitä pienemmäksi, leikata sitä pois, sillä se mahdollisesti vahingoittaisi häntä ja toisi hänet alas. Joten se, että hän kantoi sitä niin pitkään. Se on todella suurta, kun hän tunsi JUMALAN fyysisen Käden leikkaavan, leikkaavan, leikkaavan, aivan kuin leikkaavan verisuonia. Ja Hän leikkasi kasvaimen pois, ja sitten se hävisi.

Ja sitten Mama Lucia, täysin kuuro nainen, 52 vuotta, 52 vuotta täysin mykkä ja kuuro, ja jota HERRA fyysisesti läpsäisi. JUMALA Kaikkivaltias, näin, että Hän fyysisesti läpsäisi häntä. Ja Hän läpsäisi häntä oikealta puolelta ja korvat avautuivat vasemmalta. Ja HERRA lopulta näytti minulle, kuinka Hän läpsäisi hänen korvaansa. Se oli valtava läimäisy, ja muuten, se oli vakava läimäisy. Hyvin, hyvin vakava läimäisy. Hän näytti sen minulle lopulta, tuona päivänä, kun he juhlivat juuri siinä hetkessä. Hän näytti minulle, kuinka Hän läpsäisi häntä. Se oli uskomatonta katsoa. Se oli todella shokeeraavaa ja pelättävää.

Sitten meillä on Mama Consolata, jolla oli vakava selkäydinvamma, murtunut selkä. Hän ei pystynyt edes istumaan. Hän ei pystynyt edes kääntymään sängyssä. Hänet pestiin sängyssä. Sairaalat olivat luovuttaneet hänen suhteensa, hän oli kotona. Hänet myös jopa ruokittiin. Kädet, kummatkin niistä, olivat täysin kuolleet. Ja myös hän nousi seisomaan, hänen todistuksensa oli täällä tänään. Ja sitten on myös Pastori Nancy, Pastori Nancy Naivashasta, jolla oli kasvain. Ja HERRA fyysisesti kahdella Sormella murskasi sen, se kasvain murskautui. Tästä JUMALAN Mies jopa Puhui; Puhuin tästä Profetiasta sinä päivänä, jolloin Parantumiskokous tapahtui, sen loppua kohden. Sanoin, että olet safarilla, olet matkustamassa ja HERRA hävitti kasvaimen, se katosi.

Ja sitten Ronald, jonka jalka oli murtunut moneen osaan, ja HERRA kirjaimellisesti hitsasi, hän tunsi sähköisen, trrrrr, hitsaaminen jalassa. Ja hän nousi ylös ja lähti kävelemään tähän päivään saakka. Hän hitsasi sen, miehen välitön parantuminen, joka tipahti 3. kerroksesta rakennustyömaalla. Hän tipahti 3. kerroksesta rakennustyömaalla, ja (HERRA mursi sen osiin). Ja se oli todella pahassa kunnossa ja se kieltäytyi paranemasta. Ja nyt näitte, kuinka yhtäkkinen, kuinka välittömästi haavauma kuivui ja jalka. Kun katsot sitä kuivunutta, parantunutta jalkaa, tunnet melkein, että se on pultattu metalli nivelessä. HERRA teki valtavan työn siinä.

Sitten lapsi, jolla oli heikko niska, Joshua-poika, ja hänen päänsä kaatuili, hän on Kerichosta. Pää jatkuvasti kaatuili. Tiedättehän, niska oli heikko, joten pää jatkuvasti kaatuili maata kohden tällä tavoin, kun he yrittivät saada lasta istumaan. Enkä ole varma, istuiko lapsi edes. Luulen, että hän ei istunut. Ja he olivat tulleet; äiti oli tullut seurakuntaan ensimmäistä kertaa. Sitten, kun HERRAN Väkevin Profeetta nosti Hänen vasemman profeetallisen kätensä nostaen sen ylös, silloin lapsi parantui välittömästi. On suuri juhlinta, joka on nyt meneillään. 

Mies Mosochosta, jolla oli kuollut jalka. Hermot olivat kaikki kuolleet, hermot olivat kuolleet. Ja sitten HERRA välittömästi kosketti häntä. Se on ihmeellistä, Hän laittoi elämän takaisin tuohon jalkaan. Ja nyt se on normaali, hän kävelee. Se on suuri kertomus. Ja sitten Dorcas Chechumba, opettaja, jonka luulen olevan kotoisin Itenista. En tiedä, mutta hän näyttää olevan Itenista. Hänellä oli löysä virtsarakko, virtsan karkailua, ollen täysin löysä. Joten hänellä oli vakava virtsanvuoto, sillä virtsa yksinkertaisesti vain vuosi. Ja hän on opettaja ja joka kerta, kun hän opetti luokkahuoneessa ja hän päätti tunnin, niin hän lähetti lapset ulos luokkahuoneesta, ja alkoi pestä luokkaa. Se oli niin paha. Se vain virtasi alas hänen jalkaansa pitkin. Ja sitten HERRA kosketti häntä tuona hetkenä ja paransi hänet. Se on todella suuri asia, jonka HERRA teki.  

Ja sitten saman aikaisesti oli monia muita tapauksia, mukaan lukien se sokea, täysin sokea lapsi Isiolossa. Tämä lapsi oli täysin sokea, kun HERRA jälleen käski minua nostamaan Hänen vasemman, minun vasemman profeetallisen käteni, silloin lapsen silmät poksahtivat auki. Hän alkoi tarttumaan tavaroihin, ryömimään, tekemään mitä vain; hän näki. mitä vain. Tuona hetkenä äiti, joka seisoi kauempana, näki ja huomasi, että lapsen silmät olivat avautuneet. Suuri ihme ja merkki. Ja suuri shokki täytti seurakunnan. Ja sitten rampa lapsi Thikasta, joka oli täysin rampa 3 vuoden ja 4 kuukauden ajan ja nousi ylös, sitä juhlitaan myös nyt.

Mielisairaita, heitä on monia, jotka ovat nyt normaaleja. He ovat nyt tulleet takaisin kotiin, ja nyt he kertovat kertomustaan. On siis niin monia; on yli 400 tapausta nyt, kun puhumme.  Yli 400 tapausta. Viime viikolla oli 300, nyt on yli 400 tapausta plus. Joitakin niistä emme ole vielä tavoittaneet. Merkittäviä, merkittäviä vierailuja, merkittäviä parantumisia. Tämä on siis totisesti suurempi, kuin Menengai, suurempi kuin aiemmat Parantumiskokoukset, jotka ovat tapahtuneet. Tämä on suurin vierailu koskaan seurakunnan historiassa. Tämä vierailu tässä. Ja tästä syystä Puhun teille Kenia. Sanoma on Saarnattu tässä radiossa maailmanlaajuisesti.

Kaiken täytyy siis muuttua huomenna; kaikkien ohjelmien tulee keskittyä HERRAN parantumisten juhlimiseen. Uudelleen, kuten sanoin, Hän ei vieraillut Hadassan sairaalassa Israelissa. Ja Hän tulee vierailemaan heidän luonaan lopulta. Mutta nyt Hän ei ole vieraillut heidän luonaan. Se on tapahtunut täällä. Heillä, joilla oli murtuneet selät, ne ovat vieläkin murtuneet Hadassan sairaalassa. Ja siksi on todella tärkeää, että Kenian seurakunta ymmärtää, että kaikkien aikojen suurin vierailu tapahtuu juuri nyt tässä maassa. Ja ottaen huomioon sen, että HERRA ei sallinut minun edes astuvan ulos astuen ulos sieltä, missä olen. Astuen ulos edes ovesta. Vain sieltä käsin, missä olen. Ja HERRA teki tämän kaltaisen väkevän Työn ja fyysisesti kosketti monia ihmisiä, fyysisesti kosketti heitä. Monia, monia hämmästyttäviä parantumisia nousten yli 400; suurin Parantumiskokous ikinä, tämä tässä 19. marraskuuta, 2017. Ja siksi kaikki ohjelmat kaikissa seurakunnissa tulee muuttua ja tulla sovitetuksi ja olla kuuliaisia ja alistua tälle vierailulle.

Se syy, miksi HERRA tuo tämän vierailun luoksenne on, että Hän voisi muuttaa teidän ohjelmanne. Jotta Hän voisi mukauttaa ohjelmanne nyt tähän hetkeen, tämän hetken vierailuun. ISÄ JUMALA vierailee tässä maassa ja HERRAN huoneessa. Joten kaiken täytyy alistua tämän vierailun alle. Siksi huomenna ohjelmat tulevat juoksemaan, tiedän, että Vanhempi Piispa Joan on järjestänyt ohjelman. Emme saa päätökseen kaikkea huomenna, joten sen täytyy levittäytyä ensi sunnuntaille. Te ehkä olette suunnitelleet saarnata sanomianne, ja niin edelleen. Sillä tiedän, että näinä muutamina viikkoina olen antanut Sanomia täällä, joiden päälle te nyt rakennatte. Ja te tulette saarnaamaan voimallisen opetussarjan, valtavan opetussarjan. Kuulin myös, että ihmisiä Kiinasta, tyttäreni, Pastori Lewis, Paula Lewis, hänellä menee todella hyvin siellä. He ovat kaikki kuulolla tai he ottavat kaikki osaa tähän odottaessaan vierailua Hong Kongiin. Mutta kuitenkin, niin kaukana kuin Kiina on ja monissa paikoissa, tämä Sanoma on kuultu.

Tiedän siis, että te valmistelette tehden nyt teidän opetussarjaanne rakentaen niitä ja rikkoen niitä osiin. Mutta huominen tulee omistaa juhlinnalle, rakkaat ihmiset. Se olisi virhe, jos emme tekisi niin. Sillä, uudelleen, kuten sanoin, Hän ei vieraillut Hadassan sairaalassa, vaan Hän vieraili täällä. Joten huomenna ohjelma on seuraavanlainen, että aamulla, heti aamusta lähtien. Radio-ohjelmaa he eivät pysty hallitsemaan, he ovat yrittäneet sovittaa sitä. Sen täytyy levittäytyä vielä kolmeen tai neljään viikonloppuun. Kuitenkin, huomenna alkaen heti aamusta kaikki Alttarit tulevat kuulolle radioasemalle, jossa HERRAN Ääni Puhuu koko ajan. Ja sitten on nyt juhlinta. Ja kaikki seurakuntanne jäsenet, myös he, jotka olivat kiireisiä safarilla ja matkustaen mennen, minne menivät, ja eivät osallistuneet siihen keskusteluun radiossa ja kaikkeen tähän juhlintaan. Jotta myös heidät voidaan tuoda mukaan.

Käsittelin ongelmaa eräässä Nairobin seurakunnassa viime viikolla, tapasin heidän johtonsa. Ja sitten huomasin, että jotkut heistä, suurin osa heistä, se oli paha tilanne. On siis tärkeää, että huomenna tulette pysähdykseen ja kaikki tulevat kuulolle Jeesus on HERRA -Radioon. Ja ovat osallisina tästä valtavasta aikamme vierailusta. Ja minulle on kerrottu, että radio-asema on jo suunnitellut ohjelman siirtyen yhdeltä Alttarilta toiselle, jotta me voisimme antaa kunnian JEESUKSELLE. Jotta siinä prosessissa voisimme antaa kunnian ISÄLLE JUMALALLE, joka lähetti Hänet. Hänelle, joka on meidän Parantajamme. Jotta me voisimme antaa kunnian JUMALALLE Pyhälle Hengelle, joka toteuttaa nyt tätä suunnitelmaa, tätä JUMALAN valtavaa suunnitelmaa. Tämä on nyt se, mikä määrittelee meidän aikamme ja tämän Herätyksen.  

Vain niistä muutamasta tapauksesta, jotka olen esitellyt, voitte nähdä, kuinka tyrmistyttäviä ne ovat. Suuri kasvain, joka on ihmisen pään kokoinen, yli 2kg, ja jota hän kantoi 24 vuoden ajan. Lääkärit pelkäsivät leikata sitä pois. Mama Lucia, kuuro-mykkä, täysin mykkä 52 vuoden ajan. Ihmiset menivät kouluun, menivät kouluun, saivat töitä. Sitten he menivät töihin ja tulivat takaisin ja jäivät eläkkeelle ja löysivät, että hän oli vieläkin kuuro. Vasta 19.11., nyt hän puhuu, kieli on vapautettu, hän pystyy kuulemaan, korvat ovat herkät. Suuria asioita. HERRA läpsäisi hänen korvaansa. Mama Consolata ei voinut edes istua, ja hänen poikansa piti pestä hänet sängyssä, kuinka ihmisarvoa alentavaa, jossa nyt sinun poikasi täytyy pestä sinut ja olet nainen. Kuinka ihmisarvoa alentavaa. Monia, monia tapauksia, jotka olen maininnut tässä. Se lapsi, jolla oli heikko niska, toinen lapsi. Mies, jolla oli kuollut jalka, kuollut, täysin kuollut. Luulen, että se olisi kohta amputoitu. Ja kaikki tämä. On yli 400 tapausta, suuria, suuria tapauksia, mielisairaita, nimeä vain. Tämän tähden ohjelma alkaa huomenna klo 9.00 Alttarilla. Joten, jos te teette teidän, teidän normaalit seurakunnan ohjelmanne, niin ne tulevat juoksemaan klo 7.00 – 9.00 välillä. Tarkalleen kello 9.00 te kaikki tulette kuulolle, Jeesus on HERRA -Radioon. Juhlikaamme kaikkien aikojen suurinta vierailua.

Tiedän, että juuri nyt olen jälleen kiireinen tulevalla viikolla tiimin kanssa, joka yrittää sovittaa kalenteria ensi vuodelle. Ja kalenteri ensi vuodelle on uskomaton. Hän tulee levittämään sen ehkä vuodelle 2020 saakka levittäen sen. Sillä yritämme myös varmistaa, että parannamme Kokouksien laatua, joita Pastorit ulkomailla valmistavat. Joten me jaksotamme mahdollisesti yhden kuukauden jokaisen Kokouksen jälkeen. Teemme työtä heidän kanssaan, ehkä lähetämme tiimin etukäteen paikalle auttamaan heitä rakentamaan Herätyksen. Jotta he saavuttaisivat tämän tason ennen kuin MESSIAS tulee.

Joten Kenia, toivotan teille loistavaa juhlintaa, myös maailmanlaajuisesti, heille, jotka tulevat kuulolle. Tämä on aikamme suurin vierailu. Me emme voi olla sokeita sille, me emme voi olla kuuroja sille. Joten meidän tulee kääntyä ja tulla kuulolle tähän vierailuun meidän pääkokouksenamme huomenna, siihen pisteeseen, miten pystymme. Jotta voisimme juhlia JEHOVAN, meidän JUMALAMME vierailua. Olen niin siunattu, että HERRA on tuonut seurakunnan tälle paikalle, jopa kommunikoiden seurakunnalle kristityn pelastuksen perusteet; kulkeminen kapealla tiellä, pelastuksesi puhdistaminen, muurien, kuinka uudelleen rakentaa murtuneet muurit, jotka ovat huokoisia, huokoisuus kristityn pelastuksessa ja pelastuksesi rakentaminen kallioperustalle. Nämä ovat pelastuksen perusteita, rakkaat ihmiset. Ja kun Hän tekee näin, niin katsokaa sitä tyrmistyttävää vierailua! Joten toivotan teille ihanaa juhlimista huomenna, Kenia! Huomenna kokous on niin, että klo 7.00 - 9.00 on teidän seurakunnan ohjelmanne, mutta klo 9.00 jälkeen, heti klo 9.00 tarkalleen, tulkaa kaikki kuulolle, jotta voimme olla osallisina HERRAN vierailusta.

Puhuin Nairobin seurakunnalle, osalle sen johtoa, ja huomasin, että tämä on tärkeää. Eikä vaan sen takia, vaan Hänen tähtensä, joka on vieraillut teidän luonanne. Jotta voisitte kunnioittaa Häntä. Jotta voisitte pitää Taivaan portit auki tässä maassa. Sillä ensi vuonna meillä on mahdollisesti vain muutamia Kokouksia Keniassa, paitsi Mama Rosa, ehkä touko- tai huhtikuussa. Huomenna kuitenkin on Grand juhlinta meneillään kaikkialla. Ja luulen, että käsittelemme kaikki todistukset, ja ne ovat hyvin pitkiä, ne ovat hyvin suuria, ne tulevat olemaan täysipituisia. Jokaisen todistuksen jälkeen tulee ehkä olemaan lyhyt tauko, jossa on kaksi ylistyslaulua, ja sitten mennen seuraavaan todistukseen. Mahdollisesti huomenna he pystyvät käsittelemään ehkä kymmenen. Mutta yli 400 tyrmistyttävää todistusta; sokeita, tiedättehän, täysin rampoja, täysin kuuroja, tiedättehän, kasvain, joka on pään kokoinen, joka häviää välittömästi.

Ihmisiä, jotka; siellä on nainen, jolla oli luullakseni aivokalvontulehdus. Jopa lääkärit olivat luovuttaneet 6. tason sairaalassa, yhdessä korkeatasoisimmista lähetyssairaaloista täällä. Hänellä oli siis tämä pysyvä aivokalvontulehduksen virhe. Joten hän palasi nyt kotiin, ei ollut mitään, hän on mielisairas, hänestä tuli mielisairas. Bakteerit hyökkäsivät siihen kalvoon, joka peittää aivot ja selkäytimen, kuten tiedätte. Joten jopa siinä paikassa, missä akupunktiota tehtiin, johon he rei’ittivät ottaessaan nesteitä heidän testeissään. Hän siis tunsi sen painavan, fyysisen Käden. Hän oli mielisairas; hän aina sitoi hampaansa, aivan kuten sidotaan veneitä, tai mitä tahansa. Hän aina puri ihmisiä, hän tappeli, hän teki niin. Jopa seurakunnassa tuona hetkenä, kun JUMALAN Mies rukoili, niin hän yritti mennä ulos, häntä estettiin. Ja sitten hyvin painava, fyysinen Käsi kosketti hänen selkäänsä, missä akupunktio oli tehty. Kun tämä tapahtui, niin välittömästi HERRA kosketti. Hän luuli, että seurakunnan palvelija oli tönäissyt häntä. Hän katsoi taakseen, siellä ei ollut ketään. Tuo on se hetki, jolloin HERRA paransi hänet. Se on suuri juhlinta. Jopa lääkärit sairaalasta tulivat sinne, lääkärit, ne terveyskeskus-virkailijat, jotka hoitivat häntä. He tulivat todistamaan, kuinka HERRA on kääntänyt hänen tilansa toisin päin ja parantanut hänet. Se, mitä pidettiin lääketieteellisesti bakteeriperäisen aivokalvontulehduksen pysyvänä virheenä.

Meillä on siis suuria todistuksia juhlia teidän yhteisöissänne. Toivotan teille ihanaa juhlintaa. MESSIAS on tulossa. Shalom. Toda. 

(Suomennos Profetiasta 2.12.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

KIRJE SUOMELLE - Ohjelmat

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)