PROFETIA 21.12.2017: MAANJÄRISTYS TULOSSA MAAILMAAN

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Ja näen maan teollisuusmaassa, maan kehittyneessä maassa. Ja sitten näen hyvin korkean rakennuksen, valtavan korkean rakennuksen, todella, todella korkean ja kauniisti rakennetun. Se on hyvin korkea rakennus, sen väri on, se on hyvin kauniisti rakennettu, huippu, huippu-rakennus kehittyneessä maassa. Sen väri on melkein valkoinen, mutta kerman valkoinen. Kaunis väri, kaunis rakennus. Ja se on korkea rakennus, se on todella hyvin, hyvin korkea rakennus ja hyvin modernissa maassa. Ja sitten näen maanjäristyksen ravistelevan tuota kansakuntaa. Se on kansakunta kehittyneessä maassa. 

Uudelleen, näen hyvin, hyvin korkean rakennuksen. Ja tuota rakennusta ravistellaan, joten näen kaiken tämän. Näen korkean rakennuksen, se on väriltään kermanvärinen rakennus. Rakennuksen väri on kuin kermanvalkoinen. Ja näen, että se on korkea. Se on vaalea, kermanvärinen, se on kauniisti suunniteltu, se muotoutuu, jopa sen ulkopuoli muotoutuu hyvin kauniisti. Ja olen tietoinen, että sen huipulla on myös hotelli ylhäällä siellä. Kaunis, hyvin korkea, todella, todella korkea, erittäin korkea rakennus.

Ja sitten yhtäkkiä näen tuon rakennuksen järkkyvän, ja pelon. Ja sitten näen joidenkin osien putoavan ylhäältä, rakennuksen yläosista, osien putoavan maaperään. Mutta en tiedä, tuleeko koko rakennus sortumaan maahan. Luulen, että se ei tule sortumaan maahan. Mutta on ravisteleminen, todella ankara järkkyminen, joka tapahtuu. 

Raamattu kertoo meille Matteuksen evankeliumin luvussa 24, Matt. 24:7, että tulee olemaan maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin ennen MESSIAAN tulemusta, kun opetuslapset kerääntyivät ja istuivat Hänen jalkojensa juureen Öljymäellä. Ja he kysyivät JEESUKSELTA KRISTUKSELTA HERRALTA, he kysyivät MESSIAALTA, milloin Sinun tulemuksesi on? Milloin Sinä tulet takaisin? Mitkä ovat Sinun tulemuksesi merkit? Silloin Hänen tulemuksensa merkkien joukossa, Hän mainitsi Nooan päivät, ajan eksytyksen, ja kaiken sen. Ja sitten Hän mainitsi myös Matt. 24:7. Ja Hän Sanoi, tulee olemaan maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin. 

Näen siis maanjäristyksen tulevan tiettyyn kansakuntaan, se on teollisuusmaa. Ja kun se tulee uutisiin, se on korkea rakennus, väriltään kermanvalkoinen, kauniin korkea, huippurakennus. Korkea, todella korkea, se on korkein rakennus siinä paikassa. Ja sitten on ravistelu, joka tapahtuu, ja joitakin osia putoaa ylhäältä ja ne putoavat maahan tuosta rakennuksesta. On tulossa maanjäristys. Ja sitten HERRA kertoo minulle, että nuo ihmiset eivät pidä HERRASTA, he eivät pidä pelastuksesta. 

Joten, rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Tämä on se Sanansaattaja, joka luvattiin Malakian kirjassa, ja luvattiin myös Matteuksen evankeliumissa. Ja sitten luvattiin Jesajan kirjan luvussa 40:3. Huutavan Ääni kuuluu: Valmistakaa HERRALLE tie, valmistakaa MESSIAALLE tie. MESSIAS on tulossa. Shalom. 

(Profetia 21.12.2017. Profeetta Dr. Owuor) 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)