PROFETIA 19.10.2017: JUMALAN VÄKEVÄ PROFEETTA SULKEE AURINGON & SYÖKSEE MAAPALLON & MUUT PLANEETAT PIMEYTEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, jotka olette tulleet kuulolle monista, monista kansakunnista, ja myös te, jotka olette tulleet kuulolle ympäri tämän kansakunnan, ympäri tämän alueen, ympäri Afrikkaa, ja ympäri maailmaa. Ympäri Keniaa suurimmissa miljoonissaan tässä hetkessä. HERRA JEHOVA, tänään, tänä iltana, on Puhunut kanssani hyvin shokeeraavalla tavalla, hyvin valtavalla tavalla. Ja haluaisin jakaa kanssanne tänään, tänään torstaina, 19. lokakuuta, vuonna 2017. Uudestaan, tänään torstaina, 19. lokakuuta, vuonna 2017, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, HERRA Minun lähettäjäni, Hän on lähettänyt minut, HERRA, Ikuinen Kuningas, Hän on Puhunut kanssani ja lähettänyt minut puhumaan kanssanne tänä hetkenä.

Minulla oli kokous tänään toimistolla muutaman Piispan kanssa. Ja tuossa kokouksessa nukahdin tuolille. Ja kun nukahdin siihen tuolille suoraan näiden Piispojen edessä, HERRA Puhui minulle hyvin hämmästyttävällä ja shokeeraavalla tavalla. Ja Hän vei minut ulos tuosta kokouksesta ja laittoi minut paikkaan. Ja siellä, minne Hän nosti minut, Hän silloin Puhui. Äänellään Hän Sanoi: Yhdellä Sanalla, nyt, katso! Sinulla on voima sulkea koko maailmankaikkeus. Yhdellä Sanalla, nyt, katso! Sinulla on voima sulkea koko maailmankaikkeus.

Sitten muistan, että Puhuin yhden Sanan. Ja tuon yhden Sanan voimasta tässä valtavassa näyssä, silloin yhtäkkiä pimeys jysähti halki koko maailmankaikkeuden. Joten olin sillä valkeuden puolella. Oli valkeutta. Ja sitten yhtäkkiä absoluuttinen pimeys täytti maailman ja joitain muita planeettoja. Mutta se, miten HERRA oli nostanut minut, maailma oli kuin pyöreä pallo vasemman jalkani vieressä, siinä missä seisoin. Joten maailma, maapallo oli vasemman jalkani vieressä, jalan vieressä, mutta hieman edempänä, mutta sen todellisuuden kontekstissa noin 2-3 jalanmitan päässä minusta. Pystyin näkemään maapallon. Pimeys täytti koko maailman ja joitakin muita planeettoja, monia muita planeettoja. Oli siis kaksi merkkiä, liikuin valkeudesta pimeyteen. Tarkoittaen, että yhtäkkiä maailmankaikkeus syöstiin pimeyteen, ja silloin maailma sokaistiin täysin pimeyteen.

Joten tänä yönä HERRA on Puhunut kanssani hyvin, hyvin shokeeraavalla tavalla. Sellaisella tavalla, joka todella määrittelee tämän ajan ja hetken painoarvon ja vakavuuden, johon seurakunta on astunut. Uudestaan, HERRA Sanoi, että yhdellä Sanalla, minulla on nyt voima sulkea koko maailmankaikkeus. Sitten muistan, että Puhuin yhden Sanan sieltä käsin, mihin Hän nosti minut. Ja sitten näin, kuinka pimeys syöksi kokonaan; monet, monet planeetat syöstiin pimeyteen, ja aurinkoa ei enää ollut siinä paikassa. Ja maailma oli nyt syösty pimeyteen. Joten siellä missä olin, valkeus yhtäkkiä syöstiin pimeyteen. Se oli kaikista shokeeraavin näky katsella. Hyvin tyrmistyttävä hetki tämän planeetan historiassa, ja tämän maailmankaikkeuden historiassa, jonka JEHOVA on luonut.

Näemme hyvin selvästi, että on valtava kiihtyminen, Profeetallinen nopeutuminen, joka on meneillään juuri nyt. Tämä tulee juuri hiljattaisen kahden neutronitähden yhteentörmäyksen jälkeen, jonka Profetoin 7. lokakuuta, vuonna 2007. Kun Sanoin, että ne tulisivat valkoisina valon säteinä kuin tähdet ja murskautuisivat. Ja tuo räjähdys tulisi paisumaan kuten ydinräjähdys räjähtäen ulospäin, mutta ei vuotaen. Ja sitten lopulta kuumuuden liekit. Ja sitten näette nuo tarkat yksityiskohdat, jotka tapahtuivat. Kuitenkin, kun HERRA vei minut olemaan mukana tuossa tapahtumassa tuona hetkenä, niin se oli suoraan lähellä. Mutta nyt kuitenkin huomaamme, että se valkeus, joka säteili, ja johon HERRA laittoi minut mukaan tuossa tapahtumassa ennen, kuin Profetia annettiin, muodostuu yli 10 miljardista auringosta. Nämä ovat siis HERRAN JEHOVAN mysteerejä.

Kuitenkin, tänä 19. lokakuun päivänä, vuonna 2017, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä yönä, koskien valtavaa hetkeä, joka tulee tapahtumaan maailmassa. Olen nähnyt sen. Olen Puhunut sen Sanan. Ja olen nähnyt pimeyden syöksevän joitakin planeettoja. Ensinnäkin, koko maailma syöstään uskomattomaan pimeyteen. Ja en tiedä, kuinka kauan pimeys kuluttaa maapalloa, onko se 24 tuntia, 12 tuntia, päiviä, en tiedä. Mutta maailma syöksyy pimeyteen. Sitten näen planeetan siinä vieressä, ja kun tarkastan, niin se oli maapallo. Suoraan jalkani vieressä, tällä puolella. Nämä ovat siis niitä suuria tapahtumia, jotka ovat tulossa. Ja Joelin kirjan luvussa 2:30, Hän sanoo:

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita;

Joelin kirjan luvussa 2:31, Hän sanoo:

31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

Aurinko tulee muuttumaan pimeydeksi. Olen nähnyt tämän tapahtuman. Tiedän, että kun Johannes Kastaja puhui kanssani JUMALAN Valtaistuimen edessä, tuolloin 2. huhtikuuta, vuonna 2004, kun HERRA oli lähettänyt Johannes Kastajan puhumaan kanssani ja kiinnittämään huomioni. Ja sitten hän käveli kääntyen ympäri ja hän tuli ja katosi täällä hänen näkyvistään, joka Puhuu kanssanne. Tuona hetkenä JUMALAN Valtaistuimen edessä, yksi suurista Merkeistä, joka tapahtui Valtaistuimen edessä, oli se, että kuu muuttui vereksi. Se todella muuttui vereksi. Ja se oli valtava hetki katsella. Ja me tiedämme, että tuo hetki on tapahtunut; kuu on muuttunut vereksi. Mutta Hän Sanoo tässä, jakeessa 31, että aurinko tulee muuttumaan pimeydeksi. Nyt, tämä olen nähnyt, ja se tulee tapahtumaan. Hän Sanoo, että vain yhdellä Sanalla. Ja Puhuin sen Sanan, joka sulki auringon. Ja silloin täysi pimeys peitti koko maailman. Mutta näen aivan kuin myös muut planeetat olisi syösty pimeyteen.

Nämä ovat siis valtavia aikoja, joita elämme, rakkaat ihmiset. Ja he, jotka ovat viisaita, he alkavat nyt ymmärtää, että aika on loppumassa. Aika nopeasti tulossa loppuunsa kohti MESSIAAN Tulemusta. Ja HERRA Puhuu hyvin selvästi, että tämä on se aika, jolloin nopeuttaa, sen Profeetallisen kiihtymisen takia, tämä on se aika nyt nopeuttaa maailman kansakuntien valmistamisen prosessia.

Ja katsoessani ensi vuoden kalenteria, kalenterimme tulee olemaan melko kiireinen ensi vuodelle. Kaikki kansakunnat, jotka ovat kiinnostuneita pitämään Kokouksen, jotta tämä Julistus tuotaisiin maahanne, ja että tämä Herätys vierailisi luonanne, niin tämä on se hetki kirjoittaa. Jos olet Pastori, kirjoitat: repentoffice@gmail.com, ja aiheeseen voi laittaa: Kutsu. Ja tällä tavoin me voimme suunnitella teille, voimme laittaa teidät kalenteriin, ohjelmaan. Sillä näyttää, että olisi Profeetallinen kiihtyminen, ja koko ensi vuosi tulee olemaan omistettu hyvin, hyvin intensiivisille vierailuille monissa kansakunnissa. Tämä on se hetki, jolloin tätä kalenteria kirjoitetaan. Sillä olen nähnyt, että jopa kasvokkain tämän yhteentörmäyksen ja räjähdyksen, sen shokeeraavan epätodennäköisyyden kanssa, jonka mainitsin Profetiassa mahdottomuudeksi. Sanoin, että se on mahdottomuus tässä todellisuudessa. Mutta sen tulee tapahtua, sillä olen Puhunut sen nyt. Kieleni Sanat ovat Puhuneet sen nyt, ja se tapahtui.

Mutta nyt me näemme, että pimeys on tulossa. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi ennen kuin tulee HERRAN päivä, se suuri ja peljättävä. Aurinko tulee siis muuttumaan pimeydeksi. Olen nähnyt tämän tapahtuman. HERRA on johdattanut minua ohjeistamaan tämän tapahtuman ja käskemään sen olemaan. Tämä tulee siis olemaan todella jännittävää aikaa seurakunnan historiassa, kun nyt yhtäkkiä, kaikki muut uskonnot on roskattu, kaikki muut jumalat on roskattu. Ainoastaan JEHOVAA, Israelin Pyhää JUMALAA tullaan palvomaan. Epäjumalanpalvelus tulee nyt loppuunsa. HERRA murskaa epäjumalanpalvonnan. Sillä Hän on vakiinnuttamassa, että vain HERRA on JUMALA Kaikkivaltias, joka hallitsee, ja loi kaikki planeetat ja maailmankaikkeuden ja kaikki valot sen sisällä. Ja vain Hänellä yksin säilyy voima ja auktoriteetti tehdä heille, mitä Tahtoo, jotta he palvovat Häntä.

Olen nähnyt, että yhden Sanan voimasta, jonka Puhuin, aurinko muuttui pimeydeksi ja maailma syöstiin pimeyteen. Se oli shokeeraava hetki. Oli suuri pelko, joka otti otteen koko maailmasta, ja monet kansakunnat olivat valtavassa paniikissa. Mutta meille kristityille, uskoville, teille, jotka minä olen tullut valmistamaan JEESUKSEN, HERRAN KRISTUKSEN, MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, tämä on aika juhlia. Sillä MESSIAS on Tulossa!

He, joilla on korvat, kääntykööt pois seksuaalisynnistä, kääntykööt pois valheista, kääntykööt pois vääristä profetioista, kääntykööt pois niistä seurakunnista, joissa väärät profeetat, valheapostolit saarnaavat, valheellisuudesta. Tämä on se hetki, jolloin juosta pois. Mieluummin pystytät Pyhän seurakunnan itse ja HERRAN Henki tulee auttamaan sinua, kuin että jatkat syöden ja juoden kitkerää vettä vääriltä profeetoilta, valheapostoleilta, valhe-evankelistoilta, menestysteologian saarnaajilta.

Tämä on se hetki tehdä vakavia, oleellisia päätöksiä, koskien ikuisuuttasi. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt nyt maailman syöksyvän pimeyteen. HERRA Sanoi, että yhden Sanan voimasta, ja Puhuin yhden Sanan, joka ohjeisti ja käski aurinkoa muuttumaan pimeydeksi. Ja tämä tulee olemaan yksi suurimmista ihmeistä siitä saakka, kun maailma luotiin. MESSIAS on tulossa. Shalom chaverim. Shalom Shalom. Erev tov.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 19.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)