PROFETIA 1.8.2016: SHOKEERAAVA PARANTUMISVOITELU TULOSSA NAKURUN, KENIAN HERÄTYKSEEN

HERRA on puhunut kanssani hyvin, hyvin syvällisesti ja laajasti, koskien sitä loisteliasta Kokousta, joka on tulossa Nakuruun, sitä voimallista Herätystä, jossa JEHOVA on tulossa vierailemaan hyvin pian Nakurussa. HERRA, HERRA Sebaot, Hän on Puhunut kanssani vieden minut tuohon Kokoukseen. Olen jo nähnyt tuon Kokouksen ja näen voimallisen Parantumisvoitelun, joka on tulossa. En ole nähnyt tämän tyyppistä koskaan aiemmin. Tämä tulee siis jälleen olemaan historiallinen vierailu, joka tuo JUMALAN rakkauden; Hänen armonsa rakkauden, HERRAN armon ja laupeuden Kenian kansakuntaan ja niihin moniin kansakuntiin, jotka tulevat olemaan osallisina tästä Vierailusta. Näen todella valtavan Parantumisvoitelun, joka tulee peittämään täysin koko tuon kokouskentän. Tänä yönä HERRA näytti minulle tämän ja en ole nähnyt tämän tyyppistä tuoretta voitelua koskaan aiemmin. Tämä tarkoittaa, että Kenia tulee jälleen tekemään uuden ennätyksen, koskien sitä rakkauden luonnetta, jonka JUMALA on tuonut sen ylle sekä tietenkin myös niiden kansakuntien ylle, jotka tulevat osallistumaan ja olemaan osallisina.

Sitten eräänä hetkenä HERRA kokosi yhteen monia ihmisiä, joilla oli monia erilaisia sairauksia ja Hän Paransi heidät kaikki. Hän Paransi heidät kaikki! Näen todella suuren määrän syöpäpotilaita, jotka ovat erittäin kurjassa ja hirvittävässä tilassa. Heidän tilanteensa ei ole kovin hyvä ja näin HERRAN kokoavan myös heidät tuon ällistyttävän voitelun alle. Sitten Hän, HERRAN Profeetta, rukoili HERRAN edessä ja yhtenä hetkenä he asettuivat riviin. Luulen nähneeni heidän asettuvan riviin. Kun JUMALAN Mies käveli sisälle tuolle Kokouskentälle, Hän rukoili. Ja kun Hän käveli sisälle tuolle kokouskentälle, silloin HERRA Paransi heidät. HERRA Paransi myös suuren määrän syöpäpotilaita. Tämä oli todella ällistyttävä ja historiallinen näky katsella tuossa Kokouksessa! Olen nähnyt historiallisen Parantumisvoitelun, jonka kaltaista en ole koskaan aiemmin nähnyt, tyrmistyttävän HERRAN Vierailun Nakurussa.

HERRA, Taivaan JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ ja meidän ISÄMME, Hän on päättänyt, että tänä aikana, kun kansakunnat valmistautuvat Israelin Siunatun ihmeellistä ja Siunattua Tulemusta varten, Hänen, jonka nimi on KRISTUS JEESUS MESSIAS, ja kun Israelin Siunattu valmistautuu tulemaan, niin Hän tulee rakastamaan kansakuntia ja Hän tulee poistamaan ja lieventämään sitä kipua, jota seurakunta läpikäy ja josta ihmiset kärsivät. Olen siis nähnyt tämän ja tämä tulee olemaan väkevä, väkevä ennennäkemätön Vierailu.

Kisumu oli todella suuri. Kisumu oli ehdottomasti todella suuri, tuo viimeisin Kokous, loppuvuoden Kokous Kisumussa. Itseasiassa vielä eilen vastaanotin uusia kuvia ja uusia parantumistodistuksia rammoista ja mielisairaista, jotka parantuivat, rammoista lapsista, jotka kävelevät nyt. Piispat lähettivät kuvia heidän eri hallinto-alueiltaan niistä monista rammoista, jotka alkoivat kävelemään Kisumussa ja joita emme pystyneet saavuttamaan, niistä lapsista, joiden kädet olivat kuin narua ja heidän jalkansa heikkoja kuin narut, ja nyt he kävelevät. Nuo kuvat saapuivat eilen ja näin ne myös ensimmäistä kertaa. Kisumu oli siis todella hyvin suuri, todella suuri ja historiallinen omin ansioin. Emme pystyneet edes saavuttamaan kaikkia parantuneita.

Nyt kuitenkin, mitä HERRA on puhunut kanssani tänä yönä ja kello on nyt 6.00 aamulla Itä-Afrikan aikaa. Mitä HERRA on puhunut kanssani tänä yönä liittyen Hänen Parantumisvoitelunsa Vierailuun Nakurussa, niin nyt tämä tulee olemaan melkein 1000 kertainen siihen verrattuna, mitä näit Kisumussa! Näen siis HERRAN harkitusti, mutta asteittain ja johdonmukaisesti aikovan tehdä valtavan asian, jollaista maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt. Näen suuren ihmisjoukon historiallisen Parantumisen; suuren joukon rampoja, monia sokeita, monia kuuroja, monia mykkiä, monia halvaantuneita. Ontuvat jalat tullaan venyttämään ja vahvistamaan ja jalat tullaan laskemaan maahan. Ihmiset, jotka ovat kävelleet varpaillaan, HERRA tulee nyt vahvistamaan nuo jalat aivan niin kuin Hän teki Ranskan Guayanassa, jossa tämä nainen, minun tyttäreni, käveli varpaillaan, koska hänen jalkansa oli lyhyt. Kahden ja puolen minuutin rukouksen aikana HERRA veti jalan saman pituiseksi. Nainen tunsi fyysisen Käden koskettavan hänen jalkaansa, vetävän sen alaspäin, ja jalka pystyi lopulta astumaan maahan. Joten hän hyppi kanssani tuossa Kokouksessa, hän pystyi hyppimään ensimmäistä kertaa! Joka tapauksessa, tämän kaltainen tapahtuma tulee tapahtumaan, mutta luulen, että valtavampana.

Olen nähnyt korkeimman tason HERRAN Parantumisvoitelun, joka tulee virtaamaan, kirjaimellisesti virtaamaan ja tulvimaan ylitse. Perustuen siihen, mitä Hän on näyttänyt minulle tänä yönä, se tulee kirjaimellisesti kyllästämään täysin koko tuon kokouskentän, mukaan lukien ihmiset, jotka ovat sairaaloissa ja kuuntelevat Radion kautta ja ne jotka ovat kodeissaan ja kuuntelevat Radion kautta tai katselevat televisiosta. Tämä tulee olemaan yksi suurimmista Kokouksista koko maailmassa. Julistan siis, että suurin Vierailu seurakunnan historiassa, Raamatun historiassa, on todella pian tapahtumassa. Se tulee tapahtumaan Nakurussa, jossa HERRAN vierailu tulee näyttämään armon voiman, Hän tulee täyttämään, Hän tulee toteuttamaan lupauksensa armon Jälkimmäisestä vuodatuksesta, JEHOVAN Kirkkauden Jälkimmäisestä vuodatuksesta. Tämä tulee olemaan ennennäkemätön Parantumisvoitelu.

Näin jälleen eilen, kuinka ihmiset valmistautuivat, ihmiset juoksivat ja kaikki sanoivat "Haluan paikan bussista! Haluan paikan autosta!" Kaikki sanoivat "Me lähdemme!" Jotkut ihmiset lähtivät illalla, toiset bussit lähtivät aamulla. Näin tämän, Hän näytti minulle koko tämän kansakunnan mobilisoimassa ihmisiä tulemaan ja olemaan HERRAN edessä, olemaan pyhässä kokoontumisessa JEHOVAN edessä. Nyt, nämä ovat pääasiassa niitä Jälkimmäisen, valtavan, vertaansa vailla olevan Raamatun lupaaman Herätyksen merkkejä. Tämä on se mitä läpikäymme nyt tänä hetkenä. Kuitenkin, sen yksityiskohdat ovat todella peljättäviä, todella ällistyttäviä, sillä nyt näet valtavan Parantumisvoitelun ja jopa sielujen sadonkorjuun, kun koko kansakunta on mobilisoimassa. Olen nähnyt ihmisiä monissa kaupungeissa ja kylissä, missä vain. Joissakin paikoissa on edetty ovelta ovelle mobilisaatioon. He sanovat, "Tuokaa sairaat! Tuokaa rampanne! Onko teillä kuuroja täällä?" Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin koko maailmassa, maailman historiassa. "Onko teillä yhtään sokeita täällä? Onko teillä yhtään rampoja täällä? Pyydän, voitteko antaa meille rampoja!" Pastorit ja piispat ottavat kuvia näistä rammoista suoraan alusta alkaen juuri tällä hetkellä. Tämä on tämän luvatun Jälkimmäisen Herätyksen tarkoitus.

Mennen tämän Herätyksen yksityiskohtiin, tämä valtava kasteherätys pyyhkäisee juuri nyt ylitse tämän maan; ihmiset tekevät parannusta palaten takaisin JEESUKSEN luo ja heidät kastetaan. Jotkut ihmiset palaavat takaisin pelastukseen, jos he ovat langenneet takaisin syntiin. Näemme nyt myös sen rakkauden luonteen, parantumisvoitelun, jonka HERRA on nyt päättänyt vuodattaa sinne, jonka Hän tulee tuomaan sinne. Tämä kertoo minulle, että tulee olemaan paljon parantumisia, joita emme pysty saada nauhoitettua lyhyeen 4-tuntiseen TV-lähetykseemme, jonka normaalisti lähetämme siellä.

Ihmisiä tulee Parantumaan porteilla, toiset tulevat Parantumaan matkalla Kokoukseen, toiset tulevat Parantumaan teillä, joilla he odottavat saadakseen vastaanottaa JUMALAN Miehen matkalla kylästä kylään. Tämän tyyppistä Herätystä ei voida pitää itsestään selvyytenä nyt. Tämä on se, mitä kaikki maailman kansakunnat kaipaavat, että tämä Vierailu tulee tapahtumaan heidän maassaan! Sillä HERRA näyttää minulle sen tuoreen voitelun, Jälkimmäisen voitelun, todella agressiivisen voitelun, jonka Hän tulee vuodattamaan. Se tulee olemaan voimallinen voitelu, joka tulee ravistelemaan maailman kansakuntia. Joten minun huutoni on, että monet, monet, monet kansakunnat tulisivat olemaan osallisina tästä Vierailusta; jotta he pystyisivät matkustamaan, ne, jotka pystyvät matkustamaan ja joilla on varaa tulla ja olla osallisena tästä pyhästä vierailusta, tästä pyhästä kokoontumisesta, tästä historiallisesta hetkestä, joka on tullut seurakuntaan.

Tämä on kaunein hetki olla uudestisyntynyt! Tämä on seurakunnan suurin hetki! Tämä on seurakunnan hetki! Tämä on seurakunnan käännekohdan hetki! Tämä on ajankohta, jona on ihmeellistä ja kaunista olla pyhyydessä ja olla kävelemässä vanhurskaudessa. Sillä vanhurskauden hedelmä on juuri tällä hetkellä sisällä seurakunnassa täällä. HERRA on vierailemassa vanhurskaan seurakunnan luona. HERRA on vahvistamassa, Hän on vakuuttamassa, että, totisesti, totisesti, kyllä: vanhurskaus on se tie. Vanhurskaus on avain. Vanhurskaus on JUMALAN Siunaus, joka annettiin ihmiselle Ristillä. Joten näemme nyt JEESUKSEN Ristin työn Siunatun hedelmän, joka antaa meille pyhän pelastuksen, vanhurskaan pelastuksen. Nyt Armon palkkio on Kirkkaus. HERRA näyttää minulle, että Kirkkaus tulee alas. Hän näyttää minulle, että Parantumisvoitelun Kirkkaus on tulossa ja monia ihmisiä tullaan vapauttamaan. Tämä on se palkkio, tämä on se Armon ja laupeuden palkkio, jonka JEESUS antoi seurakunnalle. On siis ihmeellistä, että jopa ennen kuin pääsemme sisälle ikuisuuteen, seurakunnan seisoessa ikuisuuden partaalla, niin jo silloin ne jotka ovat vanhurskaita ja pyhiä niittävät sitä hedelmää, hyötyä ja palkkiota, vanhurskauden Armon palkkiota. Kansakunnat valmistautukoon MESSIAAN tulemusta varten. Sillä nämä todella ovat ällistyttäviä tapahtumia. Shalom, Shalom."

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

(Profetia 1.8.2016. - Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)