PROFETIA 13.3.2018: TAIVAAN PORTAAT & HERÄTYS JA PARANTUMISIA TULOSSA MOSAMBIKIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui tänään kanssani siitä väkevästä väkevästä Herätyskokouksesta, joka on tulossa Mosambikiin Maputoon. Tuossa keskustelussa HERRA toi minut Parantumiskokoukseen. Ja näin, että kun HERRA toi Hänen Palvelijansa, Hän toi minut tuohon Parantumiskokoukseen, silloin siellä on tämä pieni lapsi, joka nousi ylös seisomaan ja hän parantui. Näin, että valtava vierailu tulee tapahtumaan seuraavien muutamien päivien kuluttua, kun suuntaan Mosambikiin. HERRA tulee tuomaan valtavan Herätyksen vierailun. Ja Sanoma on selvempi kuin koskaan aiemmin, että Taivaat ja JUMALAN Valtakunta pitää aarteena parannuksentekoa, ja että JEHOVA, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE, Hän todella todella pitää aarteena vanhurskautta ja pyhyyttä. Niiden suurien Ihmeiden tähden, joita Hän on asettanut Hänen Palvelijansa ympärille.

Rakkaat ihmiset, tämä on kriittinen hetki seurakunnan historiassa. HERRA on näyttänyt minulle suuren Herätyksen Mosambikissa, valtavan Herätyksen. Se on todella voimallinen vierailu, joka tulee tapahtumaan siellä, kun me olemme juuri lähdössä, alamme tekemään matkaamme kohti Mosambikia nyt. Mutta Hän on näyttänyt minulle suuren vierailun. Taivaalliset Lähettiläät, Edustajat, Taivaalliset joukot harjoittavat nyt keskittymistään Maputoon Mosambikiin toteuttamaan HERRAN suunnitelmaa tänä hetkenä seurakunnassa tuossa maassa.

Ja tämä on valtavaa, kaunista aikaa, voimallista aikaa olla uudestisyntynyt ja olla kristitty. Sillä tämä on nyt se hetki, jolloin HERRA tulee avoimesti varmistamaan, vahvistamaan ja todistamaan, että totisesti, vain Ristin JUMALA, JUMALA, joka lähetti meille JEESUKSEN KRISTUKSEN Ristille, JEHOVA JUMALA, Israelin JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, vain Hän yksin on JUMALA ja voi tuoda ihmisen Taivaaseen.

Uudelleen, olen nähnyt suuren suuren Parantumiskokouksen, joka tulee tapahtumaan Mosambikissa, ensimmäistä kertaa nyt. Monesti HERRA on Puhunut minulle siitä vierailusta, joka on tulossa Mosambikiin. Ja se tulee olemaan virvoittava hetki, sillä he tulevat kuulemaan suoraan JUMALAN Valtaistuimelta, ISÄ JUMALALTA, ISÄ JUMALALTA Itseltään, koskien suunnitelmaa seurakunnalle tänä kriittisenä hetkenä. Ja he tulevat kuulemaan sen valtavan synnin ilmiantamisen, synnin arvostelemisen, synnin nuhtelemisen. Ja vanhurskauden ja pyhyyden vakiinnuttamisen saarnastuolissa, Alttarilla, kristillisen palvonnan kokemuksen keskuksessa. Tämä on se seurakunnan ennalleen asettaminen, josta puhuttiin, ja joka tulee ilmi tänä aikana. Veren ja Ristin evankeliumi, joka jo kauan sitten luvattiin, tullaan elvyttämään uudelleen. 

Ja tämä on valtavaa aikaa, tämä on Taivaallinen hetki, hetki, jolloin istumme kahden aikakauden välillä. Me olemme aikakausien välisessä tilassa, kun tämä nyt siirtyy ja istumme Ikuisuuden partaalla. Tämä on todella kaunis ja voimallinen hetki olla uudestisyntynyt, palvella HERRAA, olla vanhurskas, olla pyhä, syleillä parannuksentekoa ja synnistä pois kääntymistä.

Tämä on myös todistanut kaikki ne muut opettajat, jotka olette nähneet, kaiken sen Amerikan kristillisessä TV:ssä, jossa maailmanlaajuinen TV saarnaa muita evankeliumeja, jotka ovat poistuneet kauas vanhurskaudesta. Hän on todistanut heidät vääriksi. HERRA on tullut esille avoimesti auttaakseen näitä ihmisiä näyttäen, mikä on se Tie. Näyttäen heille, mikä Tie vie Taivaaseen. Ei se menestysteologian evankeliumi, jota näet heidän tekevän Amerikassa ja Euroopassa, kaikkialla, halki Afrikan, Nigeria on sen kaiken keskuksessa. HERRA on nyt todistanut heidät vääriksi ja paiskannut heidät alas salaman tavoin, kaikki, kaikki. Ja itseasiassa todistanut heidän olevan väärässä, ja että jos jatkat sillä teillä, niin et tule näkemään Loisteliaan Kirkasta Ikuista JUMALAN Valtakuntaa. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

Kuitenkin, tämä suuren Herätyksen julistaminen Maputoon Mosambikiin, rakkaat ihmiset, tulee hetkenä, todella voimallisena hetkenä, jolloin HERRA on nyt viimein vapauttanut, Hän on näyttänyt ne Taivaan portaat. Ne Loisteliaat portaat, joista olen julistanut 15. tammikuuta vuonna 2017 saakka. Ja muistakaa, että nämä portaat ilmestyvät samanaikaisesti, kun seurakunta kulkee eteenpäin. Et voi tietää, se voi olla tänä iltana, se voi olla huomenna, se voi olla 5 minuuttia tästä hetkestä. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Mutta nyt Hän on todistanut kaikille sen, että se, mitä Hän Sanoo Palvelijalleen on tarkalleen paikkaansa pitävää ja se on Hänen Sanansa, ja se tulee täyttymään. Joten jopa se seurakunta, joka kävelee niillä portailla, tulee kävelemään. Nämä ovat Loisteliaat Taivaan portaat. JUMALA näyttää ne kansakunnille.

Nyt me olemme hyvin voimallisessa Herätyksen ajassa, kun JUMALA on avannut Taivaan, ja Hän on nyt laskenut alas Taivaan portaat. Ja tehnyt ne yhtä loisteliaan Kirkkaiksi kuin Taivas on. Joten nyt pyhät voivat valmistautua kävelemään niillä. Jopa hindut ja muslimit ja ateistit, kuka tahansa näkeekin nämä portaat, jotka menevät Taivaaseen, he tulevat vastaanottamaan JEESUKSEN. Ja nyt myös he voivat aikoa ja pyrkiä pääsemään sisälle Ikuisuuteen, myös he pääsevät sisälle.

Tämä on siis nyt hetki, jolloin mitkä vain ja kaikki uskonnot, heidän tulee nyt antautua JEESUKSEN KRISTUKSEN uskonnolle, Hänen, joka kuoli Ristillä. Ja vastaanottaa Hänet ja mennä sisälle. Sillä nyt HERRA on tehnyt hyvin selväksi kaikille kansakunnille, että vain Ristin evankeliumi, kristillisyys, KRISTUKSEN seuraajat, tulevat pääsemään sisälle Taivaaseen. On vain yksi Tie Taivaaseen.

Ja tämä on voimallinen hetki, rakkaat ihmiset. Ja jopa kun juhlinnat jatkuvat, sillä tiedän, tiedän, että tänä iltana Kenia ei mene nukkumaan; tulee olemaan puhelin soittoja kodeista koteihin juhlien. Ja toivon, että myös kaikki muutkin kansakunnat tulevat mukaan juhlintaan. Sillä tämä JUMALAN Ikuinen Valtakunta Taivaassa, jonka näet jo nyt avoinna, se on kaikille kansakunnille, kaikille ihmisille, jotka ylläpitävät vanhurskautta ja pyhyyttä.

HERRA Siunatkoon teitä, kun lähdemme Mosambikiin. Ja Siunaan Mosambikin kansakuntaa, että kun HERRA tuo minut sinne, niin syleilkööt te vierailunne hetkeä. Jotta myös te voisitte nähdä ne tämän hetken suuremmat Ihmeet, ja valmistautua JUMALAN Ikuiseen Loisteliaaseen Valtakuntaan, JUMALAN Iankaikkiseen Valtakuntaan. Muistakaa, että kun biljoona vuotta on mennyt, kun olet Taivaassa; toisin sanoen, kun pääset sisälle Taivaaseen ja olet siellä biljoona vuotta, niin Ikuisuus ei ole edes alkanutkaan.

On siis aina sen arvoista investoida Ikuisuuteen. On sen arvoista kääntyä pois seksuaalisynnistä kääntyä pois moraalittomuudesta, naisten alastomasta pukeutumisesta, niistä valheista ja vääristä profeetoista, joita näet Amerikassa, ja jos kuuntelet niitä, niin et tule pääsemään sisälle Ikuisuuteen. Raamattu sanoo, että samoin paimenet kuin lampaat, tulen tuomitsemaan heidät kummatkin. Et voi istua heidän kuulijakunnassaan ja kuunnella heitä ja allekirjoittaa sitä. JEESUKSEN palvonta vakiinnutettiin, HERRAN, ISÄN JUMALAN palvonta vakiinnutettiin. Se on palvontaa puhtaudessa ja Pyhä Henki on tullut tehostamaan sitä. Emme voi siis näyttää tottelemattomuutta. Varmistakaa, että käännytte pois niistä valheapostoleista, joita te näette kaikkialla maailmassa, Euroopassa, Australiassa, kaikkialla, näette heitä täällä Afrikassa. Nigeria on numero 1, täynnä vääriä profeettoja, ja he saarnaavat rahaa ja korruptiota ja valheita ja kaikkia sellaisia asioita, ja huijaavat ihmisiä vasemmalla ja oikealla. Pysykää erossa niistä, kaikista niistä vääristä profeetoista, valheapostoleista, vääristä evankelistoista, nyt te voitte kääntyä pois niistä ja pyrkiä vanhurskauteen.

Miksi? Sillä Taivas on auttanut teitä. HERRA on tehnyt sen odottamattoman. Hän on avannut ne portit, joten me voimme nyt nähdä osan Taivasta. Voimme nähdä ne Loisteliaan Kirkkaat Taivaan portaat. Kaikki tulevat nyt haluamaan päästä Taivaaseen. Kun Hän toi Hänen Kaksi Todistajaansa tuohon Loisteliaaseen Kokoukseen, silloin valtava hetki tapahtui. Hän laski alas; Hän avasi Taivaan ja Hän esitteli Taivaan Loisteliaat portaat. Tämä on mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa ensimmäistä kertaa, ei näyssä, vaan tallennettuna kameralle.

Kun olemme nyt menossa siihen suureen Herätykseen Mosambikissa, niin kaikki kansakunnat todistakoot ja olkoot osallisina tästä suurimmasta hetkestä seurakunnan historiassa. HERRA Siunatkoon teitä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Tämä on hän, josta kirjoitettiin, että Hän tulisi lähettämään Profeetan, Hän tulisi lähettämään Väkevimmän Profeetan, joka tulee kääntämään lasten sydämet takaisin isiensä puoleen ja isien sydämet takaisin lastensa puoleen. Ja kansakuntien sydämet takaisin ISÄN luo Taivaassa, jottei Hän iskisi kansakuntia kirouksella. MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen, rakkaat ihmiset. HERRA auttakoon teitä. Shalom. Toda.

(Profetia 13.3.2018 Osa 3. Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)