PROFETIA 13.2.2018: HISTORIALLISESTA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA ISKEMÄÄN NIGERIAAN

Nyt, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA ADONAI, JEHOVA ELI, JEHOVA HAMELECH, Suuri Vanhurskauden Kuningas, JEHOVA HASOPHET, Ikuinen Tuomari, Hän on Tuomari, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ELYON, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA ROPHE, JEHOVA ELOHEEKA, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA SHALOM, SEBAOT, HERRA Israelin JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänään.

Ja Hän on Puhunut kanssani tietyistä tapahtumista, joita tulee tapahtumaan maailmassa, myös MESSIAAN tulemuksesta. Ja HERRA vei minut Nigerian kansakuntaan ja Hän näytti minulle seurakunnan tilan Nigeriassa. Tässä paikassa näen tämän pastorin. Annahan kun kuvailen yksityiskohtia. Olin Nigeriassa tänään ja Hän vei minut halki aika moniin moniin seurakuntiin siellä Nigeriassa, moniin seurakuntiin Nigeriassa. Moniin seurakuntiin. Nigerian täytyy tehdä parannus, ennen kuin JUMALAN Viha langetetaan Nigerian ylle.

Kun HERRA vei minut moniin moniin seurakuntiin Nigeriassa, niin on tämä eräs tapahtuma, jossa pastori saarnaa ja sitten hän lähtee seurakunnasta yhden niistä työistä kanssa siellä, jota hän on viekoitellut seksuaalisella moraalittomuudella. Ja tämä tyttö tulee aina hänen kotiinsa saakka ja menee sisälle sinne taloon. He sulkevat sen oven, mutta verhot jäävät auki. He eivät huomanneet. Oli yö-aika nyt ja he eivät huomanneet, että osa verhoista oli jäänyt auki ja valot olivat päällä, he laittoivat valot päälle sisällä.

Mutta seurakunnan jäsenet olivat seuranneet heitä. He seurasivat sitä pastoria ja tätä tyttöä. Näen siis yksityiskohdat. Näen sen seksuaalisynnin. HERRA vie minut hänen taloonsa, sinne makuuhuoneeseen ja näen ne yksityiskohdat. Mutta siellä ulkona, ulkona ne seurakunnan jäsenet seuraavat. Sitten tilanne kehittyy ja hän hyppää ylös. Hän on jäänyt kiinni rysän päältä ja hän hyppää ylös ja sanoo, ei, me vain vitsailimme. Me vitsailimme.

Sitten he menevät tiettyyn paikkaan ja näen siellä paljon opiskelijoita, hänen tulisi saarnata siellä. Nyt näen paljon oppilaita univormuissa. He ovat pukeutuneena sellaiseen vaalean vihreisiin, vaalean vihreisiin shortseihin ja se yläosa on vihreä-valko ruudullinen. Ja he istuvat siellä. Paljon oppilaita istuu siellä. Ja hänen tulisi saarnata siellä. Hän on siis mietteissään. Ja HERRA antaa minun ymmärtää hänen mieleensä millaista paniikkia hän käy läpi. Hän miettii, kuinka tulee selviämään. Seurakunta on saanut hänet kiinni itse teosta. Minulla on niin paljon yksityiskohtia, joita en jaa kanssanne täällä liittyen siihen koko tapahtumaan.

Ja sen seurauksena, HERRA vie minut moniin muihin seurakuntiin ja näyttää miten paljon seksuaalisyntiä siellä on. Se on absoluuttisen suurta Nigerian seurakunnassa. Seksuaalinen moraalittomuus ja rahan rakkaus, eksytys, valheet, noituus. Seurakunta Nigeriassa vaikuttaa olevan paljon mädempi kuin kaikki muut seurakunnat maailmassa. Sillä näen melkoisen paljon eksytyksen mätää, vääriä profeettoja, valheapostoleita, vääriä profetioita, valheellisuutta, rahan keruuta, rahan pesua ja mitä vain, ja kaikkea seurakunnassa. Ja sitten on tätä seksuaalista moraalittomuutta, kauhistuttavaa seksuaalista moraalittomuutta.

Ja sitten HERRA, Hän pyytää minua nostamaan vasemman profeetallisen käteni ylös ja langettamaan Tuomion tuolle Nigerian kansakunnalle, sen saarnastuolin lankeemuksen, pastorien lankeemuksen takia ja seurauksena, papiston välinpitämättömyyden seurauksena. Jakun tein kuten minua oli käsketty, silloin näin historiallisen maanjäristyksen iskevän Nigeriaan. Sen tyyppisen, joka iski Meksikoon. Sen tyyppisen, joka ravisuttaa, ravisuttaa, ravisuttaa, hyvin hyvin hyvin hyvin rajusti, hyvin hyvin hyvin hyvin rajusti todella pitkän aikaan. Todella rajusti, suurimman ISÄ JUMALAN vihan vapauttaminen. 

Kuten se maanjäristys, jonka toin Meksikon ylle, kun HERRA lähetti minut nuhtelemaan Meksikoa tekemään parannuksen katolilaisuudesta ja vastaanottamaan JEESUKSEN, ja lopettamaan sen Marian epäjumalanpalvonnan. Näen saman tyyppisen maanjäristyksen, koska se ravisteli sillä tavoin, kuin TV-kanavat Meksikossa nauhoittivat sen maanjäristyksen Meksiko Cityssä, jossa lamput tärisivät ja järkkyivät todella pitkän aikaa. Tämä on se, miten HERRA näytti minulle, kuinka Nigerian maa tulee järkkymään, kun JUMALAN viha tullaan vapauttamaan tänä päivänä.

Vapautan siis JUMALAN Kaikkivaltiaan, JEHOVAN, Israelin JUMALAN vihan Nigerian maan ylle, pakottamaan seurakunnan tekemään parannuksen. Jos he tekevät parannuksen, niin HERRA tulee tuomaan anteeksiannon ja lievennyksen heille. Näen valtavan maanjäristyksen, joka tulee nyt iskemään. Se on todella shokeeraava maanjäristys, joka on tulossa maailmaan. Se on historiallinen maanjäristys, joka on tulossa maailmaan.

HERRA pyytää siis parannuksentekoa, jotta he voisivat tehdä parannuksen ja valmistaa tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa.

Sitten sen jälkeen HERRA vie minut Amerikan Yhdysvaltoihin. Näen lennon. Luullakseni se on tulossa Washingtonista, näyttää, että se olisi tulossa New Yorkista tai sen tapaisesta, tullen kohti Washingtonia. Ja sitten on niin paljon ilma-turbulenssia, on niin paljon tuulta. Se oli siis niin paha. Lentokoneen täytyy viedä meidät välttääkseen myrskyn. Ja sitten HERRA Sanoi Ääneen: "Sitten tuon sinut tänne, sinä istut täällä." Sitten löysin itseni istumassa siellä. Ja on tämä ahdinko, joka on tulossa. Ja sitten on niin paljon, jota en voi jakaa tässä tänään. 

HERRA kutsuu siis Amerikan Yhdysvaltoja myös tekemään parannuksen. Ja kaikkia kansakuntia tekemään parannuksen. Sillä MESSIAS on tulossa. 

Tämä on hän, josta Raamattu Kirjoitti, että lähetän Sanansaattajani, Malakian kirjassa, kun HERRA JUMALA Kirjoitti ja Sanoi: Minä tulen lähettämään Sanansaattajani, joka tulee valmistamaan Tiesi ennen HERRAN päivää, suurta ja peljättävää. Kun ISÄ JUMALA lupasi KRISTUKSEN MESSIAAN, joka tulee lähettämään Hänelle Hänen Sanansaattajansa, joka tulee valmistamaan kansakunnat. Tämä on hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, että: Ääni huutaa autiomaassa, valmistakaa HERRALLE tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.

Alentakaa ne vuoret sydämissänne, vuoret, jotka ovat estäneet palvontanne, tukkineet JEESUKSEN KRISTUKSEN ja HERRAN JEHOVAN palvontanne. Tämä on hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, että näinä viimeisinä päivinä Hän tulee lähettämään Sanansaattajan, peljättävän Palvelijan, joka tulee valmistamaan tien Loisteliaan Kirkkaalle MESSIAALLE, JEESUKSELLE KRISTUKSELLE HERRALLE.

Eikö HERRA olekin Puhunut maailman kansakuntien kanssa tänään? Shalom Shalom. Toda toda. Toda chaverim. Toda lahem. Toda rabah. Erev tov.

(Suomennos Profetiasta 13.2.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)