PROFETIA 13.12.2017: KAHDEN NEUTRONITÄHDEN YHTEENTÖRMÄYS SYVÄLLÄ AVARUUDESSA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. Viime yönä HERRA JUMALA Kaikkivaltias tuli Puhumaan kanssani liittyen MESSIAAN Loisteliaaseen Tulemukseen. ISÄ JUMALA, JEHOVA ELOHIM tuli Puhumaan kanssani MESSIAAN Loisteliaasta Tulemuksesta. Ja tässä keskustelussa JEHOVA tuli näyttämään minulle ne merkit liittyen MESSIAAN Tulemukseen, ne merkit, joista Raamattu puhui, jotka tulisivat merkitsemään MESSIAAN tulemusta, ne merkit, jotka Hän laittoi Raamattuun navigaattoriksi, suunnannäyttäjäksi, jonka tulisi navigoida seurakuntaa ja kansakuntia kohti MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta auttaen heitä tietämään sen läheisyyden, missä olemme tai tulemme olemaan lähestyessämme MESSIAAN Kirkasta tulemusta.

Ja se oli noin 4 aamuyöllä eilen yöllä, kun HERRA, Hän vei minut, HERRA JEHOVA vei minut hyvin kauas avaruuteen. Ja pystyin näkemään, missä meidän avaruutemme loppuu. Ja sitten Hän vei minut hyvin syvälle sinne avaruuden syvyyksiin, hyvin syvälle avaruuteen, syvemmän avaruuden syvyyksiin, hyvin kauas syvempään avaruuteen. Ja sitten HERRA, ISÄ JUMALA, kun pääsimme sinne hyvin hyvin kauas syvälle syvimpään avaruuteen, paljon syvemmälle, meidän avaruuden tuolle puolen, pystyin näkemään, mihin meidän avaruutemme loppuu. Ja sitten se toinen puoli, hieman pimeä. Ja sitten HERRA käski minua työntämään kaksi neutronitähteä törmäämään. Ja tein, kuten HERRA käski minua, ja neutronitähdet törmäsivät. Ja se oli niin valtava törmäys ja se päästi sinertävää valoa. Itseasiassa se oli vana, sinertävän valon vana suoralla viivalla, tällä tavoin. Leveä, mutta sinertävän valon vana. Ja se keskus, jossa törmäys tapahtuu, on valkoisempaa valoa, valkeampi räjähdys. Ja sitten sinertävän valon vana, ja sitten tietysti liekkejä.

Ja se ravisteli maailmankaikkeutta. Universumi heilui valtavalla tavalla, eilen. Olen nähnyt tuon päivän, olen elänyt sen. Joten, rakkaat ihmiset, HERRA on jo käskenyt minua ottamaan vasemman profeetallisen käteni, HERRAN peljättävän käden työntämään kahta neutronitähteä. Ja ne törmäsivät valtavassa räjähdyksessä. Se on yksi historiallisimmista törmäyksistä, joka tapahtuu maan yläpuolella. Ja Hän ravistelee koko maailmankaikkeutta. Mutta näen, että siinä törmäyksessä on räjähdys. Siinä räjähdyksen kontaktikohdan keskuksessa on valkeaa valoa, joka leviää. Mutta sinertävää valoa kummassakin päässä, kummallakin puolella, sinertävän valon vana säteilee tuon törmäyksen lopussa. Joten profetoin, että on tulossa historiallinen, valtava törmäys maan yläpuolella täällä, joka tulee ravistelemaan ihmiskuntaa, joka tulee ravistelemaan luomakuntaa, joka tulee ravistelemaan maailmankaikkeutta, väkevä väkevä yhteentörmäys.

Ja HERRA tekee näin, jotta Hän voi vakiinnuttaa kansakunnille, että Kirjoitukset ovat oikeat, Kirjoitukset ovat totta, että tulee olemaan taivaankappaleiden ravisteleminen edetessä kohti MESSIAAN Tulemusta. Ja HERRA tekee tämän myös vakiinnuttaakseen, että ei ole muuta JUMALAA kuin JEHOVA. JEHOVA yksin on ainoa JUMALA, joka voi ravistella maailmankaikkeutta. Hän, joka loi maailmankaikkeuden, on Yksi ja Ainoa, joka voi ravistella maailmankaikkeutta. Kukaan muu ei voi ravistella maailmankaikkeutta.

Ja tässä valtavassa keskustelussa, rakkaat ihmiset, HERRA vei minut hyvin kauas avaruuden syvyyksiin. Ja pystyin nähdä sinne, missä avaruutemme päättyy. Sitten Hän vei minut melko syvälle avaruuden syvyyksiin. Ja sitten Hän antoi minulle käskyn työntää niitä kahta neutronitähteä, ja sitten ne törmäsivät yhteen. Ja kun ne törmäsivät, niin valtava räjähdys tapahtui tuossa törmäyksessä.

Ja nämä ovat niitä merkkejä, joista Raamattu puhuu hyvin elävästi ja selvästi, koskien MESSIAAN Tulemusta ja maailmanajan loppua. Ja Hän Sanoo tässä, Luukkaan evankeliumin luvussa 21:26, alan jakeesta 25, Hän Sanoo:

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Ja Hän jatkaa Sanoen:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Joten, rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa! He, joilla on korvat, valmistakoon tien MESSIAAN Tulemusta varten. Kansakunnat valmistautukoot vanhurskaudessa, tehkööt parannuksen ja kääntykööt pois synnistä, ja vastaanottakoot JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja Vapahtajakseen. Ja kulje pyhyydessä, vastaanota Pyhä Henki, jotta Hän voi auttaa sinua olemaan vanhurskas ja pyhä.

Raamattu sanoo, Hepr. 12:14:

Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;

Ja tästä Raamatun jakeesta tulee mittapuu tuona päivänä, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom shalom, todah rabah.

(Suomennos Profetiasta 13.12.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)