PROFETIA 10.7.2018: TAIVAAN LOISTELIAAT PORTAAT & SHOKEERAAVA HERRAN VIERAILU, JOKA LASKEUTUI - PROFEETTA DR. OWUOR

 

Siunatut ihmiset HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tänä yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla ja tyrmistyttävällä tavalla. Tässä keskustelussa tänä yönä. Se on niin tärkeä keskustelu, tästä syystä viivyttelin tulla livenä radioon, heille, jotka ovat toimistoissa, antaakseni heille, jotka ovat toimistoissa aikaa tulla ulos. Jotta hekin voivat ottaa tähän osaa ja kuulla mitä HERRA heidän Luojansa sanoo. Viime yönä HERRA Puhui minun kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla, koska Hän vei minut ylhäälle taivaalle. On paljon, jonka peitän teiltä. Annan teille vain sen, jonka teidän tulee tietää. Sitten näin HERRAN Kädellään, näin Hänen ojentavan Kätensä niiden loisteliaiden Portaiden yli, jotka Hän laski taivaalle. Uudestaan, olen nähnyt HERRAN ojentavan Kätensä niiden kirkkaiden Portaiden yli, ikuisuuden Portaiden, Taivaan Portaiden, jotka Hän on laskenut läpi taivaan. Pystyin nyt näkemään Hänen Sormensa, Sormensa koskettavan Portaita tällä tavoin. Koskettavan niitä hyvin suoria Portaiden mittasuhteita, jotka te kaikki tiedätte, niitä loisteliaita ikuisuuden Portaita.

 

Hän siis käytti melko merkittävän ajan yöstä, tämä saattoi kestää jopa neljä tuntia, puhuen minulle ja esitellen minulle nuo Portaat, jotka Hän laski taivaalle. Tämä on hyvin hyvin shokeeraavaa aikaa, shokeeraava asia, rakkaat ihmiset, koska tiedämme erittäin hyvin, että tämä profetia on täyttynyt erittäin perusteellisesti osittain ja se seuraava osa sitä profetiaa sisällyttää seurakunnan sisäänpääsyn ikuisuuden Kirkkaaseen Valtakuntaan. Tämä menee pitkän matkan alleviivatakseen, että MESSIAAN tulemus on tullut lähemmäs, rakkaat ihmiset. He, jotka ovat viisaita, että MESSIAAN tulemus on tullut lähemmäs, rakkaat ihmiset. He, jotka ovat viisaita tulisi valmistautua vanhurskaudessa, kääntyen pois synnistä, välttäen kaikenlaista syntiä ja valmistautuen JUMALAN Kirkasta valtakuntaa varten. Nyt HERRA on tehnyt sen varsin selväksi määritellen teille ja esitellen kansakunnille kuka Hän on, joka puhu kanssanne. Kuka Hän on, joka Puhuu kanssanne juuri nyt Taivaan Kirkkaasta Valtakunnasta. Kuka Hän on, joka julistaa kansakunnille MESSIAAN Tulemusta. Joka ikiselle kansakunnalle on annettu mahdollisuus valmistautua ja kääntyä pois synnistä, vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana, olla uudestisyntynyt ja hylätä synti ja kuunnella PYHÄÄ HENKEÄ ja vaeltaa vanhurskaassa kristillisessä elämäntyylissä, pyhässä kristillisessä elämäntyylissä.

 

Tämä on hyvin nöyrälle paikalle vievää aikaa, voimallista aikaa. Tämä keskustelu tulee suuren HERRAN Vierailun jälkeen, jota käsittelemme vieläkin, jota seurakunta käsittelee, joka tapahtui juuri Nairobissa, Nairobin kaduilla, kansakunnan pääkaupungissa, jota kutsutaan Keniaksi. Olemme nähneet, kuinka valtava vierailu oli Nairobissa. Näette, kuinka HERRA nosti rampoja maan tomusta. He nousivat ylös ja opettelivat kävelemään ensin kaatuillen, kunnes he tasapainottivat itsensä. Se oli hyvin suuri asia kansallisen television silmien edessä ja se lähetettiin livenä myös maailmanlaajuisesti.

 

Sokeat silmät avautuivat, kuurot korvat tulivat hyvin herkiksi, korvat kirjaimellisesti poksahtivat auki maksimivoimassa. Se oli niin tyrmistyttävä tilanne ja se Kirkkaus kosketti ihmisiä maksimivoimalla, joka kaatoi ihmisiä ja kosketti ihmisiä hyvin rajulla tavalla. Olemme nähneet, kuinka HERRA tuli hyvin avoimesti paljastaen Palvelijansa. Olemme myös nähneet, että koko ajan kun HERRA Puhui minulle, koko ajan sisällyttäen lauantai-illan, kuinka ne auringon säteet tulivat ja peittivät minut. Itseasiassa ne auringon säteet HERRA näytti minulle. Se ei ollut yhtäkkinen vierailu, vaan auringon säteet, joka ei ollut valkoinen. Muistakaa, että sanoin, että se toinen tyyppi on valkoinen ja se toinen ei ole. Tietysti näin ihmisten heittelevän vaatteitaan. Se oli ne auringon säteet.

 

HERRA paljasti hänen peljättävän Profeettansa kansakuntien ja maailman ja kaiken luomakunnan edessä. Voitte nähdä sen valtavan ihmeen hetken, kun vihdoin aurinko taputti niiden Kahden KAIKKIVALTIAAN TAIVAAN JUMALAN Valtaistuimelta tulevan Profeetan yllä. Sitten näette myös sen Kirkkauden. Muistatte, että siinä profetiassa puhuin siitä yhdestä osasta, joka näytti, joka ei ollut valkoinen, jonka luulin olevan se yhtäkkinen vierailu, mutta se oli se auringon säteet. Sitten toinen osa tätä Profetiaa on se, kun se valkoinen tulee tällä tavoin ja Hän sanoo, että tämä on se Kirkkaus. Mutta tämä on nyt se Kirkkaus, joka loisti koko matkan aina Taivaasta saakka ja loisti Hänen Palvelijansa ylle. Se, minkä näet, on nyt kehittyvä kertomus netissä. Kaikki ovat nyt suuressa tilanteessa. Se kulkee kuin pensaspalo, se uusi nauhoitus, joka on juuri nyt tullut esille, se valkoinen Pilari, joka osoitti. Tietysti näytin teille sen nauhoituksen itse Kokouksessa, mutta kuinka mahtavaa katsella sitä juuri nyt.

 

Se valkoinen Pilari, joka tuli ja meni pilven ohitse koko matkan aina Taivaasta saakka ja liikkui maailmankaikkeuden ohitse. Ja te tiedätte, että maailmankaikkeus on todella kaukana. Se lävisti pilvien lävitse ja lävisti Hänen lävitsensä. Se on mahtava video. Kun katsotte tuota videota juuri nyt, rakkaat ihmiset, niin näette, että minne ikinä Hänen Palvelijansa liikkuvat, niin se Pilari, se valkoinen pitkä Pilari, joka on kirkkaampi kuin aurinko, liikkuu Hänen kanssaan täällä, liikkuen minne ikinä Hän kääntyy. Se on suuri Ihme! Tämä on todella suuri hetki seurakunnan historiassa, rakkaat ihmiset. Tämä on todella suuri hetki. Arinko taputtaa Hänen yllään, auringon säteet laskeutuvat Hänen ylleen, ja aurinko taputtaa Hänelle. Ja sitten JUMALA Taivaassa loistaa, Taivas loistaa JUMALAN Kirkkauden puhtaan valkoisen Pilarin Hänen ylleen.

 

Ja sitten sen lisäksi, tiedättehän, HERRA esittelee ne Kaksi, paljastaa ne Kaksi Hänen Valtaistuimensa peljättävää Profeettaa. Yksi ilmestyy koko matkan aina Sairaiden Portilla numero 1, toinen ilmestyy alhaalla täällä eräänä hetkenä ja se toinen saarnaa ylhäällä siellä. Ja sitten se toinen siellä alhaalla nousee ylös ja yrittää saada sen toisen kiinni. Tämä on todella shokeeraavaa aikaa. Ja Taivas avautuu jälleen ja vuodattaa Tulta, Elian Tulta, joka virtaa alas Taivaasta, virraten koko matkan aina Taivaasta saakka tuohon Kokoukseen.

 

Ja kaikki nämä asiat, jotka tapahtuivat, niiden hämmästyttävien Parantumisten lisäksi, kun rammat kävelivät, sokeat näkivät, kuurot kuulivat, herkät korvat, nimeä vain. Koko tämä tilanne, haavaumat kuivuvat, kallot, reikäiset kallot, jossa oli suuri reikä, pystyit näkemään aivot. Ja sitten HERRA nyt parantaa sen kallon välittömästi, ja liittää yhteen sen kallon, ne aivot, ne aivot, ne luut, sen pään. Kaikki nämä asiat, joita tapahtui siellä, rakkaat ihmiset, nämä ovat Ihmeitä. JUMALA Kaikkivaltias Puhuu tälle sukupolvelle todella hämmästyttävällä tavalla.

 

Ja sitten nyt tänä yönä, Hän näyttää minulle ne Taivaan Loisteliaat Portaat, Ikuisuuden Portaat, jotka Hän on laskenut alas taivaalle, ja joista Profetoin 15. tammikuuta 2017, ja Hän laski ne 11.3.2018. Tänä yönä jälleen, Hän Puhui kanssani niistä Portaista. Mitä tämä silloin tarkoittaa edetessämme kohti MESSIAAN tulemusta? Mielestäni tämä sukupolvi on vastaanottanut kaiken ja mitä vain, mitä he tarvitsivat todella todella valmistautuakseen ja mennäkseen sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan, ja nähdäkseen Taivaan ikuisen Valtakunnan. Olen nähnyt HERRAN koskettavan niitä Portaita, jotka Hän laski alas Taivaalle, rakkaat ihmiset.

 

Ja näin tänä yönä Hänen Kätensä. Hän laittoi Kätensä, ISÄ JUMALA laittoi Kätensä tällä tavoin niille Portaille, työstäen Portaiden mittasuhteita, jossa ne laskeutuvat alaspäin. Ja siten tehden seuraavaa ulottuvuutta, ja missä se menee alaspäin, ja tehden toista ulottuvuutta. Se on todella voimallinen keskustelu, mutta sillä on vakava painoarvo, vakava ikuinen seuraamus tälle sukupolvelle, rakkaat ihmiset.

 

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan, rakkaat ihmiset. Olkaa uudestisyntyneitä. Tiedän, että on suuri Herätys Nairobissa juuri nyt. Ihmiset soittavat, kaikki meidän puhelimemme täällä Toimistossa soivat solkenaan. Kaikki kysyvät: "Missä on tämä seurakunta? Näimme HERRAN Väkevimmät Profeetat. Missä on tämä seurakunta? Haluamme palvoa ja ylistää HERRAA." Nyt on suuri herääminen uudella tasolla, joka on iskenyt tähän kansakuntaan jälleen. Ja haluaisin nähdä kaikkien muidenkin kansakuntien todella todella nauttivan tästä Lopunajan Herätyksestä, kun matkaamme sen viimeisen matkaosuuden, lopullisen maaliviivan mennäksemme JAHVEN Ikuiseen Valtakuntaan. HERRA on Puhunut kanssanne ihmiset todella shokeeraavalla tavalla, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. Shalom Shalom todah. Valmistakaa tie. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Kirjoituksissa, että lähetän Profeettani Elian, joka tulee valmistamaan tien MESSIAAN tulemusta varten, ennen kuin se suuri ja peljättävä päivä saapuu. Todah shalom. Todah chaverim. Kiitos.

 

(www.jesusislordradio.info)

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)