PROFETIA 10.2.2018: VALTAVA MAANJÄRISTYS TULOSSA ISKEMÄÄN KEHITTYNEESEEN VALKOIHOISEEN MAAHAN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA ADONAI, Hän on Puhunut kanssani. JEHOVA ELOHIM, ISRAELIN JUMALA, TAIVAAN JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänään valtavasta maanjäristyksestä, joka on tulossa. Ja HERRA vei minut tuohon maahan. Se on valkoihoisten maa. Se on kehittynyt teollisuusmaa. Ja se on valkoihoisten maa. Näen yhden tummaihoisen mustan ihmisen siellä. Siellä on monia. HERRA näyttää minulle yhden. Mustat ihmiset ovat harvoja siellä. Ja se on pääasiallisesti valkoihoisten maa, kehittynyt maa. Ja HERRA vie minut seurakuntaan ja Hän näyttää minulle niitä iljettävyyksiä, joita tapahtuu HERRAN Huoneessa.

Ja tämän jälkeen HERRA Käskee minua tuomaan tuomion tuolle kansakunnalle. Ja saman tien kun tein niin, näin massiivisen maanjäristyksen iskevän tuohon maahan. Näen suurien rakennusten horjuneen. Näen kuinka rakennuksen putkistot ovat horjuneet sen pinnalla, ne putket, jotka linjaavat sen pintaa siellä. Nämä ovat viemäriputkia. Ja HERRA pyysi minua tuomaan tuomion tuohon maahan seurakunnan lankeemuksen takia. Se on valkoinen maa. HERRA lähetti minut tuohon maahan viime yönä. Tänään Hän vei minut ja Hän vei minut sinne maahan. Se on kehittynyt teollisuusmaa. Täynnä melkein suurimmaksi osaksi valkoisia ihmisiä. Ja seurakunnassa on meneillään sellaisia iljettävyyksiä, moraalittomuutta. Ja seurakunta on luopumuksen lankeemuksessa.

Sitten HERRA näyttää minulle yhden, näen yhden mustan miehen menevän sinne palvelukseen/kokoukseen. Ja tuo maa on mukana Yhdistyneissä kansakunnissa. Luulen, että tuo mustaihoinen mies työskentelee YK:ssa. Siellä on siis YK:n ehkä päätoimistoja tai joitakin toimistoja siellä. Sitten näen massiivisen maanjäristyksen, joka iskee tuohon maahan, kun olen julistanut HERRAN tuomion tuolle maalle. Nyt, Raamattu puhuu meille hyvin selvästi, että tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin ennen MESSIAAN tulemusta Matteuksen evankeliumissa 24:7.

Mutta nyt kun HERRA on lähettänyt Sanansaattajansa teille, niin nyt meillä on suurempi ymmärrys, teillä on suurempi ymmärrys, että nämä maanjäristykset ovat itseasiassa sidottuja parannuksentekoon ja tien valmistamiseen MESSIAAN tulemusta varten. HERRA siis julistaa jälleen parannuksentekoa HERRAN huoneessa, seurakunnassa, saarnastuolissa, jotta Pastorit tekisivät parannuksen. 

Sillä tuossa seurakunnassa näen seinällä, että siellä on rakenne, puinen rakenne, joka suuntaa katosta roikkuen alas, luullakseni koristeena. Ja se oli rakennettu ennemminkin kuin avoin ruumisarkku, tai jotakin sen tapaista, tullen alas. Näen melko paljon enemmän yksityiskohtia. Ja YK:n toimisto on tuossa maassa, se on kehittynyt maa, se on valkoihoisten maa.

Ja HERRA on käskenyt minun ravistella tuota maata, iskeä tuohon maahan. Ja nostin vasemman profeetallisen käteni ylös ja massiivinen maanjäristys iski tuohon maahan. Näin rakennusten huojuvan. Näen rakennusten putkia rakennusten sivuilla, jotka ovat huojuneet. Putkia ja tuubeja, luullakseni ne on viemäriputkia. Ja kaikkea sellaista, ehkä myös ilmastointeja.

Mutta tämä todella puhuu suuresti siitä hetkestä, jossa me elämme. Ajasta, jossa on nollatoleranssi synnille, ajasta, jossa JEESUKSEN Tahto tulee nyt tapahtumaan. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa tie. Kääntykää pois synnistä, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois pahuudesta ja jumalattomuudesta. Palatkaa takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen.

Ymmärrämme hyvin Raamatussa, että HERRA asetti mittapuun Hänelle ja seurakunnalle Raamatussa. Ja tuossa mittapuun puitteissa Hän sanoi Hepr. 12:14, että: Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen. Ja Hän Sanoo: sillä ilman sitä ei kukaan ihminen, ei kukaan ole näkevä Herraa. Joten totisesti, vain pyhyys tulee olemaan Taivaaseen sisälle pääsyn standardi. 

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt HERRAN JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN tulevan. Ja tämä on hänen Äänensä, joka huutaa maailman kansakuntien erämaassa valmistautumaan MESSIAAN tulemusta varten. Tämä on hän, josta Kirjoitukset mainitsivat, Kirjoitukset kirjoittivat, ja ISÄ JUMALA lupasi KRISTUKSEN MESSIAAN, kun Hän Sanoi, että tulen lähettämään Sanansaattajani edelläsi valmistamaan Sinun tiesi ennen HERRAN päivää, suurta ja peljättävää. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom. Toda rabah.

(Profetia 10.2.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)