PIISPAN PUHE JEESUS ON HERRA -RADIOSSA:

 

Nyt juuri kun kaikki muut palvelustyöt ovat kuivuudessa, niin Herra on keskittynyt puhumaan yksin tälle Herran Väkevimmälle Profeetalle Eliaalle ikuisuudesta ja Messiaan tulemuksesta! Hän ei puhu niille muille profeetoille, jotka sanovat kristillisessä tv:ssä, että Herran puhui sydämelleni. Siellä tv:ssä he sanovat, Herra puhui hengelleni ja tiedät, että he valehtelevat. Voitelu on se, joka tekee erotuksen. Herra on tehnyt selvän erotuksen ja nyt voimme nähdä, että tämä on Herran Väkevin Profeetta, joka on lähetetty Taivaasta, Profeetta Elia, ja Isä Jumala itse puhuu Hänelle suoraan Äänellä ja kävelee hänen kansaan ja puhuu aivan kuin ihminen ihmiselle.

Missä Raamatussa näette, että joku käskee koko maata, että kutsukaa kaikki sairaat paikalle kokoon, kaikki rammat, sokeat, kuurot, sairaat, ja hän pysyy kotona ja käskee yksinkertaisesti sokeiden silmien ja kuurojen korvien poksahtaa auki ja rampojen kävellä ja parantumisen ja sitten näemme, kuinka rammat nousevat kävelemään, sokeiden silmät avautuvat, kuurot korvat poksahtavat auki massoina tässä maassa ja ympäri maailman! Kenen olet koskaan kuullut sanovan, että Hän tulee Taivaasta? Kenen olet koskaan kuullut Eedenin Puutarhan jälkeen sanovan, että Hän on koskenut Elämän Puun lehtiin?

Ja kenen olet koskaan kuullut sanovan, että klo 13 Tuli lähtee hänen vasemmasta profeetallisesta kädestään ja koskettaa ihmisiä ja totisesti kun kello lyö 13 niin Tuli kirjaimellisesti kaatoi ihmiset ympäri maata, kun ihmiset olivat kokoontuneet seurakuntiin ja kokouskentille! Katsokaa kuinka siunattuja kenialaiset ovat. Toiset kansakunnat perutaan toisensa jälkeen Jumalan Kalenterista heidän valtavan pahuutensa ja jumalattomuutena tähden, mutta juuri kuulimme Keniassa täällä, että ensi viikosta alkaen niillä kahdella Ilmestyskirjan peljättävällä Todistajalla tulee olemaan enemmän saarnoja ja kuukausittaisia saarnoja täällä Keniassa. Tämä on pyyteetöntä Jumalan rakkautta. Herra on rakastanut Keniaa niin paljon. Kenia on niin siunattu.

Toiset kansakunnat tallustelevat mudassa, he sanovat kristillisessä tv:ssä, että ovat profeettoja, mutta kun katsot kuinka he ovat pukeutuneet, niin kysyt, että näinkö alas Jumalan standardi on vajonnut? Herra on rakastanut Keniaa niin paljon lähettämällä ne kaksi peljättävä Herran Todistajaa, jotka ovat tulleet valmistamaan meitä Messiaan loisteliaaseen tulemukseen. Tuolla ulkona heillä on tyhjiä sanoja ja heidän rampansa eivät ole kävelleet, mutta täällä hän ei ole edes astunut ulos asunnostaan ja rammat nousevat kävelemään massoina! Ja siksi kuulette radiossa nyt valtavaa juhlintaa!
 

Taivaassa ei tule olemaan moderneja kristittyjä. Nöyrä parannuksen tehnyt kristitty tulee pääsemään sisälle. Golgatan vanhan rosoisen ristin standardi, Raamatun standardi, ikuisen Israelin Jumalan standardi ei ole muuttunut. Herra julisti avoimesti, että on vain yksi Herran loistelias taivaallinen palvelustyö maailmassa, mikä operoi Jumalan Valtaistuimelta käsin. Hän sanoi kaikki palvelustyöt maailmassa ovat hajonneet, joten ei ihmekään, että kuulemme sanontoja, että armo riittää, joten kristityt voivat jatkaa synnissä. Kukaan ei voi sivuuttaa tätä Herran Väkevintä Profeettaa Eliaa, jolla on kultainen avain, joka avaa ja sulkee Taivaan.

 

(Lähde: Jeesus on Herra -radio 15.6.2018 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)