PASTORIN VAIMO IRMELI SALOSTA PARANTUI VAKAVASTA VIRTSAN KARKAILUSTA

Henkilön Aaron Almquist kuva.
Irmeli oli kuulolla JEESUS ON HERRA -Radiossa 10.12. kun JUMALAN MIES julisti parantumisen radion kautta!
 
-----------------------
Nimi: Irmeli Ruutinen 
Kotoisin: Salo
Ikä: 70 vuotta
Sairaus: Vakava virtsan karkailu ja tumman vihreän värinen virtsa
 
.
 
KUINKA SAIRAUS VAIKUTTI HÄNEN JOKAPÄIVÄISEEN ELÄMÄÄNSÄ
 
Virtsan karkailu alkoi vuoden 2017 alussa, ja se pahentui kesällä. Mutta noin 2 kuukautta sitten se oli tullut paljon pahemmaksi. Hänen täytyi herätä vähintään 3 kertaa yössä käymään vessassa, mutta hän ei pystynyt pidättelemään virtsaa ollenkaan yöllä vaan kaikki valui ulos. Hän huomasi myös, että hänen virtsansa oli oudon tumman vihreän värinen, ja hän ajatteli, että hänellä on jonkinlainen tulehdus.
 
Kun hän istui sängyn reunalla, niin virtsa vain vuosi sängyn päälle ja lattialle. Hän yritti kävellä vessaan, mutta kaikki virtsa vain vuosi kokonaan lattialle ja hänen vaatteilleen jo matkalla kävellessään vessaan ennen kuin hän edes pääsi perille.
 
Syy, miksi hänelle oli hyvin haasteellista päästä vessaan tarpeeksi nopeasti oli, koska hän ei pysty seisomaan eikä kävelemään ilman tukea muun muassa ylipainon takia. Hänen täytyy käyttää rollaattoria tai kävellä kahden kävelykepin avulla, joten hän ei päässyt vessaan yksin ja tarvitsi aina aviomiehensä apua päästäkseen seisomaan. Päivällä, kun aviomies oli kotona hän pystyi kertomaan hänelle ajoissa silloin kun hänen piti käydä vessassa ja hän auttoi hänet sinne. Kun pastori-mies ei ollut kotona auttamassa vessaan nopeasti, niin silloin hän laski allensa ja virtsa valui vaatteille ja lattialle.
 
Kodin ulkopuolella virtsankarkailu oli todella suuri ja nolo ongelma. Kun Irmeli meni seurakunnan kokouksiin, niin hänen piti aina välttää juomista sitä ennen, koska neste ei pysyisi hänen sisällään. Hän kertoi kuinka häpeällistä se oli kun kesken seurakunnan kokouksen hän kasteli vaatteensa ja lattian. Hänen piti aina vaihtaa vaatteet ja kuivata lattia. Hän kuvaili, kuinka hän aina kantoi mukanaan erillisessä käsilaukussa muovipussia ja pyyhettä, jolla hän puhdisti lattian ja laittoi pussiin ja piilotti sen laukkuun.
  
Henkilön Aaron Almquist kuva.
Käsilaukku, johon hän tapasi piilottaa virtsaisen pyyhkeen muovipussissa.
 
 
ODOTTAMINEN HERRAN EDESSÄ
 
Hän ei käynyt lääkärissä eikä syönyt lääkkeitä tähän vaivaan. Hän vain googlasi netissä, mitä oireet voivat tarkoittaa. Hän löysi, että se voisi johtua hänen ruokavaliostaan, virtsatulehduksesta tai jopa sisäelin-syövästä. Hänen oli myös vaikea mennä lääkärille, sillä hän ajatteli jopa, kuinka vaikeaa hänelle olisi päästä lääkärin toimenpidepöydälle ylipainonsa takia. Hän sanoo, että hän odotti HERRAN parantavan hänet, ja hän vei ongelmansa HERRAN eteen.  
 
 
 
TAIVAALLINEN, SUPER-HISTORIALLINEN, MAAILMANLAAJUINEN PARANTUMISKOKOUS
 
Hän sai tiedon tulevasta Parantumiskokouksesta 10.12. Jeesus on tulossa -WhatsApp ryhmästä. Hän kuvailee, kuinka hän halusi kuunnella kokousta, mutta melkein luovutti, koska hän ei ymmärrä englantia. Hän ajatteli, että voisi parantua vain jos hän ymmärtäisi englantia ja oli hieman harmissaan, että hän ei osannut kieltä. Mutta sitten hän tunsi Pyhän Hengen kehottavan häntä menemään kuulolle radioon ja ylistämään suomenkielellä, ja että Pyhä Henki ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan eikä edes kieleen! Hän ajatteli, että mistä tiedän, vaikka HERRAN PROFEETTA tulisikin juuri silloin livenä radioon.
 
Hän kuunteli MEGA HISTORIALLISTA PARANTUMISKOKOUSTA kotoaan kännykän kautta noin yhden tunnin ajan. Hän istui erityisellä mekaanisella tuolillaan jalat ylhäällä, puoliksi makuuasennossa. Hän kertoo, kuinka HERRA näytti hänelle, että kyllä Hän voi koskettaa, vaikka hän ei osaa englantia. Hän luuli ensin HERRAN vaan näyttävän hänelle, että Hän pystyy koskettamaan silti, mutta Hän paransikin Irmelin kokonaan!
 
 
 
SE SÄHKÖINEN HETKI
 
Kun hän kuunteli tätä Massiivista maailmanlaajuista Parantumiskokousta radiosta ja kun HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA JULISTI PARANTUMISEN, hän alkoi tuntemaan kuumuutta jalkapohjissaan. Hän ymmärsi siinä hetkessä, että HERRA JEESUS oli koskettanut häntä, koska hänellä ei ollut muuten kuuma, eikä heillä ollut kotonakaan kuuma. Hän toivoi parantumista.
 
JUMALAN MIES julisti radiossa, kuinka Hän oli juuri tullut JUMALAN Valtaistuinsalista ja ISÄ JUMALA oli antanut Hänelle Elämän Puun lehtiä kansan parantamiseksi ja käskenyt tulla julistamaan parantumisen radion kautta. Ihmiset olivat tulleet kuulolle ympäri Keniaa ja maailman kansakuntia ja aina Salosta saakka!
 
 
 
SE HETKI, JOLLOIN HÄN HUOMASI PARANTUNEENSA
 
Maanantai-aamuna hän heräsi klo 9 ja hän oli ihmeissään, että hän oli nukkunut 8 tuntia koko yön, eikä hän ollut käynyt vessassa kertaakaan koko yönä. Hän sanoo, että n. 30-40 vuoteen hän ei ole edes pystynyt nukkumaan 8 tuntia yössä, mutta sunnuntaista saakka hän on nukkunut hyvin sikeästi ja hyvin yönsä!
 
Hän ajatteli maanantai-aamuna herätessään, kuinka hän voisi nyt istua niin, että virtsa ei vuotaisi ja nousta seisomaan ilman, että kaikki virtsa ei karkaisi ja vuotaisi maahan. Mutta virtsa ei karannut eikä vuotanut ollenkaan, ei sänkyyn, eikä lattialle! Ja kun hän nousi seisomaan hänellä oli varma tunne, että hän ei tarvitsisi mitään riepua auttamaan vaivaansa, että virtsa ei enää karkaile eikä vuoda! Hän kuvailee, kuinka hän vain käveli vessaan, eikä mitään vuotanut, vaikka hän käveli!
 
Tiistaina hän myös huomasi, että hänen virtsansa oli nyt täysin normaalin keltaisen värinen. Se oli myös parantunut, kun virtsan karkailu parantui!
 
 
 
IRMELI KIITTÄÄ HERRAA
 
Irmeli kertoo, että hänellä on valtavan ihmeellinen olo! Uskomatonta, onko tämä totta!? Ajattelen koko ajan, että onko tämä totta, että virtsa ei enää vuoda! Ja on se totta! Aina, kun nousen ylös niin sanon mielessäni: Kirjoitettu on, Hänen haavojensa kautta me olemme parantuneet! Minulla on valtava kiitosmieli ja haluan koko ajan kertoa ihmisille, mitä on tapahtunut!
 
Minulla on vaan sydämessä kiitos HERRALLENI JEESUKSELLE, että Hän on parantanut minut. Minulla on vaan valtava kiitos sydämessä. Olen niin onnellinen ja kiitollinen siitä. Koen, että en ole kauhean kelvollinen, ja Hän on silti parantanut minut.
 
Olen kiitollinen HERRAN VÄKEVÄLLE PROFEETALLE, että Hän on antanut itsensä ISÄ JUMALAN käyttöön maailmanlaajuisesti ja Hänen julistuksensa kautta pelastuu ja parantuu valtavasti ihmisiä! Odotan seuraavaa Parantumiskokousta ensi sunnuntaina 17.12. Jeesus on HERRA -Radion kautta valtavasti. Ymmärrän, että HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on JUMALAN lähettämä ja Hänen Väkevä Palvelijansa. ISÄ JUMALA on antanut Hänelle tämän kutsun ja lahjan, Ja Hän käyttää sitä maailmanlaajuisesti! Kiitos, kiitos.
 
 
 
(Seuraava massiivinen globaali Parantumiskokous Jeesus on HERRA -Radiossa on 17.12.! Tulkaa kuulolle ja kutsukaa kaikki sairaat mukaan.)
 
KUUNTELE: HERRAN PROFETIA KOSKIEN TULEVAA MASSIIVISTA MAAILMANLAAJUISTA PARANTUMISKOKOUSTA SUNNUNTAINA 17.12. 
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)