MUSLIMIT TULEVAT USKOON HERRAAN JEESUKSEEN!

Samuel, entinen muslimi. Hän on kuvassa 17-v, mutta rampauden tähden kasvu hidastui.

Haluaisin nyt jakaa yhden todistuksen, joka kosketti erityisesti sydäntäni. Se kertoo siitä, kuinka muslimit tulevat uskoon täällä loisteliaan Herätyksen keskellä! Tämä on väkevä todistus Samuelista. Täällä väkevän Lopunajan Herätyksen keskellä, kun muslimit näkevät Israelin Jumalan voiman, he tulevat uskoon ja vastaanottavat JEESUKSEN ja vaihtavat nimensäkin Raamatun nimiin.

Piispa Jesaja soitti tänne Jeesus on HERRA -radioon viime keskiviikkona Kenian Teson maakunnasta; Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Golanjan seurakunnan pääalttarilta. Koko seurakunta oli kokoontunut yhteen juhlimaan sitä, kuinka muslimit vastaanottivat pelastuksen Jeesuksessa, ja kuinka Herra paransi 17-vuotiaan ramman Samuelin. Samuelin entinen muslimi nimi oli Chaid, mutta nyt hän on saanut uuden nimen Samuel. Hänen isänsä, entiseltä nimeltään Chaban, vastaanotti myös Jeesuksen ja sai nimekseen Paul.

He olivat siis muslimeita ja he tunsivat ainoastaan Islamin uskon. Myös Samuel oli kasvatettu muslimiksi, ja lapsesta saakka häntä aina vietiin moskeijaan. 17-vuotta takaperin Paulin vaimo sai siis lapsen, joka syntyi täysin rampana. Paul tajusi sen heti lapsen syntymästä saakka, että poika on rampa, sillä jalat olivat täysin veltot. Kun naapurit saivat kuulla tästä muslimiyhteisössä, pilkka alkoi saman tien. Naapurit nauroivat ja pilkkasivat, todella julmasti, koska hän oli saanut ramman lapsen. Äidille tämä oli liikaa ja hän karkasi tiehensä, kun lapsi oli vasta kaksi vuotias.

Paul-isä jäi yksin poikansa Samuelin kanssa. Isä kertoi, kuinka vei jatkuvasti lastaan sairaalasta toiseen, mutta lapsen tila pysyi samana. Kun isä heräsi aamulla, hän valmisti pojalle aamupuuron. Sen jälkeen hän kantoi pojan selässään pellolle, jossa hän työskenteli, koska hän ei voinut jättää niin pientä, rampaa lasta yksin kotiin. Työmaalle saapuessaan isä laski lapsen maahan siksi aikaa, kun työskenteli, ja hän kävi aina välillä katsomassa ja ruokkimassa poikaansa. Ihmisten pilkka oli todella julmaa. Se, että mies kantaa lasta selässään, oli nöyryyttävää. Hänelle naurettiin ja häntä pilkattiin jatkuvasti.

Poika oli todella heikko. Hän ei voinut edes seistä. Isä teki hänelle kainalosauvat, joihin hän pystyi nojaamaan ja ottamaan muutamia askeleita. Samuel oli normaalikoulussa, vaikka hän olisi tarvinnut erityiskoulua, mutta sellaista ei ollut lähistöllä. Poika oli yksinäinen. Kukaan ei halunnut olla vammaisen kaverina. Isä kantoi poikansa selässään kouluun joka päivä.

Käyn läpi näitä yksityiskohtia, jotta voisimme kunnioittaa tätä Herran tekoa enemmän, kun tiedämme, miten syvällä Isä kävi poikansa kanssa.

Ja vielä todella ikävää tapahtui, joku ajoi hänen päällensä pyörällä, kun hän oli 13-vuotias; luita murtui ja hänen selkänsäkin vaurioitui siinä ja hänen tilansa paheni entisestään. Tämä on todella koskettava tarina. Samuel kärsi niin, niin paljon. Hän, joka ajoi pyörällä hänen ylitseen, ei koskaan tullut edes pyytämään anteeksi.

Isä vei taas poikaansa eri sairaaloihin, jopa Ugandaan saakka, mutta vieläkään poika ei pystynyt kävelemään. Isä alkoi piilotella lastaan kotona, koska pelkäsi menettävänsä työpaikkansa sen tähden, että hänellä on sairas lapsi mukana töissä. Välillä hän kuitenkin otti poikansa mukaan, ja lopulta hänen kollegansa kantelivat tästä työnantajalle sillä seurauksella, että  pomo antoi Paulille potkut. Emme voi varmaan muuta sanoa, kuin vain ihmetellä kaikkea julmuutta, jota he saivat osakseen.

Isä sai vihdoin toisen työpaikan, mutta hän pelkäsi menettävänsä työpaikkansa, joten hän valmisti lapselleen aamuisin aterian ja jätti sen lapsen viereen. Hän antoi pojalle myös muovipussin, jos tulisi vessahätä, ja piilotti poikansa taloon työpäivän ajaksi. Lapsi pystyi nojaamaan kainalosauvoihin ja ottamaan muutaman askeleen niillä. Talon vieressä oli moskeija, joten koska päivät kävivät pitkiksi kotona, poika alkoi viettää kaiket päivät muslimien moskeijalla ja sen edessä istuen.

Viime elokuussa tapahtui jotain käänteentekevää. Aina ennen suuria HERRAN Kokouksia täällä Keniassa kristityt uskovat kiertävät ympäri kyliä ja kaupunkeja ja jakavat evankeliumia ja kokouskutsuja ihmisille. Herra johdatti ihmeellisesti, ja Pastorit päättivät tuoda suuren valkokankaan ja kovaääniset juuri tämän epäjumalan temppelin, moskeijan viereen. Aivan kuin julistaakseen Jumalan taistelun Dagon epäjumalaa vastaan.

Pastorit näyttivät edellisiä HERRAN Parantumiskokouksia valkokankaalta, jossa rammat kävelivät, sokeat saivat näkönsä, kuurot kuulonsa ja mykät puhuivat, ja kovaääniset kaiuttimet olivat täysillä. Tämä oli kolme päivää ennen viime elokuun Nakurun Historiallista kokousta.

17-vuotias nuorukainen Samuel istui tapansa mukaan siellä moskeijan edessä ja hän seurasi nauliintuneena videoita HERRAN aikaisemmista parantumiskokouksista. Hän näki, kuinka rammat lapset olivat nousseet ylös ja nyt kävelivät, aivan niin kuin hänen oma tilanteensa oli, joten hän todella keskittyi katsomaan videota ja se kosketti häntä hyvin paljon. Hän pyysi kaveriaan juoksemaan isänsä luokse, että isä tulisi äkkiä paikalle. Isä oli myös kuullut kotiinsa paljon iloa ja taputuksia ja juoksi paikalle.

Nyt hän katseli poikansa kanssa Israelin Jumalan ihmetekoja ja isä oli kysynyt pojaltaan, että näetkö, kuinka heidän Jumalansa parantaa ihmisiä? Pastorit tulivat jakamaan Paulille pelastussanomaa, ja hän salli poikansa lähteä pastoreiden mukana parin päivän päästä Herran parantumiskokoukseen. Paul-isä kertoi, että oli ollut niin innoissaan Jeesuksesta Kristuksesta kertovista uutisista, että ei pystynyt menemään töihin tuona päivänä; hän jäi kotiin kotipihan kivelle odottamaan uutisia, kun Samuel vietiin kokoukseen. Perheellä ei ollut varaa bussilippuun, joten pastorit tarjosivat kyydin. Isä ei kuitenkaan uskaltanut lähteä mukaan vielä.

27.elokuuta, lauantaina noin klo 11 aamulla HERRAN Väkevä Profeetta saapui Nakurun Super Grand Mega loisteliaaseen kokoukseen ja hän rukoili ja julisti, että nyt te kaikki voitte vastaanottaa parantumisenne! Samuel todisti, kuinka saman tien tämän rukouksen jälkeen hän tunsi valtavasti voimaa virtaavan häneen, ja hän heitti kainalosauvat pois, nousi ylös ja lähti kävelemään! Ja hän käveli ja käveli ja käveli. Massiivinen määrä rampoja käveli kokouksessa ja Samuel oli yksi heistä. Nyt voimme siis iloita ja juhlia, sitä mitä HERRA JEESUS teki!

HERRA on niin uskollinen! Isä kertoo, kuinka hänelle tuli puhelinsoitto, että poikasi kävelee! Hän ei ole enää rampa! Paul kertoi hypänneensä innoissaan ylös, sillä hän tunsi niin paljon iloa sydämessään ensimmäistä kertaa 17-vuoteen. Hän kertoi innoissaan naapurilleen uutiset.

Samuel siis vietiin rampana Nakurun kokoukseen, ja hän palasi kävelevänä kotiin. JEESUS oli parantanut hänet! Isä järjesti juhlat pihamaalla ja kutsui naapureita syömään, kun poika palasi kotiin kävelevänä.

Ja mikä parhainta, isä päätti, että ei enää koskaan astuisi jalallaankaan moskeijaan ja otti myöskin vastaan Jeesuksen Herranaan ja Vapahtajanaan.

Isä sanoi, että 17-vuoteen hän ei ole tuntenut iloa, mutta nyt he voivat iloita ja juhlia. Nyt he voivat elää normaalia elämää. Nyt Samuel kokkailee, tiskaa ja on istuttanut puita ja auttanut peltotöissä. Nyt hän kävelee ilman tukea kouluun itsenäisesti, koska Herra on ennallistanut hänet. Ja he ovat liittyneet seurakuntaan! Tämä on siis todella valtava Jumalan ihme! Herra muisti väkevästi tätä perhettä.

Samuel kärsi koko elämänsä yksinäisyydestä, hylkimisestä; kukaan ei halunnut olla hänen ystävänsä. Mutta Jeesus tuli hyljeksittyjä ja alas painettuja varten, ja tänä päivänä Samuel voi iloita.

Samuel sai kohdata JEESUKSEN, joka on tie, totuus ja elämä. Ja nyt he kummatkin ovat menossa raamatulliselle upotuskasteelle, joka täydellistää vanhurskauden. Kuinka väkevää aikaa elämme! Jeesus on totisesti tulossa!

Mitä tämä ihme puhuu sinun sydämellesi? Täällä Keniassa, kun muslimit näkevät Israelin Jumalan ihmeteot ja voiman, niin he tulevat uskoon ja vastaanottavat JEESUKSEN. Voisimmeko oppia tästä todistuksesta jotain myös Suomessa? Kuinka voisimme voittaa muslimit Jeesukselle? On olemassa sanonta: Voita paha hyvällä!

(Lähden: Kirje Suomelle -ohjelma 22.10.2016 / Jesus is LORD Radio www.jesusisordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)