MASSIIVINEN MAANJÄRISTYS & JÄLKIJÄRISTYKSET ISKIVÄT UUTEEN-SEELANTIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRAN PROFETIA ON TÄYTTYNYT!

HERRAN Väkevä Profeetta Dr. Owuor antoi tämän Profetian Uudessa-Seelannissa 23.12.2013.

Voimme nähdä uutisistamme, kuinka MASSIIVINEN MAANJÄRISTYS JA JÄLKIJÄRISTYKSIÄ OVAT ISKENEET UUTEEN-SEELANTIIN viime maanatai-aamuna 14. marraskuuta 2016.

JUMALAN VÄKEVÄ PROFEETTA OLI VAROITTANUT UUTTA-SEELANTIA KOLME VUOTTA AIEMMIN TUOMIOSTA, JOKA OLI TULOSSA

Gisborne, Uusi-Seelanti, 23. JOULUKUUTA 2013 - MAANJÄRISTYS TULOSSA UUTEEN-SEELANTIIN

TÄMÄ ON SE, MITÄ HERRAN PROFEETTA PUHUI PROFETIASSA 2013. HÄN SANOI:

"Tänään 23. joulukuuta, HERRA Puhui kanssani viime yönä täällä Gisbornessa, juuri tässä hotellissa, jonka edustalla seisomme nyt. HERRA Puhui kanssani viime yönä Hänen tuomiostaan, joka on tulossa Uuteen-Seelantiin. Normaalisti tullessani johonkin maahan pelkoni on, että tulee olemaan ongelma.

Ensimmäisenä olin siis polvirukouksessa. Sillä normaalisti kuten sanoin, Hän laittaa minut sinne sisälle; elän jo siellä, näen tuon päivän ja koen sen. Polvistuin maahan rukoilemaan ja sitten paljon hämähäkkejä ja skorpioneja, jotkut mustia, jotkut ruskeita, alkoivat purra minua. Polvistuessani maahan rukoilemaan, ne purivat jalkaani. Kyllä. Se oli siis kauheaa, koska tiesin, että ne ovat myrkyllisiä. Ne pistivät minua ja tiesin, että ne ovat myrkyllisiä, paljon myrkyllisempiä kuin käärmeet. Kyllä. Tuossa keskustelussa nousin siis ylös ja niitä oli kaikkialla ja ne kävelivät kaikkialla talossa.

Ja katsoessani taloja Uudessa-Seelannissa, näin että ne olivat myös täynnä näitä hämähäkkejä ja skorpioneja, nuo toiset talot siis. Näin siis paljon hämähäkkejä, jotka kävelivät ympäri tätä maata. Ja tuossa huoneessa, talossa, jonka sisälle HERRA minut laittoi, nuo hämähäkit alkoivat purra minua. Ne hämähäkit olivat myrkyllisiä. Puhun hämähäkeistä, joita Hän minulle näytti ja ne purivat ihmisiä. Niitä oli paljon heidän taloissaan.

Numero 2) Sitten HERRA Puhui. Ja tietysti Hän Puhui minulle ääneen kuultavalla Äänellä ja näytti minulle tämän. Tämä oli todella täysi keskustelu. Sitten Hän näytti minulle alastomia naisia, alastomia, joilla oli ainoastaan alusvaatteet yllään; alusvaatteet, alusvaatteet.

Sitten HERRAN Ääni sanoi: "Tämä on se, mitä täällä on meneillään." Tällaista täällä tapahtuu. Myöhemmin kuulin Hänen myös sanovan: "Tällaista peliä he pelaavat täällä." Kuulin aivan kuin tämän myös, tällaista peliä täällä pelataan. Ääni sanoi: "Tällaista tapahtuu täällä." Alastomat naiset, HERRAN Ääni ja sitten neljäs kohta.

Sitten JUMALAN Käsi, Hänen Kätensä, kirjoitti valkoiselle paperille, aivan samanlaiselle kuin tässä: TEHKÄÄ PARANNUS! TEHKÄÄ PARANNUS! Juuri tällaisella isolla T-kirjaimella, pienellä. Hänen Kädellään. Kun HERRA Puhuu, Hän peittää tämän kansakunnan. Enkä edes tiedä, onko se maanjäristys ja muita yksityiskohtia. En todella tiedä, onko se maanjäristys.

HERRA pyytää nyt parannuksentekoa alkaen valtaistuimelta; että tämän maan pääministeri mobilisoi yhdessä seurakuntien kanssa ja koko maan kanssa. Jotta he voisivat kokoontua yhteen ja pitää kolmen päivän rukouksen ja paaston ja kokoontua yhdessä hengessä noudattaen pyhitettyä kokoontumista, HERRAN pyhää kokoontumista mennen HERRAN eteen ja tehden parannusta tämän maan synneistä.

Sanoma tässä on siis todella yksinkertainen. HERRA pyytää nyt Uuden-Seelannin kansakuntaa ja ihmisiä tekemään parannuksen. Alkaen tämän maan pääministeristä mobilisoimaan erityisen päivän, jona hän tuo kaikki ihmiset HERRAN eteen. Sillä MESSIAS on Tulossa! Kun kaikki nämä asiat tapahtuvat, jos Uusi-Seelanti ei tee parannusta, silloin, totisesti tulette tietämään, että HERRAN Profeetta on ollut täällä. Minun rukoukseni kuitenkin on, että nämä asiat eivät tapahtuisi ja että Uusi-Seelanti valitsisi parannuksenteon, pyhyyden ja Herätyksen. Shalom."

TÄMÄ on siis se, mitä HERRA Puhui Uudelle Seelannille 23.12.2013.

KUN 13. MARRASKUUTA 2016 SAAPUI, HISTORIALLINEN MAANJÄRISTYS ISKI UUTEEN-SEELANTIIN AIVAN KUTEN JUMALAN MIES OLI VAROITTANUT

Siunatut pyhät, Kun HERRA Puhui skorpioneista se tarkoitti tuomiota Uudelle Seelannille. Koska joka kerta kun HERRA Puhuu hyönteisistä, niin se takoittaa tuomiota. Aivan kun HERRA Puhui JUMALAN Miehelle Brasiliassa hyönteisistä, niin siellä se tarkoitti Zika-virusta ja näimme tuon peljättävän Profetian täyttyvän.

13 Niin Mooses ojensi sauvansa Egyptin maan yli, ja Herra antoi itätuulen puhaltaa yli maan koko sen päivän ja koko yön; kun aamu tuli, toi itätuuli heinäsirkat mukanaan. 14 Ja heinäsirkkoja tuli koko Egyptin maahan, ja ne laskeutuivat ylen suurina laumoina koko Egyptin alueelle; niin paljon ei heinäsirkkoja ollut koskaan sitä ennen tullut eikä sen jälkeen tule. (2. Moos. 10)

Siis kun Herra puhuu hyönteisistä, niin se tarkoittaa tuomiota.

Joten Kun HERRAN Väkevä Profeetta Puhui vuonna 2013 tämän Profetian maanjäristyksestä, joka on tulossa Uuteen-Seelantiin ja sitten saapuu viime maanantai-aamu 14.11.2016, niin 7.8 magnituden suuruinen maanjäristys iski Uuteen-Seelantiin ja HERRAN Sanat täyttyivät sanatarkasti.

Katsokaa uutisia, mitä näette kuvissa, kuinka ratakiskot ovat poikki, tulvia on joka puolella. Uutisissa on puhuttu lukuisista jälkijäristyksistä, joita on enemmän kuin 50! Näemme kuvissa maansortumia, ja uutisiten haastatteluissa, kuinka ihmiset ovat peloissaan, rakennukset ja ihmisten kodit ovat sortuneet. Tiet ovat sortuneet ja poikki. Kaksi ihmistä on kuollut ja lukuisia ihmisiä on loukkaantunut. Pääministeri kauhisteli maan tilannetta uutisissa ja korjaustyöt maksavat biljooneja dollareita.

Kuulimme kuinka HERRA tuomitsi Uuuden-Seelannin seksuaalisynnin tähden. Voisiko olla, että tämä on kutsu parannuksentekoon myös muille kansakunnille, kuten Suomelle, sillä eikö seksuaalisyntiä ole myös Suomessa?

Matteus 24 sanoo, että maanjäristyksiä on oleva monin paikoin, kun opetuslapset kysyivät JEESUKSELTA, että mikä on tulemuksesi merkki?

Jos JUMALAN Mies puhui tästä ja se tapahtui, niin entäpä Profetia MESSIAAN Tulemuksesta, jonka hän on puhunut useaan kertaan! Missä olet kun se Profetia tulee täyttymään? Oletko valmis jos MESSIAS JEESUS tulisi?

Ainoa tapa jolla voimme valmistautua on vastaanotamalla JEESUS elämämme Herraksi, sekä parannuksenteko kaikesta synnistä ja palaaminen Jumalan pyhyyteen ja vanhurskauteen.

(Erityislähetys Suomelle / Jeesus on HERRA Radiossa 16.11.2016. www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)