MASSIIVINEN KASTEHERÄTYS KENIASSA

VANHEMMAN PIISPA KITONGAN PUHE JEESUS ON HERRA RADIOSSA 22.12.2018

Olen siunattu saadessani ottaa osaa tähän keskusteluun liittyen tähän valtavaan Herätykseen. Olen Vanhempi Piispa Joseph Gitonga ja tunnen Sanan erittäin hyvin. Minut on marinoitu kunnolla Sanalla. Tänään voin sanoa, että jos on jotakin kaunista, niin se on tämä kaunis monumentaalinen Herätys, joka tapahtuu tällä hetkellä tässä maassa nimeltään Kenia. Jos on jotakin kaunista, se on tämä kaunein Herätys. Sitä kutsutaan Kasteherätykseksi.

Olen kuullut ja nähnyt, kuinka koko maa on Herätyksen Tulessa. Tämän Herätyksen toivat tullessaan ne Kaksi HERRAN JEHOVA JAHVEN Peljättävää Profeettaa. Olen nähnyt, että tämä Herätys on tuonut meidät nyt tälle paikalle, jossa olemme, Kasteherätykseen. Tämä puhuu parannuksenteosta. Se on parannuksenteon kulminoituminen. Jos on jokin perusta, jonka HERRAMME JEESUS asetti, sitä kutsutaan kasteeksi. Se tarkoittaa, että vanha on mennyt ja uusi on sijaan tullut. Katsokaa 2. Kor. 5:17.

”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.” (2. Kor. 5:17)

Tämä on kaunis siirtyminen vanhasta elämästä uuteen elämään. Se on tärkein siirtyminen pelastuksessa. Sitä kutsutaan kasteeksi, Kasteherätykseksi. Olin aikaisemmin Anglikaanisessa seurakunnassa oppien siellä palveluksia, mutta kun kohtasin ne HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa, kaikki muuttui ja voin sanoa, että tämä on kaunein Herätys siitä saakka, kun seurakunta luotiin. Tämä on se, minkä MESSIAS toi seurakunnalle. Me emme tienneet mitä nämä HERRAN Kaksi Peljättävää Profeettaa toisivat mukanaan. Kalliit ihmiset, tänään olen miettinyt ja ihmetellyt mitä he toivat. He toivat mukanaan tälle sukupolvelle kristityn pelastuksen ennallistamisen ja paikalleen asettamisen.

Anglikaanisessa seurakunnassa me tapasimme ottaa muutaman vesipisaran ja piirtää sillä ristin otsaan. Se ei ollut oikea kaste. Tämä ei ollut se kristityn pelastuksen ennallistaminen ja muutos, jonka KRISTUS toi. Tänään Keniassa olemme kastettu ja olemme ylösnousseet yhdessä KRISTUKSEN kanssa. Kun meidät kastetaan, niin meidät haudataan ja ylösnostetaan yhdessä KRISTUKSEN kanssa. Katsokaa, vanha on kadonnut ja uusi on tullut! Tämä on kaikista tärkein Herätys. Olen nähnyt tämän Herätyksen edut ja hyödyt. Olen maistanut sitä ja voin kertoa, että tämä on ihme, että koko kansakunta on Kasteherätyksessä. Mikä ihme!

Koko kansakunta soittaa eri puolilta maata. Kirjeenvaihtajat soittavat eri alueilta ympäri maata. Maa on suuressa Herätyksessä. HERRAN JEHOVA JAHVEN Kaksi Peljättävää Todistajaa ovat osoittaneet Ristin ja Veren auktoriteetin ja voiman, JEESUKSEN KRISTUKSEN auktoriteetin ja nyt täällä on valtavan suuri Herätys, Kasteherätys. Mikä ihme! Suuri Herätyksen aalto pyyhkäisee läpi kansakunnan. Voin sanoa, että Taivas on tullut luoksemme alas tänne. Kaste tarkoittaa sitä, että on ollut massiivinen parannuksenteko, massiivinen parannuksenteon Herätys, joka on pyyhkäissyt halki kansakunnan, halki seurakunnan.

Kuinka kaunis Herätys tämä onkaan, sillä näet äidit lastensa kanssa, miehet vaimojensa kanssa, lapset, aikuiset, nuoret ja vanhat, heidät on kastettu tässä maassa. He vastaanottavat JEESUKSEN KRISTUKSEN ja heidät kastetaan oikealla tavalla upotuskasteessa. He kääntyvät ja astuvat vanhasta elämästä uuteen elämään. Sitä ei tehdä kuten anglikaanisessa seurakunnassa, jossa piirretään vedellä risti otsaan. Se on noituutta!

Tänään ne HERRAN Kaksi Todistajaa ovat tuoneet Herätyksen ja nuoret ja vanhat, kaikki juoksevat kasteelle. Samaan aikaan kun monet kansakunnat ulkona siellä rynnivät ostareille, joulun vietossa. Siinä ei ole mitään väärää. Mutta Taivas on tullut alas täällä. Tämä on Risti työtä, JEESUKSEN Veren valtavaa työtä, jotka ne Kaksi HERRAN JEHOVA JAHVEN Peljättävää Profeettaa ovat tuoneet meille sytyttäen koko kansakunnan massiiviseen Herätykseen. Kuinka kaunis Herätys.

Tänään juoksemme kasteelle. Toisissa kansakunnissa näet kuinka kauppakeskukset ovat täynnä ihmisiä ostoksillaan, ostaen asioita, juosten ostoksilla kauppakeskuksissa. Siinä ei ole mitään väärää, mutta täällä Keniassa ihmiset juoksevat kasteelle. Kuinka kauniin asian nämä HERRAN Kaksi Todistajaa ovat tuoneet meille. Jos katsot muita kansakuntia joululomillaan ostareilla. Katsokaa sitä kontrastia, eroa. Kenia on kasteella ja toiset kansakunnat ostoskeskuksissa.

Syy miksi KRISTUS tuli. Näet lasten juoksevan kastettavaksi. Kuinka väkevä kansakunta, joka vastaanottaa parhaan joululahjan. Kuinka kallisarvoinen lahja juosta kasteelle. Se minkä ne HERRAN Kaksi Peljättävää Todistajaa (Ilm. 11)  ovat tuoneet meille on kaunis joululahja! Syntyä uudesti KRISTUKSEN kanssa ja valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Tämä on kaunista. Kuinka kaunis maa ja Herätys! Nyt me juoksemme valmistautumaan kiireessä MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Kun vastaanotimme ne HERRAN Kaksi Profeettaa arvokkaasti ja kunnialla, nyt katsokaa sitä valtavaa lahjaa, jonka JUMALA on antanut meille. Nyt on kaunis Herätys, kaunis Kasteherätys. Kuinka kaunis lahja antaa elämämme KRISTUKSELLE. Se on se syy miksi Hän tuli.

Voin julistaa teille tänään, että Taivas on tullut alas tänne. Kasteen etu on ikuinen elämä, olla Kirkkaudessa iankaikkisesti. Siksi halusin sanoa jotakin liittyen tähän monumentaaliseen tapahtumaan tässä maassa. Kun He soittivat radioon ja sanoivat, että Herätys olisi tulossa, näet, että Kenia menee parannuksentekoon ja ottaa kasteen. He menevät parannuksentekoon säkissä ja sitten näet, kuinka he juoksevat kasteelle. Kansakunnat ympäri maailman viettävät joulua synnissä, koska he ovat kääntyneet pois joulun alkuperäisestä merkityksestä. Monet pojat ja tyttäret ovat seksuaalisynnissä ja kärsivät Hiv/Aidista, koska maailman kansakunnat ovat unohtaneet joulun todellisen merkityksen ja voitte nähdä heidän olevan juoppoudessa. He ovat tämän maailman noituudessa ja kaiken maailman synnissä.

Katsokaa, kuinka Kenia kansakuntana juhlii joulua menemällä kasteelle. Kuinka valtavan kaunis asia, minkä ne HERRAN JEHOVA JAHVEN Kaksi Todistajaa ovat tuoneet tähän maahan. Ennen kuin He tulivat, emme olleet mitään. Nyt valmistaudumme MESSIAAN Tulemukseen. Tämä on hyvin suuri HERRAN JEESUKSEN Vierailu, PYHÄN HENGEN Vierailu, ISÄ JUMALAN itsensä vierailu. Näette koko Kenian maan tekevän parannusta ja juoksevan kasteelle, erottautuen ja valmistautuen tulevaan loppuvuoden Nakurun Kokoukseen, siihen historialliseen HERRAN Vierailuun, joka on tulossa. Monet sielut vastaanottavat HERRAN JEESUKSEN.

Älkää unohtako, että tämä on se Tie! Valmistaudumme MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukselle. Jos ylöstempaus olisi tapahtunut tänään, niin Kenia olisi otettuna, sillä he valmistautuvat MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Ja voin vakuuttaa teille kalliit ihmiset, että jos ylöstempaus tapahtuisi tänään, niin Kenia ylikansoittaisi Taivaan. Kenia tulee ylikansoittamaan Taivaan. Olemme etsineet ihmeitä, mutta tämä on suurin ihme, jonka ihminen voi koskaan vastaanottaa, että ihminen vastaanottaa KRISTUKSEN ja kääntyy pois kaikesta synnistä ja jumalattomuudesta.

Se syy miksi tämä Herätys on täällä ja miksi HERRA on tuonut Hänen Kaksi Todistajaansa (Ilm. 11) on se, että voisimme valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Katsokaa mitä He ovat tuoneet meille. Hyvin väkevää, valtavaa ja historiallista. Tämä on se Tie! Tämä on se Tie. Seurataan tätä tietä! Kaunis maa, kaunis Herätys, kaunis Kasteherätys, kuinka kaunis Tie, jota Kenia on päättänyt seurata, jotta voimme mennä sisälle Taivaaseen. Kiitos paljon.

(Vanhempi Piispa Gitonga 22.12.2018. www.jesusislordradio.info

Air Zoom Pegasus 33

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)