Kutsumme Pastoreita yhteistyöhön HERRAN Väkevimmän Profeetan Suomen kokousten järjestämieen

Ylistys HERRALLE,

Etsimme seurakuntia ja Pastoreita, jotka haluaisivat olla yhteistyössä Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön kanssa kutsumassa Profeetta Dr. Owuoria Suomeen syyskuussa 2019. Kokouspaikka olisi todennäköisemmin Helsinki, mutta muutkin kaupungit ovat mahdollisia. Haluatko avata seurakuntasi ovet tälle tapahtumalle tai olla muuten mukana? Hän maksaa itse lentonsa ja majoituksensa eikä kerää kolehtia eikä pääsymaksuja, joten tästä ei tulisi taloudellisia kuluja teille.

Profeetta Dr. Owuorin julistuksen keskeisin osa on kehottaa tekemään parannuksen synnistä ja palaamaan Jumalan vanhurskauteen ja pyhyyteen sekä Jeesuksen Veren ja Ristin evankeliumiin, sillä Messias on tulossa. Historiallisen mittakaavan Ihmeet ja merkit seuraavat hänen julistamaansa sanaa ja myös lukuisia sairaita paranee näissä väkevissä HERRAN kokouksissa. HERRAN Profeetan vierailu Suomessa on valtavan suuri Siunaus koko Suomen seurakunnalle ja kansakunnalle.

Jos haluat olla mukana tässä siunatussa ja ylevässä tehtävässä, kutsumassa HERRAN Väkevintä Profeettaa Suomeen, niin otathan minuun yhteyttä! Kiitos paljon.
 
Ystävällisin siunatuin terveisin,
Pastori Aaron Almquist / puh. 0456040288

www.repentfinland.fi
www.jesusislordradio.info
www.repentandpreparetheway.org

Air Jordan XIV High

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)