KUINKA VALMISTAUTUA HENGELLISESTI TULEVAAN HERRAN VIERAILUUN?

 
 
Vanhemman Piispa Kitongan puhe 25.12.2018 Jeesus on Herra -radiossa
 
On suuri kunnia tulla luoksenne valmistamaan teitä ja puhumaan valmistautumisesta, kun valmistaudumme menemään HERRAN eteen. Nimeni on Vanhempi Piispa Joseph Kitonga. En ole nuori. Olen vanha ja kunnolla marinoitu Sanalla. Kalliit ihmiset, haluan puhua hengellisestä valmistautumisesta. Se syy miksi te kastoimme valtavat määrät ihmisiä, on sen takia, että menemme HERRAN eteen Nakuruun. Kaikki ovat matkalla nyt Nakuruun, kaikki tiet vievät Nakurun loppuvuoden grand mega Herätyskokouksiin.
 
Näette, että sää täällä Keniassa on todella aurinkoinen, lämmin ja kaunis. Monia kansakuntia on ulkona tuolla, jossa sää ei ole suosiollinen, siellä on todella kova ja kylmä talvi, joten et voi mennä millekään ulkoilmakiertueille. Tämä hyvä sää on HERRAN rakkautta, kun valmistaudumme menemään HERRAN eteen. Kenelläkään täällä ei ole syytä, miksi ei olisi mukana. Meidän täytyy mennä hengellisesti hyvin valmistautuneina HERRAN eteen. Näet maita, jotka evätty ylpeyden takia. Valmistaudutaan syvässä nöyryydessä, uskollisuudessa, kunnioituksessa, vanhurskaudessa, murtuneisuudessa HERRALLE, pyhyydessä, HERRAN pelossa. Jotta HERRA voi siunata meitä.
 
Rakkaat ihmiset, jos on jotakin kaunista, hetki, jota seurakunta voi kutsua kauniiksi, niin se on tämä lopunajan valtava loistelias Herätys. Kaunein herätys, jota on koskaan tapahtunut seurakunnassa. Tämä on Kasteherätys, Herätys, joka rakentaa kristityn pelastusta, parannuksenteon Herätys. Kaste on parannuksenteon kulminoituminen. Jos on jokin perusta, jonka JEESUS korotti, se on kaste, jolloin vanha on mennyt ja uusi on sijaan tullut. Se on astuminen vanhasta elämästä uuteen elämään. Se on tärkein Herätys.
 
Olin aikaisemmin anglikaanisessa seurakunnassa palvelemassa ja tapasin kastaa lapsia myös piirtämällä vedellä ristin otsaan. Se on noituutta! En nähnyt siellä minkäänlaista kristillistä hengellistä kasvua ihmisissä. Näin siellä vain syntiä ja moraalittomuutta ja kaikkea rumaa. Tänään haluan puhua teille, rakkaat ihmiset, kuinka voimme hengellisesti valmistautua menemään HERRAN eteen. Olen todistanut tätä Herätystä ja tämä on ihme, että koko maa on kastettu raamatullisella upotuskasteella, jossa vanha ihminen kuolee ja haudataan Kristuksen kanssa ja tullen ulos uutena luomuksena eläen uutta elämää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA.
 
Eri kirkkokunnilla on erilaisia kastekäsityksiä, mutta ainoa oikea kaste on se upotuskaste, joka on Raamatussa, jonka ne HERRAN Kaksi Todistajaa (Ilm. 11) opettivat meille, jossa kuollaan vanhalle syntielämälle ja noustaan uuteen elämään ja vaelletaan KRISTUKSESSA. Kalliit ihmiset, on suuri Herätyksen aalto ja voin sanoa, että Taivas on tullut alas luoksemme. Siksi painotan teille JEESUKSEN väkevän Veren ja Ristin työtä. Tämä on väkevä ja kaunis parannuksenteon Herätys, jonka ne HERRAN Kaksi Peljättävää Profeettaa ovat tuoneet meille.
 
Kaste tarkoittaa, että sitä ennen on ollut massiivinen parannuksenteon Herätys. Pukeuduimme jopa säkkivaatteeseen ja oli massiivinen parannuksenteko, joka toi mukanaan tämän valtavan Lopunajan Herätyksen, Kasteherätyksen, joka pyyhkäisee läpi seurakunnan ja koko kansakunnan. Kuinka kaunis Herätys! Ennen kuin He tulivat, niin seurakunta ei valmistautunut MESSIAAN tulemukseen. Nyt tänä joulun aikana näet kokonaisten perheiden lasten, äitien, isien, nuorien ja vanhojen valmistautuvan nyt hyvin ja vastaanottavan JEESUKSEN ja menevän kasteelle ostareiden sijaan. Monet kansakunnat juhlivat nyt eri tavalla, mutta HERRA on auttanut meitä. Kansakunnat ovat synnissä, kuten homoseksuaalisuudessa. Näette synnin palkan. Aids on tullut synnin takia.
 
HERRA kutsuu meitä valmistautumaan pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Perheet juoksevat nyt kasteelle ja sielut heräävät takaisin HERRALLE. Tämä on paras joululahja, jonka voimme antaa KRISTUKSELLE, valmistautua vanhurskaudessa. Kansakunnat ovat kääntyneet pois joulun alkuperäisestä merkityksestä ja siksi näet ihmiset eksyksissä seksuaalisynnissä, korruptiossa, homoseksuaalisuudessa, valheissa. Mutta voitte nähdä Kenian kansakunnan, kuinka juhlimme joulua menemällä kasteelle ja valmistautumalla MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Tämä on HERRAN ISÄ JUMALAN Itsensä vierailu, joka on tulossa Nakuruun, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN VAPAHTAJAMME, PYHÄN HENGEN Vierailu tässä maassa.
 
Joten valmistaudutaan vanhurskaudessa, pyhyydessä. Nyt on kaunis Herätys maassa. Taivas on tullut alas tänne. Kasteen tarkoitus on valmistautua ikuiseen elämään. Valmistaudutaan, että kun HERRA vierailee luonamme, otamme osaa Siunauksiin. HERRA on tullut sinua ja minua varten. Kaikki tiet vievät Nakuruun. HERRA on valmistellut kaikki niin hyvin ja jopa sää on niin hyvä. Mennään HERRAN eteen pelossa, vavistuksessa, nöyryydessä, vanhurskaudessa, murtuneisuudessa ja vuodatetaan sydämemme Hänelle, jotta Hän voi pyhittää ja puhdistaa meidät, jotta HERRA voi tallettaa meihin kaiken, mitä Hän haluaa ja HERRAN Siunaukset ja mielisuosio voisi tulla osaksemme. Kiitos. Kiitos paljon. Valmistaudutaan pyhyydessä. Valmistaudutaan.
 
(Vanhempi Piispa Joseph Kitonga. 25.12.2018. www.jesusislordradio.info)

Irene Garcia Noren

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)