KOUVOLALAISEN IRMELIN VERENVUOTOTAUTI JA MASENNUS PARANTUIVAT!

JÄLLEEN VÄKEVÄ JEESUKSEN IHME SUOMESSA!

Irmeli Vallineva parantui kroonisesta verenvuototaudista ja psykoositaustaisesta masennuksesta sunnuntaina 28.4.2019 Super Grand Mega maailmanlaajuisessa Parantumiskokouksessa Jeesus on HERRA -radion kautta, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat julistivat parantumisen Kenian Nairobin asunnostaan 7000km päässä Suomesta.

Irmeli oli kärsinyt verenvuodosta vuosia lähes päivittäin. Hän kävi Kuusankosken aluesairaalassa, mutta lääkärit eivät pystyneet parantamaan verenvuotoa. Irmeli sai lääkkeitä, mutta verenvuoto jatkui siitä huolimatta. Irmeli käytti vaippoja ja koki verenvuodon kiusallisena vaivana. Irmeli kuvaili, kuinka verenvuoto aina säikäytti hänet ja hän oli huolissaan, että mikä on vialla. Lääkärit olivat diagnosoineet Irmelillä myös psykoositaustaisen masennuksen sekä ahdistuksen. Hän oli joutunut masennuksen takia myös sairaseläkkeelle.

Sitten koitti tuo historiallinen sunnuntai 28.4.2019, kun ihmiset olivat kokoontuneet kuulolle Jeesus on Herra -radioon (www.jesusislordradio.info) ympäri Kenian 87 stadionille, kuten myös monissa kansakunnissa aina Suomessa saakka. Myös kouvolalainen Irmeli oli tullut kuulolle nettiradion kautta odottaen omaa parantumistaan. HERRAN Väkevimmät Profeetat julistivat parantumisen JEESUKSEN Väkevässä Nimessä ja Irmeli kuvaili, kuinka oli tuntenut kokouksen ajan hyvää oloa, iloa, rauhaa, sekä lämmön tunnetta kehossaan.

Tuona historiallisena päivänä HERRA paransi ihmisiä ympäri maailman, jotka olivat kytkettynä ja kuulolla Parantumiskokouksessa ja yhteensä yli 450 parantumista kirjattiin, ja Irmeli oli yksi heistä! Tuon historiallisen päivän jälkeen Irmelin verenvuoto loppui ihmeellisesti täysin kuin seinään. Irmeli kuvaili, kuinka myös syvä masennus ja ahdistus katosi kokonaan ja rauha ja ilo on tullut tilalle. Irmeli sanoi, että hänen elämänsä on niin paljon helpottunut, että hänen ei tarvitse enää huolia.

Irmeli haluaa rohkaista kaikkia, jotka kärsivät samanlaisista asioista, että kannattaa pyytää apua HERRALTA, että HERRA parantaisi ja hän sanoo, että kannattaa kuunnella HERRAN Väkevimmän Profeetan Dr. Owuorin kokouksia ja olla mukana väkevässä Lopunajan Herätyksessä. Irmeli kiittää hyvin paljon HERRAA JEESUSTA hänen parantamisestaan sekä HERRAN Profeettoja voimallisesta parantumisjulistuksesta. Kiitos JEESUKSEN kallisarvoisen Veren voimalle!

"Mikä ihmisille on mahdotonta, se on Jumalalle mahdollista". (Luuk. 18:27)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)