KIRJE SUOMELLE KENIASTA 28.1.2018

 

Voit myös kuunnella KIRJEEN SUOMELLE Tästä LINKISTÄ 

 

KALLIIT SUOMALAISET, OLEN PASTORI ANNA JA TUON TEILLE TÄMÄN KIRJEEN SUOMELLE, KOSKA SE MITÄ TAPAHTUU JUURI NYT KRISTUKSEN SEURAKUNNASSA ON NIIN SUURTA JA HALUAN SUOMEN OLEVAN MUKANA TÄSSÄ VALTAVASSA JUMALAN LIIKEHDINNÄSSÄ.

 

MUISTAKAA SUOMI, ETTÄ VIIME VUONNA KESÄKUUSSA HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA KIRKASTI VÄKEVIMMÄN PROFEETTANSA KESKELLÄ HELSINKIÄ JA NÄIMME KUINKA HÄN LOISTI PUHTAAN VALKOISTA ISÄ JUMALAN KIRKKAUTTA MISSÄ TAHANSA HÄN KÄVELIKIN.

 

JA KUN HÄN JULISTI ASUNNOSTAAN NAIROBISTA PARANTUMISEN JEESUS ON HERRA RADION KAUTTA, NIIN RAMPA EEMI KÄVELI PORVOOSSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA JA KÄVELEE VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ.

 

TAMPERELAISEN ANNE-MAARITIN LUKIHÄIRIÖ PARANTUI, KUN HERRA LOI HÄNELLE UUDET AIVOT JA NYT HÄN LUKEE RAAMATTUA SUJUVASTI JA YMMÄRTÄEN LUKEMANSA.

 

SALOLAISEN PASTORIN VAIMON IRMELIN PAHA KROONINEN VIRTSANKARKAILU PARANTUI. TERON KIPEÄ TOIMINTAKYVYTÖN JUMITTUNUT SORMI PARANTUI JA VÄLITTÖMÄSTI HÄN ALKOI SOITTAMAAN PIANOA HERRALLE.

 

RAIJAN LOUKKAANTUNUT TOIMNTAKYVYTÖN KIVULIAS KÄSI PARANTUI JA NYT HÄN PYSTYI NOSTAMAAN KÄDEN YLÖS JA PYÖRITTÄMÄÄN SITÄ JA OJENTAMAAN SEN JA KIPU ON POISSA.

 

JA NYT KUN HÄN JULISTI PARANTUMISEN JEESUS ON HERRA RADION KAUTTA, NIIN 632 RAMPAA LÄHTI KÄVELEMÄÄN, JA 297 KUURON KORVAT POKSAHTIVAT AUKI JA 93 SOKEAIN SILMÄT AVAUTUIVAT. TÄMÄ ON HISTORIALLINEN ENNENNÄKEMÄTÖN IHME.

 

HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA ON VIERAILLLUT SUOMESSA USEAAN KERTAAN. TÄMÄ ON JUMALAN AUKTORITEETIN VALTAVUUTTA, ETTÄ HÄN TULI LUOKSENNE.

 

TÄMÄ ON SE VALTAVA HISTORIALLINEN HERÄTYS, JONKA HÄN HALUSI TUODA TEILLE SUOMALAISET IHMISET. HÄN, JOKA KULKEE YMPÄRI MAAILMAA JULISTAEN MESSIAAN TULEMUSTA. HÄN, JOKA TULI LUOKSENNE JULISTAMAAN MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA JA PYYTÄMÄÄN SUOMALAISIA IHMISIÄ KÄÄNTYMÄÄN POIS SYNNISTÄ.

 

SUOMI, VOITTEKO KUVITELLA, ETTÄ TÄMÄ ON SE, MINKÄ HÄN halusi tehdä maassanne. HÄN HALUSI TUODA TÄMÄN JUMALAN KIRKKAUDEN KAUNEUDEN VOIMAN JA AUKTORITEETIN.

 

MUISTAN, KUN HÄN TULI LUOKSENNE SUOMALAISET IHMISET, VAIN MUUTAMA TEISTÄ ILMAANTUI PAIKALLE. MUTTA VOITTEKO KUVITELLA, KUINKA PALJON KAIKKIVALTIAS JUMALA JEHOVA JAHVE, ISRAELIN JUMALA HALUSI KÄYTTÄÄ HÄNTÄ SUOMEN KANSAKUNNASSA.

 

TÄMÄ ON SE VÄKEVIN PROFEETTA, JOKA ON TEHNYT TODELLA TOTISEN VAKAVAN IHMEEN TÄÄLLÄ. VAIN YKSINKERTAISESTI JULISTAEN ASUNNOSTAAN NAIROBISTA JA KÄSKIEN RAMPOJA NOUSEMAAN MAASTA, MAAN TOMUSTA JA KÄVELEMÄÄN ENSIMMÄISTÄ KERTAA.

 

TOIVON, ETTÄ SEURAAVAN KERRAN KUN HÄN TULEE, VASTAANOTATTE HÄNET PAREMMIN, KOSKA PIDIMME SIITÄ TAI EMME, NIIN TÄMÄ ON VÄKEVIN SANANSAATTAJA, JONKA ISÄ JUMALA JEHOVA JAHVE ON LÄHETTÄNYT KANSAKUNTIIN VALMISTAMAAN HEIDÄT MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN.

JA KATSOKAA, KUN KENIA KUUNTELI HÄNTÄ, NIIN KATSOKAA KUINKA HÄN VALMISTAA HEITÄ NIIN VÄKEVÄLLÄ, VÄKEVÄLLÄ, VÄKEVÄLLÄ TAVALLA, JOLLAISTA EI OLE KOSKAAN NÄHTY KOKO RAAMATUN HISTORIASSA.

 

SE ON IHME, SUURI IHME TOTISESTI, KOSKA 632 rampaa nousi kävelemään. SE ON VALTAVAN SUURI IHME, KOSKA HÄN EI EDES LÄHTENYT ULOS ASUNNOSTAAN NAIROBISSA.

 

JA SEN SIJAAN HÄN KÄSKI JEESUS ON HERRA -RADION KAUTTA RAMPOJA NOUSEMAAN YLÖS JA KÄVELEMÄÄN JA KAIKISTA SHOKEERAAVIMMASSA EPISODISSA, JOTA ON KOSKAAN NÄHTY SIITÄ SAAKKA KUN MAAILMA LUOTIIN, 632 RAMPAA NOUSI JA LÄHTI KÄVELEMÄÄN.

 

93 SOKEAIN SILMÄT AVAUTUIVAT, KUN HÄN KÄSKI SOKEITA SILMIÄ POKSAHTAMAAN AUKI. JA KOKONAINEN KUUROMYKKIEN KOULU OLI TUONUT KUUROMYKKÄNSÄ PARANTUMISKOKOUKSEEN, JONNE HÄN OLI MÄÄRÄNNYT VAMMAISIA KOKOONTUMAAN. KUN HÄN JULISTI, NIIN 35 KUURON KORVAT POKSAHTIVAT AUKI.

 

SE ON SUURI IHME, JOKA ON TAPAHTUNUT TÄÄLLÄ. JA KUN KAIKKI TÄMÄ TAPAHTUI, NIIN MYÖS TOINEN KUUROJEN KOULU OLI MYÖS TUONUT KUUROMYKKÄNSÄ TILAISUUTEEN MOMBASAN RANNIKON LÄHELLÄ. SIELLÄ OLI MYÖS 20 TÄYSIN TÄYSIN KUUROA IHMISTÄ, JOIDEN KORVAT POKSAHTIVAT AUKI.

 

JA KAIKISTA SUURIN IHME ON SE, ETTÄ JUMALAN MIES, HERRA JEHOVAN VÄKEVIN PROFEETTA EI LÄHTENYT ULOS ASUNNOSTAAN NAIROBISSA.

 

JA KAIKKI NÄMÄ VALTAVAT HISTORIALLISET IHMEET TAPAHTUVAT SAMAAN AIKAAN. SE ON IHME, JONKA SUOMI VOISI MYÖS HALUTA ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ NÄHDÄ. TAIVAAN JUMALA VIERAILEE JUURI NYT MAAILMAN KANSAKUNNISSA, RAKKAAT SUOMALAISET IHMISENI.

 

EI MENETETÄ TÄTÄ KULTAISTA TILAISUUTTA KANSAKUNTANA. LIITYTÄÄN MYÖS MUKAAN JA VALMISTAUDUTAAN TÄMÄN VÄKEVIMMÄN TAIVAAN SANANSAATTAJAN KAUTTA, JOTTA HÄN VOISI OPETTAA MEILLE JUMALAN KAIKKIVALTIAAN, PELJÄTTÄVÄN ISRAELIN JUMALAN OHJEISTUKSIA.

 

Jotta mekin voimme nähtä Jumalan loisteliaan Valtakunnan. SUUNNATAAN MEKIN KORVAMME HERRAN JEHOVAN ÄÄNTÄ KOHDEN. KANSAKUNNAT VALMISTAUTUVAT NYT HYVIN TOSISSAAN.

 

MINÄ TODELLA TODELLA ITKEN KANSAKUNTAMME SUOMEN PUOLESTA, KUN NÄEN KUINKA PALJON VOITTOJA KENIAN KANSAKUNTA TEKEE, LÄHESTYESSÄMME MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA.

 

SE ON TOTTA, ETTÄ NE KANSAKUNNAT JOTKA TULEVAT HERÄÄMÄN POIS MAAILMALLISUUDESTA JA POSTMODERNISMISTA TÄSSÄ HETKESSÄ tulevat menemään sisälle ilman epäilystäkään. MEIDÄN TULEE MYÖS ALKAA NYT INVESTOIMAAN IKUISUUTEEMME.

 

OLEN NÄHNYT KENIALAISTEN NÄKEVÄN SHOKEERAAVAA TIETOISTA VAIVAA PITÄÄKSEEN YLLÄ NIITÄ ERINOMAISIA OHJEISTUKSIA TÄLTÄ MERKITTÄVIMMÄLTÄ TAIVAAN SANANSAATTAJALTA.

 

TULEN YRITTÄMÄÄN PARHAANI MUKAAN JA TOSISSANI PYYTÄÄ HÄNTÄ, ETTÄ HERRA JEHOVA HÄNEN JUMALANSA VOISI TUODA HÄNET SUOMEEN JÄLLEEN TÄNÄ VUONNA 2018.

 

MUTTA TÄLLÄ KERTAA, SUOMALAISET IHMISET, JOS ONNISTUN PYYTÄMÄÄN HÄNET TULEMAAN TAKAISIN SUOMEEN JA JOS HÄNEN JUMALANSA JEHOVA JAHVE TUO HÄNET SUOMEEN, niin meidän tulee nähdä tietoista vaivaa ilmestyäksemme paikalle.

 

KAIKKIEN SEURAKUNTIEN TULEE LAITTAA POIS HEIDÄN YLPEYTENSÄ JA ILMESTYÄ PAIKALLE KUULEMAAN PYHIÄ HERRA JEHOVAN ORAAKKELEITA KOSKIEN MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA.

 

TÄMÄ ON TODELLA TODELLA SHOKEERAAVAA AIKAA SEURAKUNNAN HISTORIASSA JA ME EMME VOI MENETTÄÄ TÄTÄ KULTAISTA TILAISUUTTA, JONKA TAIVAS ON AVANNUT KANSAKUNNILLE.

 

KUKAAN EI IKINÄ HALUA VIETTÄÄ IKUISUUTTAAN HELVETISSÄ. TIEDÄN, ETTÄ KUKAAN SUOMALAINEN HENKILÖ EI IKINÄ HALUA VIETTÄÄ IKUISUUTTAAN HELVETISSÄ, EI TODELLAKAAN.

 

VOITTEKO KUVITELLA, 632 RAMPAA NOUSEE YLÖS JA KÄVELEE ENSIMMÄISTÄ KERTAA? KUINKA VALTAVAA! KUINKA VOIMALLISTA! KUINKA LOISTELIASTA! KUINKA VÄKEVÄÄ! KUINKA VALTAVAA! KUINKA IHMEELLISTÄ!

 

SIITÄ SYYSTÄ KUN HERRA JEHOVA LÄHETTÄÄ HÄNET JÄLLEEN SUOMEN KANSALLE, niin pyydän please please ilmestytään paikalle JA VASTAANOTETAAN TÄMÄ VÄKEVIN HERÄTYS KOKO IHMISKUNNAN HISTORIASSA.

 

SUOMI, TIEDÄN ETTÄ OLETTE MODERNI JA RIKAS TEOLLISUUSMAA, MUTTA PYYDÄN, ETTÄ PALATAAN NYT HERRAN JEHOVAN, MEIDÄN JUMALAMME, ISRAELIN JUMALAN LUOKSE.

 

RAAMATTU SANOO, ETTÄ JOPA TAIVAAN LINNUT TIETÄVÄT NIIDEN OSOITETUN AIKANSA KOTIINPALUULLE. SUOMI, PALATAAN HERRA JEHOVAN LUOJAMME LUOKSE.

 

RAAMATTU SANOO JEREMIA 8:4-12, ETTÄ JOPA TAIVAAN LINNUT TIETÄVÄT NIILLE OSOITETUN AJAN KOTIINPALUULLE.

 

Ja sano heille: Näin sanoo Herra: Eikö se, joka lankeaa, nouse jälleen? Eikö se, joka kääntyy pois, käänny takaisin? Miksi kääntyy tämä kansa, Jerusalem, pois ainaisessa luopumuksessa? Miksi he pitävät kiinni petoksesta eivätkä tahdo palata? Minä olen tarkannut ja kuunnellut: he puhuvat sitä, mikä ei ole oikein; ei kukaan kadu pahuuttansa, ei ajattele: Mitä olen minä tehnyt! Kaikki he kääntyvät pois juosten juoksuansa, niinkuin orhi kiitää taistelussa. Haikarakin taivaalla tietää aikansa; metsäkyyhkynen, pääskynen ja kurki pitävät vaarin tuloajastansa, mutta minun kansani ei tunne Herran oikeutta. Kuinka saatatte sanoa: 'Me olemme viisaita, ja meillä on Herran laki'? Totisesti! Katso, valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä. Viisaat saavat häpeän, kauhistuvat ja joutuvat kiinni. Katso, he ovat hyljänneet Herran sanan-mitä heillä on viisautta? Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajille. Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta. He parantavat kepeästi tyttären, minun kansani, vamman, sanoen: 'Rauha, rauha!' vaikka ei rauhaa ole. He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun heidän rangaistuksensa tulee, sanoo Herra. (Jeremia 8:4-12)

 

JOTEN SUOMI, HALUAN TEIDÄN KUUNTELEVAN MINUA. NÄIN, ETTÄ JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE, TAIVAAN JUMALA ON LÄHETTÄNYT VÄKEVIMMÄN PROFEETTANSA TÄNNE KENIAAN.

 

JA KUN KATSOIN HYVIN TARKKAAN, NIIN YMMÄRSIN, ETTÄ HERRA JEHOVA ON ITSEASIASSA KÄYTTÄNYT VÄKEVINTÄ PROFEETTAANSA AVAAMAAN TAIVAAN TÄÄLLÄ JA TÄSTÄ SYYTÄ SANOIN, ETTÄ ANNAHAN KUN TULEN TÄNNE JA LEIRIYDYN TÄNNE AFRIKAN ERÄMAAHAN JA MILLOIN TAHANSA JUMALA KAIKKIVALTIAS JEHOVA JAHVE PUHUISI, tulisin kommunikoimaan sen teille suoraan.

 

KUUNNELKAA MINUA SUOMALAISET IHMISET. PÄÄTIN TULLA TÄNNE AFRIKAN ERÄMAAHAN JA PYSTYTTÄÄ TELTTANI TÄNNE, JOTTA MILLOIN TAHANSA JEHOVA JAHVE ISRAELIN SUURI JUMALA PUHUISI JA MILLOIN TAHANSA HÄN ANTAISI OHJEISTUKSEN, TULISIN VÄLITTÄMÄÄN SEN TEILLE OMALLA KIELELLÄNNE, JOTTA ETTE MENETTÄISI MITÄÄN.

 

JA TÄLLÄ TAVOIN KUN KANSAKUNNAT VALMISTAUTUVAT JEHOVAN OHJEISTUKSIEN MUKAAN, me suomalaiset ihmiset voisimme myös saada mahdollisuuden valmistautua. TÄMÄ ON SE SYY, MIKSI AINA LÄHETÄN TEILLE KIRJEITÄ SUOMELLE, jotta Suomi ei JÄISI JÄLKEEN.

 

SILLÄ MINÄ NÄIN, ETTÄ TAIVAAN KANAVAT OVAT AUKI TÄÄLLÄ JA TAIVAAN PORTIT OVAT KIRJAIMELLISESTI AUKI TÄÄLLÄ.

 

JA NÄIN, ETTÄ HERRA JEHOVA JUMALA PUHUU TÄÄLLÄ SUORAAN TAIVAASTA JATKUVASTI ja minusta tuntui, että tulisi olemaan vakava virhe, että muut kansakunnat olisivat tietoisia siitä mitä HERRA JEHOVA PUHUU, kun Suomi, joka on niin kaukana pohjoisessa EI TIETÄISI.

 

TÄSTÄ SYYSTÄ KERROIN NYT TEILLE SUOMALAISET IHMISET, ETTÄ JEHOVAN OHJEISTUKSIEN MUKAAN kansakuntia vaaditaan nyt palaamaan HERRA JEHOVA JUMALAN LUOKSE ja tekemään parannuksen synnistä ja valitsemaan vanhurskauden ja vaeltamaan pyhyydessä.

 

TÄSTÄ SYYSTÄ LUIN TEILLE SEN UPEAN VALTAVAN SANANPAIKAN JEREMIA 8:4-12, jotta suomalaiset ihmiset voisivat myös palata HERRAN LUOKSE JA VASTAANOTTAA JEESUKSEN HEIDÄN HENKILÖKOHTAISENA PELASTAJANAAN JA OLLA UUDESTISYNTYNEITÄ.

 

SUOMALAISET, KUUNNELKA MINUA: OLEN YKSI TEISTÄ JA TIEDÄN JOITAKIN NIISTÄ ASIOISTA, JOTKA PIDÄTTELEVÄT TEITÄ POISSA SEURAAMASTA HERRAA JEHOVAA TEIDÄN LUOJAANNE.

 

MUTTA ANNAHAN KUN KERRON TEILLE TÄMÄN; Nuo maailman asiat, jotka sitovat teitä ja pidättelevät teitä löytämästä JEESUSTA KRISTUSTA PELASTAJANANNE JA SEURAAMASTA HÄNTÄ, ne ovat Saatanan ansoja.

 

Sillä Pyhä Raamattu sanoo, että KUN MESSIAAN TULEMUKSEN PÄIVÄ TULEE, OVI TAIVAASEEN TULLAAN SULKEMAAN. JUURI NYT OVI TAIVAASEEN ON VIELÄ AUKI JA KANSAKUNNAT OVAT KIIREISIÄ KUUNNELLESSAAN JUMALAN ÄÄNTÄ.

 

MUTTA SE PÄIVÄ TULEE, KUN NE MAAILMAN ASIAT, JOITA NIIN PALJON ARVOSTAMME SUOMESSA eivät pysty pelastamaan meitä. PALATAAN TAKAISIN NÖYRYYTEEN. PALATAAN SIIHEN NÖYRÄÄN HENKEEN, JOTA HERRA JEHOVA JAHVE RAKASTAA.

Luetaan Jesaja 66: 1-3, jotta voitte nähdä SEN NÖYRYYDEN, JOTA HERRA VAATII TÄNÄ PÄIVÄNÄ KANSAKUNNILTA, KUN VALMISTAUDUMME MESSIAAN LOISTELIASTA TULEMUSTA VARTEN.

 

Näin sanoo Herra: Taivas on minun valtaistuimeni, ja maa on minun jalkojeni astinlauta. Mikä olisi huone, jonka te minulle rakentaisitte, mikä paikka olisi minun leposijani? Minun käteni on kaikki nämä tehnyt, ja niin ovat kaikki nämä syntyneet, sanoo Herra. Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä. Joka teurastaa härän, mutta myös tappaa miehen, joka uhraa lampaan, mutta myös taittaa koiralta niskan, joka uhraa ruokauhrin, mutta myös sian verta, joka polttaa suitsuketta, mutta myös ylistää epäjumalaa: nämä ovat valinneet omat tiensä. Ja niinkuin heidän sielunsa on mielistynyt heidän iljetyksiinsä. (Jesaja 66: 1-3)

 

KUUNNELKAA MINUA UPEAT SUOMEN IHMISET; PYHÄ RAAMATTU SANOO, että aivan kuten oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan MESSIAAN tulemus. Luetaan mitä tapahtui Nooan päivinä. 1. MOOSEKSEN KIRJA 7:16.

 

Ja ne, jotka menivät sisälle, olivat koiras ja naaras kaikesta lihasta, niinkuin Jumala oli hänelle käskyn antanut. Ja Herra sulki oven hänen jälkeensä. (1. Moos. 7:16)

 

NÄETTE, ETTÄ PYHÄ RAAMATTU SANOO, ETTÄ AIVAN KUTEN OLI NOOAN PÄIVINÄ, IHMISET OLIVAT KUTEN ME OLEMME TÄNÄ PÄIVÄNÄ.

 

He eivät pitäneet pyhyydestä. He vihasivat vanhurskautta. Turmeltuneisuus ja korruptio oli hyvin korkealla. Väkivalta täytti maan. MORAALITTOMUUS OLI NORMAALIA JA KULUTTI IHMISTEN SYDÄMIÄ.

 

NÄINÄ PÄIVINÄ NÄETTE, ETTÄ NÄMÄ OVAT SAMOJA OMINAISUUSPIIRTEITÄ, JOTKA MÄÄRITTELEVÄT MEIDÄN SUKUPOLVEN JA POHJIMMILTAAN SUOMEA.

 

NYT NÄETTE, ETTÄ TÄSTÄ SYYSTÄ HERRA JEHOVA KIRJOITTI KÄYTTÄEN PYHÄÄ RAAMATTUA, ETTÄ NOOAN PÄIVÄT TULISIVAT TOISTUMAAN AJASSAMME, MUTTA OLLAAN VAROVAISIA SUOMALAISINA IHMISINÄ, sillä mikä oli se konteksti, missä HERRA varoitti Nooan päivistä?

 

SE OLI VASTAUS SIIHEN KYSYMYKSEEN, JONKA OPETUSLAPSET OLIVAT OSOITTANEET HÄNELLE, KUN HÄN ISTUI SIELLÄ ÖLJYMÄELLÄ. Se oli vastaus kysymykseen: HERRA, MILLOIN SINÄ PALAAT JA MITKÄ TULEE OLEMAAN PALUUSI MERKKEJÄ?

 

NYT KUN NOOAN PÄIVÄT OVAT TULLEET AIKAAMME, niin meidän Suomena tulee myös valmistautua, KOSKA NÄMÄ OVAT NIITÄ MERKKEJÄ, JOISTA HÄN VAROITTI MEITÄ. Kun näkisimme tämän päivän eksytyksen, turmeltuneisuuden, korruption, MORAALITTOMUUDEN, väkivallan maailmassa, SILLOIN MEIDÄN TULISI OLLA VALMIITA.

 

HÄN LUPASI MYÖS, ETTÄ ENNEN KUIN HÄN PALAISI, MYÖHEMPI KIRKKAUS JA JÄLKIMMÄINEN VOITELU TULISI SEURAKUNTAAN.

 

Ja tästä syystä kun näin TAIVAAN AVOINNA TÄÄLLÄ, TULIN JA JÄTIN KALLISARVOISEN ELÄMÄNI SUOMESSA, TULLAKSENI TÄNNE RAPORTOIMAAN TEILLE KAIKEN MINKÄ NÄEN JA KAIKEN MINKÄ KUULEN, KUN HERRA JEHOVA PUHUU.

 

KATSOKAA SITÄ JÄLKIMMÄISTÄ VOITELUA. 632 rampaa nousi ylös maasta, maan tomusta ja täällä Afrikassa kun sanon, että he nousivat ylös maan tomusta, NIIN SE TARKOITTAA TODELLAKIN MAAPERÄÄ.

 

297 kuuron korvaa poksahti auki. 93 SOKEAIN SILMÄÄ AVAUTUI JA MONIA MUITA HISTORIALLISIA PARANTUMISIA.

 

HERRAN JEHOVAN VÄKEVIN PROFEETTA AIHEUTTI KAHDEN NEUTRONITÄHDEN YHTEENTÖRMÄYKSEN JA RAVISTELI KOKO MAAILMANKAIKKEUTTA täyttääkseen sen mitä sanotaan Luukas 21:25-27.

 

Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. (Luukas 21:25-27)

 

RAKAS SUOMEN KANSANI, HALUAN TEIDÄN TIETÄVÄN, ETTÄ NÄMÄ SUURET ASIAT, JOTKA TAPAHTUVAT OVAT MERKKEJÄ, JOTKA PYHÄ RAAMATTU LUPASI NÄILLE PÄIVILLE JUURI ENNEN MESSIAAN TULEMUSTA.

 

KATSOKAA, SE ÄÄNI VALMISTAA TIETÄ TÄÄLLÄ JA ON KIIREINEN OHJEISTAESSAAN MAAILMAN KANSAKUNTIA LIITTYEN MESSIAAN TULEMUKSEEN.

 

KATSOKAA, VÄLITTÖMÄSTI KUN HÄN SAAPUI TAKAISIN KENIAAN SUOMESTA, SUOMESTA, JOSSA ME EMME VASTAANOTTANEET HÄNTÄ HYVIN. SAMANTIEN KUN HÄN SAAPUI TÄNNE KENIAAN, HÄN NOSTI YLÖS KUOLLEISTA KUOLLEEN MÄTÄNEVÄN HAJOAVAN HAISEVAN RUUMIIN, JONKA NIMI ON MAMA ROSA.

JA SE MURSI SYDÄMENI, SILLÄ OLIMME JUURI ISÄNNÖINEET HÄNTÄ KANSAKUNNASSAMME SUOMESSA...

 

SITTEN HÄN SAAPUU TÄNNE KENIAAN JA JUMALA KAIKKIVALTIAS JEHOVA JAHVE, HIRMUINEN ISÄ JUMALA, ISRAELIN PELJÄTTÄVÄ JUMALA KÄYTTÄÄ HÄNTÄ HYVIN HYVIN SHOKEERAAVALLA VÄKEVÄLLÄ TAVALLA JA HÄN TEKEE NIIN SUUREN IHMEEN KRISTUKSEN SEURAKUNNASSA NOSTAMALLA YLÖS KUOLLEISTA KUOLLEEN MÄTÄNEVÄN HAJOAVAN HAISEVAN RUUMIIN, JONKA NIMI ON MAMA ROSA.

 

JOTEN SUOMI, ANELEN TEITÄ TÄLLÄ KERTAA, KUN HERRA JEHOVA HÄNEN JUMALANSA LÄHETTÄÄ HÄNET JÄLLEEN MEILLE SUOMEEN, pyydän please please ei anneta postmodernismimme aiheuttaa sitä, että MENETÄMME MEIDÄN KAIKISTA LUVATUIMMAN JÄLKIMMÄISEN VIERAILUN.

 

MESSIAS ON TULOSSA. SUOMI, VALMISTA TIE SYDÄMEESI. Käänny pois synnistä. Nimeni on PASTORI ANNA ANTTILA. TEIDÄN PASTORINNE TÄÄLLÄ KENIASSA.

 

TEIDÄN USKOLLISESTI, ANNA ANTTILA. HÄN, JOKA VALVOO TÄÄLLÄ JA RAPORTOI TEILLE TÄSTÄ AIKAMME SUURIMMASTA HERÄTYKSESTÄ.

 

MUISTAKAA EEMI JA ANNE-MAARIT Maassanne. OLLAAN HEREILLÄ JA PYYDETÄÄN LISÄÄ. Nämä ovat tämän vierailun ominaisuuspiirteitä.

 

>

 

(Lähde: 28.1.2018 KIRJE SUOMELLE / JEESUS ON HERRA -Radiossa www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)