KIRJE SUOMELLE: HERÄTYKSEN YTIMESSÄ

HERÄTYSTÄ TUTKIMASSA

Tämän raportin myötä tutkimme väkevää Herätystä ja vierailua täällä Keniassa ja sitä, mitä voisimme Suomessa oppia Herätyksen maalta Kenialta. Miten voisimme myös Suomessa nähdä tämän saman Herätyksen, josta Kenia nauttii juuri nyt? Mitkä ovat tämän Lopunajan Herätyksen ominaisuuspiirteitä?

JUMALAN Mies sanoi meille syyskuussa, että juhlikaa seuraavat 4 kuukautta, eli vuoden loppuun saakka, sitä HERRAN vierailua täällä Keniassa Nakurun kokouksessa, joka oli Grand Super loistelias;  sen kaltaista ei ole koskaan nähty koko maailmassa eikä koko seurakunnan historiassa, Raamatun historiassa. Ei ole koskaan ollut sen veroista vierailua, kuten näimme Nakurussa. Se oli super loistelias ja arvollinen kokous. Emme siis voi vain kohauttaa olkapäitämme ja sanoa, että nyt menemme eteenpäin, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut sivuuttaen sen valtavan HERRAN vierailun, joka tapahtui! On tärkeää säilyttää ja vaalia Herätystä.

Tästä syystä seurakunnissamme juhlitaan nyt ympäri Keniaa ja maailmaa. Joka sunnuntai luetaan Raamatusta sananpaikkoja niistä väkevistä parantumisihmeistä, joita HERRAMME JEESUS teki. Voimme kuulla myös täältä, Jeesus on HERRA -radiosta, ihmetodistuksia ympäri vuorokauden. JUMALAN Mies, Väkevä Profeetta kertoi meille, että kun me juhlimme, niin tulemme parantumaan. Hän sanoi näin, ja olemme nähneet sen toteutuvan monissa seurakunnissa ja kodeissa! Kun ihmiset juhlivat, laulavat ja ylistävät HERRAA JUMALAA yhdessä, niin ihmisiä paranee. Ja voitte ottaa osaa tähän juhlintaan myös Suomessa, jotta HERRA tulee saamaan suurimman mahdollisen kunnian ja ylistyksen ja kiitoksen siitä valtavavasta HERRAN Vierailusta, josta saimme olla osallisina Nakurun kaupungissa, ja jota olette saaneet todistaa myös netin kautta, siunatut suomalaiset!

Siitä saakka, kun JUMALAN Mies alkoi puhua Nakurun kokouksesta  antaen monia väkeviä Profetioita, jotka  koskivat tulevaa kokousta, olemme saaneet nähdä, että kaikki nuo valtavat HERRAN Profetiat  alkoivat täyttyä sanatarkasti, kun JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta, saapui tuohon Grand Super Loisteliaaseen Nakurun Herätyskokoukseen, viime elokuussa. Totisesti, hän on peljättävin ja voimallisin Profeetta, koska hänen sanansa ovat täyttyneet sanatarkasti. Kaikki sanat, jotka hän  ennalta puhui koskien Nakurua, ovat täyttyneet, ja siitä on tullut kaikkien kokousten Äitikokous.

Olemme todistaneet siis historiallisia parantumisia Nakurussa. Hän myös sanoi, että ihmisille tulee jäämään ilo sydämeen Nakurun kokouksen jälkeen. Tämä on todellinen ja aito Herätys. Nyt ymmärrän, mitä tarkoittaa Herätys. Ihmiset juhlivat väkeviä parantumisia, ja he sadonkorjaavat sieluja JEESUKSELLE, mitä suurimmissa määrin kylästä kylään, kodista kotiin, ja seurakunnat ovat täynnä heitä, jotka kaipaavat enemmän ja enemmän HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA. Vanhurskaus on kasvanut kaikissa seurakunnissa koko maassa. Tämä on aitoa Herätystä. Tämä on kaikista historiallisin Herätys, mikä on vieraillut maailmassa siitä saakka, kun Raamattu luotiin!

Tämä kaikki alkoi parannuksenteolla ja synnistä pois kääntymisellä. Kun JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta, saapui Keniaan vuonna 2004, hän juoksi läpi Kenian kylät ja kaupungit, ja julisti parannuksentekoa ja synnistä pois kääntymistä julistaen MESSIAAN Tulemusta. Tämä matka alkoi siis vuonna 2004, noin 12-vuotta sitten. Ja tämä matka on jatkunut. Se on jatkunut väkevällä synnin nuhtelemisella. Se alkoi pyhyyden ja vanhurskauden halajamisella. JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta, nuhteli seurakuntaa ja koko kansakuntaa; sitä palvontaa, jossa kenialaiset olivat mukana. Kenia alkoi tehdä parannusta säkkivaatteessa ja tuhkassa. Ja kun he alkoivat kääntyä pois synnistä,  ihmisille kasvoi suurempi ja suurempi halu pyhyyttä kohtaan. Jumalan pelko tuli ihmisten sydämiin. Pyhyys ja vanhurskaus kasvoivat ihmisten elämässä ja palvonnassa. He alkoivat muuttua. Heidän elämäntyylinsä ja pukeutumistyylinsäkin muuttui. Tämän takia olemme nähneet tämän väkevän Herätyksen.

Kaikki hyvä, jota tämä Palvelustyö on investoinut ihmisten elämiin; se on vain kasvanut ja kasvanut vuosi vuodelta ja siitä on tullut yhä suurempaa. Se vanhurskaus, jota tämä Palvelustyö on investoinut ihmisten elämiin ajan kuluessa, siitä on tullut suurempaa ja suurempaa. Herätys, JUMALAN pelko, KRISTUKSEN halajaminen, palvonta on tullut suuremmaksi ja väkevämmäksi. Tämän kaikista loisteliaimman Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön vastaanotimme HERRAN Väkevältä Profeetalta.

Haluan kertoa myös kaikille teille, Kristuksen seurakunta Suomessa, että olen oppinut, että Herätys on investointia. Herätystä tulee vaalia ja arvostaa. Meidän tulee investoida Herätystä elämiimme, kaikkea sitä mikä on hyvää, pyhää, kaikkea, mitä JUMALA on investoinut elämiimme. Meidän tulee investoida elämämme, panostuksemme, pelastuksemme. On annettava koko panostus, kun investoit Herätykseen. JUMALAN Mies meni ympäri Keniaa nuhdellen syntiä ja kehoittaen kääntymään pois kaikesta pahuudesta. Sen seurauksena JUMALAN pelko ja pyhyys, vanhurskaus, rakkaus JUMALAAN ovat kasvaneet korkeammalle ja korkeammalle tasolle. On tärkeää säilyttää ja vaalia herätystä, niin kuin Kenia on tehnyt. Tämä on tuonut heidät tähän kaikista historiallisimpaan ja suurimpaan Herätykseen. Uskon, että meillä on hyvin paljon opittavaa Kenialta.

Haluan siis kertoa teille, kallisarvoiset suomalaiset, että saadaksemme Herätyksen, meidän on investoitava elämämme siihen ja panostettava siihen. On todella siunattu asia, kun sokea veljesi nyt näkee, sokea naapurisi nyt näkee; huomaat, että koko kylä juhlii kylässä ollutta rampaansa, joka nyt kävelee! Nämä ovat todella hyviä asioita. Se pelastus, jonka ihmiset vastaanottivat tässä Herätyksessä, on vienyt heidät hyvin, hyvin korkealle, ja nyt he ovat paikassa, josta ei ole paluuta. Kenian kansakunta ja te, jotka olette tulleet mukaan myös Suomesta, voin todistaa, että olemme saavuttaneet paikan, josta ei ole enää paluuta.

Mutta Herätys voidaan myös ottaa pois. Jos näin kävisi, niin ihmiset alkaisivat itkeä ja valittaa, aivan kuin joku olisi juuri kuollut. Näin suureksi Herätys on kasvanut ihmisten elämissä. Ajatus siitä, että joku aamu heräisit tyhjyyteen; ajatus siitä, että Herätys otettaisiin pois. Ihmiset alkaisivat itkeä, aivan kuin läheinen olisi kuollut. Siitä on tullut niin osa elämää, se on osa meitä. Se oli JUMALAN suunnitelma alusta saakka. Siitä saakka, kun HÄN lähetti meille Väkevän Profeetan, JUMALAN suunnitelmana oli, että Herätys olisi osa meitä, sillä tasolla, että Herätys ei voi enää kuolla eikä Herätys koskaan kuole! Meidän JUMALAMME ei koskaan kuole. Hän on ikuinen ja Hän elää ikuisesti; kaikki, mikä on JUMALASTA, on ikuista. Jopa vanhurskaus ja pyhyys elävät ikuisesti. Joten Herätys ei koskaan kuole. Herätyksen voitot säilyttävät seurakunnan sisäänpääsyn päivään saakka. Niin kauan, kun emme vielä ole päässeet sisälle Taivaaseen, Herätyksen ei tulisi koskaan kuolla. Herätyksen tulisi elää kanssamme. Se on nyt niin osa Keniaa ja niitä kansakuntia, suomalaiset mukaan lukien, jotka ovat tulleet mukaan, että emme voi kuvitella elämää enää ilman vanhurskautta, pyhyyttä, herätystä, JUMALAA.

Monet rammat ovat parantuneet, monet halvaantuneet lapset, monet lapset, joiden niska on ollut heikko, eikä kannatellut päätä. He eivät voineet istua, eivätkä seistä, eivätkä puhua, ja kuola valui suusta. Miettikää perhettä ramman lapsen kanssa. Kuinka alat opetella elämään ramman lapsen kanssa koko elämäsi. Kannat lasta sylissäsi vielä silloinkin, kun hän on aikuinen. Nämä ovat niitä ahdistuksia, joita HERRA on poistanut Kenialta ja seurakunnalta. Ne suuret syöpäkasvaimet, jotka vuosivat verta, munuaiset, jotka eivät toimineet ja niin edelleen. Ja tarvitsisit dialyysia, mutta sinulla ei ole varaa hoitoihin, aids, lapsettomuus ja niin edelleen. Tämä Herätys on poistanut monilta perheiltä tuskan ja sairaudet, joita lääketiede ei voi auttaa. Herätys on vapauttanut heidät tiloista, jotka ovat aivan toivottomia. Tästä syysä, olemme saavuttaneet paikan, että emme pärjää ilman Herätystä!

Siunatut pyhät, nähdäksesi herätyksen, sinun tulee investoida siihen. Esimerkiksi täällä Keniassa ihmiset ottavat töistä lomaa kokouksen aikaan. He työskentelevät kovasti ja tekevät ylitöitä, koska haluavat osallistua Herätyskokoukseen. He suunnittelevat lomansa kokouksen ympärille. Muissa kansakunnissa, ulkomailla, ihmiset haluavat aloittaa kokouksen klo 20.00 illalla, koska he ovat työssäkäyviä ihmisiä. Mutta myös Keniassa ihmiset käyvät töissä, mutta he suunnittelevat elämänsä Herätyksen ympärille. Keniassa ihmiset sulkevat jopa kauppansa kokousten aikana!

Jopa kouluissa, koulupäivän aikana, kun evankeliointi-tiimi tulee paikalle, rehtori pysäyttää koko koulun toiminnan ja kutsuu kaikki saliin kuulemaan Jumalan Sanaa. Eri firmat, kuten supermarketit, kutsuvat aamuisin pastorin saarnaamaan Jumalan Sanaa, ennen työpäivän aloitusta. Ihmiset siis investoivat aikaansa ja panostavat Herätykseen. Koska sitä ei voi verrata mihinkään muuhun. Sillä on ikuinen arvo. Et voi mitata sitä rahassa. Kuinka kaunis kansakunta Kenia onkaan! He investoivat Herätykseen, ja sen tuotto on ikuinen. Se vie sinut Taivaaseen. Ei sen arvoa voi mitata tässä elämässä. Se on niin suurta, kuin poistaa joku haudasta, kuolemasta, koomasta, aidsista ja tuskasta. Poistaen sinut synnistä, pois helvetistä vieden Taivaaseen. Herätyksellä on suuri arvo. Kenialaiset eivät enää pystyisi elämään ilman Herätystä, enkä minäkään. Tämä on totuus. Olen nähnyt monia seurakuntia, pastoreita, pyhiä, ylistäjiä, seurakunnan palvelijoita, turvamiehiä, kuinka he ovat palavia ja kuinka Herätyksestä on tullut osa heitä. He eivät pärjäisi enää ilman, tai osaisi palvella ja elää enää ilman herätystä.

Herätyksellä on suurempi arvo ihmisten elämässä. He haluavat arvostaa ja vaalia herätystä, jota ovat todistaneet ja eläneet todeksi. Herätys on vapauttanut ihmisiä raskaista taakoista, joita he ovat kantaneet mukanaan. Löydät ihmisiä ylistämässä JUMALAA seurakunnassa kyynelehtien kuin joen virta, palvoen JUMALAA. Siellä on leskiä, insinöörejä, lakimiehiä, tohtoreita; näen heidät kaikki sunnuntaisin seurakunnassa. HERRA on vapauttanut heidät vapauteen. Näet heidän kohottavan kätensä ylistykseen, jotkut polvistuvat, jotkut makaavat maassa, kyyneleet valuvat silmistä, murtuneina, itkien HERRALLE. Kuinka kaunista! Kuinka kaunista nähdä miehiä, naisia täysin vapautettuina, palvomassa Taivaan JUMALAA, herrojen HERRAA, kuningasten KUNINGASTA, rakastaen JEESUSTA, rakastaen ISÄÄ polvistuen maahan, kyyneleet silmissä. Tämä on kaunista katsella.

Kuinka kaipaan, että Suomikin voisi nähdä tämän. Mutta meidän täytyy tietää, että vastaanottaaksemme tämän, meidän tulee vastaanottaa HERRAN Väkevä Profeetta, niin kuin Kenia vastaanotti hänet. Miten siis vastaanotamme Suomeen JUMALAN Sanansaattajan? Voimme lukea Raamatusta, kuinka jokainen, joka vastaanottaa profeetan profeetan nimen tähden, vastaanottaa profeetan palkan. Kenia vastaanotti Profeetan väkevimpänä Profeettana; Kenia vastaanotti hänet tällä tavoin, ja katsokaa, millä paikalla he ovat nyt!

He vastaanottivat hänet kunnioituksella, sillä hän tulee JUMALALTA. Hän on HERRAN Sanansaattaja. Väkevin Lopunajan Profeetta. Joten, kuinka olette vastaanottaneet hänet? Kuinka toivoisin, että vastaanottaisimme hänet Suomessa, niin kuin Kenia, jotta voisimme nähdä tämän Herätyksen myös Suomessa. Kuinka suren sitä, kun olen nähnyt kansakuntien menettäneen tämän. Koska ymmärsin, että välinpitämättömyyden tähden voimme melkein sivuuttaa elämämme suurimman mahdollisuuden.

Kun näen, kuinka perheet ovat vapautetut tuskasta, kuinka perheet juhlivat, kuinka kylät juhlivat, kuinka seurakunnasta on tullut seurakunta, teen parannusta ja sanon, että vau, melkein missasin tämän suurimman elämäni mahdollisuuden! Sinun tulee päästä paikkaan, jossa kysyt itseltäsi hyvin, hyvin vakavia kysymyksiä. Mitä minun tulisi tehdä henkilökohtaisesti, ja mitä meidän tulisi tehdä Suomessa, että näkisimme tämän Herätyksen?

Näemme, että Keniassa, joka päivä, ihmiset ottavat parantuneet mukaansa ja kulkevat heidän kanssaan ympäri katuja ja markkinapaikkoja. Heillä on isot bannerit ja julisteet, ja he todistavat ja juhlivat sitä väkevää herätystä, joka on tuotu Kenialle, sadonkorjaten sieluja JEESUKSELLE KRISTUKSELLE. He tekevät näin, jotta he eivät olisi kuin Kapernaum, joka tunnetaan kaupunkina, jossa HERRA teki suuria ihmeitä, mutta he eivät tehneet mitään ihmeillä ja heidät tuomittiin kadotukseen. He näkivät väkevät teot: Rammat kävelivät, syöpäkasvaimet hävisivät, sokeat näkivät.

Haluan rohkaista teitä, että vaalitaan ja otetaan tästä kiinni myös Suomessa. Koska se, mitä  Kenia on nähnyt, on niin väkevää, että ihmisten sydämet muuttuvat siinä. Lasten sydämet ovat muuttuneet. Naiset ja miehet muuttivat pukeutumistyylinsä. Miehet ja naiset ovat pyhiä. Jopa kotona ihmiset ovat herkistyneet välttämään syntiä. Nyt, kun perheen lapsi näkee televisoista moraalittoman mainoksen, hän juoksee ja tarttuu kaukosäätimeen ja sulkee television! Näin herkkiä, jopa lapset ja nuoret, ovat vanhurskaudelle ja pyhyydelle. Tätä tapahtuu koko maassa. Miehet ja naiset ovat herkkiä. He eivät katso saippuaoopperoita, moraalittomia elokuvia, moraalittomia tv-ohjelmia. He eivät kuuntele sekulaarimusiikkia, maailman musiikkia. He ymmärtävät sen olevan syntiä. He tietävät, mikä on syntiä. Tätä kaikkea tämä Herätys on saanut aikaiseksi. Jokaisen seurakunnan myös Suomessa tulisi päästä tälle paikalle.

Ne teot, joita HERRA on tehnyt Keniassa ovat hyvin, hyvin suuria. Koska vain yhdestä tämän kaltaisesta ihmeestä, joita nyt näemme, on aikanaan Raamattuun kirjoitettu kokonainen luku. Raamatusta löytyy yksi kokonainen luku siitä, kuinka sokea mies on parantunut ja saanut näkönsä. Tai kokonainen Raamatun luku on kirjoitettu leprasairaan parantumisesta. Kun katsomme Keniaa, niin se on kaunis kertomus ja kaunis paikka olla. HERRA JEESUS sanoi, suurempia tulette tekemään, koska menen ISÄN luokse. Nyt elämme lopunaikaa, ja Hän on lähettänyt Lopunajan Profeettansa, väkevimmän Profeetan, Elian, joka valmistaa tien MESSIAAN paluulle. Tämä on Lopunajan Herätyksen aikaa. Yhdessä kokouksessa avautuu lukemattomia määriä sokeiden silmiä. Puhumme lukemattomista määristä rampoja, jotka ovat kävelleet. Puhumme ihmeistä, joita emme ole ennen nähneet.

Jeesus on HERRA  -radiossa juhlitaan näitä ihmeitä, joka ikinen päivä, siitä lähtien, kun Kokous päättyi elokuun lopussa. Todistuksia on varattu radion kalenteriin, aina pitkälle ensi vuoteen saakka! Suurinta osaa todistuksia ei ehditä ottaa vastaan. Vieläkin juhlimme aikaisempien kokousten ihmeitä vuosien takaa, joita ei ole ehditty vastaanottaa, koska niitä on niin paljon. Kuinka suuri, kuinka väkevä, kuinka kaunis on Herätys! Meidän tulee juhlia niitä tekoja, kunnioittaaksemme JUMALAA.

Herätys tulee siis ottaa vakasti ja sitä tulee vaalia. Se kaikki alkoi parannuksenteolla ja synnistä pois kääntymisellä. Tämä on siis avain. JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta tuli nuhdellen seksuaalisyntiä. Hän poisti ihmiset pimeydestä, myös minut. Tiedän varsin hyvin, missä olin mukana, sanoen olevani uudestisyntynyt ja käyden seurakunnassa, mutta eläen synnissä ja jumalattomuudessa. Hän tuli nuhdellen pastoreita, nuhdellen sitä maailmallista palvontaa seurakunnassa, nuhdellen niitä harjoitteita, joita teimme, jotka olivat pahoja ja antirkistuksesta. JUMALAN Mies tuli opettaen meitä; muistan ne opetukset seksuaalisynnistä, opetukset pyhyydestä, puhtaudesta, pyhityksestä, kristillisestä pelastuksesta, valmistautumisesta ylöstempaukseen, hohtavan puhtaasta vaatteesta, ja muista tärkeimmistä ja voimallisista avainasioista. Aiheista, kuten ”Minun kansani”, erottautuminen ja vanhurskaus. Hän tuli opettaen näistä asioista, jotta voisimme nähdä JUMALAN Valtakunnan. Ja se on puhdistanut meitä ja pyhittänyt meitä, ja olemme nähneet Herätyksen.

Kun JUMALAN Mies tuli, niin JUMALAN mielisuosio oli hänen kanssaan. HERRA avasi televisiokanavia, Jeesus on HERRA -radion, muita radiokanavia ja tv-kanavia Keniassa (NTV, KTN, KBT). TV7:n Suomessa, Kameronin, Ranskan Quyanan, Brasilian televisoita ja niin edelleen, jotta tämä Sanoma voisi tuoda Mega Herätyksen mukanaan myös muihin maihin. Se on avain. Se on tärkeää. Tämä on kaikista loisteliain Sanoma tällä hetkellä. Sanoma MESSIAAN Tulemuksesta, jotta voisimme nähdä Jumalan Valtakunnan.

Kun JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta tuli, hän puhui seurakunnan tilanteesta. Kenian seurakunta oli huonolla paikalla, seksuaalisynnissä. Pastorit tekivät ylistäjiä raskaaksi, pastorit menivät sihteereindensä kanssa naimisiin heittäen vaimonsa menemään, oli abortteja, ja seurakunnassa tanssittiin moraalittomasti, saarnatuolista kuultiin pelkkää komediaa. Kenia oli rahan evankeliumissa, saarnaten rahasta, menestysteologiassa. Kenian seurakunnassa teeskenneltiin ihmeitä, ja väärät profeetat tönivät ihmisiä kumoon rukousjonoissa teeskennellen, että Pyhä Henki olisi koskettanut heitä. Seurakunnassa oli tyhjyys, tyhjiä seurakuntarakennuksia. Kenia oli todella pahalla paikalla.

1 Sana, joka tuli Jeremialle Herralta ja kuului: 2 "Nouse ja mene alas savenvalajan huoneeseen; siellä minä annan sinun kuulla sanani". 3 Niin minä menin alas savenvalajan huoneeseen, ja katso, hän teki työtä pyöränsä ääressä. 4 Ja jos astia, jota hän valmisti, meni pilalle, niinkuin savi voi mennä savenvalajan käsissä, niin hän teki siitä taas toisen astian, miten vain savenvalaja näki parhaaksi tehdä. 5 Silloin tuli minulle tämä Herran sana: 6 "Enkö minä voi tehdä teille, te Israelin heimo, niinkuin tekee tuo savenvalaja, sanoo Herra. Katso, niinkuin savi on savenvalajan kädessä, niin te olette minun kädessäni, te Israelin heimo. (Jeremia 18:2-6)

Voitte nähdä selvästi, kallisarvoiset ihmiset, että HERRA on lähettänyt Väkevän Profeettansa, ja aloittanut valtavan Herätyksen. Hän opettaa Keniaa käskien heitä tulemaan pois pahuudesta, moraalittomasta elämästä, maailmallisuudesta, siltä jumalattomalta paikalta, jossa he olivat seurakunnassa tyhjissä hylätyissä rakennuksissaan. Ja sitten HERRA rakensi uuden astian. Hän murskasi heidät parannuksenteossa. Hän murskasi heidät. Kenialaiset pukivat päällensä säkkivaatteet ja tuhkaa; he makasivat maassa tehden parannusta, itkien ja valittaen. Kuvitelkaa, että tänä modernina aikakautena 2000 luvulla! He kieriskelivät maan tomussa säkkivaatteessa ja tuhassa, murtuneena itkien, Jumalan Sanan murtaessa heitä. HERRA rakensi uuden astian. Savenvalaja murskasi sen vanhan astian, vanhan elämän, vanhan luonteen, vanhan ihmisen ja muovasi ja rakensi uuden astian, joka voi kantaa JUMALAN Kirkkautta. Uusi astia, uusi luomus, uusi seurakunta. JUMALA tekee uutta. Se mitä Hän tekee, on niin suurta, että kukaan ei voi sivuuttaa sitä. Et voi olla huomioimatta siellä Helsingissä sitä, mitä HERRA tekee nyt seurakunnassa! Se on todella suurta. Olemme nähneet suuria asioita. Kun katsot esimerkiksi Nakurun Kokousta netin kautta tai olit paikan päällä, niin voit nähdä, kuinka suuria asioita HERRA on tehnyt.

Haluan juhlia tätä, koska se, mitä HERRA teki Nakurussa, se on Vau! Monia asioita tapahtui. HERRA on niin armollinen. Hän antoi meidän jopa taltioida ne ihmeet videokameralla, puhelimella, ja Hän antoi meidän jakaa niitä sosiaaliseen mediaan. Kuinka väkevä JUMALA!

Kun mietin esimerkiksi välitöntä yhtäkkistä, Kenian Nakurun kokouksessa, tapahtunutta vierailua, jonka JUMALAN Mies profetoi tapahtuvaksi ennen kokousta. Ja sitten kokouksessa tapahtuu tämä yhtäkkinen vierailu, jossa me kaikki panikoimme, ajatellen, että HERRA voi ylöstemmata seurakunnan. Ja kuinka ihmiset paranivat tuon yhtäkkisen vierailun aikana. Kuulimme kuinka eräskin äiti, joka juoksi juhlimaan muiden mukana yhtäkkistä vierailua hieman kauemmaksi; hän jätti ramman lapsensa makaamaan viltille ja kun hän palasi, hän huomasi oman lapsensa kävelevän! Todella valtavia asioita tapahtui. Kuinka voisimme selittää tätä? Niin valtavan paljon rampoja, jotka kävelivät. Rammat lapset nousivat ylös ja lähtivät kävelemään! Ja se oli peljättävää katsella. Olemme nähneet JUMALAN Pilven vierailun, kun Taivaan JUMALA tulee alas Pilvessään.

9 Niin Herra sanoi Moosekselle: "Katso, minä tulen sinun tykösi paksussa pilvessä, että kansa kuulisi, kun minä puhun sinun kanssasi, ja uskoisi myös sinua ainiaan". Ja Mooses ilmoitti Herralle kansan vastauksen. 16 Ja kolmantena päivänä, kun aamu oli tullut, alkoi jylistä ja salamoida, ja paksu pilvi laskeutui vuoren ylle, ja kuului ylen kova pasunan ääni, niin että koko kansa, joka oli leirissä, vapisi pelosta. (2. Moos. 19: 9 ja 16.)

Ja Herran kirkkaus laskeutui Siinain vuorelle, ja pilvi peitti sen kuusi päivää; ja seitsemäntenä päivänä hän huusi Moosesta pilven keskeltä. (2. Moos. 24:16)

HERRA JEHOVA, Taivaan JUMALA tuli alas tummassa Kirkkauden Pilvessään Moorian vuorella. Tämä sama Pilvi, joka vieraili Mooseksen luona vuorella, vieraili myös Nakurun kokouksessa. Näet sen suomennettuna myös YouTubesta, kun tämä tumma Pilvi saapui Nakurun Kokoukseen ja peitti HERRAN Alttarin, jossa HERRAN Väkevä Profeetta palveli. Se oli peljättävä hetki kokea! Näet kuvissa JEHOVA JUMALAN Pilven, ISÄ JUMALAN, Luojamme Pilven. Tuo sama Pilvi tuli alas samalla tavalla alttarille Nakurun kokouksessa Hänen Palvelijansa, Väkevän Profeetan ylle. Se on suurta!

JUMALAN Mies puhui jo monia kuukausia aikaisemmin Sateen vierailusta. Sitten saapui tuo kokouspäivä, joka tuli myös livenä televisoista kaikkien kameroiden zoomatessa. HERRAN Väkevä Profeetta käski Taivasta, ja Taivas avautui ja toi välittömästi Sateen. Päällemme satoi ja se Sade toi parantumisen monille. Tämä on suurta. Olen kuunnellut lääkärin todistusta, joka on kotoisin Mangun-kylästä, ja joka oli sokea. Kun sadepisarat osuivat häneen, niin hänen silmänsä avautuivat ja hän näki. Kun kuulen tällaista, niin pelkään JUMALAA, sillä ihmeellinen on JUMALA! Tämänkaltainen Sade tapahtui ainoastaan Raamatussa Profeetta Elialle. Tai katsokaa sitä Tulta, joka tuli alas Nakurussa. Se saatiin videolle ja kuvattua kameroilla. Näet senkin suomennettuna YouTubesta. Haluaisin lukea siitä teille, koska Raamattu on aina viite kaikkeen.

1 Ja Mooses kaitsi appensa Jetron, Midianin papin, lampaita. Ja kun hän kerran ajoi lampaita erämaan tuolle puolen, tuli hän Jumalan vuoren, Hoorebin, juurelle. 2 Silloin Herran enkeli ilmestyi hänelle tulen liekissä keskellä orjantappurapensasta; ja hän näki, että pensas paloi ilmitulessa, mutta pensas ei kuitenkaan kulunut. 3 Niin Mooses sanoi: "Minä käyn tuonne ja katson tätä suurta näkyä, miksi ei pensas pala poroksi". 4 Kun Herra näki hänen tulevan katsomaan, huusi hän, Jumala, hänelle pensaasta ja sanoi: "Mooses, Mooses!" Hän vastasi: "Tässä olen" (2. Moos. 3:1-4).

Tämä on suurta, kun ’MINÄ OLEN SE, JOKA MINÄ OLEN’, vierailee ja tulee! Katsotaan nyt, mitä raamattu sanoo Profeetta Elian JUMALAN Tulesta:

Ja kun oli tullut hetki, jolloin ruokauhri uhrataan, astui profeetta Elia esille ja sanoi: "Herra, Aabrahamin, Iisakin ja Israelin Jumala, tulkoon tänä päivänä tiettäväksi, että sinä olet Jumala Israelissa ja että minä olen sinun palvelijasi ja että minä olen sinun käskystäsi tehnyt kaiken tämän. 37 Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, että tämä kansa tulisi näkemään, että sinä, Herra, olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä takaisin." 38 Silloin Herran tuli iski alas ja kulutti polttouhrin, puut, kivet ja mullan sekä nuoli veden, joka oli ojassa (1. Kun. 18:36-38.).

Se Tuli, joka tuli alas Nakurussa, on kaikista historiallisin näky, jota olen koskaan nähnyt! Luulen, että kaikista peljättävintä, mitä olen koskaan nähnyt. Kun katsot sitä videoklippiä tuosta Tulesta ja näet, että JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta on tuossa Tulessa. Niin se on todella peljättävää. Me emme ehkä tule ymmärtämään tätä tässä ajassa. Mutta JUMALAN Mies tulee kutsumaan Piispat, pastorit ja korkeimman johtajiston paikalle, auttaakseen meitä ymmärtämään tätä vierailua, että mitä se tarkoittaa.

Ei myöskään unohdeta sitä, että tämä sama, Profeetan kieli, puhui maanjäristyksistä monissa paikoin;  siihen sisältyi myös viimeisin maanjäristys Italiassa. Samaan aikaan, kun siunatussa Keniassa on valtava globaali Herätys. Kukaan ei voi sanoa olevansa ansainnut Herätystä tai olevansa arvollinen. Emme ole ansainneet yhtään mitään. Herätys on täysin JUMALAN armoa ja laupeutta. Kun Herätys tulee, niin tulee siis olla nöyrällä mielellä ja varjella ja säilyttää sitä kiivaasti kaikella voimallamme, sydämellämme ja panostuksellamme. Tämä on avain. Sen tähden Keniassa, he tekevät kaikkensa, varjellakseen sitä, että eivät likaisi Kirkkautta moraalittomuudella tai skandaaleilla. Kenia tuli seurakunnista, jotka olivat täynnä skandaaleita: Kuka teki kenetkin raskaaksi. Kuka varasti kenenkin rahat. Heillä oli kaikenlaisia skandaaleja. Mutta nyt JUMALA on antanut tämän loisteliaan Herätyksen, ja Kirkkaus on täällä. Kirkkaus on vieraillut. JEHOVA JUMALA on tullut alas Kirkkauden Pilvessään. Hän ITSE.

JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta, on tulossa Eurooppaan Amsterdamiin joulukuun alussa ja ensi vuonna Helsinkiin, jos HERRA suo. Sallitko savenvalajan ottaa astian ja tehdä siitä uuden pyhän ja pyhitetyn astian? Uuden astian, joka voi kantaa Kirkkautta? Annatko Taivaan JUMALAN, Savenvalajan, ottaa astian ja murskata sen ja tehdä siitä uuden astian? Pyhän ja pyhitetyn astian, joka voi kantaa HERRAN Kirkkautta? Kantaa Hänen Herätystään? Tämä on kysymykseni. Kallisarvoiset ihmiset, vaalimalla Kirkkautta. Tämä vierailu on liian iso ja ihmeet liian väkeviä!

Eräässä Kirjeessä luin teille todistuksen, kuinka kaksosilla, Siayan kylässä, jalat olivat kääntyneenä väärin päin. He olivat täysin rampoja lapsia. Jalat täynnä metallitukia. Lääkärit eivät pystyneet auttamaan. Yhtäkkisen vierailun aikana, Nakurussa, kummatkin heistä lähtivät kävelemään! Heidän äitinsä ei pystynyt käsittelemään sitä; hän pyörtyi nähdessään lapsensa kävelemässä.

En tiedä, mitä ajattelette Suomessa? Mutta kenialaiset ovat investoineet koko elämänsä Herätykseen. Naiset ovat vakavissaan. He ovat muuttaneet vaatetuksensa ja pukeutuvat nyt pyhästi. Miehet ovat pyhiä, vaeltaen pyhyydessä. Kaikki ihmiset ovat herkkiä synnille, jopa lapset. JUMALA on murskannut vanhan seurakunnan ja puhdistanut sen vääristä profeetoista, menestysteologiasta ja seksuaalisynnistä. Seurakunta ovat nyt pyhitetty, pyhä; he halajavat enemmän ja enemmän pyhyyttä. Ihmiset ovat kiireisiä valmistautuessaan MESSIAAN Tulemukseen.

Toivon, että seurakunta Suomessa voisi myös ottaa vastaan tämän haasteen ja valmistautua. Emme voi menettää tätä Suomessa. Sen arvo on ikuinen. Herätyksen siunaukset ja voitot johdattavat ihmiset ikuisuuteen. Tämä pyhyys, vanhurskaus, JUMALAN pelko, rakkaus JUMALAAN - nämä ovat voittoja, jotka johdattavat ihmiset ikuisuuteen. Sitä ei voi verrata mihinkään eikä rinnastaa mihinkään! Tartutaan siihen kiinni, kunnes pääsemme sisälle. Herätys ei koskaan kuole. Herätys on ikuinen. HERRA Siunatkoon sinua. Juhlikaa, lukekaa Sanan paikkoja Raamatusta, iloitkaa ja kunnioittakaa ja korottakaa Israelin JUMALAA.

(Kirje Suomelle –ohjelman erityislähetys 21.11.2016, Nakuru, Kenia. Radiopastori Anna Anttila. www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)