KIRJE SUOMELLE

 

”Eilen perjantaina oli todella historiallinen, ikimuistoinen merkittävä ja upea päivä Kristuksen seurakunnassa. HERRAN Väkevin Profeetta piti loisteliaan kiitosjuhlan HERRALLE Nairobin Riversidessa, jossa Kenia ja Kristuksen seurakunta oli tullut yhteen kiittämään HERRAA JEESUSTA siitä mitä Hän teki Kahden HERRAN Todistajan kautta Nairobin Keskupuistosa 7.-8.7.2018. Kuvitelkaa, että tavallisena työpäivänä perjantaina paikalla oli valtava määrä ihmisiä; poliisipäälliköitä, lakimiehiä, opettajia, yliopisto-professoreita, lääkäreitä, Vanhempia Piispoja, leskiä ja seurakunnan, sekä maan johtoa. Ja Kiitosjuhla kesti aamuvarhaisesta yömyöhään saakka. Pöydät notkuivat Barbecue-lihaa, riisiä ja salaatteja ja limua ja juhlan kruunasi upea vaaleanpunainen täytekakku.

Paikalla oli myös Arkkipiispoja eri kansakunnista, kuten Italian Arkkipiispa, Hollannin Arkkipiispa, Nigerian ja Norsunluurannikon Arkkipiispat. Ja lisäksi Australian, Ugandan ja Tansanian Arkkipiispa. Pastoreita oli paikalla aina Brasiliasta ja Sveitsistä saakka ja sain myös HERRAN armosta olla edustamassa Suomea. HERRA muisti jälleen Suomea armossaan. HERRAN Väkevin Profeetta muisteli jälleen Eemiä, ja juhlimme yhdessä, sitä kuinka täysin rampa 3.5-vuotias Eemi, joka ei ollut koskaan seissyt ja kävellyt, lähti kävelemään Suomen Porvoossa, kun JUMALAN Mies oli julistanut parantumisen Jeesus on Herra -radion kautta! Ja HERRAN Profeetta sanoi, että Hän haluaa tulla Suomeen, Turkuun ja Suomen ääriin saakka! Toivotin Hänet tervetulleeksi.

Vanhempi vara-Arkkipiispa jakoi todella Tulessa lavalla Catherine Muthonin parantumistodistuksen. Itse Catherine, HERRAN Parantama oli paikalla. Catherinen todistus löytyy mm. repentfinland.fi -nettisivuilta, josta se kannattaa käydä katsomassa. Lyhyesti, hän on se nainen, jolla oli paha epilepsia ja hän kaatui tuleen ja virui 4 päivää tajuttomana. Hän myös tippui korkealta mango-puusta ja jalka meni poikki kolmesta kohtaa. Hän ei nähnyt, kuullut, puhunut, eikä kävellyt. Hän oli rampa ja pyörätuoliin sidottuna, mutta kun HERRAN Väkevin Profeetta julisti parantumisen viime heinäkuun Parantumiskokouksessa, Catherine oli radion kautta kuulolla, ja JUMALAN ojennettu Käsivarsi kosketti häntä ja paransi hänet täysin! Hän parantui epilepsiasta, nyt hän kävelee, näkee, kuulee, puhuu, hymyilee, ylistää JEESUSTA, Hän sanoi monta kertaa, että JUMALA tekee hyviä asioita ja JUMALA jatkaa tekemään hyviä asioita. Siellä hän seisoi alttarilla tunnin verran ihan omilla uusilla jaloillaan HERRALTA.

Lavalla oli myös iso lääkäritiimi, joka koostui eri erikoislääkäreistä, maan tunnetuista ja arvostetuista huippulääkäreistä, tohtoreista, kirurgeista, Aids-spesialisteista. Siellä he kansioiden kanssa vuoron perään todistivat mustaa valkoisella lääkärintodistusten kanssa, että Keniassa on nyt yli 50 Aidsista parantunutta. Ja kaikilla on sama yhteinen tekijä, he ovat kaikki olleet HERRAN Kokouksissa, jossa HERRAN Väkevin Profeetta on julistanut parantumisen. Myös viime heinäkuun Keskuspuiston kokouksessa parantui nainen Aidsista ja hänen verensä on nyt testattu ja uudelleen testattu monta kertaa tarkoin pcr-dna testein. Ja todella veri on nyt muuttunut Aids-positiivisesta Aids-negatiiviseksi!

Tämä on jotain niin historiallista, valtavaa ja suurta ja ennenkuulumatonta! Tällaista ei ole koskaan tapahtunut missään muussa maassa kuin Keniassa, eikä missään toisessa palvelustyössä! Tämä on niin suurta, että tästä pitäisi kirjoittaa jo pääsivun artikkeli Helsingin Sanomiin ja kuuluttaa kympin uutisissa! Tämä on historiallista ja käsittämätöntä, mitä HERRA tekee näiden Kahden HERRAN Todistajan kautta tässä maassa! Nyt on todistettu, että JEESUKSEN VERI on lopullinen ja paras lääke koko maailmassa! JEESUKSEN Veri on se pilleri, joka parantaa sairautemme, siinä missä lääketiede loppuu. Mutta tämä on Afrikan maalaiskylien herätys, vaikka pimeä maailma ei tätä huomioisi, niin he jatkavat vain eteenpäin ja JUMALA jatkaa heidän rakastamistaan tällä tavoin.

Kaikki tämä alkoi, kun HERRAN Väkevin Profeetta tuli nuhdellen syntiä maassa, julistaen parannuksentekoa ja pyhyyttä, sillä MESSIAS on tulossa, ja tämä sai aikaan suuren parannuksenteon liikehdinnän ja valtavan hyvän Hedelmän. Pastorit lopettivat menestysteologian saarnaamisen, rahasaarnat ja seurakunta teki parannuksen seksuaalisynnistä, avoliitoista, väärien profeettojen ja valheapostolien kuuntelemisesta ja nyt he korjaavat tätä historiallista Herätyksen satoa!

Olemme saaneet seurata myös Suomessa kaikkea tätä netin kautta, kun Elian tuli on laskeutunut alas! JUMALAN Kirkkauden Pilvi on vieraillut kokouksissa, aurinko on taputtanut niille Kahdelle HERRAN Todistajille, Sade on satanut taivaalta ihmisen käskystä. Kuollut haiseva mätänevä ruumis on nostettu ylös kuolleista, kuolleet on herätetty henkiin, 744 rampaa on kävellyt, kun hän vain julistaa parantumisen radion kautta, olemme nähneet kahden neutrontähden yhteentörmäyksen. Olemme nähneet kaikki nämä massiiviset HERRAN Vierailut. Mitä vielä odotamme? Kenia on kuin luokkahuone ja esimerkki, jota seurata myös Suomessa, jotta voimme nähdä saman.

HERRAN Väkevin Profeetta piti myös todella väkevän ja syvällisen opetuksen, joka kesti kokonaiset 4 tuntia. HERRA Puhui meille aiheesta, jonka pääotsikkona oli HUOMIOI VIERAILUSI HETKI. Hän sanoi, että muissa kansakunnissa, jos te haluatte nähdä tämän saman vierailun, niin te tulette näkemään! Ja menette JUMALAN Valtakuntaan! Hän sanoi, että toivoisi niin, että muutkin kansakunnat näkisivät saman, kuin Kenia. Voin sanoa, että se kaikki mitä kuulin ja näin, niin minulla on taakka Suomen puolesta, jotta mekin voisimme nähdä tämän saman JUMALAN Kirkkauden. HERRA avatkoon suomalaisten hengelliset silmät ja korvat näkemään ja kuulemaan, sillä tämä on myös meidän vierailumme hetki.

Kun JUMALAN VIERAILU tulee, niin se tuo mukanaan: Nuhtelun synnille, Parannuksenteon, Ennallistamisen, Rauhan, Ilon, Parantumisen, Kunnian, Kirkkauden, Armon, Laupeuden, Toivon, Ikuisen elämän, Palvonnan, Uskollisuuden, Vanhurskauden. Siinä on niin paljon etuja! Nyt jos HERRA lähettää Väkevän Palvelijansa, Sanasaattajansa Suomeen, niin ilmestytään paikalle mitä suurimmissa määrin ja otetaan kiinni vierailumme hetkestä ja voimme nähdä JUMALAN Kirkkauden ja tämän valtavan JUMALAN liikehdinnän myös Suomessa, joka johtaa meitä pyhyyden tietä JUMALAN iankaikkiseen Valtakuntaan!"

”Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.” (Malakia 4:5-6)

 

Anna Anttila

Kirjeenvaihtaja, Kenia

Nike LunarEpic Low Flyknit

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)