KAKSI HERRAN PELJÄTTÄVÄÄ PROFEETTAA SAATIIN KUVATTUA PALVELEMASSA ERILLÄÄN SANAKONFERENSSISSA NAIROBIN RIVERSIDESSA 20.7.2018

TUOREIMMAT UUTISET!!

Nämä ovat tuoreimmat kuumat uutiset. Olemme saaneet uuden tuoreen kuvan käsiimme täällä Jeesus on HERRA -Radion studioilla. HERRA teki jälleen kahdeksi Hänen Väkevimmän Profeettansa, ne Kaksi peljättävintä Todistajaa Ilmestyskirjan luvusta 11, eilen perjantaina Voimallisen SanaKonferenssin aikana Riversiden Drivella, SANAN-RÄJÄHDYS -Konferenssissa, joka on jatkunut koko viime viikon ajan. Kuvassa He saarnaavat yhdessä ja yksi on vain hieman pidempi kuin s...e Toinen.
Se oli todella todella kaoottista, se tapahtui Kokouksen lopussa. Kun nairobilaiset yhtäkkiä näkivät tämän väkevän vierailun, niin ihmiset alkoivat kirkumaan ja huutamaan, sillä he näkivät Kaksi JEHOVA JAHVEN peljättävää Todistajaa tehtynä kahdeksi. Tämä on todella äärimmäisen shokeeraavaa ja peljättävää.

Ja ihmiset alkoivat huutamaan, että he näkivät auringon Hänen yllään. Ja kuvissa HERRA näyttää laskeneen alas pienen tähden ja asettaneen sen Heidän selkäänsä.

He alkoivat huutamaan: "Me näemme sinut Kahtena! JUMALAN Mies, näemme sinut kahtena!" Sitten yhtäkkiä he alkoivat huutaa: "Aurinko! Aurinko on tullut alas ja laskeutunut sinun yllesi!"

Toisessa kuvassa näette Hänen Kaksi peljättävää Todistajaa saarnaavan yhdessä. Toisen kasvot ovat kokonaan peitettynä ja et voi nähdä niitä.

Elämme todella kriittisiä aikoja! Tämä on todella todella shokeeraavaa ja syvästi hämmästyttävää, tämä aika, johon olemme astuneet!

Toisessa kuvassa näette, kuinka he katsovat aivan eri suuntiin. Toisella on Raamattu, jota Hän piteli kädessään ja Toisella on mikrofoni ja Hän saarnasi toiseen suuntaan.

Se, mitä näimme eilen, on todella shokeeraava ja peljättävä vierailu! Tämä on ihme! Ja todella todella hämmästyttävää.

Se oli todella shokeeraava hetki Kokouksen lopussa, kun olimme juuri saaneet väkevän Ohjeistuksen ja Sanoman seurakunnalle tälle hetkelle. Ja sitten HERRAN Väkevin Profeetta oli päättämässä Kokousta, ja sitten HERRA yhtäkkiä teki Heidät kahdeksi avoimesti ja julkisesti paljastaen Kaksi Taivaan peljättävää Todistajaa Ilmestyskirjan luvusta 11. Sitten HERRA toi Kokoukseen shokeeraavan vierailun!

Tämä on todella sotamuodostelma. Nämä ovat todella todella shokeeraavia päiviä.

Näette, että joka ikisenä mahdollisuutena HERRA paljastaa Heidät uudestaan ja uudestaan. Ja aina vain rohkeammin ja avoimemmin.

Ja tiedämme, että Heidät on lähetetty antamaan seurakunnalle turvallinen ulospääsy pois tältä näyttämöltä. Ja tiedämme jo, kuinka peljättävää ja hirvittävää tulee olemaan tämän aikakauden tuolla puolen.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Nike Zoom All Out Flyknit

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)