JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN ON PARANTANUT PAMELA AUMAN HIV/AIDSISTA!

 
Ihmiset odottivat jo 49 -vuotiaan lesken Pamela Auman hautajaisia. Häntä hyljeksittiin sairauden tähden. Kaikki tiedämme, että kun joku on Aids positiivinen, niin pysyt sellaisena aina, siihen ei ole parantumiskeinoa. Mutta yksi ainoa julistus 16.9.2018 ja HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa eivät edes astuneet ulos asunnostaan. Ihmiset kerääntykää 84 eri stadionille ja He soittivat radioon yhden ainoan kerran ja julistivat parantumisen ja HIV-virus kuunteli kilometrien päässä Homabayssa ja hävisi ja nyt Pamela on Aids negatiivinen!
 
Lääkärit ovat istuneet yhdessä ja raapineet päätään ja ihmetelleet, miten tämä taas tapahtui nyt jo 53 kerran Keniassa. Ainoa yhteinen tekijä kaikissa Aids parantumisissa on se, että HERRAN Väkevimmät Profeetat julistavat parantumisen JEESUKSEN Väkevässä Nimessä ja potilas paranee välittömästi ja lääkärit testaavat uudestaan ja uudestaan veren tarkimpia pcr testejä myöten. Nyt entisen Aids potilaat elävät normaalia elämää ilman lääkitystä. EI enää Aidsia, ei enää Hiviä. On valtavaa nähdä tämä Herätys. Mitä tahansa se vaatiikin tuoda tämä Herätys Jyväskylään tai Helsinkiin tai minne tahansa Suomea, niin tehkää kaikkenne ja älkää sivuuttako tätä HERRAN mega lopunajan Herätystä. Enää 8 päivää aikaa Nakurun super grand mega Herätyskokouksiin. Se on valtava JUMALAN ihme, että hetkessä jonkun veri muuttuu Aids positiivisesta negatiiviseksi.
 
Pamela Auma testattiin Aids-positiiviseksi 28.6.2017 Mireun terveyskeskuksessa. Hänen potilasnumeronsa on 13812-3418. Pamela aloitti ARVS-lääkityksen. Hänellä oli useita sivuoireita mm. krooninen ripuli, ihottumaa ja painonlaskua ja väsymystä. Hän osallistui Parantumiskokoukseen 16.9. Jamawegon kentällä Homabayssa, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat kirosivat HIV-viruksen radion kautta julistaen. Pamela kertoi, kuinka tunsi valtavasti rauhaa tuossa hetkessä. Kahden päivän päästä Pamela meni testaamaan verensä seuraaviin sairaaloihin:
 
1. KAJEI DISPENSARY
 
2. KAJIMBO DISPENSARY
 
3. MIREU HEALTH CENTRE
 
4. HOMABAY COUNTY REFERRAL HOSPITAL
 
Hänet testattiin HIV-negatiiviseksi kaikissa näissä valtioin sairaaloissa! DNA-testit lähetettiin myös Nairobin kansalliseen valtion laboratorioon ja jälleen HIV-testi oli negatiivinen. Ihottuma ja vatsaongelmat parantuivat ja hän on saanut painoa lisää. Lääkärit ja lääketieteen ammattilaiset istuivat toissa päivänä 5 tuntia keskustellen Pamela Auman tapauksesta ihmetellen ja ihmeissään ja sanoivat, että kunnioittavat HERRAN Väkevimpien Profeettojen JUMALAA, Israelin JUMALAA, sillä tämä on suuri ihme.
 

Prime Hype DF 2016 EP

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)