HISTORIALLINEN PYHÄN HENGEN VIERAILU TULOSSA TIETTYYN KOKOUKSEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

 

PROFETIA 26.11.2016: HISTORIALLINEN PYHÄN HENGEN VIERAILU TULOSSA TIETTYYN KOKOUKSEEN

Nyt, HERRA JEHOVA ELYON, Kaikkein Korkein HERRA, HERRA JEHOVA EL OLAM, minun JUMALANI ja minun Lähettäjäni, Hän, joka lähetti minut Puhumaan näille kansakunnille. JEHOVA EL GIBBOR, Väkevä JUMALA, JEHOVA SEBAOT, HERRA Sebaot, Taivaan sotajoukkojen suurin Päällikkö, Hän Puhui kanssani viime yönä ja tässä keskustelussa näen, että Hän lähettää minut Kokoukseen jonnekin. Se on Konferenssi, se näyttää Konferenssilta. Ja kun astun sisälle tuohon Kokoukseen ja alan palvelemaan HERRAA tuossa Konferenssissa ja nostan käteni ylös rukoillakseni tuon Kokouksen puolesta, niin historiallinen HERRAN voitelu laskeutuu tuhon Kokoukseen, iskee tuohon Kokoukseen tällä tavoin. Ja on valtava HERRAN voiman vierailu, kun HERRAN Henki iskee tuohon Kokoukseen, laskeutuu tuon Kokouksen ylle. Se on todella historiallinen hetki todistaa! Suurempi HERRAN voitelu, Pyhän Hengen voitelu.

Ja näen tämän naisen, joka on sitonut vauvan selkäänsä, hän lyyhistyy maahan, kun HERRA on koskettanut aika paljon ihmisiä, ja hän kaatuu maahan. Kuulen hänen siis sanovan: "Pyydän, ottakaa vauva pois! Ottakaa vauva pois! Vauva itkee." Hänellä oli vauva sidottuna hänen selkäänsä ja hän kaatuu maahan. Katso, vauva on turvassa. "Irrottakaa vauva hänen selästään.", sanon näin. On siis historiallinen, todella shokeeraava voitelu, joka on tulossa. Suurempi, valtavampi. Nämä asiat tulevat tapahtumaan. Kävelen Kokoukseen ja sitten rukoilen tämän Kokouksen puolesta, ja silloin historiallinen voitelu Taivaasta iskee tuohon Kokoukseen todella shokeeraavalla tavalla, jollaista en ole koskaan aiemmin nähnyt. Joten tämä tulee olemaan todella suuri.

En tiedä, onko tämä Kokous Amsterdamissa vai onko se loppuvuoden Kokous, joka tulee tapahtumaan Nakurun Pääalttarilla, Konferenssi; uudenvuoden aaton Konferenssi. Mutta näen tämän todella historiallisen HERRAN vierailun, valmistautuessani lähtemään Eurooppaan. Nämä asiat tulevat tapahtumaan, nämä asiat tapahtuvat. Ne tulevat tapahtumaan seurakunnassa.

HERRA sanoo, että tämä on Jälkimmäisen vierailun hetki, sen Jälkimmäisen vierailun, joka luvattiin Raamatussa. Itseasiassa tämä Jälkimmäinen vierailu on pääteema keskustelussa, jota HERRA käy seurakunnan kanssa. Jälkimmäinen vierailu, Jälkimmäisen vierailun rooli, MESSIAAN Tulemus. Kuinka tämä Jälkimmäinen vierailu on suunniteltu valmistamaan seurakuntaa, valmistamaan kansakuntia ehdottomassa vanhurskaudessa. Ja me kaikki tiedämme, että jokainen vanhurskauden teko on todella pyhä teko. Vanhurskaus ja oikeus tarkoittavat olla oikeudenmukainen, rehellinen ja pyhä. Tämä Jälkimmäinen vierailu on pääasiassa tarkoitettu valmistamaan seurakunta, valmistamaan kansakunnat MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten.

Uudelleen, en tiedä mikä näistä Kokouksista se on. Tämä nainen, jota HERRA on koskettanut, hän on sitonut vauvan selkäänsä. En tiedä sitovatko he todella Euroopassa vauvoja selkäänsä. Se näyttää ennemminkin sellaiselta, mitä voi tapahtua täällä. Toivon, että ehkä mahdollisesti se tulee tapahtumaan Euroopassa. Mutta hänellä on tumma iho. Joten jommassakummassa näistä kahdesta Kokouksesta, joko loppuvuoden, uudenvuoden aaton Konferenssissa Nakurussa, Nakurun Pääalttarilla tai Kokouksessa Amsterdamissa. Mutta missä se tapahtuukin, antakaamme HERRAN Tahdon tapahtua ja Hänen valmistaa kansakunnat valtavalla, historiallisella HERRAN Hengen vierailulla.

Kävelen siis tähän Kokoukseen ja kun rukoilen tässä Kokouksessa, kun rukoilen, nostan vasemman profeetallisen käteni ylös tällä tavoin, silloin tämä valtava, shokeeraava JUMALAN voima iskee tuohon Kokoukseen ja silloin melkein kaikki kaatuvat maahan; kaikki. Sitten on tämä nainen, vauva itkee, tiedättehän. Sanon: "Pyydän ottakaa vauva pois. Irrottakaa vauva." Hän oli sitonut vauvan selkäänsä. En tiedä sitovatko he Euroopassa vauvoja selkäänsä, mutta Afrikassa he tekevät niin; naiset tekevät niin. Joten missä tahansa tämä Kokouspaikka tuleekaan olemaan, niin HERRAN Tahto tapahtukoon ja valmistakoon Hän kansakunnat.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan; ISÄ on Puhunut minulle Kirkkauden MESSIAAN Tulemuksesta, KRISTUKSEN loisteliaasta Paluusta. Hän on Puhunut minulle ääneen kuultavalla Äänellä MESSIAAN Tulemuksesta. Aika on tulossa loppuunsa. Olemme lähtölaskennassa kohti sitä, milloin aika tulee antautumaan. Mutta MESSIAS on Tulossa pyhää seurakuntaa varten!

Tämä on hän, josta oli kirjoitettu Raamatussa, on kirjoitettu: Minä lähetän sanansaattajani sinun edelläsi, ja hän on valmistava tiesi ennen HERRAN loisteliasta Tulemusta. Tässä ISÄ JUMALA Puhuu MESSIAALLE, että Hän tulisi lähettämään minut valmistamaan MESSIAALLE Tien. Jotta kun MESSIAS tulee, niin kansakunnat ovat palanneet takaisin vanhurskauteen, uskollisuuteen, kuuliaisuuteen, pyhyyteen ja hylkimään pahuutta, luopumusta, valheita, vääriä profetioita; syntiä, jumalattomuutta ja kaikkea, mikä ei kirkasta HERRAA. He, joilla on korvat, valmistakoon sydämensä MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Shalom.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 26.11.2016. Profeetta Dr. Owuor)

https://youtu.be/HTefBXube-0

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)