HISTORIALLINEN HERÄTYS TULOSSA KENIAN SEURAKUNTAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

PROFETIA 26.10.2016:

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani jälleen. Tässä keskustelussa HERRA tuo minut erääseen paikkaan ja näen sen Herätyksen, historiallisen Herätyksen Kenian seurakunnassa. Nähdessäni tämän Herätyksen HERRA tuo minut nyt paikkaan, jossa on paljon kansioita. Näen vaaleansinisiä kansioita, jotkut ovat punaisia, mutta toiset vaaleansinisiä. Sitten paljon kansioita tuodaan, he tuovat ne JUMALAN Miehen, HERRAN Väkevän Profeetan luo. Paljon kansioita ihmisistä, jotka ovat parantuneet; kansiokasoja.

Ja HERRA antaa minun kuulla, Hän sanoo: Taas uusi kansio! Tämä kuuluu toiselle potilaalle, joka on parantunut ja hänet on tutkittu ja testattu sairaaloissa. Syövät, kasvaimet, diabetes, leukemia, he, joilla on psykoosi, kaikki. Paljon kansioita, paljon lääketietieteellisiä kansioita.

Tiedän, että hyvin pian HERRA tulee näyttämään todella paljon kansioita tästä Herätyksestä, joka on Keniassa. Uudelleen, näen Kokouksen, jossa hyvin paljon lääkäreitä esittelee todella paljon kansioita, monia kansioita. Nämä ovat kansioita sairaista, jotka ovat nyt parantuneet ja heidät on uudelleen tutkittu eri sairaaloissa.

Joten tämä Herätys on vasta alkamassa. Se tulee olemaan iso, se on jo liian iso. Jo nyt on niin paljon parantumisia kaikkialla. Ne kasvaimet, jotka ovat hävinneet, ovat todella shokeeraavia! Katsoessasi kuvia niistä suurista kasvaimista ja kuinka ne kutistuivat HERRAN voimasta ja kuivuivat pois, jopa ne, jotka olivat avonaisia; se on shokeeraavaa!

Ja HERRA sanoo, että nämä kansiot tullaan näyttämään HERRAN edessä. Näen paljon kansioita; paljon vaaleansinisiä kansioita. Siellä sisällä on arkistoja ja lääkärit lukevat jokaisen kansion; Aids-sairauksia, leukemiaa, korkeaa verenpainetta, kaikkea; kaikki, jotka ovat parantuneet. Erityyppisiä syöpiä, kaikki, jotka ovat parantuneet. Näen paljon kansioita.

Joten tämä on Siunattu aika, jolloin suuri suuri, historiallinen Herätys on seurakunnassa. Ja te muut kansakunnat, HERRA luokoon teihinkin tämän nälän, jotta näkisitte tämän Jälkimmäisen Herätyksen ennen meidän HERRAMME ja Pelastajamme, JEESUKSEN KRISTUKSEN Tulemusta. Shalom."

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 26.10.2016. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)