HERRAN SANOMA SUOMELLE: Viisaat vs. tyhmät neitsyet - Profeetta Dr. Owuor

VÄKEVÄ KESKIYÖN HETKI -KONFERENSSI SUOMESSA 2015 - PROFEETTA DR. OWUOR (Osa 3)

(SUOSITTELEMME LUKEMAAN PDF-LEHDEN TÄSTÄ LINKISTÄ!)

 

Kiitos hyvin paljon. Halleluja! Rukoilkaamme heti JEESUKSEN Nimessä.

 

ISÄ, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Auktoriteetti kuuluu Sinulle ja Kirkkaus kuuluu Sinulle. Voima ja majesteetti on Sinun. Ja HERRA me julistamme täällä tänään Helsingissä, että ei ole muuta Jumalaa Taivaiden yllä, Taivaassa, Taivaiden alla, maailmassa, maan alla, merten alla, vuorien alla. Sinä olet kaikista Korkein JUMALA. Ja me kiitämme ja arvostamme Sinua JEESUKSESTA, että valitsit antaa meille Ainokaisen ja rakkaan Poikasi, jotta me, jotka olimme syntisiä ja kuolevaisia, voimme lopulta kokoontua keskustelemaan sisäänpääsystä Sinun iankaikkiseen Valtakuntaasi. Olkoon Kirkkaus Sinun. HERRA, pyydän, että otat kiinni heidän sydämensä, jotka katsovat tätä TV:n kautta ja jotka ovat kokoontuneet tänne, jotta he kuulisivat nämä asiat, että voit avata heidän hengelliset korvansa, hengelliset silmänsä, jotta he voivat valmistaa kirkkaan ja pyhän tien heidän sydämissään MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, jotta he voivat hylätä synnin ja valita JEESUKSEN. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.

 

Halleluja! Istuutukaa HERRAN väkevässä Läsnäolossa. Halleluja! Haluan aloittaa arvostamalla Suomen TV7:ää, ja TV7:n johtaja on täällä tänään. Kiitos hyvin paljon, että teitte töitä tämän ohjelman eteen, jotta tämä sanoma voi tavoittaa monet ihmiset. Kiitos, HERRAN Nimessä.

Aloitimme keskustelun eilen. Tässä keskustelussa HERRA puhui tulevista tapahtumista. Kun yhdistät eilisen ja tämän päiväisen keskustelun, voit nähdä sen etuoikeutetun paikan, jossa seurakunta on. Seurakunnalla on tällä hetkellä ainoa uskonto, jonka perusteella seurakunta saa tietää asioista, ennen kuin ne tapahtuvat. Halleluja! Puhuimme siis asioista, joita tulee tapahtumaan. Ja tämä keskustelu keskittyy tähän loputtomaan teemaan, seurakunnassa meneillään olevaan Jälkimmäiseen Vierailuun. HERRA käyttää tätä herättämään ja jouduttamaan uskovien sydämiä, jotta he voisivat ymmärtää, että tässä on nyt kyse ajasta. Tehdessäsi yhteenvedon asioista, joita olemme nähneet eilen ja tänä aamuna, näet että HERRA puhuu ajasta. Toisin sanoen, kiireellisyydestä valmistautua, valmistautumisen ripeydestä ja Hän puhuu myös pelastuksen laadusta. Valmistautuessamme nyt, laatu on avainasemassa.

Näet myös kaikissa keskusteluissa HERRAN huutavan seurakunnan puoleen. HERRA sanoo, että tuossa tilassa et pääse sisälle; sinun täytyy uudistua. Sanoma, jonka puhuin tänä aamuna, opettaa sinulle pääasiassa JEESUKSEN Sanoja. JEESUS puhuu keskiyön hetkestä. Teemme tiivistelmän siitä, mitä kuulimme tänä aamuna.  Kuulemasi sanoma kiinnittää huomiosi ja sytyttää uudelleen mielesi ja ymmärrät, minkälainen on JUMALAN Valtakunnan tulemus. JUMALAN hallituskauden tulemus, JUMALAN Valtakunnan tulemus; tulemus, josta MESSIAS puhui keskiyön hetken vertauskuvassa, ja jolle Kirkkaus on tullut valmistamaan tietä - tämä JUMALAN tulemus ei tule olemaan meidän ehdoillamme. Se tulee olemaan JUMALAN ehdoilla. Toisin sanoen, Hän sanoo meille, että me emme voi itse ajoittaa MESSIAAN tulemusta. Tästä syystä Matteuksen evankeliumin luvun 25 jakeesta 13 tuli avain. 

Nyt, kuunnelkaa kallisarvoiset ihmiset. Kaikki liittyy tähän julistukseen, että MESSIAS on tulossa. Ja koska olemme viisaita, me voimme valmistautua. Halleluja! Haluan nyt jatkaa siitä, mistä kuulimme tänä aamuna. Eilen kuulimme, mitä HERRAN Kirkkaus puhuu HERRAN huoneelle tänä hetkenä. Kirkkaus julistaa keskiyön hetkeä, MESSIAAN tulemusta ja Hän puhuu Verestä. Tänä aamuna me näimme, että Pyhä Henki on keskiössä tässä valmistautumisessa. On kaunista, että HERRA JEESUS antoi meille myös ohjeen keskiyön hetkeen, valmistautumiseen keskiyötä varten. Kun HERRA JEESUS puhui valmistautumisesta keskiyön hetkeä varten, Hän korotti Pyhän Hengen, Pyhän Hengen roolin tänä hetkenä seurakunnassa. Hän toi myös huomioomme sen, että viisaat neitsyet ovat vieläkin täällä maailmassa. Tiedän, että ylöstempaus tapahtuu pian; olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen ja seurakunnan Taivaaseen ottamisen! Mutta vielä tällä hetkellä seurakunta on täällä. Vielä on siis todellinen mahdollisuus valmistautua, ja siunattuja ovat nuo kansakunnat, jotka valmistautuvat.

Lukiessasi Ilmestyskirjan lukua 19:6-9, jakeessa 9 näet yhteenvedon, missä Hän sanoo: Autuaita ne, jotka ovat kutsutut hääaterialle. Näet Hänen määrittelevän uudelleen siunauksen ja antavan uuden määritelmän sille, mitä on olla siunattu. Hän sanoo, vain ne ovat siunattuja, jotka ovat kutsutut hääaterialle. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee varmistaa; jos elämässämme on mitään siunauksia, niiden tulee olla ankkuroituneena tähän hääjuhlaan. Halleluja! Näimme myös, että JEESUS antoi meille määritelmän siitä seurakunnasta, joka pääsee sisälle. Ennen kuin menen seuraavaan asiaan, haluan vielä käsitellä muutamia asioita tästä keskustelusta, jota HERRA käy kanssamme; siis JEESUKSEN sanoista. Kuinka mahtavaa saarnata JEESUKSESTA ja Hänen tulemuksestaan! Olemme nähneet JEESUKSEN sanovan JUMALAN Valtakunnasta, että kun Hän tulee, Hän tulee vapauttamaan JUMALAN Valtakunnan tähän maailmaan; Hän on JUMALAN Valtakunnan Sanansaattaja. JUMALAN Valtakunnan tulemukselle tulee olemaan tunnusomaista valtava shokki, niin kuin näimme tyhmät neitsyet ja viisaat neitsyet -vertauskuvassa, miten shokki ja pelko tulivat odottamattomalla hetkellä.

Hän myös mainitsi meille, että JUMALAN Valtakunnan tulemus tulee tuomaan suuren erottelun. Hän sanoo, että viisaat neitsyet tulevat erottautumaan tyhmistä neitsyistä; Hän tulee jakamaan heidät ja ottamaan vain yhden ryhmän. Suuri jakautuminen tulee tapahtumaan. Halleluja! Huomenna tulee olemaan Parantumiskokous; olen nähnyt tiettyjen asioiden tapahtuvan huomenna. On siis aina tärkeää laskea perustus Herätykselle, pyhyyden perustus, jotta Herätys voisi kestää ikuisuudesta ikuisuuteen ja että Herätys voisi olla vahva, ei heikko. Halleluja! Sillä monet herätykset ovat tulleet ja romahtaneet, sillä ihminen on syönyt ja tuhonnut ne, eikö? Matteuksen evankeliumin luku 24:40-42. Hän sanoo:

40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.

Halleluja! Näette, että tällaista JUMALAN Valtakuntaa olen tullut julistamaan. Me näimme sen suuren nuhtelun, joka tapahtui tänä aamuna, kun HERRA nuhteli seurakuntaa Suomessa ja seurakuntaa Euroopassa. Hän sanoi, kuinka ette näe, että kun tulen, otan ainoastaan viisaat neitsyet, viisaan seurakunnan ja jätän sen toisen seurakunnan. Hän sanoo, että tämä on nuhtelu tälle seurakunnalle, jolla on taipumus sisällyttää tarpeettomasti kaikkea maailmasta tulevaa pelastukseensa. Mutta näemme nyt myös, että Hän oli jo aiemmin sanonut liittyen JUMALAN Valtakuntaan, että tulen luomaan suuren erottelun ja suuren jakautumisen. Sillä tiedän, että Suomessa te sanotte, minun perheeni, minun ystäväni, haluan pitää heidät, rakastan heitä, haluan mennä heidän kanssaan Taivaaseen; he ovat olleet hyvää seuraa ja he ovat aina olemassa minua varten, eikö? Halleluja! Luukkaan evankeliumi 17:34-36:

34 Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 

Voit myös lukea Matteuksen evankeliumin luvun 10:34-36. Katsotaan, mitä Hän sanoo:

34 Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. 35 Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan; 36 ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa.

Halleluja! Tästä HERRA puhuu. Hän sanoo, että valmistautuminen JUMALAN Valtakuntaa varten on henkilökohtaista; et siis voi mitenkään jakaa JUMALAN pelkoa sydämessäsi toisen ihmisen kanssa. Voit saarnata siitä heille, mutta et voi pakottaa JUMALAN pelkoa heille. Tässä kaikessa HERRA siis korottaa HERRAN pelon. Haluan tuoda esille syvempiä käsityksiä sen seurakunnan ominaisuuspiirteistä, joka tulee pääsemään sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Kun HERRA sanoo, että viisi heistä oli tyhmää ja viisi viisasta, mitä Hän tarkoittaa? 1. Korinttolaiskirje 3:19. Halleluja! Viisi heistä oli siis tyhmää ja viisi viisasta. Haluan katsoa tyhmiä neitsyitä täydentääkseni sen yhteenvedon, josta puhuin aamulla. Hän sanoo:

19 Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa";

Mitä HERRA tarkoittaa, kun Hän sanoo, että viisaat neitsyet pääsevät sisälle. Voisiko olla, että oli kyse vastakohdista? Että viisaat neitsyet olivat tyhmiä tämän maailman silmissä, he eivät olleet viisaita tämän maailman silmissä. Uskon, että on parempi olla tyhmä nyt, niin että sinut julistetaan viisaaksi tuona päivänä. Halleluja! Haluan jakaa teille sen seurakunnan ominaisuuspiirteitä, joka pääsee sisälle, jotta voisit olla tämä seurakunta. Sillä tämä seurakunta on vieläkin täällä maailmassa. Hän sanoo, että se seurakunta, jonka Hän julisti tyhmäksi tuona päivänä, oli itseasiassa näinä päivinä viisas tämän maailman viisaudessa. Katsoessasi KRISTUKSEN seurakuntaa maailmanlaajuisesti tänä päivänä; syy miksi HERRA on lähettänyt minut kansakuntia ja seurakuntaa varten on se, että seurakunta on liian viisas tällä hetkellä. Se on liian viisas ihmisfilosofiassa, ihmisteologiassa, ihmisteorioissa, kaikenlaisissa koulukunnissa, ihmisparadigmoissa, ihmismalleissa. Se on aivan liian viisas näissä asioissa. Joku tulee teidän luoksenne ja sanoo, löysin Jumalan siunausten salaisuuden seurakunnassa. Olen löytänyt, että salaisuus on luvussa 58; kun kylvän 580 euroa, 5800 euroa tai sen lukuisen siemenen, saan tiettyjä hyötyjä. HERRA sanoo, että tämän maailman viisaus tullaan julistamaan tyhmyydeksi tuona päivänä! On hyvin tärkeää, että tiedämme, minkälainen seurakunta pääsee sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Hän sanoo, että tämän maailman viisaus julistetaan tyhmyydeksi tuona päivänä!

 

HERRA nuhtelee nukkuvaa Suomen seurakuntaa

Kun Hän sanoo, että, he tulivat uneliaiksi ja nukahtivat, miten se liittyy tämän päivän seurakuntaan? Luen teille Sanan paikan Luukkaan evankeliumin luvusta 22:39-45. Voit lukea tämän myöhemmin, selitän tämän teille. Tässä määritellään KRSITUKSEN morsian Suomessa. Tämän Sanan kohdan mukaisesti tapahtuu Taivaallisen seurakunnan identifioiminen myös Helsingissä; modernissa, postmodernissa, ultramodernissa Helsingissä. Hän sanoo Luukkaan evankeliumin luvussa 22:39-45, odottakaa minua täällä, menen rukoilemaan tuonne. Ja kun Hän tuli takaisin ja löysi heidät nukkumassa ja uneliaina, Hän nuhteli heitä hyvin vakavasti. Ensimmäinen asia, jonka tässä näet on, että HERRA nuhtelee uneliaisuutta ja nukkumista seurakunnassa. Voisiko olla, että tämän päivän seurakunta on unelias ja nukkuu?

Monesti matkustaessani huomaan, että taivaalla on monia tuhansia, kymmeniä tuhansia lentoja. Te ette tiedä, kun olette täällä alhaalla, mutta kymmeniä tuhansia lentoja menee kaiken aikaa yläpuolellanne; miljoonat ihmiset matkustavat tuolla yläilmoissa. Ja huomaa, mennessäni lentokoneeseen ja istuutuessani alas, en ole koskaan kuullut kenenkään julistavan lentokoneessa: ”Naiset ja herrat, meillä tulee olemaan hyvä lento ja ennen kuin palvelemme teitä, haluamme teidän muistavan yhden asian. Pitäkää tämä mielessänne, että MESSIAS on tulossa!” Kukaan ei sano koskaan näin. Ja kun katson kaikkia niitä ihmisiä lennon aikana, ymmärrän, että he kaikki nukkuvat. He eivät ole heränneet siihen tietoisuuteen, että MESSIAS on tulossa! Näet siis nukkuvan seurakunnan. Kävellessäni Helsingin katuja ja mennessäni ravintolaan, en ole koskaan nähnyt jonkun hyppäävän pöydän päälle ja sanovan: ”Kuunnelkaa naiset ja herrat, antakaa kun kerron teille. Kun nyt syötte lounastanne, muistakaa, että MESSIAS on tulossa!” Ja kun katson ympärilleni koko ravintolaa, totean, että hei, kaikki nämä ihmiset ovat nukkumassa! HERRA nuhtelee nukkuvaa maailmaa!

Jos menet toimistoihin hallitusrakennuksissa, kukaan ei pysäytä ihmisiä aamulla ja sano, ”Hei, voimmeko ensimmäiseksi puhua MESSIAAN tulemuksesta tänään?” Kukaan ei tee tällä tavoin. Tämä on siis nukkuva maailma. Kuunnelkaa HERRAN rohkaisua! HERRA rohkaisee ja kehottaa kaikkia teitä, jotka istutte täällä tänään, älkää nukkuko! Te ainakin tiedätte! Mennessänne toimistoihinne tulevalla viikolla, missä maassa olettekin tai missä kaupungissa olettekin Suomessa, kävellessänne sinne, te olette ainakin tietoisia siitä, että Jälkimmäinen Kirkkaus on vieraillut. Ja te tiedätte ja ymmärrätte mielessänne, että te olette erilaisia kuin nuo toiset. Näemme siis JEESUKSEN nuhtelevan nukkumista seurakunnassa. Tämän löydät Matteuksen evankeliumista lukiessasi luvusta 13 jakeesta 24 eteenpäin. Me emme lue sitä nyt, vaan annan teille yhteenvedon. Huomaat, että kun seurakunta menee nukkumaan, vihollinen tulee ja kylvää sinne pahan siemenen. Haluan siis kysyä sinulta, voisitko sinä olla se nukkuva seurakunta? Muistakaa, että tulen siksi, että voisin herätellä nukkuvan seurakunnan. Mistä tiedät, oletko sinä se nukkuva seurakunta, jota HERRA nyt nuhtelee? JUMALAN Kirkkaus on tullut nuhtelemaan tätä nukkuvaa seurakuntaa!

Onko sinun pelastukseesi sekoittunut rikkaruohoja, pahuutta ja jumalattomuutta? Sinä olet uudestisyntynyt tänään, mutta huomenna olet ateisti, huomenna siis elät kuin ateisti.  Juuri tämä on luopumuksen ongelma seurakunnassa. Luopumus Suomen seurakunnassa on luonut nämä kaksi seurakuntaa, joista JEESUS puhui. Sillä on olemassa ryhmä peitossa olevia ateisteja, joita kutsutaan salaisiksi ateisteiksi seurakunnassa. He ovat ateisteja ja he ovat piiloutuneet seurakuntaan. Luulet heidän olevan kristittyjä, mutta he eivät edes usko JEESUKSEEN. Teidän tulee olla todella varovaisia, sillä olen opettanut ja puhunut hyvin pitkän saarnan tämän päivän luopumuksesta. Jos rakastat JEESUSTA, niin seuraat JEESUKSEN Sanoja. Hän on pyhä, ja jos sinä rakastat Häntä, seuraat pyhyyttä, koska rakastat Häntä. Mutta jos tuot mukaan kaikkia näitä asioita, joita näet seurakunnassa tänä päivänä, silloin et myöskään pelkää Häntä. Herätelläkseni uneliasta seurakuntaa, kehotan lukemaan myöhemmin Roomalaiskirjeen 13:11-14. Puhun tämän, koska tähtään tiettyyn pointtiin. Näette, mitä HERRA puhuu seurakunnalle. Hän herättää seurakunnan: Mutta yösydännä kuului huuto, ja neitsyet laittoivat lamppunsa kuntoon. Halleluja! Kyllä! Mutta yösydännä kuului huuto. Matteuksen evankeliumin luvussa 12:20 sanotaan:

20 Särjettyä ruokoa hän ei muserra, ja suitsevaista kynttilänsydäntä hän ei sammuta, kunnes hän saattaa oikeuden voittoon.

Nämä viisaat neitsyet olivat tietoisia tästä. Niinpä he herättyään, laittoivat heti ensimmäiseksi lamppunsa kuntoon. Seuraavaksi 3. Mooseksen kirjan luvussa 24:1-4. Hän käskee Moosesta sanomaan Aaronille ja israelilaisille, tuokaa puhdasta oliiviöljyä, joka on tuotettu puristetuista oliiveista. Voit myös sanoa kirkasta oliiviöljyä puristetuista oliiveista. Tämä on erilaista öljyä, sillä se on tuotettu raaoista oliiveista.  Kun poltat sitä lampussa, se antaa kirkkaan liekin ilman savua. Hän käskee Aaronia ja hänen poikiaan pitämään JUMALAN lamppua palamassa jatkuvasti illasta aamuun. Tarkoittaen, tämä on valon JUMALA, ja Hän vihaa pimeyttä. Valon JUMALA, joka vihaa pimeyttä, käskee juuri nyt seurakuntaa ammentamaan tästä esittelemästäni JUMALAN Kirkkauden Jälkimmäisestä Voitelusta (osoittaa JUMALAN Kirkkauden Pilven kuvaa). Tämä Kirkkaus tulee myös voitelemaan seurakunnan. Keniassa HERRA on voidellut pastorit, ja Hän on tullut myös tänne voitelemaan pastorit! Miksi? Koska työtä on niin paljon!

Sinä tarvitset Pyhän Hengen apua tehdäksesi työtä nyt, eikö vain? Tämän hetken jumalattomuus ja pahuus on suuri, mutta suuri on myös sielujen sadonkorjuu, kun Herätys tulee! Olet kuullut +20 miljoonasta lampaasta Keniassa, ja tuo Herätys on tullut nyt myös tänne! Olen julistanut sen HERRAN Nimessä! Mutta Hän sanoo, että meidän täytyy pitää pelastuksen lamppumme palamassa! Tämä on sama vertauskuva, josta JEESUS puhui keskiyön hetkenä: Ei! Menkää niiden luokse, jotka myyvät öljyä ja ostakaa sieltä itsellenne. Tarkoitukseni tässä puheessani on yksinkertaisesti kertoa, mitä JEESUS sanoo. Avaan Hänen Sanojaan nähdäkseni, miltä tuo viisas seurakunta, joka on vielä täällä, näyttää. Sen on sanottava tyhmille neitsyille: Ei! Ei! Menkää niiden luokse, jotka myyvät öljyä ja ostakaa sieltä itsellenne. 

HERRA rakastaa Suomea. Täällä voin mennä syvälle ja opettaa teille aivan kirjaimellisesti. Helpompaa olisi tulla tänne ja julistaa MESSIAAN tulemuksesta ja sitten vain kävellä pois, niin kuin edeltäjäni ovat tehneet. Mutta uskon, että voimme mennä syvemmälle ja valmistaa seurakuntaa. Haluan käyttää tehokkaasti tämän ajan, kun HERRA on tuonut minut tänne. Matteuksen evankeliumin luku 19:21.

21 Jeesus sanoi hänelle: "Jos tahdot olla täydellinen, niin mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua".

Viisaat neitsyet opettivat tyhmille, että ei, öljyä ei ole tarpeeksi meille ja teille. Sen sijaan, menkää niiden luo, jotka myyvät öljyä ja ostakaa sieltä itsellenne. Se, että viisaat neitsyet sanoivat heille, menkää ja ostakaa; onko niin, että tämä viittaa rikkaaseen seurakuntaan? Voisiko se olla Suomi, tämä rikas kansakunta, jolla on rahaa ostaa? Ruotsi, jolla on rahaa ostaa? Tanska, jolla on rahaa ostaa? Iso-Britannia, jolla on rahaa ostaa? Kun viisaat neitsyet sanoivat tyhmille, menkää ja ostakaa, heidän oli täytynyt tietää heidän ostovoimansa. Eilen ollessani täällä hotellissa ja mennessäni nukkumaan, HERRA vei minut koko matkan, aina Keniaan saakka, ja puhui minulle eräästä köyhästä leskestä. Olin lähettänyt hänelle hieman avustusta, sillä tiesin, että hän kärsii. Mutta eilen HERRA vei minut sinne ja kuulin, kuinka hän puhui köyhyydestä. Hänen lapsensa olivat olleet kaksi päivää syömättä. Olin täällä, mutta unessa olin Keniassa ja näin tämän kaiken, myös muut ihmiset, jotka olivat siellä. Eräs silmälasipäinen nainen käveli sisälle. Näin kaiken. Voisiko olla, että nämä köyhät ihmiset, joilla ei ole rahaa, ovat niitä, jotka rakastavat JEESUSTA enemmän tässä sukupolvessa? Yritän kuvailla teille viisasta seurakuntaa, joka pääsee sisälle JUMALAN Valtakuntaan.

Kerroin teille esimerkin kenialaisesta taksista; kenialaiset seuraavat tätä tilaisuutta TV7 Plus kanavan kautta. Puhuin eilen teistä ja teidän kenialaisten erityisistä moottoripyörätakseista. Nämä taksit ovat nimeltään "boda boda". Sanoin, että kun näet jonkun istuvan ”boda bodan” päällä ja ajavan sitä, se voi olla hyvin täyteen lastattu. Takana on yksi henkilö ja toinenkin henkilö ja kolmannella on lapsi sylissään takana, ja he vain ajavat ja kaikki pysyvät kyydissä.  Tällaisella matkalla on turvauduttava hyvin paljon JUMALAAN! Voisiko olla totta, että nämä hyvät tiet, mukavat, sileät tiet ja nämä hyvin varustetut ja nopeat syöpäsairaalat, täydelliset pankkijärjestelmät saavat sinut unohtamaan Jumalan? Kun sinusta tulee maanviljelijä, eläinlääkärit ovat auttamassa sinua uuden teknologian käyttöönotossa; kaikkea on tarjolla.  Viisaat neitsyet sanoivat: Ei! Menkää niiden luo, jotka myyvät öljyä ja ostakaa sieltä itsellenne. Voisiko olla niin, että näin joudutaan sanomaan rikkaalle seurakunnalle, joka ei lopulta tule pääsemään sisälle? Ymmärsittekö, miksi olen tullut tavoittamaan modernia Italiaa, modernia Suomea, modernia Hollantia, modernia Slovakiaa? Kaikki on tasaista. Ajaessasi tiellä, tie on hyvä ja autot on parkkeerattu kotien edustalle, kaikki on hiljaista. On rauha ja on turvallista. Teille sanotaan: Ei! Sen sijaan, menkää niiden luokse, jotka myyvät, ja ostakaa sieltä itsellenne. Voisiko tämä tarkoittaa rikkaita kansakuntia?

 

Oletko varastoinut aarteita Taivaaseen?

Hyvää huomenta, Eurooppa! Kyllä! On uusi heräämisen aikakausi! Joskus elämä voi olla niin tasaista, että sinä et näe, mitä merkitystä JUMALALLA olisi sinun elämässäsi. Silti Keniassa matkustaessani, vaikka matkustaisin johonkin kaupunkiin, tarvitsen JUMALAA, koska joskus tiet ovat todella huonoja. Tarvitsen JEHOVAA koko ajan. Mieluummin olen maassa, joka on todella köyhä, jossa he tarvitsevat HERRAA epätoivoisesti, ja tuona viimeisenä päivänä heidät julistetaan viisaiksi neitsyiksi! En sano, että se on ongelma, että teillä on rikas kansakunta. Sanon ainoastaan, että olen tullut valmistamaan tietä MESSIAAN tulemukselle. Sanon myös, että jos sinulla on minkäänlaista rikkautta, joka tulee sydämessäsi vuoreksi ja estää MESSIAAN kulkemisen sieltä, meidän tulee tasoittaa tämä vuori. Halleluja! Mennään eteenpäin tässä rikkauden asiassa. Menkää ja ostakaa öljyä itsellenne. Sanoinhan, että tänään totuus tulee luoksenne. Luukkaan evankeliumin luku 18:22:

22 Kun Jeesus sen kuuli, sanoi hän hänelle: "Yksi sinulta vielä puuttuu: myy kaikki, mitä sinulla on, ja jakele köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua".

 

Jos sinun elämässäsi on vähintäkään vuorta itsesi ja JEESUKSEN välillä, Hän sanoo, hankkiudu siitä eroon, sillä JUMALAN loistelias, iankaikkinen Valtakunta on tulossa! Määrittelen teille KRISTUKSEN morsiamen, joka pääsee Taivaaseen, sillä tiedän, että tämä seurakunta on vieläkin täällä maailmassa. Tarkastellaan tämän seurakunnan erityispiirteitä ja katsotaan itseämme ja kysytään, näytänkö minä seurakunnalta, joka pääsee sisälle? Tehdessäni tällä tavoin vietän laatuaikaa Suomen seurakunnan kanssa! Sillä puhun nyt todellisesta sisälle pääsystä! Matteuksen evankeliumin luku 6:19-21, Hän sanoo:

 

19 Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. 20 Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. 21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.

 

Ilmestyskirjan luvussa 6:5-6 HERRA antaa käskyn mustan hevosen ratsumiehelle ja sanoo hänelle: Kun menet tuonne alas ja näet öljyn ja viinin seurakunnan, sen seurakunnan, joka kantaa öljyä ja toimii uuden viinin alla ja on siitä juopuneena. Se on juovuksissa; he kysyivät Pietarilta, miksi te ihmiset olette juovuksissa, vaikka kello on vasta yhdeksän aamulla? Tämä on seurakunta, jolla on öljyä ja joka on myös juovuksissa, sillä uusi viini virtaa ja toimii siellä. Hän sanoo, kun löydät tämän seurakunnan, varjele sitä, suojele sitä, pidä huolta siitä. Miksi? Koska tämä on Taivaan seurakunta; tämä seurakunta pääsee sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on seurakunta, jossa Pyhän Hengen Herätys virtaa. Tämä kertoo sinulle, että kun JEESUS sanoi, mene ja myy kaikki tavarasi ja tule ja seuraa minua. Hän tarkoittaa, että nämä asiat, joita omistatte Euroopassa, eivät ole aarteita. Ne voivat tuhoutua maanjäristyksissä ja tulvissa ja varkaat voivat varastaa ne, ne voivat ruostua. Hän sanoo, sen tähden varastoikaa itsellenne aarteita Taivaaseen, missä varkaat eivät voi varastaa, eikä mikään ruoste voi tuhota. Onko niin, että tyhmät neitsyet, pääasiassa kuvastavat rikkaita seurakuntia, joissa ihmiset ovat rikkaita?

Meidän seurakunnassamme Keniassa, tai voin sanoa myös heidän seurakunnassaan Keniassa, sillä HERRA sanoo, että minä kuulun koko maailmalle, en yksin Kenialle. Pastori Ojares juuri sanoi tänään, että on ihmeellistä nähdä Keniassa miljoonia ihmisiä todella nälkäisinä HERRAN puoleen - nämä ihmiset tulevat toimeen ainoastaan HERRAN nimessä. He tulevat HERRAN kokouksiin lastensa kanssa, ilman rahaa ja ilman Coca Colaa. Heillä ei ole reppua mukana, jossa olisi voileipiä. He vain tulevat sinne HERRAN armossa. Itseasiassa me menemme sinne ja teemme ruokaa naisille ja lapsille. Meidän täytyy mennä ja laittaa nopeasti pystyyn keittiö, jossa valmistamme heille ruokaa, keittoa, puuroa ja kaikkea muuta, sillä heillä ei ole mitään. Mutta he rakastavat HERRAA niin paljon, että joskus se ällistyttää minua! Voisiko olla, että tämän maailman rikkaudet ovat esteenä sinun ja JEESUKSEN välillä? Halleluja!

Tiedän, että monia satoja tuhansia kuuntelee tätä radion välityksellä; olemme laittaneet tämän livenä radioon ympäri Eurooppaa, ympäri Uutta-Seelantia, Australiaa, tämä on nyt suorassa lähetyksessä. Myös teidän lähetyksenne menee kaikkialle maailmaan. JESUS is LORD Radion kuuntelijat ovat joka tapauksessa kuulolla; heitä on normaalisti suuria määriä, satoja tuhansia. Sananlaskut 21, Hän sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: Minä en tunne teitä'. Nyt kuunnelkaahan myös Sananlaskut 21:13:

13 Joka tukkii korvansa vaivaisen huudolta, se joutuu itse huutamaan, vastausta saamatta.

 

Tässä on jotakin! Joka tukkii korvansa vaivaisen huudolta, se joutuu itse huutamaan vastausta saamatta. Voisiko olla, että viisaat neitsyet on seurakunta, joka pystyi tavoittamaan köyhät? Voisiko olla, että tyhmät neitsyet ajattelivat, en välitä. Köyhät huusivat heidän puoleensa ja heillä oli mitä antaa, mutta he eivät antaneet. Heidän sydämensä tila ei salli heidän antaa. Eikö tämä olekin herätyshuuto! Heidän sydämensä tila! Tämä muistuttaa minua Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä. Minä autan seurakuntaa Suomessa identifioimaan viisaat neitsyet. Puhun suurella ilolla, sillä tiedän, että monet ihmiset tulevat pääsemään sisälle JUMALAN Valtakuntaan tämän takia! Paholainen häviää tänään, sillä nyt tulee olemaan uudistus seurakunnassa, uskovien sydämissä!

Jos sinä sanoit, että et välitä, ja tämä köyhä pakolaistyttö tuli köyhästä maasta. Hän ei ehkä kasvanut hyvissä olosuhteissa, eikä hän pystynyt kävelemään kunnolla. Sitten hän sanoi, pyydän, auta minua, talvi on liian kylmä eikä minulla ole talvivaatteita. Mutta sinä kieltäydyit auttamasta tätä pientä köyhää pakolaistyttöä Euroopassa. Se, joka sulkee korvansa köyhien huudoilta, tulee itse huutamaan, "HERRA, HERRA, pyydän, avaa meille!"; ja kukaan ei tule vastaamaan. Tänään sinun kristityn elämäsi tulee muuttumaan! Halleluja! Luukkaan evankeliumin luku 16:19. Siitä eteenpäin Hän puhuu rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta: Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan. Kenellä täällä on yllään purppuraa?

 

19 Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti. 20 Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita 21 ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa. 22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin. 23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan. 24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!' 25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa. 26 Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.' 27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon 28 -sillä minulla on viisi veljeä-todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan'. 29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä'.

 

 

 

 

Oletko ainoastaan Sanan kuulija vai myös sen tekijä?

 

Halleluja! Halleluja! Olkaa varovaisia, kun HERRA lähettää Profeetan luoksenne! Olkaa varovaisia! joskus ihmettelen, sillä tämä ei ole ensimmäinen kertani Suomessa eikä edes toinen kertani, mutta en vieläkään näe Herätystä! Ihmettelen, miksi täällä ei ole Herätystä?

30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen'. 31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."

Kuunnelkaahan minua kaikki. Olen viemässä teitä tänään paikkaan, jossa tulen puhumaan seurakunnista, ihmisistä, jotka JEESUS jo tuomitsi. Hän tuomitsi ne jo ennen viimeisen tuomion päivää. Mitä tulee sisälle pääsyyn JUMALAN Valtakuntaan, sama JEESUS, jota niin paljon rakastat, Hänen täytyy joskus ottaa tuomarin nuija ja bam! Hän sanoo, että joskus Hänen täytyy tuomita. Yksi paikka, josta löydät HERRAN tuomion, on kaupunki, jota kutsutaan JEESUKSEN kaupungiksi, Kapernaumiksi. Hän sanoo, Kapernaum, jos ne ihmeet, jotka ovat tapahtuneet teille - ne sokeat silmät, jotka ovat avautuneet teidän luonanne ja ne rammat jalat, jotka ovat lähteneet kävelemään teidän luonanne - jos ne olisivat kävelleet Sodomassa ja Gomorrassa, he olisivat rakastaneet JEESUSTA ja tehneet parannuksen säkkivaatteessa ja tuhkassa. Ja he olisivat pysyneet pystyssä tähän päivään saakka. Aloin siis ymmärtää tätä suurta turmiota ja luopumusta. Aloin ymmärtää, että kun sinulle on annettu mahdollisuus todistaa tätä JUMALAN Kirkkautta (osoittaa JUMALAN Kirkkauden Pilven kuvaa), et voi jäädä välinpitämättömäksi! Tulen opettamaan teille jotakin tänään.

Se, että teillä on etuoikeus olla tämän todistajina, vaikka en ole vielä mennyt Venäjälle, Sloveniaan, Ukrainaan, Irakiin, Iraniin, Kazakstaniin, Afganistaniin, kaikkialle. JEESUS kuoli myös heidän puolestaan! En ole mennyt vielä sinne ja silti olen tullut tänne ja olen jakanut tämän teille. Ymmärsin, että on suuri turmio olla osallisena JUMALAN ihmeistä ja mennä takaisin kotiin, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Näin juuri Kapernaum teki, ja HERRA tuomitsi Kapernaumin. Tästä syystä sinulla on vastuu, kun olet osallisena näistä asioista. Halleluja! Voinko mennä eteenpäin? Haluan puhua tästä varoituksesta. Mennessäsi Raamattuun löydät toisen paikan, jossa HERRA puhuu viisaista ihmisistä ja tyhmistä ihmisistä. Haluan todella avata viisaiden neitsyiden identiteetin, jotta kun lähdemme tästä paikasta, minun ei enää koskaan, ei ikinä, tarvitse tulla takaisin. Tämä on väkevä päivä! Askel askeleelta. Minulla on niin paljon jaettavaa teille, mutta tämä on avain, jotta seurakunta voi päästä sisälle. Tämän vuoksi tulen! Matteuksen evankeliumin luku 7. Kun olette siellä, huutakaa, aamen! Kiitos. Jakeet 24-28:

24 Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.

Hän puhuu tässä jälleen viisaasta seurakunnasta. Alat ymmärtää, kuinka nämä viisaat neitsyet elivät elämäänsä tässä vertauskuvassa. Ja koska he ovat vieläkin maailmassa, alat ymmärtää, kuinka sinun tulee elää elämääsi ollaksesi yksi heistä. Hän sanoo, kaikki jotka kuulevat nämä minun Sanani, JEESUKSEN Sanat. Numero 1) kuunnella JEESUKSEN Sanoja. Numero 2) tehdä JEESUKSEN Sanojen mukaan. Kuunnella ja tehdä JEESUKSEN Sanojen mukaan. Jokainen joka kuulee ja sitten tekee minun Sanojeni mukaan, on kuin viisas mies, joka rakensi talonsa kalliolle. Ja Hän sanoo:

25 Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.

Sillä JUMALAN Kirkkaus sanoo: Tämä on minun Poikani, jota minä rakastan, kuulkaa Häntä. Kuulkaa Häntä. Sitten Hän sanoo jakeessa 26: 

26 Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi.

Sade tuli, myrskyt tulivat, tuulet puhalsivat, ja suuressa romahduksessa huone sortui. Kuunnelkaahan minua. Joka kerta mennessäsi Helsinkiin ja katsoessasi rakennuksia, ne ovat kauniita. Et koskaan mene sisälle rakennukseen, etkä koskaan, kun kohtaat ihmisiä portailla, kerro heille, haluan mennä sisälle tähän rakennukseen, mutta kertokaahan yksi asia: Mille perustalle tämä rakennus on rakennettu, onko se rakennettu kalliolle vai hiekalle? Rakennukset aina näyttävät samoilta. Sama asia on seurakunnassa. Et koskaan pysty kysymään tätä ihmisiltä, sillä kaikki näyttävät samoilta seurakunnassa. Et koskaan pysty kysymään heiltä, millä perustalla sinä seisot, seisotko sinä hiekalla vai kalliolla? Kaikki ne näyttävät samoilta, siihen saakka, kunnes myrsky saapuu. Tavallisesti katsoessasi TV:tä saatat nähdä, että tsunami on pyyhkäissyt kaikkien rakennusten yli, mutta näet, että yksi rakennus on pysynyt pystyssä. Kun juokset haastattelemaan omistajaa ja kysyt häneltä, anteeksi, mutta miten sinun rakennuksesi pysyy pystyssä, kun kaikkien muiden rakennukset ovat sortuneet maahan? Hän sanoo, kun tulin tähän kaupunkiin, minulle annettiin rakennusohje ja minä yksinkertaisesti noudatin tuota rakennusohjetta. Ja tänään minä annan teille rakennusohjeen, jotta voit rakentaa rakennuksesi! Rakentaa elämäsi!

Nyt voit nähdä tämän rakennusohjeen, jota viisaat neitsyet käyttivät rakentamaan pelastuksensa. Hän sanoo, kaiva, kunnes kallio tulee vastaan ja aseta perustuksesi sille. Näetkö viisaiden neitsyiden syvällisen elämän? Todella väkevää! Eikö? Hän sanoo, että meidän täytyy tietää, että tämä seurakunta on vielä täällä maailmassa. Ylöstempaus on pian tapahtumassa, mutta tämä seurakunta on vielä täällä! Sanoin teille, että Matteuksen evankeliumin luvussa 25:13 on varoitus, pyydän, älä jää pois MESSIAAN tulemuksesta! Oletko sinä rakentanut pelastuksesi JEESUS-kalliolle?  Oletko niitä ihmisiä, jotka kuulevat ja tekevät? Joskus mennessäni moniin maihin ja pitäessäni Pastorikonferenssin ensimmäisen päivän, tavallisesti naiset ovat pukeutuneet, niin kuin he pukeutuvat; lyhyihin hameisiin, minihameisiin ja kireisiin vaatteisiin jne. Se on moraalitonta, mutta en voi syyttää heitä, sillä kaikkien täytyy aloittaa jostakin paikasta. Mutta sen jälkeen, kun olen nuhdellut syntiä, seuraavana päivänä aina odotan ja katson, ovatko he muuttuneet. Hän sanoo, ne, jotka kuulevat ja tekevät. Jos Sana sanoo, ole pyhä, sillä Minä olen Pyhä, niin muuta elämäsi ja ole pyhä! Jos Sana sanoo, ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA, niin muuta elämäsi! Halleluja! Totuus on tullut, ja olen todella siunattu ollessani täällä. Voimmeko katsoa Jaakobin kirjan lukua 1:21-22, Hän sanoo tässä:

21 Sentähden pankaa pois kaikki saastaisuus ja kaikkinainen pahuus ja ottakaa hiljaisuudella vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi teidän sielunne pelastaa. 22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.

Annanko teille liikaa Sanan paikkoja? On tärkeää lukea Raamattua. Halleluja! Kyllä. Sillä ainoastaan JUMALAN Sana voi ankkuroida teidät syvälle tälle kalliolle. Hän sanoo, Luukkaan evankeliumin luku 11:27-28:

27 Niin hänen tätä puhuessaan eräs nainen kansanjoukosta korotti äänensä ja sanoi hänelle: "Autuas on se kohtu, joka on kantanut sinut, ja ne rinnat, joita olet imenyt". 28 Mutta hän sanoi: "Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat".

 

Halleluja! Ja tämä menee eteenpäin ja eteenpäin, sillä on paljon enemmän Sanan paikkoja. Katsotaan joitakin niistä kaupungeista, joita JEESUS on jo tuominnut. Halleluja! Menenkö liian syvälle kanssanne? Tyhmät neitsyet tulivat, ja Hän tuomitsi heidät ja leikkasi heidät pois. Katsotaan tätä JEESUKSEN luonnetta, jotta sinä saat täyden ymmärryksen HERRASTA, jota sinä niin paljon rakastat. Halleluja! Katson näitä asioita, jotta et tulisi olemaan yksi tyhmistä neitsyistä, ihmisistä, jotka JEESUS tuomitsee. Haluan, että tiedät nämä asiat, jotta voit hyljätä ne ja välttää olemasta tällainen, eikö? Minun tehtäväni on tehdä kovasti työtä ja rakentaa Taivaallinen morsian, KRISTUKSEN morsian, kun vielä on päivä. Sillä yö on tulossa, jolloin emme voi enää tehdä mitään. Menkää ja saarnatkaa tämä perheellenne, saarnatkaa tämä seurakunnillenne ja he tulevat valmistautumaan. Matteuksen evankeliumin luku 11:23-24, Hän sanoo:

23 Ja sinä, Kapernaum, korotetaankohan sinut hamaan taivaaseen? Hamaan tuonelaan on sinun astuttava alas. Sillä jos ne voimalliset teot, jotka ovat tapahtuneet sinussa, olisivat tapahtuneet Sodomassa, niin se seisoisi vielä tänäkin päivänä.

JEESUS tuomitsee ne ihmiset, jotka näkevät JUMALAN ihmeet, mutta eivät tee parannusta. He näkevät JUMALAN ihmeet ja epäonnistuvat tekemään parannuksen. Silloin JEESUS tuomitsee sinut. On aivan kuin olisit syyllistynyt jumalanpilkkaan. Sillä nämä ihmeethän evankelioivat ja puhuvat sinulle JEESUKSESTA. Kyllä! JUMALAN Kirkkauden Pilvi puhuu sinulle! Ihmeet puhuvat sinulle! Kuinka sinä uskallat olla huomioimatta niitä? Kapernaum näki nämä ihmeet, mutta Kapernaum ei tehnyt parannusta. HERRA sanoo, että kun Kapernaum näki nämä ihmeet ja epäonnistui tekemään parannuksen, siksi Sodoma ja Gomorra ovat pyhempiä kuin Kapernaum. Pyhempiä kuin Kapernaum! Eikö tämä ole ihmeellistä? Tämän seurakunnan Suomessa on tehtävä parannus! Olet nähnyt nämä ihmeet ja tiedät, että JUMALAN Kirkkauden Pilvi on tullut ja menet tänä iltana takaisin asumaan sen miehen kanssa, jonka kanssa olette seksuaalisynnissä, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Nämä ovat sen tyyppisiä ihmisiä, jotka JEESUS tuomitsee, niin kuin tyhmät neitsyet. Alat nyt nähdä JEESUKSEN toisenlaisen puolen. Jae 24: 

24 Mutta minä sanon teille: ”Sodoman maan on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin sinun."

 

Jos on jotakin tärkeää, mitä on puhuttu täällä tänään, tämä on yksi niistä. En tiennyt, että JEESUS tuo sinun eteesi ihmeitä ja antaa sinulle vastuun, kun saat todistaa näistä ihmeistä. Ihmeet ja merkit tulevat vastuun kanssa; kun olet nyt nähnyt ne, se on siinä, nyt sinulla on vastuu. Pahin asia, mitä voit tehdä, on, että menet takaisin Helsinkiin ja jatkat elämääsi normaalisti (kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan). Ei! Tämä olisi ongelma! Ilmestyskirjan luku 3:15-17. Minä luen heille ja autan tätä seurakuntaa, sanoo HERRA. Näytän teille, minkälaiseksi ette saa tulla. Minä olen näyttänyt teille jo kaiken sen, minkälaiseksi teidän on hyvä tulla. Nyt taas näytän sinulle seurakunnan, jonka JEESUS sulkee automaattisesti ulkopuolelle, jotta et tulisi sen kaltaiseksi. Hän sanoo, jos olet nähnyt ne ihmeet ja merkit, et voi koskaan, et ikinä, mennä takaisin ja pysyä samana! Et koskaan, et ikinä! Kun nyt menet takaisin kotiisi, kutsu lapsesi illalliselle ja kerro heille, minulla on jotakin kerrottavaa teille lapset, tehdään parannus tänään, lapseni! HERRA on vierailemassa kansakunnissa! Olen juuri nähnyt JUMALAN Kirkkauden vierailevan Afrikassa. Mutta tämä Kirkkaus on tullut seurakuntaan, sillä kaikki me kuulumme KRISTUKSEN ruumiiseen, HERRAN huoneeseen. Halleluja! Aamen. Opitteko jotakin? Tästä syystä tulen! Ilmestyskirjan luvussa 3:15, Hän sanoo:

15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! 16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.

Te, jotka katsotte siellä televisiossa, näettekö sen ihmistyypin, jonka JEESUS tuomitsee? Ihmiset, jotka uudestisyntyvät ja sitten he alkavat heilua pelastuksen ja maailman välillä. Ihmiset, jotka alkavat pilata JEESUKSEN Nimeä. He vastaanottavat HERRAN ja alkavat sitten elää haaleaa elämää, aivan kuin JEESUKSEN Veri Golgatalla ei olisi riittävä vapauttamaan heitä. Hän sanoo, minä olen sylkäisevä sinut suustani ulos. Saksaksi tuo Sanan paikka sanoo, minä olen oksentava sinut suustani ulos. Hän sanoo jakeessa 17:

17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.

Näetkö siis ne ihmiset, jotka JEESUS tuomitsee? Lisätäkseni tähän näkökohtaan, mene Heprealaiskirjeen lukuun 6:4-6, jossa Hän sanoo:

4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet 5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, 6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.

Nämä ovat niitä varoituksia, joita Hän antaa, koskien niitä ihmisiä, jotka Hän on tuominnut. On myös monia muita Sanan paikkoja, kuten Matteuksen evankeliumin luku 12. Mutta en halua mennä enää pidemmälle, haluan vain aloittaa yhteenvedon tekemisen. Kun lähden, olen jättänyt heille Sanan, ja JUMALA tulee auttamaan heitä pääsemään sisälle, eikö? Halleluja! Matteuksen evankeliumin luku 12:31-32, Hän sanoo:

31 Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.

 

Näetkö tästä jakeesta ne ihmiset, jotka JEESUS tuomitsee?

32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

 

 

 

Oletko valmis kohtaamaan MESSIAAN?

 

Matteuksen evankeliumin luku 13:40-43:

 

40 Niin kuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. 41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta,

 

Kallisarvoiset ihmiset, nyt olen opettanut, minkälainen seurakunta sinun ei tulisi olla. Sen sijaan, jos teet Sanan mukaan, tulet näkemään JUMALAN loisteliaan Valtakunnan. Haluan nyt lopettaa yhdellä hyvin yksinkertaisella asialla. Mitä opetuksia me nyt opimme tästä keskustelusta JEESUKSEN ja seurakunnan välillä, koskien keskiyön hetkeä? Mitä opetuksia sinä, joka katsot siellä TV:stä, opit JEESUKSEN Sanoista, koskien keskiyön hetken tulemusta, siis tätä keskiyön hetken keskustelua, jonka aloitimme aamulla? Numero 1) tämän keskustelun tarkoitus on suoristaa ja selventää sitä hämmennystä, joka koskee kysymystä, mitä tarkoittaa olla valmistautuneena MESSIAAN tulemusta varten. Eikö tämä olekin todella voimallista! On kuin sinulle olisi kerrottu, valmista tämä paikka, valmistaudu, huomenna tänne tulee ihmisiä presidentin linnasta. Alatte valmistautua, laitatte koristelut ja kaikki paikoilleen ja kaikki on hyvin. Joitakin ihmisiä on tulossa presidentin linnasta.

 

Sitten yhtäkkiä, kun olet saanut tämän valmistelun päätökseen ja haluat päästää tiimisi takaisin kotiin, silloin sanansaattaja tulee ja sanoo: ei, ei, ei! Olen kuullut, että itse presidentti on tulossa huomenna! Ja vastaat, mitä oikein tarkoitat? Emme ole vielä valmistautuneet kunnolla, aloitetaan nyt valmistautua! Tämä on se, mitä HERRA on tehnyt tänään! Kun ajattelit, että olit jo valmistautunut, niin Hän tuli poistamaan sekaannuksen sekä hämmennyksen ja sanoi, pyydän, valmistautukaa nyt todella hyvin! Aloittakaa alusta! Juuri tätä HERRA on tehnyt tänään. Kun luulit, että olit jo valmistautunut, Hän tuli kertomaan sinulle, annahan kun näytän sinulle sen seurakunnan, joka pääsee sisälle. Annahan kun näytän sinulle sen JEESUKSEN, joka on tulossa, joskus Hän on myös tuomitseva. Hän, joka kukisti kuoleman!

Annahan, kun jaan tämän TV:ssä. Erään kerran rukoilin ja sitten menin nukkumaan. Käsittelin rukouksessani joitakin asioita; rukoilin monien sairaiden puolesta, rampojen ja muiden ja pyysin Häntä vastaamaan minulle. Tuona yönä Hän Itse tuli alas ja seisoi sänkyni vieressä. Kirkkaus, joka kulutti tuota taloa, tuota huonetta! Se oli valtava Kirkkaus, en tiedä, kuinka monta kertaa auringon kirkkaus. Herätti myös paljon pelkoa, kun Hän seisoi siinä, ja oli aivan kuin tulen lieskat olisivat tulleet Hänen silmistään! Tietysti Hän puhui minulle tästä. Sitten Hän tuli sanomaan minulle: Taistele! Jatka taistelua! Herätessäni aamulla minua ihmetytti ja ihmettelin, tunteeko seurakunta edes Hänet todella, Hänet, joka voitti kuoleman ja lukitsi tuonelan? Vastaus on: Ei! Sillä seurakunta Euroopassa kohtelee JEESUSTA kuin isoveljenään tai nuorempana setänään.

Yhtenä kertana, kun HERRA kutsui minua, Hän vei minut unessa erääseen huoneeseen ja tuo huone oli kuin saarnastuoli, kuin Alttari, avoin alue, mutta sen toisella puolella oli ovi. Siellä oli todella suuri puinen tuoli, aivan kuin Valtaistuintuoli ja Hän, joka puhui kanssani, kertoi minulle, että HERRA tulisi juuri ilmestymään tuosta ovesta. Muistan, että menin paniikkiin ja itkin. Sanoin: Ei! En ole valmis! Onko seurakunta tietoinen siitä, kuka on tulossa? Erään kerran - ja tämä on kaikkialla YouTubessa - taivaat avautuivat ja valtava Kirkas leijona tuli alas taivaalta. Ja kun Hän tuli 200 metrin etäisyydelle taivaalla, Hän meni makaamaan ja Hän katsoi minua. En ehkä kuvaile teille kaikkea, mutta Hänen kasvonsa ovat todella suuret! Onko seurakunta valmis kohtaamaan MESSIAAN? Tunteeko seurakunta edes MESSIASTA? Onko Hän sinun isoveljesi tai nuorempi setäsi? Huolettomasti, kädet taskussako, kävelet Hänen edessään? Pyydät, Jeesus, Jeesus, okei, siunaa minua. Onko tämä se JEESUS, jota palvot? Tämä HERRA, joka on tulossa, on kaikkien kuninkaiden KUNINGAS! Hän on kaikkien herrojen HERRA! Ja kun Hän tulee, Hän tulee voimassa!

Erään kerran Hän lähetti Johannes Kastajan seisomaan oikealla puolellani ja puhumaan kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Tämä keskustelu tapahtui JUMALAN Valtaistuimen edessä. JUMALAN Valtaistuin oli ympäröitynä vuorimaisella Kirkkaudella peittäen sen. Hän antoi minun ymmärtää, että Hän, JUMALA; joka istuu Valtaistuimella, Istui tällä Valtaistuimella ja myös Karitsa istui samalla Valtaistuimella. Johannes Kastaja alkoi siis puhua minulle MESSIAAN tulemuksesta. Hän sanoi, mene maailman neljään ääreen ja sano heille, valmistautukaa, MESSIAS on tulossa! JUMALAN Karitsa on tulossa! Olen laittanut YouTubeen koko tämän keskustelun, mutta haluan jakaa tämän täällä. Sen jälkeen, kun päätin keskusteluni Johanneksen kanssa, Hän vei minut Israeliin. Tästä syystä, vuonna 2004, aloin profetoida Benjamin Netanyahusta, näistä tapahtumista, jotka näet tapahtuvan Israelille tänä hetkenä. Hän vei minut Israeliin ja näytti minulle nämä tapahtumat, jotka ovat nyt tapahtumassa. Kun tulimme takaisin JUMALAN Valtaistuimen eteen, Johannes Kastaja käveli takaisin Valtaistuimella olevaa Kirkkautta kohden. Kun hän astui sinne, HERRA avasi silmiäni hieman enemmän ja pystyin näkemään Kirkkauden lävitse. Ja kun katsoin sinne sisälle, näin Johanneksen raportoivan Valtaistuimen edessä, voimallisen Kirkkauden Valtaistuimen edessä. Ja tuolla Valtaistuimella istui Hän. Kun Johannes keskusteli Hänen kanssaan, JEESUS kurotti kaulaansa nähdäkseen minut ja näin, että Hänet oli teurastettu. Veri valui Kirkkauden yllä osoittaen, että Hänet oli teurastettu.

Onko seurakunta todella valmistautunut kohtaamaan Hänet? Häntä kutsutaan Ihmisen Pojaksi. Häntä kutsutaan Juudan Heimon Leijonaksi, väkeväksi JUMALAKSI, Ihmeelliseksi Neuvonantajaksi. Annan teille syitä, miksi ja miten valmistautua HERRAN tulemukseen. Toistan vielä; voit ajatella, että olit valmis, mutta kun sinulle sitten kerrotaan, kuka todella on tulossa, voit joutua hämmennykseen. Sinun on riisuttava kaikki elämässäsi ja aloitettava valmistautua puhtaalta pöydältä. Jos itse presidentti on tulossa, sinun täytyy alkaa soitella tapahtuman järjestäjille, että he tuovat erityisen maton presidenttiä varten, erityinen tuoli presidenttiä varten; on siis valmistauduttava alusta alkaen. Kun saatamme päätökseen nämä opetukset, jotka olen opettanut JEESUKSEN keskiyön hetkeä koskevasta keskustelusta, korostan vielä, että opetukset tästä keskiyön hetken vertauskuvasta ovat:

Numero 1) se puhdistaa ilman ja antaa epäämättömän kuvan siitä, mitä tarkoittaa HERRAN tulemukseen valmistautuminen?

Numero 2) kun olet ymmärtänyt, mitä tulevan KUNINKAAN tulemukseen valmistautuminen tarkoittaa, se määrittelee sinulle selvästi, kuinka elää elämääsi siihen saakka, kunnes Hän tulee. Nämä ovat joitakin niistä asioista, joita tuli esille täällä.

Numero 3) se opettaa meille hyvin, hyvin selvästi ja se näyttää meille hyvin, hyvin selvästi sen yhden merkittävän tosiasian, että kaikki ovat itse vastuussa omasta hengellisestä tilastaan.

Tämä opetus on tullut esille täällä. Sanoin, että viisaat neitsyet ovat: nokkela, ovela, tarkkaavainen, harkitseva, terävänäköinen. Annoin teille viisaiden neitsyiden ominaisuuspiirteitä ja sanoin, että kaikki nämä ominaisuuspiirteet perustuvat JUMALAN pelkoon sinun sydämessäsi. Kaikki edellä mainitut hyvät ominaisuuspiirteet kiteytyvät paloon JUMALAN puoleen sinun sydämessäsi, nöyryyteen JUMALAN edessä sydämessäsi, sydämesi katuvaisuuteen (murtuneisuuteen). Sanoin myös pyhyyteen sydämessäsi, sydämesi vanhurskauteen, siihen, että olet sydämessäsi oikeassa asemassa JUMALAN edessä. Sanoin, että näitä asioita et voi jakaa, sillä ne ovat henkilökohtaisia. Voit saarnata niistä, mutta et voi koskaan pakottaa ketään tuntemaan JUMALAN pelkoa, et voi pakottaa heitä. Kolmas opetus, jonka olemme oppineet tänään ja joka liittyy seurakunnan valmistamiseen maailmanlaajuisesti, on, että jokainen ihminen on itse vastuussa omasta hengellisestä tilastaan. Numero 4) kaikki ovat vastuussa ja heidän täytyy mustasukkaisesti vartioida, suojella ja säästäväisesti ja varovaisesti käyttää, mitä tahansa, millä JUMALA on heitä Siunannut, esimerkiksi öljyä.

Sinä olet vastuussa siitä, kuinka käytät voiteluasi. Sillä me kuulimme, että jos viisaat neitsyet olisivat tehneet vakavan virheen ja jakaneet öljyään tyhmän seurakunnan kanssa, tragedia olisi tapahtunut; he eivät olisi päässeet sisälle. Toisin sanoen, Hän sanoo: On riski, että joku varastaa sinulta voitelun, joka sinulla on tänään ja joka on tarkoitettu sinulle itsellesi omaa valmistautumistasi varten. Olet siis itse vastuussa sen varjelemisesta ja siitä, kuinka hyvin käytät sitä. Kaikki ovat itse vastuussa, kuinka he varjelevat voiteluaan ja kuinka he käyttävät varovaisesti, mitä tahansa HERRA on antanut heidän elämänsä ylle. Esimerkiksi, jos HERRA antaa sinulle elämän ja olet elossa tänään, olet koko ajan itse vastuussa, kuinka käytät elämääsi tänään. Sillä jotkut ihmiset eivät ole enää elossa tänään, he ovat kuolleet. Jokaisen on muistettava, että kuolema kohtaa jokaisen joskus. Kuinka sinä siis käytät elämääsi tänään? Kirkastatko JUMALAA elämälläsi? Esimerkiksi, jos HERRA antoi sinulle pelastuksen tänään, kuinka sinä käytät pelastustasi? Tai, jos HERRA antoi sinulle Sanan tänään. Ja muistakaa, että alussa HERRA antoi Sanansa ainoastaan Israelille Siinain vuorella. Tämä tarkoitti, että ainoastaan Israel vastaanotti ilmestyksen JUMALAN pelastussuunnitelmasta. Israel sanoi, meillä on vastuu. Tämä on yksi niistä suurista opetuksista, jonka opimme tänään. Mikä tahansa se lahja onkaan, jonka HERRA antaa sinulle, on se sitten Hänen Sanansa, elämä, Pyhä Henki, pelastus, mikä tahansa se lahja onkaan, kuinka sinä käytät sitä? Halleluja! Voimmeko mennä eteenpäin?

 

Toinen asia, jonka opimme tänään, oli, että tämä keskustelu oli yksi niistä viimeisistä keskusteluista, joita JEESUS puhui, ennen kuin Hän meni Ristille. Voit täyttää tyhjät kohdat itse, voit täyttää loput itse. Kun Hän sai tämän päätökseen, Hän meni Ristille. Halleluja! Olemme myös nähneet, että nämä lamput ovat itseasiassa uskovaisen usko. Se tekee tästä Jälkimmäisestä Vierailusta polttoaineen, joka on tullut tuomaan tulen seurakunnan lamppuihin, sytyttämään teidän uskonne! Olemme myös oppineet, että tyhmät neitsyet itse toivottivat tervetulleeksi rappion, eikä kukaan siis osoittanut heitä pyssyllä ja pakottanut heitä vastaanottamaan rappiota. Ei! Heti siitä alkaen, kun he vastaanottivat HERRAN, he avasivat itse suuren oven rappiolle omaan elämäänsä. Samoin on myös tämän päivän seurakunta toivottanut itse tervetulleeksi rappion elämäänsä. Kukaan ei pakottanut sitä vastaanottamaan rappiota. Olemme oppineet, että kuinka tahansa pieni tämä rappio onkaan, se johtaa aina helvettiin. Et voi sanoa, että se oli vain pieni synti. Ei! Kuinka tahansa pieni synti se onkaan, se saa JEESUKSEN sulkemaan oven sinun edestäsi! Sillä saimme selville, että mitä tulee sisälle pääsyyn JUMALAN Valtakuntaan, niin Heprealasikirjeen luku 12:14 on edelleen voimassa. Siellä Hän sanoo: ”Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä HERRAA”. Näimme JEESUKSEN sulkevan oven tyhmän seurakunnan, syntisen seurakunnan edestä. Tämä tarkoittaa, että kuinka tahansa pieni se rappio onkaan, se itseasiassa vie sinut helvettiin, jos leikit sillä. Sillä tämä Sanan paikka tulee täyttymään.

Me opimme myös, että HERRA sulki oven tyhmän seurakunnan edestä. Hän laittoi oven kiinni ja sanoi: Minä en tunne teitä! Me opimme, että HERRA sanoo: Kaikille on annettu riittävästi aikaa valmistautua. Tulee olemaan täysin anteeksiantamatonta, jos olet valmistautumaton tuona päivänä! Tämän me opimme, kun Hän sulki oven tyhmiltä neitsyiltä. Olemme myös oppineet, että viisaat neitsyet jatkoivat tuoreella öljyllä täyttymistä joka päivä, jotta he pystyisivät kohtaamaan tuon päivän. Päivittäin. Olemme oppineet, että MESSIAS on pian tulossa, ja että meidän täytyy valmistautua ja erittäin hyvin! Meidän täytyy valmistautua erittäin hyvin! Olen nähnyt HERRAN tulemuksen! Pyydän, Suomi ja Eurooppa, valmistautukaa HERRAN tulemukseen! Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen! Mikä minua häiritsi eniten, on että se seurakunta, jonka Hän otti, oli kirkkauden seurakunta, ja se oli jäännös! Tämä häiritsi minua. Uudestaan: Se seurakunta, jonka näin HERRAN ottavan, sen vaate oli loistava ja kuvailin sitä netissä. Sanoin, että se näytti kuin olisi tullut tuhansittain kameran salamavalon välähdyksiä siitä vaatteesta, sieltä käsin missä olin. Mutta minua häiritsi todella paljon, sillä näytti siltä, että Hän ei olisi ottanut koko seurakuntaa. Meidän täytyy siis valmistautua! Sillä Raamattu sanoo, että Hän tuli, eivätkä Hänen omansa ottaneet Häntä vastaan Hänen tullessaan. Hänen omansa hylkäsivät Hänet.

Ja näkemässäni näyssä (unessa), samalla kun Hän katsoo Itseään, Hän ilmestyi oikealle puolelle Taivasta, ennen kuin Hän käveli halki Taivaiden. Tietysti siinä oli myös pasuunan puhallus ja kaikki. Tämä oli todella väkevä näky! Sitten Pilvi avautui. Ja kun Hän ilmestyi taivaan oikealle puolelle, Hän näytti minulle ensimmäiseksi nämä Naulan Lävistykset. Tämä tarkoittaa, että siitä saakka, kun Hän kuoli meidän puolestamme Ristillä, nämä Naulan Lävistykset ovat Hänessä. Kun HERRA ilmestyi, ensimmäinen asia, minkä Hän minulle näytti, oli juuri nämä Naulan Lävistykset. Tämä tarkoittaa, että siitä asti, kun Hän meni Ristille ja kuoli meidän puolestamme, Hän voi nähdä nämä merkit kaikkialla ruumiissaan. Mutta Hän kysyy joka päivä: Hinnan, jonka olen maksanut, sen minä näen, mutta missä on se seurakunta, jonka puolesta maksoin niin hirvittävän hinnan? Sillä kun Hän katsoo seurakuntaa, se on kiireinen muiden ohjelmien parissa; se etsii rahaa, se opettaa ihmisille, kuinka elää parempaa elämää tässä maailmassa. He eivät varaa enemmän aikaa valmistamaan seurakuntaa JUMALAN Valtakuntaa varten ja KUNINGASTA varten. Aivan kuin sotilas, joka meni sotaan ja haavoittui, niin myös meidän HERRAAMME haavoitettiin. Hän tuli takaisin nämä haavat ruumiissaan. Jotkut sotilaat tulevat takaisin sodasta jalat amputoituina. Joillakin käsi on amputoitu. Nämä merkit tulevat osaksi heidän identiteettiään. Nämä merkit, merkit HERRAN käsissä, ovat nyt tulleet osaksi Hänen Nimeään, Hänen identiteettiään.

Toisin sanoen, kun Hän ilmestyi taivaalle ja näytti minulle nämä Naulan Lävistykset Kädessään, onko niin, että HERRA sanoi minulle, juokse Suomeen! Mene Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Järvenpäähän, Jyväskylään, mene Eurooppaan ja kerro heille, että nyt minussa on nämä Naulan Lävistykset, nyt minussa on virhe. Kerro heille, että en voi enää mennä takaisin Ristille, koska minä olen jo haavoittunut. Pyydä, että he nyt vain valmistautuvat sen ensimmäisen Golgatan kautta, jonka annoin heille! Voisiko olla, että juuri näin JEESUS sanoo? Että MESSIAS on jo ruhjottu, eikä Hän voi enää mennä takaisin Golgatalle toista kertaa. Voimmeko valmistautua JEESUSTA varten? Voisiko olla, että Hän sanoi, kun katson seurakuntaa, se on synnissä ja huutaa toista vapautusta? Mutta katso, vaikka haluaisinkin mennä takaisin Ristille, minulla ei ole siihen oikeutta. Onko niin, että HERRA sanoi, katso, kuinka taistelin Käsilläni sinun puolestasi? Tehdään parannus ja valmistaudutaan HERRAN tulemukseen! Voimmeko kaikki nousta seisomaan?

"Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja..."

Te, jotka haluatte vastaanottaa HERRAN, teette hyvin. Toisilla taas kaikki voi olla jo hyvin, ja se on oikein hyvä. Olen jo saanut päätökseen työni. Jos joku haluaa uudistaa liitonsa HERRAN kanssa, nosta kätesi todella korkealle ja toista perässäni erittäin kovalla äänellä, sanokaa:

Väkevä ja voimallinen JEESUS, tänään olen kuullut keskiyön hetkestä. Annan elämäni Sinulle ja vastaanotan Sinut tänään HERRAKSENI ja Vapahtajakseni. Pyydän, anna minulle anteeksi ja vakiinnuta pyhyys minun elämääni. Sytytä Pyhän Hengen tuli sydämeeni ja suojele minun pelastukseni. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.

"Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja..."

ISÄ, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. HERRA, pyydän, että muistat näitä ihmisiä. He ovat sydämessään nälkäisiä tälle Herätykselle. Kun me valmistaudumme Sinun suureen Vierailuusi huomenna, muista heitä minun ISÄNI. Valmista heidät, minun ISÄNI. Valmista heidät vastaanottamaan Sinulta, jotta joka ikinen heistä tulee vastaanottamaan Sinulta, jotta heillä tulee olemaan todistus heidän Elävästä JUMALASTAAN. HERRA, auta tätä kansakuntaa ja auta Eurooppaa. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

 

 

Lähde: Suomen Pastorikonferenssi 26.-27.3.2015 Helsinki ja Espoo. Profeetta Dr. Owuor.

https://www.youtube.com/watch?v=qv7s6rBvobI

 

(TIEDOKSI: KAIKKI HERRAN PROFEETAN KOKOUKSET OVAT AINA ILMAN PÄÄSYMAKSUJA EIKÄ KOLEHTEJA KOSKAAN KERÄTÄ EIKÄ NIISSÄ MYYDÄ MINKÄÄNLAISIA MYYNTIARTIKKELEITA. HÄN AINA HALUAA MYÖS MAKSAA OMAT LENTONSA JA HOTELLINSA EIKÄ HALUA VASTAANOTTAA YHTÄÄN RAHAA ULKOMAAN MISSIOILLAAN)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)