HERRAN SANOMA SUOMELLE: Pyhän Hengen rooli seurakunnassa - Profeetta Dr. Owuor

VÄKEVÄ KESKIYÖN HETKI -KONFERENSSI SUOMESSA 2015 - PROFEETTA DR. OWUOR (Osa 2)
 
(SUOSITTELEMME LUKEMAAN PDF-LEHDEN TÄSTÄ LINKISTÄ!)
 
 
 
http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/1_0.png#overlay-context=sisalto/herran-v%25C3%25A4kev%25C3%25A4-sanoma-suomelle-pyh%25C3%25A4n-hengen-rooli-seurakunnassa-profeetta-dr-owuor
 
Kiitos hyvin paljon, rukoilkaamme heti.
 
 
Halleluja! Kiitos hyvin paljon. Siunaan teitä hyvin paljon HERRAN Nimessä. Eilen aloitimme jo puhumaan HERRAN Kirkkauden väkevästä Vierailusta. Esille tuli hyvin selvästi, että olemme siunattu sukupolvi, joka elää nähdäkseen JUMALAN Kirkkauden. Tätä et voi ottaa pois tältä sukupolvelta. Lukiessasi Raamattua näet, että kun Raamatun apostolit ja profeetat näkivät näkyjä, mitä näinä päivinä tulee tapahtumaan, joidenkin heistä sydämet murskautuivat ja he huusivat HERRAN puoleen. He kysyivät, HERRA, keitä ovat nuo ihmiset? Mikä sukupolvi tuo on, joka saa nähdä Sinun Kirkkautesi Vierailun? Tulemme näkemään nyt hyvin pian, että syy, miksi he ihailivat ja halusivat elää tässä sukupolvessa, on, koska he näkivät Jälkimmäisen Kirkkauden Vierailun tuovan mukanaan niin suuria hyötyjä. Erityisiä hyötyjä niin kuin voima; erityisiä hyötyjä kuten voima voittaa synti, voima tuoda vapautus ja parantuminen, voima nostaa seurakunta, elvyttää seurakunta, ennallistaa seurakunta, korottaa seurakunta, kirkastaa seurakunta kirkastaen seurakunnan kuva ja seurakunnan maine. Niin kuin tulemme hyvin pian näkemään, jotkut heistä olivat nähneet myös sulkeutuneen taivaan aikakauden, kun taivas on sulkeutunut, eikä ole Sadetta. Ja yhtäkkiä he näkevät nyt Avoimen Taivaan. Tämä ällistyttää heitä, sillä he näkivät, että ihmiset odottivat epätoivoisesti Vierailua. Oli kaipaus ja he anoivat: Vieraile luonamme! Kun HERRA sitten vierailee, niin he näkivät elpymisen ja ennallistamisen. Nämä ovat asioita, jotka saivat tuon toisen sukupolven kaipaamaan elää tässä ajankohdassa.
 
Tästä syystä sanon vielä sen, että meidän täytyy olla siunattu sukupolvi voidaksemme elää ja nähdä tämä Vierailu, josta Raamattu puhuu. Ja tälle Vierailulle annettiin rooli, tehtävä, jota tulemme katsomaan tänään. Mikä on HERRAN Vierailun rooli tänä ajankohtana? Eilen puhuin jonkin verran siitä sanomasta, jota HERRA JEHOVA, ISÄ, puhuu seurakunnalle nyt, kun Hän on tullut sisälle seurakuntaan. Puhuin valmistautumisesta keskiyön hetkeä varten. Se mikä tuli esille ja hyvin selväksi ilman epäselvyyttä on, että ISÄ JUMALA on tullut uudelleen ohjaamaan seurakunnan takaisin Veren ja Ristin luokse. Sillä Hän sanoi eilen: Veri, Veri, JEESUKSEN Veri pelastaa vieläkin sieluja ja sillä on yhä tarpeeksi voimaa vapauttaa ihminen synnistä! On ihmeellistä, että jopa silloin, kun tämän ajankohdan Jälkimmäinen Vierailu saapuu, Hän osoittaa vieläkin Ristin uhriin. Toisin sanoen, Hän on tullut uudelleen vakiinnuttamaan JUMALAN säädökset, Veren lait. Tämä oli siis se kaunis sanoma, jonka kuulimme eilen.
 
Sanoin myös, että nämä ovat päiviä, joina HERRA Vierailee kansakunnissa. Joten te, jotka noudatatte JUMALAN säädöksiä, Hän tulee Vierailemaan teidän luonanne. Halleluja! Nämä asiat tulivat hyvin selvästi esille sanomasta eilen. Lukiessamme 2. Mooseksen kirjan lukua 12, Hän sanoi: Jos perhekunta, perhe on liian pieni koko karitsalle, jaa karitsa. Sanoin myös, että tämä on jälleen yksi todistus siitä, kun HERRA sanoi, että uhrikaritsa Golgatalla, JUMALAN pääsiäiskaritsa, oli enemmän kuin riittävä pelastamaan kaikki ihmiset. Hän puhui näistä asioista Israelin ollessa Egyptissä, missä tämä Pilvi Vieraili, kun Israelia oltiin vapauttamassa; tämän Pilven Vieraillessa Mooseksen luona. Hän sanoi, keskiyön hetki on vapautuksen hetki, pelastuksen hetki. Sillä nyt vapautuksemme on meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Hän puhui myös valmistautuneisuudesta, siitä kuinka valmistautua keskiyön hetkeä varten. Näimme myös joitakin Veren lakeja, joista puhuimme. Sinä, joka kunnioitat lakia, Veren armoa. Halleluja! Jos kunnioitat Vanhan Testamentin lakia, niin nyt olen tullut kertomaan sinulle, että uusi armon laki on korkeampi laki. Halleluja! Rakastamme siis lakia, HERRAN lakia.
 
 
 

 

Haluan aloittaa tämän päivän sanoman. Jälleen, sanoin, että löydät tämän profetian nettisivuilta, jossa se on monilla eri kielillä. Tulen lukemaan tämän läpi hyvin nopeasti ja sitten selittämään sen. Tämä on Profetia Hälytys, jonka annoin 4. toukokuuta 2014. Yöllä 4. toukokuuta HERRA puhui kanssani hyvin valtavalla ja epätavallisella tavalla. Näin silloin väkevän JUMALAN näyn, koskien tapahtumia, jotka ovat juuri tapahtumaisillaan. Tuossa näyssä HERRA yhtäkkiä vei minut erääseen paikkaan, jossa Hän pyysi minua katsomaan ylös taivaalle. HERRA vei minut erääseen paikkaan ja tuossa paikassa Ääni puhui Taivaasta ja pyysi minua katsomaan ylös taivaalle. En ensiksi ymmärtänyt katsoessani ylös, sillä luulin katsovani aurinkoa. En voinut katsoa aurinkoa, en pystynyt katsomaan HERRAA, valoa. Sillä katsoessani ylös, valo oli niin kirkas ja sen säteet tulivat sieltä maailman ääriin, maapallon horisonttiin saakka. Sieltä käsin missä seisoin, luulin tämän valtavan Kirkkauden olevan aurinko. Tuo Kirkkaus tuli sieltä koko matkan alas horisontin ääriin. Oli kuin olisin seisonut sädekupolin sisällä. Minulle tämä oli valtavaa, en pystynyt katsomaan ylös, sillä se oli niin kirkas. Luulin sen olevan aurinko. Minua kuitenkin hämmästyttivät nuo säteet. Tässä kirjoituksessa kuulet minun puhuvan säteiden kuvioista. Ne tulivat yhdestä paikasta mennen tähän suuntaan, mennen tuohon suuntaan, aivan kuin kupoli tullen yhdestä keskuksesta.
 
Silloin yhtäkkiä HERRA pyysi minua katsomaan vasemmalle puolelleni, joka on idän suuntaan. Ja kääntyessäni katsomaan vasemmalle puolelleni muistan, että oli jo melkein ilta tuossa väkevässä keskustelussa ja säteet menivät horisontin ääriin, maailman horisontin ääriin. Haluan kuvailla teille sitä, kun katsoin vasemmalle puolelleni tuossa keskustelussa. Luulen, että te olette täällä lähellä merta. Joskus ollessasi lähellä merta, jopa maalla, mutta se näkyy selvemmin ollessasi lähellä valtamerta, merta tai järveä, katsoessani horisontin ääriä kohti, näin aivan kuin olisi tulossa rankkasade toiselle puolelle maapalloa, ehkä järveä tai sen tapaista. Toiselle puolelle olisi siis tulossa illalla myrsky ja rankkasade. Sillä näin, Pjah, pjah! Pjah, pjah! Halleluja! Siellä toisella puolella salamoi ja näin kahdesti Pjah, pjah! Sitten Hän sanoi:
 
KATSO, MESSIAS ON TULOSSA!
 
Sitten HERRA tuli ja otti seurakunnan. Haluan jakaa kanssanne hieman niistä tapahtumista, jotka tapahtuivat sen jälkeen. Sanoin: Katso, MESSIAS on tulossa! Mutta katsokaahan tätä nyt. Sydämessäni Hän antoi minun ymmärtää: Katso, MESSIAS on tulossa, mutta seurakunta tuolla ulkona ei ole valmis. Joten, kahdesti Pjah! Pjah! ja sitten Hän otti seurakunnan. Aivan kuin silloin, kun salamoi ja tuolla puolella tulee olemaan myrsky ja joskus se valaisee taivaan. Sitten Hän otti seurakunnan.
 
Mitä sen jälkeen tapahtui? Tuossa näyssä löysin itseni maasta ja aloin kieriskellä maassa. Kun kieriskelin, kiristelin hampaitani näin ja ulvoin ja itkin, uuuuuu uuuuuu uuuuuu uuuuuu, ulvoin ja kiristelin hampaitani ja kieriskelin maassa. Sitten heräsin. Tämän Profetia Hälytyksen julkaisin netissä. Sanoin, että MESSIAS on tulossa! Anon teitä, valmistautukaa! Haluan keskustella hieman seuraavasta tosiasiasta, jonka HERRA halusi tuoda esille tässä keskustelussa. Herätessäni tarkastin ensimmäiseksi hampaani peilistä, sillä luulin, että olin murskannut hampaani. Miksi? Koska HERRA antoi minun tuntea, mitä ne, jotka tulevat jäämään jälkeen MESSIAAN tulemuksesta, tulevat tuntemaan. Raamattu puhuu itkusta ja hammasten kiristyksestä. En kuitenkaan tiennyt, että Hän laittaisi Palvelijansa tuntemaan ja tietämään, millaista tuona päivänä tulee olemaan. Kieriskellessäni maassa ja kiristellessäni hampaitani ja itkiessäni ja ulvoessani ymmärsin silloin sanoman, jonka HERRA halusi tuoda seurakunnalle. Hän halusi sanoa seurakunnalle, olet kuullut sanottavan: Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Mutta kerron sinulle totuuden. Niille, jotka eivät valmistaudu, kun tuo päivä saapuu, se tulee olemaan peruuttamaton. Tuota päivää ei tulla koskaan saamaan takaisin. Tuo päivä tulee olemaan pysäyttämätön.
 
Olen mennyt maailmaa ympäri ja huomisen jälkeen lähden Brasiliaan julistamaan näitä asioita, joista HERRA puhuu. Mutta rakentaessani tätä arkkia näen paljon itsetyytyväisyyttä. Joskus näen, että kansakunnat eivät välitä. Silti HERRA on sanonut: Rakenna tämä vanhurskauden arkki, rakenna tämä pyhyyden arkki. Mene jokaiseen kansakuntaan ja pyydä heitä: Tulkaa mukaan! Tulkaa sisälle arkkiin rakentamaan sitä kanssani! Sillä päivä on tulossa, jolloin ovi tulee sulkeutumaan! Niin kuin oli Nooan päivinä, niin tulee myös olemaan tuona päivänä. Hammasten kiristely ja itkeminen, mutta liian myöhään, koska se on jo tapahtunut. Muistakaa aina, että Hän, joka kanssanne puhuu, on nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Aivan niin kuin ne monet profetiat, jotka olen antanut ja jotka ovat toteutuneet, aivan kuten ne monet parantumiset, joita näet näissä kokouksissa, HERRA sanoo, niin tulee tapahtumaan myös MESSIAAN tulemus, jonka Hän on julistanut! Kaikkien näiden asioiden on siis tarkoitus rakentaa yksi todistus: Katso, MESSIAAN täytyy tulla! Halleluja! Tämä löytyy siis netistä ja on ilmainen (www.repentandpreparetheway.org). Voit ladata sen koneellesi Pdf:nä ja tulostaa sen monella eri kielellä. Halleluja! Tämä on totuuden hetki seurakunnassa! Tämän takia tulen!
 
Haluan jakaa kanssanne kallisarvoiset ihmiset, hyvin syvällisen ja syvän keskustelun tänään, koskien HERRAN Kirkkautta, tätä Vierailua ja mitä tämä Vierailu sanoo seurakunnalle tänä päivänä. Minulle on paljastettu enemmän ja enemmän, koskien tätä Vierailua. Tämä näyttää olevan aivan kuin loputon teema. Sillä ei ole loppua. Kyllä! Meidän JUMALALLAMME ei ole loppua! Sanoin myös, että omassa luonnossamme meidän olisi täytynyt pitää itseämme arvottomina keskustelemaan tästä Kirkkaudesta. Mutta sen rakkauden tähden; sen rakkauden luonteen, sen rakkauden kallistumisen tähden, jonka HERRA on antanut tälle sukupolvelle, Hän on nyt sallinut meidän keskustella näistä asioista. Jotta meille paljastettaisiin ja jotta olisimme viisaita, koskien pelastusta, jotta olisimme viisaita, koskien JUMALAN Valtakuntaa. Tulemme pian näkemään, että tämä ei ole vain yksinkertainen, pieni asia. Tämä johtaa siihen, että JUMALA kumartaa alas Taivaat, jotta Hän voisi auttaa sinua ymmärtämättömyydessäsi, koskien Taivasta, jotta Hän voisi tuoda ymmärryksesi kapasiteetin JUMALAN pelastukseen liittyvien totuuksien tasolle. Jos JUMALA ei kumartaisi alas loisteliaista Taivaista kohdatakseen meitä, olisimme mennyttä, sillä me emme voi ymmärtää JUMALAN Valtakunnan salaisuuksia. Halleluja! Tämä ei siis ole mikään pieni asia, että JUMALA tulee alas Hänen viisautensa Ylisistä Saleistaan Taivaassa ja tulee puhumaan meille meidän ehdoillamme. Halleluja!
 
Olen sanonut, että joka kerta kun HERRA puhuu, ainoastaan Raamattu on paras viite. Nyt, kun meillä on Raamattu ja HERRA puhuu näin syvällisellä tavalla ja me pystymme laittamaan sen samaan linjaan Raamatun Sanan kanssa ja silloin saamme sanoman. Sanoin myös tämän olevan osasyy sille, miksi Suomen seurakunta on luopumuksessa. Sillä monta kertaa olette kutsuneet tänne ihmisiä ja he sanovat, ”oo, herra sanoi, oo, herra sanoi”?! Ja olet mahdollisesti epäonnistunut laittamaan sen samaan linjaan Raamatun kanssa ja siitä on tullut portti, jonka kautta luopumus voi tulla sisälle seurakuntaan. Mutta nyt on Totuus tullut, jotta voit olla viisas, koskien pelastusta! Halleluja! Sillä vain totuus tekee sinut vapaaksi! Nyt haluan jakaa teille jälleen hieman Mooseksesta, JUMALAN Miehestä ja siitä, kuinka hän oli vuorovaikutuksessa tämän saman Kirkkauden kanssa. Mikä oli se sanoma, joka sieltä tuli, koskien JUMALAN Valtakuntaa?
 
 
 
 
Olen tulossa, sanoo HERRA! Olen iloinen siitä, että minulla on perhe Suomessa. Tämä tarkoittaa, että voin jatkaa ja jatkaa tulemistani tänne, kunnes te pääsette sisälle. Halleluja! Olemme suorassa lähetyksessä TV:ssä maailmanlaajuisesti. Myös Keniassa he katsovat tätä ja he ovat myös kuulolla Jesus is LORD radion kautta maailmanlaajuisesti. Joten tämä on nyt suurta! 2. Mooseksen kirja 33:15-16. Jos teillä on samanlainen Raamattu kuin minulla, väliotsikko jakeesta 12 alkaen sanoo: ”Mooses ja HERRAN Kirkkaus”. Puhumme nyt JUMALAN Kirkkaudesta. Haluan nyt lukea jakeet 15 ja 16 tämän päivän sanomaa varten:
 
15 Hän vastasi hänelle: "Elleivät sinun kasvosi käy meidän kanssamme, niin älä johdata meitä täältä pois. 16 Sillä mistä muutoin tiedetään, että minä olen saanut armon sinun silmiesi edessä, minä ja sinun kansasi, ellei siitä, että sinä käyt meidän kanssamme, niin että me, minä ja sinun kansasi, olemme erikoiset kaikkien kansojen joukossa, jotka maan päällä ovat?" (2. Moos. 33:15-16).
 
Halleluja! Voitte heti nähdä tämän pienen esittelyosan otsikosta, että käytän tätä osuutta esittelemään tämän päivän sanoman. Voitte nähdä selvästi, että aiheen otsikoksi tulee JUMALAN kansan erottaminen. Tässä näet Israelin ja Mooseksen ja heidän kanssakäymisessään HERRAN kanssa kun JUMALAN Kirkkaus laskeutui. Tämä on se rakkaus, jonka JUMALA jakoi heille. Tämä on se Hänen rakkautensa osa, jonka Hän antoi heille. Hän tuli Itse heidän luokseen; Kirkkaus on tullut alas ja he ovat syöneet mannaa Taivaasta; Hän oli puhunut heille ääneen, kuultavalla Äänellä. Nämä rakkauden osoitukset olivat siis tapahtuneet heille. Ja nyt he olivat sitten menossa maailmaan. Silloin Mooses kysyi, olemme nähneet Sinun Kirkkautesi, Sinä olet kävellyt täällä, Sinä olet asunut kanssamme telttamajassa, Sinä olet kävellyt täällä keskuudessamme. Me olemme syöneet leipää Sinun Valtaistuimeltasi, me olemme kuulleet Sinun Äänesi, mutta nyt, kun menemme ulos tuonne maailmaan, jos Sinun Läsnäolosi ei kulje meidän kanssamme, niin pyydän, älä lähetä meitä! Ei! Älä! Me emme ole valmiita kohtaamaan niitä ihmisiä.
 
Tiedämme, että nuo ihmiset ovat hyvin itsepäisiä, he eivät usko. Toisin sanoen, menemmekö me tuonne ulos ja sitten meistä tulee samanlaisia kuin he? Toisin sanoen, Mooses sanoi, Sinä olet tullut alas Kirkkaudessasi, voimalla, ääneen kuultavalla Äänellä ja mannana, jonka olemme syöneet Sinun Kädestäsi ja koko tämän ISÄ JUMALAN väkevän vierailun jälkeen, tuleeko meidän vain mennä sinne ja olla samanlaisia kuin nuo toiset ihmiset? Näettekö, millaisia kysymyksiä Mooses kohtasi? Mooses tiesi jo, että ei ole mitenkään mahdollista, että voit kokea tämän kaltaisen historiallisen tason väkevän Vierailun ja sitten vain menet ja olet normaalisti, niin kuin nuo siviili-ihmiset tuolla ulkona. Ymmärsittekö tämän? En ole päässyt vielä sanomaan, aloittelen vasta. Haluan kuitenkin, että ymmärrätte ne kysymykset, joita Mooses kohtasi. Mooses sanoi, luulen, että tämä on historiallista! Tämä ei ole tavallista, tämä ei ole normaalia. Mooses sanoi, emme tule koskaan, ikinä enää olemaan samanlaisia! Siksi Mooses kysyi, nyt kun Sinun Kirkkautesi on tullut alas ja me olemme syöneet Taivaasta ja kun Sinun Kirkkautesi tuleminen on meille osoittamaasi rakkautta, kerro minulle yksi asia. Mooses oli vastakkain tämän tyyppisten kysymysten kanssa. Sydämensä sisimmässä sopukassa Mooses tiesi, että tämä oli epätavallista. Hän ei tiennyt, kuinka edetä tämän kanssa. Joten kysymys kuului nyt, heidän ollessaan menossa maailmaan; Mooses kysyi, katsoessaan muita ihmisiä, kuinka nuo toiset ihmiset maan päällä tulevat näkemään, että meidät on erotettu heistä? Sillä Mooses tiesi, että JUMALAN Pilven vierailu oli tullut erottamaan Hänen kansansa.
 
Olavia 10 vuotta vaivannut ja elämää vaikeuttanut Menieren tauti on nyt historiaa, kun JUMALAN Miehen rukoillessa HERRA avasi hänen lähes kuurot korvansa kuulemaan! Vaimo tri Venla iloitsee miehensä vierellä. (Suomen historiallinen Parantumiskokous 28.3.2015).

 

Kun Mooses kysyi tämän kysymyksen, kuinka nuo ihmiset tuolla ulkona tulevat tietämään, että olet mielistynyt minuun ja Sinun kansaasi, mielistynyt meihin ja mikä tulee erottamaan meidät heistä, niin tämä on se sanoma, joka on kiinnittänyt seurakunnan huomion tänä päivänä. Sillä monista ihmisistä on tullut kristittyjä ja he ovat kuolleet, eivätkä ole nähneet tätä Vierailua. Mutta nyt sinun, joka olet ollut osallisena tästä Vierailusta, täytyy kohdata tämä kysymys. Me, joiden luona ISÄ JUMALA Itse on vieraillut, mennessämme tuonne ulos, mikä tulee erottamaan meidät niistä muista ihmisistä? Voinko vastata tähän kysymykseen, sillä tämä on se sukupolvi, jonka luona on vierailtu. Tämä on seurakunta, jonka luona on vierailtu - tämän hetken seurakunta. Tiedän, että sanotte, oh, Kenia, kuinka kaunis oletkaan! JUMALA rakastaa sinua! Näen, että JUMALA on vierailemassa luonanne. Kuinka siunattuja olettekaan! Kenia, älä väärinkäytä sitä! Olen kuullut monia asioita siitä. Haluan teidän kuitenkin tietävän, että tämä Vierailu on suurempi kuin yksi maa; tämä on HERRAN vierailu HERRAN huoneen sisällä.
 
Annoin profetian 21. marraskuuta v. 2012 ja kun 31. joulukuuta saapui, niin tämä profetia täyttyi. He ottivat tästä jopa kuvan. Tämä on pääasiassa Parantumiskokous, merkittävä Herätyskokous, tämä on siis Vierailu HERRAN huoneen sisällä Keniassa, Suomessa, kaikkialla. Halleluja! Tästä syystä kaikki me kohtaamme tämän kysymyksen, mitä Hän on tullut tekemään? Mooses kysyi tuon kysymyksen, jota tulen nyt käsittelemään. Mikä tulee erottamaan meidät muusta maailmasta nyt, kun olet vieraillut meidän luonamme? Halleluja! Lukiessasi 2. Mooseksen kirjan lukua 3, vastaan nyt kysymykseen, mikä tulee erottamaan meidät muista ihmisistä? Meidät, joita Sinä olet rakastanut ja joiden luona Sinä olet Vieraillut. Sinä olet rakastanut meitä niin paljon, että olet tullut Itse Vierailemaan meidän luonamme. Mutta mikä tulee erottamaan meidät muista ihmisistä? Tämä on tärkeää. Halleluja! 2. Mooseksen kirja 3:4-6. Hän sanoo:
 
4 Kun Herra näki hänen tulevan katsomaan, huusi hän, Jumala, hänelle pensaasta ja sanoi: "Mooses, Mooses!" Hän vastasi: "Tässä olen".
 
”Tässä olen.” Halleluja! Voinko kuvailla teille tätä? Sama ISÄ JUMALA tulee nyt kuluttavana tulena. Pensas ei pala, mutta se on tulessa. Ja Mooses astui lähemmäs katsomaan. Kun HERRA näki, että Mooses oli mennyt sinne katsomaan, JUMALA kutsui häntä: "Mooses, Mooses!" "Tässä olen". Nyt katsotaan, mitä tapahtui sen jälkeen. Jae 5:
 
5 Hän sanoi: "Älä tule tänne! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä maa".
 
Älä tule nyt yhtään lähemmäs! Riisu nuo kengät jalastasi! Sillä paikasta, missä nyt seisot, on tullut pyhä maa. Tämä on todella voimallista! Nyt, kuunnelkaahan jaetta 6:
 
6 Ja hän sanoi vielä: "Minä olen sinun isäsi Jumala, Aabrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala". Ja Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa. (2. Moos. 3:4-6).
 
Joten näette, että Mooseksen kohdatessa ISÄ JUMALAN Hänen Kirkkaudessaan, siinä on virallinen esittely: Minä olen Aabrahamin Jumala, Iisakin Jumala, Jaakobin Jumala. Silloin Mooses ymmärtää, että tämä on Mega, Grand-Mega Vierailu. Näet myös nuo tapahtumat, jotka tapahtuvat sen jälkeen. Ensimmäiseksi, näet Mooseksen identiteetin muuttumisen. Kun kohtaat tämän ISÄ JUMALAN Kirkkauden, ei ole väliä, oletko Mooses, oletko Keniassa vai oletko Israelissa. Ei ole väliä oletko Suomessa Helsingissä, Itävallassa Viennassa, Kööpenhaminassa, Oslossa Norjassa, Ruandassa Burundissa. Ei ole väliä, oletko Etelä-Afrikassa tai Brasiliassa vai oletko Tampereella, Turussa tai Jyväskylässä. Sillä ei ole väliä. Vain se merkitsee, että kuka tahansa kohtaakin ISÄ JUMALAN Kirkkauden, niin ensimmäiseksi identiteettisi muuttuu. Sen vaikutus on niin valtava, että se muuttaa sinut! Tästä syystä Mooses muuttui nyt Jetron lampaiden paimenesta JUMALAN lampaiden, Israelin paimeneksi.
 
Tämä kertoo sinulle, että saattaa olla, että olit horisontaalisesti keskittynyt, keskittynyt Jetron lampaisiin, tämän maailman lampaisiin. Kun Mooses huolehti Jetron lampaista, Jetron lampaat pääasiassa puhuvat horisontaalisesta evankeliumista, horisontaalisesta elämäntyylistä, horisontaalisesta palvelustyöstä. Halleluja! Horisontaalisesta elämästä; maallisesta elämästä, joka on keskittynyt maalliseen vaurauteen, maallisiin asioihin; minun taloni Helsingissä, minun loma-asuntoni Norjassa, minun työni Suomessa, minun työni Eestissä (joka muuten on hyvin kaunis maa, todella kaunis). Se on siis keskittynyt tähän horisontaaliseen suuntaan. Mutta hänen kohdatessaan ISÄ JUMALAN massiivisen Kirkkauden, näet sen valtavan muutoksen. Näet hänen keskittyvän nyt toisen tyyppisiin lampaisiin, toisen tyyppiseen evankeliumiin, toisen tyyppiseen palvelustyöhön; vertikaaliseen yhteyteen, vertikaaliseen palvelustyöhön, Taivaalliseen palvelustyöhön; Taivaalliseen keskittyvään, Taivaasta ohjautuvaan, Taivaaseen suuntautuvaan, Taivaasta johdettuun, Taivaaseen menevään! Halleluja! Jos siis kysyt, HERRA, mistä nuo muut ihmiset tiesivät, että olet vieraillut meidän luonamme, ensimmäinen vastaus on juuri tässä. Hän sanoo, kenen tahansa, joka kohtaakin ISÄ JUMALAN massiivisen voiman, massiivisen Kirkkauden, täytyy aina muuttua. Kun katsot heitä ja he keskittyivät aiemmin horisontaalisesti, niin nyt näet heidän keskittyvän ylöspäin.
 
 
Marjatta oli kärsinyt osittaisesta halvauksesta 19 vuotta, mutta HERRA muisti häntä ja nyt hän pystyi nousemaan jopa varpailleen ja nostelemaan jalkoja ja käsiä ilmaan! Ylistys JEESUKSEN Veren voimalle! (Suomen historiallinen Parantumiskokous 28.3.2015).

 

Hän sanoo, että maailman ihmisten nähdessä, että et ole enää keskittynyt tähän maailmaan, vaan elämäsi ja palvelustyösi on nyt vertikaalisessa yhteydessä, keskittymisesi on nyt taivaallisissa, Hän sanoo, ihmisten nähdessä tuon muutoksen sinussa, he tulevat tietämään, että sinun luonasi on vierailtu. Tämä on se vastaus. Luuni ovat tulessa! Kansakunnat ovat luissani, olen tulessa! Ymmärsittekö, mitä HERRA sanoo Moosekselle? HERRA sanoo, jos haluat heidän tietävän, että sinun luonasi on vierailtu, heidän tulee nähdä, että sinun elämässäsi on tapahtunut merkittävä, peruuttamaton muutos. Hän sanoo, että sinun täytyy olla Taivaallisiin keskittynyt. Jos he kuulevat puhelinkeskustelusi, he kuulevat sinun sanovan aina, Taivas, Taivas; haluan vain päästä Taivaaseen! Mitä minun tulee tehdä päästäkseni Taivaaseen? Kuinka tämä työ auttaa minua pääsemään Taivaaseen? Taivas. He kuulevat Taivaasta, Taivaasta, Taivaasta, koko ajan Taivaasta! Puhut koko ajan Taivaasta. Kaikki sinun elämässäsi ja palvelustyössäsi on nyt keskittynyt Taivaallisiin. Sitten ystäväsi tulevat ja kysyvät sinulta tai pysyttelevät sivummalla ja puhuvat sinusta, oletko nähnyt hänet? Hän on muuttunut. Eivätkä he ymmärrä, mitä sinulle on tapahtunut.
 
Mooses paimensi joka päivä yleisessä paikassa, mutta kun ISÄ JUMALAN Kirkkaus tulee ja vierailee siinä paikassa - JUMALAN valinnan mukaan, sillä vain Hän päättää missä vierailla - kun JUMALAN Kirkkaus valitsee paikan, missä vierailla, joka oli ennen yleinen paikka, Hän sanoo: Mooses! Mooses! Älä tule yhtään lähemmäs! Riisu nuo kengät jalastasi! Sillä paikasta, missä seisot, on nyt tämän vierailun johdosta tullut pyhä maa. Näen myös, että HERRAN vierailu täällä on HERRAN huoneessa. Toisin sanoen, Hän sanoo seurakunnalle: Suomi! Suomi! KRISTUKSEN seurakunta Suomessa, tässä olen! Älä tule yhtään lähemmäs! Riisu nuo kengät jalastasi, sillä paikasta missä nyt palvot, HERRAN huoneesta, siitä paikasta missä seisot - ja muistatte heprean kielellä HERRAN edessä seisominen tarkoittaa HERRAN palvelemista - KRISTUKSEN seurakunta Suomessa! KRISTUKSEN seurakunta Euroopassa! Älä tule yhtään lähemmäs nyt! Riisu nuo kengät jalastasi! Sillä paikasta, missä seisot juuri nyt, on tämän vierailun tähden, tullut pyhä maa. Ymmärsittekö tämän kauniin sanoman, jonka HERRA antaa seurakunnalle? Hän sanoo seurakunnalle, että juuri nyt on käynnissä vierailu HERRAN huoneessa. On siis käynnissä seurakunnan muutoksen prosessi ja se on ajallaan! Se on tullut ennen ylöstempausta! Se on siis käynnissä ja se on tullut ennen ylöstempausta. Hän sanoo, että sen mekaniikka sisältää kenkien riisumisen.
 
Kengät, joita teillä on tässä kansakunnassa ja Euroopan seurakunnassa, ovat homoseksualismi seurakunnassa. Nämä ovat ne kengät. Olemme suorassa lähetyksessä tv:ssä ja Hän sanoo, että juuri nyt HERRAN huone on massiivisen vierailun kohteena. Tiedättekö, että HERRA voi vierailla HERRAN huoneessa ja jotkut ihmiset eivät ole edes tietoisia, että HERRAN huoneessa on meneillään vierailu? Tämä on tragedia. JUMALA puhuu seksuaalisynnin kenkien poistamisesta HERRAN palvonnan huoneesta. Homoseksualismin kenkien poistaminen seurakunnasta on tätä iankaikkisen muuttumisen prosessia. Väärien profeettojen kenkien poistaminen Suomesta. Ja Hän sulki heiltä oven ja sanoi: Älkää tulko enää takaisin Suomen seurakuntaan! Tämä on se muuttumisen prosessi, josta JEHOVA puhuu. Valheapostolien kenkien poistaminen, modernin liberaaliteologian kenkien poistaminen, uuden teologian, joka hyväksyy nyt kaiken ja sanoo, nyt on ok tehdä näin. Nämä ovat ne kengät, jotka kiinnittävät seurakunnan huomion tämän maailman asioihin. Kengät, joissa mies ja nainen asuvat yhdessä ilman avioliittoa seurakunnassa, asuen yhdessä monia vuosia ilman avioliittoa, vaikka ovat kristittyjä. Aborttien kengät seurakunnassa. On siis monia kenkiä ja tiedät ne itse. Ja jos haluat poistaa ne, niin Pyhä Henki voi auttaa sinua poistamaan ne.
 
Hän sanoo, kun poistat nuo kengät, numero 1) kunnioitat JUMALAN Läsnäoloa. Numero 2) osoitat kunnioitusta JUMALAN Läsnäololle. Numero 3) osoitat nöyryyttä JUMALAN Läsnäololle. Numero 4) osoitat nöyrtymistä JUMALAN Läsnäololle. Numero 5) osoitat syvää kunnioitusta JUMALAN Läsnäololle. Numero 6) osoitat JUMALAN pelkoa JUMALAN Läsnäolossa. Numero 7) kun riisut kengät, osoitat katuvaa sydäntä. Numero 8) kun riisut kenkäsi JUMALAN Läsnäolossa, osoitat nyt, että JUMALAN huone on erotettu paikka. Erotettu. Erottautuneisuus. Tässä voin vielä olla kengät jalassa, mutta tuolla en voi enää pitää niitä. Jos haluan tulla kristityksi ja palvoa tätä JUMALAA, minun tulee riisua ne. Tuon paikan erottautuneisuus. Erottautuneisuus. Joten nämä ovat niitä prosesseja, joista HERRA puhui, jotka tulevat erottamaan seurakunnan muusta maailmasta. Mikä on se oikea mekanismi, jolla nuo ihmiset tuolla ulkona tulevat tietämään, että meidän luonamme on nyt vierailtu? ISÄ JUMALAN Kirkkaus. Sinä riisut nuo kengät jalastasi, koska JUMALA on tullut luoksesi, JUMALA asuu nyt luonasi, JUMALA kävelee nyt sinun keskelläsi. Hän on sisällä telttamajassa HERRAN huoneessa. Sillä yhdessä unessa Hän kirjoitti minulle halki Taivaan. Sen jälkeen, kun Hän oli tullut alas, seuraavassa unessa Hän kirjoitti minulle Taivaalle isoin kirjaimin: SISÄLLÄ TELTTAMAJASSA. Tarkoittaen, että asun, olen tullut nyt virallisesti asumaan HERRAN huoneeseen, valmistamaan seurakuntaa MESSIAAN tulemukseen.
 
 
 
 
Hän sanoo, kun olet riisunut kenkäsi, seuraavien asioiden sinussa tulee muuttua fyysisinä todisteina. Tiedättekö, joskus ajattelen, että Mooses etsi jonkinlaista fyysistä henkilökorttia tai passia mennäkseen ja näyttääkseen heille, katsokaa, olemme syöneet JUMALAN mannaa! Katsokaa, JUMALAN Kirkkauden Pilvi on kävellyt kanssamme! Uskon, että hän etsi jonkinlaista henkilökorttia. HERRA sanoo, että tuo henkilökortti on tämä tässä. Kun olet nyt osoittanut syvää kunnioitusta Minun Läsnäololleni ja riisunut kenkäsi, jotka ovat tallanneet Minun palvontapaikkaani, numero 1) sinun puheesi tulee muuttua; niiden asioiden, joista puhut, tulee muuttua. Numero 2) vaelluksesi tulee muuttua. Numero 3) ystäviesi tulee muuttua. Numero 4) pukeutumisesi tulee muuttua. Sillä juuri nyt näet seurakunnan Suomessa pukeutuvan kuten maailma. Kun menet Keniaan, niin näet, että heidän pukeutumisensa on muuttunut. Kun tuo toinen pukeutumistyyli oli moraaliton, niin nyt kun sinun luonasi on Vierailtu, sinulla on syvää kunnioitusta JUMALAA kohtaan ja näet nyt pyhän pukeutumisen. Näet kaiken osoittavan Taivaaseen. Löydät, että et ole enää kiinnostunut siitä pukeutumistyylistä, mitä maailma edustaa. Suosikki TV-ohjelmasi tulee muuttua. Syömisesi, syömistottumuksesi tulee muuttua. Yhtäkkiä ihmiset työpaikallasi sanovat, mennään lounaalle ja sanot, ei, tänään on perjantai, joka perjantai paastoan. Hetkinen! He sanovat, mikä hänessä on vialla? Ja olet aloittanut tämän käytöksen vasta hiljattain sen jälkeen, kun olet käynyt Keniassa. Ei, kunhan vitsailen. Tottakai tämä Vierailu on myös täällä! Sillä olet aloittanut tämän käytöksen nyt sen jälkeen, kun kävit tässä konferenssissa. Halleluja! Ja sen jälkeen, kun olet nähnyt JUMALAN Kirkkauden.
 
Yhtäkkiä sanot, joka tiistai ja perjantai paastoan. Juomistottumuksesi tulee muuttua; jos olet maistellut viiniä ja alkoholia, niin kuin näet seurakunnan tässä maassa tekevän, yhtäkkiä et halua enää tavata ystäviäsi joka perjantaisen viinin ja pizzan merkeissä. Alat kertoa näille ystäville, että viini ei ole terveellistä teille. Huomioon ottaen sen, mitä viini on tehnyt tuhoten nuoria, en halua sitä enää. Sinun koko tarinasi on muuttunut; se tapa, jolla katsot viiniä - ja rakastit juoda viiniä perjantai-iltaisin ystäviesi kanssa - yhtäkkiä on aivan kuin sinulla olisi toisenlaiset linssit, nyt katsot viiniä aivan kuin se olisi paholainen. Jopa viinin juomisesi on muuttunut. Hän sanoo, jopa katsoessasi ystäviäsi, sen tyyppisiä ystäviä, joita ympärilläsi on, he ovat muuttuneet. Sillä yksi periaate, jota opetan kaikkialla maailmassa Australiasta, Uudesta-Seelannista Suomeen saakka täällä, Kanadaan ja Etelä-Koreaan, joka sanoo: Kävele sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat menossa samaan suuntaan sinun kanssasi. Joten ystäväsi siis muuttuvat. Jos sinulla on ystävä, joka soittelee sinulle aina ja tiedät, että tuo mies himoitsee sinua seksuaalisesti, niin katkaise vain tuo puhelu! Sillä kuinka tämä auttaa minun ikuisuuttani? Kaikki asiat näyttävät liittyvän ikuisuuteeni. Hän sanoo, kun katsot palvontaasi, se tulee muuttumaan. Sinun ylistyksesi on muuttunut.
 
JUMALAN tuli laskeutui Sarin ylle ja vuosia vaivanneet issias- ja hermokivut katosivat. Sari todisti jälkeenpäin pystyvänsä nyt tekemään fyysistä työtänsä ilman kipua. Ylistys Israelin Pyhälle JUMALALLE! (Suomen historiallinen Parantumiskokous 28.3.2015)
 
Saarnaamisesi muuttuu; sanat, joita jaat perheellesi, muuttuvat kohdatessasi tämän Kirkkauden, kohdatessasi ISÄ JUMALAN. Kun ennen tykkäsit saarnata: JUMALA on rakkaus. Älä huoli, on niin paljon armoa. Tämä on 2015, elämme modernia aikaa. Emme ole lakihenkisiä, se kuuluu Vanhaan Testamenttiin. Mitä ikinä saarnasitkaan ennen: Älä huoli, elämme armon aikakautta. Älä huoli, on niin paljon rakkautta. Älä huoli, olemme moderni sukupolvi. Älä huoli, JUMALA ymmärtää; Hän tietää, että emme ole kuin JEESUS, Hän ymmärtää. Nuo asiat, joita ennen saarnasit muuttuvat. Yhtäkkiä alat saarnata perheellesi, seurakunnallesi ja ystävillesi: Ole varovainen, JUMALA on pyhä! Ole varovainen, MESSIAS on tulossa! Ole varovainen, että et menetä Taivaspaikkaasi! Ole varovainen, että noudatat pyhyyttä! Ole varovainen, että valmistat Kirkkauden vaatetta! Nämä asiat siis muuttuvat elämässäsi ja kun ihmiset katsovat sinua - vastaan nyt Moosekselle, vastaan nyt sinulle: Miten ihmiset tulevat tietämään, että meidän luonamme, tämän sukupolven luona on Vierailtu? - Kun ihmiset katsovat sinun pelastustasi, he huomaavat, että sinun pelastuksesi on myös muuttunut. Viimeiseksi, kun he katsovat sinun kohtaloasi, he löytävät, että kun ennen kuljit tähän synnin suuntaan, sinun päämääräsi on nyt muuttunut ja kuljet täysin toiseen suuntaan! Jopa kohtalosi on muuttunut! Kun ihmiset näkevät näiden muutosten tapahtuneen sinussa, myös sen, että kohtalosi on muuttunut, silloin he tulevat tietämään, että tämä seurakunta, nämä ihmiset, heidän luonaan on totisetsi Vierailtu! Halleluja!
 
Tällaisen vastauksen JUMALA antoi Moosekselle. Sillä Hän sanoi seuraavaa. Milloin tahansa JUMALA vierailee tietyssä paikassa, Hän tuo Hänen Taivaallisen Läsnäolonsa tuohon paikkaan. Numero 1) Taivaallinen Läsnäolo. Numero 2) kun ISÄ JUMALAN Taivaallinen Läsnäolo vierailee tietyssä paikassa, Hän pyhittää tuon paikan. Numero 3) kun tuo paikka on pyhitetty, Hän vihkii tuon paikan Itselleen. Numero 4) kun Hän on vihkinyt tuon paikan Itselleen, Hän julistaa tuon paikan pyhäksi maaksi. Myös nyt Hän on vieraillut HERRAN huoneessa. Toisin sanoen, HERRA julistaa erittäin kovaäänisesti maailman neljälle tuulelle: Katso, HERRAN huoneesta on nyt tullut pyhä maa. Numero 4) on siis pyhä maa; Hän julistaa, tämä on nyt pyhä maa. Numero 5) tuossa Vierailun paikassa oleville ihmisille annetaan pyhä toimeksianto, pyhä tehtävä. Mikä on tuo pyhä tehtävä? Noudattaa HERRAN pyhää palvontaa, kenkien pois riisumista, HERRAN pyhää palvontaa. Numero 6) kun he noudattavat tuota pyhää palvontaa ja ovat vastaanottaneet tuon pyhän tehtävän, JEHOVAN palvomisen pyhyydessä. Kun he alkavat nyt palvoa pyhästi, pyhässä palvonnassa, kuulet HERRAN nyt sanovan seuraavaa: Vaikka koko maailma on minun, vaikka olen luonut kaikki kansakunnat, te tulette olemaan Minulle Minun omaisuuskansani. Nyt Hän alkaa erottaa sinut Hänen omaisuuskansakseen. Heistä, jotka harjoittavat pyhää palvontaa, tulee nyt vaalittu omaisuus, JUMALAN valitut. Juuri tätä Kirkkaus on tullut tekemään seurakuntaan. Tätä ISÄ JUMALAN Kirkkaus on tullut tekemään seurakuntaan. Kun olet nyt omaisuuskansa, siitä hetkestä lähtien olet JUMALAN valittu.
 
Olen juuri kuvaillut teille, kuinka JUMALA on tullut Kirkkauden Pilvessään erottamaan Hänen kansansa muusta maailmasta. Toisin sanoen, HERRA sanoo, tämä on seurakunnan vierailun hetki ja tällä vierailulla on todellinen vaikutus seurakuntaan. Siitä täytyy olla todiste sinun elämässäsi. Näet, että Jesajan kirjan luvussa 26:19-21, Jesaja ei ainoastaan puhu tästä Vierialusta, vaan Jesaja kertoo myös tämän vierailun tehtävästä. Näet, että tämän vierailun tehtävä on tallennettu tuon luvun sisälle. Jesajan kirjan luku 26, jakeesta 19 eteenpäin. Hän sanoo:
 
19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille. (Jes. 26:19).
 
Jo yksin tässä jakeessa näet hyvin monia asioita, koskien tätä vierailua. Kun Jesaja näki tämän aikakauden, tämän vierailun, siitä tavasta, jolla Jesaja kuvailee tämän Vierailun kertomusta, voit selvästi nähdä, että Jesaja ei ollut nähnyt vain yhtä aikakautta. Voit nähdä, että Jesaja oli itseasiassa nähnyt sulkeutuneiden taivaiden aikakauden, toisin sanoen kuivuuden. Sitten Jesaja näkee nyt Avointen Taivaiden aikakauden. Se, miten hän puhuu, on aivan kuin hän olisi nähnyt ihmisiä kuivuudessa odottamassa, että heidän luonaan vierailtaisiin, odottaen epätoivoisesti vierailua. Mutta kun tuo vierailu tulee, hän julistaa heille: Nouskaa ja riemuitkaa, sillä vierailunne on nyt tullut! Tämä tarkoittaa, että hän näki nämä kaksi eri aikakautta. Mutta vielä tärkeämpänä hän näki tämän voiman. Hän kuvailee tämän vierailun luonnetta aamukasteeksi, aamun kasteeksi. Hän sanoo, että tämä on se aamukaste. Tiedämme, että tässä kuvailussa saamme paljon sanomaa, sillä tiedämme, että aamukaste on aina lyhytikäinen. Tämä tarkoittaa, että Jesaja sanoi: Olkaa varovaisia! Kun tuo vierailu tulee, se on lyhytikäinen! Se tulee kestämään vain vähän aikaa! Jesaja puhuu myös tuon vierailun voimasta. Hän sanoo: Katsokaa, kuolleenne tulevat nyt elämään tämän vierailun tähden! Joten Jesaja näkee hyvin paljon, koskien tätä Vierailua, sisältäen tämän vierailun ajankohdan, sen luonteen ja sen tarkoituksen. Jakeessa 20 on sen tarkoitus.
 
20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt. (Jes. 26:20).
 
Näet, että Jesaja tuo pääasiassa esille tämän vierailun tehtävän. Jakeessa 20 hän näkee seurakunnan pääsevän sisälle Taivaaseen. "Mene, kansani", tuo erityinen ryhmä, jota kutsutaan Minun kansakseni, erityiset valitut, joista tulemme puhumaan lisää. Hän näkee tuon erityisen ryhmän, jota kutsutaan Minun kansakseni, menevän sisälle huoneisiinsa. Kun menet Johanneksen evankeliumin lukuun 14:1-3, kuulet JEESUKSEN sanovan, että Hän menee ISÄNSÄ taloon valmistamaan nämä huoneet. Hän sanoo, minun ISÄNI talossa on monta huonetta. Nyt näet Jesajan näkevän sen sisälle pääsemisen ja oven sulkemisen. Jesaja näkee niin paljon. Jesaja näkee jopa oven sulkeutumisen. Joten kun tämä Kirkkaus tulee, siitä tulee pääasiassa myös julistus, että ovi tulee pian sulkeutumaan! Ovi tulee sulkeutumaan! Jos on olemassa tärkeää sanomaa, jonka tästä poimia, numero 1) Minun kansani - keitä ovat nämä ihmiset, joita HERRA kutsuu Hänen kansakseen? Mitkä ovat heidän ominaispiirteitään? Mikä on heidän identiteettinsä? Mitkä ovat heidän ominaisuuksiaan, jotta voin nostaa esille nuo ominaisuudet ja verrata itseäni sitten niihin. Näytänkö minä JUMALAN kansalta, ”Minun kansaltani”? Ja jos en näytä heiltä, silloin minun tulee tehdä työtä, ennen kuin on liian myöhäistä. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita tulen käsittelemään tänään.
 
Näet, että Jesaja puhuu myös kengistä. Hän sanoo, missä verta on vuodatettu, se tulee nyt paljastetuksi. Maa paljastaa verivelkansa, eikä surmattujansa enää peitä. Tarkoittaen, että tämä Voitelu paljastaa nyt kaiken pahuuden. Tämä Voitelu tulee pääasiassa paljastamaan synnin. Tämän takia tullessani luoksenne, kutsun syntiä aina synniksi. En maalaa sitä valkoiseksi, ei! Jos homoseksuaalisuus on syntiä, sanon teille aina, ole varovainen! Et tule pääsemään sisälle Taivaaseen, jos olet homoseksuaali. Tee parannus! Sanon sen aina. Sanoessani näin, rakastan seurakuntaa; tämä on rakkautta. Jos joku tulee ja valehtelee sinulle, se ei ole rakkautta. Halleluja! Sanon teille aina, jos valehtelu on syntiä, niin valehtelu on syntiä. Kaikki synti on saman tasoista JUMALAN edessä; ei ole suurempaa syntiä. Valehtelu on syntiä. Väärät profetiat ovat syntiä. Seksuaalinen ja moraaliton pukeutuminen on samanlainen synti kuin, mikä tahansa muukin synti. Naisen tai miehen himoitseminen on samanlainen synti kuin homoseksuaalisuus; se on sama synti, seksuaalisynti. Maa ei surmattujansa enää peitä. Se ei voi piilottaa verivelkojaan enää, sillä HERRA on nyt HERRAN huoneessa ja Hän on pyhä. Kaikki synnit pitää nyt laittaa pois.
 
Tulemme nyt Pyhään Henkeen; Pyhän Hengen rooliin. Halusin mainita tämän porttina tämän päivän sanomaan. Niin monia ihmisiä katsoo tätä ja ymmärsimme, että eilen monia ihmisiä katsoi tätä maailmanlaajuisesti TV7:än kautta. Haluan siirtyä hiljalleen siihen, mitä JEESUS sanoi, koskien keskiyön hetkeä. Kun HERRA toisessa näyssä laski alas Kultaisen Kellon tässä Pilvessään, jota eilen kuivailin, sanoin, että JUMALA pääasiassa varoitti: Olkaa varovaisia, sillä keskiyön hetki on tulossa! Sanoin, että JUMALA pääasiassa sanoi, kerro heille, että kun tulen vapauttamaan heidät, se tulee olemaan keskiyön hetkenä! Hän sanoi tämän saman asian Moosekselle. Hän sanoi, mene ja kerro heille. Kuvailin teille eilen tuossa näyssä, kuinka keskiyön hetki löi ja siitä tuli kirjoitus Taivaalle. Tästä syystä ennen tuloani Suomeen, lähetin tämän konferenssin aiheen. Sanoin, että sanoma, jonka tulen antamaan, tulee olemaan ”Keskiyön hetki” ja kuinka valmistautua keskiyön hetkeen.
 
 
 

 

Tänään haluan siis tarkastella, mitä HERRA JEESUS Itse sanoi keskiyön hetkestä. ISÄ JUMALA on nyt tullut HERRAN huoneeseen ja tuonut tämän ajankohdan Voitelun HERRAN huoneeseen ja sieltä käsin Hän uudelleenohjaa seurakunnan takaisin Karitsan luokse, JUMALAN täydellisen Pääsiäiskaritsan luokse. Veri on se julistus, kuinka valmistautua keskiyötä varten. Mitä JEESUS puhui keskiyön hetkestä? Halleluja! Luetaan Matteuksen evankeliumin luku 25:1-13 ja tulet huomaamaan, että siinä on todella syvällinen ilmestys seurakunnalle. Tämä Raamatun jae on kriittinen. Varmistakaa, että ymmärrätte tämän, sillä te ette kuule tätä tuolla ulkona. Tätä te ette voi saada aina. Tämä on vertaus kymmenestä morsiusneidosta.
 
1 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. 2 Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. 3 Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. 4 Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. 5 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. 6 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' 7 Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. 8 Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. 9 Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' 10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. 11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' 12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. 13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. (Matt. 25:1-13).
 
Haluan kävellä kanssanne hyvin hitaasti, jotta ymmärrätte tämän. Tämä on hyvin monimutkainen vertauskuva. Näimme eilen, että HERRA lähetti Mooseksen puhumaan keskiyön hetkestä, ja nyt näemme HERRAN JEESUKSEN Itse puhuvan keskiyön hetkestä. On kuitenkin paljon syvää tietoa ja ilmestystä, joka on upotettu siihen tässä vierailussa ja tässä Kirkkaudessa. Sillä ensimmäinen asia, jonka tässä näet on seuraava. Tämä on mielestäni ihmeellistä! Sillä Taivaan JUMALA, kaikista Ylhäisin, kaikista Korkein - ja voitte kuvitella JUMALAN viisauden Yliset Salit Taivaassa - joskus Hän tuo esille vain vähän tietoa ihmiskunnalle ja löydämme hoitokeinon sille ja sille. Hän vapauttaa vain vähän joskus, joten voit kuvitella sen rikkauden; viisauden, kyvyn sekä tiedon rikkauden Korkeimman JUMALAN viisauden Ylisissä Saleissa. ISÄ Kaikkivaltias halusi löytää tavan, jolla kommunikoida ihmiskunnan kanssa, koskien näitä aarteita. Hän halusi kommunikoida ihmiskunnan kanssa joistakin kätketyistä totuuksista, joita joskus kutsutaan esoteerisiksi totuuksiksi, syvemmäksi totuudeksi, koskien numero 1) Ristin pelastusta, numero 2) loisteliasta Taivaan Valtakuntaa.
 
Ennen kuin aloitamme, haluan sinun ja minun kunnioittavan seuraavaa. Sitä, että JUMALA näki ymmärryskykymme olevan erittäin kapea. Hän näki meidän lapsellisuutemme, koskien Hänen Kirkkautensa ja Valtakuntansa ymmärtämistä. Meidän hitautemme ja vajavaisuutemme ymmärtää Taivaan salaisuuksia, meidän rajoittuneen kapasiteettimme. Ja olen nöyränä, että kaikista Korkein JUMALA Taivaassa voi polvistuen kumartaa alas Taivaasta, jotta Hän voisi kohdata ihmisen hänen paikassaan tuolla alhaalla ja puhua hänelle JUMALAN Valtakunnasta ihmisen ehdoin. Hän ymmärsi, että jos Hän olisi puhunut JUMALANA Hänen viisaudestaan käsin, emme olisi ymmärtäneet Ristin pelastuksen ja JUMALAN Valtakunnan totuuksia. Emme pystyisi silloin kommunikoimaan. Sitten Hän päätti tulla alas ja kumartaa koko ylhäisen Taivaan polvilleen, jotta Hän voisi tavoittaa meidät siinä alhaisen ymmärryksemme paikassa.
 
Miten Hän teki tämän? Hän teki tämän katsomalla juutalaista elämää. Hän näki, että juutalaisilla ihmisillä, Hänen kansallaan Israelilla, oli tapana valmistautua häihin. Tämä on vertauskuva häistä. Hän näki, kuinka he elämässään aina valmistautuivat häitä varten. Hän sai selville, että heidän valmistautuessaan häitä varten, häiden aika, niiden seitsemän päivän aika, kun häitä pidettiin, oli kaikkein iloisinta aikaa juutalaisten elämässä. Hän näki, kuinka he söivät, tervehtivät toisiaan ollen onnellisia seitsemän päivän ajan. He vaihtoivat vaatteitaan päivittäin ja söivät taas seuraavan aterian ja olivat onnellisia. Tämä hää-aika oli kaikista onnellisinta aikaa Israelissa. On ihmeellistä, että HERRA voi ottaa vastaan hyväksikäytön ja Hänen viisaudessaan alentaa Itsensä niin alas puhuakseen meille meidän elämästämme, siitä mitä me teemme, meidän ehdoillamme. Toivoen, että ymmärtäisimme Ristin pelastuksen totuuksia ja salaisuuksia sekä myös JUMALAN Valtakunnan salaisuuksia. Siinä toivossa, että se vetäisi meidät JUMALAN Valtakuntaan.
 
Hän sai siis selville, että häiden aikana he olivat kaikista onnellisimpia. He rakastivat tuota aikaa tullen kaukaa pitäen eri vaatteita eri päivinä ja tullen erilaisten ruokien kanssa; se oli onnellisinta aikaa heidän elämässään. Sitten Hän päätti puhua heille Taivaan Valtakunnasta heidän tasollaan näillä ehdoilla. Hän sanoi heille, katso, aivan niin kuin häissä, joista pidät niin paljon ollessasi aina kaikista onnellisin. Hän näki, että he olivat todella onnellisia monen päivän ajan. Sellainen tulee olemaan myös JUMALAN Valtakunta, tulet olemaan todella onnellinen ikuisesti. Toisin sanoen, Hän sanoi, sillä häät olivat juhlinnan aikaa ja kaikkein iloisinta aikaa. Kuunnelkaa minua, kallisarvoiset ihmiset. Hän sanoo, koska he olivat kaikista onnellisimpia häiden aikana, niin Hänen täytyi tulla ja puhua heille tällä tasolla. Hän sanoi, koska noudatatte aina iloisinta juhlinnan aikaa, niin myös JUMALAN Valtakunta tulee olemaan kaikista iloisinta iankaikkista juhlintaa, sillä häät olivat juhlan aikaa. Tämä on siis tarpeeksi hyvä syy teille täällä Suomessa alkaa haluta tietää JUMALAN Valtakunnasta ja haluta päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan.
 
Haluan kuitenkin aloittaa siitä, mitä Matteuksen evankeliumi sanoo, sillä tämä vertauskuva on vain Matteuksen evankeliumissa. Matteuksen evankeliumissa Pyhä Henki kertoo, millainen Taivaan Valtakunta tulee olemaan ja Hän käyttää tätä kuvailemaan, viittaamaan JUMALAN Valtakuntaan. Näette siis, että hänen osoittaessa JUMALAN Valtakuntaan, hän puhuu Taivaan Valtakunnasta. Siinä on todella paljon tietoa seurakunnalle. Kun JEESUS puhui keskiyön hetkestä, niin Pyhä Henki esitteli JUMALAN Valtakunnan Taivaan Valtakuntana. Toisin sanoen, hän kertoi meille, katso, kaikki Taivaat kuuluvat HERRALLE. Hän käytti tätä kuvailemaan JUMALAN ikuista ja muuttumatonta Kaikkivaltiutta Taivaissa. Nämä ovat joitakin pieniä asioita, joista en halua teidän jäävän paitsi tällä matkalla, kun etenen puhumaan Pyhän Hengen roolista, jonka JEESUS meille toi, koskien keskiyön hetkeä. Tulet lopulta ymmärtämään, että tulen keskittymään tässä siihen Voiteluun, jonka Hänen Vierailunsa Pyhän Hengen roolissa tuo, valmistaakseen sinua keskiyön hetkeä varten. Eilen puhuimme Verestä, tänään puhun Pyhästä Hengestä. Hän puhuu Pyhän Hengen roolista. Tänään keskitymme siis Pyhään Henkeen. Kuunnelkaahan kallisarvoiset ihmiset. Hän nostaa Taivaan Valtakunnan tarkoittamaan JUMALAN hallituskauden, valtakauden tulemista. Hän puhuu JUMALAN hallituskauden, JUMALAN valtakauden tulemisesta. On niin paljon, jota haluan jakaa tälle seurakunnalle, sillä olen lähdössä toiseen maahan. Kerron tämän teille nyt ymmärrettävämmin.
 
 
Hän sanoi, että seurakunnan elämän tulisi nyt pyöriä JUMALAN Täydellisen Pääsiäiskaritsan, JEESUKSEN KRISTUKSEN uhrauksen ympärillä. (Väkevä Pastorikonferenssi, Espoo 27.3.2015).

 

HERRA JEESUS oli mukana pitkässä saarnassa ja tämä saarna kesti Matteuksen evankeliumin luvusta 24 koko matkan Matteuksen evankeliumin lukuun 25 saakka. Tämän saarnan otsikko oli Lopunajan tulemus, se kun seitsemään pasuunaan lopultakin puhalletaan. Toisin sanoen, lopullisen tuomion, viimeisen tuomion tuleminen. Tämä on se saarna, jonka JEESUS antoi. Voimme sanoa, että JEESUS puhui pääasiassa profeetallisesta aikajanasta kohti loppua, lopullisia tuomioita. Minua ihmetyttää se, että Hänen ollessa mukana tuossa pitkässä saarnassa, koskien sitä, kuinka maailma tulee kypsymään kohti viimeistä tuomioita, niin siinä keskellä Hän keskeytti sen puhumalla keskiyön hetkestä. Tämä on todella voimallista, sillä tämä puhuu meille hyvin paljon. Toisin sanoen Hän sanoi, että maailma tulee kypsymään viimeiseen tuomioon saakka. Hän sanoi, että maailma tulisi liukumaan viimeiselle tuomiolle.

 
Hän kuitenkin keskeytti sen laittaen siihen tämän vertauskuvan. Antakaahan, kun selitän teille, mitä tämä tarkoitti. Siinä sanomassa, jossa JEESUS puhui keskiyön hetkestä, jonka Hän antoi seurakunnalle, Hän nosti esille kaksi asiaa. Toinen on tuomio, Hän puhuu viimeisestä tuomiosta. Mutta siinä keskellä Hän katkaisee tuon aikajanan keskiyön hetkellä ja valmistautuneisuudella. Sanoma, jonka HERRA tuo esille, kun Hän puhuu keskiyön hetkestä, on jaettu kahteen osaan, viimeiseen tuomioon ja valmistautuneisuuteen. Vaihtoehtoina on jompi kumpi näistä. Joko sinä liu’ut tälle viimeiselle tuomiolle tai sitten valmistaudut ja sinut vapautetaan, ja sinut vapautetaan keskiyön hetkenä. Tämä on todella yksinkertaista. Teidän täytyy saada tästä kiinni. Se sanoma, jonka HERRA antaa seurakunnalle, kun Hän puhuu keskiyön hetkestä, siitä, kun tämä Kirkkaus nosti ja laski Keskiyön kellon. JEESUS Itse puhui, että keskiyön hetkenä tulisi olemaan liukuminen kohti viimeistä tuomiota. Mutta ne, jotka valmistautuvat siinä välissä, tulevat näkemään HERRAN vapautuksen. Olemmeko yhdessä? Voinko mennä seuraavaan asiaan?
 
Tämä vertauskuva on todella voimallinen! Sillä, jos kuvailen tämän vertauskuvan teille pähkinänkuoressa liittyen tähän vierailuun, niin mitä näet? Tulet näkemään, että Hän puhuu kahdesta eri seurakunnasta tässä vertauskuvassa. Kahdesta eri seurakunnasta, jotka ilmestyvät yhden seurakunnan sisälle. Yksi niistä on vanhurskas seurakunta ja toinen on epävanhurskas seurakunta ja he, kummatkin näistä, tulevat olemaan yhden seurakunnan sisällä tämän hetken seurakunnassa. Kaikkein tärkein asia on tämä. JEESUS, joka saarnasi niin paljon rakkaudesta; rakasta, rakasta naapuriasi, tee toisille niin kuin haluat itsellesi tehtävän, HERRA JEESUS, joka saarnasi niin paljon rakkaudesta, kuitenkin koskien keskiyön hetken sanomaa, HERRA seisoo tässä ja käskee tuota seurakuntaa, tuota sukupolvea olemaan kaksi eri seurakuntaa. Toivon teidän tietävän, miten HERRA toimii ja miten Hän toimii myös Profeettojensa kanssa. Hän laittaa sinut käskemään sen olemaan. Sinä sanot sen ja se tulee tapahtumaan. Hän, joka seisoo edessänne, on puhunut valtamerille ja valtameret ovat kuunnelleet ja tulleet ulos. Halleluja! Näin HERRA toimii. Hän puhui siitä, mitä nyt tulee tapahtumaan. Hän käski näin tapahtuvan.
 
Arildin lyhyempi vasen jalka kasvoi oikean mittaiseksi ja huomattava ontuminen sekä kipu hävisivät! Lääkärit ja fysioterapia ei ollut auttanut. Ylistys JEESUKSEN väkevälle Verelle! (Suomen historiallinen Parantumiskokous 28.3.2015).
 
Sama JEESUS, joka saarnasi niin paljon rakkaudesta, Hän puhuu nyt keskiyön hetkenä yhtäkkiä kahdesta eri seurakunnasta. Hän sanoo, että tulee olemaan yksi ryhmä etuoikeutettuja, joilla tulee olemaan etuoikeutena valmistautuneisuus. Sitten tulee olemaan toinen ryhmä, jolla ei ole etuoikeutta, huono-osaisten ryhmä. Tämä tulee olemaan avain sinulle, jos saat tästä kiinni! Sama JEESUS, joka saarnasi rakkaudesta, rakkautta, rakkautta, Hän kertoo meille, että huono-osaisten ryhmä tulee etuoikeutettujen ryhmän luo kaikista epätoivoisimpana hetkenä, kaikista epätoivoisimpana itkien heille: Anon, anna meille vähän öljyä! Kaikista kriittisimpänä hetkenä: Pyydän, auta meitä! Etuoikeutettujen ryhmä ei tule kuitenkaan auttamaan heitä! Jos tulet saamaan kiinni tästä sanomasta, tulet pääsemään sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on todella voimallista! Hän sanoo, että tulee olemaan etuoikeutettujen ryhmä, jolla on öljyä, ja kun tuo toinen ryhmä tulee anelemaan öljyä, niin tämä etuoikeutettujen ryhmä ei ole kovin innokas auttamaan näitä rutiköyhiä, huono-osaisia ja köyhiä.
 
Katsoessasi tätä mietit, eikö tämä ole itsekkyyttä? Saatat ajatella, että JEESUS antaessaan keskiyön hetken sanoman korotti itsekkyyttä. Se ei kuitenkaan ollut itsekkyyttä. Miksi? Sillä Hän yksinkertaisesti sanoi, että mitä tulee valmistautuneisuuden kysymykseen ja mitä tulee sisälle pääsyyn JUMALAN Valtakuntaan, kaikille on annettu riittävästi aikaa. Jos epäonnistut valmistautumaan, se tulee olemaan anteeksiantamatonta tuona hetkenä. Halleluja! Tämä on varoitus seurakunnalle. Alat nyt ymmärtää, mitä JEESUS puhui keskiyön hetkestä. Sillä HERRA JEESUS, Hän sanoo, että nämä etuoikeutetut eivät ainoastaan kieltäydy auttamasta näitä köyhiä, vaan huono-osaisten tullessa takaisin ja kolkuttaessa ovelle sanoen: HERRA, HERRA, pyydän, avaa meille, JEESUS Itse sanoo heille: En tunne teitä! Ja Hän sulkee oven heidän edestään. Suomessa te saarnaatte niin paljon rakkaudesta; JUMALA on rakkaus, JEESUS on rakkaus. JEESUS, rakastan sinua, puhun sinulle vain silloin kun haluan, rakastan sinua ynnä muuta sellaista. Nämä JEESUKSEN kasvot ovat kuitenkin erilaiset ja nämä kasvot tuon teille. Tarkoittaen, että mitä tulee kysymykseen sisälle pääsystä JUMALAN Valtakuntaan, JEESUS pystyy ottamaan tuomarin nuijan ja lyömään, bam! ja toteuttamaan tuomion. Miten voit siis tulla moderniin maahan, kuten Suomeen Helsinkiin, ja kertoa teille JEESUKSEN oikeasta tuomiosta. Halleluja!
 
Näemme tässä todella tärkeän ilmestyksen, kun JEESUS puhui keskiyön hetkestä. Haluan nyt aloittaa tämän vertauskuvan tärkeimmästä sanomasta. Muistakaa, että nämä neitsyet tässä; sille on syy, miksi Hän nimittää heitä neitsyiksi. Muistakaa, että tässä vertauskuvassa neitsyet ovat morsiusneitoja, eivät morsian. Sillä juutalaisissa häissä, hääjuhlassa, sulhanen palaa aina eräänä hetkenä takaisin kotiinsa ja sitten hän palaa aina illalla takaisin hää-illalliselle, häävastaanotolle. Voit nyt nähdä tämän kuvan; hääseremonia on jo tapahtunut ja nyt on hääjuhla, hää-illallinen. Tästä syystä Raamattu sanoo, että tulee olemaan hääateria ja se on tavallisesti illalla, sillä sulhanen menee siis takaisin kotiinsa ja vaihtaa vaatteensa ja tulee sitten. Morsiusneidot odottavat siis tavallisesti sulhasta, joka on tulossa ja ohjaavat hänet sisään, vastaanottaen hänet ja tuoden hänet hääjuhlaan. Halleluja! He siis tavallisesti valmistautuvat vastaanottamaan hänet illalla.
 
Tässä vertauskuvassa JEESUS sanoo, että sulhasen tulo viipyy. Kuvailen teille tämän asian tärkeyden, sillä se antaa painoarvoa tälle odottamisen prosessille ja opettaa seurakunnalle, kuinka valmistautua eläen elämääsi valmistautuneena, kunnes Hän tulee. Nämä lamput, jotka heillä on mukanaan ovat soihtuja. Ne ovat samanlaisia soihtuja, joiden kanssa he tulivat silloin pidättämään JEESUKSEN. Muistatteko, heillä oli kädessään palavat soihdut, jotka osoittivat tien? Odotit siis sulhasen tulevan illalla takaisin ja pitelet kädessäsi öljylamppua, palavaa soihtua, joka loistaa valoa. Niitä, joilla ei ollut lamppua palamassa pidettiin aina varkaina, ryöstäjinä. He olivat varkaita, jotka hyökkäsivät heidän kimppuunsa maantiellä tien jatkuessa metsään ja nämä ryöstäjät ryöstivät ihmisiä. Kuvailen teille juutalaista elämää, jotta tiedätte, mistä JEESUS puhui. Ehdottomasti! Morsiusneidot odottivat palavien lamppujensa kanssa vastaanottaen sulhasta. Kenellä ei ollut palavaa lamppua he kutsuivat varkaiksi. Keitä nämä ihmiset ovat? Tämän kaltainen tilanne oli siis siellä pimeydessä. Nyt ymmärrätte siis seurakuntaa. Te, jotka olette Hengessä, ymmärrätte mitä HERRA puhuu seurakunnalle. Jos teillä on lamppu palamassa, niin hyvä. Jos teillä ei ole lamppua palamassa, niin tiedätte teidän nimityksenne. Halleluja! Kyllä. Tämä tässä on todella voimallinen sanoma.
 
HERRA yksinkertaisesti puhuu todella tärkeästä sanomasta liittyen valmistautuneisuuteen. Haluan edetä askel askeleelta kansanne. Hän sanoo, että viisaat neitsyet eivät saa jakaa öljyä tyhmien kanssa; HERRA ei salli heidän tehdä niin. Jopa Hän tulleessaan ovelle sanoo heille: En tunne teitä! Hän hylkää heidät. Mikä on tämän sanoma seurakunnalle Helsingissä ja kaikkialla Euroopassa? Tämä on nuhtelu seurakunnalle. Tämä on vakava nuhtelu seurakunnalle Suomessa, sillä HERRA sanoo, että viisaat neitsyet eivät voi sekoittua tyhmien kanssa sisälle pääsyn hetkenä. Itseasiassa kuunnellessasi tätä vertauskuvaa hyvin tarkasti, on aivan kuin HERRA sanoisi, että jos viisaat neitsyet ovat tehneet vakavan virheen jakaen öljyään, niin he epäonnistuvat pääsemään sisälle. Jos he ovat tehneet tämän traagisen virheen ja jakaneet öljyään, he epäonnistuvat pääsemään sisälle. Tämä on se sanoma, jonka tässä kuulet. Miten tämä on nuhtelu seurakunnalle Euroopassa? HERRA sanoo, että Hän on todella ihmeissään ja ällistynyt seurakunnasta Helsingissä. Hän on todella yllättynyt seurakunnasta Euroopassa ja Suomessa. Sillä Hän sanoo, että tämä sisällyttäminen, jonka olette tuoneet pelastukseenne, kuka opetti sellaisen teille? Tämä sisällyttäminen, jonka olet tuonut pelastukseesi, kuka opetti sellaisen sinulle? Mikä sellainen oppi on?
 
HERRA sanoo, että Ristin evankeliumi ei sisällytä näin paljon asioita, että kaiken mitä maailmassa näet, tuot omaan elämääsi tuoden maailman pukeutumisen seurakuntaan, mennen katsomaan maailman elokuvia maailman kanssa, sisällyttäen maailman moraalittomuuden pelastukseesi. HERRA kysyy seurakunnalta Euroopassa, seurakunnalta Suomessa: Tämä liiallinen sisällyttäminen, jonka näen sinun tuovan pelastukseesi, tämä liiallinen sisällyttäminen, jota näet kaiken aikaa, jossa sisällytät pelastukseesi kaiken, minkä saat, kuka opetti tällaisen sinulle? Hän sanoo, että Ristin pelastus ei loppujen lopuksi sisällä niin paljon asioita. Se on erottautunut pelastus. Ymmärsittekö tämän nuhtelun? Sanoin teille, että tämä vertauskuva on syvällinen, se ei ole yksinkertainen. Tämä vertauskuva nuhtelee tämän päivän seurakuntaa. Ymmärrätte siis, että ISÄ JUMALAN Kirkkauden Pilvi, kun Hän tulee osoittamaan seurakunnan KRISTUKSEN JEESUKSEN, Elävän JUMALAN Pojan luokse, niin Hän tulee myös nuhtelemaan luopumusta seurakunnassa. Hän sanoo, luopumus jakaa seurakunnan kahtia ja että nämä toiset ihmiset, jotka ovat ilman öljyä, eivät tule pääsemään sisälle. Hän siis kysyy kysymyksiä: Onko sinulla öljyä?
 
 
 
 
Nyt, kuunnelkaa minua kallisarvoiset ihmiset. Haluan nyt keskittyä siihen kaikista tärkeimpään vertauskuvaan, sanomaan seurakunnalle, joka tulee tästä Vierailusta. Halleluja! Huomenna on Parantumiskokous ja olen nähnyt jo joitakin parantumisia. On siis todella tärkeää, että laskemme tämän vanhurskauden perustuksen tälle Herätykselle, joka on tulossa. Muuten se tulee ja sitten vain kaatuu. Näette, että Keniassa on nyt meneillään 11. vuosi ja katsokaa, mitä siellä tapahtuu. Ainoastaan pyhyys voi ylläpitää Herätystä. Menestyksen saarnaaminen ei voi ylläpitää Herätystä, he tekevät siitä häpäisyn. He sanovat, että kosketa jotakin ja valtaa se. He sanovat tuollaisia häpeällisiä asioita, eikö? Että jos pidät tuosta talosta, mene koskettamaan sitä ja valtaa se. Sellainen on jotain aivan muuta; se on täyttä hölynpölyä. On niin paljon työtä valmistaa seurakuntaa. Hän sanoo Matteuksen evankeliumin luvussa 25:13:
 
13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. (Matt 25:13).
 
Hän sanoo, että tämä on kaikista tärkein sanoma tässä vertauskuvassa. Voinko selittää teille, miksi se on kaikista tärkein? Hän sanoo, tämä vertauskuva kuvailee tämän kertomuksen asioita, jotka tulevat tapahtumaan tänä ajankohtana. Hän etenee sanoen, että toisilla on öljyä ja toisilla ei ole öljyä ja nämä toiset menevät ostamaan anoen, pyydän, anna minulle vähän öljyä. Sitten toiset sanovat, ei, emme voi antaa teille öljyä! Menkää ostamaan itsellenne! Ja tullessasi takaisin, ovi on suljettu! "HERRA, HERRA, avaa meille!" HERRA vastaa: Ei, en tunne teitä! Hän on sulkenut oven edestäsi. Hän sanoo, näiden asioiden tähden, sinä vain valvot ja olet valmiina, sillä et tiedä päivää etkä hetkeä! Mitä HERRA sanoo seurakunnalle? Hän sanoo, että Hän oli jo nähnyt tuon päivän ja tuon hetken seurakunnassa. Hän tiesi, että kaikkialla maailmassa ja erityisesti Euroopassa tulee olemaan hyvin haasteellisia aikoja maailmanlaajuisesti. Annoin profetian; näet tänä päivänä, että toinen sota alkoi Jemenissä ja kaikki se. Annoin tämän profetian ja kaikki tapahtui maailmanlaajuisesti. Löydät kaikki nämä viimeisimmätkin profetiat netistä. Myös erään toisen profetian, jossa Hän hiljattain näytti minulle jälleen, että keskiyön hetki on tulossa. Nämä ovat YouTubessa ja nettisivuilla. Haluan kuitenkin keskittyä tässä pienessä hetkessä, joka minulla tässä maassa on, valmistamaan seurakuntaa.
 
Hän sanoo, että Hän on jo nähnyt tämän päivän ja tämän hetken, ja että tulee olemaan haasteellinen aika. Tämä on haasteellinen aika, sillä kuka tahansa valitseekin näinä päivinä kävellä vanhurskaudessa, tulee olemaan lakeja, jotka eivät salli sinun kävelevän vanhurskaudessa. Kaikki asiat ympärilläsi tulevat sortamaan vanhurskaita. On aivan kuin kaikki systeemit olisivat kääntyneet ympäri ja ovat vanhurskaita vastaan. Jos yrität olla vanhurskas Euroopassa, huomaat menettäväsi jopa ystäväsi. He sanovat, emme pidä enää hänestä. Euroopassa löydät, että etsiessäsi vanhurskautta, voit vetää päällesi vihamielisyyttä. Annan tämän esimerkin aina Keniassa ja annan tämän Euroopalle. Sanotaan, että yritys etsii myyjää, joka tulee myymään autoja, taloja tai mitä vain tuotteita tai he etsivät myyntijohtajaa tai pankin johtajaa. Sanotaan, että se on suuri pankki, mikä vain pankki tässä modernissa Euroopassa. He siis etsivät johtajaa tai myyjää edustamaan pankkia vastaanottotiskillä. Sitten menet haastatteluun ja olet pukeutunut pyhästi ja olet vanhurskas ihminen. Ilmestyt sinne, olet sitonut hiuksesi, sinulla on pitkä takki ja pitkä hame tai sinulla on muoviset kengät ja punaiset jalkapallosukat, sillä ne ovat mukavat ja tykkäät kävellä niillä, olet vanhurskas ihminen. Sitten sinulla on työhaastattelu muiden ihmisten kanssa. Voin vakuuttaa sinulle, että he saattavat jopa kysyä sinulta, oletko hukassa? Sillä eihän tällainen voi olla nykyajan pankin tai yrityksen imago. He haluavat tietyn tyyppisen pukeutumisen, jotta saat tällaisen työn.
 
On ajatusmalleja, joita vihollinen on asettanut maailmaan. Jos sanot, ei, ei, ei, haluan vain pukeutua pyhästi, en välitä mistään muusta ja etsin itselleni haastattelun, löydätkin, että et enää kuulu tähän systeemiin. Tästä HERRA puhuu. On tiettyjä pakanallisia systeemejä, jotka tulevat ottamaan paikkansa ja tulevat tallaamaan vanhurskaiden ihmisten yli tehden vaikeaksi pyrkimyksesi elää vanhurskasta elämää. Katsoessasi Matteuksen evankeliumin lukua 25:13, on aivan kuin HERRA olisi sanonut niille muutamalle vanhurskaalle maan päällä, älä huoli siitä, mitä olet käynyt lävitse! Sinä vain tiedät, että sinun tulee olla valmiina minä hetkenä hyvänsä! Sillä sinun lunastuksesi on tulossa! Matteuksen evankeliumi 25:13 on siis lohdutus vanhurskaille ihmisille Euroopassa. Ehkä ystäväsi ovat hyljänneet sinut, ehkä he eivät enää soita sinulle. Ehkä aviomiehesi heitti sinut ulos, koska olet niin pyhä. Mikä tahansa sinun tilanteesi onkaan, HERRA on lähettänyt Hänen Kirkkautensa valmistamaan seurakunnan, valmistamaan muutaman vanhurskaan. Matteuksen evankeliumi 25:13 sanoo: Älä huoli! HERRA on määrännyt yhden päivän tällä tavoin, jona Hän tulee lunastamaan Hänen kansansa! Hän sanoo siis: Älä huoli, sinä vaan valmistaudut! Mitä tahansa käytkin läpi, älä huoli! Sinulle on tulossa päivä, vapautuksen päivä!
 
Toinen näkökohta on tämä: Matteuksen evankeliumi 25:13 seisoo myös varoituksena. Varoituksena niille, jotka harjoittavat pahuutta tänä päivänä. He ovat diskoissa ja yökerhoissa ja juovat alkoholia tällä tavoin ja laskevat pullon alas. Sitten kysyt heiltä, ”Aiotteko valmistautua?" "Valmistautua mihin? Mene pois täältä! Olemme odottaneet jo niin pitkään, olemme lopettaneet odotuksen.” Aivan kuten se on lohdutus vanhurskaille, niille muutamalle vanhurskaalle Euroopassa, niin Matteuksen evankeliumin luvusta 25:13 tulee myös varoitus jumalattomille, niille, jotka harjoittavat pimeyttä. Toisin sanoen, Matteuksen evankeliumin luku 25:13 sanoo jumalattomille ihmisille Euroopassa - ja puhun nyt Euroopalle, koska seison täällä Espoossa, Suomessa - se on varoitus, joka sanoo, numero 1) päivä on määrätty, jolloin kaikkien ihmisten tulee kuoleman. Jos siis elät pahuudessa, et tule elämään ikuisesti. Numero 2) Pyhä Henki käyttää Matteuksen evankeliumin lukua 25:13 varoittamaan pahoja, katso, tiedän, että Suomessa jaatte joskus viinipullon istuen taivaan alla. Joimme yhdessä Chardonnay -pullon kuunvalossa taivaan alla. Rakastat tätä maailmaa.
 
Matteuksen evankeliumin luku 25:13 kuitenkin varoittaa, että päivä on määrätty ja päätetty, jolloin taivaat ja Taivas tulee vetäytymään sivuun kuin kirjakäärö ja kaikki elementit tulevat sulamaan suunnattomassa kuumuudessa ja tämä maailma, jota niin paljon rakastit, tulee palamaan poroksi. Ymmärsittekö nyt, mitä tämä Kirkkaus on tullut tekemään? Varoittamaan seurakuntaa siitä, että tämä maailma, jota rakastat, on tulossa loppuunsa eräänä päivänä. Matteuksen evankeliumin luvusta 25:13 tulee myös varoitus, joka sanoo, että kaikille ihmisille on päivä määrätty, jolloin jokaisen ihmisen tulee ilmestyä ja seisoa peljättävän ja hirmuisen JUMALAN tuomioistuimen ja tuomion edessä. Ymmärsittekö sen sanoman, joka tulee tästä vertauskuvasta? Rakkaudessaan HERRA varoittaa seurakuntaa.
 
JUMALAN Mies varoitti seurakuntaa valmistautumaan viisaasti MESSIAAN tulemukseen, sillä se päivä on peruuttamaton. Ja Hän varoitti, että seurakunnan tulee mustasukkaisesti vartioida & varovasti käyttää tätä Voitelua, sillä ryöstämisen riski on suuri tänä pimeänä ajankohtana. (Väkevä Pastorikonferenssi, Espoo 27.3.2015).

 

Kallisarvoiset ihmiset, näette siis, kun HERRA JEESUS Itse puhui keskiyön hetkestä, Hän antoi valtavan ja syvällisen sanoman seurakunnalle. Tämä on lohdutus niille, jotka pyrkivät elämään vanhurskaasti Euroopassa. Hän sanoo, sillä ei ole väliä, kuinka vaikeaa sinulla onkaan, vaikka ystäväsi ovat hylänneet sinut. Sillä sain selville, että kun valitset kävellä pyhyydessä, vedät puoleesi vihamielisyyttä, vedät puoleesi vihaa, sillä elämästäsi tulee todistus jumalattomia vastaan ilman saarnaamista. Elämästäsi tulee luonnollisesti todistus pahoja vastaan. Joskus saatat pelätä olla yksinäinen. Olen puhunut ihmisille ja ihmiset ovat tulleet luokseni ja sanoneet, asun Iso-Britanniassa ja haluan kävellä pyhyydessä, mutta menetin ystäväni. Olen myös itse ollut samassa tilanteessa. Voit kuvitella, tällaisen sanoman kanssa, jota saarnaan, minulla ei voi olla monia ystäviä. Erityisesti seurakunnan vallanpitäjissä, sillä tästä tulee loukkaus, vastakkainasettelu heille. Ihmiset kysyvät minulta, kuinka pystyt tekemään palvelustyötä ja kävelemään yksin. Muistatteko, sanomalehdet kutsuivat minua aiemmin yksinäiseksi ratsastajaksi, joka haluaa kulkea yksin. Mutta he eivät ymmärtäneet, että minulla oli valtavin seura, yli 7 miljoonaa ihmistä ympärilläni. Ja kun HERRA ilmestyi Kirkkauden Pilvessään, he ymmärsivät, kenen seurassa oikein olin. Kutsun teidät siis tämän valtavan ystävän luokse kävelemään JUMALAN kanssa.
 
Muistatteko, Hanok käveli JUMALAN kanssa? Koska Hanok käveli JUMALAN kanssa, hänen pyrkimyksessään vanhurskauteen Raamattu kuvailee häntä mieheksi, joka jatkuvasti etsi JUMALAA. Hän käveli JUMALAN kanssa, mutta kävellessään hän tuli yhä nälkäisemmäksi JUMALAN puoleen siihen saakka, kunnes häntä ei enää ollut. Kunnes HERRA sanoi: tämä on jo tarpeeksi! Minä otan hänet nyt kanssani Taivaaseen, koska hän rakasti minua niin paljon! HERRA on siis tullut kävelemään seurakunnan kanssa. Tämä tarkoittaa, että vanhurskaat voivat nyt kävellä Hänen kanssaan. Tämän tulisi olla se vastalääke neutralisoimaan tämän väliaikaisen maailman vihamielisyyttä. Halleluja! Tämä on valtavaa aikaa seurakunnassa! Sanon aina, että tämä on parasta aikaa olla kristitty. Sillä voit kirjaimellisesti valmistautua ja päästä sisälle! Monet ihmiset ovat eläneet kuulematta julistusta MESSIAAN tulemuksesta. He ovat jopa kuolleet synnissä seurakunnassa. Voinko edetä seuraavaan tärkeään aiheeseen? Olette siis nähneet nämä kahdet kasvot tässä sanomassa, josta HERRA puhuu tässä vertauskuvassa. Hän puhui siitä viimeisestä tuomiosta ja Hän keskeytti sen. Hän sanoi, että ainoa asia, joka voi keskeyttää ja estää sinun liukumisesi viimeiselle tuomiolle on valmistautuneisuus keskiyönä.
 
 
 

 

Kun JEESUS puhui viisaista neitsyistä, neitsyistä, mitä Hän tarkoitti seurakunnalle? Tulen myös puhumaan siitä, mitä Hän tarkoitti puhuessaan hääjuhlasta? Halleluja! Voimmeko katsoa hääjuhlaa ensin? Hän puhuu hääjuhlasta ja kerroin jo teille, kuinka Hän kumartaa Taivaat tuoden Taivaat polvilleen tullakseen alas kohtaamaan ihmisen. Koska ihminen ei voi ymmärtää Valtakunnan asioita, Hänen Itsensä täytyi tulla alas tällä tavoin. Tätä Hän tarkoitti hääjuhlalla. Hän sanoi, kun toiset olivat menneet ostamaan öljyä, sulhanen saapui ja morsiusneidot, jotka olivat valmiina, menivät Hänen kanssaan hääjuhlaan. Jotkut kutsuvat sitä hääateriaksi. Minä kutsun sitä kuninkaalliseksi hääjuhlaksi, kuninkaalliseksi hääateriaksi. Mitä HERRA tällä tarkoitti seurakunnalle? Hän esitteli kuvan ja tämä on, mitä siinä kuvassa oli. Oli kuva koristellusta teltasta, aivan niin kuin häissä on erityisesti rakennettuja telttoja koristeltuina ilmapalloilla, kukilla ja kauniilla asioilla. Numero 1) koristeet, kukat ja muut on aseteltu paikoilleen ja on seremonia. Numero 2) tässä näkemässäsi kuvassa pöydät on katettu ja hyvin kauniit valkoiset kankaat on levitetty pöytien päälle. Numero 3) Hän sanoo, ateriat on katettu ja valmiina; hopeiset tarjoiluastiat ovat täynnä ruokaa, ne on peitetty kannella ja kynttilät on sytytetty niiden alle pitämään ruoka lämpimänä.
 
Tämä on kuva, jonka JEESUS halusi sinun saavan. Teltta on rakennettu ja valmiina ja koristeet on laitettu paikoilleen ja se on kauniisti koristeltu. Teltta on siis koristeltu ja pöydät on hienosti katettu ja peitetty kauniilla valkoisilla, loisteliailla kankailla. Ateriat ovat valmiina ja näet lasien olevan käännetty ylös alaisin ja kylmä mehu jäillä on pöydässä, kylmät limut, Coca-Colat ja kaikki on katettu pöytään ja ruoka on jo valmiina - pöytä on siis katettu. Kun katsot kylmän huuruista lasia, näet juoman olevan kylmää. Servetit on aseteltu hatun muotoisesti pystyyn, niin kuin usein tehdään ja lasit ovat ylös alaisin ja voit vain nostaa lasisi oikein päin. Ruokien alla on kynttilät ja tuli lämmittämässä ruokaa. Tuolit on huputettu kauniilla kankaalla ja sidottu kauniisti takapuolelta rusetille. Tiedättekö, miten tuolit koristellaan?
 
On myös paperinpala, joka on taitettu ja siinä lukee: varattu. Kaikki on valmista, mutta siellä on yksi tyhjä tuoli ja pöydällä on kortti, joka kertoo muille ihmisille, tässä ei voi istua, koska tämä on varattu. Ymmärsittekö tämän? Oletko valmis? Kun Hän puhui tästä kuninkaallisesta Karitsan hääateriasta, tämä oli se kuva. Tämä oli se kuva, jonka Hän halusi seurakunnan saavan, jotta he ymmärtäisivät, että siellä on tyhjä tuoli. Pöytä on katettu ja sille paikalle on kirjoitettu varattu. Jonkun täytyy täyttää tämä tuoli. Kirjaimellisesti jokaisella kristityllä, joka on vastaanottanut HERRAN elämäänsä, on mahdollisuus päästä sisälle, jos he vain haluavat! Taivas on valtava! Jos 7 miljardia ihmistä vastaanottaa KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja tulee pyhiksi, he mahtuvat varmasti tähän hääjuhlaan. Taivaassa ei ole pulaa, niin kuin näet maailmassa olevan vain rajallinen kapasiteetti. Taivaassa kapasiteetti on rajaton. Mikä sinun nimesi on? ”Aimo.” Tässä lukee: varattu Aimolle. Ja sinun tuolisi on tyhjä. Ymmärsitkö tämän kuvan, jonka JEESUS halusi tuoda seurakunnalle?
 
Hän sanoi, että morsiusneidot, jotka olivat valmiita, pääsivät Hänen kanssaan sisälle hääjuhlaan. Hää-ateria kuvaa tässä JUMALAN Valtakuntaa ja ne, jotka olivat valmiita, pääsivät Hänen kanssaan sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Sanoma, jonka Hän halusi nostaa tässä esille, on tämä tyhjä tuoli. Kun HERRA puhui tästä hääjuhlasta, se oli hyvin syvällinen sanoma seurakunnalle Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Sillä Hän sanoi, että tuo päivä, jona viisaat neitsyet, viisaat morsiusneidot pääsevät Hänen kanssaan sisälle Taivaaseen, on päivä, jona Ristin hedelmä tulee istumaan JUMALAN Valtakunnassa. Kun he kävelevät kanssasi, he kysyvät, kuinka monen ihmisen seurue teitä on? Viiden ihmisen seurue, olet siis se henkilö, tulkaa! Ja kun menet istumaan paikallesi, hän ottaa varattu -kyltin pois. Tämä pöytä ei ole enää varattu, kaikki on ok.
 
Kun siis viisas, JUMALAN pelossa elävä seurakunta - ja viisaus on HERRAN pelko – on lopultakin istumassa tässä tyhjässä tuolissa, JUMALA tarkoitti, että silloin JUMALAN Valtakunta tulee ensimmäistä kertaa olemaan täydellinen. Tästä syystä näette, että tästä hetkestä eteenpäin Hän sanoo: ”Kaikki tuolit on täytetty, sulkekaa ovi! Sulkekaa ovi nyt!” ”HERRA, HERRA, pyydän, avaa myös meille!” ”Puuttuuko vielä joku?” ”Ei, olemme kaikki täällä.” “Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä”. Ymmärsittekö sanoman, jonka JEESUS halusi tuoda seurakunnalle? Hän halusi kertoa seurakunnalle sen tosiasian, että sinulle on varattu tuoli ja sinä päivänä, jona istut tuolle tuolille, täydellistät JUMALAN Valtakunnan. Silloin tuo pöytä on täytetty. Nyt hääjuhla voi edetä, kaikki ovat paikalla. Halleluja! Kaikki ovat nyt osallisina. Hän itseasiassa tarkoitti, että JUMALAN Valtakunta on toteutunut ja tuonut esille hedelmän. JEESUS puhui siis keskiyön hetkestä ja nyt ISÄ tulee ja voi valmistaa seurakunnan keskiyön hetkeä varten.
 
Tämä oli hyvin syvällinen keskustelu seurakunnan kanssa, sillä Hän puhui hääjuhlasta, joka kuvaa JUMALAN Valtakuntaa. Tiedämme, että kun menemme hääjuhlaan, tavallisesti juhlimme ja syömme todella hyvin. Itseasiassa menemme sinne nälkäisinä. Sinulle sanotaan, tule tyhjän vatsan kanssa ja hymy huulillasi. Et siis halua syödä ateriaa ensin jossain muualla ja mennä sitten hääjuhlaan. Ihmiset tulevat sinne tavallisesti nälkäisinä. Kun HERRA puhui tästä hääjuhlasta, Hän tarkoitti, että aivan niin kuin ihmiset menevät hääaterialle juhlimaan ja syömään, Hän sanoo, aivan samalla tavoin tulee olemaan JUMALAN Valtakunnassa. Ne sielut, jotka olivat JUMALAN nälkäisiä tässä maailmassa, tulevat viimein juhlimaan ja syömään ikuisesti. Halleluja! Me tulemme nyt olemaan JUMALAN kanssa kasvotusten. Ne, jotka ovat tällä hetkellä nälkäisiä JUMALAN puoleen tässä maailmassa, Hän sanoo, he tulevat juhlimaan tyytyväisinä ja heidän nälkänsä tullaan tyydyttämään, sillä tuossa hääjuhlassa istuu Itse HERRA. Kun kaikki tuolit on täytetty, ovi määrätään sulkeutumaan.
 
Kuvailin jo teille, kuinka kaikki nuo ihmiset tullaan lukitsemaan ulkopuolelle ja he tulevat kieriskelemään maassa kiristellen hampaitaan. Kuvailin teille ihmisiä, jotka tulevat jäämään hääjuhlan ulkopuolelle, niitä, jotka ovi tulee sulkemaan ulkopuolelle. Se tulee olemaan sietämätöntä. Olen nähnyt, miltä maailma näyttää ylöstempauksen jälkeen. Herätessäni ensimmäinen asia, jonka kysyin HERRALTA, oli, miksi oli niin pimeää? Tulee olemaan todella pimeää, sillä viisaat neitsyet ylöstemmataan, jotka kantavat palavia öljylamppuja, ja te olette maailman valkeus. Te olette Pyhän Hengen pyhä asumus, teillä on öljyä ja te pidätte lamppua palamassa. Ja sinä päivänä, jona pyhä seurakunta otetaan pois, pimeys tulee iskemään maailmaan. Kysyin Häneltä, HERRA, miksi oli niin pimeää? Hän, joka puhuu kanssanne, on nähnyt jo tuon toisen aikakauden. Vartija, mitä sinä näet? Näen Kirkkauden, näen aamun tulevan, keskiyön, aamun Kirkkauden, aamun tulevan. Mutta tämän jälkeen näen sinun jälleen tulevan kysymään minulta, vartija, mitä sinä näet? Tarkoittaen, että näen toisen pimeyden tulevan. Hän sanoo, aamu on tulossa, milloin seurakunta otetaan. Mutta tämän jälkeen on jälleen pimeys. Tämä oli siis hyvin syvällinen keskustelu, jonka HERRA kävi seurakunnan kanssa.
 
 
 
 
Voinko nyt jakaa teille, miksi Hän käytti neitsyitä symboleina? Juuri tätä Hän on tullut paljastamaan, jotta voitte päästä sisälle. Hän on lähettänyt teille kaikista halvimman orjansa, jonka Hän voi lähettää. Vain yksi sähköposti ja tulen luoksenne ilmaiseksi. Sillä minulle on kerrottu, että jotkut ihmiset tarvitsevat vakuussummia, sinun täytyy maksaa heidän yksityislentokoneidensa bensat, eikö? Mutta kirjoittakaa minulle vain yksi sähköposti ja tulen. Halleluja! Kyllä. Sillä on aika keskittyä ja taistella JUMALAN Valtakunnan puolesta! Miksi HERRA käytti nimitystä neitsyet, viisaat neitsyet? Minä itseasiassa opetan teitä. Halleluja! Eikö tämä ole hyvä, sen tähden mitä on vaakalaudalla, jos emme tee tätä? Seurakunta on liian moderni. Sille täytyy antaa uudelleen opetusta takaisin perusteisiin. Kun HERRA puhui neitsyistä, Hän halusi kuvailla sen seurakunnan ominaisuuspiirrettä, joka tulee pääsemään sisälle Taivaaseen. Hän viittasi sen seurakunnan puhtauteen, joka tulee pääsemään sisälle JUMALAN loisteliaaseen valtakuntaan. Uudelleen, Hän puhui tuon seurakunnan puhtaudesta, joka on saastumaton, koskematon. Numero 2) Hän viittasi tuon seurakunnan pyhyyteen, joka on saastumaton, koskematon. 3) Hän viittasi tuon seurakunnan vanhurskauteen. Numero 4) Hän sanoi, kun he olivat menneet pois ostamaan öljyä, silloin MESSIAS tuli, kun he olivat matkalla, kun he olivat lähteneet.
 
Hän sanoo, Taivasten Valtakunta on kymmenen neitsyen kaltainen, jotka lähtivät ulos odottamaan sulhasta ja vastaanottamaan Häntä. Tarkoittaen, että he muuttivat paikkaa; he tulivat yhdestä paikasta ja menivät ulos toiseen paikkaan vastaanottamaan Häntä. Hän siis puhuu, että he siirtyivät yhdestä paikasta toiseen paikkaan. Seuraava asia, jonka Hän sanoo, on, kun he olivat tuossa paikassa vastaanottamassa Häntä, heidät oli viety paikkaan, jossa he nyt vastaanottivat Häntä, sulhasta, niin Hän sanoo, että nuo tyhmät neitsyet lähtivät pois tuosta paikasta. Kun he olivat lähteneet ja olivat matkalla ostamaan öljyä, kun he olivat lähteneet siitä vastaanoton paikasta. Hän sanoo, että he olivat siis tulleet ulos ja menneet tiettyyn paikkaan vastaanottamaan Häntä, vastaanottamisen paikkaan, sitten tietyn ajan kuluttua tyhmät neitsyet lähtivät tuosta vastaanottamisen paikasta ostamaan öljyä ja silloin ainoastaan viisaat neitsyet jäivät tuohon vastaanottamisen paikkaan. Sitten yhtäkkiä sulhanen saapuu tuohon vastaanoton paikkaan ja he vastaanottivat Hänet ja menivät pois Hänen kanssaan!
 
Numero 4) miksi Hän käytti tässä neitsyitä, oli koska Hän halusi painottaa seurakunnan vastaanottavaisuutta JEESUKSEN puoleen. Sillä nuo muut lähtivät pois. Myöhemmin tulet ymmärtämään, että ainoastaan öljyastia teki viisaista neitsyistä vastaanottavaisia. Öljyastia määrittelee heidän vastaanottavaisuutensa. Vastaanottavaisuus liittyy tähän öljyastiaan, jonka Hän tuo (osoittaa kuvaa JUMALAN Kirkkauden Pilvestä). Öljyastia, joka viisailla neitsyillä oli, ei ollut mikään myöhempi ilmiö, vaan viisaat neitsyet olivat tulleet sieltä öljyastioiden kanssa. He elivät koko elämänsä pidellen tätä öljyastiaa, niin kauan kuin sitä tarvittiin. Tarkoittaen, että heidän vastaanottavaisuutensa HERRAN puoleen alkoi jo siitä hetkestä, kun he vastaanottivat JEESUKSEN elämäänsä. Neitsyt -sanan käytön oli siis tarkoitus kuvata sen seurakunnan vastaanottavaisuutta, joka tulee pääsemään sisälle Taivaaseen. He ovat vastaanottavaisia JEESUKSEN puoleen.
 
Haluan jakaa teille jotain hyvin tärkeää liittyen viisaisiin neitsyisiin. Haluat tietää, millainen oli tuon viisaan seurakunnan henkilökohtainen elämä tuossa vertauskuvassa. Sillä tuo seurakunta elää juuri nyt tässä maailmassa. Sillä tämä profetia ei ole vielä täyttynyt. Jos kysyt minulta, se on juuri täyttymäisillään, tarkoittaen, että tämä seurakunta on juuri nyt täällä maailmassa. Haluat siis tietää, miten viisas seurakunta eli elämäänsä ja miten minä voin olla tuo seurakunta. Sillä olemme nähneet jakeesta 13, että koko vertauskuvan tarkoitus on varoittaa seurakuntaa, jotta se ei jäisi ulkopuolelle ja menettäisi paikkaansa Taivaassa. Koko tämän vertauskuvan ja esille nostamani jakeen 13 oli itseasiassa tarkoitus varoittaa seurakuntaa: Pyydän, älä menetä paikkaasi Taivaassa!
 
 
Kallisarvoiset ihmiset, löydätte seuraavaa viisaista neitsyistä. Katsoessasi eri Raamatun versioiden kuvausta, koskien viisaita neitsyitä, yksi niistä sanoo, että he olivat varovaisia. He olivat jopa tarkkaavaisia. Jos haluat tietää viisaiden neitsyiden elämästä, niin nämä ovat joitakin ominaispiirteitä, joita heillä oli. Toinen versio sanoo, että heillä oli kaukonäköisyyttä, he olivat ennakoivia, tarkoittaen, että he ajattelivat eteenpäin. Toiset versiot sanovat, että he olivat viisaita, toiset versiot sanovat, että he olivat nokkelia ja älykkäitä. Mutta on kolme termiä, joita haluan käyttää sanalle viisas. Mennessäni sanakirjaan katsomaan tämän sanan merkitystä, löysin kolme hyvää termiä, ehkä neljä. Yksi niistä on nokkela. Näet JEESUKSEN lähettäessä heidät Hänen pyytävän heitä olemaan nokkelia kuin tämä tai ovelia kuin tämä, mutta viattomia kuin kyyhkyset. Annahan, kun luen joitakin asioita termeistä ovela ja nokkela. Halleluja! Otan sanan nokkela suoraan sanakirjasta. Näitä termejä käytetään Raamatussa. Nämä ovat joitakin viisaiden neitsyiden ominaisuuksia, jotka auttavat heitä navigoimaan, kunnes he pääsevät sisälle.
 
Aion nyt lukea, sillä olen kiinnostunut tietämään, mitkä ovat viisaan seurakunnan ominaisuuspiirteitä. Sillä tiedän, että tämä seurakunta on nyt täällä. Haluan auttaa KRISTUKSEN seurakuntaa ja mennä syvemmälle ja kertoa heille, olkaa tällaisia! Haluan auttaa seurakuntaa ymmärtämään nämä asiat. Tämä on se sanoma, jota Kenian seurakunta vastaanottaa. Ei ole siis mikään ihme, että Herätys siellä on valtava. Halleluja! Nokkela tarkoittaa olla tai osoittaa terävää arviointikykyä. Sinulla on terävä arviointikyky ilman virhettä. Sana neuvokas tarkoittaa terävää ja älykästä. Intuitiivinen, oivaltava, katsoen asioita syvemmälle. Hän sanoo, osuva, joka tarkoittaa todella terävä kaivaen syvemmälle, kysyen todella osuvia kysymyksiä, hyvin syvälle asian ytimeen. Toinen ominaisuus on älykäs. Terävänäköinen, profeetat ovat terävänäköisiä. Jos olet terävänäköinen, sinulla on kaukonäköisyyttä, ajattelet aina asioiden edelle. Nokkela ja älykäs, sinulla on kyky ymmärtää asioita ja hyvä arviointikyky, terävä-älyinen. Matteuksen evankeliumin luku 10:16, Hän sanoo:
 
16 Katso, minä lähetän teidät niin kuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset. (Matt. 10:16).
 
Toinen nokkelan ominaisuus on, olla älykäs, valppaus erityisesti käytännön asioissa. Katson sanaa ovela. Oveluus on taito, jota nokkelat käyttävät. Halleluja! Kyllä! Tervetuloa JUMALAN
Valtakuntaan! Heillä on taitava suorituskyky, tarkoittaen, että osoitat korkeaa pätevyyttä, terävyyttä suorituskyvyssäsi. Tässä sanotaan, heillä on nerokas suorituskyky. Asiantuntija. Toinen ominaisuus Amplified-version mukaan on tarkkaavainen, tarkoittaen, kiinnittää tarkkaa huomiota asioihin. Hän sanoo, havainnoivia, tarkkaavaisia. Osaat kuunnella, pystyt kuuntelemaan erittäin hyvin. He ovat valppaita, valvovia, aina valvovia. Harkitsevia, määrätietoisia, intensiivisiä, sitoutuneita, hereillä olevia. Kaikki nämä puhuvat tästä seurakunnasta. Halleluja! Kyllä. Ja sinun tulisi olla tämä seurakunta! Tästä syystä olen täällä. Sinun tulisi olla tällainen seurakunta. Halleluja! Kallisarvoiset ihmiset, voinko mennä nyt eteenpäin?
 
Minua ällistytti se, että katsoessani näitä ominaisuuspiirteitä, joita Hän julistaa seurakunnalle, HERRA sanoi: Tämä on minun Poikani, jota minä rakastan, kuunnelkaa Häntä. Sanoin, että Hän on tullut kiinnittämään seurakunnan keskittymisen takaisin JEESUKSEN luokse. Kun kuuntelin Hänen puhuvan keskiyön hetkestä, löysin ja kuulin Hänen puhuvan näin. Kuulen JEESUKSEN kuvailevan seurakuntaa, joka pääsee sisälle. Tästä sisälle pääsevän seurakunnan kuvailusta löytyy kaikki nämä kuvaukset: varovainen, harkitseva, viisas, nokkela ja taitava, älykäs, kaikki, nokkela, ovela, kaikki nämä löytyvät sieltä. Kun katsoin ja laitoin yhteen kaikki nämä Taivaaseen sisälle pääsevän viisaan seurakunnan ominaisuuspiirteet, juuri tällaista löysin. Sain ilmestyksen. Sillä sain selville, että
 
 
kaikki nämä ominaisuuspiirteet, joita Hän tässä kuvailee, ovat itseasiassa henkilökohtaisia ominaisuuspiirteitä. Niitä ei voi jakaa. Ei siis ole ihme, että he eivät voineet jakaa näitä tyhmien neitsyiden kanssa. Nämä ominaisuuspiirteet määrittelevät erityisiä asioita sinun sydämessäsi:
 
1) JUMALAN pelon sydämessäsi.
 
2) sydämesi nöyryyden.
 
3) sydämesi katuvaisuuden, kuinka katuva sydämesi on.
 
4) palon JUMALAN puoleen sinun sydämessäsi.
 
5) Nälän JUMALAN puoleen sinun sydämessäsi.
 
Sain selville, että nämä eivät ole ryhmä-ominaisuuksia. Tässä on Euroopan seurakunnan ongelma. Seurakunta Euroopassa ajattelee, me tulemme pääsemään sisälle yhtenä seurakuntana. Olen Raamattu-ryhmässä, me pääsemme sisälle meidän ryhmänä, me pääsemme sisälle meidän seurakuntana, me pääsemme sisälle meidän perheenä. Hän sanoo: ei, ei, ei! Nämä viisaiden neitsyiden ominaisuuspiirteet ovat henkilökohtaisia ominaisuuspiirteitä, yksilökohtaisia. Miten voit jakaa JUMALAN pelon sydämessäsi? Voit saarnata siitä muille, mutta et voi pakottaa sitä heidän sydämeensä. Sain siis selville, että nämä valtavat ominaisuuspiirteet, joita viisailla neitsyillä on, ja he pääsevät sisälle JUMALAN Valtakuntaan, ne ovat erotetut ryhmäpsykologiasta, ryhmätoiminnasta, ryhmäsolidaarisuudesta. Sinun täytyy harjoittaa näitä ominaisuuspiirteitä yksin omassa sydämessäsi. Tämä myös kertoo sinulle, että nämä viisaat neitsyet, vaikka he olivatkin yhdessä, niin henkilökohtaisesti joka ikinen heistä teki valtavaa työtä heidän omassa sydämessään.
 
Tästä tulee toinen nuhtelu seurakunnalle Suomessa, seurakunnalle Euroopassa. Miksi olet alkanut sisällyttää niin paljon pelastukseesi? Haluat mennä Taivaaseen lähimmäisesi kanssa, haluat mennä Taivaaseen aviomiehesi kanssa, haluat mennä Taivaaseen vaimosi kanssa, haluat mennä Taivaaseen niiden seurakuntasi jäsenten kanssa, joita rakastat eniten, et vihamiestesi, vaan niiden kanssa, joita rakastat. Kenen Taivaaseen oikein haluat mennä tällaisena ryhmänä? JEHOVAN, minun JUMALANI, Israelin JUMALAN Taivaassa ei ole näin paljon solidaarisuusliikettä. Hän ei ole niin kiinnostunut solidaarisuudesta ja ryhmätoiminnasta. Tämä on yksilökohtainen pyrkimys. Kun HERRA nosti esille tämän vertauskuvan, Hän halusi korottaa yksilökohtaista pyrkimystä Pyhän Hengen avulla. Voit myös nähdä, että HERRA korottaa Pyhän Hengen roolin. Halleluja!
 
Olet kuullut, mitä HERRA on sanonut. HERRA on puhunut hyvin selvästi sinulle. Hän on sanonut, että MESSIAS on tulossa! Ja tämä Kirkkaus oli jo aiemmin valmisteltu ja profetoitu, että aika tulisi, jolloin tämä Jälkimmäinen Kirkkaus tulee. Kun Hän sanoi Jälkimmäinen Kirkkaus, me emme tienneet sen olevan niin valtava, että sitä oli vaikea määritellä. Me emme tienneet, että se sisälsi aiemman Kirkkauden, Kirkkauden Pilven, yhdessä tämän uuden, Jälkimmäisen Kirkkauden kanssa ja ISÄ JUMALAN Itsensä täydellisen Vierailun. Pähkinänkuoressa näemme, kuinka tämä Kirkkaus julistaa MESSIAAN tulemusta! Se julistaa, että MESSIAS on tulossa keskiyön hetkenä.
 
Kun JUMALAN Palvelija rukoili sairaiden puolesta, HERRAN voima kosketti tätä naista ja kova kipu vatsassa hävisi! Ylistys Korkeimmalle JUMALALLE! (Suomen historiallinen Parantumiskokous 28.3.2015).

 

Hän sanoo, ne, jotka uskovat Vereen, riippuvat Veressä kiinni, ne, jotka luottavat Vereen, joilla on uskoa Vereen. Hän sanoo, kun keskiyön hetki lyö, kuoleman tulee tapahtua. Sillä Taivaassa tuomio on jo julistettu ja synnin palkka on kuolema. Hän sanoo, että sinulla on kuitenkin valinta. Aivan niin kuin Hän tuli Egyptiin keskiyön hetkellä, oli joko syyllisen syntisen kuolema tai viattoman sijaiskärsijän kuolema. On joku, joka on viaton ja arvollinen kuolemaan sinun puolestasi. Kun tuhoaja tuli keskiyön hetkenä, hän tuli ohjeistuksen alaisuudessa. Häntä oli ohjeistettu, jos menet johonkin paikkaan ja näet talon ja näet, kuinka Verta on sivelty tuon talon pihtipieliin, älä koske noihin ihmisiin. Sillä kuolema on jo tapahtunut siellä, viattoman sijaiskärsijän kuolema heidän sijastaan. Hän myös sanoi, siellä paikassa, mikä ei ole Verellä peitettynä, iske heihin. Sillä kuolema ei ole vielä tapahtunut siellä. HERRA siis korotti Veren voiman keskiyön hetkenä!
 
Nyt me olemme nähneet, että Hän on myös korottanut Pyhän Hengen voiman keskiyön hetkenä. Kun keksiyön hetki tulee, ne joiden lamput ja soihdut ovat palamassa antaen valoa, he kävelevät antaen valoa ja saattelevat ja ohjaavat sulhasta tulevaksi. Ne taas, joilla ei ole lamppua palamassa, heidän nimityksensä on varas, ryöstäjä. He ryöstelevät ihmisiä tiellä. Ei siis mikään ihme, että Hän sanoi: "Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä". Olen nähnyt heidän kiristelevän hampaitaan, kieriskellen tomussa. Sillä tulet sanomaan, aviomieheni on mennyt, joku on mennyt. Kuunnelkaahan, kallisarvoiset ihmiset. Tämä on se hetki, jona Suomen siunatun ja kallisarvoisen kansakunnan tulee palata takaisin HERRAN tykö!
 
Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen! MESSIAAN tulemus on todella valtava standardi seurakunnalle. Se on vanhurskauden standardi, se on pyhyyden standardi, se on JUMALAN täydellisyyden standardi. JUMALAN erinomaisuus näkyy siinä, se heijastuu tästä standardista. Sillä Hän antoi Hänen erinomaisen Poikansa, Hänen täydellisen, tahrattoman, virheettömän Poikansa, jotta me voisimme käyttää Verta peittämään meidät keskiyön hetkeä varten. Tässä on se täydellinen Veri. Sillä ainoastaan viaton voi kuolla syntisen puolesta. HERRA sanoo, syntinen ihminen ei voi kuolla toisen syntisen ihmisen puolesta. Tämä on se lunastuksen menetelmä, jonka JUMALA antoi ihmiselle. Kaikki te, jotka haluatte tehdä parannuksen tänään, voimmeko kaikki nousta seisomaan JEESUKSEN Nimessä. Yhden minuutin ajan laulan Hallelujaa.
"Hallelujaa, hallelujaa, hallelujaa, hallelu-u-jaa..."
Yhtykää kaikki mukaan nyt.
"Hallelujaa, hallelujaa, hallelujaa, hallelu-u-jaa..."
 
 
 
Ja koko väkijoukko teki parannuksen ja uudisti pelastuksensa! (Väkevä Pastorikonferenssi, Espoo 27.3.2015).
 
Lähde: Suomen Pastorikonferenssi 26.-27.3.2015 Aihe: Keskiyön hetki (Osa 2). Profeetta Dr. Owuor

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)