HERRAN SANOMA SUOMELLE: Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä! - Profeetta Dr. Owuor

VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI SUOMESSA 2013 - PROFEETTA DR. OWUOR (Osa 2)
 
(SUOSITTELEMME LUKEMAAN PDF-LEHDEN TÄSTÄ LINKISTÄ!)
 

 

 

Kiitos hyvin paljon. Rukoilkaamme.

Halleluja, näimme eilen hyvin tärkeän keskustelun HERRAN ja seurakunnan välillä. Puhuin siitä, mitä HERRA sanoo seurakunnalle tässä hetkessä. Jaoin siitä väkevästä HERRAN vierailusta, siitä valtavasta näystä Hääsormuksista taivaalla. Tässä keskustelussa Hääsormuksista HERRAN ja seurakunnan välillä, luin tähän viittaavan Sananpaikan, joka kertoo JUMALAN Karitsan häiden juhlimisesta. Menimme Ilmestyskirjaan 19:6-9. Muistatte, että tuo keskustelu koostui kahdesta osasta. Siinä oli se osa, jossa HERRA avasi taivaan. Hän avasi taivaan pimeälle taivaalle. HERRAN Kirkkaus alkoi laskeutua Taivaasta pimeälle taivaalle. Sanoin, että tämä symboloi aukinaisia Taivaita. Näimme hyvin selvästi, että Kirkkaus ei tullut alas yhdellä kertaa, vaan se tuli alas klustereina. Kirkkaus alkoi muuttaa taivaan pimeyttä valkeudeksi. Me näimme tuon Kirkkauden auktoriteetin ja valtavuuden.

Lisäksi jaoin sen toisen osan keskustelua liittyen väkevään voimalliseen Valkoiseen Hevoseen. Jakamalla tämän keskustelun sanoman JUMALAN Karitsan häistä, näimme sen vastuun, jonka HERRA antaa seurakunnalle. Näimme, että HERRA sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Liittyen tähän keskusteluun seurakunnan kanssa, näimme hyvin selvästi, että itseasiassa Taivas on jo valmistautunut vastaanottamaan seurakunnan. Tämän sanoman me ymmärrämme. Tiedän, että täällä Suomessa, pidätte häitä seurakunnassa. Aina kun häät ovat tulossa, täytyy olla myös hääsormukset. Kun hääsormukset ovat valmiit, se tarkoittaa, että valmistelut häitä varten ovat tulleet päätökseen. Ymmärrämme sen, mitä HERRA sanoo, että valmistelut Taivaassa ovat tulleet päätökseen. Tämä on suuri siunaus, koska Hän tulee kuin varas.

 

HERRAN Profeetan Suomen vierailu / Haaga, Helsinki 2013

 

 

Näemme Taivaan valtavan historiallisen juhlinnan Ilmestyskirjassa 19:6, jossa juhlitaan JUMALAN Karitsan häitä. Tämä juhlinta julistaa, että HERRA, meidän JUMALAMME, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. Tämä todistaa, että kun tuo päivä koittaa, niin totisesti meidän HERRAMME hallitsee! Miksi näin olisi? MESSIAS meni ristille, ja pitkän aikaa Hän kärsi pahoinpitelyä siellä ristillä. Siitä saakka, kun Hän voitti ristillä, Taivas on odottanut ristin hedelmää. Ristin hedelmä on Kristuksen seurakunta. Näet siis selvästi seurakunnan suuren odotuksen päästä sisälle. Kun seurakunta pääsee sisälle, Taivas voi vastaanottaa ensimmäistä kertaa ristin hedelmän. HERRA on lunastanut aivan kaikki kansakunnat: heimot, kielet, yhteisöt ja kansat. Seurakunta lunastettiin JUMALAN valtakuntaan. Tästä syystä Taivaaseen pääsemisestä tulee valtaisa juhlinta JUMALAN Valtakunnassa. Kuitenkin näimme jakeessa 8 syyn, miksi JUMALAN valtakunnassa on riemu ja juhlinta: Päivä on tullut ja morsian on itsensä valmistanut! Näimme, että Kristuksen morsian on seurakunta. Näet, kuinka juhlinta Taivaassa on linkitetty seurakunnan valmistautumiseen.

Ilmestyskirjassa 19:8 näemme vastuun, joka annetaan seurakunnalle. Hän sanoo seurakunnalle, että hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen. Näemme myös, että Raamatussa sanotaan, kuinka tämä hieno pellavavaate tarkoittaa pyhien vanhurskautta. Tämä on seurakunnan vanhurskaus. Siitä tulee myös vastuu Suomen seurakunnalle. Toisin sanoen, HERRA sanoo, jos Taivas on valmis, niin entäpä sinä Kristuksen morsian Suomessa? Tästä ymmärrät sen syyn, miksi HERRA on lähettänyt minut Suomeen. Hän sanoo, että se hienoin pellavavaate tarkoittaa seurakunnan vanhurskautta. Kysymys siis kuuluu: Onko Suomen seurakunta valmis JUMALAN Valtakuntaan? Tiedän, että usein seurakunta tänä päivänä, käyttää paljon aikaansa elääkseen tätä maallista elämäänsä täällä maailmassa, mutta HERRA sanoo nyt, että tapahtumat ovat muuttuneet Taivaassa. Seurakunnan on tullut aika elää todellista identiteettiään Taivaallisena morsiamena! Hän pohjimmiltaan, aivan kuin pasuunanomaisesti kuuluttaa Suomelle, että aika valmistautua on nyt. Tässä valmistautumisessa, HERRA alleviivaa vanhurskautta. Hän sanoo, että ainoastaan vanhurskaus voi tuoda seurakunnan Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtakuntaan. Ikävä kyllä juuri vanhurskautta kuitenkin puuttuu eniten seurakunnasta tänä päivänä. Puhuin teille seurakunnan vaatteesta, ja näimme hyvin selvästi, että siinä vaatteessa on nyt hyvin paljon tahroja täällä Suomessa. Emme voi unohtaa sitä valtavaa hintaa, jonka MESSIAS maksoi lunastaakseen seurakunnan ja antaakseen seurakunnalle loisteliaan kirkastetun Taivaallisen vaatteen. (Jesaja 53). Hän maksoi lopullisen hinnan.

Raamatussa näemme alkuajan (primitiivisen) seurakunnan. Näemme sen seurakunnan, jossa Paavali oli apostoli, missä Pietari oli apostoli, sekä Johannes ja ne muut. Ja kun me katsomme tätä seurakuntaa Raamatusta, katsokaa mitä näemme. He elivät KRISTUKSESSA. He julistivat KRISTUSTA ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. He todistivat KRISTUKSESTA ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Kun he istuivat syömään, he söivät mielessään KRISTUS ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Kun he nukkuivat ja uneksivat, silloinkin KRISTUS oli heidän tietoisuudessaan ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Ja kun he heräsivät, he totisesti heräsivät mielessään KRISTUS ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Ja kun he lopulta kuolivat, heillä oli kuollessaankin tietoisuus KRISTUKSESTA ristiinnaulittuna ja ylösnousseena! Heidän palvelustyönsä oli keskittynyt KRISTUKSEEN sekä ristiin. Yhdessä kohtaa, kun Pyhä Henki laskeutui alas, Pietarilla ei ollut mikrofonia. Hänellä ei ollut äänentoistolaitteita.  Mutta hän puhui, ja yli 3000 lisättiin heihin. Näemme, kuinka tämä seurakunta toteutti palvelustyötä.

Kerran Paavali tuli Tessalonikista ja saapui Kesareaan Israeliin. Hän saapui siellä kokoukseen, jossa oli Jumalan mies, joka alkoi sitoa häntä köysillä jaloista ja käsistä kiinni, ja Paavali nauroi. Jumalan mies kysyi Paavalilta, aiotko vieläkin mennä Jerusalemiin? Paavali nauroi ja sanoi, että näin tästä jo unen ennen lähtöäni. Hän vastasi, vaikka joutuisin vankilaan tai minut surmattaisiin, olen silti menossa Jerusalemiin! Näemme kaksi asiaa tässä. Näemme seurakunnan, jossa Pyhä Henki puhui samaa kieltä heille kaikille. Paavali oli nähnyt jo unen ja tämä Jumalan mies oli myös nähnyt sen saman unen. Näemme seurakunnan, joka on KRISTUS -keskeinen ja jopa valmis kuolemaan KRISTUKSEN puolesta. Tämä on hyvin tärkeä opetus tämän päivän seurakunnalle. Jos katsot sitä seurakuntaa, jonka näemme tänä päivänä modernissa Suomessa, voit huomata, että tämän päivän maailman modernismi on tullut ja muuttanut pelastuksemme. Se on hämmästyttävää ja samalla traagista. 1. Pietari 2:9 sanoo:

9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa (1. Piet. 2:9).

Tämä Sananpaikka on pohjimmiltaan vihkinyt seurakunnan virkaansa. Näyttää siltä, että kun tämän päivän seurakunta meni maailmaan käännyttääkseen maailman, sen sijaan maailma käännyttikin seurakunnan! Seurakunnasta tuli siis maailman käännyttämä. Tämä on tragedia ja syy, miksi HERRA on lähettänyt minut tänne. Kuinka voimme olla samanlaisia kuin maailma, vaikka olemme lunastetut JEESUKSEN väkevällä Verellä? Samanlainen pukeutumistyyli on seurakunnassa kuin maailmassa. Tiedätte, että maailman pukeutumistyyli on moraalitonta. Maailman ihmiset menevät elokuviin katsomaan Hollywood ja Bollywood -sekulaarielokuvia. Heillä on roolimalleja ja he sanovat, että tuo mies on tähti.  Ja myös heidän lapsensa pukeutuvat samalla tavalla, kuin tuo tähti. Mutta kysymys kuuluu: Kuinka myös seurakunta voi mennä samoihin elokuviin ja pitää tuota samaa miestä tähtenä? Tiedämme, että tämän päivän elokuvat ovat täynnä seksuaalisyntiä, väkivaltaa, aseita ja kaikkea tätä. Toisin sanoen, mitä tarkoitan tässä?

HERRA on lähettänyt minut Suomeen herättämään seurakunnan, ravistelemaan hänet (seurakunnan) hereille ja sanomaan, herätkää! Ja kertomaan seurakunnalle, että kuunnelkaa minua Kristuksen morsian! Aika on muuttunut. Sinun ei tulisi mukautua maailman menon mukaan. Antakaa sen sijaan maailman muuttua teidän kaltaiseksenne. Siinä on JEESUKSEN Veren voima. Kun katsot vaatetta, johon Suomen seurakunta on pukeutunut, näet siinä tahran. Yksi suurimmista tahroista on postmodernismi: ”Ooh, me olemme moderneja kristittyjä. Ei ole kadotustuomiota heille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa.” Kuinka voit oikeuttaa synnin käyttämällä Sanaa? JUMALAN Valtakunnassa ei tule olemaan moderneja kristittyjä. Siellä tulee kuitenkin olemaan pyhiä kristittyjä. Siitä syystä Heprealaiskirje 12:14 sanoo: ”Tehkää kaikkenne elääksenne rauhassa kaikkien kanssa ja ollaksenne pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä Herraa.” Tämä on todella väkevää. Tämä on HERRAN standardi. Kun katsot seurakuntaa maailmanlaajuisesti, näet että se ei ole omaksunut tätä pyhyyden standardia. Mitä pyhyys tarkoittaa, Suomi? Pyhyys tarkoittaa erotettu HERRALLE, joten mitä tahansa teetkään, niin aina ensimmäiseksi kysyt: Miten tämä auttaa ikuisuuttani? Sinun tulee siis kehittää iankaikkisuusnäkökulma kaikkeen, mitä teet elämässäsi. Itseasiassa HERRA heittää haasteen seurakunnalle. Hän sanoo, että se ensimmäinen seurakunta teki työnsä täydellisesti. Näemme lupauksen Haggain kirjan luvussa 2 sekä Joelin kirjan luvussa 2. Me myös näimme lupauksen 5. Mooseksen kirjan luvussa 11, että jos tottelet HERRAA ja seuraat Hänen käskyjään ja vanhurskauttaan, Hän antaa teidän maallenne sateen ajallansa, syyssateen ja kevätsateen. Toisin sanoen, en viivytä sadettanne. Mielestäni tämä on yksi voimallisimmista lupauksista, jonka seurakunta vastaanotti.

HERRA vierailee jo seurakunnassa väkevällä tavalla. HERRA on totisesti uskollinen lupauksilleen. Hän sanoi, ensimmäinen sade ja sitten toinen sade. Näemme lupauksen näissä Sananpaikoissa: 5. Mooseksen kirja 11; Haggai, luku 2; sekä Joel, luku 2. Hän lupaa tuovansa sekä syys- että kevätsateen. Näimme hyvin selvästi helluntaina, kun HERRAN Henki tuli alas ja seurakunta istutettiin. Näemme, että he juoksivat hienon kilpajuoksun, ja KRISTUS oli heidän palvelustyönsä keskiössä. Mitä sitten tapahtui? Haluan sinun näkevän tämän viestijuoksuna, jossa annat viestikapulan seuraavalle ryhmälle. He juoksivat osuutensa todella upeasti. Sitten he antoivat viestikapulan eteenpäin. Kysymys kuuluu: Mitä tämän päivän seurakunta teki viestikapulalla? Maaliviiva oli piirretty. Kaikki riippuu nyt siitä, mitä me teemme. Heidän osuutensa on juostu ja he antoivat kapulan meille. He juoksivat osuutensa todella hienosti. Maaliviiva on piirretty ja meidän tulisi mennä sen maaliviivan yli. Mitä tämä seurakunta teki kapulalla? Juoksitko, sitten kompastuit ja kaaduit? Näen, että seurakunta epäonnistui juoksussaan, sillä näen avioliiton ulkopuolisia raskauksia seurakunnassa. Näen myös abortteja seurakunnassa. Se tarkoittaa, että hän (seurakunta) todella kaatui sen sijaan, että olisi ylittänyt maaliviivan. Näen myös, kuinka pastorit ottavat viiniä ja olutta. Seurakunta elää sekulaaria maallista elämää. Onko tämä se elämä, johon JEESUS kutsui seurakunnan? Menikö MESSIAS ristille, jotta seurakunta voisi tehdä abortteja? Jotta seurakunnassa olisi teiniraskauksia? Tämänkö takia Hän meni ristille? Tämä kertoo meille, että seurakunnan on vielä tehtävä paljon työtä.

Miksi HERRA on lähettänyt minut puhumaan seurakunnalle? Koska seurakunta on maailman valkeus! Jos seurakunta ennallistetaan, silloin olette valmiit vastaanottamaan Jälkimmäisen Sateen. Tämä Sade sataa nyt! Yksi tärkein ominaisuuspiirre tälle Sateelle on se, että miljoonat palaavat KRISTUKSEN tykö. Se on Herätyksen todellinen määritelmä, että lukemattomat ihmiset kääntyvät HERRAN tykö. Miten tämä palaaminen tapahtuu? He palaavat parannuksenteossa. Näky, jonka olen jakanut Hääsormuksista, on sanoma, joka kutsuu seurakuntaa parannuksentekoon. Se sanoo; palatkaamme nyt HERRAN tykö. Parannuksenteko on ainoa evankeliumin voima. Toistan tämän. JEESUKSEN Veri ja Risti ovat evankeliumin keskiö. Joskus Euroopassa teistä tulee niin moderneja, että unohdatte vanhan Golgatan Ristin. Postmodernismi on tullut seurakuntaan. Kun katsot seurakuntakokouksia Suomessa ja Euroopassa, ne ovat ohjelmoituja: 7.5 minuuttia ylistystä, 10 minuuttia saarnaa ja niin edelleen. He ovat laittaneet HERRAN laatikkoon, boxiin. He ovat ottaneet HERRAN ja laittaneet Hänet omaan minuuttiaikatauluunsa.

Kun HERRA lähetti minut Keniaan, ensimmäinen asia, minkä tein, oli, että poistin ihmisen tekemän ohjelman seurakunnasta. He aina kysyivät, mikä on huomisen ohjelma, kun tulet? Vastasin heille, en tiedä huomisen ohjelmaa. Tulen kyllä, ja aletaan vaan palvomaan HERRAA. Kun Herätys tulee, ensimmäisiä asioita, mitä se tekee, on se, mitä näit helluntaina. Hän sanoo, Apostolien teoissa, että Hän tuli rajuna tuulena. Tämä tarkoittaa, että Pyhä Henki tuli hajottamaan sen vanhan järjestyksen ja asettamaan uuden. Hän sanoo, että ne ihmiset siellä Jerusalemissa olivat täysin ymmällään ja hämmästyneitä. He rukoilivat siellä yhdessä, ja sitten Pyhä Henki tuli ja uusi järjestys asetettiin seurakuntaan. Aikaisemmin he olivat olleet pelkureita ja peloissaan vapisseet ja piilotelleet siellä yläsalissa. He pelkäsivät, että ihmiset Jerusalemissa surmaisivat heidät, koska MESSIAS oli jättänyt heidät. Kuitenkin, nyt kun Voitelu tuli, ensimmäinen Sade, heistä tuli rohkeita! He astuivat ulos ja ihmiset sanoivat, että he näyttävät aivan kuin olisivat juovuksissa! Nyt heillä oli rohkeutta. Tiedättehän juopon rohkeuden? Heillä oli kovin paljon rohkeutta, ja ihmiset ajattelivat heidän olevan juovuksissa. Sitten Pietari nousi ja sanoi; ei, me emme ole juovuksissa. Olemme vain yksinkertaisesti vaikutuksen alaisia.

Kysyn siis suomalaisilta yhden kysymyksen. Sanoin, että elämme Avoimen Tavaan alla juuri nyt, ja HERRA on puhunut kanssani. Kysymys kuuluu: Kun ne ihmiset, jotka eivät ole uudestisyntyneitä Suomessa katsovat seurakuntaa, voivatko he sanoa olevansa ymmällään ja suuressa hämmästyksessä? Voisivatko he kuvitella, että olet juovuksissa? Vai näkevätkö he teidät täysin selvin päin? Hän sanoo, että on tiettyjä asioita, joita seurakunnan tulisi tehdä nyt, kuten saarnata JEESUKSESTA huolimatta mistään muusta. Kun menet ravintolaan lounaalle, yhtäkkiä joku klikkaa päässäsi ja sanot: hetkinen! Sitten nouset seisomaan ja alat laulaa ”On armo suuri ihmeinen”! Ihmiset kysyvät, onko tuo juovuksissa? Nuo ovat Herätyksen tunnusmerkkejä. Ennallistaminen, uudistaminen. Se on HERRAN Herätys! Siinä tullaan kuolleista takaisin elämään. Mitä siis sanon tässä? Lupaus on, että jos vertaat Pietarin ajan aikaisemman seurakunnan aikaisempaa Sadetta tähän sateeseen, joka nyt tulee, huomaat, että aikaisempi sade oli kuin lasten leikkiä!

HERRA lupasi, että seurakunta tässä hetkessä tulee saamaan valtavan suuren voiman sekä auktoriteetin sekä suunnattoman suuren Voitelun ja Kirkkauden, suuremman kuin oli sillä toisella seurakunnalla. Mutta, kun katson tämän päivän seurakuntaa Suomessa, huomaan sen olevan vähemmän ja alempana kuin se toinen seurakunta. Tämä on tragedia. Miksi se on heikompi? Koska seurakunta on heittänyt ulos vanhurskauden. Ainoastaan vanhurskaus voi olla perusta seurakunnalle. Tästä syystä olen tullut. HERRA on lähettänyt minut Suomeen, sitä varten että pastoreiden tulee lopettaa rahasta saarnaaminen! Jotta voitte aloittaa parannuksenteon synneistä ja palata Ristin ja Veren evankeliumiin. Se on ihmiskunnan pelastus, vanhan rosoisen Ristin evankeliumi! Se likainen Risti, jossa on niin paljon veritahroja. Veri, joka vuosi, on evankeliumin voima. Risti on evankeliumin sydän. Olen tullut kertomaan Suomelle, jos jatkat elämistäsi tämän kauneuden keskellä täällä: Hienot maantiet, hyvä talous, hyvät syöpäsairaalat, hyvä sähkönjakelu eikä tule sähkökatkoja, sähkönjakelu on luotettavaa. Joskus kuitenkin tarvitset kuoppaisia huonoja maanteitä tai huonoja sairaaloita, jotta voisit palvoa JEHOVAA. Jos sinulla on hyvät syöpäsairaalat ja hyvä talous, et ehkä koskaan tule tietämään JUMALAN tärkeyttä ja tarpeellisuutta. Olen tullut kertomaan Suomelle, että palatkaamme JEHOVAN puoleen. Vain JEHOVA on JUMALA. Hän on parantaja. Minne tahansa menetkin, vaikka sairaalaan, JEHOVA on parantaja. Ei se ole ne hyvät sairaalat. Se on HERRA. Tämä on se sanoma.

HERRA julistaa, että MESSIAS on tulossa! Voit nähdä, että kaikki kansakunnat kaipaavat tätä sanomaa. He sanovat, pyydän tule luoksemme, mekin haluamme valmistautua. Kallisarvoisat ihmiset, JUMALAMME on rakastanut meitä. Erotetaan tämä kokonaan rahasta! Tämä on iankaikkisuus-asia. Tämä on hyvin kriittisen tärkeää, koska tämä koskee iankaikkisuutta. Tämän vuoksi tämä täytyy erottaa kokonaan rahasta. Rahan rakkaus on kaiken pahan alku ja juuri seurakunnassa. Halleluja! Meidän on tullut aika palata Veren ja Ristin evankeliumiin. Joten sanoma on selvä ja se on, että parannuksenteossa on Suomen seurakunnan voima. JEESUKSEN Veri on parannuksenteon asia ja seurakunnan voima on vanhurskaudessa. JEESUKSEN Veri on pyhyyden evankeliumia. Joten naiset muuttakoon pukeutumisensa seurakunnassa. Meidän tulisi pelätä JUMALAA. Kyllä, meidän tulee muuttua. Ehdottomasti. Muuttakoon meidän nuorisomme vaatetuksensa seurakunnassa! Emme voi millään näyttää samalta kuin maailman ihmiset. Jos maailma pukeutuu moraalittomasti, niin ei voi mitenkään olla mahdollista, että seurakunta, joka valmistautuu JUMALAN Valtakuntaan, voisi myöskin pukeutua moraalittomasti. Tämä oli Hääsormusten sanoma, että pyydän teitä valmistamaan vaatteenne, sillä aika on lopussa.

JEESUKSEN puhuessa Karitsan häistä Matteuksen evankeliumin luvussa 22, HERRA osoittaa vaatteen tärkeyttä. Hän puhuu ylöstempauksen ajasta, JUMALAN Karitsan häiden ajasta. Kun Taivas oli valmistautunut, Hän lähetti sanansaattajia kertomaan seurakunnalle, että katso, härät ja syöttövasikka on teurastettu. Ja Hän sanoo, tulkaa! Toisin sanoen, siitä tulee hääkutsu, kutsukortti häihin. Tämän olen tuonut teille; tulin kutsumaan Suomen kansan Karitsan hääjuhlaan. Hän sanoo, että on olemassa seurakunta, joka kutsuttiin, mutta se kieltäytyi. Yksi heistä sanoi, että olen kiireinen, minulla on muuta ohjelmaa. Toinen sanoi, täytyy lähteä pellolle, olen kiireinen. Sitten Hän lähetti palvelijansa kadun kulmiin ja tien varsille etsimään ketä tahansa, kuka olisi valmis, ja heidät ohjattiin sisälle odotusaulaan. Ja ISÄ JUMALA tuli katsomaan vieraitaan ja Hän kulki siellä vieraidensa joukossa. Hän tuli katsomaan niitä vieraitaan, jotka olivat kutsutut. Kun Hän saapui sinne, Hän huomasi siellä sisällä miehen, joka ei ollut pukeutunut häävaatteisiin. Hän kutsui tätä miestä ystäväksi. Mikä on kaikista voimallisinta, HERRAN huomatessa tämän miehen, Hän kutsui häntä ystäväksi. Tämä tarkoittaa, että he siis tunsivat toisensa ennestään. HERRA kysyi häneltä: Ystävä, kuinka sinä pääsit tänne ilman häävaatetta? Raamattu sanoo, että mies jäi sanattomaksi. JUMALA määräsi hänen kätensä ja jalkansa sidottaviksi ja hänet heitettiin ulos, missä itketään ja kiristellään hampaita. Kuka on JUMALAN ystävä? Hän sanoi: Ystävä, kuinka pääsit tänne ilman vaatetta? Tämä kertoo sinulle, että mitä tulee JUMALAN vaatteeseen, ei ole väliä oletko ystävä vai et. Ehkä joskus joudut laittamaan tuon sanan jopa heittomerkkeihin ”ystävä”. JUMALAN ystävä on seurakunta. Ole varovainen. Voit sanoa, että ystävä tarkoittaa pastoria. Ketä JUMALA kutsuu ystäväksi? Hän lähetti palvelijansa puhumaan seurakunnalle ja he kieltäytyivät! Minä toivon ja rukoilen, että Suomen seurakunta on tuo seurakunta siellä kaduilla ja tien varsilla. Rukoilen, että Suomen seurakunta on se seurakunta siellä kadun kulmilla. Se seurakunta, joka tulee hyväksymään ja vastaanottamaan kutsun. Halleluja! Ja pukeutumaan JUMALAN vaatteeseen.

Väkevä Pastorikonferenssi Helsingissä 2013                                             

 

 

  

Kerroin eilen näystä, jossa HERRA avasi Taivaan ja laski alas Kultaisen Kellon. Kun katsoin Kellon aikaa, niin jouduin paniikkiin. Tiedätkö, miksi HERRA puhuu palvelijansa kanssa unien kautta? Koska unessa Hän on vanginnut kaiken huomiosi täysin yksin Häneen ilman ennakko-oletuksia, oikeuskäsittelyitä tai henkilökohtaisia mielipiteitä. Hän on vanginnut sinut täysin ja olet unessa, joten olet täysin Hänen kontrollinsa alla. Kun katsoin tuota Kelloa, menin paniikkiin. Tämä tarkoittaa, että HERRA aiheutti minussa tuon paniikin. Hän halusi minun panikoivan. Tästä syystä, kun tuon sinulle tämän sanoman teille seurakunta, niin teidänkin tulisi mennä paniikkiin. Ymmärsitkö? Jos Hän laittaa minut paniikkiin, Hän tietää, että tulen ja kerron sinulle, että jouduin paniikkiin. Hän odottaa myös sinun menevän paniikkiin! Miksi minä panikoin? Koska näin ajan olevan minuuttia vaille keskiyön! Tässä näyssä, Hän laittoi minut tietämään, että kun keskiyö lyö, MESSIAS tulisi. Tämän vuoksi panikoin. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Miksi JUMALA sitten näyttää minulle näyssä Kellon Taivaassa, joka on minuuttia vaille keskiyön?

Muista, että tämä tapahtui jo vuonna 2007, kun minulla oli suuria herätyskokouksia Intiassa. Menin saarnaamaan sinne epäjumalan palvontaa vastaan: Kivien, eläimien, lehmien, vuohien, sikojen sekä puupalojen palvontaa vastaan. Näen tätä samaa kuitenkin myös Euroopassa! Näen, että tänä päivänä Euroopassa ihmiset sanovat, että menen mieluummin joogaamaan. He menevät mukaan Idän uskontoihin ja New Ageen. Näen epäjumalan palvontaa Euroopassa. Euroopan aika on tullut löytää JEHOVA. Tästä syystä HERRA on lähettänyt teille nyt jonkun Afrikasta. Kun afrikkalaiset palvoivat elefantteja, puuta, kuuta, aurinkoa, merta, järviä ja jokia, silloin eurooppalaiset toivat Afrikkaan valkeuden evankeliumin. Nyt kuitenkin Euroopassa on myös pimeys. Eurooppalaiset palvovat isoja syöpäsairaaloita, taloutta ja kaikkea maailmasta. HERRA pyytää minua nyt kertomaan Euroopalle, että palatkaa JEHOVAN luokse. Tässä Kellon näyssä emme voi kuitenkaan tietää, mitä minuuttia vaille keskiyö Taivaassa tarkoittaa täällä maan päällä. Sanoma on kuitenkin selvä. Se tarkoittaa, että aika on lopussa. Valmistaudu pikaisesti, panikoi! Jaoin eilen myös 2. Mooseksen kirjan luvun 12, jossa HERRA valmisti Israelia keskiyön hetkeen. Sanoin, meidän täytyy lainata siitä. Kun HERRA valmisti Israelia keskiyön hetkeä varten, Hän puhui heille Karitsan verestä, jolla ainoastaan on merkitystä. Jopa sinä tänä päivänä odotat keskiyön hetkeä. Ainoastaan JEESUKSEN Verellä on merkitystä MESSIAAN Tulemuksen päivänä. Jos olet totisesti peitettynä JEESUKSEN Verellä, silloin luonteesi tulee muuttua! Kuitenkin Euroopassa näette kristittyjen tulevan synnillisiltä teiltään seurakuntaan, ja vieläkin he istuvat seurakunnassa täysin vapautumattomina, ilman vapautumista. He ovat sisällä seurakunnassa. Mutta he eivät ole muuttuneet. Tästä syystä sanon, että seurakunta tarvitsee Pyhän Hengen vierailua. Emme voi väärinkäyttää JUMALAN armoa. Halleluja!

Eilen puhuin teille, kuinka JEESUS juhli keskiyön hetkeä Matteuksen evankeliumin luvussa 25, kun Hän sanoi, että MESSIAAN Tulemus on kuin 10 neitsyttä: viisi viisasta ja viisi tyhmää. Ne viisaat neitsyet pääsevät sisälle, koska heillä on öljyä. Tämä on ilmoitus Pyhän Hengen aikakaudesta, öljystä. Ei ole aikaa enää väärille profeetoille seurakunnassa! Ei ole aikaa enää valheapostoleille seurakunnassa! Näinä päivinä teillä on Euroopassa hyvin paljon apostoleita, joilla on nimikyltit. He kirjoittavat siihen nimensä ja siinä lukee ”profeetta”. He sanovat: ”Olen Jumalan profeetta ja valmistuin Profeettakoulusta”. He saavat siitä tutkintotodistuksen. Tänä päivänä Euroopassa, Euroopan profeetat valmistuvat ja saavat tutkintotodistuksen toiselta ihmiseltä. He sanovat, että tämä mies on valmistunut kahden lahjan kanssa: Toinen niistä sanoo, että hän on Jumalan apostoli ja toinen sanoo, että hän on Jumalan profeetta. Nuo ovat vääriä profeettoja, saatanan profeettoja! Tästä syystä seurakunta Euroopassa on uppoamaisillaan syntiin. Sillä jos JUMALA todella puhui heidän kanssaan, niin HERRA olisi nuhdellut syntiä! HERRA olisi sanonut heille, että valmistakaa pyhä seurakunta. He saarnaavat maailman asioita, hyvästä elämästä, hyvästä rahasta, hyvästä talosta, kaikkea, mikä on maailmasta. Tästä syystä HERRA sanoo, aika eksytykselle ja harhaopeille on ohi! Seurakunnan tulee nyt valmistautua pääsemään sisälle. Halleluja!

Kun toin tämän sanoman Keniaan, se oli todella kitkerää; he eivät halunneet sitä ja kieltäytyivät. He sanoivat, että menisivät mieluummin Amerikkaan ostamaan itselleen profeetan. Se on aivan totta, että kenialaiset menivät Usaan ja palkkasivat sieltä profeetan itselleen. HERRA puhui kanssani ja sanoi: Minä en puhu tuon naisen kanssa, sillä hän ei ole minun profeettani. Ennen kuin tuo nainen tuli Keniaan, näin ennalta hänen tulonsa. HERRA näytti minulle, että hän tanssi diskossa pukeutuneena hyvin lyhyeen valkoiseen minihameeseen. Kerroin siitä ihmisille ja sanoin, että näen profeettanne tanssivan diskossa. Se on totta, kun hän tuli, hän ei antanut profetiaa eikä valmistanut seurakuntaa. Sitten hän meni Karnevaali nimiseen ravintolaan, joka on suosittu tanssiravintola. Ja maanantain sanomalehden keskiaukeamalla hänestä oli kuva tanssimassa minihameessa. Nyt teidän profeettanne tanssii diskossa! Kun alat nähdä profeettasi tanssimassa diskoissa, silloin tiedät, että jotakin on vialla seurakunnassa. Silloin tiedät, että on aika palata HERRAN tykö. Tämä on sanoma. Halleluja!

 Nyt haluan puhua jostain kriittisen tärkeästä asiasta: HERRAN Kirkkaudesta, kun JUMALAN Pilvi tuli alas HERRAN kokoukseen. Se tapahtui Keniassa, mutta haluan sinun ymmärtävän, että se vierailu ei ole vain Keniaa varten. Tämä vierailu on koko Kristuksen seurakuntaa varten, ja siksi haluan käsitellä tätä huolella. Se tapahtui 21.11.2012, jolloin HERRA puhui minulle suuressa unessa ja tässä keskustelussa HERRA vei minut jo siihen kokoukseen. Näin, että olin kokouksessa ja Pilvi tuli Taivaasta ja peitti minut useina aaltoina. Kun annoin tuota profetiaa radiossa, he eivät tienneet, että olin jo nähnyt tuon päivän ennalta. Joten 21.11. menin Jesus is LORD radion suoraan lähetykseen, jota voi kuunnella maailmanlaajuisesti (www.jesusislordradio.info). Ihmisiä oli kuuntelemassa radiota New Yorkissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä Euroopassa saakka. Sanoin, näen HERRAN vierailun tulevan maailmaan. Sanoin, että se Pilvi, joka nähtiin Mooseksen aikana, tulisi vierailemaan maailmassa, ja tämä tulee olemaan siinä Kisumun kaupungin kokouksessa, jonne HERRA lähettää minut. Annoin tämän profetian 21.11. Kuinka voit antaa tällaisen profetian tänä modernina aikana? Kuinka kerrot ihmisille ja seurakunnalle, että se mitä tapahtui Mooseksen aikana, tulee tapahtumaan nyt ja täällä! Ymmärrätkö tämän haasteellisuuden? Kuinka alat kertoa ihmisille tästä? Siitä huolimatta vain kerroin heille tämän. Sitten tulee 26.12., joka on neljä päivää ennen kokousta, ja jälleen HERRA tulee luokseni ja puhuu tästä vierailusta. Tällä kertaa Hän näytti Taivaan avautuvan ja loisteliaan kirkas korkea pilari yhdisti Taivaan tähän kokoukseen. Annoin tämän profetian siis uudestaan 26.12. Kun kokouspäivä koitti 31.12. 2012, tämä vierailu tapahtui.

Tänään haluan tarkastella todella kriittisen tärkeää sanomaa seurakunnalle. Nämä ovat nyt JUMALAN salaisuuksia. Mikä sanoma kaikuu tästä vierailusta Kristuksen seurakunnalle Suomessa? Mikä on sen viesti? Oliko se elokuva? Näyttääkö HERRA meille elokuvaa? Ei ikinä, ei todellakaan. Mikä on sitten sen sanoma seurakunnalle? On hyvin tärkeää, että saamme tietää, mikä tämän Vierailun (Kirkkauden Pilven) viesti on, jotta Suomen seurakunta voisi mukautua tuon sanoman mukaan. Halleluja! JEESUS MESSIAS meni ristille ja voitti kuoleman. Hän kärsi kaikista hirvittävimmän pahoinpitelyn, jotta ihmiset Suomessa voisivat päästä JUMALAN Valtakuntaan. Joten kaikki se eksytys, valheet, rahan rakkaus, moraalittomuus, kaikki ne vuoret, jotka korottavat itsensä KRISTUKSEN yläpuolelle, niiden tulee nyt sortua alas! Jotta Kristuksen seurakunta voi valmistaa tien ja astua sille tielle, joka johtaa JUMALAN Valtakuntaan. Nämä ovat Veren ja Ristin päiviä. Halleluja!

 

 

 

Luemme nyt Sanaa, jotta voisimme ymmärtää tämän sanoman tarkoituksen, jossa JUMALAN Kirkkauden Pilvi laskeutui seurakuntaan, ei siis ainoastaan Keniaan. Tämä kuuluu koko Kristuksen ruumiille maailmanlaajuisesti, sillä tämä on liian suurta vain Kenialle. 2. Mooseksen kirja 3:5, Hän sanoo:

5 Herra sanoi: "Älä tule lähemmäksi! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä maa" (2. Moos. 3:5).

Halleluja! Alatko ymmärtää minua? Jotkut teistä alatte jo ymmärtää viestiä, jota kannan mukanani. Hän sanoi: Älä tule enää lähemmäksi ja riisu nuo kenkäsi, sillä siitä maasta, jossa seisot, on nyt tullut pyhää maata. Vau, Kuinka väkevä sanoma! Näet kuinka Mooses paimensi Jetron lampaita. Hän piti huolta Jetron omaisuudesta ja vauraudesta. Tuo paikka oli aivan tavallinen paikka, niin kuin tämä täällä tänään. Luomistyön aikana ei ollut minkäänlaista suurta posteria tai banneria, jonka JUMALA olisi laittanut näkyville, jotta kun saavut sinne paikkaan, huomaisit julisteen kertovan sinulle: ”pyhää maata”. Se oli vain aivan tavallinen paikka. Yksinkertaisesti vain JUMALAN armosta, Hän Itse julisti ja päätti, että tuo tulisi pyhäksi maaksi. Hän päätti, että tuosta tulisi pyhää maata. Paimenet tapasivat kävellä siellä paimentaen lampaitaan. Sitten yhtäkkiä Hän vain päätti, että tästä päivästä saakka tämä olisi pyhää maata. Tämä oli pointti numero yksi. Ja pointti numero 2, on että nyt profeetallinen aika oli täynnä ja oli siis HERRAN aika vapauttaa Israel sieltä orjuuden raakuuksista ja kärsimyksistä. Aika tuli, kun HERRA julisti, että tämän täytyy nyt olla pyhää maata! Mooses siirtyi lähemmäksi ja yritti katsoa tuota palavaa pensasta, minne Kirkkaus oli laskeutunut. Sitten HERRA sanoi: Hei! Älä tule enää yhtään lähemmäksi, sillä se paikka jossa seisot, on pyhää maata! Nyt, poista nuo kenkäsi! Ja siinä paikassa HERRA antoi säädöksiä Moosekselle, jotka koskivat Israelin vapautusta. Hän päätti, että Israelin vapautuksen hetki olisi nyt.

Kun Mooses kohtasi tämän Kirkkauden paimentaessaan Jetron lampaita, mitä hänelle tapahtui? Mooseksen mielenlaatu muuttui välittömästi. Mooseksen arvomaailma muuttui välittömästi, saman tien. Kun kuuntelet tätä keskustelua, HERRA sanoi Moosekselle, lopeta Jetron lampaiden kaitseminen. Mene ja paimenna nyt JEHOVAN lampaita! Hänen mielenlaatunsa ja arvomaailmansa muuttuivat saman tien. Näin pitäisi nyt tapahtua myös seurakunnassa. Tämän vierailun tarkoitus on: ”Katso, paikka jossa seisot, on tullut nyt pyhäksi maaksi”. Tämä on väkevää. Toisin sanoen, HERRA sanoo, että HERRAN huone on nyt tullut pyhäksi maaksi. HERRA on nyt julistanut, että katso, Kristuksen seurakunta, tämä paikka, jossa seisomme, on nyt pyhää maata! Kyllä. Tiesin, että seurakunnalle koittaisi tämä hetki, että ne pelit, joita on pelattu seurakunnassa, tulisivat loppumaan. Koska MESSIAS meni ja kuoli oikeasti, ihan oikean kuoleman ristillä. Häntä kidutettiin. Tiesin, että vitsailut seurakunnassa tulisivat eräänä päivänä loppumaan. Näen monien pastoreiden Suomessa olevan kiireisiä paimentaessaan Jetron lampaita, niitä maailman lampaita: ”Älä huoli, kaikki ok, Jumala antaa sinulle toisen työn. Hän tulee siunaamaan sinua. Hän rakastaa sinua.” He antavat makean sanoman ja he poistavat pyhyyden tuosta sanomasta. HERRA sanoo, että milloin sinulla olikin tapana tulla tänne paimentamaan Jetron lampaita, kaitsemaan niitä maailman lampaita, mutta nyt siitä paikasta on tullut pyhää maata! Ei enää. Halleluja! Tervetuloa JUMALAN Valtakuntaan. Hän sanoo, jos tämä on nyt pyhää maata, silloin Vierailu on tullut ja meidän arvomaailmamme tulee muuttua. Meidän mielenlaatumme ja elämämme tulee muuttua. Meidän palvontamme tulee muuttua. Tämä on nyt pyhää maata. Ylistyksemme tulee olla pyhää. Elämämme tulee olla pyhää.

Hän kertoo Suomen seurakunnalle: Hei, Kirkkauden Pilven Vierailu on jo täällä, joten pyydän, ottakaa pois nuo kengät ja jättäkää ne tuonne ulos. Todellakin, totuuden hetki on koittanut ja totuus tulee päästämään sinut vapaaksi. Ei enää valheita. Hän sanoo, että seksuaalisynnin kengät, jättäkää ne ulos tuonne. Väärien profeettojen kengät, jättäkää ne ulos tuonne. Ei tänne, sillä tämä on nyt pyhää maata. Tervetuloa JUMALAN Valtakuntaan! Tulen siksi, että seurakunta on synnissä, ja MESSIAS on tulossa. Häntä nöyryytettiin ristillä. Jos Suomi ei valmistaudu, JEESUS nöyryytetään toistamiseen. Hän sanoo, abortin kengät ulos täältä. Ei tänne. Jättäkää ulos tuonne ne kengät, joissa nainen ja mies elävät yhdessä ilman avioliittoa! Sillä HERRAN huoneesta on nyt tullut pyhää maata. Ei enää kengillä tallustelemista täällä. HERRA pyytää, että riisuisimme kengät, jotta voisimme astua sisälle pyhään paikkaan, pyhän palvonnan pyhään paikkaan. Tämä on voimallinen sanoma. Hän sanoo, että siellä missä tapasit keskittyä Jetron lampaisiin ja maailman asioihin, maallisiin aarteisiin, Hän sanoo, että nyt, koska Vierailu on tullut, mennään nyt ja keskitytään KRISTUKSEN lampaisiin! Taivaan aarteisiin. Halleluja! Jos ymmärsin tämän HERRAN viestin tässä, kuulen aivan kuin HERRA sanoisi, että Hän on lähettänyt minut poistamaan sinut Suomen kansalaisuudesta, siitä kansalaisuudesta, jota niin paljon rakastat: Ihanaa merilohta päivälliseksi, kauden ihania kasviksia, Nokia puhelimia, kaunista teknologiaa, hyvät maantiet ja toimiva sähkönjakelu sekä kivat kävelykadut. Tämä on se valtakunta, jota niin paljon rakastat. Kuulen, aivan kuin HERRA sanoisi, että Hän on lähettänyt minut Suomeen irrottamaan seurakunnan Suomen valtakunnasta ja uudelleen yhdistämään sen HERRAN Valtakuntaan. Halleluja!

On tullut aika keskittyä iankaikkiseen JUMALAN Valtakuntaan! Suomen valtakunta on lyhytikäinen. Tiedän, että rakastat sitä kovin paljon. Älkää etsikö Suomen valtakuntaa, sillä se tulee pian loppuunsa. Ala etsiä ikuista JUMALAN Valtakuntaa! Olen tullut yhdistämään sinut MESSIAAN kansalaisuuteen. Ei ole suurempaa valtakuntaa. Tämän kuulen kantautuvan korviini. Hän sanoo, katso HERRAN huoneesta on tullut pyhää maata. Tarkoittaen, että Vierailu (Kirkkauden Pilven) on tapahtumassa täällä, ja meidän tulee pelätä. Ei enää valheita puhelimessa ja pastorille valehtelemista. Missä olet ollut Janette? – Olin poissa kaupungista. Miksi valehtelet pastorille? Etkö tiedä, että valehtelet JUMALALLE? Sillä pastori yksinkertaisesti vain tekee työtään. Missä olit, en nähnyt sinua seurakunnassa tänään? - Olin kaupungin ulkopuolella. Kuinka et voi vastata puhelimeesi? – no, olin kaukana. Nyt et voi enää valehdella täällä. Tästä on tullut pyhää maata. Vierailu on tapahtumassa täällä. Älä luule, että se on vaan Kenialle. Tämä on koko Kristuksen ruumiille. Nyt sinun tulee alkaa keskittyä iankaikkisuusasioihin. Ei tosiaan ole enää aikaa väärien profeettojen ja valhepastoreiden tulla tänne keräämään rahaa teiltä! On niin paljon työtä valmistaa morsian. Annetaan JUMALAN olla JUMALA. Ja annetaan ihmisen olla ihminen. Erotetaan nämä asiat maailmasta. Tämä on ikuisuutta varten.

 

 

Luetaan 2. Mooseksen kirja 25:8-9. Hän sanoo:

8 Ja tehkööt he minulle pyhäkön asuakseni heidän keskellään. 9 Tehkää asumus ja kaikki sen kalusto tarkoin sen kaavan mukaan, jonka minä sinulle näytän (2. Moos. 25:8-9).

Antakaa, kun jaan kolme näkyä nyt. Todella väkevässä HERRAN Näyssä yöllä 4. toukokuuta, HERRA laittoi minut tiettyyn paikkaan. Näin valtavan JUMALAN Kirkkauden tulevan alas Taivaasta aivan kuin tornado. Kirkkaus oli niin superkirkas, että en ole koskaan nähnyt sen tyyppistä Kirkkautta ennen. Kirkkaus tuli ja kosketti sitä paikkaa, jossa olin. Koko paikasta tuli superloistelias ja tämän jälkeen Kirkkaus nousi ylös. Tämä tapahtui 4. toukokuuta. Jälleen 5. toukokuuta yöllä, HERRA nosti minut ylös ja vei minut tiettyyn paikkaan. Jälleen Taivas avautui ja Kirkkaus tuli taas aivan tornadon lailla. Se oli taas todella superloistelias ja säteilevä. Tällä kertaa, kun Kirkkaus kosketti alas, se muutti kaiken kirkkaaksi. Kun katsoin tätä Kirkkautta, joka seisoi edessäni, näin toisen Kirkkauden sen sisällä, kuin toinen kerros ja taas toinen kerros ja toinen ja toinen. Kun katsoin, se meni aina Taivaaseen saakka ja sitten Kirkkaus nousi ylös. Profetiassa, jonka olin antanut aiemmin helmikuussa, sanoin, että näen kemiallisten aseiden varaston, ja ne tullaan antamaan Hizbollahille. HERRA vei minut myös Israelin rajalle ja Hän laittoi minut itkemään ja huutamaan Israelin puolesta siellä. Annoin profetian ja sanoin, ennen kuin aseita siirretään, Israel tulee huomaamaan tämän ja lyömään heidät. Kuvailin tässä profetiassa suurta savua ja räjähdystä. Sanoin, että kyse on kemiallisista aseista, jotka oli tarkoitettu Israelia vastaan. Tämä profetia täyttyi 6. päivä. Tämä ei siis ole osa Kirkkauden vierailua. Mainitsen vaan tämän tässä välissä. Se oli joka puolella uutisissa ja vieläkin siitä puhutaan.

HERRAN Näky 26.3.2008 / HERRAN Temppeli Taivaassa

 

Sitten 7. toukokuuta, HERRA nosti minut maan yläpuolelle. Kun olin maapallon yläpuolella, vaatteeni muuttuivat superkirkkaiksi. Seuraavassa hetkessä tajusin olevani Taivaassa. Kun katselin Taivasta, niin ymmärsin olevani Taivaan yläpuolella, koska pystyin näkemään HERRAN Temppelin. Näin JEHOVAN superloisteliaan Temppelin Taivaassa ja näin sen katon yläpuolelta. Sitten heräsin. Mikä on tämän näyn viesti? Haluan tuoda tämän mukaan tähän keskusteluun, samalla kun puhun Kirkkaudesta. Tiedäthän, että HERRA puhuu seurakunnan ylöstempauksesta. Kun tämä Kirkkaus tuli alas Kisumun kaupungin kokouksessa, varoitin ihmisiä ja sanoin olkaa tarkkoina nyt. HERRA sanoi, että tulen samalla tavoin ja otan seurakunnan. Tämä on ensimmäinen sanoma, jonka annoin. Sanoin, olkaa varovaisia, koska HERRA sanoo, Hän on tulossa samalla tavoin ja ottaa seurakunnan Kirkkauteensa. Kun näin kuolleen seurakunnan ylöstempauksen, miten se tulee tapahtumaan? Kirkkaus iski maahan ja poisti heidät sieltä haudoistaan. JUMALAN Kirkkaus poistaa heidät haudoistaan ja antaa heille kirkastetun ruumiin. Kun näin tämän Kirkkauden tulevan Kisumuun, varoitin seurakuntaa ja sanoin, että olkaa varovaisia. HERRA antoi profetian, että pian Hän tulee tällä tavoin ottamaan myös seurakunnan. Olen nähnyt Kirkkauden tulevan alas ja nousevan sitten ylös. Olkaamme hengellisiä ihmisiä.

Kallisarvoiset ihmiset, 2. Mooseksen kirja 25:8-9, Hän sanoo ”tehkää Minulle pyhäkkö”. Tämä Kirkkaus puhuu! Kun seuraat sitä, kuinka Moosekselle näytettiin temppeli Taivaassa, huomaat, että siinä on viesti. Hän näytti Moosekselle Temppelin ja hän sanoi, että mene ja tee minulle samanlainen! Mooses teki fyysisen temppelin, joka oli kuin valokopio Temppelistä Taivaassa. Nyt HERRA näyttää myös minulle Hänen kirkkaan loisteliaan Temppelinsä, ja siinä on viesti. Hän sanoo, että niinä päivinä olen vuodattava Henkeni ja Haggain kirjan luvussa 2, Hän puhuu temppelin myöhemmästä loistosta ja kirkkaudesta! Tämän temppelin Kirkkaus ja loisto tulee olemaan paljon suurempi kuin aikaisemman. Tämän temppelin auktoriteetti tulee olemaan suurempi kuin aikaisemmassa. Voitelu tässä kodissa, tulee olemaan suurempi kuin aikaisemmassa! Joelin kirjan luvussa 2 Hän vuodattaa Henkensä. Seisomme nyt Avoimien Taivaiden alla. Minkä sanoman Kirkkauden Pilven vierailu tuo seurakunnalle Suomessa? HERRA sanoo, että en tule sekoittamaan aikaisempaa kirkkautta tämän päivän kirkkauden kanssa. HERRA sanoo, et voi laittaa uutta viiniä vanhoihin viinileileihin. Hän sanoo, Suomi, haluan vierailla luonanne, mutta missä on se pyhäkkö, jonka rakennatte minulle? Missä on se uusi viinileili? Se uusi viini on vahvempaa. Jos laitat sen vanhaan viinileiliin, joka on täysin venynyt, se tulee räjähtämään ja pilaamaan viinin sekä viinileilin, kummatkin. Hän sanoo nyt, että uusi Kirkkaus on täällä. Huomaat seuratessasi Mooseksen elämää, että Kirkkaus tuli sinä päivänä, kun hän sai pyhäkön rakentamisen valmiiksi. Päivänä, jona hän sai päätökseen HERRAN rakennusprojektin, Kirkkaus tuli alas.

Jos katsot Salomon temppeliä, sinä vihkiäispäivänä, kun hän sai rakentamisen valmiiksi, Kirkkaus tuli alas. Siis tämä sama Kirkkauden Pilvi. Mooses ei voinut mennä eteenpäin, koska Pilvi oli liian sakea eikä hän pystynyt näkemään. Salomo ja ne papit eivät voineet mennä, koska se oli liian sakea. Kuka rakentaisi minulle pyhäkön tänne? - Sanoo HERRA. Kuka rakentaisi minulle asumuksen tänne? – Sanoo HERRA. Haluan Suomen seurakunnan rakentavan minulle asumuksen ja tarvitsen uuden viinileilin! En halua sekoittaa vanhaa viiniä uuteen viiniin. Hääjuhlassa JEESUS sanoi, ota astia, kuppi, lasi, ja ammenna sitä vettä, joka on muuttunut viiniksi ja vie kunniavieraalle. Tiedäthän, kuinka viinispesialistit maistavat ensin viiniä Italiassa ja muualla, ja myös tämä kunniavieras maistoi siitä. Hän sanoi, vau! Kaikki ihmiset tuovat parhaan viinin ensimmäiseksi, mutta sinä olet säästänyt parhaan viinin loppuun! Tuot sen vasta nyt? Hän kysyy, missä tätä oli pidetty? Missä oikein piilottelit sitä? Tämä on vahvempaa viiniä. Hyvin, hyvin vahvaa viiniä, ja tämä viini ansaitsee erityisen astian. Se ansaitsee erityisen asumuksen ja tämä asumus olet sinä! Aiotko valmistaa HERRALLE astian tässä maassa, jotta Hän voisi vierailla seurakunnassa? Valmistakaamme HERRALLE astia, koska Hän etsii asumusta. Jeremian kirja 10:20-21

20 Minun telttani on hävitetty, ja kaikki minun telttaköyteni ovat katkotut; minun lapseni ovat lähteneet luotani, eikä niitä enää ole. Ei ole enää, kuka telttani pystyttäisi ja nostaisi seinieni kankaan. 21 Sillä paimenet olivat järjettömät eivätkä etsineet Herraa; sentähden he eivät menestyneet, vaan koko heidän laumansa hajotettiin. 22 Ääni kuuluu! Katso, se tulee, suuri pauhina pohjoisesta maasta, tekemään Juudan kaupungit autioiksi, aavikkosutten asunnoksi (Jeremia 10:20-21).

HERRA sanoo, että jos katsot Kristuksen seurakuntaa Suomessa tänä päivänä, huomaat että on ongelma. Tämä on ilmiselvää. Miksi on ongelma? Kun HERRA loi seurakunnan, Hän asetti mittapuun eli standardin seurakunnalle. Hän sanoi, että seurakunnan tulee olla pyhä, kuninkaallinen papisto, erottautunut, pyhä kansa, omaisuuskansa. Kun katsot seurakuntaa tänä päivänä, näetkö pyhän seurakunnan? En näe. Jos tämä on totuus, niin HERRA Sanoo, että katso telttaköyteni ovat katkotut. Hän antaa meille kuitenkin toisen mahdollisuuden tässä maassa, jotta voimme mennä ja rakentaa uuden teltan HERRALLE. Nämä ovat Herätyksen päiviä! Ennallistamisen päiviä! Uudistumisen päiviä! Uudelleen rakentamisen päiviä! Niitä päiviä, jolloin astutaan kuolleista takaisin elämään! Joten otetaan kaikki hyöty irti tästä vierailusta! Haluan lukea vielä yhden Sananpaikan tästä Vierailusta, JUMALAN Väkevän Kirkkauden Pilven vierailusta. Voit vain kuvitella, kuinka näyssäni tuo Pilvi fyysisesti kosketti kasvojani, ja ensin tuli yksi aalto ja sitten toinen ja niin edelleen. Voit vain kuvitella, kuinka shokissa olin, kun heräsin. Melkein pyörryin. Haluan antaa sinulle tärkeimmän sanoman tästä Kirkkauden Pilvestä. Tiedän, että Kristuksen morsianta valmistetaan nyt. Morsian muodostuu täällä. Tiedän, että kun kansakunnat kokoontuvat ja kun katsot, näet myös Suomen siellä kokoontuneena. Halleluja! Lue kanssani 4. Mooseksen kirja 9:15-23:

15 Mutta sinä päivänä, jona asumus pystytettiin, peitti pilvi asumuksen, lain majan, ja illalla näkyi asumuksen päällä niinkuin tulenhohde, ja aina aamuun asti. 16 Niin oli aina: pilvi peitti sen päivällä ja tulenhohde yöllä. 17 Ja niin usein kuin pilvi kohosi majan päältä, lähtivät israelilaiset liikkeelle; ja mihin pilvi laskeutui, siihen israelilaiset leiriytyivät. 18 Herran käskyn mukaan israelilaiset lähtivät liikkeelle, ja Herran käskyn mukaan israelilaiset leiriytyivät. He olivat leiriytyneinä, niin kauan kuin pilvi pysyi asumuksen päällä. 19 Ja kun pilvi viipyi asumuksen päällä useampia päiviä, noudattivat israelilaiset, mitä Herra oli käskenyt heidän noudattaa, eivätkä lähteneet liikkeelle. 20 Mutta joskus pilvi viipyi asumuksen päällä vain muutamia päiviä; silloinkin he Herran käskyn mukaan olivat leiriytyneinä ja lähtivät Herran käskyn mukaan liikkeelle. 21 Ja joskus pilvi pysyi paikallaan vain illasta aamuun ja kohosi aamulla; silloinkin he lähtivät liikkeelle. Tahi jos pilvi pysyi päivän ja yön ja sitten kohosi, niin he lähtivät liikkeelle. 22 Tahi kun pilvi viipyi pysyen asumuksen päällä pari päivää tai kuukauden tai vielä pitemmän ajan, niin olivat israelilaiset leiriytyneinä eivätkä lähteneet liikkeelle; mutta kun se kohosi, lähtivät he liikkeelle. 23 Herran käskyn mukaan he leiriytyivät ja Herran käskyn mukaan he lähtivät liikkeelle. He noudattivat, mitä Herra Mooseksen kautta oli käskenyt heidän noudattaa (4. Moos. 9:15-23).

Halleluja. Ymmärrätkö sanoman tästä? Tämä on se sama Pilvi, joka vieraili israelilaisten luona. En ole lukenut teille Sananpaikkaa, joka sanoo, katso, hän tulee pilvessään. Itse JEHOVA on tullut nyt vierailemaan tämän ajan seurakunnassa. Toisin sanoen, HERRA sanoo, että aika hölynpölylle on ohi, aika, jolloin pastorit pelleilevät lampaidensa kanssa. Hän sanoo, minä tulen nyt ITSE paimentamaan omia lampaitani, enkä aio lähettää enää ketään muuta. Annoin tuon profetian ennen, kuin tuo Pilvi ilmestyi, ja sen profetian jälkeen tapasin piispojen neuvoston. Sanoin heille, että olkaa varovaisia, sillä nyt HERRA Itse on tulossa paimentamaan lampaitaan. Näet mitä tapahtui Israelissa. Israel ei koskaan ollut ollut tällä tiellä aikaisemmin. He olivat mukautuneet Egyptin orjuuteen ja heidän elämäntyylinsä oli mukautunutta egyptiläiseen epäjumalan palvontaan. He olivat tottuneet tuohon elämäntyyliin. JEHOVA kertoi heille, että olemme menossa kohti lupausta ja olemme vapautumisen prosessissa. Olemme matkalla kohti Luvattua maata. Oli ainoastaan yksi ongelma: He eivät vielä koskaan olleet olleet sillä tiellä aikaisemmin, eivätkä he tienneet tietä sinne. Sama asia seurakunnan kanssa tänä päivänä. Seurakunta ei koskaan ole ollut JUMALAN Valtakunnassa. Hän (seurakunta) ei ole koskaan ennen ollut tällä tiellä. JUMALAN Mies sanoo heille: Parannuksenteko, parannuksenteko, tehkää parannus, tehkäämme parannus, kääntykäämme! Tämä kertoo minulle, että Pyhä Henki on tuonut seurakunnan ulos parannuksenteon erämaahan. Tämä on parannuksenteon aikakausi. Tämä on Veren ja Ristin aikakausi, ja se tarkoittaa parannuksentekoa.

Tähän liittyy jotakin hyvin tärkeää. Hän sanoo, että sen vuoksi, mitä on vaakalaudalla, jos seurakunta ei saavukaan perille, HERRA on nähnyt parhaaksi tulla Itse alas auttamaan seurakuntaa, jotta JEESUSTA ei saatettaisi häpeään. Hän on nyt nostanut tämän saman Pilven. Kun Pilvi pysähtyi, hekin pysähtyivät ja leiriytyivät. Kun Pilvi nousi, he lähtivät liikkeelle. Hän sanoo, JUMALAN käskystä he leiriytyivät sekä lähtivät liikkeelle. Se tarkoittaa, että tämä Pilvi on JEHOVAN käsky, ja se käskee seurakuntaa tiettyyn suuntaan. Siinä näyssä, jonka näin viime viikolla 4. ja 5. toukokuuta 2015, Kirkkaus tuli alas ja sitten nousi ylös. Tämä on nyt tuoretta kuumaa leipää Taivaasta. Tämä kertoo minulle, että HERRA sanoo: Katso tämä on se suunta! Katso, menkäämme tähän suuntaan! Hallelujaa, tämä on totuuden hetki. HERRA sanoo, Pilvi on noussut, lähtekäämme liikkeelle! Pitkän aikaa seurakunta on ollut leiriytyneenä, mutta nyt Kirkkaus on tullut ja noussut. Aiotko pysyä paikalla leiriytyneenä? Liikutaan sitten! Kun lähdet liikkeelle ja seuraat Pilveä, voit ainoastaan päätyä lupaukseen, Luvattuun maahan, koska et ole koskaan ennen ollut vielä tällä tiellä. Voit ainoastaan päätyä JUMALAN Valtakuntaan. Tämä Pilvi on johdatuksen Pilvi, ja se on tullut johdattamaan seurakuntaa. HERRA auttaa seurakuntaa. Hän sanoo, että kun he olivat Egyptissä, he olivat keskittyneet niin sanottuun ”tässä ja nyt – elämään”, isoihin lihakimpaleihin ja suuriin kurkkuihin siellä orjuudessa. Mitä HERRA teki? Hän poisti ja irrotti heidät sieltä Egyptistä ja laittoi satamaan mannaa Taivaasta. Seurakunta tänä päivänä on jo pitkään keskittynyt vatsan evankeliumiin ”tässä ja nyt”. Seurakunta on saarnannut hengissä pysymisen kristillisyyttä elannokseen, siis hengissä pysymisen kristillisyyttä. Ja se on kysynyt, kuinka kristillisyys auttaa minua saavuttamaan asioita ja menestystä tässä maallisessa elämässäni? HERRA sanoo, että aika on nyt tullut meidän kytkeytyä pois egyptiläisestä leivästä ja Suomen leivästä. Meidän on keskityttävä Elämän Leipään, joka vapautettiin meille JUMALAN Valtakunnasta. Keskittykäämme siis Elämän Leipään!

Hän sanoo, että seurakunta tänä päivänä on hyvin maailmallinen ja keskittynyt mallisiin. Kun HERRA toi Johdatuksen Pilven, se muutti israelilaisten elämän. Miten se muutti heidät? Voit kuvitella, kuinka joka aamu, päivä ja yö, he olivat keskittyneet maalliseen elämäänsä. Voit kuvitella, kuinka Pilven ilmestyessä he aina katselivat ylhäälle, oli sitten aamu tai ilta. Olisiko se vieläkin siellä? Hän pyysi heitä keskittymään Taivaallisiin! Juuri tästä HERRA puhuu seurakunnalle tänä päivänä. Katso, Hänen Kirkkautensa Pilvi on täällä! Suunnatkaamme silmämme ja elämämme ja keskittykäämme taivaallisiin, Taivaalliseen todellisuuteen. Lopetetaan keskittyminen vatsaan ja suuriin lihapatoihin sekä kurkkuihin, joista näen pastoreiden Euroopassa saarnaavan. Yleisesti pastorit saarnaavat niistä Euroopassa ja erityisesti Euroopassa olevat afrikkalaiset pastorit. Näen heidän pelaavan korttia seurakunnassa ja saarnaavan vatsaa varten. Luulenpa, että tuollaisen aika täytyy tulla nyt loppuunsa! Kun HERRA lähettää minut tänne, se tarkoittaa, että totisesti tuon aika on ohi. Seurakunnan on nyt tullut aika keskittyä Taivaalliseen todellisuuteen, koska se on se, mihin me olemme suuntaamassa. Halleluja!

 

 

 

Haluan jakaa sinulle yhden hyvin tärkeän profetian neljästä Apokalypsin Ratsumiehestä. Tulet saamaan syvällisen ilmestyksen JUMALAN Valtaistuimelta. Näyt olivat harvinaisia juuri, ennen kuin Samuel kutsuttiin, ja taivas oli sulkeutunut. Nyt näet, että HERRA on avannut Taivaan, eikö? Se on teitä varten, ei todellakaan minua varten. Minä olen vain astia, joka tuo tätä Suomen kansalle. Tämä osa-alue, jota nyt lähestyn, tulee olemaan teille kaikista tärkein tässä koko opetuksessa. Tässä osassa tulette kirjaimellisesti näkemään JUMALAN profeetallisen aikajanan. Teen siitä tiivistelmän. Tulet näkemään profeetallisen aikajanan ja siellä olevat rajaviivat, jotka liittyvät siihen, mikä on nolla lähtölaskenta kohta MESSIAAN Tulemukseen. Jaoin teille profetian Arabimaihin tulevasta verenvuodatuksesta. Nyt, tämä on se profetia, joka tuli 29.7.2009 näystä, kun olin menossa Venezuelan kansallisiin herätyskokouksiin. Ne järjestettiin monilla stadioneilla, kuten San Felix, Puerto Ordaz, El Tigre ja monissa kaupungeissa ympäri Venezuelan. Olin siis matkalla Venezuelaan ja saavuin Etelä-Afrikan Johannesburgin lentokentälle. Minun täytyi odottaa siellä tiimini kanssa 24 tuntia Atlantin halki menevää lentoa. Huomasimme, että olisi ilmaista nukkua lentokentän lattialla. Lentokenttähotellit ovat hyvin kalliita, mutta kentän lattia oli ilmainen. Laitoin laukkuni tyynykseni ja aloin nukkua. JEESUS nukkui kalliolla. Hänellä ei ollut kotia. JEESUKSELLA ei ollut Intercontinental hotellia presidenttisviitillä, saunoineen, porealtaineen ja punttisaleineen. JEESUKSELLA ei ollut tällaista! Hän oleskeli usein siellä Öljymäen kalliolla. Siellä HERRA aina puhui Hänelle ja Pyhä Henki uudisti ja ravitsi Häntä. MESSIAALLA ei ollut kotia.

Kun makasin siellä lentokentän lattialla, laukku tyynynäni, tunsin ripauksen siitä, miltä JEESUKSESTA on mahtanut tuntua. Olin niin siunattu, että minulle oli annettu tällainen tilaisuus maistaa jotakin siitä, mitä JEESUS oli käynyt läpi. Eihän niitä kokemuksia voi kuitenkaan edes verrata toisiinsa, koska se oli vuori erämaassa! Siinä maatessani näin kuitenkin HERRAN Näyt. Siinä nukkuessani HERRA puhui kanssani. Pohdin sitä, että jos olisin mennyt Intercontinental hotellin ylimmän kerroksen presidenttisviittiin, olisiko HERRA puhunut kanssani siellä? HERRAN tiet ovat hyvin uniikit. Siinä ensimmäisessä osassa näkyä, Hallava Hevonen saapui ja pimeys seurasi sitä. Toisessa osassa näin Kristuksen seurakunnan sisällä Taivaassa, ja se ylisti JUMALAN Valtaistuimen edessä. Seurakunnan vaate oli niin loisteliaan kirkas, kun se ylisti JUMALAN Valtaistuimen edessä. HERRA on lähettänyt minut joka puolelle maailmaa profetoimaan neljän Apokalypsin Ratsumiehen vapauttamisesta. Puhun nyt yhdestä Ratsumiehestä ja sitten tuon ilmestyksen teille. Yöllisessä näyssä, 19.8.2008, HERRA tuli ja puhui kanssani maailmanlaajuisesta talouskriisistä. Kriisistä, jonka näet yrittävän repiä Euron kappaleiksi. HERRA tiesi, että seuraavana viikonloppuna, 23–24.8., minulla oli erittäin suuri kokous Kenian kaupungissa nimeltään Nakuru. HERRA tiesi, että menisin sinne ja julistaisin tuon profetian siellä. Mitä HERRA sanoi 19. elokuuta?

Joka kerta kun HERRA puhuu, sinun täytyy löytää se Raamatusta. Jos et löydä sitä Raamatusta ja jos se ei ole linjassa Kirjoitusten kanssa, silloin tiedät, että JEHOVA ei ole puhunut. Seurakuntaa eksytetään ja hyväksikäytetään siksi, että se ei ole käyttänyt Raamattua mittapuuna. Seurakunnassa on niin paljon eksytystä ja harhaoppeja, koska seurakunta ei ole käyttänyt Raamattua viitteenään. Joka kerta kun HERRA puhuu, Hänen tulee nuhdella syntiä. Joka kerta kun HERRA puhuu, Hänen tulee keskittyä seurakunnan pyhyyteen. Joka kerta kun HERRA puhuu, Hänen tulee aina osoittaa MESSIAAN Tulemukseen. Joka kerta kun HERRA puhuu, Hän ei koskaan rakenna ihmisten valtakuntaa seurakuntaan. Joka kerta kun HERRA puhuu, Hän aina rakentaa JUMALAN Valtakuntaa, MESSIAAN Valtakuntaa seurakunnassa! Nämä ovat niitä peruspointteja, jotta voimme kaikki olla samalla sivulla. Mitä HERRA Sanoi 19. elokuuta v. 2008? Tuossa näyssä HERRA nosti minut maankamaran yläpuolelle. Löysin itseni seisomasta JUMALAN Valtaistuimen edessä. JUMALAN Valtaistuin, sisällä Taivaassa, oli vuorattu vuorenomaisella Kirkkaudella. Siellä missä seisoin, HERRA laittoi minut tietämään, että Hän joka istuu Valtaistuimella, istui Valtaistuimella. Halleluja! Siellä ollessani Kirkkaus yhtäkkiä aukeni ja Valtaistuimelta tuli ulos Olento. Minulla ei ole lupaa kuvailla joitain osa-alueita tästä näystä. Ne osat, joista voin puhua, löytyy jo netistä. Kuvailen siellä kirjoituksissa tätä Olentoa ja sen kirkkaita kasvoja sekä kasvojen vakavuutta, kun se lähestyi minua. Kuvailen hänen kasvojensa vakavuudesta johtuvia juovia, kun näin hänet. Kuvailen sitä, kuinka kauhuissani olin, kun tämä Olento lähestyi minua.

Sen jälkeen, kun HERRA oli vakuuttunut, että olin identifioinut Hänet, Hän kääntyi ympäri ja meni takaisin sisälle Kirkkauteen Valtaistuimella. Siellä ollessani, HERRA avasi vielä hiukan enemmän silmiäni. Pystyin nyt näkemään sisälle Kirkkauteen ja tuon Olennon vapauttavan Mustan Hevosen Ratsumiehen. En ole koskaan ajatellut, että Taivaassa olisi Musta Hevonen, joten voit kuvitella tämän tilanteen. Kun Musta Hevonen tuli Ratsastajansa kanssa, näin hänen ratsastavan ympäri Taivasta ja sitten hän tuli minua kohti. Se on valtavan suuri Hevonen. Se pysähtyi eteeni, kun se oli saavuttanut minut ja tullut aivan lähelleni. Se nosteli hieman etukavioitaan siinä. On jotakin, mitä HERRA halusi näyttää minulle tämän Taivaassa olevan Mustan Hevosen kautta. Tästä syystä aloin mennä Australiaan, Etelä-Koreaan, Kanadaan ja niin edelleen jakamaan tästä. HERRA näytti minulle Mustan Hevosen Taivaassa, ja se on todella musta ja sillä on valkoinen loistelias kihara harja. Kun tuo Musta Hevonen tuli lähelle minua ja pysähtyi, se alkoi levittää ja venyttää suoraksi tuota valkoista kirkkaan loisteliasta harjaansa (whuuuuuh). HERRAN Kirkkaus tuli ulos tuosta valkoisesta kirkkaasta harjasta! Pystyin tuntemaan tuon Kirkkauden. Tänään jaan vahvaa kypsää ruokaa Suomen seurakunnalle. JEESUS on tulossa kypsälle seurakunnalle, eikä vauva-seurakunnalle. Minun tulee siis ruokkia teitä tällä kypsällä ruoalla, jotta seurakunta voisi kasvaa. Nämä ovat syvällisiä salaisuuksia JUMALAN Valtaistuimelta. Tämä on seurakuntaa varten, eikä minua varten. Et tule löytämään tätä miltään kristillisiltä tv-kanavilta, joten seuratkaa tarkasti. Ottakaa tästä koppi! Tämä tulee suoraan JUMALAN Valtaistuimelta, jotta seurakunta voisi kypsyä.

Taivaassa olevalla Mustalla Hevosella oli valkoinen kirkas harja ja se suoristi sitä tällä tavoin (whuuuuh). Näet minun menevän Australiaan, Canberraan, Brisbaneen, Melbourneen, Kanadaan, Etelä-Koreaan, kaikkiin maailman ääriin, Chileen, Venezuelaan saarnaamaan ja jakamaan tästä. Kuvailen sitä näkemääni upeaa loisteliaan kirkasta harjaa. Tämän jälkeen HERRA vapautti sen Mustan Hevosen ja näin sen ravaavan ympäri maailman kansakuntia. Katselin alas maapalloa ja näin sen ravaavan ympäri maailmaa. Tämän jälkeen heräsin. Seuraavana päivänä kutsuin toimistotiimin kokoon. Jotkut heistä ovat lakimiehiä, mutta sanoin, että älkää menkö tänään töihin, vaan tulkaa luokseni. Istuin heidän kanssaan ja he näkivät, että olin peloissani ja aivan tärisin. Istuin alas ja toistelin: Se on hän, se on hän, olen nähnyt hänen (Mustan Hevosen) kasvonsa. He näkivät, että olin todella vakavissani ja järkyttynyt. Kallisarvoiset ihmiset, olen kertonut teille, että joka kerta kun HERRA puhuu, Raamattu on viite! Herätessäni avasin siis Raamatun ja katsoin hakemistoa, löysin sieltä Mustan Hevosen. Löysin hänet Ilmestyskirjasta, luvusta 6, ja sieltä sain myös sanoman seurakunnalle. Joka kerta kun HERRA puhuu, sinun tulee löytää se Raamatusta. Et voi sanoa niin, että joka kerta kun Herra puhuu, sinun täytyy mennä raamattukouluun. Paras opettaja on Pyhä Henki. Hän johdattaa sinut Sanaan, josta löydät sanoman ja jaat sen sitten eteenpäin seurakunnalle. Aloin siis profetoida tulevaa maailmanlaajuista talouskriisiä ja nälänhätää. Nähtyäni tämän näyn aloin profetoida sen jälkeen olevassa kokouksessa, seuraavana lauantaina 23. elokuuta. Miksi olin niin tolaltani, kun kerroin, että se on hän, olen nähnyt hänen kasvonsa ja kaikki kysyivät, mitä oikein olen nähnyt? Kun menin kokoukseen, silloin vasta tajusin, kenet oikein olin nähnyt. Sitten ymmärsin, miksi HERRA oli tuonut tämän hirvittävän olennon luokseni. Tarkoituksena oli, että identifioisin, monesko Hevonen niistä, jotka vapautetaan, hän on, ja mikä olisi sen sanoma. Halleluja! Tällä tavoin HERRA puhuu.

Kallisarvoiset ihmiset, kun annoin profetian maailmanlaajuisesta talouskriisistä ja nälänhädästä, olin hyvin hämmästynyt, koska kesti 3-4 viikkoa ja kaikki globaalit finanssimarkkinat, pörssimarkkinat murskautuivat New Yorkista Eurooppaan ja aina Shanghaihin asti. He kutsuivat sitä dominoefektiksi, jossa yksi kaataa seuraavan. Se oli valtavaa ja jopa minä olin todella hämmästynyt. Luulen, että siitä tuli suurin profetia, jonka olen koskaan antanut. Se ravisteli koko maailmaa. Myöhemmin annoin tästä toisen profetian, kun olin Etelä-Koreassa, Soulissa, 31.7.2010. Tämän jälkeen sanoin myös ollessani Australiassa, Brisbanessa 1.-4. elokuuta 2010, että seuraava aalto tästä globaalista talouskriisistä olisi tulossa. Sanoin, että toinen osa tulee olemaan vielä pahempi kuin ensimmäinen. Nyt näet, mitä tapahtui Kreikalle, Kyprokselle, Italialle, Espanjalle, Ranskalle, talous on heikennyt ja heikkenemässä. Ottakaa tästä koppi ja ´juoskaa tämän kanssa´ aina JUMALAN Valtakuntaan saakka. Halleluja! Tämä oli se profetia, jonka kiihtymisen näet tähän päivään saakka. Mikä on sen sanoma Suomen seurakunnalle? Luon tässä perustaa, jotta voit ymmärtää Neljän Apokalypsin Ratsumiehen profetian.

 

 

 

Monta kertaa, kun JEESUS oli saattanut loppuun ihmisten palvelemisen, Hän vetäytyi Öljymäelle. Hän erottautui ja vetäytyi  ihmisjoukoista ja julkisuudesta. Hän vetäytyi, jotta Pyhä Henki voisi puhua Hänelle, ravita ja voimaannuttaa. Hän aina palveli ja vetäytyi, palveli ja vetäytyi. Kun JEESUS oli saanut päätökseen yhden noista tapahtumista, joissa Hän opetti ja palveli ihmisiä,  Hän taas vetäytyi yksinäisyyteen. Opetuslapset tulivat Hänen luokseen ja pysäyttivät Hänet ja sanoivat: HERRA, Katso HERRAN temppeliä, katso kuinka se on kaunis! Luukkaan evankeliumi sanoo; katsokaa kaunista arkkitehtuuria, jota sen rakentamiseen on käytetty. Toiset versiot puhuvat lahjoista, joita käytettiin temppelin kultaisten pilareiden rakentamiseen. He yrittivät saada MESSIAAN huomion kiinnitettyä Moorian vuoren kauniiseen HERRAN temppeliin. JEESUKSEN vastaus särki heidän sydämensä. Mitä MESSIAS sanoi? Hän kysyi heiltä, näettekö kaiken tämän? Aika on tulossa, kun kaikki nämä rakennukset hajotetaan alas. Eikä kiveä jätetä kiven päälle. Opetuslapset olivat tyrmistyneitä ja heidän sydämensä särkyi. Miksi joku tuhoaisi noin kauniin rakennuksen? Kiitos JUMALALLE, siinä hetkessä he vastaanottivat HERRAN viisauden jälleen. Tämä oli toinen hetki, kun he vastaanottivat Pyhän Hengen voitelun. Toinen hetki oli se, kun JEESUS kysyi, keitä ihmiset sanovat minun olevan? Sitten Hän kääntyi heidän puoleensa ja kysyi, kenet te sanotte minun olevan? Simon Pietari sanoi, sinä olet KRISTUS, Elävän JUMALAN Poika. JEESUS kääntyi ja sanoi, Pietari, tuo ei tullut tästä maailmasta. Vain Minun ISÄNI on voinut antaa siitä ilmestyksen sinulle. Tämä oli toinen hetki, kun he vastaanottivat ylhäältä.

Tiedämme, kuinka Mooses vei ne 70 vanhinta vuorelle ja palatessaan he profetoivat. Tuona aikana siis ne vanhimmat myös profetoivat. Raamattu sanoo, että HERRAN Henki laskeutui heidän ylleen, joten he profetoivat. Tämä oli sitä varten, että kohennettaisiin ja asetettaisiin vanhimmiston asema, siis heidän, ketkä Mooses valitsi seurakunnan johtajiksi. Tämä on toinen asia, minkä JUMALAN Pilvi tuo seurakuntaan. JUMALAN Pilvi asettaa oikeutuksen ja valtuutuksen seurakunnan asemaan tämän maailman silmissä. He voivat sanoa: Vau, nuo ovat ihmisiä, joiden Jumala on JEHOVA! He ymmärsivät vastaanottaessaan ylhäältä, että kun JEESUS puhui tämän temppelin hävityksestä, se liittyi itseasiassa MESSIAAN Tulemuksen merkkeihin. Se olisi yksi lopunajan merkeistä. Tästä syystä näet, kuinka he tulivat takaisin Hänen luokseen. He kysyivät HERRA, milloin tämä tulee tapahtumaan? Mikä tulee olemaan tulemuksesi merkki? Mikä tulee olemaan lopunajan merkkinä? Kun JEESUS avasi suunsa vastatakseen heille, silloin sai syntynsä ja annettiin kaikkein voimallisin ja keskeisin profetia koko Raamatussa. Miksi se on kaikista keskeisin profetia? Koska kaikki muut profetiat liittyvät jollain tavalla tähän profetiaan. Tässä profetiassa HERRA JEESUS Itse antaa seurakunnalle merkin MESSIAAN Tulemuksesta. Koko Raamattu kirjoitettiin suureksi kutsuksi seurakunnalle. Tämä koko Raamattu on kutsu ihmiskunnalle JUMALAN Valtakuntaan. Tästä syystä sanoin, että tämä on koko Raamatun keskeisin profetia. Kaikki muut profetiat ovat tavalla tai toisella yhteydessä tähän profetiaan. Mutta jos tämä on kaikista keskeisin profetia Raamatussa, silloin oletan löytäväni sen neljästä upeasta evankeliumista. JEESUS saarnaa tästä profetiasta seurakunnalle.

Kun Matteus ymmärsi, että tämä on Raamatun keskeisin profetia, hän tallensi tämän Matteuksen evankeliumiin lukuun 24. Kun Markus ymmärsi tämän profetian keskeisyyden, hän tallensi tämän Markuksen evankeliumiin lukuun 13. Kun Luukas ymmärsi tämän tärkeyden ja merkittävyyden, hän tallensi sen Luukkaan evankeliumiin lukuun 21. (Matteus 24, Markus 13, Luukas 21). Kun menet Johanneksen evankeliumiin, et löydä sitä sieltä. Jos tämä profetia oli JEESUKSEN opetus seurakunnalle, miksi Johannes ei kirjoittanut siitä, jos se on niin keskeinen? Johannes ei kirjoittanut tätä profetiaa, koska Johannes oli erottautunut, Pyhä Henki erotti hänet muista, jotta Johannes saisi tämän profetian sovellutuksen ja kirjoittaisi sen Ilmestyskirjaan lukuun 6. Kun Suomen seurakunta katselee televisiosta uutisia tänä päivänä ja lukee tämän keskeisimmän profetian upeista evankeliumeista. Sen jälkeen, kun he menevät Ilmestyskirjan, lukuun 6, ja lukevat tämän profetian sovellutuksen, silloin he ymmärtävät, missä on se nolla lähtölaskenta kohta, josta seurakunnan on lähdettävä ´liikkeelle´ ajatellen MESSIAAN Tulemusta. Voitte ymmärtää tämän kautta, missä seurakunta tällä hetkellä on, kun ajatellaan ja ´tutkitaan´ MESSIAAN Tulemuksen lähestymistä.

Haluan kävellä kanssasi hitaasti askel askeleelta, jotta voisit ymmärtää sen sanoman, mitä HERRA puhuu tämän profetian kautta. Siis profetian kautta, joka käsitteli Mustan Hevosen vapauttamista, ja jonka annoin jo edellä. Tuo Hevonen vapautettiin, ja näemme sen manifestaation maailman taloudessa tänä päivänä. Tämä on aktiivinen profetia, joka on vieläkin meneillään, se on kuin kehittyvä kertomus. Mikä on sen viesti? Katsotaan nyt, mikä on tämä keskeisin profetia, joka avaa meille JUMALAN salaisuuksia ja kertoo, että MESSIAS on tulossa. Kun näemme tämän, niin voimme sanoa: Ooh, nyt tiedän, että MESSIAS on tulossa! Johannes ei siis taltioinut tätä profetiaa Johanneksen evankeliumiin. Sen takia, että ihminen ei olisi riippuvainen raamattukouluista, vaan ihminen nojautuisi PYHÄÄN HENKEEN. Johannes ei siis kirjannut ylös tätä profetiaa, jotta hän voisi vastaanottaa tuon profetian käännöksen (sovellutuksen). Joten kun luet tämän profetian ja luet tämän profetian käännöksen (sovellutuksen), silloin tulet ymmärtämään tämän koko profetian kokonaisuudessaan. Täten Raamatusta tulee itseään tulkitseva ja se selittää itse itseään. Sinun ei siis tarvitse mennä opiskelemaan Apollon tai Paavalin koulukuntaan saadaksesi tutkinnon Raamatun filosofiasta tai raamatullisesta psykologiasta. Sinun tulee ainoastaan nojautua PYHÄÄN HENKEEN! Olemme Suomessa, jossa koulutus on huippuluokkaa. Näen teidät Suomessa opiskelemassa tutkintoja ja kirjoittaen graduja raamatullisesta filosofiasta ja eri oppisuunnista. Kerron sinulle, että minut HERRA kutsui lääketieteen alalta ja ainoastaan HERRA itse on opettanut minua! Raamattu selittää itse itseään. Raamattu tulkitsee Raamattua. Halleluja! Matteuksen luku 24, jotta voimme ymmärtää, mikä on tämä kaikista tärkein profetia liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Teidän täytyy päästä sisälle. JUMALAN Valtakunta kuuluu sinulle. Myös sinun puolestasi MESSIAS meni ja kuoli ristillä. Seuraavan kerran, kun joku tulee teidän luoksenne ja sanoo, tuokaa rahaa apostolin jalkojen juurelle, sanokaa: Saatana väisty! Koska ei ole enää aikaa tuollaiselle. Aika joka meillä on, on valmistautumista varten, eikö? Korruptio ja moraalittomuus seurakunnassa ovat tulleet loppuunsa tänään. Halleluja! Luetaan nyt Matteuksen versio tästä profetiasta. Matteus 24. Hän sanoo:

1 Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia. 2 Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta." 3 Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?" (Matt. 24:1-4).

Kun JEESUS vastaa jakeessa 4, siitä tulee Raamatun isoin profetia: Tämä on RAAMATUN TÄRKEIN PROFETIA:

Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä”.

Opetan tästä joka puolella maailmaa. Kirjaimellisesti opetan tästä, koska seurakunnan on tärkeää ymmärtää tämä ja päästä siihen sisälle. Minulle olisi ollut helppoa vaan kävellä luoksesi ja sanoa, ”Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt Hääsormukset ja JUMALAN Kellon. Valmistakaa tie HERRALLE Suomessa.” Ja sitten olisin lähtenyt pois. Olisi ollut hyvin helppoa tehdä niin. Mutta on hyvin paljon vaakalaudalla. Seurakunnan täytyy päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tämän vuoksi kuljen ympäri maailmaa ja kirjaimellisesti opetan tästä. Koska tämä Neljän Apokalyptisen Ratsastajan profetia olisi ollut hyvin vaikea ja monimutkainen ymmärtää, mutta HERRA avasi sen minulle, ja nyt se on hyvin helppo kaikkien ymmärtää. Kun JEESUS avasi suunsa vastatakseen heille Matteus 24:4, silloin syntyi koko Raamatun suurin profetia. Tämä on se profetia:

4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.

Jos olisin sinä, alleviivaisin sanan eksytä.

5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta” (Matt. 24).

Myös yllä olevassa jakeessa 5, kohtaat tuon sanan eksytys. Tämä on kaikista keskeisin profetia. Sinuna alleviivaisin sen. Voit myös sanoa: Öljymäen profetia. Numero 1 ) EKSYTYS. Hän sanoo, pidä huoli, että kukaan ei eksytä sinua! Se tarkoittaa, että tulee olemaan eksytystä, ennen kuin tulen. Opetuslapset kysyivät, että mikä tulee olemaan tulemuksesi merkki? Kuinka me tiedämme, että olet tulossa? Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä! Monet tulevat ja eksyttävät monta. Numero 1) EKSYTYS. Tämä tarkoittaa, ennen kuin HERRA tulee, ensimmäinen merkki tulee olemaan eksytys. Tulee olemaan eksytyksen aikakausi. Missä se eksytys sitten tulee olemaan? Kuuntele minua Suomi! Eksytys missä? Opetuslapset tulivat Hänen luokseen yksityisesti, kun Hän istui siellä Öljymäen kalliolla. He istuutuivat hänen jalkojensa juureen. He kysyivät, HERRA, kerro meille, mitkä ovat salatut merkit ennen tulemustasi? Mitä meidän tulisi tarkastella? HERRA sanoi, katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä! Monet tulevat ja eksyttävät monia ja väittävät olevansa Kristus. Opetuslapset tulivat Hänen luokseen ja nyt HERRA kertoi heille, että heidät tullaan eksyttämään. He olivat eläneet JEESUKSEN kanssa jo pitkän aikaa. He siis tunsivat MESSIAAN JEESUKSEN äänen. He tiesivät HERRAN kannan synnin suhteen sekä vanhurskauden suhteen. Tiedäthän, kuinka tunnet jotkut ihmiset niin hyvin, että kun he soittavat, tunnistat heti heidän äänensä. Mutta nyt MESSIAS kertoo heille, että heitä tullaan eksyttämään. Hän sisällyttää tähän sen, että joku tulee heidän luokseen teeskennellen olevansa MESSIAS.

Eksytys missä? Muista, että tuon ajan opetuslapset kuvastavat seurakuntaa. Kun HERRA siis antoi tämän profetian, Hän sanoi, että katsokaa, eksytyksen täytyy ensin tulla seurakuntaan! Hän sanoi, kun näet eksytyksen tulevan seurakuntaan, ole varovainen, sillä siitä tiedät, että Minä olen tulossa! Opetuslapset kuvastivat Kristuksen ruumista, seurakuntaa. Numero 2) Opetuslapset olivat apostoleita, joten he edustivat papistoa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun eksytys tulee sisälle seurakuntaan, se tulee ensin papistoon. Numero 3) Muistat, kuinka Hän kysyi Pietarilta: Voitko pitää huolta lampaistani? Joten nämä apostolit itseasiassa kuvastivat paimenia. Tämä tarkoittaa, että eksytys tulisi ensin papistoon, pastoreiden palvelustyöhön, paimeniin! Tiedäthän, kun eksytys tulee paimeniin, se tarkoittaa, että eksytys on tullut saarnastuoliin. Saarnastuoli on ainoa tie, jonka kautta eksytys voi tulla sisälle seurakuntaan. Jos saarnastuoli ei ole eksytetty ja jos saarnastuoli pitäytyy vahvana ja vanhurskaana, silloin et voi eksyttää seurakuntaa. Sillä saarnastuoli tulee kertomaan Totuuden. Mutta kun saarnastuoli on eksytetty, silloin koko kansakunta on eksytetty. Tämä tarkoittaa, että seurakunta on eksytetty, lampaat ovat eksytetyt, kansakunnan valo, eli seurakunta, on eksytetty ja pimeydessä. Ymmärrätkö tämän? Joten ensimmäinen merkki oli eksytys. Hän sanoo, varokaa ja valmistautukaa, kun näette eksytyksen tulevan saarnastuoliin, sillä siitä tiedätte, että Minä olen tulossa! Nyt saatat sanoa: Ahaa, nyt ymmärrän tämän jutun, mikä on meneillään seurakunnassa.

Ne suuret skandaalit seurakunnassa. Pastori sanoo, että hän haluaa ostaa yksityislentokoneen, ja hän haluaa vahvoja ihmisiä seisomaan hänen rinnallaan tässä projektissa. Hän katselee ympärilleen ja haluaa saada vain nuo 50 vahvinta, jotka haluavat tulla siunatuiksi. Pastori ei halua heitä, jotka eivät ole ihan varmoja asiasta. Pastori haluaa ostaa yksityislentokoneen. Nyt ymmärrät, mistä yksityislentokoneiden evankeliumi oikein tulikaan. Todellakin. Tervetuloa Totuuden sanoman äärelle! He sanovat, meidän tulee ostaa pastorille talo. Kuitenkin kun katsotte seurakuntaa, niin se on remontin tarpeessa. Eikö meidän tulisi ensin rakentaa HERRAN Huone? Sinä. mene ja yritä asua tuon teltan sisällä, olisitko onnellinen? Miksi työnnät HERRAN sinne? Eikö meidän tulisi rakentaa ensin HERRALLE temppeli? Joka tapauksessa ensimmäinen merkki on eksytys. Matteus 24:6:

6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. 7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,… (Matt. 24).

Profetia numero 1) oli EKSYTYS. Tämä profetia numero 2) on VERENVUODATUS. Hän sanoo, tulet näkemään sotia ja kuulemaan sanomia sodista. Tulee olemaan kahdenlaisia sotia: Tällaisia ihan päättömiä sotia, kuten huumesota Meksikossa tai sota Somaliassa, ennen kuin kansakunnat menivät sinne. Tai sitten sota, jossa kansakunta nousee kansakuntaa vastaan, kuten sota Irakissa, sota Afganistanissa, sota Pakistanissa, huumeiden vastainen sota Meksikossa, sota Columbiassa, vaaleja edeltävä sota Keniassa, rotusorto Etelä-Afrikassa, sota Kongon demokraattisessa tasavallassa, sota, sota, sota, veri, veri, veri! Kun annoin tuon edellä kerrotun profetian, HERRA näytti minulle Punaisen Hevosen vapauttamisen. Menin ympäri kertoen, että olen nähnyt Punaisen Hevosen vapauttamisen, veren, verenvuodatuksen. Kun puhuin globaalista talouskriisistä, siihen liittyi Musta Hevonen. Numero 2) verenvuodatus maailmassa. Numero 1) eksytys saarnastuolissa. Tästä syystä tänä päivänä voit mennä opistoon ja valmistua sieltä apostoliksi ja alkaa eksyttää ihmisiä joka puolella maailmaa. Juuri tällaisesta eksytyksestä Hän puhui. Totuuden hetki on saapunut! Suomen seurakunta tulee nyt vapauttaa, jotta sitä ei voi enää koskaan eksyttää! Numero 2) on verenvuodatus. Kuulet joka puolella, mihin menet, terrorismista. Jos menet Keniaan, he sanovat, että me olemme sodassa terrorismia vastaan Somaliassa, joten koko ajan ollaan valmiustilassa, sillä joku voi hyökätä. Usassa, Kanadassa ja myös täällä, olen varma. Kaikki ovat varuillaan ja valmiustilassa odottaen, että ehkä jotakin saattaa tapahtua. Tulee olemaan sotia ja huhuja sodista. Nyt voit ymmärtää niitä uutisia, joita katselet. Numero 3) Mikä on kolmas profetia?

7-8 ”…ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua” (Matt. 24).

HERRA kuvailee ylöstempauksen päivää, kun Hän sanoo, että maa tulee synnyttämään, Jesajan kirjassa 26:19–21. Jesaja näki sen saman unen, jonka HERRA näytti minulle, kuinka kuolleet pyhät kristityt tullaan ylöstempaamaan. Jesaja kuvailee aamukastetta, joka kuvastaa Pyhää Voitelua, Pyhää Henkeä, Jälkimmäistä Kirkkautta. Jesaja sanoo: Huutakaa riemusta, koska kasteenne on kuin aamukaste, huutakaa ilosta! Pyhä Henki tuo iloa seurakuntaan. Ihmiset alkavat tanssia. He sanovat vau, meidän seurakunnassa HERRA on parantanut jonkun Aidsista! Me olemme ihmisiä, joiden Jumala on HERRA. Kun HERRAN Vierailu tulee, se nostaa seurakunnan kansakuntien silmissä. Halleluja! Jesaja kutsuu sitä aamukasteeksi. Tiedäthän, kuinka aamukaste on tuoretta ja viileää, se tyydyttää janon. Tämä tarkoittaa, että on ollut kovin paljon janoa seurakunnassa, mutta nyt Kaste on tullut! Seurakunta on ollut hyvin janoinen, mutta nyt tuore aamukaste on tullut tyydyttämään tuon janon.

Hän sanoo numero 1) eksytys 2) verenvuodatus 3) nälänhätä. Kolmas kohta on profetia Mustasta Hevosesta. Ihmiset menevät töihin, jotta he saisivat perheelleen leipää pöytään. Näethän, kuinka Hän puhuu nälänhädästä. Se tarkoittaa, että ihmiset eivät tule tienaamaan tarpeeksi laittaakseen leipää pöytään. Numero 3) Hän on laittanut yhteen nälänhädän ja maanjäristykset, aivan kuin sanoen: Minä tulen ravistelemaan kansakuntia. Halleluja! Sitten Hän jatkaa sanoen, kaikki nämä ovat vasta synnytystuskien alkua. Tiedäthän, kun nainen on synnytyspoltoissa ja juuri synnyttämäisillään, on siis aika, kun synnytystuskat alkavat. Se ei kuitenkaan ole vielä synnyttämistä. Hän sanoo, että se on vasta synnytystuskien alkua, mutta hänen täytyy synnyttää. Myöhemmin Hän sanoo, että pahuuden lisääntymisen johdosta kylmenee useimpien rakkaus. Koska pahuus kasvaa, samalla rakkaus KRISTUKSEEN kylmenee HERRAN huoneessa. Ja Hän jatkaa sanoen, että silloin seurakunta kylmenee ja tapahtuu, että: Kaksi miestä on pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään, ja kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Tiedäthän, kuinka Afrikan maalaiskylissä löydät naisia jauhamassa käsin hirssiä ja durra-viljaa, ja he valmistavat leipää jauhoista. Hän sanoo, kaksi naista jauhaa viljaa, toinen otetaan ja toinen jätetään. Halleluja! Tämä on Raamatun keskeisin profetia! Kaikki muut profetiat ovat tavalla tai toisella yhteydessä tai perustuvat juuri tähän profetiaan. Voisimmeko katsoa, mikä on tämän profetian käännös (sovellutus)? Mikä on se Sananpaikka, jonka vuoksi Johannes erottautui sen vastaanottaakseen? Halleluja!

 

 

 

Ota tästä kiinni! Voit opettaa tästä seurakunnassasi tai pitää Raamattupiirin kotonasi. Tätä sanomaa et voi syödä yksin. Se on tarkoitettu opetuslapseuttamaan ja voimaannuttamaan sinut, jotta voit jakaa sen eteenpäin. Jotta et menisi JUMALAN Valtakuntaan yksin. Mikä on tämän profetian selitys? Kun luemme tämän profetian, ja luemme sen selityksen ja katsomme uutisiamme, sanomme: Aah, nyt ymmärrän, millä paikalla tarkalleen olemme! Yhteenvetona Ilmestyskirjan luvut 1,2 ja 3, kuulet Hänen sanovan seuraavaa:

Muista siis, mistä olet langennut, ja tee parannus, ja tee niitä ensimmäisiä tekoja; mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi ja työnnän sinun lampunjalkasi pois paikaltaan, ellet tee parannusta (Ilm. 2:5).

Tiedän kestäväisyytenne, mutta laitan teidät vastuuseen myös tietyistä asioista.

15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! 16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos (Ilm. 3:16-17).

Tehkää parannus ja palatkaa ensirakkauteenne!

4 Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset (Ilm. 3:4).

Hän sanoo, tulen hetkenä, jona ette arvaa. Joten kun katsot Ilmestyskirjan luvut 1, 2 ja 3, näet HERRAN Hengen valmistavan seurakuntaa. Hän julistaa seurakunnalle parannuksentekoa, parannuksentekoa ja parannuksentekoa! Ilmestyskirjan luvuissa 1, 2 ja 3, Hän valmistaa seurakuntaa. Hän julistaa parannuksentekoa ja hän osoittaa seurakunnan synteihin, luopumukseen ja kompromisseihin, todellisesta uskosta pois lankeamiseen. Halleluja! Ilmestyskirjan luvussa 4, löydät Hänen esittelevän JUMALAN Valtaistuimen, ja Hän sanoo siellä jotakin hyvin tärkeää. Hän puhuu niistä elävistä Olennoista siellä JUMALAN valtaistuimen ympärillä. Ilmestyskirja 4:6

6 Ja valtaistuimen edessä oli ikäänkuin lasinen meri, kristallin näköinen; ja valtaistuimen keskellä ja valtaistuimen ympärillä oli neljä olentoa, edestä ja takaa silmiä täynnä. 7 Ja ensimmäinen olento oli leijonan näköinen, ja toinen olento nuoren härän näköinen, ja kolmannella olennolla oli ikään kuin ihmisen kasvot, ja neljäs olento oli lentävän kotkan näköinen (Ilm. 4:6-7).

Tämän seurakunnan tulee kypsyä aikuiseksi tänään. Muistako, kun sain sen unen, josta edellä kerron, ja herätessäni kutsuin hätäkokoontumisen Nairobiin. Katselin alas ja tärisin järkytyksestä. Kerroin heille, se on hän, olen nähnyt hänen kasvonsa! Kuvailin niitä juonteikkaita kasvoja, kuinka hän rypisti otsaansa. Kohta tulette näkemään, että tämä on se kolmas, jonka kasvot olivat kuin ihmisellä. Tämä on se ”hän”, josta sanoin: Olen nähnyt hänen kasvonsa! Se on hyvin kirkkaan loistelias ja pyhä, mutta samalla hyvin vakava. Ilmestyskirja 4, esittelee JUMALAN Valtaistuimen. Siellä Hän esittelee ne neljä elävää Olentoa siellä Valtaistuimen keskellä. Olen nähnyt jokaisen Ratsumiehistä. Nyt tiedät, mistä nämä Olennot tulevat, sieltä keskeltä. Elämme päiviä, jolloin Raamattu tulee eläväksi! Raamattu on totisesti Elävän JUMALAN elävä todellinen Kirja. Toiset palvovat kuolleita kirjoja, jossa ei ole mitään elämää. Raamattu taas on elävän JUMALAN elävä Kirja! Eikö olekin hienoa olla elossa tänä päivänä? Eikö olekin mahtavaa olla uudestisyntynyt kristitty tänä päivänä? Tämä on historiallinen sukupolvi, joka valmistaa tien MESSIAAN Tulemukselle! Hän sanoo, että Ilmestyskirjan luvut 1, 2 ja 3, ovat luvut, joissa HERRAN Henki valmistaa seurakuntaa parannuksenteossa. Ilmestyskirjan luvussa 4, Hän esittelee seurakunnan JUMALAN Valtaistuimelle, jossa ovat ne neljä Olentoa ja 24 Vanhinta. Kun HERRA vei minut Hänen Valtaistuimelleen, minä näin ne 24 Vanhinta. Toivon, että eräänä päivänä minulla olisi aikaa saarnata teille Taivaasta, miltä Taivas näyttää. Lopettaisit siihen paikkaan kaiken, mitä olet tekemässä, kaiken, joka voisi olla esteenä sinua pääsemästä sisälle, ja pitäisit huolen, että varmasti pääset sisälle! Jos kuvailisin sinulle Kirkkautta siellä sisällä. Ilmestyskirjan luvussa 4 Hän siis puhuu JUMALAN Valtaistuimesta ja esittelee ne neljä Olentoa sekä 24 Vanhinta.

Ilmestyskirjan luvussa 5, Hän esittelee JUMALAN kirjakäärön, tämän dokumentin Taivaassa, JUMALAN Valtaistuimella. Hän sanoo, että JUMALAN kirjakäärö on suljettu seitsemällä sinetillä. Tulet pian ymmärtämään, että nämä sinetit määrittelevät nolla lähtölaskennan. Joka kerta kun sinetti murtuu, annettu profetia manifestoituu maailmassa. Lopuksi tulet siihen sinettiin, jossa MESSIAS tulee. Eikö se olekin kaunista? He alkoivat etsimään Häntä, joka olisi tarpeeksi arvollinen ja kykenevä, jolla olisi tarpeeksi voimaa sekä auktoriteettia murtamaan kirjakäärön sinetit ja avaamaan sen, jotta voisimme lukea, mitä sinne on kirjoitettuna. Kun se avataan, profetia manifestoituu maailmassa. Ilmestyskirjan luvussa 5 kehittyy kriisi Taivaassa. Miksi kriisi? Miksi ahdistus?

Koska he katsoivat Taivaaseen, Taivaan yläpuolelle, Taivaan alapuolelle. He katsoivat Taivaan alapuolelle, nimittäin väliin Taivaan ja maan välissä. Kuka olisi tarpeeksi arvollinen ja voimallinen murtamaan sinetit? He eivät löytäneet ketään kykenevää. Kriisi muodostuu ja he kyselevät: Kuka olisi tarpeeksi kykenevä voimassa ja auktoriteetissa auttamaan meitä, murtamaan meille nämä sinetit ja avaamaan kirjakäärön? Tämä tarkoittaa, että kirjakääröjen sinettien murtamisen aika on koittanut. He eivät löytäneet. Vaikka he etsivät koko maan päältä, he eivät löytäneet. Sitten he etsivät maan alta, eivätkä löytäneet. He etsivät merien ja valtamerien alta, eivätkä löytäneet. Juuri kun he olivat itkemäisillään, ääni sanoi, lopettakaa, älkää itkekö! Juudan Heimon Leijona, Daavidin juurivesa on jo mennyt ristille ja voittanut! Hänellä on siis tarpeeksi voimaa avaamaan kirjakäärö! Tämä on väkevää. Hän sanoo, perustuen MESSIAAN voittoon ristillä, MESSIAS on nyt pystyvä murtamaan sinetit ja avaamaan kirjakääröt. Alat jo tietää, mitä on kirjoitettuna kirjakäärön sisään. Alat ymmärtää, että totisesti kirjakääröllä on jotakin tekemistä sen kanssa, mitä Hän teki ristillä. Se, mitä Hän teki ristillä, antaa Hänelle voiman ja kyvyn avata kirjakäärön.

 

 

 

Ilmestyskirjasta 6 löytyy sanoma Suomen seurakunnalle. Katsotaan Öljymäen profetian käännös (sovellutus). Raamatussani on alaotsikko ’Sinetit’. Ilmestyskirjan luvussa 6. Hän sanoo;

1 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niin kuin ukkosen äänellä: "Tule!" 2 Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan (Ilm. 6:1-2).

aloitetaan ensimmäisestä sinetistä. Hän sanoo, kun Karitsa avasi ja mursi ensimmäisen seitsemästä sinetistä, Hän näki vapautettavan väkevän Valkoisen Hevosen. Ja sen Ratsastaja tuli esiin voittajana voittamaan. Voit kuvitella tuon Ratsastajan Hevosen selässä valmiina voittamaan. Mitä tarkoittaa voittajana voittamaan? Se tarkoittaa, että hän ei voi ottaa mitään muuta vastaan kuin voiton. Hän tulee suoraan ottamaan voiton. Kysymykseni Suomen seurakunnalle kuuluu: Kuka tämä Ratsumies oikein on? Tämän päivän seurakunta ei pystynyt identifioimaan oikein tätä Ratsumiestä. Juuri tästä seurasi luopumus, kun seurakunta epäonnistui identifioimaan tämän Ratsumiehien! (Hän EI siis ole Jeesus, vaikka monet kuulijat paikalla niin vastasivat!). Muistatko näyn, jonka annoin Hääsormuksista? Siinä toisessa osassa Hän sanoo, katso ja näe, kuka istuu Valkoisella Hevosella! Kun katsoin, näin kaikista voimallisimman ja suurimman ja kirkkaimman Valkoisen Hevosen. Sanoin, että perustuen hevosen käyttäytymiseen, ymmärsin, mikä on sanoma. Käytös kertoi, että katso, se tullaan vapauttamaan minä hetkenä hyvänsä! Katsotaan Ilmestyskirjan lukua 19. Ensimmäinen osa kuvailee JUMALAN Karitsan loisteliaita häitä. Kallisarvoiset ihmiset Suomessa, Ilmestyskirja 19.11-14:

11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. 12 Ja hänen silmänsä olivat niin kuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, 13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana. 14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen (Ilm. 19:11-14).

Verrataan jakeita 8 ja 14 toisiinsa:

8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus” (Ilm. 19:8).

Jakeessa 8 he vasta valmistautuvat ylöstempaukseen. Jae 8 tapahtuu juuri tänään Suomessa! He valmistavat hohtavan puhdasta pellavavaatetta. Jos taas menet jakeeseen 14, niin siinä ylöstempaus on jo tapahtunut, ja MESSIAS on tulossa takaisin heidän kanssaan Jerusalemiin. Jakeessa 14 puhutaan tästä samasta vaatteesta:

14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen (Ilm. 19:14).

Tämä tarkoittaa, että jos valmistat tuon HERRAN vaatteen tässä Suomen kansakunnassa tänään, sillä tulee olemaan iankaikkinen seuraamus elämällesi! Ymmärrätkö siis, miten todella loputtoman arvokas ja tärkeä on syy, miksi tulen tänne? Jos tulet valmistamaan hohtavan puhtaan liinavaatteen, joka tarkoittaa HERRAN vanhurskautta, sillä tulee olemaan iankaikkinen seuraamus elämällesi. Kun menet Taivaaseen ja Jerusalemiin, niin pukeudut samalla tavalla. Hän jatkaa jakeessa 15,

15 Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan. 16 Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra" (Ilm. 19:15-16).

Tämä on se toinen Valkoinen Ratsumies. Kerrohan minulle, kuka on tämä Ratsumies tässä? Tämä on MESSIAS! Hänen nimensä on JUMALAN Sana. Hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Hänen päässään on monia kruunuja ja Häneen on kirjoitettu nimi: ”Kuningasten Kuningas ja Herrain HERRA”. Joten seurakunnan ongelma tässä maailmassa on se, että kun ensimmäinen sinetti murrettiin, seurakunta kuvitteli, että tämä olisi MESSIAS! Tästä syystä monet teistä (yleisössä) sanoitte, että se olisi Herra Jeesus. Mutta ei! Tämä ei ollut MESSIAS. Hän sanoo: Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Yksi tulee väittäen olevansa Messias, Kristus, ja hän tulee eksyttämään monta. Tämä tarkoittaa, että hänellä tulee olemaan poikia ja tyttäriä ja hänen lapsensa tulevat myös eksyttämään monia. Monet tulevat väittäen olevansa Messias! Ymmärrätkö, mitä JEESUS sanoi, kun Hän istui siellä kivellä? Katso, MESSIAS tulee Valkoisella Hevosella. Tämä toinen, joka haluaa näyttää MESSIAALTA, ratsastaa myös Valkoisella Hevosella. MESSIAS tulee voittajana voittamaan. Tämä toinenkin tulee voittajana voittamaan. MESSIAALLA on kruunu. Hänellä on kruunu. Ainoa ero on se, että MESSIAALLA on monia kruunuja. Seurakunta ei kuulustellut tätä miestä. Seurakunnan olisi tullut pysäyttää hänet ja sanoa hei, pysähdyhän hetkiseksi! Jos sanot olevasi MESSIAS, missä ovat sinut monet kruunusi? Hän sanoo, että MESSIAS tulee terävän miekan kanssa. Tämä toinen taas tulee jousen kanssa. Tästä ymmärrän, että hänellä on nuolia mukanaan. Seurakunta ei kuulustellut eikä tutkinut, eikä kyseenalaistanut tätä toista miestä. Seurakunta ei sanonut: Hetkinen, pysähdy! Sen sijaan seurakunta uskoi häneen. 

Olen profetoinut kaikki nämä neljä Ratsumiestä. Olen sanonut, että kolmatta Ratsumiestä koskeva profetiani, on suurin profetia, jota olen koskaan antanut. Se on profetia Mustasta Ratsumiehestä, ja se on ravistellut maailmaa tähän päivään saakka. Kutenkin tämä Valkoinen Ratsumies on kaikista vaarallisin heistä neljästä, sillä hän tulee eksyttämään. Kun hän eksyttää seurakunnan, silloin hän myös tuhoaa seurakunnan lopullisesti ja vie seurakunnan päätökseen, loppuunsa. Hän käyttää Sananpaikkoja tuhotakseen seurakunnan. Hän tuo seurakuntaan väärän valhepelastuksen. Tiedän, että alat nyt kysyä: Miksi ihmeessä JUMALA olisi niin julma, että lähettäisi tuollaisen henkilön seurakuntaan? Tulen selittämään sen myöhemmin. Seurakunta kuitenkin uskoi häntä! Hän tuo eksytyksen seurakuntaan, ja kun hän tuo tämän petoksen seurakuntaan, hän EI sano: ”Pyydän, lopettakaa kristillisyys ja kristittynä oleminen!” Sen sijaan hän sanoo: ”Ooh, me olemme moderneja kristittyjä ja heillä on vapaus, jotka Kristuksessa ovat.” Tämän jälkeen hän alkaa sisällyttää syntiä pelastukseen. Täten hänestä tulee vaarallisin näistä neljästä Ratsumiehestä. Sillä kun seurakunta on eksytetty, kaikki on lopussa. Kun saarnastuoli on eksytetty, silloin myös seurakunta on eksytetty.  Eksyttääkseen seurakunnan, juuri siksi hän haluaa näyttää samalta kuin Kristus. Kun hän tulee, hän tuo maailman ja maailmallisuuden sisälle seurakuntaan. Nyt pelastus on luopumuksessa, langennutta. He ovat langenneet pois todellisesta uskosta! Mikä tahansa käy nyt. He elävät maailmaa ja maailman mukaista elämää seurakunnan sisällä! Pitäisi olla täysin ilmiselvää, että ei hän ole Messias, sillä MESSIAS on Hän, joka murtaa sinetit. Halleluja! Hän on Valkoisen Hevosen selässä istuva neljäs Ratsumies ja hän tuo abortit seurakuntaan. Hän on se, joka tuo väärät profeetat, valheapostolit, valheopettajat sekä valhe-evankelistat mukanaan.

 

 

 

Karitsa avasi toisen sinetin. Ilmestyskirjan luku 6:

3 Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!" 4 Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka (Ilm. 6:3-4).

Aloitimme puhumalla kolmannesta Hevosesta, mutta katso nyt tätä toista Hevosta. Hän sanoo: Tulipunainen Hevonen. Punainen = verenvuodatus. Kun sain tuon profetian, kuljin ympäri maailmaa sanoen, että verenvuodatus on tulossa. Muistatko, kuinka JEESUS istui siellä vuorella, Öljymäellä. Hän sanoi, että tulee olemaan sotia ja sanomia sodista. Toinen profetia. Kun Karitsa avaa toisen sinetin, toinen Hevonen vapautetaan, joka on numero 2 niistä neljästä Apokalypsin Ratsumiehistä. Tämän toisen Ratsumiehen Hevonen on punainen. Veri, veri, veri, sota Malissa, sota Keski-Afrikassa, Kongon tasavallassa, sota Somaliassa, sota Afganistanissa, sota Meksikossa, joka puolella sota, sota, sota. Punainen Hevonen, punainen – verenvuodatus. Jokainen näistä vastaa profetiaa. Tämä on se käännös (profetian sovellutus), jonka Johannes vastaanotti.

 

 

 

Tämä on hyvin voimallista, koska keskitymme tähän kolmanteen Hevoseen. Halleluja! Hän sanoo:

5 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. 6 Ja minä kuulin ikään kuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä” (Ilm. 6:5-6).

Tähän haluan keskittyä tänään Suomessa. Hän sanoo, että kun Karitsa avasi sen ensimmäisen sinetin, silloin tulee eksytys, josta HERRA puhui siellä vuorella.  Tämä eksytys näyttää oikealta, mutta onkin väärennös. Kun Karitsa avasi toisen sinetin, tuli Punainen Hevonen ja verenvuodatus. Kun Hän avasi kolmannen sinetin, tuli Musta Hevonen, jonka kuvailin 19. elokuuta 2008 näkemässäni näyssä. Hän sanoo, kun Musta Hevonen tulee esiin, hän pitää vaakaa kädessään. Nyt selitän, miten  oli mahdollista alkaa profetoida maailmanlaajuista talouskriisiä, ennen kuin se tapahtui. Hän sanoo, että Mustan Hevosen Ratsastaja kantaa vaakaa kädessään. Me tiedämme kaikki, mitä tuo vaaka tarkoittaa. Saatat sanoa, että se on ’oikeus’. Kyllä, se on myös oikeus, mutta seuraahan pidemmälle. Jos haluan ostaa ja maksaa kaksi kiloa sokeria Afrikan kylissä, siellä heillä on vaaka ja toiselle puolelle vaakaa he pistävät kaksi kilon painoa. Tämän jälkeen he kaatavat toiselle puolelle sen verran sokeria, että vaaka menee tasapainoon. HERRA sanoo: Ostaminen ja myyminen. Kansakuntien ostaminen ja myyminen, myös Suomessa, tulee olemaan Mustan Ratsumiehen käsissä. Toisin sanoen Hän sanoo, nyt tulee olemaan kriisi ostamisessa ja myymisessä. Tulee siis olemaan musta päivä ostamisessa ja myymisessä, koska näin hänen ravaavan ympäri maailmaa.

HERRA antaa kaksi voimallista profetiaa tämän yhden profetian sisällä. Ensimmäinen niistä sanoo, että tulee olemaan nälänhätä. Miksi JEESUS puhui nälänhädästä? Menet töihin tuodaksesi leipää kotiin. Kuitenkin, kun Musta Hevonen vapautetaan, silloin vihdoin kuuluu ääni Valtaistuimen keskeltä, ääni, joka antaa käskyn Mustan Hevosen Ratsumiehelle: Mitta vehnää päiväpalkalla ja vähemmän ravintorikasta ohraa kolme mittaa päiväpalkalla! Menet töihin, jotta voisit ruokkia perheesi ja tuoda leipää pöytään. Nyt Hän sanoo, että tämän Mustan Hevosen vapauttamisen profetian tähden ja kolmannen sinetin murtamisen johdosta, pystyt tuomaan ainoastaan enää yhden mitan vehnää kotiin. Yksi mitta vehnää heprealaisessa kontekstissa on juuri ja juuri tarpeeksi yhdelle ihmiselle yhdeksi päiväksi. Se tarkoittaa, että tulee olemaan puutetta ruoasta kotona. Tämä tarkoittaa, että kun tuot ruokaa kotiin, siitä ei riitä koko perheelle. Tämä tarkoittaa seuraavaa: Joko ruokavarastot ovat vähentyneet tai sitten ruoan hinta on noussut ylös. Tai sitten on inflaatio, ja palkkaasi on laskettu. Halleluja! Tämä on se profetia, mutta tämän profetian sisällä Hän määrittelee Kristuksen täydellisen morsiamen. Siksi puhun teille tästä kolmannesta Hevosesta. Sen profetian sisällä Hän määrittelee Kristuksen täydellisen morsiamen, joka menee Taivaaseen. Hän sanoo, jos löydät heidät, jotka juuri ja juuri tulevat toimeen niukalla vehnällä, niin älä anna heidän päästä kuin koira veräjästä! Jos taas löydät ne toiset, joilla on öljyä ja viiniä, niin älä heitä tuhoa! Pidä heistä huolta, huolehdi heistä. Näin HERRA sanoo.

Tuohon aikaan Israelissa, rikkaat ihmiset tapasivat asua vuorilla ja he heittivät roskansa alas laaksoon. Tästä syystä, kun Jeremia lähetettiin savenvalajan taloon, hän meni Ben-Hinnomin laaksoon. Sinne laaksoon heitettiin vanhat kipot ja kulhot. Savenvalaja rikkoi astian ja sekoitti sen veden kanssa ja rakensi siitä toisen, uuden astian. Jeremia oli tuossa laaksossa ja HERRA kuuli hänen profetoivan HERRAN huoneelle. Hän kysyi heiltä: Eikö HERRA voisi tehdä sen saman teille, minkä savenvalaja tekee? Ja rakentaa toisen astian? Jeremia oli nähnyt, että HERRAN Temppeli oli täynnä korruptiota, ja sen tulisi nyt tulla loppuunsa. Sillä ei ollut enää mitään käyttöä, eli se oli tullut käyttökelvottomaksi. Tämän vuoksi HERRA käytti Jeremiaa puhumaan toisen uuden astian rakentamisesta. Hän puhui täällä, missä savenvalajat työskentelivät. Tiesitkö, että Jeremia oli nähnyt MESSIAAN aikakauden? Siitä syystä he sanovat, että Raakel itkee Ramassa, ja kun JEESUS meni Egyptiin, he käyttivät myös samaa profetiaa. Halleluja! Haluan, että ymmärrät tämän kunnolla. Haluan opettaa tämän askel askeleelta, koska lopuksi haluan pestä käteni. Lopuksi sinun täytyy päästä sisälle. Seuraa tätä tärkeää profetiaa. Rikkaat ihmiset tapasivat asua siellä vuorella ja heittivät roskansa alas. Kun katsot rikkaiden ihmisten ruokapöytää, siellä oli kuuma leipä korissa liinalla peitettynä. Siellä oli erityisiä juustoja, joita kastettiin oliiviöljyyn, jotta juusto voisi imeä itseensä öljyn. Kun he tarjoilivat juuston, se tarjottiin öljyn kanssa. Siellä oli valittuja viinejä valituilta viinitarhoilta. Öljy ja viini kuuluivat tunnusomaisesti sinne rikkaiden ja vaikutusvaltaisten pöytiin, niiden ihmisten pöytiin, jotka elivät runsaudessa. Mutta köyhillä oli pääasiassa pelkkää leipää pöydässä. Jos sait leipää, mikä tahansa mitä sait käsiisi, kelpasi leivän kylkiäisenä. Tähän päivään saakka Israelin valtio on säännöstellyt pitaleivän hintaa, koska se on kaikille ruokavalion perusta. Köyhät elivät siis pääasiassa leivällä. Rikkailla taas oli leipää, erityisiä viinejä sekä juustoja oliiviöljyllä.

Hän sanoo, he joilla on runsaasti, suojele heidät! Sanot, tämä kuulostaa hieman julmalta Jumalalta, mutta mitä HERRA tarkoittaa tällä? Hengellisessä kontekstissa, Hengessä, mikä on HERRAN sanoma? Me tiedämme erittäin hyvin, että öljy on Pyhän Hengen voitelun virtaus ja viini on Pyhän Hengen voitelun voima. Nyt kerron siitä Kristuksen morsiamesta, joka on julistettu tuossa profetiassa. Hän lähetti Mustan Hevosen, sanoen hei, kun menet tuonne ulos ja löydät seurakunnan, joka juuri ja juuri selviytyy niukalla leivällä ja kamppailee todella saadakseen leipää, Elämän Leipää. Tämä tarkoittaa, että Sana on vähissä ja Sanasta on puute. Kun siis menet tuonne ulos, jossa Sana on vähissä ja Sanasta on puute, haluan, että tiukennat ja kiristät vieläkin tiukemmalle sen oloa! Tee kaikki todella vaikeaksi tuolle seurakunnalle! Aika julma JUMALA! Esittelen nyt julman JUMALAN Suomen kansakunnalle, kansalle, joka rakastaa niin paljon armoa ja rakkautta. Hän sanoo, että öljy symboloi runsautta. Viini on tuon voitelun ja virtauksen voima. Öljy ja viini symboloivat runsautta. Hän sanoo, kun löydät seurakunnan, joka operoi öljyssä ja viinissä eli runsaudessa, tarkoittaen Herätystä, öljyn ja viinin Herätystä. Kun näet tuon seurakunnan, älä tuhoa sitä! Säilytä tuo seurakunta. Suojele tuota seurakuntaa. Tämä seurakunta on Kristuksen morsian. Muistatko ne kaksi ryhmää: Tyhmät neitsyet, joilla ei ollut öljyä ja ne viisaat neitsyet, joilla oli runsaasti öljyä (Matteus 25). Siinä JEESUS itse määrittelee Kristuksen morsiamen. Hän sanoo, että Kristuksen morsian on ne viisi viisasta neitsyttä. He ovat viisaita, koska he kantavat mukanaan runsaasti öljyä. Öljyn tähden he ovat siis viisaita. Öljy kuvaa tässä voitelua ja Pyhän Hengen Herätystä. Tästä HERRA puhuu. HERRA sanoo, että tämän profetian sisällä on kaksi seurakuntaa. On olemassa seurakunta, missä Sanasta on kova puute. Tulet seurakuntaan ja pastorilla ei ole lähes mitään opetettavaa sinulle. Pastori vaan vitsailee ja kertoo tarinoita. Ole varovainen pastoreiden kanssa, jotka vitsailevat ja kertoilevat tarinoita! Voit nähdä itse, että olisi niin paljon opetettavaa, joka valmistaa morsianta. Miten aikaa enää riittää vitseihin lapsistasi, perheestäsi tai vaimosi hiuksista?! Pastorit kysyvät, tiedätkö, kuinka paljon maksaa, kun laitetaan vaimon hiukset kuntoon? Pastori kertoo, kuinka paljon hänen pukunsa maksoi.  Tämä seurakunta  on todella öljyn (Pyhän Hengen) puutteessa. Hän sanoo, tuo ei ole Kristuksen morsian!

Tämä on mielestäni ihmeellistä! Hän sanoo, kun Musta Hevonen vapautetaan, silloin on kaksi eri seurakuntaa. Tulee olemaan seurakunta, joka on todellisessa ja aidossa Pyhän Hengen Herätyksessä, Jälkimmäisen voitelun Herätyksessä. Voin antaa sinulle esimerkin Kenian seurakunnasta, missä miljoonat haluavat palata JEESUKSEN tykö. Missä Taivaat ovat auki ja voitelu virtaa. Jopa täällä tänään Taivaat ovat auki! Näin saarnan aikana jonkun suomalaisen täällä, jonka tytär on raskaana, kaduilla ja käyttää huumeita. Näin HERRAN poistavan tyttäresi kadulta ja tuovan hänet takaisin. Öljyn ja viinin seurakunnassa on vapautus, ja siellä HERRA puhuu. Se on seurakunta, jossa lukuisat tulevat pelastukseen, ja Sana on rikasta. Siellä on niin paljon Sanaa. Siellä ei ole puutetta Sanasta, kuten siitä Sanasta, mitä olen jakanut tässä tänään. Ei minulla ole edes aikaa jakaa kaikkea, koska HERRA on vuodattanut niin paljon ilmestystä! Hän antoi jopa näyn Temppelistä. HERRA näytti minulle näyn temppelistä, ja jaoin sen teille. Minulla ei ole ollut aikaa opettaa teille syvällisesti, mikä  ilmestys näkyyn temppelistä kätkeytyi. Tuo temppeli puhuu myös ylöstempauksen jälkeisestä aikakaudesta. HERRA sanoo, että niinä päivinä tulee olemaan kahdentyyppisiä seurakuntia. Yksi niistä on Kristuksen seurakunta, joka on Pyhässä Hengessä ja Pyhän Hengen voitelun alla, ja HERRAN Henki virtaa siellä. Öljyn takia ne viisi neitsyttä ovat viisaita! Kun JUMALAN Henki alkaa virrata JUMALAN Valtaistuimelta, se ei tuo mitään muuta seurakuntaan, kuin JUMALAN viisauden! Lue kanssani Hesekielin luku 47. Tästä seurakunnasta HERRA puhui, kun Hän rikkoi kolmannen sinetin ja vapautti Mustan Hevosen. Teidän täytyy olla kypsä seurakunta. Tämä sanoma kypsyttää seurakunnan aikuiseksi. Halleluja!

1 Sitten hän vei minut takaisin temppelin ovelle. Ja katso, vettä kumpusi temppelin kynnyksen alta itään päin, sillä temppelin etusivu oli itää kohti. Ja vesi juoksi alas temppelin oikeanpuolisen sivuseinämän alitse, alttarin eteläpuolitse. 2 Sitten hän toi minut ulos pohjoisportin kautta ja kierrätti minut ulko puolitse ulkoportille, joka antoi itää kohden; ja katso, vesi virtasi oikeanpuoliselta sivuseinämältä päin. 3 Mennessänsä itää kohti mies, mittanuora kädessään, mittasi tuhat kyynärää ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli nilkkoihin asti. 4 Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli polviin asti. Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä poikki: vettä oli lanteisiin asti. 5 Sitten hän mittasi tuhat: tuli virta, jonka poikki minä en voinut käydä, sillä vesi nousi uimavedeksi, virraksi, josta ei voinut käydä poikki. 6 Niin hän kysyi minulta: "Oletko nähnyt, ihmislapsi?" (Hesekiel 47:1-6).

Tämä on Elämää antava virtaus, HERRAN elämää antava Henki. Hän puhuu HERRAN Hengestä, joka virtaa JUMALAN Valtaistuinsalin takaa. Olen nähnyt tuon joen ja ne kaksi puuta Valtaistuimen takana. Kun tämä joki virtaa alas, se tuo seurakuntaan JUMALAN viisauden. Mikä on JUMALAN viisaus? Se on HERRAN pelko! Tästä syystä tuo virtaus valmistaa seurakunnan. Seurakunta, joka vastaanottaa tuon virran voitelun, on se seurakunta, jonka JEESUS määritteli viisaiksi neitsyiksi. Tämä on se seurakunta, jonka ISÄ JUMALA itse määrittelee, kun Hän murtaa kolmannen sinetin ja vapauttaa Mustan Hevosen. Hän antaa Mustan Hevosen Ratsumiehelle käskyn: Kun näet tuon seurakunnan, jolla on öljyä, öljyn ja viinin seurakunnan, voidellun seurakunnan, viisaan seurakunnan, herätyksen seurakunnan. Suojele häntä! Pidä hänestä (tästä seurakunnasta) huolta! Älä tuhoa häntä! Hän on Kristuksen morsian. Vau! Tämä oli kolmannen Hevosen profetia. Näetkö, mitä HERRA on lähettänyt minut julistamaan maailmanlaajuisesti? Toisin sanoen, Hän sanoo: Katso Kristuksen morsiamen identiteetti on nyt tiedossa. Katso, nyt on aika Pyhän Hengen Herätykselle! Tästä syystä haluan Suomen tietävän tämän, että olemme tulleet hetkeen, jolloin et voi pelleillä ihmisten kanssa seurakunnassa: ”Ooh, meidän seurakunnassa on herätyskokous. Tänä viikonloppuna meillä on herätys.” En puhu tuollaisesta herätyksestä.

Minä puhun tässä ihan oikeasta ja aidosta Herätyksestä, jossa Aids paranee, rammat kävelevät ja Lepra alkaa pudota pois ihosta. En ollut koskaan nähnyt Lepraa ennen. Olin todella hämmästynyt, kun HERRA näytti minulle Lepran unessa kaksi kuukautta ennen parantumiskokousta. HERRA kertoi unessa, että tuon tämän lapsen eteesi, lapsi paranee, ja Lepra tulee putoamaan pois ihosta. Kun HERRA sanoo, että syntimme ovat Hänelle kuin lepra; se saa minut miettimään, miltä näytämmekään HERRAN edessä? Joskus hyvin inhottavalta, eikö? Hän sanoo, että tulee olemaan seurakunta, jossa tulee olemaan Herätys, todellinen Pyhän Hengen Herätys. Kuinka tiedät, että seurakunta on todellisessa Herätyksessä? Tiedät sen siitä, että herätyksen seurakunta on ankkuroituneena totuuden Sanaan. Ja että pastori ankkuroi seurakuntaa todelliseen Sanaan. Totuuteen. Muista, että antikristus on valehtelija. Kun sanon totuuden, silloin kaikki seurakunnan jäsenet alkavat kulkea kohti totuutta. Se tarkoittaa parannuksentekoa, ja monet ihmiset palaavat JEESUKSEN tykö.  Kun monet ihmiset palaavat HERRAN tykö, se on todellinen määritelmä Herätykselle. Kaikki ne ihmeet ovat vain Herätyksen manifestaatioita, niin sanotusti jälkiseuraamuksia.

Todellinen Herätys on sitä, että ihmiset kääntyvät JEESUKSEN puoleen! Näen kuinka teidän kaduillanne monet nuoret pojat sekä tytöt juovat ja polttavat, aivan kuin eksyneet lampaat, ilman paimenta. He juovat ja sanovat: Me vieläkin odotamme seurakuntaa, kun se on valmis, sitten me tulemme sinne! Se tarkoittaa, että seurakunnan täytyy tulla valmiiksi! Monet ihmiset, myös muslimit, odottavat sitä ulkona tuolla. Eräs mies Keniassa keskeyttää aina minut kokouksissa ja sanoo: JUMALAN Mies, täällä on joitain muslimeita. He sanovat, että ovat katsoneet kokousta aamusta saakka ja pyytävät nyt, että ennen kuin jatkat, niin johdattaisit heidät KRISTUKSELLE! Näin käy kirjaimellisesti jokaisessa kokouksessa, ilman edes saarnaamista heille. Tämä tarkoittaa sitä, että kun Herätys tulee, niin Jerusalemissa on joitakin JUMALAA pelkääväisiä ihmisiä. Kun Herätys tulee, silloin he tulevat esille ja ovat hämmästyksissään sanoen: Katso nuo ovat juovuksissa! Kun kuuntelet tarkkaan, kuulet heidän puhuvan suomea, arabiaa, hepreaa, swahilia, italiaa, kreikkaa, saksaa ja hollantia. Kuunnellessasi tarkkaan, kuulet heidän julistavan JUMALAN ihmeitä! Tämä on Herätystä.

Olen tullut julistamaan Suomen seurakunnalle Herätystä! Jos tulet ottamaan kiinni tästä sanomasta, niin tulemme tapaamaan JUMALAN Valtakunnassa. Tulemme tanssimaan HERRALLE tuona päivänä. Tulen osoittamaan sinua sormella ja kysymään, etkö sinä olekin hän, jonka tapasin Suomessa? Halleluja! Halleluja! Etkö sinä ole hän, jonka näin Suomessa? Vastaat, kyllä, se olen minä, se olen todella minä! Meidän tulee siis valmistaa pyhä Herätys. Tämä ei ole herätys, jota voisit käyttää showbisnekseen ja viihteeseen. Tiedäthän, kun tänä päivänä katsot kristillistä televisiota, näet paljon kristillisiä julkkiksia, yksityislentokoneita, rahan keräämistä. Minulle on kerrottu eräästä ”Jumalan miehestä”, joka kutsuttiin Ukrainaan. Hän sanoi, että hän tarvitsee 100 000 euroa tililleen, mutta valitettavasti he saivat kokoon vain 70 000 euroa, joten hän kieltäytyi tulemasta. Meidän tulee lähteä pois tuolta paikalta ja palata takaisin pyhään HERRAN antamaan Herätykseen. MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan seurakunnalle. Kallisarvoisat ihmiset, valmistakaa HERRALLE tie, MESSIAS on tulossa! Pitäkää huoli, että pääsette JUMALAN Valtakuntaan! Te, jotka haluatte vastaanottaa HERRAN, toistakaa tämä rukous sanoen:

 

Lähde:

Pastorikonferenssi Helsingissä 18-19.5.2013. – Profeetta Dr. Owuor (Osa 2)

https://www.youtube.com/watch?v=jnFKaC0T2Nc

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)