HERRAN SANOMA SUOMELLE: Kaksi kultaista Hääsormusta Taivaalla - Profeetta Dr. Owuor

VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI SUOMESSA 2013 - PROFEETTA DR. OWUOR (Osa 1)
 
(SUOSITTELEMME LUKEMAAN PDF-LEHDEN TÄSTÄ LINKISTÄ!)
 
 

Väkevä elämää muuttava konferenssi / Haaga, Helsinki 2013

Kunnia HERRALLE! Olemme iloisia ollessamme täällä. JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta on tuonut tämän Lopunajan Sanoman, jotta myös Suomi voi valmistautua HERRAN tulemukseen. Käyttäisin muutaman minuutin esitelläkseni JUMALAN Väkevän Profeetan teille. Tapasin hänet ensimmäistä kertaa vuonna 2005. Hän oli juuri kutsuttu Yhdysvalloista Keniaan. HERRA kutsui hänet, kun hän työskenteli tutkijana Yhdysvalloissa. Profeetta aloitti Israelissa, jossa hän opiskeli Karmelin vuoren Haifa-yliopistossa. Sen jälkeen hän lähti tutkijatohtoriksi Yhdysvaltojen Illinoisin yliopiston Chicagon lääketieteelliseen yksikköön. Hän teki paljon tutkimustyötä sekä opetti siellä yliopisto-opiskelijoita, tohtori-koulutettavia sekä lääketieteen opiskelijoita. Hän oli mukana syöpätutkimuksessa sekä lääkekehittelyssä. Hän yritti löytää lääkettä syöpään ja kehittää kemoterapiaa. Hän työskenteli syöpäterapian parissa ja myöhemmin siirtyi New Jerseyn yliopistoon, jossa hän teki paljon tutkimusta sekä opetti lääketieteen opiskelijoita, kirurgeja sekä ihmisiä, jotka olivat mukana lääkekehityksessä.

Myöhemmin hänet työllisti ympäristö- ja työterveyshuollon instituutti, jossa hän tutki ympäristötekijöitä, mitkä aiheuttavat syöpää. Myöhemmin hän siirtyi New Jerseyn syöpäinstituuttiin. Vihdoin hänet palkkasi liittovaltioiden ilmailualan lääketieteen instituutti. Siellä hän tutki niitä tekijöitä ihmisessä, jotka aiheuttavat lentokonetapaturmia. Mitä tapahtuu ohjaamossa ennen onnettomuutta. Hän tutki lääkkeiden vaikutusta pilotteihin. Tuona aikana JUMALA kutsui hänet kansakuntien profeetaksi ja valmistamaan seurakuntaa MESSIAAN tulemukseen. Siitä saakka hän on antanut hyvin merkittäviä profetioita. Ensimmäinen profetia, jonka itse kuulin, oli Aasian tsunami. Hän on se, joka profetoi Hurrikaani Katriinan, Haitin maanjäristyksen, ennen kuin se tapahtui ja myös sen viimeaikaisen Kiinan Qinghain maanjäristyksen, maailmanlaajuisen talouskriisin, ja paljon muita profetioita, en tässä ehdi mainita niitä kaikkia.

Saapuessaan Keniaan hän sanoi, että Kenian tulee tehdä parannus. Hän sanoi, että jos Kenia ei tee parannusta, tulee tapahtumaan verenvuodatus. Siihen aikaan me sivuutimme kokonaan tämän ja sitten totisesti me näimme verenvuodatuksen! Sen jälkeen me aloitimme tottelemaan väkevän Profeetan sanoja ja aloitimme tekemään parannusta nöyryydessä. Sen seurauksena nyt Kenia nauttii kaikista historiallisimmasta Herätyksestä, mitä on koskaan maailmassa todistettu! Se on itseasiassa suurin Herätys, mitä on koskaan nähty siitä lähtien, kun seurakunta luotiin! Profeetan kokouksissa olen nähnyt lukemattomien sokeiden silmien avautuvan, kuurojen korvien avautuvan, rammat nousevat ylös ja kävelevät. JUMALAN Kirkkaus on vieraillut kaikista historiallisimmalla tavalla, mikä on koskaan tallennettu Uuteen testamenttiin. (Alustus: Vanhempi Arkkipiispa Dr. Onjoro)

 

 

 

 

Kiitos paljon. Rukoilkaamme heti JEESUKSEN Nimessä.

Halleluja! Mikä suuri siunaus olla vihdoin Suomen maassa. Pitkän aikaa olen rukoillut Herätystä Eurooppaan, että HERRA voisi vierailla myös Euroopassa erityisesti tänä hyvin tärkeänä ajankohtana. Tämä päivä merkitsee vastausta tuolle rukoukselle. HERRA on tuonut minut tänne ja totisesti sen tarkoituksena on, että tärkeä Herätys voisi syttyä eurooppalaisten sydämissä ja erityisesti tässä hetkessä suomalaisten sydämissä. Nyt, pitkän rukouksen jälkeen, haluan kiittää pastoreita, jotka ovat olleet tässä mukana. Kiitos pastori, että järjestit tämän ja kiitos myös tyttäreni Anna, ja kiitos kaikille taustajoukoille, jotka olette mahdollistaneet tämän.

Miksi HERRA lähettää minut Suomeen tänä hyvin historiallisen tärkeänä ajankohtana? Syy, miksi HERRA on lähettänyt minut teidän luoksenne, kallisarvoiset ihmiset, on, että HERRA JEHOVA on puhunut kanssani hyvin kriittisen tärkeästä tapahtumasta. Miksi HERRA lähettää minut Helsinkiin? HERRA vierailee seurakunnassa juuri nyt. Tämä on tärkein viesti, jonka kanssa HERRA on lähettänyt minut tänne ja sillä vierailulla on myös tarkoitus. Syy, miksi HERRA lähettää minut kallisarvoiseen Suomen maahan, on, että Hän on jo puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Tämän keskustelun edetessä, jonka tulen jakamaan täällä, löytyy viesti Suomen kansalle. Olimme juuri Hollannissa ja seuraavaksi tulen menemään Müncheniin, Berliiniin ja sitten Botswanaan ja Chileen. Voit siis jo melkein sanoa, että se sanoma, jonka kanssa HERRA lähettää minut, on kiireellinen. Jos HERRA on puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta, niin mitä HERRA on sanonut? Tästä haluan aloittaa.

 

 

Näet (kuvassa) JUMALAN Kirkkauden Pilven, kun Pilvi tulee vihdoin alas tuohon kokoukseen. Ja annoin tämän profetian aikaisemmin suorassa radiolähetyksessä. Kerroin, että tuo sama Pilvi, joka saapui Mooseksen aikana, tulisi tuohon kokoukseen. Menin suoraan radiolähetykseen 21.11.2012. Sanoin, että kun saavun tuohon kokoukseen, JUMALAN Kirkkauden Pilvi tulisi alas aaltoina. Kun saapui tuo uudenvuoden kokous 31.12.2012, niin se tapahtui.

Eräänä aurinkoisena kuivana kesäpäivänä HERRA lähetti minut paikkaan nimeltään Kakamega. En tiennyt, että HERRA käyttäisi minua toistaakseen Raamattua. Istuin hotellin aulassa ennen kokousta ja pyysin avustajaa muutamaan otteeseen, että voisitko mennä katsomaan, onko tulossa sadepäivä ja hän sanoi, että sadetta ei näkynyt, mutta olin nähnyt itse ennalta sateen tulevan. Ja sitten hyvin historiallinen tapahtuma tapahtui keskellä kokousta. HERRA pyysi minua puhumaan Taivaalle, jotta se avautuisi ja alle minuutissa sade lankesi stadionille! Olin myös hyvin hämmästynyt.

 

 

Monien HIV/AIDS -potilaiden veri on muuttunut negatiiviseksi HERRAN Kokouksissa Keniassa

 

Näet, kuinka vanhemmat tohtorit ja johtavat lääkärit todistavat HIV:n muuttuneen negatiiviseksi! Se on hyvin historiallista, mutta haluan selittää, miksi tällaista tapahtuu. Kallisarvoiset ihmiset. Mitä HERRA on sanonut MESSIAAN tulemuksesta? Haluan aloittaa perusteista. Tämä on sanoma, joka synnytti Herätyksen, jonka näette dvd:issä. Haluan aloittaa sillä, kuinka HERRA tuli puhumaan kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Tulen kuvailemaan näyn täällä ja kuvaillessani näkyä, tulette näkemään Sanoman Suomen seurakunnalle.

 

 

 

 

Kallisarvoiset ihmiset, kirjoittakaa ja nauhoittakaa tämä, sillä tämä tulee auttamaan teitä sen jälkeen, kun HERRA vie minut maastanne pois. Eräänä kertana, klo 03 yöllä, näin HERRAN Näyn. Ja tässä näyssä katselin taivaalle ja taivas oli täysin pimeä. Ja kun taivas oli täysin pimeä, niin yhtäkkiä taivas avautui tuolla pimeällä taivaalla. Ja kun Taivas avautui pimeälle taivaalle, näin erikoisen ilmiön tapahtuvan tuolla pimeällä taivaalla. Mitä minä näin? Näin HERRAN Kirkkauden tulevan ulos Taivaasta sinne pimeälle taivaalle. Kirkkaus ei tullut yhtenä, vaan se tuli klustereina. Yksi klusteri, toinen klusteri, tällä tavoin ryhmittäin. Ja kun Kirkkaus tuli alas ryhminä, huomasin, että Kirkkaus muutti taivaan pimeyden valkeudeksi. Siitä pimeästä taivaasta tuli valoisampi. Kun tämä jatkui, pystyin näkemään Taivaan sisään siitä aukosta. Huomasin siellä Kirkkauden sisällä pienen erilaisen värin. Katsoin sitä väriä, joka oli Kirkkauden sisällä, joka oli erivärinen. Huomasin, että se väri oli kullan väri. Voitko kuvitella, katselin sitä valloittavaa Kirkkautta sisällä Taivaassa, joka oli todella loisteliaan valkoinen ja upea! Kun katsoin siihen, niin näin toisen värin ja se väri oli kultainen. Kun kiinnitin huomioni tähän kultaiseen väriin, ymmärsin, että se muutti kokoaan ja siitä tuli yhä isompi ja isompi. Yhtäkkiä huomasin, että se liikkui, ja kun se tuotiin lähemmäs ja lähemmäs, niin pystyin näkemään, että ne olivat kaksi loisteliasta Hääsormusta!

 

 

HERRAN Näyt: Kaksi kultaista Hääsormusta Taivaalla & Taivaan Valkoinen Hevonen

 

Näin ne kaksi loisteliasta Hääsormusta sisällä Taivaassa tuotuina sille sisäänkäynnille, joka oli avoinna. Sitten Hän alkoi käännellä niitä vastakkaisiin suuntiin. Sen tarkoitus oli, että Hän tahtoi minun näkevän kokonaan niiden sormusten muotoilun ja mallin ja mitä oli tarvittu niiden Hääsormusten tekemiseen. Muistan katselleeni Hääsormusten pintaa. Huomasin siitä paikasta, johon HERRA oli laittanut minut katsomaan tätä, että sormusten pinnalla oli aivan kuin vesipisaroita. Ne eivät kuitenkaan olleet vesipisaroita. Sillä myöhemmin ymmärsin niiden pisaroiden olevan punaruskeaa kultaa siinä pinnalla, jota Hän oli käyttänyt viimeistelynä. Jos kosket pintaan, niin tunnet rakeisuuden.

Sitten sisällä tässä näyssä, ääni puhui Taivaasta. Mitä ääni sanoi? Hän sanoi: Tästä päivästä lähtien, kaikki auktoriteetti Taivaassa ja maanpäällä on annettu KRISTUKSELLE JEESUKSELLE! Olin hyvin hämmästynyt. Koska tästä hetkestä alkaen ymmärsin hieman lisää tästä näystä liittyen Hääsormuksiin. Koska ymmärsin, että nämä Hääsormukset symboloivat JUMALAN auktoriteettia JEESUKSELLE KRISTUKSELLE. Kun tämä jatkui, niin hiljaisuus täytti paikan. Haluan antaa teille kaikki yksityiskohdat tästä näystä, sillä tämä on avain. Sen jälkeen annan sanoman. Eniten ihmetytti se, että tämän jälkeen ääni puhui toisen kerran sisältä Taivaasta. Ääni sanoi, katso ja näe, kuka istuu Valkoisella hevosella! Muistan, että tässä näyssä, katsoin hieman niiden kahden Hääsormuksen yläpuolelle Taivaan sisäänkäynnillä ja näin kaikista voimallisimman Valkoisen hevosen!

Kun näin Hevosen, niin en ymmärtänyt ensin sen sanomaa, mutta kun katsoin sen valtavan suuren Valkoisen Taivaan hevosen käyttäytymistä, niin ymmärsin sanoman, joka minun tulisi tuoda kansakunnille. Mitä minä näin; mikä antoi sen sanoman? Näin tuon voimallisen Valkoisen hevosen käyttäytyvän aivan, kuin se olisi kohta päästetty irti. Tiedän, että tässä maassa te pidätte hevosia, mutta se Valkoinen hevonen Taivaassa on todella valtava ja loistelias. Se nosteli rivakasti etujalkojaan ilmaan, huitoi häntäänsä edes takaisin samalla hirnuen aivan, kuin se haluaisi lähteä. Halleluja! Sitten ymmärsin sen sanoman, joka minun tulisi tuoda nyt jopa Suomeen. Sitten HERRA laittoi minut panikoimaan tässä näyssä. Kun katsoin, kuinka Hevonen käyttäytyi tuolla tavoin. Hän antoi minun tietää, että minä hetkenä hyvänsä Hevonen päästettäisiin irti. Tästä haluan aloittaa tänään.

 

 

Mikä sanoma tulee tästä valtavasta HERRAN Näystä? Haluan kävellä askel askeleelta kanssanne, kallisarvoisat rakkaat ihmiset, jotta kaiken tämän lopussa, myös Suomen kansakunnassa tulee olemaan täydellinen Kristuksen morsian. Ennen kuin menen siihen sanomaan, joka synnytti Herätyksen, haluan ensin jakaa teille hyvin tärkeitä perusasioita, jotta voisimme kaikki olla samalla sivulla. 1) joka kerta kun HERRA JEHOVA puhuu, sinun ja minun täytyy löytää se Raamatusta! Joka kerta kun HERRA puhuu, Raamatusta tulee meille viite. Jos haluamme ymmärtää sanoman, jonka HERRA on näyttänyt näyssä, meidän täytyy mennä Raamattuun. Kun huomaamme, että tämä näky on linjassa Raamatun kanssa, niin siinä Sananpaikassa on se viesti, jonka JUMALA puhuu. Nyt ymmärrät, miksi minun tulee antaa nämä pointit, sillä on ollut hieman hämmennystä seurakunnassa. Tällä tavoin tehdessämme kukaan ei voi valehdella meille enää! Tämä tarkoittaa, että jos joku tulee ja sanoo, että ”Herra on puhunut”, emmekä löydä sitä Raamatusta, niin voimme sivuuttaa tämän ja sanoa, että HERRA ei ole puhunut! Halleluja!

2) Joka kerta kun HERRA puhuu, Hän aina puhuu JEHOVA JUMALAN pyhyydestä seurakunnassa. Sanon tämän, että voimme puhdistaa hämmennyksen pois seurakunnasta! Näin aloitin Kenian seurakunnan kanssa. Löysin sieltä paljon hämmennystä, eri opinsuuntia, kuka tahansa saattoi tulla sanomaan mitä tahansa! He yrittivät tehdä rahaa seurakunnassa ja kaikenmoista he yrittivät. Kuitenkin nämä jakamani pointit alkoivat tuoda valoa seurakuntaan. Koska JEHOVA on pyhä, niin joka kerta, kun Hän puhuu, sinun tulee kuulla puhuttavan JUMALAN pyhyydestä. Siksi sinun täytyy nähdä Heprealaiskirje 12:14:

14 ”Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa”. (Hepr. 12:14).

Ymmärsittekö tämän? Annan nämä pointit siksi, että voisimme olla samalla sivulla, ennen kuin annan sen ilmestyksen tästä näystä ja sanoman Suomelle.

3) Joka kerta kun HERRA puhuu, Hänen tulee aina rakentaa JUMALAN Valtakuntaa seurakunnassa. Toisin sanoen Hän ei tule rakentamaan ihmisen valtakuntaa seurakuntaan! 4) Jos HERRA puhuu tänä ajankohtana, Hänen tulee aina puhua MESSIAAN tulemuksesta

 

 

 

Nyt, suomalaiset ja Suomen kansakunta, tämä on hyvin kaunis kansakunta. Kaunis maa. Näen, että liikennevalot toimivat ja tiet ovat hyvin hoidettuja. Sairaalat ovat hyviä. Kaikki on vakaata ja Suomi ei ole sodassa. Teillä on kaikkea. Mutta teiltä puuttuu jotakin kaikkein tärkeintä ja se on Herätys. Mikä on sanoma, jonka HERRA on lähettänyt minut tuomaan Helsinkiin liittyen siihen upeaan näkyyn Hääsormuksista? Halleluja, kallisarvoiset ihmiset. Jos katsotte ja kuuntelette uutisianne, jokin iskee teihin ja kysytte itseltänne: Onko maailma tulossa loppuunsa? Näin kysyvät ihmiset ympäri maailmaa katsoessaan maailman tapahtumia.

Tohtori Onjoro kertoi täällä, että annoin profetian Haitin maanjäristyksestä sekä Chilen maanjäristyksestä. Annoin profetian ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta Aasian tsunamista. Ensimmäinen oli 26.12.2004 ja se ravisteli koko maailmaa. Olen antanut monia muita profetioita. Minä annoin profetian maailmanlaajuisesta talouskriisistä, joka uhkaa repiä kappaleiksi Euron, joka syö Kreikkaa, Kyprosta, Portugalia, Espanjaa ja monia maita. On ahdistusta. Annoin viimeaikaisen profetian Kiinan Qinghain maanjäristyksestä. Kun katsot näitä maailman tapahtumia. Annoin profetiat Irakin, Afganistanin ja Somalian sodista.

Jonkin aikaa takaperin joku New York Times -lehdessä kirjoitti artikkelin ja kysyi: Onko maailma tulossa loppuunsa? Tämä kertoo minulle, että jopa ei-kristityille, kun he näkevät nämä asiat, niin jokin kertoo heille, että emme ole koskaan ennen olleet tällä tiellä koko maailmassa! Kun katsot, mitä tapahtuu maailmanlaajuisesti, niin näet, että maailma ei ole koskaan ollut ennen tässä jamassa. Meille kristityille se on helppoa, koska voimme lukea Raamattua ja todeta, että nämä merkit löytyvät Raamatusta. Kun HERRA Jeesus vei päätökseen työn Ristillä, Hän lupasi ja sanoi, minä menen, mutta minä tulen takaisin! Halleluja. Tästä syystä olen täällä tänään. Tämän, mikä on näyn keskiö, jaan teille tänään. Kuitenkin Raamatussa on kaksi MESSIAAN takaisin tuloa! Kummasta niistä tulin puhumaan teille? Toinen niistä löytyy Ilmestyskirjasta 1:7:

”Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, aamen”. (Ilm 1:7).

Tämä on toinen MESSIAAN paluusta puhuva kohta. Hän sanoo, että kaikki silmät tulevat näkemään Hänet. Hän sanoo, että jopa hekin, jotka lävistivät Hänet! Tarkoittaen, että jopa JUMALAN viholliset tulevat näkemään Hänet. Olen niin siunattu tänään. Kenia on nauttinut jo niin pitkään tästä Herätyksestä. Minä julistan HERRAN Nimessä, että tänä vuonna tulee alkamaan Herätys Euroopassa! Tästä syystä olen niin iloinen, että vihdoin HERRA on tuonut minut tänne. Aivan niin kuin pastori sanoi täällä, että olen halvin, kenet voitte kutsua, sillä jos kirjoitat vain sähköpostin, niin tulen! Älkää huoliko mistään kustannuksista. Huolehdin omat lentoni, majoitukseni, ruokani ja kaikki kustannukseni itse. Sinä vain kutsut minut, niin voimme puhua MESSIAAN Tulemuksesta! On siis olemassa myös toinen MESSIAAN tulemus! Ilmestyskirja 16:15:

”Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi”! (Ilm. 16:15).

Niin kuin näette, on kaksi MESSIAAN paluuta. Joten kummasta olen tullut puhumaan liittyen näkyyn Hääsormuksista? Olen tullut puhumaan siitä, kuinka MESSIAS tulee kuin varas! Tulette ymmärtämään, että olen tullut siksi, että voisitte valmistautua MESSIAAN tulemukseen! Halleluja! Puhun teille MESSIAAN tulemuksesta kuin varas, ja Raamattu kutsuu sitä myös JUMALAN Karitsan hääpäiväksi. Jotkut kutsuvat sitä ylöstempaukseksi, mutta sillä ei ole väliä, minkä nimen sille annat. Se millä on merkitystä, on että Hän tulee kuin varas keskiyön hetkellä! Jos Hän tulee kuin varas, se tarkoittaa, että siihen valmistautuminen on kriittisen tärkeää. Halleluja!

HERRA puhuu Raamatussa tästä näystä ja päivästä liittyen Hääsormuksiin. HERRA sanoo, että eivät edes enkelit Taivaassa tiedä tuota päivää. Ei edes itse MESSIAS tiedä tuota päivää. Joten alat ymmärtää tuomani sanoman painoarvon ja aarteen. Raamattu sanoo, että ainoastaan ISÄ JUMALA tietää päivän ja hetken. Kuten sanoin, ainoastaan Raamatusta löytyy meille se sanoma. Voimmeko mennä Raamattuun ja katsoa sieltä sen kohdan, joka puhuu näistä Hääsormuksista? Sitten voimme löytää, mikä on viesti Suomelle! Ilmestyskirja 19:6-9. Tämä kirjoitus juhlii Karitsan häitä. Sen sisältä saamme sanoman Suomelle. Hän sanoo:

6 ”Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. 7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.

Kolme asiaa: Iloitkaamme, riemuitkaamme ja antakaamme Hänelle kunnia! Hän sanoo, että Taivaan sotajoukkojen ääni kuuluu ukkosenjylinän lailla, kuin suurten vetten pauhina. Tämä tarkoittaa, että kun tämä päivä saapuu, Taivaassa on suuri juhlinta ja riemuitseminen ja iloitseminen. Toisin sanoen, Hän kuvailee tässä historiallista juhlintaa Taivaassa, kun tämä päivä saapuu. Jakeesta kahdeksan saatte sanoman seurakunnalle. Jakeessa 8 Hän sanoo: 

8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus.

Ja sitten jakeessa yhdeksän Hän päättää sanoen:

9 Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat". (Ilm 19:6-9).

Mitä HERRA sanoo näistä Hääsormuksista? Mitä Hän sanoo tuosta päivästä? Näette, että Hän puhuu Karitsan Hääpäivästä. Se tapa, millä Hän juhlii tuota päivää Raamatussa, kertoo meille, että tuo päivä on historiallinen! Hän juhlii aivan, kuin ei olisi vielä koskaan ennen ollut samanveroista päivää Taivaassa! Jos seuraat hyvin tarkkaan, miksi he juhlivat Taivaassa? Hän sanoo, vihdoin tuo päivä on tullut! Tarkoittaen, että on ollut pitkä odotus, että tämä päivä koittaisi. Taivas on odottanut niin paljon ja myös seurakunta. Joten, kun tämä päivä saapuu, on syytä juhlintaan. Jos luet syvemmin, miksi he oikein juhlivat? Hän sanoo, että päivä on saapunut ja morsian on valmis. Halleluja! Nyt te ymmärrätte, miksi he juhlivat. He juhlivat sen tähden, että kun tuo päivä saapuu ja he katsovat seurakuntaa, niin morsian on valmis! Tämä on se kaikista tärkein asia, miksi minä olen täällä tänään.

Kuinka Taivas sitten tietää, että morsian on valmis? Hän sanoo, että kun he katsovat morsianta ja nyt hän on pukeutuneena hohtavaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. Portugalin ja espanjan kielisissä Raamatuissa he menevät vielä yhden askeleen eteenpäin ja sanovat ”kaikista puhtaimpaan pellavaan (lino finisimo)”! Tarkoittaen, että ei ole olemassa puhtaampaa pellavaa kuin tuo. Me odotamme tuota päivää hyvin paljon. Kun tuo päivä vihdoin saapuu, ja HERRA katsoo esimerkiksi Suomea ja näkee teidän kaikkien olevan pukeutuneena puhtaimpaan pellavaan, niin Hän sanoo, että silloin tulee olemaan historiallinen juhlinta Taivaassa. Annahan, kun selitän teille tämän. Hän sanoo, että puhtain pellava tarkoittaa seurakunnan vanhurskautta. Halleluja!

Voitte melkein jo alkaa ymmärtää, miksi HERRA on lähettänyt minut tänne? Sillä jos katsotte seurakuntaa tänä päivänä Suomessa, suurin asia, joka puuttuu seurakunnasta juuri nyt ja syy sille, miksi Herätys ei voi alkaa on: VANHURSKAUS. Puhtaus ja vanhurskaus puuttuvat seurakunnasta! Ja miksi tämä sanoma on erotettu rahasta ja rahan rakkaudesta! Näette siis kallisarvoiset ihmiset, kun HERRA näyttää minulle ne kaksi Hääsormusta tuossa väkevässä näyssä, niin menin Raamattuun ja katsoin, missä kohtaa puhutaan häistä? Sieltä löysin sen viestin. Juuri nyt näet, että on tulossa erityinen päivä; sitä kutsutaan JUMALAN Karitsan Hääpäiväksi. Te, seurakunta, olette Kristuksen morsian. Siinä tapahtumasarjassa kuulette hänen puhuvan valmiudesta. Nyt voitte ymmärtää, että syy miksi olen täällä, on se, että Suomen maa voisi valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Tällä hienolla liinavaatteella on ikuinen merkitys, josta Hän puhuu Ilmestyskirjassa 19:8. Jos siis valmistaudut tänään oikealla tavalla, niin seuraamukset ovat iankaikkiset.