HERRAN SANOMA 5.5.2018: PYHÄN HENGEN PERSOONAN VIERAILU KYYHKYSEN MUODOSSA (Osa 1) - PROFEETTA  DR. OWUOR

Nyt, tiedän että Sataa hieman tällä toisella puolella Nairobissa. Mutta uskon, että pystyn kuulumaan todella hyvin livenä, eikö vain? Kiitos hyvin paljon. Nyt, rakkaat ihmiset, tiedän, että on vain muutama tunti sunnuntaihin. Australiassa on ehkä jo sunnuntai. Ja haluan Puhua tästä vierailusta, jonka näet nyt pyyhkäisseen halki maapallon tänä hetkenä, vierailusta, joka on levinnyt kaikkialle, joka on ravistellut koko maailmaa, JUMALAN vierailusta, ISÄ JUMALAN vierailusta. Ja ISÄ JUMALASTA, joka tuli alas yhdessä muodossa, JUMALAN Pyhän Hengen muodossa. Se on Mega vierailu, se on kaikkien aikojen vierailu. Olemme hyvin tietoisia, että KRISTUKSELLE JEESUKSELLE yksin on nimitetty tämä vierailu. Ja nyt tämä sukupolvi on nähnyt, että tämä vierailu on tullut myös heidän luokseen. On siis todella tärkeää huomioida se ja olla osallisena siitä. Sillä kaikki, minkä näet, kuuluu sinulle, joka liittyy tähän sukupolveen. Siksi ajattelin, että tämä on hyvin tärkeää, sillä huomenna kaikissa seurakunnissa tullaan näyttämään tämä ISÄ JUMALAN vierailu.

Niin kuin me kaikki tiedämme, ISÄ JUMALA on olemassa kolmessa eri muodossa; ISÄ JUMALAN Persoonassa, JUMALAN Pojan Persoonassa, HERRASSAMME ja Pelastajassamme JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, ja JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoonassa. Ja tämä JUMALAN vierailu tapahtui Bukhungun stadionilla aina niin kauan aikaa taaksepäin kuin 1.1.2009 yövalvojaisten aikana, uudenvuoden kokouksen aikana, parantumiskokouksen aikana, jossa ihmisiä parantui. Väkeviä väkeviä parantumisia tapahtui siellä. Ja näette, kuinka HERRA johdatti Hänen Palvelijansa vastaanottamaan todistuksia sokeista silmistä, jotka olivat avautuneet, kuuroista korvista, jotka olivat avautuneet. Ja sitten, kun Hän tuli tämän ontuvan miehen luo, nuoren miehen luo, joka ontui, jonka jalka fyysisesti venytettiin ja pidennettiin, HERRA muodosti ja loi kokonaisen kolumnin jalkaan. Joten kun HERRA johdatti Hänen Palvelijansa vastaanottamaan tuon todistuksen, sitä todistusta ottaessa, kun HERRAN Palvelija sanoi: "Annetaan ylistys JEESUKSELLE siitä, mitä Hän on tehnyt täällä!", ja sitten sen huippukohdassa alkoi laulu, ylistyslaulu 'Halleluja Hosanna'. Ja kun seurakunta ja kokous alkoi laulamaan 'Halleluja Hosanna', juuri sinä hetkenä siellä tapahtui aikamme suurin vierailu. Kuten sanoin, vierailu, joka määrättiin vain JEESUKSELLE KRISTUKSELLE MESSIAALLE, JEESUKSELLE KRISTUKSELLE HERRALLE.

Ja sitten tuo vierailu tapahtuu, kuten sanoin 1.1.2009. Ja sitten näet, että HERRA salaa sen koko maailmalta, aivan niin kuin Hän on salannut monia asioita, koskien tätä Sanansaattajaa. Ja Hän salaa sen monia vuosia, melkoisen monia vuosia, aina tähän saakka, lähes kymmenen vuoden ajan. Sitten nyt, kun ajan täyteys saapuu, kun se nimetty hetki, nimetty aikakausi saapuu, nyt HERRA paljastaa sen, nyt HERRA avaa sen. Ja sitten se sopii siihen paradigmaan, siihen suurempaan kuvaan, mitä tapahtuu juuri nyt KRISTUKSEN seurakunnassa maailmanlaajuisesti. Ajattelin, että tänään aloitan tämän keskustelun. Se tulee olemaan tauoton keskustelu, sillä se on aikamme suurin vierailu. Ajattelin, että aloitan sen tänään, ehkä pidän muutaman session, auttaen Pastoreita, Vanhempia Pastoreita, Vanhempia Piispoja, jotta he voivat myös kiinnittää seurakuntiensa huomion huomenna tähän aikamme kaikista monumentaalisimpaan ja tähtitieteellisimpään vierailuun.

Eilen minulla oli tapaaminen Kansallisen Piispain Neuvoston kanssa. Ja se oli itseasiassa lounaskokous tavaten heitä viimeisimpien kehitysten valossa, viimeisimmän vierailun valossa. Jotta voin vain seurustella heidän kanssaan, kävellä heidän keskuudessaan ja Puhua heille ja rikkoa jään, jotta he voisivat tietää, että Hän seisoo vieläkin kanssamme, Hän on vieläkin saavutettavissamme. Sillä tiesin todella hyvin viimeisimmissä keskusteluissamme, että niiden monumentaalisten kehitysten valossa, jotka ovat tapahtuneet, tulee olemaan etäisyys, ja tulee myös olemaan pelkoa Piispain Neuvostossa lähestyä minua. Eilen vietin siis hieman aikaa vain kävellen heidän keskuudessaan, heidän keskellään, Puhuen heille, nauraen heidän kanssaan, rikkoen raja-aidan välillämme, antaen heidän tietää, että kyllä, totisesti, me olemme vielä Ne samat. Se tekee helpommaksi olla heidän kanssaan yhteydessä ja ohjeistaa ja palvella ja saarnata ja johtaa seurakuntaa, erityisesti niiden monumentaalisten tapahtumien jälkeen, jotka ovat nyt tapahtumassa. Siinä keskustelussa eilen käsittelin siis hieman sitä, mitä tulen käsittelemään tänään. Käsittelin hieman sitä, mitä tulen käsittelemään täällä tänään. Joten uudelleen, tällä puolella Sataa. Ja uskon, että olen vieläkin hyvin selkeä, eikö totta Gertrude? Kiitos hyvin paljon, kiitos hyvin paljon. Nyt voin aloittaa tämän tärkeän ohjeistuksen.

Nyt, tämä vierailu, joka tullaan näyttämään seurakunnissa jonkin aikaa; tätä saatetaan näyttää seurakunnissa seuraavan kahden kuukauden ajan tauotta. Sillä tämä on aikamme suurin vierailu, tämä on huippuvierailu. Ja kuten sanoin, tämä on vierailu, joka nimitettiin ainoastaan JUMALALLE. Annahan kun selitän sitä hieman paremmin. ISÄ JUMALA on olemassa kolmessa Persoonassa; ISÄ JUMALANA, JUMALAN POIKANA ja JUMALAN PYHÄNÄ HENKENÄ. Ja ISÄ JUMALAA suunnitteli tämän vierailun erityisesti, jotta ISÄ JUMALA voisi käyttää sitä näyttääkseen, kuvatakseen, esitelläkseen ja osittaakseen sen valtavan suhteen, joka on olemassa ISÄ JUMALAN ja JUMALAN POJAN välillä, ja että JUMALAN PYHÄ HENKI tulee olemaan Kolminaisuuden Välittäjänä siinä keskustelussa. Tämä on siis JUMALAN vierailu, tämä on vierailu, joka on määrätty JUMALALLE. Tiedän, että Hän Puhuu Henkensä vuodattamisesta seurakunnalle; Siunaamme Häntä sen tähden.

Mutta nyt Puhun JUMALASTA ruumiillisessa muodossa, kuinka Taivaat avautuvat ja JUMALA ruumiillisessa muodossa lähtee Taivaasta ja tulee alas, ja julkiseen tilaan, jotta ihmiset näkevät. Tämä on suuri asia. Tämä tulee olemaan tauoton kehittyvä kertomus, jatkuva kehittyvä keskustelu ja kertomus, johon tulemme kiinnittämään huomiomme uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ajassa, joka meillä on edessämme. Nyt heti avatessani tämän keskustelun niille Vanhemmille Pastoreille, jotka opettavat huomenna; tiedän, että suurin osa Piispoista on Vanhempia Pastoreita seurakunnissaan, ja vanhemmat Piispat. Haluan alkaa tämän keskustelun askelittain. En tiedä, kuinka pitkälle voimme mennä tänä iltana.
 
Matt. 3:16-17

Tämä on viitteemme ja voimme rakentaa sen päälle, miten HERRA antaa neuvoa tänä iltana.

Ennen kuin luemme Matt. 3:16-17, mielestäni on hyvin tärkeää eilisen Piispain Neuvoston tapaamiseen liittyen ja keskustelussa tämän vierailun paljastamiseen liittyen, on hyvin tärkeää, että saatte kiinni sekä minun vetää takaisin HERRAN vierailu 2.4.2004. Tulen katsomaan sitä. Sanoin, että se on todella laaja Profetia, se on todella suuri Profetia. Voin sanoa, että tämä oli toimeksiantava lauselma Hänelle, joka Puhuu kanssanne tänään ja niille kahdelle, jotka seisovat HERRAN edessä. Nyt, 2.4.2004, siinä merkittävässä merkittävässä vierailussa, josta tuli suuri Profetia, joka on muuttanut maapallon tähän päivään saakka, haluan ottaa tämän tietyn osuuden, jossa seison JUMALAN Valtaistuimen edessä. JUMALAN Valtaistuin on täysin peitettynä HERRAN Kirkkaudella. Ja Kirkkaus on niin suuri, että se peittää Valtaistuimen kokonaan. Se on ennemminkin kuin Kirkkauden vuori, hyvin puhtaan valkoinen Kirkkaus. Ja ne monet keskustelut, jotka tapahtuivat siellä; kuu muuttuu vereksi, se on peitettynä punaisella, veren punaisella. Ja Kirkkaus on niin Pyhä, että voin kuulla Pyhyyden sihisevän äänen. Se on valtava näky ja hetki katsella.

Ja sen jälkeen, minulla on keskustelu Johannes Kastajan kanssa. Tiedän, että aiemmassa narratiivissa kuvailin, kuinka hän käveli kolmion muodossa. Hän käveli tähän suuntaan hänen tullessaan Valtaistuimelta; Valtaistuimelta, Kirkkaudesta. Ja tämän keskustelun jälkeen on osa, joka käsittelee Israelia. Kun HERRAN Ääni sanoi: 'Tule, näytän sinulle, mitä on juuri tapahtumaisillaan maailmalle.', siitä sain sen Profetian vuonna 2004. Annoin Profetian Benjamin Netanyahu I, Benjamin Netanyahu II. Se oikeistohallitus, joka tultaisiin muodostamaan Israelissa, ja se ahdistus, joka tapahtuisi kaikissa maailman pääkaupungeissa, ja niin edelleen. Ja HERRA vie minut halki maapallon, Hän vie minut Israelin yläpuolelle ja näen ne vallanvaihdot Jerusalemissa. Ja kaikki nämä Profetiat, jotka annoin niin kauan aikaa sitten kuin vuonna 2004, näet niiden materialisoituvan tähän päivään saakka. Näette, että Benjamin Netanyahu on pääministeri. Toisin sanoen, Profetia, joka nosti Benjamin Netanyahun valtaan. Toisin sanoen, se käsky, auktoriteetti ja Sanat, joka toi hänen johtonsa, nykyisen johdon olemaan. Todella voimallinen tilanne, rakkaat ihmiset.

Mutta haluan kiinnittää huomionne siihen tosiasiaan, että kun keskustelu Johannes Kastajan kanssa tapahtui, silloin Johannes Kastaja kävelee Häntä kohden, joka Puhuu, ja haihtuu Häneen ja katoaa Hänen sisälleen, minun sisälleni. Ja muistatte, että siitä hetkestä eteenpäin aloin mennä kaikkialle maailmaan valmistamaan tietä. Julistaen vuorille: ’Tehkää parannus! Valmistakaa tie! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus!’ Julistaen valtamerille, joille ja järville, julistaen merille ja lähteille, puille ja ruohokasveille ja lehdille ja ruoholle, kiville. Julistaen ihmiskunnalle, julistaen luomakunnalle, planeetoille, julistaen kaikille, myös Taivaan enkeleille, sanoen: 'Kuuntele minua, maa! Kuunnelkaa minua, maailman kansakunnat! Kuunnelkaa minua, Taivaalliset joukot! MESSIAS on tulossa!' Tämä oli se toimeksiantava lauselma, joka toi tämän todella todella voimallisen Taivaallisen Palvelustyön levittäytymään auki tähän päivään saakka. Ja tietysti lähetti matkaan todella suuria tapahtumia, kuten tämän hetkisen Israelin johdon. Johannes Kastaja kävelee siis minua kohti ja haihtuu sisälleni ja häviää sisälleni. Joten tämä keskustelu; eilen ymmärsin, että minun on tärkeä heijastaa tähän keskusteluun käsitellessäni tätä vierailua.

Vietyäni teidät takaisin 2.4.2004 uskon, että on viisasta lukea nyt Matt. 3:16-17. Tämä on, mitä Hän sanoo. Voit aloittaa jakeesta 13. Jakeessa 13, Hän sanoo:

13 Silloin Jeesus tuli Galileasta Jordanille Johanneksen tykö hänen kastettavakseen. 14 Mutta tämä esteli häntä sanoen: "Minun tarvitsee saada sinulta kaste, ja sinä tulet minun tyköni!" 15 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Salli nyt; sillä näin meidän sopii täyttää kaikki vanhurskaus". Silloin hän salli sen hänelle. 16 Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän

Muistakaa, se sana on, tuli ylös, nousi ylös, tarkoittaen, että Hän oli mennyt täysin veden alle. Se oli täysi upotus.

nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. 17 Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "[Tämä on minun Poikani] Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt". (1933/38)

13 Silloin Jeesus tuli Galileasta Jordanille Johanneksen kastettavaksi. 14 Johannes esteli ja sanoi: "Sinäkö tulet minun luokseni? Minunhan pitäisi saada sinulta kaste!" 15 Mutta Jeesus vastasi hänelle: "Älä nyt vastustele. Näin meidän on tehtävä, jotta täyttäisimme Jumalan vanhurskaan tahdon." Silloin Johannes suostui hänen pyyntöönsä. 16 Kun Jeesus oli kastettu, hän nousi heti vedestä. Samassa taivaat aukenivat, ja Jeesus näki Jumalan Hengen laskeutuvan kyyhkysen tavoin ja asettuvan hänen päälleen. 17 Ja taivaista kuului ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt." (1992)

Katsotaan, mitä Amplified -käännös sanoo:

13 Silloin Jeesus tuli Galileasta Jordanille Johanneksen tykö, jotta hän kastaisi hänet. 14 Mutta Johannes esteli vakavasti, vakavasti, hänellä ollen mielessä estellä häntä sanoen: "Minä olen se, jolla on tarve saada sinulta kaste, ja tuletko sinä minun luokseni" 15 Mutta Jeesus vastasi hänelle: "Salli se juuri nyt; sillä tämä on se tie, jotta voimme täyttää kaiken vanhurskauden" Tarkoittaen, tehdä se, mikä on oikein. Ja hän salli sen hänelle. 16 Ja kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta

Uudestaan, alhaalta, veden alta, nousi hän kohta alhaalta. Tarkoittaen, täysi upotuskaste.  

nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat olivat auki, ja hän, Johannes, näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja asettuvan hänen päällensä. 17 Ja katso, taivaista sanoi ääni: "Tämä on minun Poikani, minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt".

Rakkaat ihmiset, tämä on todella voimallista. Täysi upotuskaste. Kasteen määritelmä lasketaan tässä selvästi. Kristillisyyden peruste lasketaan tässä. Näette hyvin selvästi, että kun alamme keskustelemaan tästä ISÄ JUMALAN vierailusta, JEHOVA JAHVEN vierailusta - se on Hänen Nimensä - kun Hän laskeutui alas Taivaasta siinä vierailussa 1.1.2009 ja asettui Hänen Palvelijansa ylle. Asettuen ylleni julkisessa paikassa, avoimesti tässä ajassa. Kun alamme käsitellä tätä keskustelua ja vierailua Taivaan ja maan välillä, tätä ISÄ JUMALAN vierailua, niin viittaamme taaksepäin. Vien teidät takaisin tähän samaan vierailuun ja kuinka tämä sama vierailu talletettiin HERRALLEMME ja Pelastajallemme JEESUKSELLE KRISTUKSELLE MESSIAALLE. Ja tästä tulee se sanoma. Sillä näet hyvin selvästi, että Matt. 3:13-17, jonka olemme lukeneet, selittää tämän vierailun.

Kun Johannes Kastaja tuossa näyssä käveli JUMALAN Valtaistuinsalin edessä ja haihtui sisälleni, tuona 2.4.2004 ja katosi sisälleni tässä, näette, että kun KRISTUS tuli kastettavaksi Jordanilla, niin nyt Johannes sanoo: ’En voi kastaa Sinua. Minun itseasiassa kuuluisi saada Sinulta kaste.’ Sillä Korkeampi ja Suurempi kastaa sen alemman. Mutta Hän vastasi: 'Ei! Sinun tulee kastaa minut.' Tämä on sanoinkuvaamatonta, rakkaat ihmiset. Nämä ovat JUMALAN salaisuuksia, JEHOVAN selittämättömiä salaisuuksia, jotka saivat JEESUKSEN sanomaan Johanneksesta: "Ketä te tulitte tänne katsomaan? Profeettaako?" Sitten Hän Sanoi: "Hän on suurempi kuin Profeetta." Nyt voitte nähdä sen kaltaisen tehtävän ja toimeksiannon, joka laskettiin Hänen eteensä tuona hetkenä.

Haluan avata tätä teille tänään, rakkaat ihmiset, hyvin hyvin erityisellä tavalla, jotta voitte ymmärtää selvästi, mitä HERRA tässä vierailussa sanoo. Haluan tuoda tämän Raamatusta, jotta kaikki ihmiset olisivat samalla tasolla. Jotta kaikki seurakunnat voivat opettaa tämän huomenna. Jotta kaikki seurakunnat, kaikki lampaat, voivat olla valaistuja, koskien tätä hetkeä ja aikaa.  Nyt, tämä on todella voimallista, sillä näet nyt, kuinka Johannes kastaa JEESUKSEN ja kuinka JEESUS KRISTUS MESSIAS HERRANI nousee ylös vedestä. Tarkoittaen, että Hänet kastettiin täydessä upotuskasteessa. Hän nouse ylös vedestä ja silloin Taivas avautuu. Ja kun Taivas avautuu, ISÄ JUMALA julistaa nyt Itsensä Pojalle, näille tapahtumille, MESSIAALLE, sille Missiolle. Ja Hän sanoi: ’Tämä on rakas Poikani, johan olen mielistynyt.’ Voitte nähdä, että Hän on rakastettu. Tässä on perustavana oleva sanoma, sillä tuona aikana koko maailma; Israel, ja sen jatkeena koko maailma, odotti MESSIASTA. Kaikki kansakunnat odottivat MESSIAAN tulemusta. Tiedän, että kiinnostavalla tavalla tämä on hyvin samankaltainen verrattuna siihen, missä olemme juuri nyt. Puhun MESSIAAN tulemuksesta. Sitten tulen Puhumaan myös liittyen Häneen, joka Puhuu kanssanne.  

Mutta Israel ja koko maailma odotti MESSIAAN tulemusta, ja he halusivat tietää, kuka MESSIAS on? Mikä MESSIAS on? Miltä Hän näyttää? Mistä tiedämme, että tämä on Hän, KRISTUS MESSIAS, HERRAN KRISTUS, Pelastaja, Lunastaja? Tämä oli siis siinä odotuksessa, odotuksen tilanteessa, suuressa odotuksessa, kun lopulta MESSIAS ilmestyi. Näet tässä hyvin selvästi, että HERRA antoi Johannes Kastajalle tehtävän, toimeksiannon; hän oli velvollinen tehtävään JUMALALLE. JUMALA lähetti hänet, antoi hänelle tehtävän, että hänen tulee identifioida MESSIAS maailmalle, kansakunnille, maailmankaikkeudelle ja Taivaan enkeleille. Johannes Kastajan rooli ja tehtävä tässä oli identifioida MESSIAS ja antaa Hänelle toimeksianto MESSIAAN virkaan julkisesti, maailman edessä. Jotta maailma voisi nyt tietää, että tämä on MESSIAS, tämä on HERRAN KRISTUS. Tämä oli se tilanne pähkinän kuoressa, rakkaat ihmiset. Nyt haluan avata tätä teille vähän, kalliit ihmiset.

Kääntäkää kanssani Joh. 1:29-34.

29 Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin! (1933/38)

Ennen kuin JEESUS identifioidaan, HERRA Puhuu Johanneksen kanssa yöllä unessa ja saa Johanneksen tietämään, että huomenna MESSIAS, JUMALAN täydellinen Karitsa, Elävän JUMALAN POIKA, HERRAN KRISTUS, tulee sinun luoksesi. Lähetän Hänet luoksesi huomenna. Johannes on siis jo tietoinen, että kun hän menee töihin, missiolleen, niin MESSIAS tulee hänen luokseen tuona päivänä. Siksi jakeessa 29, Hän sanoo:

"Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!"

Sillä Johannes tiesi jo, että Hän tulee. Ja kun Hän tulee, HERRA JUMALA, Hän antoi Johanneksen tietää, kuka Hän on ja miltä Hän näyttää. Johannes tuntee siis jo Hänet ISÄ JUMALAN ilmestyksestä. JUMALA on jo paljastanut Hänet Johannekselle unissa. Tiedättehän, kuinka HERRA operoi Profeettojensa kanssa. Sitten MESSIAS tulee. Ja voitte olla varmoja, että myös MESSIAALLE paljastettiin, että Hän menee Johanneksen luo. Sillä Kirjoitukset sanovat, että MESSIAS tulee olemaan Profeetta. 

30 Tämä on se, josta minä sanoin: 'Minun jälkeeni tulee mies, joka on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä'.

Jakeesta 31 eteenpäin oli päämääräni.

31 Ja minä en tuntenut häntä; mutta sitä varten, että hän tulisi julki Israelille

Ja tietysti sen jatkeena, maailmankaikkeudelle, maailmalle, maapallolle. Johannes sanoo siis tässä hyvin selvästi, että, en tuntenut Häntä, mutta se syy, miksi Hän lähetti minut kastamaan vedellä, oli, että siinä ihmisten kastamisen prosessissa kohtaisin MESSIAAN ja paljastaisin Hänet maailmalle, Israelille. Näette nyt Johanneksen Mission, syyn kastamiselle. Sen syyn, miksi Johannes kastoi. Hän sanoo:

31 Ja minä en tuntenut häntä; mutta sitä varten, että hän tulisi julki Israelille, minä olen tullut vedellä kastamaan."

Jotta kastaessani ihmisiä kohtaisin Hänet, ja voin paljastaa Hänet Israelille, ja tietysti ihmiskunnalle. Kuinka voimallinen missio! Tämä oli siis kasteen missio. Tämä oli sen vesikasteen tarkoitus, jonka Johanneksen oli määrä tuoda. 

32 Ja Johannes todisti sanoen: "Minä näin Hengen laskeutuvan taivaasta alas niinkuin kyyhkysen, ja se jäi hänen päällensä.

Ja Johannes toistaa:

33 Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: 'Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa [tulella] Pyhällä Hengellä'.

Sitten katsokaa sitä tapaa, jolla Johannes päättää kirjoituksen. Katsokaa, kuinka Johanneksen palvelustyö päättyy heti, kun hän on identifioinut MESSIAAN. Katsokaa tätä nyt.

34 Ja minä olen sen nähnyt ja olen todistanut, että tämä on Jumalan Poika."

Johannes identifioi nyt Hänet maailmalle, identifioi Hänet Israelille. Ja Johanneksen palvelustyö päättyy siihen pisteeseen. Kuinka voimallista! Ja Johanneksen kastaminen vedellä päättyy juuri siihen paikkaan.  

29 Seuraavana päivänä Johannes näki, että Jeesus oli tulossa hänen luokseen. Johannes sanoi: "Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin! 30 Hän on se, josta sanoin: 'Minun jälkeeni tuleva kulkee edelläni, sillä hän on ollut ennen minua.' 31 Minäkään en tuntenut häntä, mutta juuri sitä varten olen tullut kastamaan vedellä, että Israel saisi tietää, kuka hän on." 32 Johannes todisti: "Minä olen nähnyt, kuinka Henki laskeutui taivaasta kyyhkysen tavoin ja jäi hänen päälleen. 33 Minäkään en häntä tuntenut. Mutta hän, joka lähetti minut kastamaan vedellä, sanoi minulle: 'Se, jonka päälle näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, kastaa Pyhällä Hengellä.' 34 Minä olen sen nähnyt ja todistan, että tämä mies on Jumalan Poika." (1992)

Toisin sanoen: Tämä on MESSIAS! Tämä on KRISTUS! Kuinka voimallista, rakkaat ihmiset! Näet tässä hyvin selvästi, että Johannes lähetetään kastamaan, kastamaan vedellä. ’Ja kastaessani vedellä, sen tarkoitus oli, että pystyisin identifioimaan Hänet. Ja paljastamaan Hänet maailmalle.’ Ja siinä identifioimisen prosessissa ISÄ JUMALA lähettää nyt PYHÄN HENGEN. ISÄ JUMALA tulee alas JUMALAN PYHÄNÄ HENKENÄ, JEHOVA tulee alas KYYHKYSENÄ. Luuk. 3:21-22 tai 23. Jotta voitte ymmärtää paremmin, rakkaat ihmiset.

21 Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ja rukoili, niin tapahtui, että taivas aukeni 22 ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä ruumiillisessa muodossa,

Tämä on se suurin asia, josta haluatte saada kiinni tässä. Jos olisin sinä, merkkaisin sen, alleviivaisin sen: FYYSISESSÄ MUODOSSA, NIIN KUIN KYYHKYNEN.

ruumiillisessa muodossa, niinkuin kyyhkynen, ja taivaasta tuli ääni: "Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt".

Nyt olen tuonut teidät paikkaan, jossa alatte ymmärtää tämän vierailun vakavuuden. Kun ISÄ JUMALA, Hän tulee alas, Hän tulee alas JUMALAN PYHÄN HENGEN muodossa. Hän tulee alas siihen kastepaikkaan, siihen Jordanin joen tarkkaan paikkaan, missä kaste tapahtuu. Ja Hän tulee yhtä Missiota varten: Identifioimaan JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN maailmalle. Maailma on odottanut suuressa odotuksessa, että MESSIAS tulisi, että KRISTUS tulisi. Mutta sen ajan täytyy paljastua, sen ajan täytyy saapua, jolloin lopulta paljastetaan, että Hän, joka täällä kävelee keskuudessamme, Hän on MESSIAS. Ja Hänet tulee identifioida ihmiskunnalle, kansakunnille, sille sukupolvelle. Ja tässä identifioimisessa, rakkaat ihmiset, voitte nyt nähdä sen vakavuuden, jota se kantoi. JEHOVA JAHVEN, ISÄ JUMALAN Itse täytyi tulla alas ja identifioida Hänet ihmiskunnalle. Jotta he voisivat ymmärtää oikein, että: Tämä on teidän Pelastajanne! Tämä on MESSIAS! Tämä on KRISTUS! Todella voimallista! Käytän vierailua, joka tapahtui KRISTUKSELLE MESSIAALLE, jotta voisin tuoda teille todella tärkeän Sanoman, koskien vierailua 1.1.2009, jolloin sama JUMALA, JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA, laskeutui alas ruumiillisessa muodossa ja asettui ylleni ja sitten lähti.

Käsittelen ensin samaa vierailua JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN luo, ja tuon teille sen vakavuuden, minkä tähden Taivaan piti tulla alas. ISÄ JUMALAN Itsensä piti tulla alas, identifioidakseen Hänet koko ihmiskunnalle, että tämä on Hän, jota te olette odottaneet! Nyt, Luukkaan evankeliumin luvussa 3, näette, että Hän tulee ruumiillisessa muodossa. Yksi JUMALAN Kolminaisuuden Persoonista; ISÄ JUMALA, JUMALAN POIKA ja JUMALAN PYHÄ HENKI. JEHOVAN Persoona tulee nyt alas JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoonana, jotta Hän voisi identifioida JUMALAN POJAN tälle sukupolvelle, koko maailmalle, kaikille kansakunnille, maailmankaikkeudelle, kaikille sukupolville, koko Taivaalle, sanoen: Tämä on MESSIAS! Toisin sanoen, älkää etsikö enää, tämä on Hän. Näette siis sen vakavuuden, joka tuo JUMALAN alas Taivaasta. Taivas avautuu ja JUMALA laskeutuu alas ruumiillisessa muodossa identifioiden Hänet: ’Tämä on KRISTUS! Tämä on MESSIAS!’

Haluan laskea eteenne, rakkaat ihmiset, että tämä vierailu on monumentaalinen. Käsittelen vieläkin KRISTUSTA, sitä kuinka Hän vieraili KRISTUKSEN luona, identifioidakseen Hänet koko maailmalle ja Taivaalle, koko maailmankaikkeudelle ja koko Taivaalliselle joukolle. Miksi? Sillä he kaikki myös katselevat. Itseasiassa he tulevat kaikki alas suuressa seurueessa. Tämä on HERRA JEHOVA, joka tulee alas, joten on koko Taivaallinen joukko ja monet monet pasuunamiehet. Tämä vierailu on todella todella suuri Jordanin joella, se on liian suuri. Etujoukot tulevat, Taivaalliset joukot; Arkkienkelit, Taivaalliset enkelit, pasuunamiehet, kaikki tulevat alas. HERRA on tulossa alas. Se on todella suuri vierailu, rakkaat ihmiset. On enemmän kuin pysytte näkemään. Ja tullen yhtä Missiota varten: Identifioimaan MESSIAAN kaikille kansakunnille, koko luomakunnalle, koko Taivaalle. Näette, että tässä identifioimisessa Johannes sanoo nyt: ’Tämä on Hän. Todistan, että tämä on MESSIAS.’

Siitä tuli todella voimallinen toimeksiantava lauselma, joka antoi MESSIAALLE toimeksiannon sen jälkeen, kun PYHÄ HENKI laskeutui alas. Antaen Hänelle nyt toimeksiannon MESSIAAN virkaan, jotta Hän voi alkaa tehdä MESSIAAN tehtävää ja alkaa valmistautumaan menemään Ristille. Ja tässä toimeksiannossa KRISTUS MESSIAS sai sen auktoriteetin, jonka näette Ilm. 5 ja Ilm. 6., jolloin oli suuri uskomaton ahdistus JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtakunnassa Taivaassa, joka seurasi Ilmestyskirjassa 5. Se Kirjakäärö, jota ISÄ pitelee Kädessään. Oli suuri ahdistus ja he kysyivät, kuka voi ottaa Kirjakäärön ja murtaa Kirjakäärön sinetit, jota ISÄ pitelee oikeassa Kädessään. Muistakaa, että olen nähnyt sen Kirjakäärön Taivaassa, rakkaat ihmiset. Näet Ilm. 5, sen syyn, miksi MESSIAS sai voiman ja auktoriteetin, jonka näet hallitsevan Ilm. 5 & 6. Jotta Hän voisi toimia siinä virassa sen toimeksiannon tähden, jonka ISÄ JUMALA antoi, kun Johannes kastoi Hänet. Kun Johannes kastoi Hänet, hän sanoi: ’Tämä on Hän!’ Tämä toimeksianto antoi Hänelle sen voiman ja auktoriteetin, jonka näet Ilm. 5 ja Ilm. 6. Luen Ilm. 5:1 eteenpäin:

1 Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun. 2 Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?" 3 Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen. 4 Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.

Tiedämme, että Kirjakäärössä on Kirjoitukset, koskien suunnitelmaa ihmisen lunastamiseksi, suunnitelmaa ihmisen pelastamiseksi. Joten se tulee avata, jotta Profeetallinen aikajana voi alkaa lähtölaskennassa ja ihminen voidaan vapauttaa Ikuisuuteen. Seurakunnan lunastus.

4 Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.

Tiedämme, että Kirjakäärön avaaminen ja sinettien avaaminen on se, mikä määrittelee 0-lähtölaskennan Profeetallisessa aikajanassa kohti MESSIAAN paluuta, seurakunnan sisälle pääsyä, kohti ajan loppua. Jonkun täytyy siis avata se, murtaa sinetit ja lukea se.

5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".

Sanoin, että se on tämä JEESUKSEN KRISTUKSEN tunnustaminen Jordanin joella sen jälkeen, kun Johannes Kastaja on kastanut Hänet, ja ISÄ JUMALA tulee alas ja identifioi Hänet. Johannes tunnustaa Hänet nyt Joh. 1:34. Johannes sanoo: ’Tunnustan Hänet! Hän on teidän MESSIAANNE!’ Tämä MESSIAAN tunnustaminen ja toimeksianto MESSIAAN virkaan toimittamaan MESSIAAN tehtävä, lunastamaan ihminen Ristillä, ja joka antaa Hänelle voiman Ilm. 5 ja Ilm. 6, murtaa nyt ne sinetit.

5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä". 6 Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu;

Katsokaa tätä, rakkaat ihmiset. Nyt Hän tuo tähän Karitsan, joka on teurastettu. Tarkoittaen, se MESSIAAN tunnustus ja toimeksianto MESSIAAN virkaan Johannes Kastajan toimesta, jolle ISÄ JUMALA osoitti hyväksyntänsä julkisesti. JEHOVA JUMALA tuli alas KYYHKYSEN muodossa, PYHÄN HENGEN muodossa. Tämä hyväksynnän osoittaminen MESSIAALLE, MESSIAAN virkaan kasteesssa Jordanin joella antoi Hänelle voiman tehdä tämän Ilmestyskirjan luvussa 5:5. Näet hyvin selvästi, että sen jälkeen, kun vanhimmat Taivaassa ovat julistaneet: Jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, silloin hän näki Hänet teurastettuna, hän näki Hänen seisovan siellä keskellä aivan kuin Hänet olisi teurastettu. Näin tämän näyn 2.4.2004. Seuratessasi koko narratiivia, näet, kuinka sanon, että HERRA avasi silmäni ja näin JUMALAN Valtaistuimen sisälle. Näin loisteliaan Kirkkaan Valtaistuimen. Ja näin MESSIAAN istuvan puhtaan valkoisella Kirkkauden Valtaistuimella. Ja näin, että Hänet oli teurastettu ja Hän vuosi verta Kirkkaudessaan, tällä tavoin kaulasta. Sen Profetian sisällä 2.4.2004, on niin paljon, rakkaat ihmiset.

Näette nyt, että se identifioiminen, se JEESUKSEN MESSIAAN toimeksianto MESSIAANA, MESSIAAN virkaan, salli Hänen mennä Ristille ja päättää työnsä. Ja tulen tietysti myös käsittelemään hieman sitä Kirkastumista, jossa ne Kaksi seisoivat jälleen Hänen edessään, sillä samalla toimeksiannolla, jotta Hän voisi mennä ja päättää työnsä; mennä nyt Ristille ja antaa Hänelle nyt auktoriteetti murtaa sinetit ihmisen lunastamiseksi. Suunnitelma kansakuntien, ihmiskunnan lunastamiseksi. Ja näette siellä:

"Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista 10 ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".

Ja voitte nähdä sen identifioimisen ja hyväksynnän osoittamisen auktoriteetin ja voiman, joka tapahtui Jordanin joella, rakkaat ihmiset. Kun ISÄ JUMALA Itse tuli alas identifioimaan Hänet ja osoittamaan Hänelle hyväksyntänsä kansakuntien edessä, jotta Johannes näkisi ja todistaisi siitä.

Näette hyvin selvästi, että HERRA sanoo, ISÄ JUMALA, JUMALAN POIKA ja JUMALAN PYHÄ HENKI muodostavat ISÄ JUMALAN. Joten kun ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE päätti tulla alas JUMALAN PYHÄN HENGEN muodossa, VÄKEVÄN PYHÄN HENGEN muodossa, Hänen, jota et voi murehduttaa. Et voi murehduttaa Häntä. ISÄ JUMALA Itse varoitti, että PYHÄÄN HENKEEN, et voi koskea Häneen. Et voi pilkata JUMALAN PYHÄÄ HENKEÄ ja nähdä Taivasta ja saada anteeksi. Et voi murehduttaa Häntä ja saada anteeksi.

Joten JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA, päätti tulla alas ja asettua JEESUKSEN ylle ja osoittaa Hänelle hyväksyntänsä julkisesti, jotta Johannes näkisi. Hän sanoo, että tämä itseasiassa tunnusti MESSIAAN JEESUKSEN MESSIAAN virkaan, HERRAN KRISTUKSEN virkaan alkaen täyttämään MESSIAAN sotilaallista tehtävää taistellen syntiä ja saatanaa vastaan, syntiä ja käärmettä vastaan. Täyttämään sen, minkä näet. 1. Moos. 3:15:

15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."

Tämä sisälle astuminen MESSIAAN virkaan ja tehtävään, sotilaalliseen tehtävään, näette, että kukaan muu ei ollut arvollinen, ei ainoastaan ottamaan Kirjakääröä ISÄ JUMALALTA, vaan myös katsomaan sen sisälle. Kenelläkään ei ole kapasiteettia ottaa Kirjakääröä ja katsoa Kirjakäärön sisälle. Kukaan ei voinut katsoa sinne. Vain JEESUS KRISTUS MESSIAS. Sillä ISÄ JUMALA, JUMALAN POIKA ja JUMALAN PYHÄ HENKI, He muodostavat Kolminaisuuden. Ja sen tähden nyt, koska ISÄ JUMALA päätti tulla alas JUMALAN PYHÄN HENGEN muodossa ja osoittaa hyväksyntänsä KRISTUKSELLE MESSIAALLE, osoittaa hyväksyntänsä JEESUKSELLE MESSIAANA, JUMALAN POJALLE MESSIAANA. Ja päästää Hänet sisälle MESSIAAN virkaan, jotta Hän voi alkaa toimittamaan sotilaallista tehtävää taistellen syntiä ja saatanaa vastaan, täyttäen Kirjoitukset 1. Moos. 3:15, kun ihminen lankesi. HERRA sanoi: Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille. Vaimon yhden siemenen KRISTUKSEN MESSIAAN välille. 

Joten tämä virkaan vihkiminen, joka tapahtuu Jordanin joella, on voimallinen. Se antoi MESSIAALLE JEESUKSELLE KRISTUKSELLE toimeksiannon MESSIAAN virkaan, mennä ja taistella MESSIAAN sotilaallisessa tehtävässä. Ja tämä tehtävä alkoi ensimmäisenä päivänä, saman päivänä, jolloin ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE tuli alas ja asettui Hänen ylleen ja identifioi Hänet, ja päästi Hänet sisälle MESSIAAN virkaan. Ja Johannes Kastaja päätti tehtävänsä. Joh. 1:34. Hän sanoo: ’Voin todistaa nyt, tämä on teidän MESSIAANNE! Tämä on teidän Lunastajanne! Tämä on teidän Pelastajanne! Tämä on KRISTUS! Tämä on JUMALAN Karitsa!’ Näette, että Johannes Kastajan palvelustyö päättyi suoraan siihen paikkaan, se hävisi. Kuinka voimallista! Kuinka voimallinen ISÄ JUMALAN, JEHOVA JAHVEN vierailu tullen alas KYYHKYSENÄ!

Te, jotka olette katsoneet ne videot - ja kaikki ovat katsoneet, luku on nyt varmaan 1 biljoona ihmistä maailmanlaajuisesti - te, jotka olette katsoneet, tuo KYYHKYNEN - Hän sanoi, kuin KYYHKYSENÄ - tuo KYYHKYNEN on valtavan suuri. Se ei ole normaali kyyhkysenne. Ja muistakaa, Hän ei ole Kyyhkynen! Tämä on JUMALA, joka tulee KUIN KYYHKYSENÄ. Kuinka voimallista! Nyt tämä sukupolvi on nähnyt JUMALAN, he ovat nähneet JEHOVA JAHVEN omin silmin. Kuinka peljättävää! Nyt puhun vielä MESSIAASTA, ja sitten tulen nyt niihin Kahteen HERRAN Todistajaan, tulen Häneen, joka Puhuu kanssanne. Mutta yritän selittää teille nyt sen vakavuuden ja dynamiikan, ja voiman ja Mission, kun JUMALA, ISÄ JUMALA, JEHOVA JAHVE tuli alas, ja asettui KRISTUKSEN MESSIAAN ylle. Siinä on suuri vakavuus ja painoarvo, se on niin väkevä, se on tähtitieteellinen, monumentaalinen, se on vertaamaton, se on kaikista korkein vierailu luomakunnassa ja Ikuisuuteen saakka koskaan! Se on korkein hyväksynnän osoitus Ikuisuuteen saakka. Uskomatonta, rakkaat ihmiset. Kol. 2:9:

9 Sillä hänessä [KRISTUKSESSA] asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti,

Hän sanoo, että KRISTUKSESSA JEESUKSESSA asuu JEHOVA JUMALAN Jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, Hänen täyteytensä. Hän sanoo, että JEESUS KRISTUS, joka kastettiin Jordanin joessa, Hän seisoo siellä kastettavana ja Hän tulee ulos vedestä, ja nyt ISÄ JUMALA tulee alas JUMALAN PYHÄNÄ HENKENÄ, laskeutuu Hänen ylleen, asettuu Hänen ylleen. Ja katsokaa tätä nyt. JEESUS KRISTUS; JUMALAN PYHÄ HENKI tulee JUMALAN Jumaluuden koko täyteydessä, JEHOVAN, ISÄ JUMALAN Jumaluuden koko täyteydessä. Ja sitten ISÄ JUMALA Puhuu nyt JEHOVAN Jumaluuden koko täyteydessä. JUMALAN Kolminaisuus paljastettiin ensimmäistä kertaa. He Kolme olivat yhdessä ensimmäistä kertaa ja Kolminaisuus paljastettiin suoraan siinä paikassa, rakkaat ihmiset.

Sitten alan hiljalleen edetä siihen, miksi Hän tuli MESSIAAN ylle? Maailmassa on monia miljoonia ihmisiä. Miksi Hän tuli koko matkan ja laskeutui MESSIAAN ylle? Silloin alatte ymmärtää sen voimallisen sanoman, jonka HERRA antoi 1.1.2009, kun ISÄ JEHOVA tuli alas ruumiillisesti ja laskeutui ylleni ja meni sitten takaisin Taivaaseen siinä Kokouksessa Bukhungun stadionilla, aikamme korkeimmassa vierailussa, vierailussa, joka on ravistellut koko maailmankaikkeutta juuri nyt. Koko maailma on järkkynyt tämän vierailun johdosta. Tulen avaamaan teille sen, miksi? Sitten tulen nyt siihen vierailuun 1.1.2009, koskien Häntä, joka Puhuu kanssanne. Ja kuinka siinä vierailussa Heidät päästettiin sisälle ensimmäistä kertaa. Se oli itseasiassa ensimmäinen päivä Heidän sisälle astumisessaan Ilmestyskirjan luvun 11 Kahden peljättävän Todistajan virkaan, JUMALAN, JEHOVAN, ISÄ JUMALAN Itsensä Todistajan virkaan. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.  

(Tiivistelmä HERRAN Sanomasta 5.5.2018. Profeetta Dr. Owuor. Jesus is LORD Radiossa / www.jesusislordrado.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)